Hemma hos älsklingen

Nu sitter jag hemma hos älsklingen :) Pappa körde mej så jag slapp på bussen.
Meddi's lillebror suckade när jag kom hit. Haha man känner sej omtyckt :( Haha nejdå.

Men nu ska jag lägga mej i soffan och invänta min fina :) Kramar

Gossipgirl


Sitter och kollar på gossipgirl nu. Är sjukt hungrig.. Har inte ätit så mycket idag så ska väl ner och göra en macka eller något. Men det får vänta en stund, tills pausen :)
Sa ta bussen till Meddi vid 9 också :) Äntligen ska jag få spendera min natt med honom igen! Haha.
Något roligt som har hänt idag då? Inte här hos mej iallafall. En lugn dag, som alltid. Men man orkar inget när det är så varmt ute. Men inte ska jag klaga för det.

Vatten, tuggummi och matteboken


Nu har jag suttit ett tag
och gått igenom matteboken. Känns som jag kan en hel del av kapitel6, men sen kom jag på att han sa att det skulle vara på 4,5&6 -.- Bara att plugga (y) Men med vatten och tuggummi så går allt! ;)

Älsklingen var nyss här och hämtade sin träningsväska också. Underbart att träffa honom! Sovit utan honom i 2 nätter nu och det är inte vanligt. Även om det inte är något egentligen så saknar jag alltid honom otroligt mycket efter det! Vi brukar ju trots allt sova varje dag.

Ätit har jag också hunnit. Mos och korv, riktigt gött.

Men nu ska jag gå tillbaka till matteboken. Men samtidigt kollar jag på desperate housewives eftersom jag missade de i tisdags :)
Vi hörs lite senare, kramar.


Gräddnos


Haha Gräddnos må vara den mest slöa kaninen jag vet! Så fort man är ute och tex solar så slänger hon sig alltid upp i luften(ja faktist) och landar som på bilden längst till höger. Haha, så söt så! Benen rakt ut och raklång, som en korv eller något :) Söt är hon iallafall!

Matteprov imorgon


Nu är duschen upptagen.. Typiskt! Jag som hade tänkt att ta mej en dusch nu. Men det får alltså vänta tills mamma&pappa är klara :)
Sålänge ska jag ta och plugga lite matte. Har provi morgon och jag har inte ens gjort klart allt vi ska ha. Så det kanske är bäst att sätta igång :)
Tråkiga söndag. Imorgon är det skolan igen och jag har verkligen inte lust för det. Men jag måste. På onsdag sätts ju betygen och efter det är det bara att slappa. Hur skönt?

Men nu måste jag börja plugga, ha en bra söndag :)

Macka och juice


Nu har jag varit ute och solat en liten stund till. Känner att det räcker för idag.
Just nu sitter jag här med min frukost. En ostmacka och ett glas med apelsinjuice :) Så det ska jag äta nu och se om det finns något roligt på tvn. Måste ta en dusch sen också. Men det får vänta :)

Sommar och sol

Hejsan :)
Visst är det skönt med sommarväder? Det är verkligen hur varmt som helst ute nu och jag älskar det :)
Jag vaknade vid 11 av att jag fick ett "godmorgon" sms av älsklingen :) Så det var ju bara att vakna och skriva tillbaka. Orkade inte somna om så jag tog direkt på mig bikinin och gick ut och la mig i solen. Har legat där ute i 35 minuter nu och kände att jag behövde svalka av mej lite. Det räcker alltså att gå in en stund, eftersom det är kyligare inne :)
Jag hatar egentligen att sola. Jag hatar när man blir varm och inte kan göra något åt det. Hatar därför också att basta, finns inget värre. Vet inte hur länge sen det var jag gjorde det. Men sola måste jag, för brun vill man ju vara ;) Haha!

Men nu ska jag gå ut igen, måste få lite mer färg på ena armen. Haha, man ser verkligen att ena armen är brunare än den andra. Snyggt? Nej :p
Ha en trevligt förmiddag, haha kramar ;)


hemma igen

Hejsan :)
Kom precis innanför dörren nästan. Har varit i Edet med Julia och Emelie. Ätit glass, vart ute, legat på stuttsmattan, delat på kycklingrulle, kollat på robinson och druckit cola. Det är vad vi har hunnit med :) Tog bussen hem nu halv 11. När jag kom av bussen så stod Eve och några och väntade på bussen åt andra hållet. Så jag pratade lite med henne och sen kom mamma och mötte mej :) Så nu är jag hemma och är faktist ganska trött..
Men en bra och skön dag har det iallafall varit. Hunnit med en hel del känns det som. Toppen! :)

Nu ska jag kolla bloggar lite snabbt och sen hade jag faktist tänkt att lägga mej i sängen och kolla på tvn. Och stänga av datorn för en gångs skull :p haha.
Hoppas ni haft en bra dag

Till sjön och tillbaka, jag var död

Åh gud va varmt det är! Höll på att dö när vi gick till sjön -.-
Men nu är jag iallafall hemma och ska vara hemma en liten stund till. Ska möta upp Lina sen igen och åka med henne in till Edet där jag ska möta Emelie och Julia. Sen får vi se vad som händer. Varmt är det iallafall, så ute kommer vi allt att vara :) Men vi hörs ikväll när jag kommer hem. Kramar

Ska det sluta såhär?

Till sjön

Nu ska jag möta upp min vän Lina och gå till sjön :)
Ha en bra Lördag, kramar

Sola, duscha, äta

Vet ni vad jag har hunnit på de 40 minutrarna som har gått sedan jag skrev senast? Jo, jag har solat, duschat och käkat mat. Inte dåligt va? Det var verkligen hur skönt som helst att duscha + att man såg skit brun ut! Haha :)
Till middag idag blev det kyckling (sån man köper hel i affären ni vet?) och sjukt god potatissallad till. Mumms!

Så nu ska jag vänta på att toan här uppe blir ledig så ska jag fixa mig lite och så. Vad tar man på sej en sån här varm dag? :o Är det för tidigt för shorts tro? :)

Luffarfest? Cruising? nej ..

Det är sjukt vad varmt det är ute. Har legat ute i solen en  gång till nu. Man svettas ju så fort man kommer ut. Stackars gräddnos som tycker det är så varmt.
Denna dagen känns verkligen seg och tråkigt. Alla ska dra på luffarfest eller upp på cruising i trollhättan. Jag känner absolut inte för det först nämnda och orkar inte det sist nämnda. Haha. Jobbigt? JA! Eftersom inga vänner består .. ;)

Men inte ska jag deppa för det. Min dag får gå ut på att sola istället. Så nu går jag ut och lägga mej på filten och lyssnar på musik och dricker saft.


Ännu brunare


Nu har jag legat ute
och solat i ungefär 1½ timma. Lillasyster gjorde mej sällskap ungefär hälften av tiden. Efter bara en liten stund tyckte hon att hon hade blivit brun och då behövde hon tydligen inte sola mer ;) haha.
Jag har iallafall blivit något brunare nu. Speciellt magen! :D Fast det känns som att jag har bränt mig lite längst ner på magen precis över troslinjen.. Ändå smörjde jag in mej med solkräm. Jaja, här ska inte klagas :) Såg att det fina vädret skulle förvandlas till molning vid tisdagen. NEJ! Det kändes ju som sommaren hade kommit nu? Sjukt varmt har det ju varit nu de senaste dagarna så ska det bara helt plötsligt bli fult igen? -.- Men vem vet, det kanske bara är några dagar. Hoppas det iallafall.

Jag har också hunnit äta lite flingor nu innan jag kom upp igen. Kände att min mage behövde något i sig efter 1½ timma ute i solen.
Nu ska jag kolla lite bloggar snabbtsnabbt sen ska jag nog ut igen ;) Man får passa på medans det är fint väder!

L ö r d a g

Godmorgon :)
Vaknade för bara en liten stund sedan. Ligger här i sängen och kollar på tvn." Are you smarter than a fifth grader?" går på tvn just nu, och inte ens jag kan de sakerna som de ungarna kan? :o Haha, svårt är det ju faktist.
Men jag ska ta och kolla lite bloggar och ta det lugnt en stund nu sen tar jag min sega kropp ut på gäsmattan och solar gärnet! :)

Klockan är mycket för mig

Nu är klockan efter 12 och det är alltid nu jag är som tröttast. Blir alltid trött vid 11-12 och har alltid blivit det också. Haha.
Meddi vägrar att komma hit, fråga mej inte varför?:s, så jag får sova själv inatt. Och därför ska jag gå och lägga mej nu. Ska bara tvätta ansiktet snabbt och borsta tänderna :)

Sov gott inatt, det ska jag göra. Och direkt när jag vaknar så ska jag springa ut och sola gärnet ;) Denna gången baken! Haha.
Godnatt :)

Så typiskt


Jag antar att ingen har missat att det är denna klänningen som jag ska ha när jag går ur 9an. Men det var inte de jag ville komma fram till. Det jag ville komma fram till var att när jag beställde min klänning så skulle leverans tiden ta 4 veckor, eller efter 4 veckor skulle klänningen skickas. Leveransen var riktigt seg och det tog 7 veckor för mig att få min klänning. Det fanns heller ingen storleksguide, som det fanns på alla andra klänningar, när jag beställde den. Därför var jag negativ till att den skulle passa.
Nu när jag går in på sidan och kollar på klänningen. (fråga mig inte varför) Tror ni inte att de har lagt till en storleksguide då? Men det var inte det första jag la märke till. Utan det var att nu är det bara 1-3 dagars leverandstid! Haha, irriterande? JA.
Men jag ska inte klaga. Klänningen sitter superbra och jag är så nöjd man kan bli :)

übersöt sommarklänning


Trött o uttråkad

Jag är trött.. Men jag orkar inte sova än. Klockan är ju ändå bara halv 11. Så jag ska ta och sätta mej och måla :) Alltid något att göra när man har tråkigt. Och tråkigt är precis vad jag har nu. Ska inte sova men älsklingen idag heller. Har inte pratat med han på hela dagen för han har jobbat.. Tråkigttråkigttråkigt måste jag säga. Jag som vill gosa med min fina älskling. Menmen. Man kan ju inte få allt man vill, eller hur?

Golvet, pappret och pennan väntar! ;)


inget proffs direkt men vad spelar det för roll när man tycker det är kul? ;)

Vickanpickan today

Hejsan :)
Vickan åkte hem för en liten stund sedan. Ja, vad har vi gjort? Jo vi har suttit i mitt kök hela tiden. Har bara flyttat oss därifrån om vi behövde gå på toa + att vi va uppe och kollade på min klänning ;) Annars har köket varit vårat. Vi har dippar chips, druckit cola, snacka x100 och ätit negerbollar :) Segt men skönt. Förutom att jag fortfarande har ont på rumpan sedan våran paddeltur igår. Båda skinkorna! Fy satan, kan knappt sitta rakt utan måste typ halvligga för att det inte ska göra ont -.-

Nu sitter jag iallafall här och skrattar åt bilder som vi har tagit nu när vi suttit nere i köket. Vi har dregglat en hel del kan jag lova! Haha, har "blåst" med munnen och tagit kort, haha det är så vi roar oss! Funderar på att lägga upp ett par bilder, men frågar är om man vågar skämma ut sej så mycket ;) Haha.

Nu blir det blogg kollning och sen kanske tvn sätts på, haha... Tolka det inte fel.
Vi hörs :)

Gräddnos


här låg sötnosen och vilade sig medans jag solade.
hon kanske blev trött efter jag blev arg på henne när hon bet i filten ;) haha

Jag är brun, är du?

Ja, sedan jag skrev mitt senaste inlägg så har jag hunnit vara ute och solat i ungefär 1 timma. + att jag blev riktigt brun, redan efter mindre än 20 minuter såg man ett tydligt sträck :) Jag har också hunnit stta vid datorn och ätit mat. Så nu är jag mätt efter en hamburgare och lite pommes. Toppen.
Vad händer nu då? Jo, jag ska snart ta på mig lite kläder och fixa till mitt hår. Har nämligen ett blått gammalt hårband i håret och en slarvig tofs. Inte speciellt snyggt.

Vickan kommer hit om en stund så jag borde väl sätta fart om jag ska hinna bli klar tills hon anländer hemma hos mej ;)
Såg också att det skulle vara fint väder flera dagar framöver, gööööttttt! Så imorgon blir det också till att lägga sig på baksidan och sola häcken av sig ;) För baksidan solade jag inte idag så den är fortfarande blek, haha.

Men ni får ha en bra fredag, så hörs vi kanske senare :)
Kramar


haha såhär såg man då ut innan paddlingen igår morse. jag va DÖD!

