Veckans avsnitt av andra avenyn


Har precis legat i sängen och kollat på veckans avsnitt av andra avenyn, på datorn. Riktigt bra denna gången och tårarna rann några gånger. Hehe :)
Har världans ont i magen också :( Usch. Men snart börjar ju desperate housewives så jag ska inte röra på mig! Ska bara springa ner och fylla på juice glasen :)

Vi hörs imorgon, eftersom älsklingen kommer hit sen.
Godnatt, sov gott med er :)

Saknar dagen =)


Seg som fan

Jaa, det är sant. Jag är verkligen hur seg som helst. Bara legat i sängen och slappat och kollat på tv. Inte ens orkat ta upp so boken.. Mitt huvud värker och jag är trött som.. jag vet inte vad.
Älsklingen ska komma hit ikväll iallafall så jag får väl hoppas på att han inte kommer alldeles för sent. För jag är så rastlös som man bara kan bli.

Idag kommer desperate housewives iallafall. Ett stor + på denna dagen iallafall :) Ska duka upp med juice och någon god macka till det också! Haha ;)
Nä, nu måste jag sluta upp med såna här tråkiga inlägg. Bläh!

Kanske hörs lite senare,
ha en fortsatt bra dag!

T i s d a g

Hejsan :)
Skolan idag var helt okej. Inget spciellt som hände så.. :) Efter skolan gick jag hem till älsklingen, som ännu inte var hemma. Men han kom efter ungefär 5 minuter så, haha. Låg i soffan och myste lite och sen gick vi ner och gjorde lite mat. Pyttipanna och stekt ägg, mumma! :) Sen gick vi upp och la oss i hans soffa igen. Och somnade! Haha, jag kände att Meddi höll på att somnade, han rycker alltid till så himla mycket innan han somnar, men jag tänkte att jag somnar ändå inte. Vilket tur jag hade att Meddi's lillebror kom och knackade på dörren för jag somnade faktist. Och pappa skulle ju komma och hämta mej halv 5 :) Men jag vaknade kvart i som tur va, så jag ställde klockan och fortsatte sova i 30 min. Riktigt skönt faktist :) Fast mådde inte så bra efter att vi vaknat. Var trött, mådde illa och hade huvudvärk..
När jag kom hem så satte jag mig i köket och pratade med mamma en stund, eller en lång stund rättare sagt.
Nu sitter jag iallafall vid datorn och gör inget. Hur tråkigt som helst och jag är jättetrött. Jobbigt, eftersom jag behöver plugga lite egentligen. Men frågan är om jag verkligen orkar det :p Fast har ju prov på torsdag så jag måste väl..

Men nu ska jag stänga ner här och lägga mej ner i sängen en stund framför tvn, med lite juice :)
Kramar

På Fredag firar vi Sofia som fyller 16 :)

Hejsan :)
Har inte haft någon ork att slänga upp flera inlägg efter varandra idag utan har hållit mej till det första jag skrev :p Har ju ändå inte haft något roligt att skriva, vilket jag aldrig annars har heller. Men nu sitter jag framför tvn och väntar på att ett program ska börja :)

Föresten så ska vi fira våran underbara vän Sofia nu på Fredag. Hon fyller nämligen år imorgon :) Skulle överraskat henne i Fredags med lite mat och så, men hon blev tyvärr magsjuk. Så på fredag blir det lite käk och så :) Vet inte säkert, men kanske blir någon fest sen också. Man kan väl alltid hålla tummarna x)

Nu väntar jag på att älsklingen ska komma så jag ska stänga av datorn och fixa iordning mig för att soova snart :) Fast frågan är om jag ska proppa i mig en macka och ett glas oboy. Usch, känns som jag är hungrig hela tiden :( Speciellt idag. Känns nästan som när man har mens och man bara är sugen, sugen, sugen hela tiden! Fyy!

Men vi får hörs imorgon efter skolan :) Slutar vid 2 och det hurrar vi för.
Godnatt med er, kramar

M å n d a g

Hejsan :)
Blev inget inlägg mer igår. Utan jag satte mig på rummet och kollade på sanningens ögonblick med Julia.
Idag var det skolan som vanligt. Hade inte en enda lektion med våra vanliga lärare, utan på alla lektioner hade vi vikarie. Den sista var till och med inställd. Så då gick jag och Julia hem till henne och lagade mat. Köttfärssås och bandspagetti, mycket gott! :) Sen gjorde vi lite so, religion. Har nämligen prov om hinduismen på torsdag. Inget jag ser speciellt mycket fram imot menmen.
När Meddi kom med bussen halv 5 ungefär så gick jag och mötte honom och gick hem till honom. Låg i sängen och hade det mysigt :) Sen kopplade vi in hans nya dator. Eller aa, han gjorde kanske jag ska säga ;) haha. Sen skulle han till matchen så han övningskörde hem mej ;) Haha, kan man säga så? :p

Nu ska jag iallafall ner och ta lite mat, igen.
Kramar

Wipe out, hur roligt får det lov att bli?

Hahaha, jag som har tyckt att wipe out har varit roligt alla andra gånger vi har kollat! Detta slår allt xd Roliga människor som deltar i programet + att lillasyster och pappa har världens roligaste skratt och då blir allt 10 gånger roligare xd Haha.
Ja, nu är det som sagt paus. Därför fick jag passa på att springa upp och publicera ett inlägg om hur roligt jag har ;) Men nu ska jag kila ner igen.
Puss på er :*

Schysst pojkvän har man också ... -.-

Wipe out och godis väntar där nere

Nähä, blev inte till att åka till älsklingen idag.. Men jag ska försöka få hit honom sen. Men han kommer säkert inte komma ändå!
Nu sitter jag iallafall och käkar lite godis och kollar på gossip girl. När det är slut ska jag ner och kolla på wipe out med mamma&pappa och käka ännu mer godis ;)
Men nu ska jag dricka upp min fanta som väntar på mig på golvet.

Vi hörs senare ikväll :)
Kramar

När man vill ha något, och får det - haha

HejHej :)
Sitter här med mätt mage nu! Både jag och lillasyster gissade på kinamat, eller hoppas att det skulle bli det iallafalll, eftersom mamma sa att vi fick se vad det blev för mat när de kom hem igen. Okej självklart blev det de :) Och jag som total älskar kinamat blev glad, såklart.
Just nu vet jag inte vad jag ska göra. Sitter och kollar på oth på 5an iallafall. Väntar på att Meddi ska höra av sej så jag vet när jag ska komma till honom men han verkar inte vilja höra av sej.. Typiskt!



Jag vill bli brun igen! Fan va jag längtar tills man kan lägga sej utomhus och det är kokhett, så man verkligen känner hur det bränns! Men det är ju ett tag kvar tills det kommer hända så sålänge får man drömmer om det ;)

Men nu ska jag dra blickarna till tvn och dricka fanta :)
Kramar

Dagens lista

Dagens humör: trött men glad
Dagens mående: trött med lite huvudvärk på köpet j
Dagens borde: plugga..
Dagens frisyr: nyduschat ruffs! än sålänge ;)
Dagens klädsel: jeansleggins, lila linne och vit kofta
Dagens planer: plugga lite och åka till älsklingen ikväll
Dagens vill ha: mat!
Dagens längtan: till älsklingen :)
Dagens beroende: -
Dagens tråkigaste: plugga! -.-
Dagens tidning: ingen
Dagens låt: än så länge, inget



Låter som världens tjockis på dessa listor men är man hungrig så är man ;)

Sitter och kollar på efterlyst. Kollade på just detta "avsnittet" för några dagar sen men hann adlrig se när de träffade varandra. Usch, va sorgligt det är! Tänk att hitta sin biologiska pappa efter så många år. Man borde bli överlycklig.
Tur att jag har hela min familj här då så jag slipper leta efter de :):):)

Skönt med en vaarm dusch

Hejsan :)
Tog en dusch för en stund sen och det var otroligt skönt! Tog inpackning och sprayen också, så nu är håret lent och skönt :)
Just nu sitter jag i sängen och kollar på sverige sämsta bilförare. För det är väl så det heter? :p Sitter också med engelskan som jag måste hinna läsa igenom innan tisdagen.. Fan, jag fattar inte ett skit! As svåra ord och jag tror inte en kotte som går i 9an skulle fatta de. Men de kanske inte är så konstigt att de är svåra ord, de är ju trotts allt om South Africa -.- Så, bra går det inte iallafall. Har inte ens läst första sidan (a)

Hungrig är jag också.. Får väl hoppas på att mamma ska börja med maten snart och att det blir god mat :p God mat hela helgen är ju inte helt fel, eller hur?

Haha, här sitter jag och tror att jag hade publicerat detta inlägget, men icke! Haha, så jag får väl ta och göra det nu ;)
Pussssar

2008 var trotts allt ett bra år

På något sätt så saknar jag 2008 något otroligt! 2008 var ett underbart år, även fast det innehöll en del dåliga stunder.











Ursäkta för allt för mycket bilder, men jag har så många bilder som man blir glad över.

S ö n d a g

Godmorgon :)
Sitter här med pyjamas och kollar på robinsson :) Älsklingen gick för en liten stund sen ner till samligen så nu är jag helt själv..
Händer nog inte så mycket idag. Hem till älsklingen ikväll iallafall, men det är ju några timmar kvar dit ;) Så jag har ju några timmar på mig att hitta på något annat. Ska iallafall snart hoppa in i duschen och bli lite fräsch. haha.

Men finns inte så mycket att säga just nu ..


Nu får vi tända igen!

Hejsan :)
Sitter här med älsklingen, fast han kollar på fotboll.. Släckte allt lamporna förut och gick ut en liten sväng ;) Blev inte långt för Meddi hade skoskav och kunde kanppt gå.. Haha. Så vi gick in och satte oss i köket med lilla syster och spelade yatzy :) Tända ljus och hela köret, riktigt mysigt.
Men ska stänga ner här nu. Hörs till morgonen :)
Godnatt <3

Fy för myggbett!

Ja fyyy! Det är verkligen hemskt med myggbett. Sitter här och har nästan kliat sönder ett! Fick det för 2-3 dagar sen och kliar på det nästan hela tiden. Extra jobbigt är det ju när man ska sova och man börjar klia, då kan man ju verkligen inte sluta heller..

Nu, efter lite mer än 2 timmar har jag druckit upp en burk-cola. Det tog riktigt lång tid, märkte jag nu :o Haha, men tycker inte om att dricka kall cola, utan den ska vara lite små varm.
Kollar på roomservice också och tar det bara lugnt :) Om exakt 1 timma så ska allt släckas ner här :) Haha så ska försöka få med mig älsklingen(sen när han har kommit) ut på en promenad. Alltid kul att se om det är många som släckt :p

Detta får bli sista inlägget för idag för jag ska stänga av datorn nu hade jag tänkt :) Inget mer roligt att kolla ändå, haha. Och jag hoppas på att älsklingen ska komma snart också.

