Nyår



Hej alla goa och glada!
Sitter hemma hos mej med alla tjejer just nu ;) Smuttar på lite dricka och snackar. Har ätit mat och sånt redan och snart drar vi iväg ;) Elr ja, om några timmar. Haha. Är på bästa humöret och det är ju bra eftersom det är nyår. Får se om det blir några bilder för ingen verkar ha med sig kamera så ;) Men jag skriver om denna dag/kväll/natt imorgon, vi hörs då.
Puss på er alla!

Kort inlägg



Denna kvällen har hittills varit väldigt seg. Har suttit och tjatat lite med Julia och nu ska jag ner till Vicki i lägenheten. Har ont i magen också, och är sjukt sugen på godis eller chips! Jag dör..
Jag skriver senare ikväll om jag har tid, puss

18.18



Du kan glömma mig för ett tag framåt, jag lovar.

Har vart uppe hos Sofia :) Salle, Julia, Zara, Viktor, Rasmus och Tommy var också där. Har kollat på film och lite så. Skulle gått ut nu men hatar att vara ute när det är kallt, iallafall när man bara ska gå runt, så jag gick in. Kollar på las vegas nu. Finns inte så mycket att göra hemma själv. Haha, jaja.

Ha det bra, kramar

Silkeslena ben, det är inte ofta



Nu är mina ben silkeslena! Hatar att raka benen, verkligen hatar det! Tar sån tid och man missar alltid någonstans. Och nu på vintern känns det ju lite onödigt faktist. Den enda jag visar bena för är ju ändå Meddi så.. Haha, men idag tog jag mig faktist tid att raka dom:D För er som ville veta, haha!
Sofia, Julia och Zara åker från Edet om en stund så ska vara med de när de kmr hem :) Något att göra idag iallafall! Tur det, annars hade jag fått sitta hemma hela dagen själv och det suger ju. Så nu ska jag bara fixa håret lite snabbt, ser ut som en fågelbo! Hehe, städa lite på rummet måste jag också.. Men det går fort om jag skyndar mig.
Vi hörs, puss!

Bild regn



Flera bilder, ni står ut med de va? ;)

Blir bara enkla bildtexter för orkar inte skriva så mycket ;)


Påsken hemma hos Lina'S

GötaBK när Zara fyllde 17år

Gammelmormor begravdes ..

Mitt kusinbarn Jesper döptes. (Sara's barn)

Middag med Casandra Eve Julia och Vickan

Många roliga stunder i skolan med de bästa!

Fest i GötaBK

Blev tillsammans med världens underbaraste detta året ♥

Var på liseberg med älsklingen, bästavän och bror

Skolavslutningen i somras

Midsommaren spenderade vi i trollhättan

Fick en till kanin, Molle, som tyvärr rymde :(

I mars var det massa snö, så vi passade på att åka pulka

Samma dag som gammelmormor dog på var vi hos Julia, så söt va jag

Edetnatta utnyttjade vi fullt ut! Bästa på länge

Tror det räcker med bilder för att ni ska förstå att mitt år har vart rätt bra, med dåliga saker imellan.. Har iallafall haft ett bra år, bortsett från det dåliga då såklart :)
Hoppas ni har haft ett lika bra år

Sista dagen imorgon



Ja, det är ju faktist så att det är sista dagen på 2008 imorgon. 2008 kommer aldrig komma igen, 2008 kommer vara slut efter imorgon. Lite läskigt och tråkigt faktist. Detta året har vart så himla blandet, med både dåliga och bra saker. Detta är ett år jag aldrig kommer glömma, det är ju en sak som är säker iallafall. Har gjort så mycket detta året som jag inte gjort förr. Saker jag aldrig kommer glömma. Året började bra, kärleken blommade och allt var bra. Sedan hände något och allt blev upp och ned. Började må dåligt, varenda dag i flera månader. Sen hände något, IGEN! Och allt blev bra, det mesta iallafall. Har gjort saker under detta året som jag borde ångra.. Men ska jag vara ärlig så ångrar jag inte ett piss. Gjort är gjort, visst är det så? Varför ångra saker man gjort? Även om det är hur dåligt som helst. Man lär sig av sina misstag, så är det ju. Så, jag ångrar inget som jag gjort detta året. Vet att många tror jag är helt knäpp nu, för jag vet att ni tycker jag borde ångra mer än hälften av mitt år. Men så är det inte.
Nyår imorgon. Jag har längtat i flera månader nu. Men jag kan säga en sak; inget slår nyår 2007/2008. Det var det bästa nyåret jag vart med om. Men detta kommer också bli bra. Denna gången med alla tjejerna, nästan iallafall.

Här kommer en sammanfattning av året 2008, i bilder o text ;


Förlåt för bilden Salle!
Detta var första dagen på 2008. Vi hade precis gått från
vårt sovställe och står utanför Boström. Haha saknar!


Den kvällen jag Vickan och Julia lanade hemma hos Julia. Blev några lankvällar 2008 ;)


Jag Sofia Lina och Jennie kollade på fotboll i thn ;D


Jag Salle Emelie och Zara bowlade i trollhättan!


Påsken spenderas hemma hos Lina'S. Jag och Sofia cyklade genom hela Edet och letade efter en öppen pizzeria/affär. Inte en enda affär var öppen. Hahah :D


Flera dagar spenaderas i borydsjön med alla fina människor! Både på våren och sommaren.


Vattenpipa blev det flera gånger unde 2008.


Blev havet några gånger också, sommaren var helt underbar!

Jag har så sjukt många bilder som jag vill lägga in. Men detta inlägget blir för långt om jag lägger in alla här. Haha, lägger in mer senare och hinner nog lite imorgon också om jag har tur :)
Sammanfattning av detta året med ett ord; underbart

Godmorgon :)



Godmorogon :)
Sovit gott? Det har jag iallafall :) Somnade vid halv 2 någon gång och vaknade vid 11, skönt! Sitter och kollar på en film som går på 3an just nu. Usch gråter gör jag också. En liten flicka som förlorat sin enda och bästa vän! Så sjukt hemskt. Kan inte tänka mig att en av mina vänner går bort. Hade aldrig klarat av det!
Idag blir det nog att bara vara hemma skulle jag tro. Händer nog inte så mycket idag. Ska snart tvätta bort medlet som jag har i ansiktet och sen äta frukost.
Skriver senare idag.
Ha det bra, kramar

Min älskling


Världens finaste,
världens bästa pojkvän!
Jag älskar dig ♥

Frisyr till nyår? Svårt!



Skrev i förra inlägget att allt var klart till nyår. Jag tar tillbaka det där. Frisyr? Haha, jag hatar att ha kort hår. Usch! Finns inget att göra med håret och det är hur tråkigt som helst. Hade tänkt trippla det men det känns så tråkigt helt plötsligt. Inte för att nyår är den största och bästa dagen i ens liv, men ni måste hålla med om att man piffar upp sig lite extra just denna dag? Därför har jag problem med håret.. Men det löser sig nog imorgon. Får väl kika runt om jag hittar något snyggt ;) Kan ju inte heller göra någon direkt uppsättning eftersom håret i nacken är kortare eftersom jag har page -.- Störande.

Min dag har varit bra, det har den :) Gick ju som sagt upp till Sofia förut. Julia var också där, så satt vi och tjöta en massa som alltid. Så kom Zara och vi bestämde oss för att åka till Edet för Sofia skulle köpa hårfärg och då passade jag på att köpa glansiga strumpbyxor tills nyår. Blir lite för mycket om jag ska ha tights så det får bli strumpbyxor :) Kan bara tänka mig hur mycket jag kommer frysa när vi drar ut vid 12! Haha men vill man va fin så vad ska man göra, har inte så många val ;) Haha.
När vi kom hem igen färgade jag Sofia's hår. Det tar sin tid när man ska både färga hela håret och sen göra slingor ;) Problemet var att hon valde en ljusare hårfärg än den hon hade innan så utväxten blev ju såklart ljusare än resten av håret. Tyspist :) Resultatet blev lite röd/orange aktigt. Sofia blev verkligen inte nöjd men jag tycker faktist hon passar i den lite mer röda tonen på håret. Men självklart ska hon färga om det imorgon den snippan! Resten av kvällen tjötade vi och skrattade bara. Trevlig kväll faktist.
Nu sitter jag här helt död. Mitt rum är så varmt så man inte ens behöver ha kläder på sig. Så sjukt gött med ett varmt rum! Nu ska jag bara kolla bilddagboken sen hade jag tänkt stänga av datorn. Detta inlägget blev lite för långt med endast tråkig information. Men ni står ut hoppas jag!

 
Vi hörs imorgon mina kära vänner,
ha det bra, kramar

Nyår är klar!



Hallå världen! -eller ska jag säga mina fåååå läsare? ;)
Baby sov här inatt :) Kollade på smekmånaden som gick på tvn igår. Somnade runt 1-2 någon gång. Vaknade och gjorde inte så mycket. Jag duscha, sen åt vi frukost och spelade yatzy ;) Haha, han vann båda gångerna tror jag de va. Sen åkte jag till thn med Sofia Julia och Zara, Sofias mamma körde oss. Så handlade vi mat till nyår, haha. Så nu är allt fixat till nyår, inget att oroa sig över! Mat, dricka och kläder. Done!
Nu håller jag på att laga mat där nere. Så är lite stessad. Haha, kokar potatis som jag ska göra mos av och så ska jag steka fiskpinnar :) Senare ska jag upp till Sofia och vara med henne, Julia och Zara. Blir nog bra det :) Vi hörs senare.