Solasolasola

Mamma kom in och sa att det var riktigt varmt ute. Så nu drar jag ut och solar lite :)


Godmorgon

Godmorgon :)
Vaknade vid 11 tror jag, alltså för 45-50 minuter sedan. Har stannat hemma från skolan idag. Var helt stel i ryggen och i armarna, konstigt? -.- Haha! Men vi hade ändå inga viktiga lektioner så jag missar ju som tur va inget.
Sitter och tuggar tuggummi och kollar på extreme home makeover :)

Vickan kommer hit senare och myser med chips&dipp och dricka med mej ;) Haha. Gött mos. Vet inte hur länge sedan de va jag köpte chips och dipp själv :p Alltså inte ätit de när mamma&pappa har köpt det ;)

Men nu ska jag kolla bloggar och fortsätta kolla på tvn :)

Nystädat rum

Nu har jag städat rummet, dammsugit och bäddat rent i sängen :) Känns toppen att äntligen ha fort det gjort. Mamma va precis här inne och dammade lite också. Toppentoppen (y)
Nu ska jag gå ifrån datan igen och plugga lite fysik. Eller jag ska försöka iallafall, vet inte om jag kommer fatta något men man kan ju alltid hoppas (a) Hoppas på ett VG i tekniken nu, annars skjuter jag Magnus! ;)

Men vi får höras sen då, tråkig blogg idag. I know. Eller ja, inte för att den brukar vara rolig men ändå :)
Kramar


jag&julia när vi gjorde tårta till Sofia

Frågor

50 frågor
1. Hur mycket pengar har du på din mobil? - 55.78 kr
2. Har du fått en puss den närmsta veckan? - jadå
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? - alla 9or ute på sjön
4. Hur lång är du? - runt 165
5. Vilken är den senaste filmen du sett? - wildness
6. Hur löd ditt senaste sms? - "okej<3"
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - det beror på. ringa är ju lättare
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? - gifta
9. När såg du senast din mamma? - för några timmar sedan
10. Icke godkänt i något ämne? - ja, 1. kemi. kanske höjer mej till vg denna terminen så det gör mej inget ;)
11. Mvg i något? - ja 3-4
12. När vaknade du idag? - kl 6
13. Vilken är din favoritplats? - vet inte
14. Vilken plats föredrar du minst? - vet inte
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? - stort hus med små kids och min älskade meddi ;)
16. Hur stor är din säng? - 90 :o ni kanske förstår varför vi helst sover hos älsklingen :)
17. Vad sover du i? - trosor
18. Hur många kuddar har du i sängen? - 2, en stor och en vanlig
19. Var har du bott/bor? - bara här jag bor och längre ner på området bara ;)
20. Tycker du om kinamat? - jag älskar kinamat
21. Tycker du om kaffe? - nja, socker och mjölk är ett måste isf!
22. Vad dricker du helst till frukost? - mjölk eller vatten
23. Kan du spela poker? - vet inte haha
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? - ja, min faster är en av de
25. Vill du ha barn? - ja!
26. Kan du några andra språk än svenska? - engelska&tyska
27. Har du någonsin åkt ambulans? - nej
28. Föredrar du havet eller en bassäng? -havet
29. Vad spenderar du helst pengar på? - olika
30. Äger du dyrbara smycken? - nej inte speciellt
31. Kan du rulla med tungan? - nej
32. Vem är den roligaste människan du känner? - finns allt många :)
33. Vad har du för ringsignal? - beyonce - halo tydligen
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? har jag säkert
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? fanta? ;) det är la rätt rött
36. Kan du byta olja på bilen? - haha nej?
37. Vilken var den senaste boken du läste? - en engelsk bok. the pearl hette den tror jag :p
38. Dansar du i bilen? - man kan inte dansa i bilen, det går inte.
39. När var du i kyrkan senast? - ingen aning :p
40. Hur många hål har du i öronen? - 4 + ett som har växt igen typ
41. Har du någon piercing? - nej
42. Har du någon tatuering? - nej
43. Har du provat droger? - nej
44. Röka eller snusa? - inget
45. När blev du av med oskulden? - 14
47. Har du ett bra sexliv? - ohja! ;)
48. Vad är ditt mobil nummer? -
49. Vad ska du göra ikväll? - hoppas på att träffa älsklingen min
50. Har du några syskon? - ja 2 st

Listan tog jag av min underbara vän Evelina.

Stort nej till ormskinn-skor!!


Ont i skinkan


AJJJJJJJJJ! bilden lånad från google

Haha vet ni vad jag märkte nu när jag satte mig upp :o

Jo jag märkte att jag är helt öm på vänstra skinkan :o Usch för att ro som en dåre i en hård kanot! Jag ska kolla in skinkan sedan, kanske har jag världens blåmärke? Haha. Eller.. Jag kanske ramlade förut? Hm, jag vet faktist inte. Haha, men det löser sej. En öm skinka ska inte förstöra min softar-kväll ;)

Just nu sitter jag iallafall och dricker på fantan som jag köpte igår. Den blev nämligen aldrig uppdrucken förut så jag avnjuter den nu istället. Kollar på top chef som går på 3an. Inget favorit program direkt men det har blivit som en vana att kolla på det ändå :p
Vad gör ni idag då? Själv ska jag bara vara hemma. Jag orkar knappt röra mig ur sängen efter en hård morgon/förmiddag i en kanot med Eve. Haha :) Jag ska också hålla tummarna för att älsklingen kommer hit ikväll. Han visste inte riktig om han kunde, men jag hoppas verkligen :) För jag saknar saknar saknar honom!

Men ni får ha en bra kväll så hörs vi om en stund :)

Smycken till skolavslutningen


Smycken smycken smycken.. Det har jag faktist ganska mycket av. Men använder aldrig något utav de. Endast mina pärlörhängen.
Till skolavslutningen skulle det passa bra med ett stort armband eller kanske flera stycken istället? Min klänning är såpass söt så jag tycker den behöver lite smycken :)

De armbanden ovan kommer från nelly.com och kostar mellan 100-300 kr. Jag gillar att det är ett hjärta inuti det smala armbandet, det gör det extra sött. Även om man inte ser det när man har på sig det.
Men det blir absolut något armband till skolavslutningen, det behövs.

(mycket tjöt om skolavslutningen. men det får ni stå ut med fram till den 17 juni:))

Jag är död

Godmorgon. Haha nej då. Men nu har jag faktist sovit en liten stund.
Känner mig väldigt trött nu och riktigt seg. Men jag behövde verkligen sova.

Vad händer nu då? Ja, här hos mig kommer inte ett skit hända. Ligger och kollar på topmodel som går på tvn som vanligt.

Nä usch jag kan inte ens skriva. Det går verkligen inte :p Jag känner mej död!

Munkedal = paddla = jobbigt

Hejsan :)
Kom precis hem faktist. Har bara varit nere och pratat lite med mamma och lillasyster.

Vi åkte ju till munkedal förut för att paddla. Bussresan tog ungefär 1 timma och när vi va framme så fick vi snabb information och sen var det bara att ta sin kanot och ut på sjön. Vi skulle paddla till en udde där vi skulle ta en paus och fika. Paddelresan dit var lätt och jäkla kul :p Blev påkörda och jagade en hel del av 2 jävla kanoter. Idioter ;) När vi kom fram till udden fikade vi och sen åkte vi igen. Då blåste det riktigt mycket och alla hade svårt att ens komma fram. Det tog verkligen på krafterna att paddla och det var riktigt tungt i armarna. Då menar jag riktigt riktigt tungt! Haha så jag kan väl vänta på träningsvärk i armarna imorgon ;) Men kul hade jag, riktigt kul och det är inget jag ångrar att jag åkte med på iallafall :)
Blev tyvärr inga bilder, mobilen låg i en plastpåse ifall vi skulle plumsa i.

Nu ligger jag i sängen och "vilar". Är helt slut i kroppen och trött också. Sov vädligt lite inatt emot vad jag brukar sova. Så ska nog ta och sova om en liten stund.
Men först ska jag kolla bloggar, vad annars? ;)

Godmorgon

Godmorgon mina sköna :)
Igår somnade jag inte förän vid 12 någongång. Hade verkligen jätte svårt att somna, saknade min fina älskling massor.
Idag gick jag upp kl 6 och duschade, packade väskan och fixa mig lite snabbt. Så nu är jag klar och jag ska inte åka förän om 40-45 min så kunde likamed sätta mej här ;)
Känns toppen för det är faktist fint väder ute. Eller det är iallafall felt blå himmel, men det blåser. Hoppas det bara håller i sig så det slipper börja regna för det orkar jag verkligen inte. Speciellt inte när vi ska paddla på sjön. Usch nej.

Men nu hade jag tänkt kolla lite bloggar och sådär :)
Vi hörs senare när jag kommer hem, ha en bra dag.


Jag är klar. Godnatt

Nu har jag läst klart boken. Puh. Väldigt dåligt slut, lite ledsamt sådär. Men den var allt bra. Nu ska jag bara göra en sak till sen ska jag lägga mig och sova så jag är pigg och glad imorgon. Jag måste ju orka paddla massor imorgon!
Men idag har jag faktist varit rätt aktiv och fått saker gjorde. Det är ju bra det. Känns underbart att det inte är en vanlig skoldag imorgon för jag hade verkligen inte orkat det.

Men nu ska jag fixa denna sista grejen och sen ska jag sova. Måste gå upp tidigt imorgon och duscha och packa väskan.
Vi hörs imorgon när jag kommer hem vid 2-3 någongång :) Kramar

Vackertvackertvackert!

Gud jag sitter här helt gråtfärdig! Detta var det bästa avsnittet i Grey's någonsin! Gud va fint!
Och jag älskar min älskade pojkvän, mer än någon kan beskriva! Fyfan vad jag är lycklig!

Pastasallad och bokläsning

Nu har jag varit nere och gjort pastsallad tillsammans med mamma. Kommer nog bli riktigtriktigt gott! Synd bara att vi inte hade någon majs, jag som älskar majs :( Men det blir nog bra ändå :)
Nu har jag suttit och läst en engelskbok hur länge som helst. Men nu har jag bara ungefär 30 sidor kvar så nu ska jag ta och gå tillbaka till boken. Den är faktist ganska bra :)
Grey's har ju börjat också. Attans! Jag får skifta mellan boken och tvn ;) Pussar

Naturgodis


Åh, jag kan verkligen inte hålla fingrarna borta från påsen! Haha, det är ju så sjukt gott med naturgodis. Jag totalt älskar de torkade bananerna med yoghurt över. Riktigt mumsiga :)

Det blev inget pluggande. Utan jag satte mej nere i köket och(töntigt nog) sydde lite. Haha, inte något klädesplagg eller något utan typ broderade :p Vi håller på med landskaps broderi i skolan och jag är lite seg och behövde ta hem det och göra lite hemma. Har endast gjort självaste broderiet och inte ens börjat med att sy necessären. Men det löser sig nog.

Ska ta och plugga nu istället så att jag blir klar med det.

Nu ska jag plugga

Nu har jag läst alla bloggar som jag läser dagligen. Och det är inte en direkt! Utan pinsamt många :p Men fastnar man för en så måste man fortsätta läsa.
Men nu ska jag iallafall ta och plugga en liten stund. Något måste man ju underhålla sig med :) Mamma, pappa och lillasyster åkte precis iväg till Trollhättan så nu blir det extra lugnt och skönt att plugga ;) Jag har ju en rätt störande syster som alltid sitter och lyssnar på samma låt 1000 gånger, om och om igen! Haha.

Vi hörs när jag är klar :)


Hemma

Hejsan :)
Kom precis hem från skolan. Eller ja, från Edet iallafall. Har nämligen varit i den nya skoaffären och i affären. Så nu är allt klart tills våran kanotresa imorgon. Pastasallad, fanta, vatten, bullar, naturgodis och frukt! Haha, man måste ju överleva ;)

Sitter och väntar på att maten ska bli klar också. Är faktist ganska hungrig. Åt inte så mycket i skolan och ingen frukost heller så det ska bli riktigt gott med mat. Och vad är godare än makaroner? Haha :)

Idag ska jag bara vara hemma. Plugga lite ska jag också göra.
Hade tänkt gå ut och gå idag eftersom det är så tråkigt inne. Men när jag kom hem berättade lillasyster att hon sett en gubbe(som tydligen såg misstänksam ut) när hon var påväg hem från skolan. Han satt tydligen inne i hästhagen och kollade på henne på ett konstigt sätt. Så nej, absolut ingen promenad för mig idag.

Men nu ska jag kolla lite bloggar innan maten är klar :)

G o d m o r g o n

Godmorgon:)
Idag hade jag som sagt sovmorgon och har därför precis vaknat. När jag vaknade tänkte jag "var fan är älsklingen?" men sen kom jag på att han redan hade åkt till skolan ;) haha.
Sitter här och lyssnar på musik och dricker vatten. Ska snart ta på mig jackan och gå till skolan.
Hoppas ni får en bra dag :) Kramar

Jag åker till min älskling

Nu har jag bytt om och fräschat till mig lite. Blev en svart gammal tunika och ljusa jeanstights. Man får ta det man har ;)
Desperate housewives har precis börjat. Men jag hinner inte se så mycket eftersom jag snart ska åka hem till pojkvännen min. Han är ju trots allt viktigare än tvn.

Imorgon har jag sovmorgon till 10.05 vilket är super skönt! Vi som var klara med allt på svenskan fick sovmorgon. Fick förresten VG på min novell, om mig och älsklingen. Super bra :)

Men nu ska jag ta på mig ett par strumpor och sen dra mig bort mot bilen ;)
Kram på er.


brun va man iallafall.

Uttråkad?

Ja.. Det är jag faktist så det skriker om det. Har bara suttit vid datorn och framför tvn hela dagen. Som vanligt !? Jag känner mej så seg och äckligt slö. Vill bara gå ut ut ut! Men vågar ju inte.

Så jag tänkte faktist ta och börja plugga lite matte. Har prov på måndag och jag ligger lite efter. Vill hinna göra klart allt så att jag kan repetera också. Men vi får se vad som hinns med :)

Kanske åker till Meddi sen vid halv 10. Får se vad jag känner för.

Kramar


Helt otroligt

 
Spola fram till 2:42 ungefär, kanske tar lång tid men värt att lyssna på. Grym!


Är det tillåtet att sjunga bra när man är så liten? Haha, jag är inte något avundsjuk!

Man förändras med åren, tur det


Är det inte otroligt hur mycket man hinner ändras på åren som går? När jag kollar på dessa bilder så vill jag bara veta vad jag tänkte med just då. Usch vad man såg ut för några år sedan.
Bild1 (vänster länsgt upp) - är från 6an tror jag. När jag gick i skolan här jag bor.
Bild2 (höger länsgt upp) - är från någon dag hemma hos Vickan
Bild3 (vänster längst ner) - är från skolavslutningen i 7an
Bild4 (höger längst ner) - vad kan de ha varit? jag har comp mössan iallafall :o 6an? Haha!
Bild5 (längst till höger) -  detta var väl 5an eller 6an. Tyckte bilden var jätte fin då ;) Haha!

Gladiatorskor - igen!


Hur snygga va inte dessa gladiatorskorna från DinSko då?
Helt perfekta! Enkla och utan massa saker på de. Att de är lite högre är ju verkligen ett +.
Ska jag köpa gladiatorskor ska det vara dessa, eller iallafall något liknande. Nu blev jag genast lite småkär faktist..

It hurts

Du förstår inte att det kan göra ont i mig också, och det gör ännu ondare.

Klänningen

 
såhär fint hängde min klänning när jag kom hem.
Synd att ni inte får se den på förän avslutningen då ;)

T i s d a g = min lyckodag

Ja, nu ska jag säga hej till er :) haha.
Idag har det varit skolan som vanligt. Var verkligen supertrött imorses och kände bara för att somna i älsklingens säng och sova vidare. Men icke. Skolan har väl varit sådär. Varit seg och så, men allt kul i skolan ändå :)
När jag kom hem så hängde min klänning i hallen. Den såg verkligen helt underbar ut där den hängde i plastet. Haha, fjantigt, jag vet. Men den var verkligen sjukt snygg. Tog upp den på rummet och nej. Den passade inte! JO KLART DET GJORDE. Haha jag var så jävla glad när jag drog på dragkedjan och den satt perfekt! Haha, jag som varit så negativ till att den skulle passa ;)

Iallafall, sitter här hur glad som helst och kollar på tyrabanks show :) Ska bara slappa och ta det lugnt idag, som alltid. Men det är så skönt när man vet att man inte har något att plugga på :)
Vad händer idag då?