Vi hörs imorgon, godnatt

Ännu en till video - Danny Saucedo



Haha såg denna video första gången för några år sedan. Detta är Danny's första låt - girl next door. Tycker inte den är speciellt bra, och hans hår? Ja, vad ska man säga. Haha..
Men en liten rolig grej bara. Han är ju något bättre nu iallafall och det är ju ett +


Just nu sitter jag och dricker burk-cola och äter tacoskal som jag dippar i guacamole dipp. Hur gott är inte det då? Riktigt glad är jag  också, för ute lyser solen och det ger en härlig känsla i kroppen! Men ändå så känner jag på mig att snön snart kommer falla igen. Men man får väl hålla tummarna, även fast det inte alltid hjälper :) Nu ska jag iallafall slå på tvn och se om det finns något bra där. Annars blir der musik på högsta volym.
Kram på er :)

Earth hour

Ikväll, mellan 20.30 - 21.30, släcker jag lamporna. Visst gör ni också det? :)


Lets Dance vinnarna

Tråkigt att kvaliten på videon är så otroligt dålig

Hur skön är inte denna dansen då? Visst blir man riktigt glad av den och man vill ju bara följa med i den och göra likadant ;) haha. Tycker de var  värdiga vinnare iallafall. Även fast Lailas och Tobias dans var otroligt fin.

Tacos är mättande

Hej igen,
nu sitter jag här med en proppfull mage efter tacos. RIktigt gott och riktigt mättande. Satt även kvar en stund och snackade lite med mamma och lillasyster :)

Idag är det 8 dagar kvar tills det blir avfärd till fjällen. En sak som är säker är att jag längtar sönder! Fast.. Kommer sakna min älskling så jag vet inte vad! Men det är ju bara att se det från den ljusa sidan. Jag träffar ju en super mysig Meddi sen när jag kommer hem igen efter 7 dagar :) Haha.

En trevlig kväll med väldans trevliga tjejer

Ja, igår så åkte jag med mamma,pappa&lillasyster till trollhättan och handlade lite :) Påväg hem svängde vi in på donken och självklart kunde jag inte låta bli att köpa något, även fast jag skulle äta när jag kom till Eve, så det blev en cheesburgare som slank ner i magen. + det så käkade jag även en magnum påväg hem. När vi kom till Edet så släppte de av mej hos Eve, där Vickan också var. Satt och tjötade och kollade på lite gamla saker Eve hade :p Lina kom också efter en stund :)

När även Elin anlände hemma hos Eve så tog vi på oss ytterkläderna och gick ner till Boström för att handla saker till maten och även lite andra godsaker ;) För mig och Eve blev det gott naturgodis. När köpandet var klart så gick vi upp till Eve igen och började med maten, åt och sen var vi proppmätta allihopa! Sen satt vi och gapskrattade i Eve's kök en stund! Haha, ja. Roligt var ju bara förnamnet av vad vi hade ;)


Efter en stund gick vi till Elin's bror's lägenhet för att kolla på finalen av let's dance. Blev även en del sura miner på en viss person! -.- Så otroligt efterbliven. Och nej, de va ingen av mina fina flickor som dessa sura miner var riktigade imot. Ja, här avslutade vi en rolig kväll och ja, tack för en trevlig kväll tjejer :)

<3<3

L ö r d a g

Hejsan :)
Haha, det var nära jag skrev godmorgon. Men såg på klockan att den är 3 redan ;)
Idag har jag och älsklingen bara legat i sängen och haft det riktigt mysigt. Ätit frukost och duschat har vi också gjort. Men nu har tyvärr gått ner till samlingen för han ska ha match.. Men han kommer ju tillbaka ikväll så det är ju ingen fara:)
Sitter här i sängen och har hur tråkigt som helst. Mamma håller på med maten där nere, tacos, så antar att vi ska äta om en stund.
Ska ta och lägga in bilderna från gårkvällen från kameran nu och sen lägger jag in de här :)

Fixad och klar

, nu har jag äntligen fixat klart mig! Har haft världens problem med vad för kläder jag skulle ta på mig. Allt ligger ju fan i tvätten. Så det fick bli en gammal tunika och min gråa kofta från gina. Tråkigt men så kan det ju vara ibland. Nu ska jag iallafall stänga av datorn och vänta på att pappa och mamma ska komma och hämta mig och lillasyster.
Hörs kanske ikväll om jag orkar skriva något när jag kommer hem från Eve:)
Kramar

Musik och snack med älsklingen

Hallo! :)
Sitter fortfarande vid datorn.. Även fast jag sa att jag skulle gå och fixa mig :p Haha, sån är jag alltid antar jag. Iallafall när jag inte har bråttom och sitter vid datorn ;) Fast har man inte bråttom så är det ju faktist ingen fara.
Sitter och lyssna på musik och pratar med min lilla baby på msn :) Alltså har jag faktist något att göra på datorn, vilket jag inte brukar ha haha.
Men ska ta och byta om nu och sen fixa håret lite. För det ser verkligen förjävligt ut just nu. Kanske inte så konstigt eftersom det har varit fuktigt och regning ute idag :) haha..

Ciao

Dagens lista

Dagens humör: glad
Dagens mående: allt är bra hos mej!
Dagens borde: just nu - byta om och fixa mig
Dagens frisyr: nersläppt
Dagens klädsel: svarta chinos, vit tröja och svart väst
Dagens planer: åka till thn och sen hem till eve
Dagens vill ha: nachogratäng!
Dagens längtan: till ikväll :)
Dagens beroende: -
Dagens tråkigaste: skolan
Dagens tidning: ingen
Dagens låt: danny - tokyo



En dagens lista sitter väl aldrig fel. Skriver man den behöver man ju knappt skriva något mer, då vet ni ju redan allt som händer mig under dagen ;) Haha

F r e d a g

Hejsan :)
Kom hem för ungefär 2 timmar sedan. Alltså klockan 11, väldigt tidigt. Men visst är det skönt att sluta tidigt och det är absolut inte något jag tackar nej till! :)
Första timmen i skolan var inställt, tyskan. Kändes skönt eftersom jag knappt hade pluggat något på läxan :p Fast så svårt var det ändå inte..
Åkte hem med kvart i 11 bussen så var hemma runt 11 ungefär. Kokade en majskolv och käkade den framför mtv. Var riktigt länge sen jag åt majskolv sist och det är ju så otroligt gott! Ett måste är ju verkligen att ha smör till, eller hur? ;)

Men nu ska jag snart fixa iordning mig lite och så.. Ska åka med mamma&pappa och handla i thn vid halv 3 och efter det blir det till att spendera kvällen hemma hos Evepeve med henne, Vickan, Elin och Lina :) Ska bli mysigt. Äta nachogratäng och kolla på film, typ :)

Men vi får väl hörs lite senare då,
kramar

Huvudvärken vill inte försvinna!

Usch!
Nu måste jag gå ner och ta en huvudvärkstablett innan jag spyr! Fyfan vad ont jag har.. :(
Sen blir det till att hoppa in i duschen, använda hårinpackning och den skyddande sprayen efter :) Sen far jag hem till älsklingen med halv 9 bussen, som sagt. Detta blir sista inlägget för idag så ha en trevlig kväll för det ska jag ha :)
Kramar


naturligt brun och fin jag var då ;) hahah..

Otur på sommarlovet vill man ju inte ha? ;)

GÖR TESTET ANNAR FÅR DUOTUR PÅ SOMMARLOVET!


Du är kär nu - absolut :)
Du har sårat nån så de börjat gråta - det har jag, ja
Nån har sårat dig så du börjat gråta -  ohja
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - ja
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - ja
Du har haft ett förhållande som varade över två år -  nej


ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - ja..
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - ja..
Jag har smygit ut utan lov -  ja
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - ja, det har hänt
Jag har en hemlighet som ingen vet -  har jag nog
Jag har fuskat i ett spel - haha någon gång har nog alla gjort det ;)
Jag har struntat i ett prov -   ja


DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol - ajjemän
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - nej
Jag kan inte svälja piller  - sväljer piller varje dag så jag antar att jag kan det xd
Jag har tagit mediciner mot depression - nejnej
Jag har anorexi och/eller bulimi -  nej
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - nej inte riktigt en hel dag
Jag har vaknat gråtande - ja
Jag har somnat gråtande - ohja!


DÖDEN

Jag hatar begravningar - har varit på en begravning, något utav det värsta jag varit med om. så otroligt jobbigt!
Jag har sett någon dö - nej
Någon nära till mig har försökt begå självmord - nej, inte vad jag vet om iallafall
Någon nära till mig har begått självmord - nej

ERFARENHETER
Jag har tappat bort mig i min hemstad - haha nej, här är det inte så lätt att tappa bort sej :p
Jag har sett en fallande stjärna -  jaa
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna -  varje gång
Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas - haha bara i trollhättan
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - självklart
Har sparkat en kille mellan benen - haha ja det har säkert hänt
Har hoppat fallskärm från ett flygplan -  nejförfan
Har lekt sanning eller konsekvens -  många gånger
Druckit en hel liter mjölk på en timme - nej
Har träffat någon från internet i det verkliga livet - ja
Du har fångat en snöflinga med tungan - japp
Jag har suttit på ett tak på natten - ajjemän
Jag har aprillat någon - klart
Jag har åkt taxi -  många gånger
Jag har ätit sushi -  ohfy nej!
Jag har åkt snowboard - haha nej men det skulle vart rätt kul att testa ;)


Fortfarande huvudvärk..

Hej igen =)
För några timmar sen så fick jag i mig lite mat. Vilket var behövligt! Var verkligen hur hungrig som helst. Och då sitter det ju aldrig fel med fläskfilé, pommes, vitlökssmör och gurka! :) Mumma säger jag bara!
Nu har jag suttit och laddat ner lite musik. Kände att det behövdes eftersom jag knappt har någon musik på mobilen. Eller jo visst har jag det, men de är ju endast gamla låtar :p Sen är det ju bra med nya låtar tills vi ska till fjällen. 6 timmars bilfärd är ju inget man ser fram emot direkt.. Hehe :)

Nu sitter jag här, fortfarande med världens huvudvärk, och kollar på tvn. Gamla avsnitt av Grey's :)
Har verkligen inget att göra och väntar bara på att få åka till älsklingen. Men det blir inte förän vid halv 9 och det är mer än 2 timmar kvar dit :p Men det får gå. Får väl ta mig tid att plugga på tyska läxan sålänge då.

Men nu har jag inget mer att dela med mej av så det får bli något mer inlägg sen senare istället:)


Sånt här borde inte få hända!!


Kollade igenom LindaBlom's gamla inlägg och hittade denna..