Ha det bra, kramar


tomaten här!



Hade inte kollat mig i spegeln sen jag solade.. Så när jag skulle tvätta ansiktet så fick jag fan nästan en chock. Haha hade inte förväntat mig att jag skulle vara så röd. Hoppas bara det hinner försvinna tills på nyår!
Har kollat på en galen dag i new york och creek började precis så sitter och kollar på det nu :) Skönt att ligga i sängen en stund, är hur trött som helst även fast jag sov länge idag. Trött hela tiden och det är ju inte det roligaste. Sitter och äter mini-russin och dricker oboy. Finns nog inget godare än russin, så sjukt gott! Fast man kan ju inte tro att det är torkade vindruvor egentligen? Smakar inte ett dugg som det.
Igår kom jag på att det bara är 12 dagar kvar till skolan början :( Känns hur tråkigt som helst. Orkar inte skolan, eftersom jag måste börja plugga röven av mej nu. Vilket det känns som jag gjorde förra terminen också, men änndu mer denna! Fast det känns ju ändå som det är bättre att ta vara på den tiden man har kvar i skolan nu så man har större chans att komma in på det man vill. Och bara 1 månad kvar tills gymnasieansökan ska vara inne :o Jag dör! Så har jag bestämmt mej att jag inte ska säga vart jag har sökt. Haha, får se hur bra jag kommer lyckas med det. Men lite kul om inget vet så får man se vart man kommer in sen :)
Ska inte tjöta mer nu utan ska lägga mej i sängen igen och kolla klart på tvn och sen sova en liten stund.
Puss

Lista



OM JUST DIG
FULLSTÄNDIGT NAMN: Mikaela Daniela Sinipuro
FÖDD: 10 november 1993
BOR:  Göta
SMEKNAMN: Sini
INTRESSEN: kompisar&meddi
SKOLA: fuxerna

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD..
SAKNAT NÅGON: ja
ÅNGRAT NÅGOT:  har jag säkert
LJUGIT: har jag säkert
SVIKIT NÅGON: tror inte det
KÄNNT DIG SÄMST: ja
GRÅTIT: ja
SKRATTAT: självklart
VARIT SJUK: tror jag inte
VARIT UTOMLANDS: nejnej
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: nej

KÄNSLOR
GRÅTER DU OFTA: inte så ofta längre, men det händer
SKRATTAR DU OFTA: jadå :p
HUR KÄNNER DU DIG JUST NU: trött, uttråkad
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: jodå, jag har allt mått bra :)
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: nej. inga viktiga isåfall

KÄRLEK!
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD:
nej inte så värst du
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: nejnej
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: ja
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: ja
OM JA, VEM: meddi :)
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD: bara meddi <3
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: om jag har!!
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: ohja
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: helt olika
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET: båda är ju ett +
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: längre än mej helst
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: ingen betydelse för mig
FÅR DU MÅNGA KILLAR: haha nejdå

UTSEENDET PÅ DIG
BRUNETT ELLER BLONDIN: båda, blond med brunt under luggen ;)
ÖGON FÄRG: blåa
LÅNGT ELLER KORT HÅR: kort
SNYGG ELLER FUL: ful
NÖJD ÖVER DIG & DITT UTSEENDE: nejnej
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG, SÖT,VACKER: det händer allt
ELLER TVÄRTOM?: det händer också såklart xd
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: haha min moster tycker jag är super fin, hon har allt sagt det flera gånger ;)
HAR DU LÅNGA NAGLAR: lagomt nu :)
SMINKAR DU DIG: ja när det behövs
VARFÖR, ÄR DU INTE VACKER UTAN? nej det tycker jag inte, därför sminkar jag mig



Ja jag vet, listor är egentligen hur tråkigt som helst men har man inget att göra så.. Är hur trött som helst så nu ska jag lägga mig i sängen och vila en stund, hoppas på att somna. Hehe skriver nog lite senare :)
Pussar&kramar

Bilder från igårkväll



Bilder ifrån igårkväll med tjejerna ♥

















Är det där hipsters?



Goddag allesammans :)

Lite om gårdagen, som för övrigt var väldigt lyckad! ;
Jag, Sofia och Salle gick ner till Vicki tills bussen skulle gå. Vi satt och snacka och kollade lite på jönsson-ligan. Den är faktist lite rolig, hehe. När det var dags att gå till bussen så kom Zara och mötte oss. Så väntade vi på bussen som var försenad nästan 10 minuter. Mötte Vickan och Emelie vid Boström för att köpa tacobröd, ost, creame fraiche, dricka och glass :) När det var inhandlat tog vi oss en promenad hem till Vickan, kallt med ändå skönt! På bron var det riktigt halt så gled över hela bron haha. Väl hemma hos Vickan fixade vi maten och åt. Hade bara ätit 1 macka på hela dagen och när vi skulle äta, klockan 6, så var jag mätt efter 1 tacobröd. Konstigt, eftersom jag brukar kunna äta massa(a) Sen kom tomten haha. Vi fick presenter av tomten och alla fick ta kort med han, haha. Jag fick present av Salle och Salle fick av mig :) Jag fick örhängen, stora hårspännen och ett diadem. Tacktack sötnos :) Hade kollat på de örhängena jag fick så det var ju bra :) Sen blev det singstar, glass och massa tjöt och skratt! En riktigt lyckad kväll och kul att vara med det gamla gänget igen! Hehe love you
Kvällen slutade hemma hos Meddi. "är det där hipstes?" hahaha så bäst!

Lite om idag ;

Vaknade vid 11 hos älsklingen. Låg i sängen i flera timmar innan vi gick upp. När vi väl fick tummarna ur röven och gick upp så tog vi på oss och så gick vi och solade. Blev inte brun men det hjälper ju på traven lite iallafall ;) Så blev jag sur och stack hem! Haha. Det var min dag det, händer inte så mycket mer heller. Kommer la fastna här vid datorn och förbli här hela kvällen. Imorgon blir det nog att åka med Sofia och Julia och handla. Bla mat till nyår och kolla i lite affärer. Skulle behöva ett par skor till nyår.. Mina stövlar är ju helt sönder nu! Hehe smart :)

Haha det har tagit ett tag att skriva detta inlägget. Nästan en timma ;) Var precis nere och käkade mat, pommes och kyckling. Nu ska jag kolla om det går något roligt på tvn.

Ha det bra, kramar

Sista inlägg för idag



Hej :)
Nu är jag helt klar och väntar bara på att bussen ska gå. Jag har vart klar i flera timmar nu, så jag har bara suttit här. Inte gjort ett skit rättare sagt. Har packat min miniväska med majs, tacokrydda, kamera, hörlurar, nycklar, p-piller, pengar och pengar. Så nu är det bara att vänta på att åka. Haha. Inatt blir det till att sova hos älsklingen, äntligen :) Så detta blir det sista inlägget idag. Väldigt tråkigt inlägg men alltid något, eller? :)
1 h och 15 min kvar tills bussen går och jag har inget att göra. Verkligen inget? Får städa upp lite på rummet så det är fint när jag kommer hem imorgon igen. Hehe :)

Ha en fin lördag, kramar

Lördag-minijulafton



Haha vet ni vad jag kom att tänka på. När man skriver på datorn så behöver man ju inte direkt kolla på tangenterna och det går vädligt fort. Vilken datanörd de flesta borde vara eftersom man lärt sig vart alla bokstäver sitter. I början när vi bara hade en dator där nere så gick det hur segt som helst eftersom jag inte satt vid datorn så ofta då. Ungefär 1 gång varje dag, om ens det? Och då kollade man bara lunar och snuttis HAHA. Nu sitter jag vid datorn mycket mycket oftare. Har haft egen dator i flera år nu och sitter där minst 1 gång om dagen, och då sitter jag rätt länge. Så snabbt går det när man skriver. Sen finns de ju de som skriver ännu snabbare. Haha jag tycker faktist det är en rolig grej :) Aldrig tänkt på det tidigare, vet inte hur jag kom och tänka på det nu heller men ändå :p

Jaja, nog om det nu hehe.

Har ätit frukost nu. Blev rostad smörgås med ost och jordgubbsylt, min favorit! Oboy till det också. Mumms. Ska snart sminka mig lite och fixa håret. Kan bara inte bestämma hur jag ska ha håret. Vi får se hur jag gör ;) Hela morgonen har jag haft på tv:n och det känns som att den filmen som går nu har vart hela tiden? Haha konstigt.. Men nu ska jag fixa mig som sagt. Ska ta bussen med de andra in till Edet med 17.03 bussen. Ska mötas och handla det sista och sen hem till Vickan. Singstar blir det också, det var länge sen och ska testa den nya abba-skivan. Även om vi har den har jag aldrig sjungt till den :p Hehe. Men nu ska jag gå, pussar

Godmorgon :)



Godmorgon sötnosar :)
Vaknade runt kvart över 11 ungefär och har legat i sängen sen dess. Hur skönt som helst att inte behöva gå upp tidigt för att göra något speciellt. Så nu tänker jag ligga här halva dagen ;) Haha. Vet inte riktigt än vilken tid vi ska träffas senare för våran lilla minijulafton. Men inte än på ett tag. Ska snart ner och ta mig en macka och oboy :)
Jag skriver nog lite senare, vi hörs.