HAHAHA

HAHAHAHA TROR NI JAG DÖR? :o
MAGNUS JORDGUBB?

Nej jag menade ju såklart magnum jordgubb!

Samma som härromdan när jag skrev Lina Rosing x2 ;)

Magnus jordgubb

Hejhej :)
Sitter hemma hos älsklingen nu och väntar på honom och hans kompis.
Åkte in till Edet med pappa samtidigt som han skulle hämta mamma+åka till affären. Så nu sitter jag här med en mumsig magnus jordgubb :)
Men nu ska jag dra mig. Vi hörs imorgon.
Kramar

Vilopaus

Ja, nu ska jag ta och lägga mig i sängen och vila en liten stund :)

Jag har tråkigt och bjuder på en lista

DU OCH DIN PARTNER!

Vad heter ni? mikaela och alemdin
Hur länge har ni varit tillsammans? 10 månader den 2 juni
Är ni förlovade? nej
Bor ni ihop? nej, men vi bor nästan hos varandra ;)
Har ni barn? haha nej
Har båda körkort? nej
Isåfall, vem kör bäst? han eftersom jag aldrig suttit bakom ratten :p
Kommer du ihåg er första kyss? faktist inte
Vem sa "Jag älskar dig" först? han?
Vem är äldst? han
Vem fyller först på året? jag
Vem är längst? han
Vem sjunger bäst? haha jag, helt klart ;) förlåt älskling
Håller ni handen på stan? ja
Kände ni varann innan ni blev ihop? ja vi hade umgåtts till och från i 8 månader typ. så vi kände varandra riktigt bra när vi blev tillsammans
Vad har ni gemensamt? en hel de, båda är la lika dumma ;)
Blev du kär i första ögonkastet? nej
Har ni någon speciell låt? nejnej
Har ni några "fri kort"? nej!
Har ni stora framtidsplaner? ja :)
Har ni gråtit i varandras armar? aa
Har ni varit utomlands tillammans? nej han vägrar att ta med mig. haha! ;)
minnen? jadå!
Vem lagar bäst mat? han skulle jag tro
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? umgås helt enkelt, olika.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? absolut
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? nej
Blir du lätt svartsjuk? nej, men vid vissa tillfällen såklart. gäller att lita på varandra och det gör jag fullt ut
Brukar ni bråka? nej, men tjafsar gör vi
Ringer eller SMS;ar ni mest? smsar
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? hela han är fin!
Vad använder ni för preventivmedel? p-piller
Brukar nån av er prata i sömnen? nej, men jag gjorde det nog en del ett tag


en av våra första pussar, va små vi ser ut :) även om man inte ser så mkt.


Sämsta linnena någonsin?


Ja, jag vet inte vad jag ska tycka. När linnet är nytvättat så är det väldigt skönt och ser snyggt ut. Men efter bara någon timma så är linnen stort och pösigt och ser bara konstigt&fult ut.
Jag har 3 vita och 1 lila av just detta linnet. Inte något utan mina linnen är hela. De går sönder hur lätt som helst, ingen bra kvalite över huvudtaget. Inte för att man kanske borde kräva det eftersom de är billiga, men kom igen. Lite bättre kan de väl göra de? Mina vita linnen har också blivit jätte fula i färgen, inte vita alls!

Från Ginatricot - 99:-

Trött trött och åter trött

Sitter här trött som en jag vet inte vad. Kollar lite på top chef som går på tvn, men det är inte så speciellt roligt.
Funderar på om jag ska lägga mig i sängen och vila en stund, eller om jag ska gå ner och se om pappa har lagat mat. Svårt beslut där va ;) Haha.
Har inte ett skit att plugga på så det är lite rastlöst nu på dagarna när man inte har något att göra. Har heller ingen lust att umgås med någon, som jag sa förut. Hade bara somnat ;)

Får se om det blir att träffa älsklingen ikväll. Han kom till mig igår ändå, om jag inte redan har sagt det. Sa ju att jag blev lite besviken på honom eftersom han inte hörde av sig. Men puckot(läs älsklingen) hade glömmt sin mobil hemma (y) Men han kom iallafall, det är ju det som betyder :)

Nu ska jag ta och bestämma mig för att göra något utav de alternativen som jag gav ovanför. Svårtsvårt ;)
Kram

Skolavslutningsklänning? Svårt.



Jag blir snart riktigt jäkla sur. Det har snart gått 7 veckor sedan jag beställde min klänning till skolavslutningen. Det skulle ta 4 veckor, inte 7! Vill ju bara skicka tillbaka!
Eftersom jag är bomsäker på att den inte kommer passa så har jag ju självklart börjat kolla lite smått på andra klänningar på internet. Har ju ännu inte varit i affären. Vill inte köpa någon klänning förän jag har skickat tillbaka den jag beställt.
Den klänningen till höger är lite lik den klänningen som jag har beställt, faktist. Den är vita är enkel men ändå riktigt fin.
Svårt, eftersom jag verkligen vill ha den klänningen som är påväg hem till mig.. Åh!

M å n d a g

Hejhej :)
Idag är det första dagen på v22. Känns ganska skönt att veta att det bara är 3 veckor kvar i skolan, bara 1 vecka kvar innan betygen sätts! Åh jag hoppas på bra betyg! :)

Idag i skolan så var det ju meningen att jag skulle göra omprov i biologi. Satt ju och skrev ner massa anteckningar till det igår. Så kom våran lärare, Fredrik, fram och gav mig provet som jag gjorde förra måndagen, det jag trodde att jag fick ig på. Det visade sig att jag hade fått vg. Haha tror ni jag var förvånad eller? Hade ju pluggat för att göra ett omprov så fick jag vg på provet jag trott jag fått ig på? Inte dåligt :)
Fick även veta mitt omprov i musiken och där blev det också vg :) Så det har allt gjort lite av min dag.

Nu kom jag precis hem från skolan. Sitter här med ett stortstort glas mjölk och smaskar. Ska inte göra något speciellt idag, som alla andra dagar. Men man känner sig alltid så slö och trött efter skolan och då känns det så onödigt att hitta på massa skit :p Haha.
På torsdag ska vi ha friluftsdag, paddla i munkedal. Ska allt blir kul :) Hoppas jag inte trillar i bara! Ska ju faktist paddla med Eve.. Får se hur det går ;) Haha

Nu ska jag dricka mjölk och kolla bloggar + tyrabanks show som går på tvn just nu :)

Haha jag dör!


Haha måste jag säga att jag höll på att dö när denna kom på reklamen nyss?
Haha vilken häst alltså!

Sur och besviken

Sitter här och är allmänt sur och besviken. Min pojke har dratt ut för att springa(?) eller något utan att bry sig om att höra av sig till mig. Så då blir jag själv ikväll. Känns riktigt surt eftersom han sa att han skulle komma hit..

Har iallafall städat upp på rummet nu. Faktist! Fast jag orkade inte dammsuga utan jag plockade bara bort alla kläder och sånt :) Så nu kan jag sitta i gungstolen igen!
Pluggat har jag också gjort. Så nu har jag alla anteckningar som behövs. Känns bra.

Men nu ska jag inte sitta här och deppa utan jag ska få lite flingor i magen. Vet inte vad det är men känner mej hungrig hela tiden. Kanske för att jag inte äter lika mycket som jag gjorde för bara några dagar sedan. Men ändå..

Kram på er iallafall

Äpple dämpar sötsuget

Här sitter jag med blött hår och fortfarande ett osträdat rum. Men det får jag ta imorgon, orkar inte idag :)
Sitter och kollar på GossipGirl som går på tvn just nu. Lika bra som alltid.

Har ätit ett äpple för att dämpa mitt sötsug. Mamma va tydligen lika sugen på något gott som mig. Haha.
Försöker få hit min älskling också :) Får väl se hur det slutar.

Men nu ska jag börja plugga lite. Måste skriva upp resten av anteckningarna. Nu håller jag bara tummarna för att jag har biologi boken hemma (y)
Vi kanske hörs senare :)

Fint&skönt till sommaren kanske :)


Inget att skriva? Verkligen inte.

Jag är sjukt sugen på något gott. Vet inte varför men suget är inte litet heller! Och bara för det så är det klart att vi inte har något gott hemma -.- Fast det kanske är tur det så man slipper trycka i sig massa onödigt :p

Sitter iallafall och kollar på project runway. Inte det roligaste eftersom de denna gången har gjort super fula kläder.

Har verkligen inte ett skit att skriva. Vill gå ut på en promenad men vågar ju som sagt inte. Pga den jävla pedofilen som tydligen befinner sig här någonstans. Kanske inte just här jag bor men i närheten, så varför skulle han inte kunna vara här just nu?

Jaja, vi får väl ta och höras senare när jag inte är på dålighumör, vilket jag är, och lite piggare :)
Kramar


häromdan när jag och älsklingen var nere vid sjön

VS


Lillasyster kom hem idag efter en liten semesterhelg med farfar och farmor i deras husbil på någon camping. Och med sig hade hon sig lite nytt, tex den gula bikinin på bilden över. Eftersom hon är rätt lång och snart växer ifrån mig(buhu) så har hon samma storlek på toppen som mig. Självklart satt den som en smäck när jag testade den och jag blev riktigt sugen på att köpa en egen bara för det. Haha, bikinitrosorna var dess värre i strl 34 och det är ju lite väl litet för min stora stjärt ;) Min bikini känns så himla tråkig nu. Mörk och dyster! + att toppen är för liten också, haha.
Gult är så snyggt till solbrun hud också ju!

speciellt när man är såhär brun som jag var förra sommaren ;)

Duschen väntar

Efterlys har precis börjat på tvn. Men jag ska inte fastna här utan jag ska röra min sega kropp bort mot badrummet för att ta en varm dusch. Ska ta och leta reda på min (skyddande)spray för den verkar vara putsväck. Lite tråkigt, för den är ju super bra och får håret att bli riktigt mjukt och skönt.

Får se hur min kväll slutar idag. Skulle pluggat med Meddi men han skulle tydligen dra på fotboll och kommer inte hem förän 7. Och det var tydligen tidigt enligt honom. Men nej lilla älskling, det är inte tidigt om man ska plugga. Och kommer inte jag till honom så måste han ändå komma hit för jag har hans busskort (a) Haha :)

Ska iallafall städa rummet efter jag ha duschat och sen börja plugga. Ska inte vara lat och skita i det nu för jag måste verkligen plugga. Bara några få veckor kvar nu så varför inte satsa allt istället för att skita i allt? Vi har ju ändå flera veckors ledighet sen.

Duschen väntar gott folk!



Nej, jag menade såklart att spårlöst har börjat på tvn. Haha!

Gladiatorsandaler



Gladiator skor har ju nästan varje kotte just nu, eller varje kotte kommer iallafall ha det denna sommaren. Är inte säker på om jag kommer äga ett par själv men det väntar ju bara att se.
Gladiatorsandaler är absolut snyggast i tanfärg. Helst ska de vara enkla utan massa krimskrams på.
De högra är mina favoriter iallafall. Lite dyrt för ett par sandaler tycker jag dock men riktigt snygga!

Städa. Duscha. Plugga. Vad?

Nu har jag suttit och kollat hur många bloggar som helst. Har även varit nere och fått lite mat i magen. En halv korv och lite pommes med ketchup. Haha, åt ju faktist för en liten stund sen bara. Så nu sitter jag med mitt tuggummi i käften och tuggar som en idiot. Haha ;)

Ska nog ta en dusch snart. Känner mig riktigt ofräsch. Rummet va det ja. Det behövdes ju städas också. Och plugga. Just det ja. Jag har omprov imorgon. Shitshit. Jag har alltså en hel del att göra nu. Men jag orkar inte. Haha!
Idag kommer även mina underbara vänner hem från Stockholm :) Det negativa med det är hur mycket tjöt jag och Julia kommer få höra i skolan -.- Haha tur att vi slutar snart då ;) Haha!

Nä nu ska jag göra någo annat hade jag tänkt. Vi hörs :)


jag i fredags, haha :)

S ö n d a g

Hejsan :)
Blev knappt någon uppdatering igår eftersom jag var ute hela dagen. Vi spelade kubb på skolan, grillade korv i slottsparken och spelade basket på skolgården. Riktigt roligt var det faktist. Vi hade ju iallafall något att göra, tur för mig som hatar att bara luffa runt ute ;)

Idag vaknade jag hemma hos min älskade älskling. Vi somnade sura igår men var glada ändå i morses, haha som alltid. Åt räkmackor och spelade guitar hero hela morgonen tills jag skulle åka hem :) Riktigt mysigt med min fina älskling!

såhär trött va han imorses! min gullegris 
Nu sitter jag här hemma och gör inte ett skit. Ska städa på rummet idag iallafall, det behövs verkligen. Kläder över allt! Snart har jag väl inga kläder att ha på mig bara för att allt ligger här i rummet och dammar. Längtar till sommarn då det räcker att dra på sig ett par shorts och ett linne så är man klar. Nu måste man ju ha allt möjligt på sig.
Iallafall, ska kolla lite bloggar nu så hörs vi senare :) Puss

Godnatt mina kära

Godkväll Godkväll! ;)
Kom precis hem till älsklingen efter en skön men rätt kall dag ute :) Har varit med Emelie Julia och Jennie. Inte gjort så mycket, grillat lite och spelat basket ;)
Ska hoppa ner i sängen nu med min fina älskling och mysa lite.
Vi hörs imorgon när jag kommer hem, godnatt med er!

Pizzaaaaa

Hejsan :)
Sitter hemma hos Meddi just nu. Meddi's pappa kom och hämtade oss+ Miike förut. Åkte hit så kom Markus Högman också, va här en stund innan vi gick bort till Ben's. Käkade pizza och väntade på att mamma och pappa skulle komma dit :)
Nu sitter de och spelar guitar hero och jag sitter här ;) Ska snart gå bort till julia där emelie också är snart. Ska grilla och så ikväll skulle jag tro :) Får se om jag skriver mer sen om jag kommer hem.
Vi hörs kramar :)


Jag drar mej

Nu har jag mat i magen och det var riktigt gott. Färskpotatis, fläskfile, sallad och äpplesås. Mumms!
Nu ska jag springa och platta håret och sen åker jag fram till Edet :)
Sover hos älsklingen inatt så blir nog inget mer inlägg :)
Ni får ha en bra fredag, kramar

smycken från modekungen.se


Dagens lista + dagens klädsel

Dagens humör: glad med uttråkad
Dagens mående: någorlund bra
Dagens borde: föna+platta håret
Dagens frisyr: blir nog nedsläppt med en fläta i luggen, just nu har jag en handduk på huvudet!
Dagens klädsel: vitt linne, vit/svart tröka och svart chinos
Dagens planer: vara med emelie och kankse salle och jennie :)
Dagens vill ha: skolavslutning och sommarlov!
Dagens längtan: att komma ut
Dagens beroende: tuggummi
Dagens tråkigaste: väntan
Dagens tidning: ingen
Dagens låt: ingen än så länge


söt ställning må jag säga!
Allt är från gina. tom underkläderna, haha katastrof!