Hur sjukt är inte detta? Hur fan kan man skada ett så litet barn!? Att mamman inte gjorde något åt det!
Undra hur det kändes för pappan att komma hem och att ens barn har dött pga att mammans pojkvän slått barnet så hårt att de dött.
Usch, jag mår dåligt! Tycker så synd om den lilla flickan.. & pappan!
Det var några år sen det hände, men sånt här borde fan inte få ske!

Dagens lista

Dagens humör: glad men uttråkad
Dagens mående: huvudvärk och illamående
Dagens borde: äta något
Dagens frisyr: hårband och toffs
Dagens klädsel: jeansleggins, vitt linne, rosa tunika och svart spetströja
Dagens planer: äta, plugga lite och ta det lugnt
Dagens vill ha: v15 och sommar!
Dagens längtan: ikväll och träffa älsklingen igen
Dagens beroende: ibumetin
Dagens tråkigaste: illamåendet och huvudvärken såklart
Dagens tidning: ingen
Dagens låt: halo


T o r s d a g

Hejsan :)
Usch, när jag vaknade idag så kändes det som helg och det kändes som vi hade sovit huuur länge som helst! Så det var ju skönt. Tog bussen till skolan med älsklingen. Kollade på Schilders list, hette det så?, till halv 1 eller något.. Riktigt lång var den. Fast hade ju såklart rast osv imellan. Riktigt bra film iallafall, verkligen värd att se!
Men efter det åkte jag hem. Hade världens huvudvärk och nu sitter jag även här och mår super illa! :s Usch!

Idag ska jag inte göra något alls. Kanske kolla igenom engelskapapprena, som egentligen skulle in idag :p Haha men så blev det inte för min del eftersom jag åkte hem. Åker väl till älsklingen ikväll och sover antar jag :)

Men nu ska jag ner o ta mej något att äta. Kanske därför jag mår illa.. Hmm.

Kram

3 inlägg på raken

Haha detta va ju lite roligt. 3 inlägg på raken ;) Men jag måste bara säga att det inte kommer något mer inlägg idag eftersom älsklingen kommer hit nu. Så jag tänker stänga av datorn och mysa med honom. Har ju faktist inte träffat han sen i förrgår, min lilla sötnos :)
Men vi hörs imorgon, har en skön dag imorgon så.
Godnatt&kram på er


Kjolen jag sytt i slöjden




Här är kjolen jag sytt i slöjden :) Den första bilden, det är så färgen är på riktigt och verkligen inte som på den där nere. Där är den ju helt grön :p Haha. Sen tycker jag personligen att den är finare i verkligheten, men ja..

O n s d a g

Hejsan :)
Ja, första inlägget idag och klockan är 8. Haha (a) Fyskämms! Men så kan det ju vara.
Idag började vi 9 i skolan eftersom att vi skulle ha nationella, engelska uppsats. Det gick ganska bra. Kom iallafall på något att skriva om så det är ju posetivt. Efter skolan gick jag och Julia hem till henne. Gjorde mat, korv och pommes, och sen kollade vi på andra avenyn. När Julias mamma hade kommit hem så gjorde vi våfflor och Julias moster kom också dit. Riktigt gott var det!!

Nu är jag hemma och väntar på att älsklingen ska komma hit. Fast vet inte exakt när han kommer.. Han visste inte ens skälv så!

Haha sitter och kollar på rent hus och fyfan säger jag bara! Haha, det är sjukt alltså :o En tant som knappt kan gå i sin lägenhet för hon har så mycket saker. Jag svär, överallt! Hahah...
Detta får jag verkligen inte missa. Hörs sen!

G o d n a t t

Jaa.. Sitter här och deppar och känner inte för något. Min mage kurrar men jag orkar inte ens fixa något att äta. Min middag idag blev 2 mackor. Lyckat! Desperate housewives är slut nu, så jag ska sova nu.

Nationella imorgon. Lycka mej till.
Godnatt

Promenad i kalla Sverige

Hejsan :)
Nu har jag varit ute med Sofia på en promenad. Eller ja, jag kom hem för en stund sen. Ner för grusbacken, till ryrsjön och tillbaka. Sjukt mycket man kan prata om alltså.
En sak vi pratade om var att när man pratar så tänker man ju inte innan på vad man ska säga. Utan orden bara kommer. Är inte det ganska konstigt? Att man bara pratar utan att ha tänkt innan på vad man ska säga.. Hm, ja det är något man kan filura ett bra tag över faktist.

Nu sitter jag iallafall här och har hur tråkigt som helst. Ingen som vill höra av sej eller så..

T i s d a g



Hejsan :)
Har suttit en stund nu och kollat på klänningar :) Måste ju faktist köpa en snart eftersom vi ska till lingatan (vann) när vi slutar skolan. Även om det är ett tag kvar så känns det bättre att börja kolla nu än att vara ute i sista minuten liksom :p

Slutade skolan vid 2 idag så åkte hem direkt. Tog mej en dusch och efter det satte jag mej här vid datorn. Ska snart ner och ta mej en macka och oboy och sen lägga mej i sängen en stund. Mår lite illa och har ont i huvudet. Bestämde mej för att gå ut och sen kom jag på att det var snö ute -.- Inte det roligaste att gå ut då.

Men skriver lite senare,
kramar

Hejdå



Nu är älsklingen påväg hit så nu ska jag stänga av datorn. Blir inga mer inlägg idag eftersom jag självklart ska vara social med min baby och sen har jag engelska läxa tills imorgon.. Vi hörs imorgon :)

Tvn kan få en att skratta otroligt mycket

Hahaha här sitter jag och skrattar för mig själv! Kollar på americas funniest home videos, cheerleader tjejer som ska göra volter och halkar/ramlar och ramlar från höjder när de andra håller upp de xd Haha jag dör vad det programet kan vara roligt. Speciellt roligt när de visar klipp som är om samma grej (tex: bebis skratt) och har massa klipp direkt efter varandra. Ibland kan man ju skratta så mycket att man får kramp i magen! Haha :) Ja det kan vara rikigt kul..

Jag har iallafall fått i mig lite mat nu. Pasta, bacon, stekta korvskivor och sås. Fast jag själv äter inte bacon. Eller, jag pillar bort allt fett och hur mycket kött finns det kvar då? Haha.
Nu sitter jag som sagt och kollar på tv. Har absolut inget att göra.. Tråkigt!

M å n d a g

Hejsan :)
Ja, det blev ju inget mer inlägg igår för Meddi kom tidigare än jag trodde :) Så jag pussade lite på honom och sen pluggade jag lite. Var ju verkligen tvungen.. Sen kolllade vi på wipe out och sanningens ögonblick och åt kvällsmat :) Myste lite och sen somnade vi hehe.

Gick upp tidigare än Meddi idag för jag skulle duscha och hinna fixa mig innan vi skulle ner till bussen. Så kom jag in på rummet och ser Meddi ligga, med täcket ända upp till hakan, och sova och han var sååå söt! Haha helt sjukt va söt han va när han låg där :) Så var allt tvungen att lägga mej lite med honom.
Började 8 idag eftersom jag skulle göra so-provet. Det gick ganska bra så nu hoppas jag verkligen att jag får G så jag slipper göra omprov, det orkar jag inte!
Dagen gick fort och nu är jag hemma :) Haha, när jag kom hem satt Madde i vardagsrummet. Frågade henne om ingen annan var hemma. Så när jag gick in till vardagsrummet så sitter mamma i trappan och låter som the grudge grabben! Trodde helt ärligt att jag skulle dö så rädd jag blev! Haha och självklart skrattar hon ihjäl sej -.-

Väntar på att maten ska bli klar nu. Är super hungrig :p
<3

(jag kan inte se min egen blogg :s otroligt strörande!)

Nu ska jag plugga

, nu ska jag vara duktig och plugga till provet imorgon. För om mindre än 1 timme så kommer det lite program på tvn som jag ska se på så jag får plugga i racer fart nu. För min baby kommer ju faktist hit sen också och då vill jag ju mysa ner mig i sängen med honom :)
Vi kanske hörs senare.
Kramar på er

ingen rubrik

Hejsan :)
Sitter här i min gungstol och kollar på Grey's. Blev glad när jag såg att repriset var idag eftersom jag missade det i Onsdags :) Har även ätit lite mat. Snabbt och enkelt. Pasta och sås :D Haha. Satt i mammas och pappas säng och åt och kollar på Jerry Springer. Haha dom är fan sjuka! Var även ute hos min söta lilla Gräddnos och gosade lite med henne. Så mysig är hon!

Ikväll kommer min fina älskling hit och sover :) Saknat honom så.

Riktigt trevlig kväll




Våran kväll var sminkfri och med pyjamas, därför har jag täckt över några ansikten :)

SnabbSnabbSnabb

Godmorgon :)
Kom hem för en stund sen, från Elin :) Haft riktigt kul med mina underbart fina flickor. Ska lägga in lite bilder också men just nu har jag inte tid till det för jag ska springa ner och ta lite frukost :) Men bilderna kommer upp lite senare, de få som jag tog hehe.

Vi hörs imorgon igen

Ska åka om 25 minuter så nu måste jag skynda mej :) Sover över hos Elin inatt så vi hörs imorgon när jag kommer hem igen :)
Kramar på er!


Rastlöshet är inget att ge tummen upp för


Sofia, jag och Salle för länge sen :)

Fy, finns det något värre än att vara förkyld? Rinner i näsan hela tiden(anteckna nu ha-ha) och nyser gör jag också. Haha, bara för jag skrev det så nös jag nu också xd Men iallafall, tråkigt att jag blir sjuk just nu när jag ska vara med vännerna ikväll. Men jag får väl försöka överleva :)

Har smörjt in mej med brunutansol nu och städat rummet :) Blir ju smutsigt så himla fort av alla kläder osv. Inte dammigt men smutsigt. Så nu är det rent&fint.

Klockan är snart 3 och jag är rastlös .. Har gjort allt man kan göra nu, när man är hemma, så nu finns det inget mer att hitta på. Att sitta vid datorn är ju inte det roligaste heller :p

Men vi får se vad som hittas på..

Hårinpackning behövdes, se efter själva!

Såå! Nu har jag tagit en otroligt skön dusch. Så nu sitter jag här och känner mej superfräsch! Jag tog även inpackning idag. Testade den som jag fick från min pojkväns snälla mamma för ett tag sedan. Det var verkligen nödvändigt med inpackning idag.

Ursäkta den dåliga bilder, var tvungen att skära till den (a)
Eller vad tycker ni själva? Haha, ser ut som ett får i huvudet efter 2 dagar med en bulle på huvudet!
Efter duschen tog jag även en skyddanden spray i håret, även den från Meddis mamma:) Så nu känner jag mig välvårdad! Haha, kan man kalla en människa välvårdad? :o:p Jaja, nu ska jag ner och  vara snäll mot mamma(som för övrigt är på jobbet). Jag ska nämligen ta mig en disk-tur :) Sen blir det lite brunutansol kletning och sen vet jag inte vad som händer mer.