Ha det bra, kramar

Du gör det svårt att sova



Ibland hatar jag mig.
Ibland hatar jag dig.
Nu hatar jag detta.
Det är jobbigt, det suger.
Jag kan inte somna.
Jag måste somna.
Godnatt, igen.


Godnatt



 

Min dag är tråkig, min dag är slut.
Jag säger godnatt nu, godnatt ..

Trött som attan..



Hej :)
Är trött som attan och har inget att göra. Finns verkligen inget att hitta på när man är själv? Och jag har så dålig fantasi också, det gör det ju bara ännu svårare. Hehe. Har iallafall "slått in" present tills imorgon. Blev ett litet julklappsrim också ^^ Fast självklart var det inte jag som hade kommit på det, försökte faktist få ihop ett men det gick inget vidare bra. Så jag kollade runt på lite sidor som hade massor med rim. Hittade ett som var lite extra bra, hehe. Så nu är det bara att vänta och se vem som får mitt paket! :D Jag vet ju vad Zara och Vickan har köpt, vet inte hur det ser ut men vet vad det är. Hehe, så det är ju inte så kul, och de vet vad jag har köpt eftersom de var med inne i affären ;p Men det spelar ingen roll eftersom det bara är en kul grej :) Imorgon ska vi ju som sagt ha minijulafton, igen. Fast med helt andra personer. För imorgon blir det jag, Sofia, Mikaela, Zara, Vicki, Vickan och Emelie. Det blir nog toppen. Ska vara i Vicki's brors lägenhet. Äta och sen vet jag inte vad vi ska göra mer. Blir väl något spel eller något kanske? Hoppas de iallafall, älskar spel :D
Nä, ointressant inlägg detta blev då. Men spela roll, jag har tråkigt så måste ju göra något haha.
Saknar Meddi också.. Inte träffat han sen igår morse. Han vill inte komma hit heller så det blir inte till att träffas idag heller. Får väl se om vi gör det imorgon? Jaja.
Förresten, så har jag beslutångest :o Helt sjukt. Jag köpte en klänning förut, som jag skrev, och den är såå snygg! Enligt mej iallafall. Min lillasyster tyckte den var ful ^^ Jag vet inte om jag ska ha den klänningen eller om jag ska ha den som jag hade tänkt ha från början? Har alltså nu köpt två klänningar som jag har tänkt ha på nyår. Och kan knappast ha båda samtidigt :p Blir nog det lila men är ändå sugen på den vit/silvriga! Får se hur det blir, hinner nog ångra mig flera gånger innan onsdag. :)

Nu ska jag inte sitta här och tjöta mer. För jag har absolut inget intressant att säga.





Jag ser tjock ut,
men ni överlever!









Ha det bra, kramar

Trollhättan-julia&zara



Hej på er =)
Mår inte speciellt bra nu.. När vi var påväg hem fick jag världens jobbigaste huvudvärk! Inget jag föredrar direkt? Gör verkligen svin ont =( Men inget att göra åt, får ta en tablett och lägga mig och se om det går över.
Har vart i trollhättan med Zara och Julia idag. Det var inte alls myket folk i början. Visst, kan ju inte säga att det var lite men typ som en vanlig dag. Trodde de skulle vara mer eftersom det är idag rean börjar? :p Men så var det inte, tur det! Först blev det Gina. Hitta lite där, när vi skulle ställa oss i kön så gick kön runt hela affären. Och då var vi liksom inne på den nya Gina inne på Siba och den är ju rätt stor. Fast tog ändå inte så lång tid som tur var :) Sen kollade vi runt massor, var där i ungefär 4 timmar. Träffade Vickan och Eve också :) Gick med de i mellan åt. Så åt vi på donken, jag Eve Vikan Zara och Julia. Gott som fan var det (a) Sen vid 4 kom Ullrika och hämtade oss så åkte vi hem. Fick nästan en hjärtatack i bilen då jag märkte att mina påse med allt i var borta. Fast som tur var hade Zara den vid sig (a) Puuh! Var hemma hos Julia en stund och sen åkte vi hit. Som sagt så ska jag lägga mig om en stund pga huvudvärken. Är även helt slut i kroppen efter allt spring i butikerna och att det var massa folk gör det ju inte bättre.
Blir nog att åka med mamma och pappa någon dag och handla också. Då blir det nog en jacka :)

Det jag köpte var;
vitt linne 50:- [ Gina
långt linne/tunika 70:- [Gina
lila långt linne 99:- [Gina
vit kofta 149:- [Gina
lila spetsbh 99:- [Gina
lila spetstrosor 59:- [Gina
lila klänning 140:- [tippy
lila spetstrosor 20:- [Lindex
svart bh 60:- [lindex

Sen köpte jag present till våran minijulafton som är imorgon.
Snacka om att jag har fyndat ;) Inte över 200 för något, inte dåligt :o Trosorna för 20 kr är sjukt fula, lite mer en skämtsak. haha.
Det enda jag vill ha nu är en stor tshirt, ett par till jenastights och en jacka :)
Nog om det. Nu ska jag dra, ni får ha en trevlig kväll.

Kramar


trevligt dag med evelina,vickan,bengan och julia


Hejsan =)

Vickan och Bengan kom hit förut :) Satt och tjöta en massa och några goa skratt fick vi oss allt! Haha. Lite senare kom även Julia och Evelina hit. Även då tjötade vi en massa. Bengan åkte rätt ridigt. Så kollade vi på ondskan och drack dricka och käkade lussebullar&chips ^^ Vickan stack runt 8 och så gjorde även Julia, fast in till Miike bara. Jag och Eve kollade klart på ondskan och hade det trevligt. Sån fegis är hon, haha. :) Jaja, hon åkte för en stund sen så nu sitter jag här helt själv. Så sjukt tråkigt, och inte ens Meddi kan höra av sig! Hm..
Funderar på att lägga mig om en stund, hade vart skönt. Lagt mig tidigt de flesta kvällarna nu, är så himla trött på kvällarna. Imorgon blir det att åka till Trollhättan med Julia och Zara. Får la se om man hittar något bland allt folk. Kommer få panik när det är folk vart man än sätter sin fot! Men det får gå, det enda jag behöver just nu är iallafall en tjocktröja och trosor, hehe. Ska se om jag kan få tag i ett par till jeanstights. Sköna var de allt :)
Ska se om det finns någon mysig film på tvn att kika på nu innan jag somnar.
Ni får ha det så bra nu, kramar

I väntan på V&E blir d ett inlägg



Hejsan underbaringar :)
Sitter just nu och smuttar på julmust. Inte speciellt turstig men sugen på den underbara julmusten som tyvärr inte finns året om. :( Väntar också på Vikan och Elin som är påväg hit nu. Har städat rummet för deras skull, haha jag är duktig. Men nu ska jag stänga ner detta och vänta på dem :) Blir rotfruktsgratäng idag, gud så gott! Åt det i tisdags om jag inte berättade det? Men det tror jag allt att jag gjorde. Sjukt gott är det iallafall, och julskinka till de! Toppen.
Men som sagt, vi hörs senare.

Ha det bra, kramar


bilder från julafton



Här kommer lite bilder från julafton, inte speciellt juliga bilder men det gör väl inget mina vänner ;) Har fler men orkar inte lägga in de just nu så det får bli en annan dag, eller inte alls. hehe




efter vilopausen var mitt hår super fint ;)

Ha det fint, kramar

juldagen



Godmorgon :)
Vaknade för en stund sen och ska snart tillbaka till sängen och sova. Haha. Var bara tvungen att kolla datorn eftersom jag inte gjorde det en enda gång igår. Julafton blev ändå rätt lyckad. Ska inte klaga, har vart tråkigare förr! Ja, vad gjorde vi? Vi kollade på kalle, käkade, vilade maten(a), åt efterrätt, satt och tjötade, spelade buzz, gjorde tävling med musik osv. Haha, så lite har ju hänt :) Nu ska jag tillbaka till sängen, hihi.