Färskpotatis


såhär söt är man just nu! ;) haha det ser ut som min tutte :o men det är det inte!

Kom precis ut från duschen. Riktigt skönt var det faktist.
Ska ta på mig kläder och städa upp lite på rummet. Eller ja, ta bort alla kläder som ligger i gungstolen och packa upp väskan som jag hade med mej till Casandra i Onsdags. Sen är det bara att vänta på maten. Är hungrig men ändå inte sugen på mat. Men mat i magen måste vi alla ha! Färskpotatis med något kött skulle det vara :) Och det är ju super gott.
Men nu ska jag leta efter något att ha på mig.

Duschen väntar


Sitter här och svettas nästan. Känns som när man är sjuk och har feber. När man kallsvettas ungefär. Riktigt jobbigt.
Ska hoppa in i duschen nu och svalka av mig lite. Håret behövs verkligen tvättas också.
Ska försöka vara lite snabb idag så jag är klar till middagen så jag kan vara med Emelie sen :)
HAHAHA, oj. Jag nös precis så att tuggummit flög ut.
Men nu ska jag hoppa in i duschen då som sagt. Hörs senare :)


Godmorgon

Idag får jag faktist lov att säga godmorgon. Innan klockan slår 1 så är det morgon, enligt mig iallafall ;)
Vaknade för ungefär 30 minuter sedan. Riktigt skönt att sova så länge. Fast jag har vaknat flera gånger innan det och somnat om sen igen. Vaknade när älsklingen skulle gå. Så låg och gosade med honom lite innan han skulle lämna mig själv i sängen. Hehe :)
Drömde också att min finastefinaste baby var otrogen.. Vi var i ett badhus, jag älsklingen Julia och min bror, och så fick jag reda på att han hade haft sex med Linda Rosing. Så jag gick och pratade med henne, för hon var också på detta badhuset, och hon sa att det va sant. Usch, fattar ni va ledsen jag va eller? Med Linda också.. Haha.
Vad är det som styr vad man drömmer egentligen? Jag menar, det spelas ju upp en hel hädelse som skulle kunna vara sann? Sjuk egentligen ju.

Iallafall, har ont i magen exakt varje dag nu för tiden. Ingenaning om vad det är men någon gång under dagen så får jag typ som kramper i magen. Ligger med det här nu :( Gör verkligen sjukt ont. Och ingen matlust får man ju heller..

Jaja, idag ska jag iallafall vara med Emelietösen. Får se vad vi hittar på :)

jag och emelie förra sommaren

Jag somnar snart sittandes

Min ögon kan snart inte hålla sig öppna längre. Så jag ska ta och stänga av datorn och krypa ner i sängen och vänta på älsklingen. Så seg är han! Det otroligt. Haha, men jag får se det från det ljusa sida såklart. Han kommer ju faktist hit även om han ska jobba imorgon :)
Och till morgonen så ska jag åka med mamma och pappa till Göteborg. De vill säga om mamma väcker mig i tid så jag hinner duscha. För mitt hår är redan äckligt, även om jag duschade igår morse. Jag totalt hatar mitt hår!

Nä fy, nu får jag säga godnatt. Hoppas ni får en skön sömn inatt, det ska verkligen jag ha ;)
Kram och godnatt med er :)

klockren eller vad!


bild lånad från egoinas värld.


Haha förlåt men jag vet inte hur länge jag har suttit och skrattat åt den här bilden! Så jäkla lockren! :p


Satt och tuggade på lite chips samtidigt som jag pratade med älsklingen i telefonen. Så kollade jag på tv och insåg att det faktist var dirty dancing 2  som gick. Bra med en film. Så jag slipper sitta här och vänta på min älskling utan att göra ett skit :)
Ska gå ner och lämna skålen jag hade chipsen i och fylla på mitt glas med dricka.
Min dator är otroligt seg och det tar år och dar att ens se texten som jag just nu håller på att skriva. Segt!
Ska faktist ta och stänga av den om en liten stund eftersom jag inte tycker om att sitta vid datorn när pojkisen är här med mig :)
Kanske skriver ett inlägg sen, vi får helt enkelt se vad jag orkar och hinner :)
Kramar

Jag är dövarm

Sitter här helt dövarm. Har öppnat fönstret så det ska bli lite svalare.
Va precis nere och hämtade lite dricka, ska snart springa ner och hämta lite chips och dipp också. Har ju knappt ätit något idag, endast tuggat mina förbaskade tuggummi, så jag tycker att jag kan unna mig lite gottigottit ;)

Händer inte alls mycket just nu och kommer inte heller göra det de närmsta timmarna. Ingenaning om när Meddi kommer. Pratade i telefonen med honom för en stund sedan och då var han fortfarande upptagen så det blir väl senare antar jag :) Men tur att han kommer och underhåller mej sen iallafall. Så sjukt tråkigt att sova ensam. Min ängel är han!

Ska slå på texttvn nu och se vad som kommer på tvn. Inget bra antar jag.
Vi får höras lite senare :) Kram på er

Skor till skolavslutningen?



Inte nog med att man ska köpa en fin klänning till skolavslutningen så måste man ju ha skor också. Det är ju nästan det svåraste. Man vill såklart ha ett par fina skor, men samtidigt måste de va sköna och inte ha för hög klack eftersom vi kommer att dansa en hel del.
Hittade iallafall 2 par enkla men snygga, enligt mig, på din sko.
Men jag får se vad jag slutar med för skor på fötterna, kanske blir ett par helt andra. Vem vet :)

Worst singer ever!?

 
haha grabben i vitt alltså! hur skön? ;)

haha hon är la för bra? ;)

No more pojkagris

Polkagrisen är nu borta, det fick bli en helfärgad bakgrund istället :)

Mjau!

Haha gud va läskigt. Jag låg har i sängen och läste en blogg och helt plötsligt sa min mage "mjau". Jag lovar, det låt verkligen som en liten katt som sa mjau. Hur läskigt som helst! :p
Har för övrigt legat i sängen hela dagen. Har ju inte ett skit att göra ändå så då är det lika bra att ligga här och ta igen sej lite :p Kollar på top chef som går på tvn och tuggar tuggummi. Mysigt värre va? ;)

Fick riktigt goda nyheter förut. Hehe, min fina pojkvän kommer hit och sover sen ändå :) Åh vad jag längtar efter honom! Jag kan verkligen inte vara utan honom i 1 dag ens, det går bara inte. Min underbaring :)

Ser att det är fint väder ute också :) Synd att jag är själv, annars hade jag mer än gärna gått ut på en skön promenad. Men eftersom det är en pedofil här i våra trakter så vågar jag inte gå utanför dörren själv längre. Usch! Att såna människor ska finnas alltså, det är sjukt ju.

Maten väntar

Ohja, en liten tupplur blev det allt. Somnade en liten stund och vaknade av ett sms från älsklingen. Men dess värre kan jag ju inte svara på det eftersom det inte går att levera till endast honom. Så jag ringde upp honom. Så nu har jag legat nyvaken och pratat med bästaste i telefonen.
Men nu väntar på maten där nere, så ska försöka få i mig lite mat nu och sen komma upp och lägga mig i sängen igen :) Haha.


Ny design, polkagris?


Haha, ja
. Ännu en ny design! Och ja, jag vet, jag suger på detta! Men man tröttnar så fort. Speciellt när man inte blir nöjd från början. Snart kommer jag tröttna på denna för att den ser ut som en polkagris och att det är för töntig. Haha, jag lovar. Men det är så otroligt svårt att få ihop färgerna som man vill. Hittar man en färg man vill ha så får man inte ihop en färg som blir liknande. Så typiskt. Men jag får ha denna sålänge, även om en är lite barnslig sådär ;)

Ligger i sängen nu och fryser! Så sjukt tråkigt att inte ha något att göra. Kan inte ens smsa Meddi, mina sms leveraras inte till honom och har inte gjort det på flera timmar. Hade hoppats på att han skulle ringa någon gång.. Men det vill han tydligen inte. Haha, vem vet. Han kanske är glad att slippa mina sms.

Nä, nu ska jag ta och borsta tänderna och kryper ner under täcket sen igen. Ska försöka sova en stund också. Känner mej helt död, vilket inte är roligt. Speciellt inte nu när man är ledig.

Test om pojkvännen min


1.Vad heter han? Almedin
2. Hur gammal är han? 17 - fyller 18
3. När träffades ni sist? igår på dagen
4. Vad har han för hårfärg? brunt
5. Brukar han färga håret? ibland slingar han de, men de va ett tag sen nu :p
6. Vilka färger har han haft? när vi varit tillsammans har han bara haft ljusa slingor :)
7. Vad har han för parfym? jean paul
8. Är han galen? haha varje dag
9. Vad är erat bästa minne? finns många :)(L)
10. Har ni många minnen ihop? ja
11. Vart bor han? Edet
12. Har ni varit utomlands tillsammans? nej det har vi inte
13. Är du avundsjuk på honom? haha nej varför skulle jag det?:)
14. Har han syskon? ja en lillebror :)
15. När träffades ni första gången?  vi träffades första gången för 1½ år sedan typ. Men hade träffats i skolan innan också, men då visste han inte vem jag va ;)
16. Hur träffades ni? vi träffades genom att en kompis gav han mitt nummer, fast då hade jag pojkvän;) HAHA!
17. Vad går han i för sporter? fotboll
18. Vad kan han göra på helgerna? vara med vänner eller mej. vad annars? ;)
19. Göra efter skolan? träna gym, träna fotboll eller va med mej ;)
21. Har ni pussats? självklart
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? ja! <3
23. Har han fräknar? några har han allt;)
24. Har ni kollat på film någon gång?  många gånger
25. Har ni bråkat någon gång? ja
26. Har ni sovit i samma säng? varje dag
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? haha ja det har vi säkert
28. Har du sett honom gråta? nej
29. Vad gjorde du då?  -
30. Har du sett han vara riktigt arg? han säger att jag inte har det, så tydligen inte :p
31. Har han sett dig gråta? ja
32. Vad ska ni göra i sommar? busa
33. Har han svikit dig någon gång? -
34. Har ni pratat i telefon någon gång? jadå
35. Vad skulle du göra om denna personen dog? kan inte ens tänka tanken!!
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? absolut
37. Älskar du honom? mer än allt!
38. Vad är det bästa med honom? han är helt underbar! allt är bra med honom, hela han är bäst!
39. Vad skulle du vilja att han ändrade på? inget
40. Skulle du ge honom pengar om du vann 100 miljoner? klart jag hade
41. Hur ser hans klädstil ut? när han är med mej har han alltid mjukisar :) skönast! annars är det väl vanlig. jeans, tröja, chinos, tshirt?


Uschhhhh

Jag mår inte bra. Jag saknar min pojkvän alldeles för mycket. Jag orkar inte. Ha en bra dag. Hejdå!

Hej sega Torsdag!

Allt bra idag?
Själv är det sådär. Är helt seg och trött. Kom hem för bara en liten stund sedan. Eve och hennes pappa körde hem mej :) Thank you!

Det var verkligen hur mysigt som helst igårkväll. Jag och Vickan kom ganska tidigt till Casandra om man jämför med de andra. Vi snackade en hel del och kollade på klassfesten.  Eve Elin och Lina kom vid 10 ungefär, då åt vi massa med pizza. Det var verkligen supergott. Sen kollade vi på en hemskfilm och sen åkte de andra hem. Förutom jag och Eve som skulle övernatta hemma hos Casandra ;) Låg och pratade tills 2-3 någon gång.
Vaknade vid 11 ungefär idag och då låg vi bara och snackade. Drömde en hemsk dröm inatt. Det har la sin anledning till varför jag drömde det också. Men iallafall. Det var verkligen supermysigt igår. :):)

Idag ska jag bara vara hemma. Inte träffa Meddi idag heller.!

Husvagnssemester?

Sitter här och suger på en salta groda, godis för er som inte förstod det. Har precis pratat med farmor i telefonen. Hon tyckte verkligen att jag och Meddi skulle följa med de ut i deras husvagn ;) Så jag skulle bara säga till när det passade oss. Så vad säger du älskling? ;) Husvagnssemester snart eller ? haha :) Nä men det var allt länge sedan jag var med de i husvagnen så det får det allt bli snart.

Ska snart stänga av här och ta bussen fram till Edet och åka till Casandra med Vickan :) Hörs inte mer ikväll för ikväll blir det riktigt tjejkväll! Åh så jag kommer sakna min lilla fis! :)

Men ni får ha en bra onsdag, lediga imorgon är väl inte fel? :)
Kram på er

Beyonce

Även om jag personligen inte tycker att Beyonce var så speciellt snygg i håret under detta programet så är hon otroligt vacker! Helt sjukt vacker. Och hennes röst, herregud alltså.
haha, kolla killarna ;)

O n s d a g

Hejsan :)
Kom hem från skolan för en liten stund sedan. Sitter och kollar på tyrabanks show just nu. Det är Beyonce som gästar och usch, hennes frisyr passade verkligen inte henne. Tyvärr!
Äter lite mat också. Spagetti och köttfärsås med massa vitlökspulver på! ;)

Ska äta upp maten nu och sen blir det ett till inlägg, vill ju inte att maten ska bli kall ;)

Massa engelska

Hejsan :)
Sitter hemma hos älsklingen nu och har gjort det de senaste 2 timmarna. Ja, vad har vi gjort? Vi har kollat på tvn och legat i sängen. Ska börja plugga nu. Massa engelska!

Jag drar

Sen jag skrev det senaste inlägget så har det inte hänt så mycket alls. Har ätit lite ravioli och kollat på tyrabanks show och top model som vanligt :)
Jag ska börja göra mig i ordning lite nu för jag ska gå ner till bussen om ungefär 20 minuter :)
Får jag tid över sen hemma hos min fina så skriver jag väl något, skulle jag tro.
Vi hörs imorgon om jag hinner. Har ju hela dagen uppbokad faktist. Skola, trollhättan, casandra. Så vi får se vad jag hinner :)
Kram på er


T i s d a g


Hej allesammans :)
Kom nyss hem från skolan. Gick bara till 2 idag som alla tisdagar.
Skolan idag har varit helt okej. RIktigt sköna lektioner. På idrotten åkte vi över till Ström för att orientera där. Vet inte hur långt i orientera, men riktigt långt var det iallafall! Jag, Elin och Sofia hade en karta och Viktor och Tommy hade en egen men vi gick tillsammans ändå. Haha, svettig som ett as blev vi iallafall.