Vi hörs sen :)
Kram

Feting förkyld!

Hejhej :)
Det blev inget mer inlägg igår för jag åkte till Edet. Julia och Eve kom och hämtade mej på racer-mopparna och så drog vi till Boström och sen hem till Evepeve :) Käkade lite glass och Eve åt mat. Sen hem till Emelie och var där. Lina kom också efter en stund :) Haha jag och Eve hade jävligt kul iallafall ;) Sen när jag vara hemma så kom älskling hit också :)

Idag vaknade vi tidigt, jag och Meddi. Gick ner och åt en rejäl frukost och sen har vi bara legat och haft det mysigt :) Han gick vid kvart över 10 för han ska ha match :)
Jag ska snart ta en skön dusch hade jag tänkt. Sen får vi se vad som händer idag fram till kl 5 då jag ska åka till Elin :)

Sen har jag blivit sjuk också -.- Förkyld som in i h*lvete! Nyser och snorar hela tiden .. Jobbigt är det. Hoppas jag inte smittar någon av mina underbara kompisar sen bara(a)

Kramar

F r e d a g

Hejsan :)
Känns nästan som att man kan skriva godmorgon eftersom det är så tidigt på dagen :p Visst, snart är klockan halv 2 men jag slutade för flera timmar sen :p Skolan har iallafall vart helt okej, inga jobbiga lektioner iallafall som tur är. Skönaste dagen i veckan och det är ju tur att denna dagen inträffar just på en Fredag x)
Kom hem för en stund sen bara. Har vart ute och fyllt på Gräddnos matskål och bytt hennes vatten som hade blivit till is. Är det verkligen så kallt? :s Fast det kanske hände under natten och att det inte har hunnit smälta än bara. Så måste det ju nästan vara :p

Ska iallafall ta det lugnt nu en stund och sen får jag se om jag orkar åka in till Edet och vara med Julia och dom.. Inatt ska vi, jag och älskling, sova hemma hos mej. Äntligen! Det var över en vecka sen nu :p Och det har inte vart ofta vi har sovit här de senaste 4 veckorna :) Hoppas  verkligen att han kommer denna gången!

Vi hörs lite senare när jag har kollat runt lite här ;)
Kramar

Hejdå

Nu ska jag snabbt packa min väska och byta kläder och sen åka till älsklingen. Hoppas han inte hade andra planer för han vet inte att jag kommer (a)

Nu är äntligen våren här!


Idag var det så himla härligt väder, som jag sa förut, så jag och Sofia satt ute och arbetade på tekniken. Julia och Lina kom och gjordes oss sällskap också :) Såg också årets första blommar. Och då menar jag blommor som växer frivilligt på marken. Haha det var super kul att se, eftersom det är ett tecken på våren :)

T o r s d a g

Goddag mina kära vänner :)
Haha, ja vad har ni haft för er idag? Själv har jag inte hunnit med något roligt ännu. Igår somnade jag och älsklingen vid 9-halv10. Fattar ni eller? :o Har nog aldrig somnat så tidigt förut när det är skola efter xd Haha. Skolan idag var iallfall helt okej, hände inte något speciellt :) Det har varit underbart väder idag, igen! Hur skönt är inte det? Riktigt varmt imellanåt.
Efter skolan gick jag och mötte mamma för vi skulle på utvecklingssamtal. Gick riktigt bra och det känns ju skönt. Och om ni ville veta så ser min lillasyster(som är 12år) väldigt vuxen ut i ansiktet, enligt min lärare iallafall! Haha, jag dör..
Efter utveckligssamtalen så gick jag och mamma till Sibylla och åt glass. Eller mamma käkade korv&bröd! Men en glass blev det allt för mej. Satt där ett tag, vi väntade nämligen på att pappa skulle komma hem från jobbet. Sen gick vi och satte oss på biblioteket(pinsamt nog) och väntade där istället för pappa skulle lämna och hyra nya böcker. Haha, ja han har skaffat lånekort! xd Jag dör.. Han läser böcker om överlevnad i naturen förstår ni. Fiskegalning!

Nu är jag hemma och har precis ätit lite mat. Fiskpinnar och mos :) Mumsigt! Har även vart ute och hälsat lite på min söta kanin. Gud så gött hon låg där ute på bordet förut när vi kom hem. Synd att jag inte fick något kort på det :p
Nu ska jag iallafall kolla om det kommer något bra på tvn. För jag har verkligen inget att göra...

Tvn, chips&dipp och cola

HejHej :)
Ja, nu har jag faktist gjort en del sen jag skrev.. För några timmar sen så åt jag mat. Blev ris och korvstroganof. Det funkade väl. Inte min direkta favorit men gott ändå :) Sen har jag suttit och kollat på 2 avsnitt av andra avenyn som jag har missat. Har alltså suttit i nästan 2 timmar och glott på dataskärmen ;)
Nu har jag precis varit nere och hämtat lite chips& dipp och cola. Så ska mysa med de framför tvn nu och sen ska jag åka hem till älsklingen och mysa ännu mer med honom :)
 
Men nu ska jag som sagt kolla på tvn och käka chips :)
Kramar

Våren 2008, blir våren 2009 bättre?


Är våren här för att stanna?

Hej alla fina :)
Idag har det vart hur fint väder som helst ute och det gör en verkligen på bra humör. Eller hur? :) Dagen idag har gått ganska fort. Hade syslöjd idag och som jag sa igår så trodde jag att jag skulle bli klar med den idag. Men icke! Fick knappt någon hjälp och hann inte göra mycket alls. Men nästa gång så! Nu har jag bara kvar att sätta på knappen så kan ju inte kalla det mycket iallafall.
På svenska fick vi reda på vad vi fick på nationella, läsförståelse och uppsats skrivningen. Jag gick vg- på båda. Så jag är riktigt stolt! Trodde verkligen inte att jag skulle få vg på läsförståelsen, för det kändes som det gick åt skogen! Men det gick ju allt bra ändå..

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Sen får jag se om jag tar en promenad också. Skulle vart riktigt skönt att komma ut lite nu när det är så fint väder! Men jag är ju inte den som går ut helt själv frivilligt :p Men vi får se hur det blir :)


Nu är maten klar!


T i s d a g

Hejsan :)
Ja, första inlägget idag ble väldigt sent. Men så är det när man är slö och trött..
Idag stannade jag hemma från skolan. Eller ja, i mitt andrahem! Hos älsklingen :) När jag hade skickat iväg ett sms till mamma att hon skulle sjukanmäla mig så såg jag att klockan var vid 5 i 7 och Meddi började 7(sa han igår). Så tjötade på han att han skulle gå upp, självklart säger fisen att han har ledig idag!
Så vi tog oss en liten sovmorgon och sen gick vi upp och åt frukost. Eller ska jag kalla det tidig lunch? För klockan var inte speciellt mycket och vi åt makaroner och köttbullar ;) Efter det låg Meddi i soffan och kollade på tv och hade det mysigt medan jag satt i köket och pluggade so. Men efter ett tag orkade jag inte mer och gick och la mej bredvid min fina pojkvän och hade det mysigt!  Sen gick vi upp och sov i några mer timmar. Vid 3 vaknade vi igen och då åt vi mackor och sen vid halv 5 kom pappa och hämtade oss. Åkte hem till mej och här låg vi bara och kollade på tv och hade det mysigt. Han skulle nämligen ha träning halv 7.

Så nu har jag legat i sängen och kollat på tvn. Som hela dagen! Satte mej precis här och därför blev första inlägget så sent. Är verkligen helt slut! Orkar inte göra något alls.. Vill bara lägga mej och sova men som älskling sa, då kommer jag inte kunna somna ikväll. Och vid 9 börjar ju desperate housewives och det får jag inte missa.
Så idag blir det inte till att sova med älsklingen.. Men som tur var så har vi ju varit hela dagen idag såå.. :)

Men nu ska jag inte tjöta här med utan ska gå ner med min disk och sen bädde ner mig i sängen. Blev väldigt tidigt i sängen idag. Men det får väl gå för idag :)

Imorgon blir jag klar med min kjol också, så de så ! ;)
Hehe godnatt o kram!

Blev inte så mycket plugg trots allt

Haaaj igen! :)
Har endast pluggat lite lite lite. Någon jävla idiot började borra så jag kunde inte koncentra mig alls. Kunde läsa 3 meningar och inte ens kommit ihåg vad jag hade läst. Då känns det faktist rätt onödigt att läsa.. Så det blir till att -plugga hemma hos älsklingen istället.
Så istället för att plugga så smörjde jag in mej med lite brun-utan-sol. Fan va färgen försvinner snabbt.. Idag när jag jämförde med Eve så.... Ja, vad ska man kalla det? Jag såg helt seriöst ut som et lik :o Men ifs så är ju hon rätt mörk också ;) Haha.
Men nu ska jag kolla lite bloggar eftersom jag bara har hunnit läsa 2 st idag. Har massa mer jag brukar läsa!

Bussen till älsklingen om 10 min. Hörs imorgon efter skolan :)
Godnatt-kram från mej! ;) haha

M å n d a g

Hejsan :)
Detta får bli ett snabbt och kort inlägg.
Jag kom hem från Julia för en stund sedan. Gick dit efter skolan för vi skulle plugga på son. Passade även på att få i oss lite mat. Stekt falukorv och makaronisar :) Sen har vi suttit och pluggat en massa, iallafall jag ;) Så gick jag ut vid 5 över 6 för jag hade tänkt ta bussen hem och plugga lite hemma innan jag åker till älsklingen ikväll. Men när jag går vid boström så ser jag bussen åka förbi. ohhej va jag blev gla'. Nä men jag väntar utanför i 5-10 min tills pappa kom och hämtade mej :) Tur att jag har en snäll pappa iallafall! :) Så nu är jag hemma och har vart det i ungefär 40 minuter nu. Har fixat med lite käk att ha under pluggandet. Men ja, vad ska jag säga.. Allt är redan uppätet :( 3 smörgåsrån och 3 såna där ananas skivor.. Ajabaja. Men saften har jag kvar iallafall ;)

Men nu måste jag stänga av datorn. Lovade mej själv att vara klar innan kl blev 7. 3 minuter kvar!
Pussar!


Nyduschad och fräsch!

Hejsan :)
Nu har jag faktist hunnit med en hel del.
Jag har ätit riktigt god mat. Lövbiff, pommes och kryddsmör. Mumma! Sen har jag plockat upp på rummet. Slängt smutsiga kläder i tvätten och bäddat sängen :) Så nu är det lite finare här iallafall. Och nu har jag precis kommit ut ur duschen :) Så nu är jag fräsch! Sitter också med någon på näsan som är för porer. Hade det för några dagar sen också och det funkar ganska bra :)

Väntar på att älsklingen ska höra av sej så jag vet om han ska komma eller inte.. Men han verkar inte vilja höra av sig. Haha. Nä men vi får väl se hur det här dagen slutar :) Hoppas den slutar med min fina älskling iallafall! Annars blir jag ledsen.. Har ju inte träffat honom på hela helgen :(

Men nu ska jag dra av den här grejen som sitter på näsan och irriterar. Det kliar och luktar typ myssprej som man använder på sommaren :p Luktar lite citron aktigt typ. Stelnat har den också, haha.