Ha en bra dag, kramar

God Jul




God Jul =)
Känns inte ett dugg som julafton idag? Men det blir nog bra ändå skulle jag tro. Har suttit nere med failjen och älsklingen såklart :) Fått julklappar, pengar alltså som vanligt. Haha ^^ Ska platta håret och så nu sen får vi väl se vad som händer. Kalle vid 3 sen mat efter det. Längtar till maten, haha åh va gott!
Fredag blir det shopping med Jullan mfl? ;) Det blir bra

Ha en bra julafton nu, kramar

myskväll



HejHej :)
Älsklingen kom hit förut :) Sen dess har vi spelat fia med knuff med mamma och lilla syster och bara haft en riktig myskväll, från min sida då. Dippat lite grönsaker som var kvar från igår, ätit kräftstjärtar och någon rotfruktsgratäng. Låter kanske inte speciellt gott, trodde jag inte heller att det skulle vara, men ärligttalat så var det svin gött! Något att rekomendera faktist (y) Nu sitter Meddi nere och spelar internet poker med pappa :p Haha, han kommer la snart upp så ska vi väl antagligen kolla på någon film som går på tv:n. Finns inte så mycket att göra, och jag är sjukt trött så jag somnar nog rätt fort :) Jul imorgon då, inget jag längtat efter speiciellt mycket detta året. Men maten kommer bli underbar! Hihi. Nu ska jag bedda ner mig i sängen. Kanske uppdaterar något imorgon, vi får se.

Ha det bra och ha en riktigt god jul allesammans :)
Kramar

(gammal bild på mig och älsklingen, haha var inte ens tillsammans då^^ Han va så söt! Mitt hår var långt som attan =/)

4 h 40 min



För några timmar sen fick jag mat i magen, det var underbart! Gott var det också, fast stark. Så nu kommer jag andas gott på älsklingen och bara njuta, det var nämligen vitlök i (a) hehe ;)
Har inte gjort så mycket under dag, efter jag kom hem från edet då alltså :) Suttit vid datorn och kollade på de sista avsnittet av andra avenyn eftersom jag inte hann med det då jag skulle kollat klart på alla. För då kom Meddi hit, och de visste jag inte x) Hehe. Men nu är han snart här :)
Så jag drar mig.

Ha det bra, kramar


Dan före dopparedan



Hejsan alla goa och glada, även ni som är ogoa och oglada! =)

Kom precis hem. Min dag har vart cool-lugn! Haha, gick upp vid 9-10 för att åka till Thn med Julia och Jenta. Var inte där så länge och hann knappt kolla något eftersom det var jobbigt när det var massa folk över allt. Och tycker inte om det ^^ Men fick iallafall köpt mig tights och ett linne.
Nu märkte jag att mitt c och d är helt konstigt på tangentbordet så är nog några missar lite här och var^^
När vi kom hem från Thn så gick jag med Julia hem :) gjorde inte så speciellt mycket. Gick ner till affären och köpte Paradis choklad. Så det ska jag och älsklingen mumsa på imorgon, om vi inte är så sugna så vi öppnar den redan ikväll (a) Haha. Vid 3 mötte jag mamma så gick vi ner till mormor och morfar. Satt där en stund, tjötade och kollade lite på tvn. Fick även äran att röra om i mormors hemgjorda gröt medans de var ute och rökte!!! Höhö. Sen kom pappa så åkte vi till boström och köpte tomtegröt, grädde, folié och sånt som de hade glömt inför morgondagen. Sen tog vi in Jannes och farmor&farfars post eftersom de är i sälen. Så tände vi ljus vid gammelmormor och gammelmorfars grav. Andra gången jag var där efter gammelmormor dog. Lite jobbigt var det faktist. Men det var fint där, massa ljus över allt. Iallafall, så åkte vi hem och nu sitter jag här. Är hur hungrig som helst. Har bara ätit 1 macka idag, och det var innan jag åkte till thn. Alltså mer än 7 timmar sen.. Känns ju super bra, haha. Men mamma har börjat med maten nu, hoppas jag verkligen iallafall.
Senare kommer älsklingen hit och sover. Ska bli super mysigt! Julafton imorgon då och det känns verkligen inte som det. Tråkigt tycker jag. Men det får duga, god mat blir det iallafall :D Nyår snart också, något att se fram emot kan jag lova! ;)
Nä, nu ska jag dra mig hade jag tänkt.
Ni får ha en toppen kväll och en trevlig julafton.


















HA DET BRA & GOD JUL
! ♥♥

Måndag



Hejsan :)

Är med Zara och Vicki nu :) Har precis färgat håret, får väl se hur det bli sen när jag fönat håret ;) Var på Edet förut med Vicki, gick runt och sen åt vi pizza ;) halkig pizza va det! Så tog vi bussen till mig när Zara kom från sin pappa för det var kallt ute :)
Ska ta bussen till Edet igen nu halv 9 till Meddi. Sova där inatt och imorgon blir det till thn med Julia.

Ha det bra, kramar

Mitt liv



Älskling, du är det finaste jag vet. Det bästa jag har.
Kan inte tänka mig ett liv utan dig, det går bara inte.
Alla behöver en som du, en som älskar en för den man är.
Ingen är perfekt, men i mina ögon är du nära intill.
Jag älskar dig över allt annat på denna jord.
Det vet du. Föralltid älskling ♥


Ändrade planer, igen ..



Denna dagen är en av de tråkigaste i mitt liv :( Ändrade planer igen faktist. Ska inte alls till Meddi idag. Han kan ta sig i rumpan just nu.. Blir väl till att lägga sig tidigt då. Kanske kolla på någon film och ha det mysigt med mig själv. Inget kul alls om jag ska vara helt ärlig. Hade ju vart bättre att ha en sån myskväll, fast med älsklingen. Men sånt är livet tydligen. Man får ju inte alltid som man vill, det är ju ganska synd faktist. Haha. Men snart är det jul och det blir ju mysigt iallafall. Min familj är ingen julfamilj direkt. Gör inte julen till en stor grej. Är bara hemma, tar det lugnt. Äter julmat och umgås helt enkelt. Självklart var det ju roligare med julen när man var lite yngre än vad man är nu. Då man fick riktiga julklappar. Nu blir det ju mest pengar osv. Man är ju inte sådär spänd dagen innan, går och lägger sig tidigt och så som man gjorde för några år sedan. Mikael, min bror, kom alltid och väckte mig och min lillasyster och sa att vi skulle gå upp så vi fick öppna våran fösta julklapp. Haha, sånt var mysigt :)
Nog om det. Sitter och kollar på tv:n, vilket jag gjort hela dagen. Känns hur onödigt som helst att jag har gjort mig iordning idag. Haha, har ju ändå bara suttit hemma. Menmen. Nu hade jag tänkt att kolla på 2 avsnitt av andra avenyn som jag ännu inte sätt. Har helt enkelt inte haft tiden att göra det och så har jag bara inte tänkt på det. Så nu när jag väl har det i tankarna så får jag väl göra det :)

Ha det bra, kramar

Drar till älsklingen :)



Ändrade planer. Behöver inte sitta hemma hela kvällen ändå. Skönt :)
Åker till älsklingen lite senare så det blir ju lite bättre. Får se vad som händer hemma hos honom. Nu ska jag iallafall ner och ta ett glas vatten och en clementin. Haha.
Inte mycket att skriva, men lite informationen om min dag är la alltid bra att ha. Eller kanske inte, haha.
Menmen då drar jag mig. Skriver inte mer idag så vi hörs imorgon.

Ha det bra, kramar


Tråkigaste dagen ..



Förjävlig Söndag, helt ärligt.
Mm, det är sant. Sjukt tråkigt Söndag. Jag vet, Söndagar brukar suga men nu är det lov och då behöver de inte vara såhär tråkiga? Blev inte Edet för min del idag. Sofia och Salle åkte utan mig, haha jag blir förvånad, och det gick ingen buss förän vid 6. Och Julia ska ändå dra sen så ingen idé att åka dit. Så blir till att sitta hemma idag. Inget jag ser fram emot direkt. Hade ju velat köpa hårfärg idag! Men vem orkar åka till Edet bara för att göra det.. Jaja, blir väl ingen mer uppdatering idag skulle jag tro. Eftersom det inte kommer hända så mycket idag så finns det ju inte mycket att skriva om. Ha en bra kväll iallafall, någon måste ju ha det! :)

Ha det bra, kramar

Söndag



Godmorgon! Eller ska man säga godeftermiddag?
Haha, vaknade faktist inte för så länge sen. Har legat i sängen nästan hela dagen med Meddi. Bråkat har vi också, hahah :) Jag är jättestark! Han åkte iallafall hem vid 2 och då började jag städa mitt rum. Så nu är det rent och fint, och det var det länge sen det var hehe.
Idag blir det till att vara med girlsen! Så ska snart hoppa in i duschen och sen hem till Julia :) Hörs kanske senare.

Ha det bra, kramar

Filmkvällen-avslutad

Hej igen :)

Nu har jag kommit hem från Sofia och ska inte dit mer idag. Har vart en lugn och skön kväll med många goa skratt. Sånt gillar vi :) Bästa flickorna har man vart med också, det är ju huvudsaken ;) Nu sitter jag här och väntar på att gå och möta älsklingen vid bussen, eller nej. Vid backen (a) Hehe.
Imorgon ska jag sova länga, det har jag bestämt mig för. Idag vaknade jag flera gånger, och tidigt också! Så imorgon blir det en lång skön sovmorgon för min och babys del :)
Saknar massa folk också. Helt sjukt. Känns som det var år och dar sen jag var med Emelie och alla dom! Bajs på det. Men nu är det ju lov. Och snart blir det minijulafton med dom och nyår också :) Det kommer bli toppen och jag längtar som helvete!
Näe, nu ska jag gå och borsta mina tänder. Dom är inte så fräsch kan jag lova efter allt godis, chips och dricka! Hehe.