Sitter och äter choklad också. Va så sjukt sugen på det i skolan idag så jag visste knappt vart jag skulle ta vägen haha. Men som tur är så hade jag en chokladkaka (liten) som det var mindre än hälften kvar i. Annars hade jag säkert smockat i mig en hel :p Haha.

Jag ska bara ta det lugnt en stund hemma och sen ska jag ta bussen tillbaka till Edet igen. Fast denna gången ska jag inte till skolan såklart, utan hem till min finaste pojkvän :) Ska plugga lite med honom och så.
Imorgon efter skolan åker jag till trollhättan med sofia och julia :) de ska kolla på skolavslutningskläder och så. Själv ska jag inte köpa något förän jag har fått hem min klänning.

Men nu ska jag inte sitta här och tjöta utan gå ner och fixa något att äta :) Pussar

Hej o hå

Nu är klockan snart 10 i 8 och jag har inte varit hemma länge alls. Men ändå är det dags för mej att knalla ner till bussen om 30 minuter. Ska hem till min älskling och sova där. Som alltid :) Haha.
Ska se om jag ska ta något att äta eller inte. Att äta 2 mackor till middag är ju inte det bästa direkt. Men ändå är jag inte hungrig så jag vette fan. Vi får helt enkelt se.

Känner att jag inte har något roligt alls att meddela idag. Har ju inte hänt ett skit så varför sitta här och skriva en massa skit? Nä, så detta får blir mitt hej o hå så får vi hörs imorgon.
Hoppas bara älsklingen är hemma när jag kommer för det finns inget tråkigare att sitta själv :) Menmen.

Då hörs vi imorgon efter den otroligt tråkiga skoldagen som väntar imorgon.
Godnatt, sov sött inatt :)


hejhejhej sötnos, haha gammal cambild!

Det fulaste en människa kan göra

Att säga jag älskar dig utan att mena det är nog det fulaste en människa kan göra.

M å n d a g

Hejhej!
Idag är det första dagen på veckan, måndag. En bra vecka ska det bli också :) Går ju bara 3 dagar i skolan och på onsdag ska vi hem till min fina vän Casandra och mysa.

Har ju självklart varit i skolan idag. Har fått reda på tyskaprovet och det slutade på ett mvg vilket jag är superglad över. Efter skolan blev det hem till Vickan's mormor och äta lite lunch, mackor. Haha :) Har också varit hemma hos Julia och pluggat lite.

Kom hem för en liten stund sedan. Min moster kom och hämtade mej efter de hade hämtat upp min kusin :) Skönt att slippa ta bussen, så himla tråkigt. 

Som jag skrev så ska vi ju hem till Casandra på Onsdag. Pratade lite i skolan och bestämde oss för att hitta på något nu innan mina kära vänner åker till Stockholm över helgen. Så vi bestämde oss för att åka hem till Casandra. Äta pizza på kvällen och bara mysa! :) Övernattning blir det också.

Men nu ska jag ta och kolla lite bloggar, har ju en del att läsa nu när det är närmare kvällen ;)
Hörs senare, kramar 

Nu räcker det

Hejsan : )
Har suttit och pluggat med Julia en stund på biologin. När hon gick så fortsatte jag så det känns som jag har pluggat hur länge som helst nu. Så nu känner jag att jag behöver ta en paus, eller ja. Inte fortsätta mer över huvudtaget ;)
Ska packa min väska och byta om och sen hem till älsklingen. Och självklart möter goingen mej! :)
Vi hörs imorgon, kramar

Norge vann!


Låten som vann hela eurovision, NORGE :)

K a l a s


bild lånad från google

Nu är det kalas här i stugan! Har precis varit nere och ätit lite tårta och så :) Är inte den som tycker om kalas speciellt mycket :p haha. Men sånt är livet. Man kan ju inte tycka om allt? Plus att jag är så ofräsch och sliten idag.
Tårtan var god iallafall. Lillayster som hade äran att göra den, lite slajmig var den ;) Haha, men god som sagt.

Har städat rummet också, så nu är det gjort. Låg dammråttor över allt. Under sängen, bakom tvn, under gungstolen, i lillarummet vid garderoben osvosv. Inte okej! Men nu är de borta som tur är :)
 
Jag har ingen aning om vad som händer nu.. Ska kanske börja plugga lite om en stund. Jaja, vi får se.
Ha en bra Söndag :)

S ö n d a g

Hejsan :)
Måste börja med att säga att den rätta låten vann igår! Hans röst är ju otroligt skön. Det fanns verkligen hur många bra låtar som helst, eller ja riktigt melodifesivalen låtar iallafall ;)

Idag är det söndag. Ska ha kalas här hemma idag för min bror fyller 17 idag. GrattisGrattis :) Norges nationaldag idag också, och jag är ju faktist stol halvnorsk! ;) Inte dåligt.

Älsklingen åkte hem för 40 minuter sedan. Har legat i sängen nästan hela dagen, somnat och lite sådär skönt. Haha :) Jag ska snart ta och städa upp på mitt rum. För det är då inte fräscht här inne efter igår. Massa saker över hela golvet.
Måste plugga idag också. Fullt upp idag? Ohja.

Men vi får höras senare för nu har jag inte tid längre :) Kramar


jag skolavslutningen -07

Liseberg i lite bilder

Ja, en härlig dag var det allt igår på liseberg :)
Lite bilder är ju alltid roligt!


spegelhuset är klart en favorit på liseberg. det är lika roligt varje gång! :D



i raggarbilarna hade vi kul;)



Roligt hade vi, verkligen. :)

hemma från liseberg

Hejsan :)
Kom hem från liseberg för en liten stund sedan. Har varit riktigt roligt och mysigt :) Fint väder i början men sen blev det molnigt och då blev det rätt kallt. Ont i fötterna fick man också!
Men en stjärnvinst på marabou blev det också! Fan va jag och Meddi är bra! ;)
Älsklingen vann också 3 gossedjur till mej, haha ! :)

Köpte vanilj cola också, år och dar sedan jag drack det! Sjukt gott!
Ska vara här hemma hos mej nu ikväll och kolla på melodifestivalen och mysa :)

Men hörs imorgon, kramar :)

Liseberg here we come!

Nu blir det duschen med min halvdöda älskling. Sen Liseberg! :)
Hörs ikväll , kramar

3-4 timmar

HejsanHejsan :)
Jag kanske aldrig sa det förut men jag är klar med min religion. Den låter faktist ganska bra när man läser den ;) Så vi får hoppas att den ger mer än ett G nu iallafall. Vet inte hur många timmar det tog att skriva rent den.. Runt 3-4 iallafall. Haha sjukt!

Sitter och pratar med Julia nu :) Meddi är påväg hit också så ska stänga av nu. Kanske skriver imon innan vi åker :)
Kramar

tillbaka på stylebystars

Klänningen som förhoppningsvis ploppar ner i brevlådan hemma hos mej om några dagar har kommit tillbaka till stylebystars :)

Jag kan inte låta bli att tycka att den är otroligt fin! Så därför kommer jag bli riktigt besviken om den inte passar.
Men man får väl hoppas på det bästa? Det har ju ändå tagit 5 veckor att få hem den..

Såg att de fått in lite andra nya klänningar också. Och denna har de inte lyckats med, usch va gräslig. Färgerna var inte något att hurra för, inte tillsammans iallafall..

Naturligt vacker, varför inte?

Satt och kollade igenom lite gamla bilder på mig nyss och kom och tänka på en sak.
För ungefär 1 år sedan så gick jag aldrig utan smink till skolan eller vart jag än skulle. Kände mej ful och äcklig utan smink och det var liksom pinsamt att visa sig utan maskara och foundation. Jag tog kort på mig själv varje dag och hade en mapp med bara bilder på mig, ungefär sådär 300-400. Från samma dag kunde jag ha 20 bilder på mig själv, från samma dag!! Nu när jag tänker på det så skrattar jag bara :s Hur orkar man stå och fixa sig i över 1 timma, smink & hår, för att gå till skolan? Gå till skolan där alla känner en, där alla ser en varje dag.
Jag vet inte hur länge sedan det var jag hade foundation i skolan. Sen vet jag heller inte hur länge sedan det var jag hade foundation i hela ansiktet, och då räknar jag med helgerna också.
Fattar inte varför man inte ska kunna visa sitt riktiga jag, utan massa smink, som dess värre gör att det ploppar upp 100 finnar under dagen. Många av mina vänner använder inte foundation i skolan osv, som jag. Men sen har jag de vänner som inte ens skulle kunna visa sig utan smink i skolan. De som till och med tycker det är skämmigt att visa sig för sina bästa kompisar utan smink. Det är tråkigt för jag vet att de är fina utan smink, för jag har sätt de. Jag vet!

här är man naturligt vacker! haha, vi kan väl ta bort vacker då.. oförberedd!
Här babblades det på ja. Men jag satt bara och tänkte på det och jag fattar bara inte hur man orkar sminka sig så mycket varje dag, tänk va billig jag blir i längden. Jag använder endast maskara kanske 1/2 gång i veckan. Toppen!
Kör på utan smink för fan, det är snart sommar! :)



va? va sa du!? nej, jag har aldrig varit fjortis.
hahahah!


Nere i köket

Hejsan :)
Här va det väldigt dålig uppdatering, ja. Men det är nämligen så att jag sitter nere i köket och pluggar, och det har jag gjort i nästan 3 timmar. Men ännu har jag inte tröttnat! Ni förstår, jag håller på med min religion som egentligen skulle vart inne idag. Så bäst att göra klart den idag så jag har tid att plugga på biologion på söndag.
Egentligen var jag nästan klar med min religion men sen var jag tvungen att skriva om lite och nu håller jag på att renskriva, för hand! Är på sida 6 nu och mycket mer blir det.. Haha.
Men nu ska jag ner igen och fortsätta, jag vill ju bli klar idag! Sen ska jag lägga mig och vila för jag mår fortfarande inte helt bra. Känner mej jätteslö och huvudet snurrar lite. Men ingen huvudvärk idag, bara lite snurrisnurr :)

Vi hörs senare :) Kramar

F r e d a g

Hejsan :)
Jag kom hem för mindre än 30 minuter sedan. Hade en kort dag, som alla fredagar, idag så jag valde att sluta lite tidigare för att hinna med kvart i 11 bussen :) Så nu är jag hemma! Hade tyska prov första lektionen också och jag måste säga att det kändes jättebra. Så nu hoppas jag på ett bra betyg också! :)
Var precis ute hos Gräddnos lite men hon var inte pigg. Hon reagerade när jag kom ut, men sen la hon sig som en boll och blundade igen. Haha så söt!


gräset har inte vuxit mycket va? haha
Har precis ätit en bulle, första maten idag så det är ju inte helt fel att det va en bulle då också ;) Riktigt god också!
Idag ska jag bara vara hemma. Känner mej fortfarande inte helt bra så jag ska ta en softar dag hade jag tänkt. Haha. Ska göra klart son som skulle vara klar tills idag egentligen, men det var inga problem att lämna in den på måndag som tur va :) Idag gjorde jag och Sofia klart en fysik grej också, och det såg bra ut. Så nu har jag bara 1 grej kvar att göra inom fysiken. Sen massa annan! Haha bajs :)
Men nu ska jag ta och börja plugga. Vi hörs senare :)
Kramar

Fräsch från topp till tå

Ja, kom ut från duschen för en liten stund sedan. Var verkligen hur skönt som helst, och behövligt! Har precis tagit på mig kläder och ska snart börja föna håret. Ska ju gå ner till bussen om ungefär 30 minuter. Kan inte riktigt alla glosor till provet ännu. Men jag ska försöka öva in dom sista hemma hos älsklingen sedan :)

Så, haft en bra torsdag? Jag har iallafall haft en plugg-torsdag. Verkligen. Men det känns bara skönt nu när det är över och man kan det mesta. Det är ju därför man pluggar (y)

Men nu måste jag skynda mig om jag ska hinna fixa mig innan bussen rullar iväg :)
Vi hörs imorgon, kramar :)

Glosboken.se, toppen!

Nu har jag suttit hur länge som helst och pluggat. Och visst känns det toppen! Vi får bara hoppas på att det går bra på provet imorgon då :)
Jag skrev ju förut att det kändes toppen för att min huvudvärk höll på att försvinna. Glöm det! Här sitter jag, men världens huvudvärk! Plus att jag ena stunden fryser som jag vet inte vad och nästa stund svettas jag som jag vet inte vad. Hur jobbigt som hest. Ändå har jag inte feber.. Sen har jag ont i ögonen också. Mest i vänster öga. Gör riktigt ont när jag blundar och ännu ondare när jag trycker ihop det. Inte en aning om varför heller :s

Jag har precis skrivit in alla glosor på datorn. På glosboken.se, en riktigt bra sida. Kanske lite töntig men gud va den har hjälpt mig klara prov ända sedan i början av 2007. Går hur snabbt som helst att lära sig glosorna där. ++++ till glosboken! :)

Ska ner och göra mig en kopp te också. Känner att jag behöver det. Ikväll blir det till att åka hem till min älskling och sova där! Ska låta han pyssla om mig nu när jag är "sjuk". Fast vi får nog pyssla om varandra istället för min lilla gurka är också sjuk :) Hehe.

Nä nu ska jag dra mig ner till köket och fixa det där teet. Kramar :)

Design till lillasyster

Puh! Nu har jag suttit och fixat en enkel och färgglad design till min lillasyster och hennes blogg. HÄR kan ni se resultatet om ni är instresserade ;) Haha.
Nu ska jag ta och börja plugga. Gjorde ju aldrig det förut, när jag skrev det, för jag gjorde ju om henne's design istället :) Men nu har jag all tid i världen så nu ska jag börja :) Haha. Känner mej toppen nu för huvudvärken börjar lägga sig och det känns verkligen skönt. För det gjorde riktigt ont.
Men vi hörs lite senare :) Pussar

T o r s d a g

Hejsan :)
Gick inte så länge i skolan idag. Hade världens huvudvärk och kände att jag inte orkade vara kvar i skolan. Så jag tog kvart i 11 bussen hem. Skit väder! Hemma hos mej va älsklingen och väntade på mig :) Åt en macka och sen somnade vi i sängen en stund, eller iallafall jag. Mår verkligen inte bra. Här världens huvudvärk som bara vägrar att försvinna och känner mig lite febrig. Men det ska inte hindra mig ifrån att plugga. Imorgon har jag tyskaprov så jag ska plugga röven av mig. Har även en inlämning imorgon som jag tyvärr inte kommer hinna göra klart. Men den får jag lämna in på måndag istället.
Älsklingen åkte precis hem så nu ska jag fortsätta att plugga. Har inte så mycket mer att säga så ni får ha en bra dag, jag har det iallafall inte :(
Kramar

lagomt med köttfärs och grönsaker, förstår ni då hur stort bröder va?