Men vi hörs om en stund, tror jag :)
Kramar

Vart är den varma våren?!


Söndag - tråkigaste dagen i veckan

Aldrig är Söndagar roliga. Usch de är verkligen hemska. Långa och riktigt sega. Visst har det varit Söndagar som varit bra men det händer inte ofta iallafall. Tänkt sen när sommarlovet kommer och man glömmer av vilken dag det är. Fan va härligt!

Idag har jag faktist inte gjort en skit. Suttit vid datorn, kollat på tv och läst lite i so boken. Egentligen skulle jag behöva läsa mer men jag orkar fan inte. Så tråkigt och segt..
Hoppas att älsklingen kommer hit sen iallafall. Han sa att han skulle komma vid 5 efter han har vart på match så jag får väl hoppas att han kommer nu också. Behöver egentligen duscha och städa rummet men jag orkar inget av det. Men jag får väl ta och göra de innan Meddi kommer sen. Får se om vi kanske åker till honom sen och sover. Får väl se vad han vill.

Sen kommer ju wipe out idag igen, haha så sjukt program! Det får man inte missa iallafall. Men nu ska jag gå ner med min disk och sen hitta på något att göra (y)
Kram


S ö n d a g

Godmorgon :)
Ja, idag sov jag faktist länge, vilket var riktigt skönt! Men jag vaknade och var riktigt varm. Även fast elementet inte var på.. Vakade iallafall runt halv 12, tror jag den var iallafall :) Så har jag ätit lite flingor och legat i sängen sen dess. Ska snart ta fram so boken och börja plugga lite. Har ju prov på tisdag. Och det ska gå bra!

Träffa älsklingen idag iallafall. Äntligen!

Men nu ska jag kolla bilddagboken lite snabbt och sen kommer so boken fram! -.-
Kramar

Älskling <3



Jag älskar dej  (L)(L)

Trött dygnet runt

Jaa, hur trött får man bli egentligen? Igår var jag svin trött och somnade vid halv 12. Nu är klockan inte ens 12 och jag är redan svin trött. Kan knappt hålla min ögon öppna. Men det är la inte så konstigt när jag bara sitter vid datorn och kollar på tv samtidigt. Man blir ju inte direkt piggare av det. Sen har jag ingen att prata med på kvällarna heller. Inte nu de senaste dagarna iaf. Har ju inte sovit med Meddi så. Saknar han en massa..

Men nu ska jag gå ner och ta en riskaka. Eller kanske ett smörgåsrån med mjukost :) Mumma! Har bara ätit massa godis och skit idag så känner att jag behöver få i mig lite "mat" också. Även fast jag inte kan kalla riskaka för riktigt mat :p Men det funkar bättre än godis iallafall :)

Ska försöka sova länge imorgon så ni hör nog inte av mej förän på förmiddagen ;)
Men vi hörs iallafall imorgon :)
Godnatt <3

Trevlig kväll hos Julia

God kväll mina kära :)
haha. Kom precis hem från Julia. Vickan's snälla pappa körde hem mej så jag slapp ta bussen :) Ja, vad har vi gjort idag? När jag kom till Julia så var Vickan också där. Vi gjorde inte så mycket så vi gick till Lagret och köpte godis :) Sen till boström och köpte påskmust och chips&dipp. (jag förnekar inte att vi fetat oss idag) Sen upp till Julia och så smällde vi i oss en del godis och chips. När man varit så onyttiga som vi var så behövs en promenad. Så vi tog oss allt en liten promenad genom Edet och kollade och kommenterade lite hus ;) Haha. Sen tillbaka och så kollade vi på hjälp och skrattade en del! Haha, riktigt skön och slapp kväll.

Nu ska jag inte göra så mycket. Läsa lite roliga skämt på internet och skratta för mej själv ;) Haha. Något får man väl underhålla sej med när ens pojkvän aldrig kommer till en..
Nä vi hörs nog lite senare! :)
Kramar


Tiden går fort

Hej på er :)
Märkte nu att klockan har gått väldigt fort. För en stund sen kollade jag på klockan och då var den vid 2 ungefär, nu är den snart 4!
Har iallafall hunnit äta och sminka mej :) Tagit det lugnt och suttit vid datorn mest hela dagen. Skönt att slippa stressa iallafall. Som jag var tvungen att göra igår :p
Ett + är att jag är på bra humör och gla idag. (y) :) Fråga mig inte varför, men det måste ju vara något posetivt iallafall! Haha. Ska snart fia håret lite snabbt och sen städa upp lite på rummet. Det är inte speciellt stökigt men det är kläder överallt! Måste slänga allt i tvätten för annars kommer jag snart inte ha några rena kläder att ha på mej haha :)
Men jag tar iallafall 5 bussen till Edet och då blir det till att gå ut med Julia, Vickan och Lina :)

Men vi hörs ikväll när jag kommer hem.
Kram på er !

Mina drömmar inatt

Usch inatt drömde jag att vi, jag Sofia Salle Julia och någon mer, var ute i ett hus mitt i skogen. Vi höll på att göra oss i ordning för vi skulle på fest. Alla var super glada och hade det kul. Tills någon sa att de hade sätt "spöken" utanför huset. Fan alla blev svin skraja och alla såg saker. När man tex gick in på toan och ställde sig framför spegeln, bakom var ett fönster, så släcktes lampan. Haha riktigt läskigt var det :p

Jag drömde också att vi hade någon grej med skolan. Typ som lucia fast vid sommaren. Orkester och tjejer som dansade och så på en stor fotbolls plan typ :p Och läktaren var gjord av gummi. Som en gummibåt typ. Uppblåsbar typ. Så fyllde de arenan med vatten och de kom värsta vågerna och det var svin svårt att hålla i sig :p Fast jag höll i Susanne, våran Svenska lärare, medans hon gjorde en tatuering på min ankel xd Haha.

Sen drömde jag också, ja det är det sista drömmen, att vi satt på en buss med Lilla Edets fotbollslag, B-laget alltså. Har inte en aning om var vi var påväg men vi hade as kul iallafall. På bussen var jag med Zara, Vicki och Emelie :p Så helt plötsligt började vi färga mitt hår brunt :o I bussen!! Haha så när vi gick ur bussen så såg jag hur det såg ut och det var såååå snyggt!

Haha ja det var mina drömmar inatt :)

L ö r d a g

Godmorgon :)
Sitter här med min söta tshirt och kollar på något dåligt program som går på 3an. Finns verkligen inget att titta på såhär tidigt på morgonen.
Kan inte sova länge längre :o Det går bara inte! Förr kunde jag sova till 12-1 på helgerna utan att vaknade någon gång därimellan. Nu sover jag till 9-10 bara vilket är jävligt segt. Finns ju inget att göra så tidigt på en helg. Det går inte ens bra program på tvn så tidigt -.-

Idag ska jag iallafall vara med Julia. Men det får bli lite senare för idag vill jag äta middag hemma :) Men hem till henne sen iallafall.

Kramar

Ibland har jag lust att strypa dig

Ska jag vara ärlig så kan jag inte förklara hur trött jag är just nu. Det är sjukt. Fattar inte hur jag kan vara trött heller för vi sov rätt länge inatt. Men just nu känner jag att jag förtjänar att sova, eftersom vi hade nationella idag (a) Haha, så nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sen gosa ner mig i sängen. :)
Vi hörs till morgonen. Sov gott !

Kramar


Hemma igen

HejHej :)
Haft en bra fredag? Det har iallafall jag. Hur skön och lugn som helst. När jag kom tillbaka till Edet förut så satt vi och väntade på att Lina skulle komma. När hon var vid Boström så gick vi ner och mötte henne och så tog vi oss en promenad. Jätte skönt att bara vara ute och gå. Tog oss en sväng runt kyrkan och in lite där. Hehe :) Sen hemma hos Julia så kollade vi på alla älskar Alice och käkade äpple ;) En sån där mysig dag, utan några ansträngande saker. Nu är jag iallafall hemma och hur suttit nere och pratat lite med mamma, Julia, Miike och Madde. Åt även lite mat. Blev ingen middag igår heller så skönt med lite "riktigt" mat i magen :)

Blir till att sova själv idag. Kul.
Kramar


En liten snabbis hemma

Hejsan :)
Skolan idag var inte lång alls. Hade nationella i engelska, läs-och hör förståelse, från 8.00 till 11.00 så det gick allt fort. Kändes som det gick jätte bra så vi får väl hoppas på att det verkligen gick bra nu också. Förvånar mig inte om det gick skit dåligt bara för att det kändes som det gick bra. Efter skolan gick jag och Vickan med Julia hem. Vi kollade först lite på andra avenyn och sen på patrik 1.5 , jag tror den hette något sånt iallafall :) Bra film det. Nu är jag hemma och har precis ätit och duschat. Fick bli nudlar och wokade grönsaker. Riktigt gott med guud så starkt!

Men nu måste jag skynda mig för jag ska med 4 bussen igen :)
Kramar

Åker till älsklingen :)

Hej igen :)
Nu har jag precis rakat bena. Jag vet inte hur länge sen det va jag gjorde det :o Men det behövdes iallafall kan jag lova (a) Haha. Sen smörjde jag in mej med brun-utan-sol. Men det blir nog inte något bra resultat för jag orkade inte vänta tills de hade torkat helt. Men nu ska jag fixa mig lite sen ska jag åka till lilla älskling :)
Kramar


T o r s d a g

Hejsan :)
Denna dagen har gått fort. Som alltid då? Klockan är redan halv 8 och jag har knappt hunnit göra något idag. Efter skolan idag så gick jag hem till Meddi. Åt några mackor och så gjorde jag klart min uppsats. Hur skönt är inte det då? Är helt klar med den nu och Eve ska skriva ut den sen, eftersom jag inte har någon skrivare :) Det blir nog bra.
Har inte så mycket att skriva nu för jag har inte har gjort så mkt idag så finns inte så mkt att berätta ;) Men jag ska kolla lite på tv nu sen göra mig i ordning för ska ta bussen till älsklingen igen om 1 timma :) Har inte vart hemma mycket alls men det funkar det med.
Nationella i engelska imorgon och jag kommer dö!

Kram

Godnatt

Trötta ögon och gäspande mun. Ja, jag är riktigt trött.
Sitter och kollar på Grey's just nu och har skrivit lite på min uppsats. Känns bra att ha kommit en bra bit nu :) Ska göra klart det sista imorgon hemma hos Meddi. Ska nämligen göra det på hans lillabrors dator eftersom jag bara har wordpad.. Och det är inte det bästa kan jag lova.