Ha det bra, kramar

Filmkvällen-inte avslutad än



Hejsan alla goa&glada :)

Har precis vart uppe hos Sofia och ska snart dit igen. Gick hem en snabbis medan de skulle ut. Elin och Vickan är kvar uppe hos Sofia ;) Alltså bara Sofia och Eve som gick ut, busarna! Har kollat på 1½ film typ. Haha först kollade vi på halva Tzatsiki "vänner för alltid" tror jag det var och sen när Elin kom med fler filmer så kollade vi på she's a man ;) Så bra! Käkat massa godis&chips och druckit massor av dricka. Så nu sitter jag med en allt för rund mage. hehe! ^^
Nu ska jag ner och skala en clementin, för att få bort all äcklig chips smak i munnen, och sen ska jag upp till Sofia&co igen. Vi hörs kanske senare om jag inte har annat för mig :)

Ha det bra, kramar

Idag är det bara 4 dagar kvar



Skoltröjorna är ju rena skiten! Min är bra, det är den. Förutom att trycket på baksidan är fel.. På Eves var det hål i skrevet, Julias sprack i skrevet, Nattas namn sitter på rumpan(skulle sitta på benet) osv. Det är ju fan helt sjukt -.-' Men ingen som vill skicka tillbaka de typ och Elin säger att vi inte får ringa och klaga. Skit ner dig Elin! Haha :*

Min dag igår var underbar, helt klart. Jag kom aldrig hem igår, utan sov hos Meddi, så jag kunde inte skriva vad som hände igår. Så det gör jag nu för er som vill veta :D

Började skolan vid 9, eftersom det var sista dagen :) Var i klassrummet i ungefär 1 timma. Åt pepparkakor, drack julmust och gjorde en lek ;) Haha. Sen blev det aulan, de sjöng osv. Det var bra och sjukt kul. ELIN! Haha. Sen blev det julgröt, lussebulle och clementin i matsalen. Betygsutdelning sist och sen slutade vi. Blev ganska nöjd. Blir bättre nästa år iallafall. Sänke mig i engelska och det var inte direkt kul.. Men iallafall. Jag, Vickan, Lina, Casandra och Julia gick till Boström och köpte alla saker till maten, också drickor osv :) Blev massa pengar över så vi gick till nöjes och köpte världens påse med godis. haha :) Sen blev det en promenad hem till Lina i det sköna vädret. Satt och tjötad och käkade godis i väntan på att Eve Madde och Elin skulle komma också. När de väl kom så började vi med maten. Det gick snabbt, så åt vi och tjötade :) Sen blev det julklassbyten, haha. Jag fick badsaker och en ljuslykta av Elin. Och Casandra gick örhängen, hårspännen och ett halsband med ett C på av mig :) Alla blev nöjda och det var ju tur det. Sen gick vi till Edet, Lina skulle åka till Göteborg för att ta tåget till Stockholm imorgon. Lyckost henne! Vi gick hem till Eve. Kollade på ett gammalt band från när de var små. Även dansuppvisningar där jag och Sofia var med. Haha, tjock som en korv var jag och sofia var smal som en pinne! Kul att se faktist. Haha. Sen gick jag hem till Meddi och sov där :) Tack för en underbart dag med er, de bästa ! Love you

Idag har det inte hänt mycket. Vaknade hos älskligen och åkte hem vid 3/halv 4 ungefär. Nu ligger jag i sängen. Ska snart ner och äta sen ska jag duscha och fixa mig lite. Film-kväll med tjejerna hos Sofia sen vid halv 8. Mysigt!

Ha det bra, kramar


Alla var goa och glada :)




Hon verkade bli glad för det iaf :)




Trött, huvudvärk och förkyld..



HejHej!

Min dag har vart mitt imellan bra och dålig. Skolan var helt okej, hände inte så mycket. Efter lunch var alla i idrottshallen och kollade när några 9or spelade volleyboll mot lärarna :p Haha Erik är för skön va, så ful! xd "backa backa!" skriker han när alla står där bak. Han trodde verkligen han va bäst :p Haha, kommer inte ihåg vilka som vann nu bara för de. Men det var jävligt lika hela tin.
Slutade vid 2 så då gick jag med Julia hem :) Värme köttbullar och gjorde makaroner och beasås! Länge sen jag åt det och det var riktigt gott. Gjorde inte så mycket, kollade på julkalendern på internet, haha så efterbliven julkalender så det inte är sant. De var mycket, mycket bättre förut! Nu suger dom totalt :)
Sofia kom efter en stund. Julia gjorde knäck, haha och andra gången hon skulle värma det i mikron så smälte burken (a) Lite små kul. Tog bussen hem och nu sitter jag här. Under min filt i sängen. Ska faktist ta och sova snart, tro det eller ej! Klockan är precis 6 och jag är trött. Men sånt är livet, har ju en bra dag att se framemot imorgon :) Minijulafton hos Lina med alla tjejer om jag inte berättat det, men det har jag nog va? Äta nachogratäng, byte julklappar(a) och sånt mysigt :) Blir nog toppen, sen drar Afrikan till Stockholm den fuskisen :o Inte träffa henne förän nyår då..


Nu sak jag kolla min bilddagbok lite sen ska jag lägga mig (a) Hehe


Ha det bra, kramar


Godmorgon



Sovit gott? Det kan jag lova att jag har. Ville verkligen inte stiga upp när klockan ringde kvart i 7 så jag snoozade till 10 över istället :) Har gjort mej i ording lite nu. Inte speciellt mycket men ändå. Nya tröjan kommer till användning idag ;) Skönaste tröjan ever, mm!
Nu ska jag borsta tänderna och sen gå.

Ha det bra, kramar

-



När allting skiter sig, vill man bara lägga sig ner och dö ..

Skoltröjorna har kommit-fel?



Julia kom precis hit med min skoltröja :) Tycker allt de blev bra.


Baksidan är egentligen fel, den skulle inte vara så. Jag menar, en toarulle? Haha men det får duga ändå :)

Göteborg-plusgymnasiet

HejsanSvejsan :)

Sitter här, vid datorn, och sover nästan.
Kom precis hem från Göteborg. Pappa och mamma kom och hämtade mig och Sofia. Vi hade sjukt svårt att hitta dit först. När vi gick därifrån för att gå till centralen så märkte vi att vi hade tagit världens omväg när vi gick dit. Haha, hade så ont i fötterna och ryggen. Usch, menmen. Fanns inte så mycket att se på plusgymnasiet faktist. Lite tråkigt att man inte fick se på själva skolan. Även om det inte var öppet hus så tycker jag man borde ha fått se själva lektionssalarna där man har sminklektioner osv. Lite tråkigt. Man fick iallafall se när dom sminkade personer och gjorde lite håruppsättningar. Fick även ett häfte med lite tips. Synd att det var kopierat i svart bara för man ser typ inget :p
Nu har jag ännu svårare att bestämma hur jag ska söka. Ska nog iallafall söka till plus, måg och ale. Men vilken ordning har jag ingenaning om.. Kommer nog vara ett av mitt livs svåraste beslut, än så länge iallafall. Man får en grundutbildning för livet, man vill ju då gå en linje man tror man kan trivas med. Svårt som attan. Jag får väl se hur jag gör :) Har ju iallafall lite mer än 1 månad på mig. Fast det är egentligen inte mycke tid alls :( Gud..

Nu ska jag iallafall tvätta bort mitt smink, ta mig ett glas vatten och lägga mig och kolla på tvn. Ska bli skönt att lägga sig tidigt, vaken med tuppen imorgon då! Haha. Ni får ha det bäst :)

Kramar

nyduschad och ren

Tjenare =)

Sitter just nu med en handduk i håret. Ser ut som en taliban(a)
Kom hem från skolan för en stund sen. Har vart helt okej idag, käkade julmat på skolan och det var faktist godare än alla andra år, och det var ju faktist sagt så, att det helt enkelt skulle vara bättre och lite mer speciellt :) Långbort och allt hade de gjort ;) Haha. Gjorde klart min klänning på slöjden. En barnklänning alltså :) Måste väl erkänna att den blev rätt söt, det tycker jag allt :) Hade bara lite svårt att bestämma vilket sidenband jag skulle ha i midjan. Haha. Men det blev bra tillslut. Efter skolan gick jag, Sofia och Julia till idrottshallen. Gjorde lite friidrott eftersom jag och Sofia missade nästan all friidrott i början av terminen. Julia sprang coopertestet.


själv tycker jag den är finare i verkligheten

Ska snart fixa mig lite, föna håret och så. Sen ska jag och Sofia ner till Göteborg :) Ska köpa örhängen till nyår hade jag tänk och kolla på plusgymnasiet. Läste lite om det på deras hemsida och det är en prova på dag så det är ju inte riktigt som öppet hus, men nästan. Eftersom jag ska kolla på stylist så får man se när någon blir stylad, själv bli stylad och testa på att styla någon annan :p Låter super bra tycker jag! Blir nog kul :)
Nu ska jag skynda mig att fixa mig lite, vi hörs nog senare.