Det onödiga framför det viktiga

Ja, nu har jag pluggat klart för idag och det känns toppen. Det som känns mindre toppen är att jag bara har imorgon på mig att öva till tyskaprovet och göra klart en inlämning. Ajaj. Gjorde det som var mindre viktigt idag istället för att göra det som verkligen behövdes :) Men så är det ibland.
Nu sitter jag och väntar på att min underbara pojkvän ska komma hit och mysa med med :) Väntar också på att få äta en korv med korv till kvälls mat, hehe :)

Vi får höras imorgon för nu ska jag stänga av datorn :) Sitter ju som sagt inte vid den när jag spenderar min tid med finaste pojkvännen :)
Godnatt, kramar

Dagens lista

Dagens humör: glad med trött
Dagens mående: trött
Dagens borde: inget nu efter att jag pluggat
Dagens frisyr: nersläppt, plattat
Dagens klädsel: glansiga tights, vitt linne och vit/silver/guld tunika
Dagens planer: vänta på älskling, äta korv&bröd haha
Dagens vill ha: lördag & sommarlov
Dagens längtan: efter älsklingen :)
Dagens beroende: inget
Dagens tråkigaste: skolan
Dagens tidning: veckorevyn
Dagens låt: ingen


Snygg byggare = snygg vän


Sexig byggare!

Typiskt eller vadå? :p

Haha någon måste skämta med mej! Nu när jag gick in på översikt och skulle kolla så låg mitt inlägg som jag råkade "radera" där! Haha typiskt eller vadå? :) Äsch!

Plugga och glass

Hejsan:)
Har suttit i över 1 timma nu och pluggat. Känns riktigt skönt att ha kommit igång och jag är faktist pluggsugen. Är det fel att vara det? Haha för det känns lite skumt, för jag hatar att plugga egentligen. Men har man väl kommit igång så är det ganska lugnande :)
Har iallafall skrivit lite på min religion. Och jag har också skrivit klart min svenska novell. Vi hade egentligen tills på onsdag på oss + att lektioner fram tills dess. Men jag visste exakt vad jag skulle skriva så det gick ganska snabbt och enkelt :) Skrev efter egna erfarenheter(haha va duktigt det lät) och då är det såklart enklare.

Just nu sitter jag med en skål med glass och skriver detta inlägget. Råkade precis radera hela texten så har suttit och skrivit om allt ;) Lite irriterande är det allt, speciellt när man skrivit något som egentligen är oviktigt som man bara inte orkar skriva om. Men nu gjorde jag det ändå (y) Toppen!
Ska kolla lite på datorn snabbt och sen ska jag börja plugga igen. Får se vad det blir denna gången. Har ju en svenska grej som jag ligger efter med så det kan ju vara ganska smart att göra den.. Sen skulle jag behöva börja med tyskan också men den är ju så jäkla tråkig :p haha!
Men ni får ha en bra onsdagskväll:) kramar


Pluggning


Nu har jag suttit hur länge som helst och läst veckorevyn och samtidigt kollat bloggar + tv. Flera saker går att göras samtidigt. Men nu känner jag att jag börjar bli rastlös så jag ska gå ner och hämta mig ett glas vatten och sen sätta igång och börja plugga. Får se vad det blir att plugga på. Har en hel del att göra i tyska, svenska, so, matte, fysik och musik. Har säkert saker i något annat ämne också. Har bara några veckor kvar nu så måste sätta igång. Fick ju mitt första IG den här terminen nu på musik, så det blir omprov på måndag. Känns hemskt att ha fått IG. Usch! Men har man inte pluggat så får man ju ta och skylla sig själv. (a)
Men jag får sätta igång nu då, skriver lite senare när jag känner att jag är värd att komma tillbaka till datorn ;)
Kramar

Kenza i veckorevyn


Hejsan :)
Onsdag idag då ja. Har varit en rätt lugn och bra Onsdag också.
Kom hem för ett bra tag sedan. Men jag har ätit och lite så också. Fastar ju alltid vid massa bloggar innan jag själv hinner lägga in något inlägg ;) Haha.
Sitter också just nu och läser veckorevyn. Beställde hem en gratis för några dagar sedan. De hade något sånt att man kunde få en gratis eftersom Kenza var på omslaget och även med i självaste tidiningen :) Riktigt kul att läsa!

Har inte så mycket att skriva men det blir väl något mer om en stund eller något :)
Kramar

Hos älsklingen ändå

Det blev att åka till älsklingen ändå ;) kom precis hit men fisen är nere och duschar :)
Hörs imogron, godnatt

Snygg tunika, vad mer kan man säga?


Snyggisnyggi tunika!

Arla reklam



Haha ungen är la bara för underbar! Så söt

Rumpan i vädret!

Ja, det blev ju som sagt en promenad förut. Men inget plugg. Så nu ska jag lägga mig på golvet, med rumpan i vädret! Meddi vet hur jag menar iallafall ;) Haha, bästa pluggställningen iallafall. Får se hur mycket jag får gjort. Har iallafall 50 minuter på mig och på de 50 minuterna skulle jag behöva hinna duscha också.. Får se vad jag hinner :)  Vet fortfarande inte om jag ska till älsklingen sedan. Men som det verkar nu så ska jag inte det. Men vi får väl se :)

Men vi får höras senare, ha en bra kväll och missa inte desperate housewives ikväll, spännandespännande!!
Kram på er

Fult från Nelly.com

Va inne på Nelly och kollade lite. Hittade denna tröjan. Själva tröjan är riktigt fin tycker jag, men när jag såg baksidan. NEJ! Ursäka, men det var faktist riktigt fult. Trodde först tröjan hade fastnat i byxorna, innan jag hade klickat upp det till en stor bild. Så vad tycker ni?


Beyonce i Sverige


Beyonce är ju i Sverige just nu och igår var hon i Göteborg! Sjukt nära ju! Om man tänker på det sättet. Tänk alla fuskisar som stod i Scandinavium igår och såg henne! Och imorgon är hon i globen. Man är ju inte något avundsjuk va! Vilken jävla känsla att vara så nära en så otroligt bra sångerska egentligen :) Haha, jag ska sluta drömma nu!

Iallafall. Nu har jag suttit vid datorn enda sedan jag kom hem. Hur seg får man lov att vara egentligen? Haha, ska man tycka synd om sig själv eller vadå..
Ska iallafall ta och plugga lite nu hade jag tänkt, innan jag går ut på en promenad. Måste bara komma ihåg nu efter jag skrivit detta att sätta mobilen på laddning. För vad är en promenad utan musik? Jo, riktigt tråkig.
 Blir iallafall inte till att sova hemma hos Meddi idag. Han har inte nämt det överhuvudtaget så jag stannar hemma och kollar på desperate housewives istället.

Men plugga va det ja.. Haha.
Hörs senare :) Kramar

Tråkig lista

Ärlighet
Ditt äldsta hångel? 17
Vad tycker du om kärlek? underbart!
När kramade du någon sist? imorses :)
Saknar du någon speciell person? alltid
Har du svårt för att bli kär? jag vet inte..
När fick du senast en komplimang? idag tror jag, annars var det igår :)
Har du hånglat med någon av samma kön? haha ja

Har du någonsin

Varit medvetslös: nej
Hånglat med nån riktigt ful: haha mm
Hånglat med fler än 50 pers: jag är 15 år och ingen jävla hora :)
Gjort något riktigt dumt? ja
Gjort något du verkligen ångrar? jodu
Varit nykter på nyårsafton? det har alla någongång
Åkt ambulans? nej
Gjort nåt olagligt? ja
Blivit polisanmäld? nej :)
Slagit ner någon? haha nja tror jag inte ;)
Skämts över dina föräldrar? haha de kan allt va rätt pinsamma ibland ;) pappa kan ju iallafall skämma ut en i affären!
Skämts över dig själv? aa
Sagt jag älskar dig och menat det? ohja!
Tagit droger? nejnejnej!
Dricker du? ja
Vilka kläder sover du i? trosor
Varit kär? ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? har jag nog
Är du ensam nu? ja
Vill du gifta dig? ja!
Vill du ha barn? ohja

Senaste personen som

Sov i din säng? älsklingen och jag
Såg dig gråta? Meddi!
Du delade en cigg med? Eve eller någon. Men jag röker EJ :)
Du gick på bio med? meddi eve och tomas...
Skällde på dig? vet inte

De senaste 48 timmarna har du

Gråtit? nej
Kramat någon? ja
Pussat någon? ja
Köpt någonting? ja
Sjungit? adå :p
Saknat någon? ja


Misslyckad mat


Haha maten blev lite misslyckad. Först kokade nudlarna över (var så inne i att kolla grönsakerna), sen brännde jag visst grönsakerna och sist men inte minst så blev nudlarna överkokta. Haha lite smådålig är jag allt på att laga mat!
Har bara ätit 1/3 del av maten (en liten skål) men är redan proppmätt :s Konstigt.. Ska gå ner och hämta ett glas vatten så får jag se om jag orkar äta mer sedan :)

Min fina vän Evelina har skaffat blogg också. Hon har ju inte kommit igång än, 1 inlägg är vad som finns där ännu, men självklart ska hon få en länkning här ifrån mig :) Vi får väl se vad vi kommer att få läsa om där. Haha :) Så här har du min sköna, Evellinah.blogg.se.

T i s d a g

Hejsan :)
Meddi kom hit igår därför blev det ingen mer uppdatering. Orkar inte sitta och luffa vid datorn när jag har världens underbaraste pojkvän hos mej :) Så den stängdes av.

Idag har jag varit i skolan då såklart. Kom faktist precis hem. Hinner inte skriva så mycket nu för jag ska ner och fixa mig lite mat hade jag tänkt. Nudlar med wokade grönsaker, gott eller vad!? :)

Hörs om en liten stund :) Kramar

Liseberg på lördag

På lördag blir det liseberg med älsklingen, Julia och min bror som fyller år. Därför vi åker dit :)
Hoppas på att vädret är någorlunda fint så vi slipper åka i spöregn. Hade ju varit tråkigt.



Bilder: De två senaste gångerna jag har varit där. Först var det med älsklingen, Julia och bror i somras. Och bilderna där nere är på Eve när jag, älsklingen, Eve och Tomas var på liseberg i vintras :)
Riktigt mysigt båda gångerna! Så hopaps det blir bra denna gången också :)


M å n d a g

HejHej :)
Allt bra? Med mej är det sådär iallafall. Är verkligen jättetrött och slö. Som alla andra dagar då. Känner också att jag börjar få huvudvärk, ajajaj!
Skolan idag har väl varit sådär.. Förutom 1 skoskav på varje fot som plågat mig hela dagen så har jag fått IG på musikprovet. Gick ganska bra(om man ens kan kalla det de) på första delen. Men när man skulle svara på frågar, haha ojojoj säger jag bara. Svarade på 1 fråga och det var inte ens rätt svar. Ska fortsätta på provet på måndag iallafall.

Efter skolan gick jag, Vickan och Julia hem till Julia. Pluggade lite och käkade ben&jerry's som jag var så sugen på igår ;) Haha. Fick skrivit lite på min religion iallafall. Föresten så heter min religion som jag har kommit på själv Birdschen. Blev kallad för fågel för ett tag sedan, därför namnet Birdschen.
Tog bussen hem kvart över 6 så nu sitter jag i linne i min säng med fönstret öppet. Funderar på att lägga mig och sova eller åtminstonde vila lite. Efter jag bara skrivit denna lilla texten så har jag fått världens huvudvärk.
Vem vill lägga sig ner och dö mer än jag? Skolan tar död på en!

Äsch, vi får höras senare. Hoppas ni får en bättre dag än mig, kramar

Det kommer gå skit

Nu är håret också duschat för de som är intresserade! Haha.
Nä nu ska jag kolla de sista minutrarna av gossipgirl och sen ska jag ta och fixa iordning mig lite :) Skit totalt i provet imorgon. Eller jag ska göra det. Så oansvarig ska jag inte vara och inte göra det. Men jag får skylla mig själv att jag inte började i tid. Så jag får göra omprov istället och se till att det går bra på det istället.

Hörs imorgon :) Pussar


Ben&Jerry's eller kanske tysk glass?

Skulle duscha för en stund sedan. Men den fanns bara 1 ren handduk i badrummet och orkade inte gå ut och hämta en till, så det blev bara till att duscha kroppen. Så nu har jag bara huvudet kvar att duscha. Haha. Men just nu sitter jag och kollar på gossipgirl så jag har inte tid just nu. Men får ta och skynda mej eftersom jag ska åka om 30-60 minuter. Någonstans där emellan :)

Är sjukt sugen på något gott. Typ ben&jerry's glass, mumms!

Eller kanske denna goda glassen som jag och Sofia åt på en glassbar när vi var i tyskland. Något av det godaste jag ätit.
Men nu ska jag faktist fortsätta kolla på tvn och när det är paus igen så sticker jag och tvättar håret en snabbis.
Kamar


Krångel blogg..

Fan va blogg.se krånglar då.. Först går det inte att logga in, men när man väl försökt 100 gånger och kommit in, så kommer man inte in så man kan skriva ett inlägg. Jobbigt värre faktist.