Men nu ska jag kolla klart på Grey's och sen ska jag sova hade jag tänkt :) Slipper SO provet imorgon, har det på Tisdag istället så det är riktigt skönt! Men vi hörs imorgon :)
Kramar

Sammanträffande

Haha, vilket sammanträffande. Satt och läste blondinbellas blogg och såg att hon lottade ut två biljetter till galapremiären till en shopaholics bekännelse, heter den så?, och precis då kommer den på reklam på tvn :p haha! Lite små roligt :)

O n s d a g

Godkväll :)
Idag var det skolan igen som vanligt. Var hur trött som helst imorses och ville verkligen inte gå upp. Blev ju inte lättare av att jag hade en sovande pojkvän bredvid mej som hade ledigt idag. Som är ju bara irriterande :) Gick iallafall upp och tog mej en skön dusch. Sen la jag mej bredvid älsklingen en liten stund (a) Haha. Skolan var helt okej :) Hade syslöjd som sagt och nu har jag bara lite kvar på kjolen. Man ser ju iallafall hur den kommer se ut när den är färdig. Ska bara sy upp kanten där nere och sätta på en knapp :) Sen är den klar!

Idag efter skolan så gick jag och Vickan med Julia hem. Känns som de blivit så de senaste gångerna ;) Vi gjorde makaroner, köttbullar och sås. Mucket gott. Sen satt vi och tjötade och käkade chips och så. Haha. Sen gick jag till älsklingen en stund. Ungefär 1 timma. När jag precis hade kommit ut från Meddi och var påväg till bussen så åker den förbi -.- Typiskt! Så pappa kom och hämtade mig.

Har suttit och kollat lite bloggar och så nu. Rensat bilddagboken på lite vänner. Har alltid runt 50, om inte mer, som har lagt upp bilder som jag inte orkar kolla på. Men de blir ju så när man glömmt bort bilddagboken lite ;)

Idag blir den sista dagen för mig att äta godsaker. Sen blir det gottegris-förbud! Något som behövs just nu. Men vi får väl se hur länge jag kan hålla de. Haha :)

Men nu ska jag ner o ta mej en chokladboll. Visst måste jag passa på nu, sista dagen o allt ;)
Kramar


Godnatt på er

Hej och hejdå typ :)
Nä, men nu sitter jag och kollar på linda rosing på tvn. haha. Ska ta och stänga av datorn och läsa lite so. Snart börjar ju desperate housewives också :) Gött det. Men nä, jag är så trött att jag inte orkar skriva något mer faktist.
Sova själv inatt får jag också göra.. Typiskt!!
Godnatt <3

Faktatexten är klar

Hej igen :)

Nu sitter jag här igen. Eller igen och igen, jag har ju faktist suttit här hela dagen :p Haha. Nä men jag menar mer att jag inte pluggar just nu. Är sjukt glas just nu för jag har precis blivit klar med fakta texten. Den största delen är avklarad! Fast nu kommer ju ifs den svåraste. Och det är att skriva diskussionen. Jag har så sjukt svårt för att förklara vad jag tänker och tycker, hur jag känner. Och det gäller allt. Inte bara uppsatser och skit. Men just nu har det med uppsatsen att göra så ja.. Vad kan man tycka om förintelseläger egentligen? Jovisst tycker jag det är fruktansvärd. Det är det verkligen! Det är ju en början. Men efter det har jag inget att skriva. Men jag får väl försöka antar jag. Lite kommer jag väl ändå på va ;)

Denna dagen har gått så himla fort. Dagen igår gick också riktigt fort. Helt plötsligt är klockan 5 och sen 7. Jaa, tråkig har denna dagen också varit. Det jag har gjort idag är ätit och pluggat. Inte det roligaste man kan göra direkt. Men efter denna veckan så blir det nog rätt lugnt med pluggandet :) Hoppas jag verkligen iallafall!

Men nu hade jag tänkt att kolla lite bloggar och bilddagboken. Vi hörs nog lite senare :) Om 1 timma eller 2.

Kramar på er !


Potatis kan ge en känsla av sommar


Bild från bowlingen i Fredags


Nu har jag suttit här ett tag och hållit på med uppsatsen. Har faktist skrivit rätt mycket på fakta texten, så det känns faktist riktigt bra :) Ska snart börja med diskussionen snart hade jag tänkt. Men först behövde jag ta en liten paus tyckte jag ;)  Var nere och åt mat förut och gud va gott det är med fisk. Fisk, potatis, gräddfil, lök, gurka och aromat ska det vara. Mumma! När jag bara tog en bit poatis och gräddfil så smakade det sommar. Ni vet när man är sitter på baksidan, det är varmt ute och man äter grillat! Fyfan va skönt det hade vart med sommar nu :o Det är något jag längtar så otroligt mycket till. Sjukt.
Imorgon är det syslöjd och jag hoppashoppas att jag blir klar med kjolen. Har inte alls mycket kvar, men jag vet att jag inte kommer bli klar. Men det hade vart kul om man blev klar med den snart ;) För den kommer nog bli riktigt tjusig faktist :p Tror jag iallafall! Hehe :)
Nä, nu ska jag försöka skriva klart det sista på faktan sen ska jag börja diskutera med mig själv ;) Haha. Vi hörs lite senare.

Kramar

T i s d a g

HejHej :)
Sitter här med datorn i knät i min gungstol och kollar på Tyra Bank's show :) Kom hem vid 2-halv 3 någon gång och då hjälpte jag mamma att slå in lite paket. Riktigt tjusigt! haha. Ska snart ta tag i pluggandet och försöka bli klar med de mesta idag iallafall. Måste börja plugga på självaste provet också. För just nu håller jag ju bara på med uppsatsen. Provet är på torsdag så jag har bara idag och imorgon på mig att plugga. Bäst att jag får bra på detta! :)
Väntar också på att maten ska bli klar. Och idag blir det fisk, vilket jag ääälskar!
Men nu ska jag börja leta lite fakta.

Ha det bra, kramar

Godnatt


Godnatt

Uppsats om Sobibor, det är vad jag håller på med

Gud vad duktigt jag känner mig. Har suttit här en stund nu och letat fakta och skrivit in all fakta jag redan hade på datorn. Allt blir ju så mycket lättare när man kan skriva det på datorn och slippa skriva det för hand.
Har iallafall börjat skriva på riktigt bra nu och det känns bra. Jag är ju inte den personen som börjar med saker i tid. Men denna gången har jag iallafall börjat någorlunda i bra tid :) Skönt! För då slipper man ju ha allt sista dagen, vilket jag alltid brukar ha (a)
Vad händer annars då? Jo jag sitter här med mitt tuggummi i munnen och har det allmänt långtråkigt. Har lust att hitta på något kul. Träffa någon kompis eller älsklingen. Men just nu räcker inte tiden till till det -.- Typiskt. Men efter denna veckan så är det ändå rätt lugnt. SO är ju alltid kämpigast. Det vill man ju få så bra som möjligt. Och nu har vi ändå haft det mesta så..
Men nu måste jag faktist fortsätta att skriva innan jag börjar läsa massa bloggar, kolla bilddagboken osv. För då vet jag att pluggandet inte slutar bra! Haha, vi får höras senare.

Kramar

M å n d a g

HejsanHejsan :)
Idag har det varit en lugn dag i skolan, vilket är väldigt skönt eftersom jag var riktigt trött i morses och ville verkligen inte gå upp ut sängen! Men det gjorde jag ändå som sagt :) Har nog inte hänt så mycket i skolan idag. Inte vad jag kan komma på nu iallafall. När jag kom hem från skolan så satte jag mig vid datorn och sen gick jag ner och åt lite mat. Nu sitter jag här igen och ska snart få tummen i röven och börja plugga. Har jag tur så blir jag klar med faktatexten idag till uppsatsen.

Men vi hörs lite senare, för nu måste jag börja plugga.

Kramar


Wipe out - sjukt roligt!

Hejsan :)
Kom till meddi vid kvart över 6 typ. Så då låg vi bara och myste och sen gick vi ner och kollade på tvn. Sen tog vi racercykeln till boström och köpte dricka och någon dipp, som man brukar ha till tacochips. Kommer inte på vad de heter just nu bara för de ;) Haha. Så har vi suttit nere och kollat på wipe out, de nya programet som började idag. Haha riktigt jävla roligt program måste jag säga! Så de ska man allt ta och kolla på varje söndag :p Sen kollade vi lite på sanningens ögonblick men båda var trötta så vi gick upp. Nu sitter vi vid var sin dator och verkar inte vara så trötta som vi trodde. haha :) Men jag ska kolla bilddagboken snabbt sen stänga av datorn :)
Hörs imorgon.
Godnatt

Om 4 veckor borde alla se upp i backen!

Nä nu ska jag ta och fixa mig lite och byta kläder innan jag går ner till bussen :) Ska ju gå om 30 min så det är äna dax nu känner jag. Förresten så går linda rosings program på tvn nu och gud va sugen man blir på att åka pulka och skidor! Men om exakt 4 veckor idag så åker jag och Julia till fjällen i 1 vecka ;) Fan va gött det ska bli! Men nu får jag dra mig om jag ska hinna.

Kramar

Akon - keep you much longer


Jag älskar god mat

Nu har jag varit nere och ätit riktigt go mat. Blev fläskfilé istället för lövbiff men det var lika gott det. Har kollat på repris av desperate housewives nyss, även fast jag redan sätt det, och nu kollar jag på repriset av grey's som jag också redan sätt innan. Igår började jag med en ny design till bloggen. Har tyvärr redan tröttnat på den rosa. Det borde jag ju fattat. Bättre att ha en svart eller vit för det tröttnar man inte lika lätt på :) Så nu är den snart klar. Inte så värsta avancerad men den duger.
Ska snart göra mig i ordning lite eftersom jag ska ta bussen tillbaka till Meddi om några timmar. 2 typ? Tror jag :) Ska kolla på wipe out(?) som börjar idag :D Ser riktigt roligt ut så det ska vi kolla på ;)
Men jag ska fixa de sista på designen nu sen kommer den upp :)
Kram

Gårdagens kläder


S ö n d a g

Hejsan :)
Allt väl? Idag har jag bara varit hemma hos älsklingen och tagit det lugnt. Idag vaknade vi faktist rätt sent för att vara oss. Vid halv 11 ungefär slog jag upp mina ögon och tog ett toalettbesök. Sen var jag pigg och ville få älsklingen att också vara pigg men han var rätt trött den fisen ;) Sen åt vi iallafall frukost och låg bara i sängen tills vi gick till Boström. Där mötte vi mamma och min moster för jag skulle åka med dom hem. Och älsklingen gick hem, eller något sånt :p Haha. Nu är jag hemma och sitter här och äter sura bilar. Det borde jag egentligen inte eftersom mamma har börjat med maten där nere (a) Lövbiff, potäter och pepparsås, mumma!
Igår var en riktigt rolig dag, men ändå innehöll en jävla ilska! Jag och Zara tog iallafall bussen till Edet där vi mötte Emma och Julia. Så gick vi till Roma och käkade. Alla käkade fast ingen beställde smatidigt så under 2 timmar ungefär satt vi där och käkade :p Haha. Sen kom Salle och Sofia och så gick vi till Boström och sen hem till Emelie. (vi mötte emelie på vägen) Vi satt och tjötade och kollade på melodifestivalen :) Lina kom också lite senare. Haha mycket skratt fick vi oss iallafall ;)
"jävla barn ungar!!" - Emelie
Efter melodifestivalen så gick vi ner till Emelies rum och satt där tills vi gick ut. Gick in till Edet och jag och Sofia och Lina gick upp till Eve och pratade lite med henne.. Sen mötte älsklingen mej och vi gick hem till honom.