Ha det bra, kramar


Designen, hm..



Hejsan :)
Idag har jag nästan bara suttit vid datorn. Försökte sova också, men det gick inte så bra som jag trodde att det skulle göra. Har suttit och fixat med min design som du kanske ser. Haha, det gick inte heller så bra. Kan inte göra så själva inlägget hamnar längre ner och det är sjukt störande. Men det får funka. Den är ju iallafall lite bättre än innan. Ska snart fixa mig lite eftersom jag ska till Meddi sen :) Sova där inatt, det blir mys! <3
Är så sjukt sugen på julmust så jag tror jag dör.. Sen har jag inte ätit någon mat idag. Bara pringles och det är ju inte direkt det smartaste man kan göra. Bara ha ätit chips under hela dagen. Ajjabajja! Får väl ta mig en macka innan jag sticker :) Igår, eller om det var i förrgår, så var jag inne på massa bra sidor om bloggar osv. Men nu kommer jag fan inte ihåg vad de hette. Och det är riktigt störande om jag ska vara ärlig!
Men nu ska jag titta buss och sen föna håret lite. Vi hörs säkert imorgon.

Ha det bra, kramar

Kunde sovit länge denna morgonen ...

God eftermiddag allesammans :)

Min dag, den har vart helt underbart lugn.Stressade som fan till skolan eftersom vi åkte från Göta 10 i. Kom fram till skolan, satt och väntade på svenskalektionen.. Ingen lärare kom. Det visade sig att vi hade inställd svenska. Men inte bara de, utan alla lektioner fram till lunch. Så vi tog oss en promenad hem till Evelina där vi kikade på en film och åt lite popcorn. Eller iallafall jag och Eve ;) Satt där och tjötade och så, bara för att fördriva tiden vettu :) Efter ett tag gick vi tillbaka till skolan för att äta lunch. Någon äcklig soppa så det blev rester från igår. Smakade inte så väldans bra men lite gick ner iallafall. Så hade vi bara 2 lektioner efter lunchen. So, där vi kollade på film hela lektionen+ att vi slutade tidigare, och engelska, där vi lyssnade på en jullåt osv. Alltså ingen jobbig dag direkt :) Det som irriterar mig mest är att jag kunde sovit till minst 11 iallafall. Och jag steg upp halv 7. Fysatan! Men det får gå, klaga ska man ju inte? Det är ju faktist jullov om 3 dagar. Inte de jobbigaste dagarna kvar heller. Hehe det glädjer mig iallafall :D
                                        
 
Nu ska jag faktist ta mig en dusch och sen vila lite. Ska fram till älsklingen sen, om jag orkar. Känner mig fortfarande inte bra. Bättre än igår, det gör jag, men ändå inte bra. Så vi får se hur det blir med det. Imorgon ska jag iallafall vara med Julia och sen kanske sova där. Det blir nog bra.

Ha det bra, kramar

godmorgon

Älsklingen som ju som sagt här inatt :) Somnade tidigt som fan igår, var inte ens meningen att somna när jag la mig :p Hehe men det får väl funka det med. Han stack tidigt som attan imorses. Eftersom han tydligen har praktik. Så vaknade själv när det var dags för mig att stiga upp. Tog lite extra sovmorgon så har inte haft någon tid att duscha eller fixa mig speciellt mycket. Men det gör jag väl aldrig direkt när jag bara ska till skolan. Vem bryr sig där liksom? :) Sitter just nu och väntar på att åka. Ska åka med Sofias pappa kvart i. Skönt, slipper alltså att stressa x) Men nu ska jag ta mig en titt in på bilddagboken sen stänga av datorn. :)

Ha det bra, kramar


torr kladdkaka

Gick upp till Sofia halv 7 ungefär. Julia var också där :) Satt och tjötade lite på hennes rum sen gick vi ner och fixade kladdkaka. Haha smarta idioter som vi är hade vi glömt sätta på ugnen så det tog ju extra lång tid att få den klar ;) Första gången jag gjort en torr kladdkaka. Haha helt sjukt, vi brukar alltid få våra kladdkakor jätterinniga och verkligen inte fasta. Denna var fast kan jag lova, och torr! Haha den första tuggan smakade bra, resten var bara jobbigt att trycka i sig! Haha. Just nu väntar jag på Meddi. Ska in snabbt i duschen och duscha kroppen eftersom jag inte hann det imorses (a) Seg som man är på morgonen så orkar man ju inte gå upp i tid :)
Vi ska väl inte hitta på något speciellt, mysa som alltid :*
Nu måste jag skynda mig om jag ska hinna.

Dusch och kran! ;)


4 dagar kvar till jullovet!

Igår var jag med älsklingen hela dagen. Vaknade sent, vid halv 12 faktist. Gosade och hade det mysigt! Sen gick vi och solade med Eve på nöjes :) 21 minuter, alldeles för mycket för mig! Haha är superröd i ansiktet och har bränt mig mellan tuttarna.. Inte vidare skönt! Sen gick vi hem till Meddi igen. Åt räkmacka och sen lite så ;) Tog bussen hem till mig kvart i 4 och då käkade vi mat. Sen låg vi i min säng hela dagen och hade det gosigt. Åt risalamalta med saftsoppa, mm så gott! Sen sov vi som sagt :)

Idag vaknade jag och kände mig sjuk. Kände mig helt konstig faktist. Åkte med pappa till skolan. Riktigt soft dag måste jag säga. Inget viktigt alls. Gjorde tex julkort på bilden, hehe. Hade inställd tyska också, det var skönt. Slutade vid 2 och åkte hem med Sofia. Käkade mat och nu har jag suttit här hela dagen. Ska nog ta och stänga av datorn en stund. Ska kanske upp till Sofia med Julia senare. Om jag orkar, mår ju som sagt inte så bra. Orkar verkligen inte blir sjuk nu när det snart är lov! Jaja det ordnar sig nog :)

Ha det bra, kramar

Lördagen

Lördag med Meddi, Evelina och Tomas:

Blev bussfärd till Göteborg, satt och tjötade med Eve hela vägen :) Väl framme i Göteborg gick vi runt lite. Kollade lite i affärer och så.. Sen blev det donken, daimglass (y) Satt där och tjötade ett tag. Sen tog vi spårvagnen till liseberg. Sjukt mysigt var det där. Snö, lampor i träden och ååh! :) Det första Tomas gjorde när vi kom in var att vinna stjärnvinst på kexchoklad. Haha och efter typ 5 minuter kommer Meddi med stjärnvinst på marabou. Lyckat! Köpte rostademandlar och kollade på djuren, hehe. Rostademandlar, finns inget godare! Sen gick vi in i spelhuset, spelade där tills vi skulle ut från liseberg igen. Jag och Eve är bästa lastbilschauförerna ;) Fast ja, jag är bra på att växla iallafall.
När vi kom ut från liseberg tog vi spårvagnen till bion, blev till att kolla på sexdrive. Haha ja, den var faktist rolig! xD Sen blev det donken igen och sen hemåt :) Massa folk på bussen och det gillar vi inte! Men som tur va fick vi iallafall sitta ner. Sov hos Meddi denna natten.


     svin dålig bild, jag vet!

Tack för en sjukt bra dag. Bästa dagen på länge, love!

Julgranen är framme

Nu ska jag ner och hjälpa mamma att klä julgranen :)

godmorgon

..allesammans =)

Inatt har jag sovit skönt. Inte lika skönt som alltid, men skönt. Det enda jag saknade var älsklingen bredvid mig. Somnade fort som attan igår, var yr så trött jag va. Vaknade för ungefär 30 min sen eller något :) Sova länge är aldrig fel. Var meningen att jag och Sofia skulle sola nu på morgonen, men vet inte hur det blir med de :p Hon lär ju inte vakna på ett tag och det går ingen buss förän vid 2. Och är inte säker på vilken tid vi skulle till göteborg så. Kanske blir imorgon då. Nu ska jag iallafall ner och ta mig en redig frukost, för det känner jag att jag förtjänar. Länge sen jag åt en riktig god frukost. Hehe :) Sen blir det till att göra sig iordning och duscha och sååå.

Vi hörs säkert ikväll
Ha det bra, kramar


Mitt liv, är du

Jag kan inte.
Jag orkar inte.
Du är mitt allt.
Du är hela mitt liv.
Inte en sekund utan dig.
Du är det bästa jag har.
Jag älskar dig.


Almedin Besic

gräddnos


Gräddnos <3

Idol-vinnaren 2008.... kevin!