Sitter här och försöker plugga på musiken, men det skiter sig hela tiden. Har verkligen ingen ork till att plugga över huvudtaget. Kan skolan inte bara vara slut snart? Idag är det exakt 38 dagar kvar tills vi slutar. Och mycket mindre skoldagar är det ju kvar, för jag räknade med helgerna och alla dagar som vi är lediga.
Om några dagar kommer min klänning som jag beställt från stylebystars, finns inte kvar längre, och jag har kommit på nu att den inte kommer passa. Känns skit eftersom jag verkligen vill ha den klänningen. Ingen annan! Menmen, får väl skicka tillbaka den bara och åka och köpa en klänning istället.

klänningen som jag har beställt.. 499:- på stylebystars.com

Menmen, nu ska jag inte sitta här och deppa. Ska ta och hoppa in i duschen nu innan OTH börjar. Efter det blir det gossip och när det är klart har jag ingen tid att plugga.. Haha, får se till att plugga i pauserna :)
Vi hörs kanske senare, kramar

Skraj av klassisk musik

Hejsan :)
Har precis legat och pratat lite med älsklingen i telefon. Inte direkt länge, men ändå en liten stund :) Mitt kompis på mobilen har gått ut och har knappt några pengar så.
Pluggar också på musikprovet. Kan inte ett skit! Inget kommer in i huvudet.. Hahaha, sen så låg jag och lyssnade på en låt (klassiska låtar hela bunten) och så var den rätt lugnt. Och helt plötsligt gick den as snabbt och massa konstiga instrument så jag blev svin rädd. Hoppade till som fan :p Haha. Lite småroligt :)
Men jag får väl fortsätta nu.. Har till kl 8 ungefär på mig att plugga, sen ska jag hem till älslingen :) Får se om jag åker med honom eller om jag tar halv 9 bussen :)

Kramar

Talang


Sitter just nu och kollar på repriset av talang 2009. Än så länge tycker jag inte att det har varit med någon som har varit specielt bra. De bästa är ju de som sjunger iallafall :)
Ska börja plugga på musiken nu. Fast egentligen känns det värdelöst att plugga. För jag vet att jag inte kommer få G imorgon. Tyvärrtyvärr! Skulle börjat plugga tidigare.. Men nu är det ju försent.
Får göra det bästa iallafall.
Vi hörs sen, ska försöka kunna lite tills dess ;) kramar

S ö n d a g

Godmorgon :)
Eller ja, klockan är snart 1 men det känns fortfarande som morgon. Vaknade ju rätt sent, 12. Men det var skönt det :)
Just nu sitter jag och pratar med älsklingen på msn och samtidigt äter jag müsli med jordbugg-och yoghurt bitar i :) Riktigt gott.

Idag blir det bara till att pluggapluggaplugga. Känns verkligen hur tråkigt som helst. Men vill jag få G på musikprovet så måste jag ju som sagt plugga.. Skit!

Hörs lite senare, kramar

G o d n a t t

Nä nu ska jag gå och lägga mig. Eller aa, stäng av datorn och ställa ner den på golvet ;) Haha.
Saknar min älskling något otroligt! Fast det är väl inte någon ovanligt. Saknar alltid honom när vi inte sover, hehe.
Vi hörs imorgon, förhoppningsvis så sover jag länge. :)
Godnatt, sov gott!


haha, min SÖTA sötnos!

Rubrik

Ja nu va det ett jäkla bra tag sedan american pie var slut. Men jag har suttit och läst massa bloggar och kollat på övriga program på tvn :) Är inte speciellt trött, även fast jag har hållt på att somna hela dagen. Knäppt.
Ska nog plocka bort från sängen och så och lägga mig i sängen med datorn istället. Börjar få ganska ont i rumpan av att sitta i gungstolen. Det är ju trots allt inte någon speciellt tjock dyna på den ;)


häromdagen nere vid sjön
Ska ta och gå och borsta tänderna och tvätta ansiktet nu. Sen blir det att krypa ner under täcket :)
Kanske hörs senare, kramar

American pie toppat med ostbollar

Här sitter jag, i min gungstol, och kollar på film :) American pie - the wedding går på tvn så den sitter jag och glor på. Har dukat upp här så fint med ostbollar, chips och cola. Pappa har precis varit här inne och berättat hur bra Meddi var på fotbollen i fredags ;) Haha.
Filmen väntar! :) Pussar

Ballar av stål

Nu sitter jag här, såklart, och har precis smsat lite med min underbara pojkvän som har tagit sig upp till Göteborg för att stanna där tills imorgon. Så idag får jag sova själv, tyvärr :( Riktigt tråkigt..
Men nu har ballar av stål börjat så det ska jag kolla på nu. Haha riktigt roligt program ;) Kommer ihåg en gång när jag skulle kolla på texttvn vad som skulle komma på tvn. Så var det ballar av stål som precis hade börjat. Men på texttvn stod det bullar av stål. Haha lite småroligt ;) Fattade först inte vad det skulle vara för knasigt program ;)
Vi hörs lite senare :) Kramkram

Fredags kvällen/natten

Igår var vi då hemma hos Eve en stund. När jag och Lina kom dit så var Sofia, Michis och Emelie redan där :) Och Eve såklart. Lina och de fixade sig lite och så åt vi godis och drack dricka. haha.
Vid 7-8 någon gång gick vi ner till Boström och sen viadre till Alem. Där stannade vi som sagt till ungefär 2. Så helt kvällen/natten dansade vi som aldrig förr och massa roligt hade vi också :)


innan det hela började, haha. på altan

hahah under ölspelet. fan va snygga!

Haha lyssna och njut!

Haha jag var bara TVUNGEN att sno denna från Salle's blogg.
Pinsamt nog är inte denna videon den enda hon har lagt ut, utan har flera på youtube.

L ö r d a g

Hejsan :)
Igår sov jag hemma hos älsklingen, kom hem runt halv 3 och somnade väl vid 3. Vaknade vid 1 imorses. Smsade Julia och vid 2 ungefär gick vi till pizzerian och köpte sallad och gick hem till Julia och käkade. Riktigt gott var det! Sen låg vi i soffan och kollade på tv någon timma. Alla 4 var nog helt döda skulle jag kunna tro. Iallafall jag och älsklingen, haha:)

Nu har jag precis kommit hem. Tog bussen från älsklingen vid kvart i 6 så det var ju ett tag sen jag kom hem. Har bara suttit vid datorn och kollat på tv. Känner mej som ett levade lik eller något. Sjukt slut i hela kroppen. Fast det var ju ett jävla drag igår så kanske inte är så konstigt.. haha!

Nu ska jag lägga in några riktigt dåliga bilder från igår, mobilbilder .. och så.
Kramar


H e j d å



Ja, då var man äntligen klar! Ska snart ta bussen och möta upp Lina. Så ska vi köpa lite godis och så och sen upp till Eve :) Har inte så mkt att säga så detta får vara mitt hejdåinlägg. Haha :)
Ha en bra Fredag, jag ska ha det iallafall!
Kramar

Duschen väntar

Var nere och åt för en stund sedan. Men blev endast lite pommes och sallad. Var redan mätt så.. Haha. Ska hoppa in i duschen nu :) Tar bussen som går 5överhalv 6 så har ju ungefär 2½ timma på mig, alltså väldigt lång tid. Tar ju ungefär 30 minuter för mig att fixa mig så. Haha.

Mamma städade föresten mitt rum förut, vilket jag sagt att jag ska ha gjort i flera dagar nu. Haha, tack till min söta mamma då :)

Nu väntar duschen, kramar


Kan ni fatta att jag har sett ut såhär? haha usch .. blek med svart hår? nä!
men det var bra tider det :)

F r e d a g

Hej o hå i detta fina väder! :)
Nä, fy satan va det är tråkigt och fult väder här idag. När jag kom till skolan imorses, efter att ha försovit mej, så var jag pisseblöt. Har verkligen regnat hela dagen idag.
Skolan idag har varit toppen lugn. Kom till skolan vid 9 och då hade vi bara 2 lugna lektioner. Efter skolan gick jag, Eve, Elin och Lina till Ben's för att de skulle äta pizza :) Så vi satt där en stund och snacka innan vi drog iväg och solade. Solade 15 minuter var, Jag Elin och Eve.

Så nu har jag precis kommit hem, eller ja för ett bra tag sedan faktist. Har suttit vid datorn hela tiden. Ska snart ta mig en dusch och börja göra mig iordning. Ska hem till Eve vid 6 ungefär. Fast måste kolla buss först..

Maten är snart klar så måste dra mig, ha en bra fredag :) pussar

Godnatt

Nu har jag och älsklingen precis käkat tacochips med gröndipp och kollat klart på en film. En riktigt bra film! Ska borsta tänderna och lägga oss nu :) Duktiga är vi!
Godnatt

Hem till älsklingen


Min söta vän Evelina

Ska fixa till mig lite nu och sen ta och byta om. Tar bussen nu halv 8 hem till älsklingen och sover där.
Vi hörs imorgon om jag kommer hem i tid och hinner blogga.
Efter skolan ska jag sola, hem till älsklingen, sen hem. Sen iväg igen så får se hur mycket jag hinner.
Kramar

Tråkigt är vad man har

Satt och kollade på topmodel förut men jag var så trött att jag somnade. Hann sova en liten stund innan lillasyster kom upp och sa att maten va klar. Så då var det bara att slå upp ögonen och gå ner och äta lite mat. Var verkligen hur hungrig som helst också så det var riktigt gott att få lite mat i magen.
Nu sitter jag och kollar på ett gammalt avsnitt av Grey's som går på tvn. Ska strax trippa iväg till toan innan jag blir blöt i byxan (a) Haha, nä usch!

Har absolut inget roligt att skriva, en pissdag är vad det är idag iallafall. Det är en sak som är säker. Kommer säkert på något om en liten stund, som sagt så skulle rummet behöva städas. Så det måste jag ta tag i idag. Till och med mamma påpekade det, det första hon gjorde när hon kom in på rummet (a)
Vi hörs lite senare, då ska jag ha plockat undan på rummet, jag lovar. Haha
Kramar


T o r s d a g

Hejsan :)
Torsdag idag och fyfan va denna dagen har varit jobbig. På idrotten hade vi simning. Simmade runt 62 längder så nu är jag totalt död i kroppen, men MVG blev det iallafall! Sträckte mig vid axeln/bröstet där någonstans och nu gör det svin ont :(

Kom hem från skolan för en liten stund sedan. Är verkligen jätte trött så jag ska vänta på att någon(mamma eller pappa) kommer hem och lagar mat. Sen ska jag lägga mig och sova en stund. Orkar verkligen inte sitta hemma och inte gör något. Men det blir älsklingen ikväll iallafall. Tur det.

Hör av mej sen, kramar

Jag är helt slut

Kom hem för ungefär 10 minuter. Satte på tvn direkt eftersom programet jag skulle se på redan hade börjat. Nu ligger jag här helt slut i sängen. Inte på grund av promenaden utan jag är bara helt trött i kroppen och huvudet. Det är så mycket som måste göras och det gör mig så jävla trött. Jag har verkligen inte någon ork till något. Jag längtar mer än någonsin till sommarlovet nu. Det ska bli så otroligt skönt att få flera veckor ledighet. Även om det är 2 veckor mindre än vad jag brukar ha..

Nu ska jag faktist stänga av datorn. Ska vänta på att älsklingen ska komma hem så han kan krypa ner bredvid mig! Min underbaring!!
Sov gott inatt, haha, godnatt.

Ananas,vatten & promenad

Just nu sitter jag och äter underbart god ananas och dricker vatten. Ska snart dra på mig glajjorna och dra ut på en promenad. Måste bara se till att komma tillbaka innan 8 eftersom jag vill se extreame home makeover :)
Men vi hörs om ett tag då, promenaden väntar. Puss

Lite mys med älsklingen

Hej igen :)
Älsklingen kom hit förut, tillsammans med min bror. De åt lite mat och sen gick vi upp på rummet, jag och älsklingen. Så nu har jag precis legat och gosat med älsklingen en stund :) Helt underbart! Även om vi går varandra på nerverna ibland, haha fast det är rätt roligt. Han cyklade precis ner till hans träning så nu sitter jag här själv igen. Buhu!

Ska kanske lägga mig i sängen och vila lite. Eller kanske ta en promenad? Tusan att det är så varmt bara! Så jobbigt att gå när solen ligger på (idag lagomt)så mycket. Vi får se vart jag hamnar, antingen i sängen eller ute på gatorna. Haha :)
Ska kolla lite bloggar(som alltid) och så. Kramar


älskade vänner

O n s d a g

Hejsan :)
Igår åkte jag till älsklingen och min dator var lite knas så kunde inte lägga upp något mer inlägg.

Idag vaknade jag(såklart) hemma hos älsklingen. Gick upp och åt frukost med honom innan han stack till jobbet och därefter gick jag upp och la mig och sov igen :) Började halv 9 så det var skönt med lite extra sovmorgon.
Vilket jävla väder det har varit idag!? Först pissväder, regnade och allt. Och nu är det solsken och rätt varmt ute? Konstigt..
Hade prov i fysiken idag som jag inte hade pluggat på. Men vilket jävla tur att jag hade läst 2 på papprena två gånger för provet var skit lätt. Fick alla rätt, så det känns toppentoppentoppen!

Kom hem för en liten stund sedan och gick direkt upp till datorn och tvn. Haha, sicken nörd jag är! Så nu sitter jag och kollar på mitt gamla älsklingsprogram "the tyra banks show". Ska kolla bloggar som vanligt och sen får vi se vad som händer :) Behöver plugga på musiken också.. Skit!

Kramar

Kärlek behöver vi alla, eller hur?

Kärlek är något alla behöver. Oavsett om det är kärlek från en familjemedlem, vän eller sin pojkvän/flickvän, så är det otroligt viktigt. Känslan av att bara veta att man alltid har någon vid sin sida. Att alltid ha någon där som går att prata med, som försöker förstå även om det är svårt. Är det inte underbart?
När det kommer till kärlek till en annan människa, i mitt fall min pojkvän, så är det otroligt stort och tryggt. Jag personligen har fäst mig så vid min pojkvän att jag inte vet vad jag hade gjort utan honom. Han är alltid den som finns där när man är ledsen, alltid den som får en att må bra. Det är han som får mig på bra humör, även om jag är arg och vill visa min ilska. Han vet att han är det finaste jag har. Jag skulle aldrig göra något för att göra honom ledsen, jag skulle aldrig göra något för att förstöra vårat förhållande. Åh vad jag har det bra! Så måste man väl få säga? Att man har det bra, att man är lycklig. För det är jag verklig. För några månader sedan hade jag aldrig kunnat tro att det skulle bli såhär. Allt är så otroligt underbart.

Jag tycket att vi visar för sällan hur mycket vi gillar/älskar varandra. Hm, ja.. Det tycker jag verkligen. Hur ofta säger vi till våran familj/våra vänner rakt framför de hur mycket vi tycker om dom? Man tänker de ofta, typ "fan va mamma&pappa är bäst" eller "åh, va bra kompisar jag har!". Tänk om man skulle säga de direkt till personen istället :) Vad allt hade vart mycket kärleksfullare och bättre då.