Nu sitter jag och kollar på brothers and sisters och väntar på att maten ska bli klar :)

Vi hörs lite senare,

kramar


Illamående

Hejsan :)
Nu har jag fixat håret och sminkat klart mig. Eller fixat och fixat kan man ju inte direkt säga att jag har gjort med håret. Plattat de och satt upp de med ett hårband så :p Men klar är jag iallafall.

Jag mår riktigt illa! Och det är då fan inte kul. Vet heller inte varför jag mår dåligt. Har ju ätit lite mat idag så det kan ju inte ha med att jag är hungrig att göra.. Varm är jag också! Hoppas inte jag får feber eller något bara..

Men jag ska stänga av datorn nu och gå ner och ta ett glas vatten. Har inget kompis kvar på mobilen så kan inte skicka sms.. Om det inte är något viktigt då, för jag har runt 80 kr så det håller ju ett tag iallafall. Men påladdning ikväll annars dör jag!

Vi hörs nog ikväll.
Kram på er

Bussen till Edet vid 5

Finns det något jobbigare än att ladda upp massa bilder i ett inlägg när det går hur segt som helst att ens få in bilderna i inlägget? -.- Nu är det iallafall gjort och ja..
Duschade för en stund sen och nu ska jag snart börja göra mig i ordning eftersom jag, Sofia och Zara ska ta bussen till Edet vid 5. Ska va med Julia, Emma och Emelie tror jag. Vet inte om Lina skulle vara med eller inte. Iallafall, ska sminka mig lite och föna håret nu :)
Hörs nog sen om jag orkar lägga in något mer. Kommer nog hem ikväll eftersom älsklingen nog skulle ut ikväll..
Ha en trevlig lördagskväll!

Kramar

Bilder från bowlingen :)

Åkte med farfar hem till Eve där de gjorde iordning sig lite, Sofia och Eve. Sen mötte vi Lina och Sofia åt på roma. Sen kom Emelie också så gick vi till Sibylla och väntade på att Tomas skulle komma så Lina kunde få sin jacka :) Sen gick vi hem till Eve en snabbis igen och sen tog vi bussen till thn.

När vi kom upp så var det 1 timma kvar tills vi skulle spela så jag Eve och Sofia väntade vid bowlingen, vid trappan, medans de andra var och träffade några andra. Sen blev klockan 8 och det var våran tur att spela.






är jag taskig som lägger ut denna? det får jag va isf, alla är så jävla fula på denna bilden xd


Mästaren!

Riktigt kul var det! Vid9 slutade vi spela och då åkte vi hem till Emelie.


Här avslutade vi våran trevliga kväll med några lime-drinkar och massa snack&skratt! Jag kan inte säga något annat än att jag hade det riktigt kul!
Sen kom Meddi också och vid 12 åkte vi hem :) Käkade lite kvällsmat eftersom jag endast hade ätit en panpizza på hela dagen. Haha, smart. Sen somnade vi efter ett tag.

En trevlig kväll med mina trevliga vänner :)

Trött trött trött trött TRÖTT

Godmorgon :)
Eller ja, det är inte morgon fortfarande men för mig känns det så. Är otroligt trött och jag har ingenaning om varför. Somnade inte så jätte sent igår, vid halv 1-1 någon gång antar jag. Och vi vaknade vid 9-10. Idag har jag sovit massa på dagen. När jag och Meddi vaknade så gick vi ner och åt frukost. Macka med oboy (y) Sen gick vi upp och låg och kollade på tv tills han skulle gå ner till träningen. Jag somnade och sov yill typ 1. Skönt, men är fortfarande trött som sagt.
Igår hade vi det riktigt kul! Eller jag hade kul iallafall och hoppas de andra också hade det :) Ska snart slänga upp lite bilder och skriva vad vi gjorde i en kort text denna gången :D Eller jag ska försöka iallafall haha.
Nu ska jag lägga in bilderna från kameran så jag kan ladda upp de här :)


Ingen rubrik

Så nu har jag fått i mig en panpizza och ett halvt glas cola (halva är kvar). Känns mycket bättre i magen nu :) Nu har jag precis lagt in lite bilder på datorn så de kommer med i detta inlägget. Kameran hänger med till trollhättan sen så massa bilder kommer det bli! :)
Just nu har jag så tråkigt så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Finns verkligen inget att göra. + att jag är hemma själv och då blir ju allt ännu tråkigare..
Va iallafall nyss ute och hälsade lite på min söta Gräddnos. Kallt är de ute iallafall.


Men nu ska jag kolla buss och sånt,
Kramar

På smällen, bra film!


Hejsan :)
Sitter här fixad och klar för kvällen och har inte ett skit att göra. Kom nyss på att jag inte ätit något idag ännu :o Så får gå ner och fixa något. Kanske blir en panpizza ;)
Åkte till älsklingen igår. Vi kollade på på smällen och lite så. Skolan idag har ju inte vart direkt jobbig om man säger så. Första timmen hade vi tyska och då kollade vi på film. Andra timmen som skulle vara so var inställd så jag och Vicka gick hem till Meddi och väckte han, snälla som vi är ;) Sen hade vi profil sista lektionen så det var skönt. Gick hem till Meddi medans jag väntade på att mamma och moster skulle komma och hämta mig.
Nu har jag bara fixat mig och lite så. Vet fan inte hur jag ska ha håret :( Men det funkar väl ..
Nu ska jag ner och ta något att äta, är fan svin hungrig!

Bowlingen är bokad

Nu ska jag snart hoppa in i duschen så jag hinner bli klar tills min buss går vid halv 9 :) Har suttit nere en stund med lillasyster och kollat på tvn :) Mamma gjorde nyponsoppa också som vi mumsade i oss. Jag älskar nyponsoppa! Och denna gången var den varm också eftersom mamma gjorde den själv på spisen.
Nu har vi bokat bana för bowling också. Blir till att spela från 8 till 9 i älvhögsborg. Ska bli riktigt kul! :)
Men nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs imorgon. Slutar vid 11 och då åker jag med moster och mamma hem så jag slipper vänta på kvart i 1 bussen :) Gött det.
Kram på er, sovgott sen :)

Några timmars sömn och jag mår bättre!

Hejsan :)
Nu är jag vaken efter några timmars sömn. Det var riktigt skönt och nu mår jag lite bättre. Jag känner mej definitivt piggare men är fortfarande seg och slö. Allt tar 100 år och göra känns det som.. Men nu har jag iallafall fått i mig lite mat och så. Har precis kollat på topmodel också. Nu vet jagi nte vad som händer men ikväll åker jag till älsklingen iallafall. Längtar redan! :)
Ja just det ja! Glömde berätta att jag fick vg på matteprovet ;) Så jävla gött va. 16 av 17 och det är bra för att vara mig :o haha. ;)
Nä nu har satc börjat på tvn så ska kika lite på det
Kramar


Bild från gårdagen

Beyonce - Halo


Ska ta en tupplur nu

Nu har jag suttit här vid datorn och gått igenom det jag dagligen kollar på internet. Känner mig helt slö och trött så jag ska lägga mig i sängen nu en stund och kolla på tv. Sen måste jag få något i magen. Har bara ätit en apelsin och lite godis idag och magen känns helt tom nu. Men jag skriver när jag har vaknat, de vill säga om jag somnar.
Kramar


Såhär ser jag ut idag. Hej sliten?
Ser riktigt liten ut.. Haha.

Jag mår dåligt, riktigt dåligt.

Godförmiddag :- för det är la förmiddag nu?
Min kväll igår bestod av tårar x9000000. Ja, en riktigt jobbig kväll faktist. Men iallafall, vaknade vid 10 i 7 idag och var hur trött som helst. Efter en titt i spegeln så märkte jag också att mina ögonlock var jätte svullna. Antar att det var för att jag grät så mycket igår.. Fint var det inte iallafall. Åkte till skolan men var bara där i 3½ timma typ. Mådde inte bra alls så jag åkte hem. Hann träffa Meddi lite innan också... Åkte med Pia hem. Hade tänkt ta bussen men hon åkte förbi och undra om jag skulle med och självklart tackar man inte nej till det. Vart helt slö så det var helt underbart att slippa gå upp för grusbacken. När jag kom la jag mig i mammas och pappa säng lite och kollade på tvn och nu sitter jag här i min säng. Ska snart lägga mig och sova lite tror jag. Har världens huvudvärk så aa.
Men vi hörs senare idag,
kram

-

Allt är svart nu

Plugg hos Julia idag igen

Hejsan :)
Har varit upptagen hela dagen så har inte kunnat skriva något här :) Skolan var helt okej idag. Sysjölden var ju roligast som vanligt. Har kommit riktigt långt på kjolen nu och den kommer nog bli najs ;) Efter skolan gick jag och Vickan med Julia hem efter skolan, igen. Åt mat och pluggade på son. Har massa kvar att skriva men det känns skönt att jag har kommit igång iallafall. Sen kom Eve och så.. Kom hem för bara en liten stund sen och ska snart ut med Julia och möta Salle. Sen blir det väl att lägga sig och sova. Ska inte träffa älsklingen idag heller och ska jag vara ärlig så kommer jag nog inte överleva natten utan honom. Saknar honom så jag vet inte vad.. Men jaja har han inte tid så har han inte.
Men nu ska jag dra mig utåt.
Kramar

Godnatt på er

Nu sitter jag här med ett mjölkglas och har precis ätit upp min macka med kalkon på. Haha, min lillasyster skulle köpa skinka när de va och handlade men råkade ta kalkon istället. Men lika bra det för kalkon är lite goare än skinka faktist ;) Nu ska jag lägga mig ner i sängen och läsa igenom det jag ska redovisa imorgon på tekniken. Hoppas att det går bra och att jag inte blir röd i ansiktet. Men det är ju inget att hoppas på för jag kan inte låta bli att bli röd, haha. Men sånt är livet. Sängen väntar och det känns skönt att kolla i säng i bra tid ikväll. Känner mig faktist riktigt slö.
Vi hörs imorgon efter skolan om jag inte hittar på något annat då.
Godnatt