Hejsan :)
Var ju som sagt och åt julmat hemma hos farmor och farfar förut. Sofia, Salle och Julia följde mig dit :) Åt direkt när vi kom dit och det var sjukt gott. Åt massor också, första julmaten och då måste det gå ner mycket mat ;) De var jag, Madde, mamma, pappa, Janne, Hannah, Samuel, Tommi, Satu, hennes kille(kommer inte ihåg namnet) och farmor och farfar såklart :) Det var mysigt. Satt och pratade med farmor efter maten. Haha, alltid lika nyfiken när det gäller killar. Sen blev det efterrätt, cheesecake med hallon till. Så sjukt gott! Och istället för digestive imellan så hade farmor tatt pepparkakor eftersom det är jul nu. Mmh, det var faktist riktigt gott. Fick julklapp också, hehe eftersom de ska till sälen över julen så blir det inte till att träffa dem:) Jag sa hejdå och gick ner till Julia igen. Satt och snackade och hade det trevligt haha. Vid 8 blev det till att kolla på Idol med Ullrika. Det var mysigt de :) Sen gick vi ut en sväng och sen åkte vi hem. Jag, Sofia och Julia gick till Sofia en stund och drack julmust, åt clementin och lite godis, haha det var gottit det där.

Just nu sitter jag här i sängen, med datorn i knät, och har allmänt tråkigt. Saknar min baby så jag tror han dör och han ska inte komma till mig.. Fanfanfanfan! Jaja, inget att göra åt.

När jag kom hem från Sofia förut så var det precis så jag hann se vem som vann idol. Har ju inte direkt varit så inne i idol detta året. Har inte vart så kul sen Danny var med faktist. Men iallafall, så sprang jag snabbt upp och satt tvn på högsta volym. Satt där och väntade, och självklart, självklart vann Kevin. Pirrade i hela kroppen när de spelade upp hans vinnarlåt. När man såg hur glad han blev så är det klart man också blir glad. Hehe :) Han förtjänade det verkligen. Jag menar, idag har han bott i Sverige i 1 år. Helt otroligt, att på 1 år har han hunnit lära sig svenska rätt bra och också vunnit idol 2008? Helt fantastiskt!

Nu ska jag lägga mig, för jag känner mig dum :( Fy!

Ha det bra, kramar

Lucia i skolan

Denna dagen har vart riktigt lugn. Det har vart skönt :) Gjorde provet på profilen, fick 31 av 40 möjliga. 25 var godkänt så är riktigt nöjd eftersom jag trodde jag skulle få ig :) Tur att han hade bytt provet för detta var mycket lättare och allt jag kunde fanns med typ :p Hehe. Sen på rasten var vi och åt panpizza hos Julia ;) Sen vid 1 var det lucia i aulan. Glad att jag inte var med, fan va pinsamt det hade vart :p Sofia har söt iallafall, haha. Casandra var sjukt bra, förresten så var det hon som blev lucia. Vilket alla kunde lista ut :) Sjöng som en ängel också! Gud så bra.
Just nu sitter jag hemma hos Julia. Vickan har här en stund förut också. Nu äter hon och jag sitter här ;) Ska till farmor om 1 timma och äta, är sjukt hungrig och godaste maten också! :D Sen tillbaka hit igen tror jag, om jag orkar för är svin trött -.- Nu ska jag kolla bilddagboken.
 
 

Ha det bra, kramar

nu är det säng dags

Ja det är sant. Även om klockan bara är halv 10 så är jag hur trött som helst.
Mina ögon svider och jag kan knappt hålla de öppna.. Lite jobbigt när man vet att man behöver plugga liiite till på fysiken. Men inget att göra åt, vill man lyckas så får man kämpa! Så är det ju.
Börjar klockan 8 imorgon och jag kommer aldrig orka gå upp. Haha för jag vet ju hur det har vart de 2 senaste dagarna när jag sovit i min säng. Jag kommer sakna älsklingen inatt också. Finns inget tråkigare än att sova utom han. Men han tränar, och han är klar vid 11. Lite väl sent för mig, eftersom jag redan är trött. Hehe :)



Imorgon blir det skolan, göra prov och kolla på lucia. Hinner inte vara med, det är synd. Hade ju faktist vart lite roligt :) Spännande att se vem som blir lucia också. Sen efter det ska jag väl hem. Hinner ju inte vara hemma så länge innan jag ska till farmor och farfar och äta julmat med familjen och kusinerna :) Ska bli mysigt. Årets första julmat, finns ju inget godare. Farmors köttbullar kan man ju inte motstå heller! Mmm :) Sen på kvällen vet jag inte vad som händer. Meddi ska ju inte vara hemma så.. Men något hittar man väl alltid på förhoppningsvis. Annars blir det väl till att sova tidigt och vara utvilad på lördagen då det blir bio :) Hehe.

Nej nu ska jag gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna. Sen blir det att läsa lite fysik till. Hoppas verkligen jag klara det imorgon, annars vet jag inte vad jag gör.. Funderar lite på plusgymnasiet i Göteborg. Inte säkert på att jag har betyg så jag kommer in där men man kan ju alltid hoppas. Men det ligger som sagt i Göteborg.. Egentligen lite långt för mig men vi får väl se.

Nu ska jag inte tjöta mer.
Ha det bra, kramar

Seg dag

God eftermiddag kära vänner! ;)

Min dag har varit seg, riktigt seg faktist. Har varit så himla trött hela dagen. Men vaknade bredvid världens underbaraste och det var ju skönt :) Skolan var sådär. Inget som var direkt roligt. Inte ens lucia träningen var kul idag. Men Casandra sjöng solo och det är ju alltid kul att höra på :) Riktigt bra sjunger hon, sjukt! Engelska va sista lektionen. Satt och "pratade" med Christel Thommy och Henke i ett rum. För hon skulle kunna se vilket betyg hon skulle sätta. Fan va dåligt det gick, så sjukt arg på mig själv nu bara för att jag sa så lite! ÅÅÅH!

Jaja nu ska jag göra en macka och varm oboy som jag ska käka medans jag pluggar fysiken.
Jo förresten, gjorde aldrig fysik provet idag. Han sa att om jag fick ig på detta provet så får jag ig i fysik. Och det vill jag ju såklart inte! Så blir till att sten plugga idag och få G imorgon :) Förhoppningsvis iallafall.

Ha det bra, kramar

Våfflor, mumms

Sitter här.. Och kollar lite på Grey's. Inte alls lika bra som det var förr, och det är riktigt tråkigt tycker jag!
Suttit och snacka med Julia typ hela tin sen jag kom hem. Ätit våfflor med mamma pappa och Madde har jag också :) Det var riktigt gott. Ett tag sen man åt det senast ;)
Pluggat lite på fysiken har jag också. Gud vad svårt det är. Fattar inte hur jag ska kunna få G i fysiken. Skit också!
Men nu ska jag iallafall hämta något att dricka. Har en äcklig smak i munnen sen våfflorna, usch :p Sen väntar pluggandet på fysiken igen!

Ha det bra, kramar

Vänner, livet!



Vänner är det bästa man kan ha. Jag svär, vissa stunder får man käpa sig igenom vänskapen för att få den att funka. Men det finns många bra stunder som man blir helt varm i kroppen av. Vänner är någon alla behöver. Jag skulle aldrig klara mig utan mina vänner. De är mitt liv. När de är glada så kan jag inte låta bli att själv vara glad!
Ni är det bästa som finns, jag älskar er!
M'Sahlén S'Sileson V'Johansson C'Andersson V'Karlsson E'Selin
E'Walter E'Andreasson M'Larsson L'Muluneh Z'Karlsson

FörbättringarSker!

En liten sammanfattning av min dag:
Sov själv inatt och det var inte kul. Vaknade iallafall, och hade sovit jätte skönt! Tur att det var skönt iallafall eftersom jag saknade älsklingen bredvid mej :) Gjorde mej iordning, såg ut som en skata i håret hela dagen. Eftersom mitt hår är så kort så ramlar det ju ner hela tiden när man har det uppsatt! Haha. Fick reda på matteprovet, fick VG :) Och på mattelektionen kom Lars och gav tillbaka våra prov och fick VG. As nöjd, så nu blir det VG i religion i slutbetyg ;) Woho! Efter skolan gick vi till fiket och köpte chokladboll och lussebulle, eller jag gjorde det iallfall :) Eftersom jag skulle sitta och vänta när de solade så va jag ju såklart tvungen att ha något att tugga på :) Förväntade mej ett varmt och skönt solarierum men satt i ett svin kallt rum! Fy det var hemskt. Huttrade som en jude! Sen åkte jag med Katarina och Sofia hem.

Nu sitter jag här i gungstolen igen. Haha :) Kollar lite på extreme home makeover :) Ska snart börja plugga på fysiken. Usch orkar verkligen inte! Men det är sista provet nu innan vi slutar. Skönt som fasen måste jag säga. Älsklingen kommer nog hit sen om jag har tur :) Efter han har vart på träningen då, och den slutar vid 10 -.- Typiskt! Men måste plugga på fysiken nu som sagt, måste få G på detta!

Vi hörs sen.
Ha det bra, kramar

Nu säger jag godnatt

Jag är inte så trött.. Men är ändå sugen på att sova så jag är riktigt utvilad imorgon :) Sovmorgon imorgon, 30 min är alltid bättre än ingen ;) Haha. Slipper iallafall ta bussen 1 h innan vi börjar.