Detta blev rätt löjligt, men ibland måste man bara skriva av sig. För det är såhär jag känner och tycker. Min åsikt. Och visst ska man få säga/skriva sin åsikt? :)
När jag kommer hem till min pojkis sen så ska jag visa hur mycket jag tycker om honom, hur mycket han betyder för mig. Fast det kommer bli väldigt svårt, det går nämligen inte att beskriv!
Åh vad jag är lycklig!

Lista,.

Dagens humör: trött, seg
Dagens mående: förutom att jag är trött så är allt bra
Dagens borde: plugga & städa
Dagens frisyr: utsläppt förut, nu hårspänne och tofs
Dagens klädsel: förut ljusa jeansleggins, vitt linne vit/svart randig tröja, nu lila linne och mjukisar
Dagens planer: plugga, städa, hem till älsklingen
Dagens vill ha: älsklingen här!
Dagens längtan: till min älskling
Dagens beroende: älsklingen
Dagens tråkigaste: skolan, plugga, städa
Dagens tidning: ingen
Dagens låt: ingen


Jävla tråkigt inlägg

Fy vad trött jag är! Är helt slö i kroppen och huvudet. Blev ju inte bättre när jag kom på att jag måste plugga på fysiken.. Skit också!
Har 3 timmar på mig nu.. En hel del minuter alltså. Får väl sätta igång med pluggandet snart då ja. Städa rummet skulle jag också behöva. Usch&fy. Kanske skulle kommit på detta lite tidigare :p



Tänk om man hade sätt ut såhär just nu? Haha ibland känns de fan som jag håller på att gå tillbaka dit, hemskt! Haha :)


Men jag får väl ta tag i det nu .. Pluggning sen städning! Puh.

T i s d a g

Hejsan :)
Tisdag idag och första skoldagen på några dagar. Har varit en underbar helg så känns lite surt att komma tillbaka till skolan. Men man får se det från den ljusa sidan, bara några få veckor kvar nu sen slipper vi skiten i några veckor iallafall :)
Skolan idag har varit helt okej. Nationella gick inte bra, som väntat. Men får väl hoppas på det bästa iallafall.. På son fick vi prata enskilt med våran lärare om betyg osv. Höjer mej i alla ämnen och jag är verkligen superglad för det. Känns toppen :)

När jag kom hem från skolan förut så dippade jag lite grönsaker medans jag väntade på att min majskolv skulle koka klar. Så åt det och pluggade lite so samtidigt. Har ju en egen reliogion som ska bli klar till nästa vecka. Men det kommer nog gå bra :)
Just nu sitter jag här och fryser om fötterna. Uschusch. Kollar också på topmodel som vanligt, men det säger jag väl alltid haha.
Ska kolla lite bloggar och sen får jag väl börja plugga på fysiken. Har ett förjävla prov imorgon som kommer gå skit. No ämnena är verkligen inte min starka sida :(

Hörs om en stund, kramar

Finaste pojkvännen i världen!


Jag älskar dej, du är mitt allt älskling!

G o d n a t t

Det blev ingen macka förut. Istället blev det en pirog med gurka, sockerärtor och gräddfil vid sidan om. Det blev heller inte att lägga sig i sängen. Istället satt jag i gungstolen och kollar på färgan2 som gick på tvn. När färjan var slut så hoppade jag in i duschen och tog mej en dusch. Riktigt skönt måste jag säga!

Just nu sitter jag här med datorn och smsar lite med älsklingen samtidigt. Ska snart stänga av datorn och bädda ner mig i sängen. Är helt slut i kroppen känner jag. Sen skulle jag ju kolla på tvn vid 10 nu så blir ju perfekt att lägga sig innan det börjar :)

Vi hörs imorgon!
Godnatt, kramar


selin och jag på valborg i torsdags

Macka och tvn

Nu ska jag gå ner och göra mig en macka och något att dricka. Sen ska jag lägga mig i sängen(efter jag plockat bort all skit därifrån) och kolla på färjan2. Sen vid 10 kmr ju project runway också :) Måste kolla igenom lite mattepapper också. Har nämligen nationella imorgon i matte och förra gången gick det ju inte bra alls :( Kommer det nog inte göra imorgon heller men ändå. Matte är inte något jag gillar!

Jag kanske skriver något mer sedan, får se :)
Kramar

455

Nä usch, nu orkar jag inte rensa mer bilder! Blir trött av att bara kolla på alla bilder. Haha, fick iallafall slängt 455 bilder i papperskorgen. Inte dåligt! Ändå har jag säkert bubbelt så många bilder att radera :p
Men sånt är livet, får ta resten en annan dag. Det är ju inte direkt hela världen :)

Har verkligen hur tråkigt som helst. Finns inte ett skit att göra. Har ju inget att plugga på heller så ..
Men ska försöka hitta på något. Städa rummet hade iförsig behövts.. Hm, vi får se :)
Kramar


Rensning av datorn

Nu har jag precis varit nere och hämtat ett glas cola så nu är jag klar för att rensa datorn på bilder!
De senaste dagarna/veckorna har jag lagt in massor av bilder på datorn och därför känns det nödvändigt att rensa datorn på en hel del bilder. Gamla som nya, massa ska bort iallafall!
Ska försöka hålla koll på hur mycket bilder jag raderar, alltid roligt att veta ;)
Hörs om ett tag, kramar

inget Edet eller älskling idag

Blir inget Edet idag inte :) Tyvärr. Kom på att älsklingen har match idag så kommer inte sova hos honom. Men jag klara mig allt en natt, men inte mer ;) Haha!
Har precis varit nere och ätit mat. Fiskpinnar, potatis, gräddfil och gräslök. Mycket smarrigt!
Sitter och kollar på topmodel just nu, som vanligt då. Haha. Har inte så mycket att skriva för inget roligt händer eller kommer hända idag. Men en slappdag idag också skadar faktist inte. Har ju varit full rulle 3 kvällar irad nu. 3 underbart roliga kvällar också med de bästa! :)

Lista

Lovar du att vara ärlig?  självklart
Du heter: mikaela
Smeknamn: sini
Beroende av: mobilen&älsklingen ?
Vad får du oftast komplimanger för? intevetjag
Brukar du skratta för dig själv?  haha jadå det händer
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Okej :) aa vi ska med äta ;)"
Var bor du? göta
Trivs du där: ja
Äger du några converse: nej
Vad har du för mobil: vet inte vad den heter, den är inte min egentligen (a)
Nästa mål i ditt liv: komma in på frisör
Hur svarar du i mobilen: hallå
Vem ringde du senast? Evelina
Antal timmar sömn inatt: många kan jag lova. somnade runt 11 någon gång om vaknade 12
Sov du ensam: till kl 7 imorses sov jag med älsklingen, resten själv
Brukar du komma i tid: alltid
Hur känner du dig nu: tröttis
Favorit dryck på morgonen: oboy
När brukar du oftast gå och lägga dig: vid 11-12
Sysslar du med någon idrott: haha nej (a)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: jag vet inte, kanske
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: haha massamassa
Är du nöjd med ditt liv: ja
Vad längtar du till? skolavslutningen, sommaren!
Vem ringer du när du är arg/ledsen: ingen
Har du strumpor på dig nu: nej
Är det okej att gråta: absolut!
När grät du senast: vet inte, gråter ganska ofta från småsaker (a) haha
Bär du glasögon eller linser: inget
Har du piercing: nej
Vill du gifta dig: ja
Vill du ha barn: ja klart
Är du bra på att laga mat: haha inte så värst :)
Är du flygrädd: aldrig flygit så vet ej
Bor dina föräldrar tillsammans: klart :)
Vilken ögonfärg har du: blåa
Röker du: nej
Hur ofta tränar/motionerar du: typ .. aldrig? ;)
Vad är det viktigaste i livet?:  i mitt liv är det viktigaste just nu familjen, vännerna o älsklingen.


Lite från i lördags




Lite fula bilder från lördagen, fick inga bra så dessa får duga ;) haha tagna med mobilen också så..
Ja, jag var illröd i ansiktet eftersom jag och älsklingen hade solat.
Detta var även min och älsklingens 9 månaders dag :)

H e m m a

HejsanHejsan :)
Kom hem för lite mer än 1 timma sedan. Har suttit här vid datorn och kollat lite. Man missar ju massa som man måste ta igen när man inte sitter vid datorn på en hel dag ;)
Gossip girl går på tvn just nu så sitter och kollar på det :) Ska väl äta om en stund och sen ska jag hoppa in i duschen och duscha en snabbis. Kanske ska åka till Julia och Vickan sen också :) Fast det gör jag bara om jag ska sova hos älsklingen sedan. För jag orkar inte dra hem sen igen, haha :)

Nu ska jag kolla klart på tvn och vänta på maten, höres senare :)
Kramar

cykeltur

Nu ska jag cykla hem i detta varma vädret. Får väl se om jag kommer hem levande ;)

M å n d a g

Hejsan :)
Sitter hemma hos Meddi nu. Vaknade för lite mindre än en halv timma sedan. Riktigt skönt att sova länge :) Har ju studiedag idag, därför jag är hemma!
Igår hände inte så mycket. Var inte hemma mycket alls därför blev de knappt någon uppdatering. Vi var iallafall hemma hos Julia. Jag, Sofia, Lina, Emelie, Eve och Julia. Satt bara och tjötade . Alla var helt döda efter helgen. Haha. Runt 8 någon gång tog jag min cykel och mötte upp älsklingen så gick vi till honom. Sötnosen hade köpt lite godis, nötter och en cola. Vi satte på en film och självklart, som alltid, somnade älsklingen flera gånger. Så typiskt honom :) Men inte mitt problem att man missar alla bra filmer ;) Haha.

Nu har jag precis ätit lite frukost. Macka och banan + gårdagens cola. Haha, goood. Ska sitta här en stund och ta det lugnt sen får vi väl se vilket tid jag cyklar hem. Orkar verkligen inte! haha.

Men vi hörs lite senare :) Pussar


fisen<3

S ö n d a g

Hejsan :)
Sitter hemma hos Julia nu. Åkte hem från älsklingen förut och fixade mig en snabbis. Sen tog jag cykeln och cyklade till Julia :p Så nu för en liten stund sedan var  vi och kollade på Lina&Emelie's och deras match. Självklart vann de ;)
Nu sitter vi här och luffar lite.. Ska snart dra och äta lite mat på Roma ;)
Sover hos älsklingen ikväll, hörs imorgon.
Kramar

Drar mig

Nu är jag helt klar. Hade världens problem med håret. Men det löste sig nu i sista minuten. Mittbena med fläta i luggen. Det får duga för idag :)
Eve kommer snart och hämtar upp mig så åker vi till henne och är där en stund och sen hem till Alem :) Vi får väl se hur kvällen slutar.
Vi hörs, kramar

Mätt som en propp = proppmätt?

Sitter här med en full mage. Är verkligen proppmätt efter maten. Även om jag inte åt mycket så blir man alltid så mätt av grillad mat :p Konstigt.
Nu har jag iallafall lagt upp de inläggen som jag kommit efter med. Gött det då. Ska alldeles strax börja fixa mig, föna håret osv. Eve kommer väl om någon/några timmar eller så.
Får se om jag kommer hem ikväll. Just nu ser det ut så...

Men vi hörs kanske lite senare :) Kramar

Fredagen

Igår var det fredag och då vaknade jag upp hos älsklingen. Stannade där tills kl var 2 och då kom mamma, pappa och lillasyster och hämtade upp mig så åkte vi upp till trollhättan. Handlade både kläder och mat. På hemvägen så släppte de av mig hos Eve där Eve(såklart), Vickan, Emelie, Sofia, Julia och Lina var. Vi satt på Eve's altan och spelade fia och kort. Sen fixade vi oss lite och drog till Alem. Var inte så mycket fart där i början. Vi satte oss och spelade bubblan (kortspel) och hade det riktigt roligt. Efter ett tag blev vi bjudna på öl och groggar och så fortsatte kvällen. Riktigt kul dag :)
Dagen slutade med att jag och älsklingen gick hem till honom och sov. :)


VALBORG

Valborg började med att några av oss samlades hemma hos Julia för lite fixning av hår osv. Jag mötte upp min pojkvän för att få mina cider som jag hade hos honom. Gick tillbaka och då åkte jag, Vickan, Sofia och Casandra med Casandra's mamma upp till Elin :) Väl där väntade vi på de andra. När de anlänt började vi grilla massa olika saker. Kött, skinksnitzel, hamburgare, kycklingspett och lax :) Haha. Till de hade alla pommes och sallad som gänget delat på.
Efter all mat satt vi och snackade och drack cider och groggar hela kvällen nästan. Massa dans, sjungande och annat blev det också. Tommy och Viktor kom också efter en stund.
Vi hade riktigt kul hemma hos Elin, verkligen! Iallafall jag :D Något jag aldrig glömmer!
Efter många timmat hos Elin så drog vi ut för att leta upp någon rolig fest. Men vi hitta inte en enda. Vilket var riktigt tråkigt. Träffade massa människor påvägen iallafall, vilket alltid är trevligt. Tillslut hamnade vi hemma hos Alem. Där va det dötrist. Så jag surade lite på min älskade pojkvän och tillslut fick jag med honom hem.

Där slutade min kväll. Slutet kunde vi skippat , för det var inte roligt. Men kvällen hos Elin är oförglömlig. Tack alla mina underbara tjejer + ni andra, jag hade verkligen hur kul som helst!

Lite bilder från kvällen:












Detta får avsluta min valborg, <3<3

Rubrik

Jag hinner inte fixa något inlägg om valborg eller gårdagen just nu, ska nämligen ner och hjälpa mamma att göra en sallad till maten :) Grilla idag! Aldrig fel.
Detta blev inhandlat igår iallafall, alltid något!


Kram så länge (L)

L ö r d a g

Hejsan :)
Ja, det var ett tag sedan jag skrev nu. Och nej, det känns inte något vidare bra ;) Min helg har varit helt otroligt bra, med massa vänner & drickande. Jaa :)

Idag vaknade jag hemma hos Meddi. Vaknade rätt tidigt så då gick vi upp och åt frukost och sen gick vi direkt ut och satte oss i solen. Fick faktist ganska mycket färg. Meddi med, kan man lugnt säga! Fast vi satt ju i över 2 timmar ;)
Nu är jag hemma, har precis duschat av mig allt äckligt från helgen. Haha massa spylld cider, färg från penna, olja och allt möjligt :) Ska fixa mig om ett litet tag för lite senare ska jag dra till Alem med Eve, Lina och Julia :) Och Emelie kanske.

Kommer upp några inlägg om helgen för det har hänt ganska mycket faktist :p
Vi hörs snart, kramar