Iskall

Brr! Hur kallt får det lov att vara ute egentligen? Kom precis hem från Götaplan. Har stått där i 1 timma typ och gissa om jag fryser? Kan knappt skriva på datorn eftersom mina fingrar är så stela. Usch, riktigt kallt ute. Älsklingen var söt på plan iallafall ;) Haha. Ramlade några gånger gjorde han också så har var ju inte ren någonstans. Hade tom lera i ansiktet xd Haha.
Nu ska jag hoppa in i duschen och mjukna till lite. Sen blir det nog till att fortsätta läsa den engelska boken som jag lånade av Vickan i väntan på att Desperate housewives ska börja. Åh, längtar så :d
Jag kanske skriver efter duschen om jag har tid och lust :)
Kram på er


bild från när vi kolla på fotboll (älsklingen o de) i trollhättan


Match på g

Nu har jag och Sofia skrivit klart våran redovisning :) Snart ska vi möta Eve och då ska vi ner till Götaplan och kolla på Meddi och deras match :)
Kramar


T i s d a g

Hejsan :)
Usch nu sitter jag här proppmätt efter endast en panpizza, som för övrig fick bli min middag idag. Idag har det som vanlig varit skola. Gick från 08.00 till 14.00 så det var allt skönt med en lite kortare dag. Eller ja, vi slutar ju egentligen 14.10 men ändå ;) Efter skolan så gick jag och Vickan med Julia hem för att plugga. Åt lite bullar och pluggade. Fick skrivet ganska mycket, hade ju faktist inget internet att leta fakta på som Julia och Vickan hade. Så det gick ju bra ändå :) Tog bussen hem vid kvart över 5 och innan de hann jag träffa älsklingen lite. Eller han kom med bussen ungefär 5 minuter innan min kom så hann ju få några pussar iallafall ;) Så nu är jag hemma och har som sagt ätit en panpizza och druckit lite juice nyss. Gott med lite mat i magen efter en lång dag haha.
Ska snart plugga lite med Sofia eftersom vi har redovisning imorgon på tekniken så det kan ju vara bra att veta vad vi ska säga :)

Men vi hörs senare, kramar

Lista

Vad heter ni? Mikaela och Almedin (Meddi)
Hur träffades ni? genom att min vän gav ut mitt nr till honom. sen hemma hos min kompis, julia då, eftersom julias bror är kompis med Meddi :p så va de la typ ;)
Hur länge har ni varit tillsammans?  7 månader idag :)
Är ni förlovade? nej
Bor ni ihop? nej
Har ni barn? nej
Har båda körkort? nej
Isåfall, vem kör bäst? -
Vem är äldst? Meddi
Vilka stjärntecken är ni? jag är skorpion och meddi är skytte
Vem fyller först på året? jag, men meddi fyller mindre än 1 månad efter
Vem är längst?  Meddi
Vem sjunger bäst?  haha förlåt älskling men jag måste tyvärr erkänna att jag sjunger pyttepytte lite bättre än dej ;):D
Kände ni varann innan ni blev ihop? ja
Blev du kär i första ögonkastet? nej haha :)
Har ni någon speciell låt? nej
Har ni stora framtidsplaner? jag har kan jag lova ;)
Har ni gråtit i varandras armar?  ja
Har ni varit utomlands tillammans? nej inte än :)
Vilket är ert bästa minne? vi har massa minnen tillsammans :)
Vem lagar bäst mat?  jag vet inte :p
Vad gör ni en vanlig vardagskväll?  kollar på film och myser
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? absolut
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången?  nejnej
Blir du lätt svartsjuk?  nej verkligen inte
Ringer eller SMS:ar ni mest?  smsar 24/7 typ ;)
Vilken är hans finaste kroppsdel?  hela han är fin!
Brukar nån av er prata i sömnen? jag har bara hört meddi prata någon enstaka gång i sömnen, då var det på bosniska! haha men han säger rätt ofta att jag hör det :p

Brun-utan-sol ger bra med färg!



Nu har jag stått nere på toaletten ett tag och tagit brun-utan-sol. Börjar få lite färg nu faktist. I ansiktet iallafall, haha. Just nu sitter jag och kollar på vänner på 5an. Finns inte så mycket att göra hemma själv. Har fortfarande ont i huvudet..
Sen vet jag inte om jag ska hem till älsklingen sen heller. Han skulle nämligen höra av sig sen lite senare så jag får väl se hur jag gör sen. Har engelska läxa tills imorgon kom jag på nu.. Fan också! Men jag får la ta och göra den snart då.
Nu ska jag iallafall dra mig lite från datorn och vila mitt stackars lilla huvud.
Kramar

7månader

Idag har jag och min underbara pojkvän vart tillsammans i hela 7 månader. Det har absolut vart de 7 bästa månaderna i mitt liv. Du gör mig så lycklig, älskling. Alltid vid din sida♥


99 av 115

Hejsan :)
Märkte nu att klockan är över 5. Fan va tiden går fort.. Har blivit lite dålig på att uppdatera direkt efter skolan eftersom jag då oftast kollar igenom alla bloggar som jag dagligen läser och äter innan. Så nu är allt det fixat så nu kommer det ett inlägg ;)
Sitter och kollar på sex and the city med världens huvudvärk. Riktigt jobbigt eftersom jag hade tänkt börja med min uppsats idag.. Den ska ju faktist vara inne nästa  vecka så det kanske är dags att börja med den snart.

Skolan idag var helt okej. Riktigt lugn så det var skönt! :) Speciellt eftersom man aldrig orkar gå till skolan direkt efter helgen. Visade upp våran film för klassen idag, den som vi blev klara med igår, och det var riktigt pinsamt. Trodde faktist inte det skulle vara det men det var det. Haha, skrattade gjorde vi iallafall. Efter lunch hade vi matte prov och det gick riktigt bra för att vara mig. De brukar alltid kännas skit men få någorlunda bra. Men idag kändes de bra, därför går de la skit bara för de xd haha. Sista lektionen var tyska och gå fick vi reda på tyskaprovs resultaten. Jag borde vara nöjd men eftersom jag satsar på mvg detta året så blev jag lite besviken. 99 av 115. 4 poäng från mvg. Sånt blir man ju bara så irriterad på! haha. Men ändå, det funkar, självklart :)

Men ska ta och vila lite nu, har ju huvudvärk som sagt.
Vi hörs senare,
kramar

Hos Meddi

Hejsan :)
Sitter hemma hos Meddi just nu. Tog bussen vid 14.03, med Meddi, in till Edet för jag skulle till Eve och spela in det sista på filmen som vi filmar till bilden. Så nu är vi helt klara och den kommer lätt vara bäst av allas ;)
Ska snart iväg till Boström sen händer det nog inte så mycket :)
Kram

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och dricka upp min pepsi

Puh! Det tog ett tag att sitta och tänka på vad vi har gjort och sedan skriva ner allt också ;) Har fan så ont i nacken nu eftersom jag sitter framböjd över datorn här i sängen :p
Innan jag började skriva inläggen så tog jag och smörjde in mig med brun-utan-sol. Och det funkar tamejfan! Okej, kanske inte märker någon större skillnad på det jag smörjde in på kroppen men förut så tog jag två gånger på handen för att se sen om det hände något. Och såg nu att jag har fulaste fläcken vid tummen nu xd Men jag överlever nog det.
Nu hade jag tänkt att bädda ner mig i sängen och kolla lite på tv. Väntar nämligen på att min fina pojkvän ska komma hit. Ja, det är väl egentligen lite sent men han är nämligen på fest här i Göta. Så kan ju likamed passa på att sova hemma hos mej nu när vi inte kan det på vardagarna när han jobbar.
Skriver imorgon, sov gott :)
Kramar

Text-delen av våran dag!

Ja nu börjar den långa texten, som jag inte förvänta sig att någon kommer orka läsa. Haha :) Men iallafall, såhär va det;
Jag mötte upp Sofia och Salle utanför mig så gick vi ner till bussen. Som faktist var i tid idag (y) Så åkte vi till Edet och hoppade av vid Ben's för vi skulle till Boström. Salle köpte massa olika godissaker och jag köpte brun-utan-sol. Men alla 3 köpte även barnmat, vilket jag inte ätit på hur länge som helst. Och jag total älskar det! Finns det något godare än spagetti och köttbullar i tomatsås (barnmat då)? Men iallafall, betalade och sen gick vi till Emelie. Värme mat och käkade det. Sen satt vi och snackade en stund innan vi bestämde oss för att ta oss en promenad in till Edet. Så det gjorde vi. GIck till boström och köpte lite mer smått&gott. Mumma! Sen gick vi till skolan och fjantade oss massa med kameran (vilket ni kanske såg i det förgående inlägget). Vi bestämde oss för att ta ett kort där alla hoppade samtidigt som kameran tog ett kort. Men vet ni? Vi kunde inte få ett enda kort där alla hoppade samtidigt. Jag och Salle var efter hela tiden och ville gärna hoppa innan blixten kom. Typiskt :) Sen gick vi ner till Riviera för att Emelie och Sofia skulle käka pommes. Sätt där i nästan 1 timma skulle jag tro. Länge var det iallafall. Skrattade och hade det trevligt. Så gick vi ut igen eftersom vi hade suttit där ett bra tag. Så när vi går där så ser vi en skåpbil som kör förbi oss, sakta. Och gubben i bilen glodde som fan! Så går vi upp vid skolan och ser att bilen kör in på skolan och stannar där. Salle skrev "han stannade! han stannade!" och jag fick värsta paniken. De andra tänkte inte på det men jag blev så rädd så jag skrek "spring!spring!" och så började vi springa upp mot pingisborden. Så ser vi att bilen kör förbi där nere, väldigt sakta. Precis som om han letade efter oss. Sen kör han och ställer sig vid skolan fast på andra sidan. Och där stannar han bilen. Vi var så rädda så vi visste fan inte vad vi skulle göra. Som tur var åkte han efter en stund, över strömbrom som tur var! Sen gick vi runt lite, pratade och hade den kulkul. Så gick vi till Boström och stod där inne ett tag eftersom det var rätt kyligt ute. Sen kom vi på den smarta idéen att ta en kundvagn. (något måste man väl roa sig med när man har tråkigt?) Så den körde vi runt Emelie i lite, haha. Sen ställde vi den bara där och gick vidare ;) Ja, sen hände det nog inte så mycket mer. Vänta på Sofias mamma som kom och hämtade oss vid 11 ungefär. Dagen och kvällen har iallafall varit riktigt trevlig. Haft för jävla skoj! :)
Hoppas nästa blir av nu också, då jävlar! ;)

Tack för en bra dag mina underbara vänner :)


Bild-delen av våran dag!















Jag måste ha världens bästa vänner! :)