Har kollat på ugly betty, desperate housewives och kollar på christine nu. Desperate var inte så bra som jag hade hoppats på. Jag menar, det var sista avsnittet och inget direkt roligt hände? Men nu kommer det iallafall inga mer program förrän till våren är det va? Skönt att slippa tv ett tag iallafall. Och ja, julen är som sagt snart här. Det är ju ändå bara 15 dagar kvar och det känns underbart! Och bara 10 dagar kvar tills skolan slutar :) Och den dagen, den 19, ska vi till Lina. Fira minijullafton med alla tjejor :) Ska bli mysigt!
Sen denna fredagen tror jag det bli julmat hemma hos farmor. Om det inte var ändrat? Sen på lördag blir det bio med Meddi Eve och Tomas :) Haha.
Det blir nog en toppen helg skulle jag tro. Orkar ingen tråkig helg iallafall:) Haha.
Nämen jag ska väl gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna, hehe.
Skriver imorgon såklart!

Ha det bra, kramar


Älsklingen


                            ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Vad skulle jag gjort utan dig? Hur skulle jag klara mig utan dig?
Du är det bästa jag har. Den finaste jag vet.
Jag älskar dig något otroligt mycket. Det går inte ens beskriva med ord. Du får mig alltid att må underbart bra, även fast jag egentligen mår dåligt. Kan inte beskriva min kärlek till dig. Det är omöjligt. Du vet att du är mitt och allt och att jag gör vad som helst för dig!
Skulle aldrig klara mig utan dig. Kan inte föreställa mig ett liv utan dig baby.


            Mitt allt, mitt liv!


Klänning till nyår



                                     
 


Denna klänning ska används på nyår :) Fast en vit, från bikbok.
Mamma var ju så avundsjuk så hon köpte en likadan, fast i denna färgen som på bilden ;)

Tisdag

Hallå allesammans =)

Här sitter jag då, i gungstolen. Haha ja det är faktist sant xd Gungstol på mitt rum nu, gammelmormors gamla :) Inte det snyggaste med gungstol med riktigt skönt att sitta i när man har datorn eller när man kollar på tv :) Vet inte riktigt om jag vill ha den på mitt rum, isåfall ska jag klä om dynorna. Till något snyggare, för nu är det blommigt ;) En tjockare dyna hade inte vart fel heller. Får ju ont i rompen när man sitter här länge ^^

Idag var det skolan då. Vaknade upp bredvid världens mysigaste Meddi! Ville bara ligga kvar och gosa. Men det fick man inte, eftersom skolan väntade.. Hade prov i so och det gick riktigt bra faktist. Skrev på allt och skrev faktist lite egna tankar (a) Vilket jag är riktigt kass på. Men ändå, hoppas på VG i religion nu då. Får reda på imorgon om vad jag fick för resultat. Det blir nog bra. Blir glad för G också så :) Gjorde klart läsförståelsen på engelskan också. Gick inte bra, fyfan va svårt det är egentligen. Fattar knappt frågorna ju!
Gick hem till Julia efter skolan med Julia och Vickan då. Åt Julia's hemgjorda bullar. Så sjukt goda! Och sen köpte vi chips och dip :) Satt och tjötade. Sen körde Ullrika mig och Julia till Göta. Så nu sitter jag här och kollar på extreme home makeover. Längtar till desperate housewives börjar. Sista avsnittet idag =/ Tråkigt men ändå gött. Slipper man anpassa sina tider efter TV:n. Haha :)

Nu ska jag ta mig min fysik bok och sätta mig och läsa lite. G på torsdag annars är jag död!

Ha det bra, kramar

Inte samma design, tråkigt!

Va inne på Julia's dator förut och såg att min blogg inte alls ser ut som den gör på min dator? Tråkigt tycker jag allt :o Antar att det inte visar tjocktext och annat typsnitt på själva övertexten och att det är blommor som bakgrund? Bajs :) Menmen, inget att göra åt antar jag.




Pluggandet väntar
See ya!

Måndag

Hejsan :)
Sitter här och väntar på Meddi. Haha får ju inte kalla han det eftersom han fick med Eve på Lördag ändå ^^ Har vart hemma hos Julia och pluggat idag. Kommer nog gå bra, hoppas jag iallafall.

Skolan idag var helt ok. Skulle haft omprov på morgonen men blev inget med det eftersom läraren inte kom tillbaka -.- Typiskt. Men gjorde det iallafall på självaste biologi lektionen och tror nog jag får G. Skulle blivit överlycklig då! Haha. Fick reda på bild lektionen att jag får MVG i slutbetyg :o Fyfan va glad jag blev. Mitt första och enda MVG x) Höhö! Hade matte prov, det gick bra. Och eftersom jag och Vickan blev klara så fort så gick vi och fikade så länge. Med Meddi, Miike och Jonte. Göttans :) Så följde Meddi med till skolan en stund ;) Sista lektionen va tyska och då gick vi igenom provet. Fick 76 av 100. Inte nöjd, men ändå VG. Bättre än G vafan (y) Haha sen gick jag och Julia till henne och käkade mat :) Så pluggade vi som sagt.

Nu ska jag vänta på Meddi så han får förhöra mig lite så jag vet vad jag kan :)

Ha det bra, kramar

Almedin


                                 Finast på jorden


Hejsan
Är hos Almedin nu. Har vart och käkat pizza och så :) Han sitter och sjunger så fint för mig just nu. Så söt så <3

Andra advent

HejsanHejsan =)

Lite om gårdagen:
Tog bussen med Sofia till Julia. Satt och tjötade och gick till Meddi och sa grattis och så :) Sen väntade vi på Salle och Emelie som också skulle komma. Gick runt ute och det var svin kallt. Jag Emelie och Sofia gick in på Boström, eftersom det var för kaltl för oss att gå ute och luffa. Julia och Salle stack bara, och då blev de sura på oss? Även om det var de som bara stack iväg. Jaja iallafall. Jag Sofia och Emelie stack till Meddi och va med dom där hela kvällen. Satt och tjötade och käkade lite x) När dom börjar tjöta assa, fyfan! Haha kan ju lova att då är det på allvar! :p Dumma är dom ;) Sen stack alla och jag Meddi och Tomas var kvar. Sen följde vi han till bussen och sen gick vi till Meddi och sov. Sängen skrek verkligen efter mig. Haha var så trött så jag kunde stå upp och sova :) Men det var en riktigt trevligt dag. Och grattis ännu en gång på älsklingen! <3<3

Och tillbaka till nutiden ;) Haha. Sov som sagt hos Meddi inatt :) Mysigt. Har legat i sängen hela dagen till halv 4 typ :p Haha, men det har vart riktigt skönt. Fast jag sov lite också medans han satt vid datorn. Nu är jag iallafall hemma. Ska plugga på biologin som jag har omprov på imorgon. Måste klara det nu, sista veckan innan betyg -.- Sen ska jag iallfall tillbaka till älsklingen. Äta pizza och sen sova där :) Det blir nog toppen. Skolan imorgon och det suger. Men snart är det ju lov. Skönt som fan ska det bli iallafall. Hehe, lucia grej på Fredag också. Gud så pinsamt, hehe :)
Men nu behöver jag plugga.
 
Ha det bra, kramar


Edet nu :)

HejHej :)
Sitter här med datorn och kollar på tv :p Har fixat mig och så nu så jag väntar bara på att bussen ska anlända i Göta så vi kan komma fam till Edet. Haha :) Ska hem till Julia med Salle, Sofia och Emelie. Vickan kanske också skulle hänga på. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men det blir väl alltid något :) Träffa älsklingen lite sen också.
Letade som en galning efter sladden till mobil. Över allt letade jag och det fanns inte någonstans. Så kolla jag vid dvdn bara för att liksom. Tror du inte den låg där då eller -.-' Haha men nu ska jag ner och ta mig en tablett. Mensvärken tar över mig! Buhu :(



Haha men då drar jag mig nu då.
Ha det bra, kramar

Bild lista

du och en bästa vän

du som fotograf

en dag du minns

en bild som väcker känslor

en plats du saknar

någon du saknar

någon som betyder mycket

något som är viktigt för dig

dig själv nyligen

dig själv för längesen

dig själv som lyckligast

den du senast fick sms av

den du alltid har roligt med

den sista bilden i dina mottagna filer

något som får dig att gråta

ooooorka

Du sa att du skulle komma ihåg detta?
Räkna med att jag också kommer komma ihåg det!

Grattis.


Händer imorgon?

Vad händer imorgon? Det är lördag och jag har inga direkta planer. Som varje lördag? Alltid så jävla tråkigt.. Älsklingen har inte tid för mej, för han ska fira sina vänner. Han kan ju skjuta sig för jag hade planerat att tillbringa min lördag och hans födelsedag med han. Men icke! Kanske skulle va med Julia? Men blir la inte att vi hittar på något så kommer la bara sitta där och röttna och gud vad jag är på dåligt humör just nu känner jag! Haha tycker lite synd om mig sjäv nu. Men det får man ibland va? (a)

Satt och läste lite metro bloggar, vad är det för skillnad på metro och blogg.se? Ser bättre ut med blogg.se tycker jag. Menmen, ska hämta fanta och lägga mig och sura i sängen.
Ha det bra, kramar

Vänner eller ej?

Åter igen till det här med vänner. Seriöst!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

Hur är en vän? Hur skulle du besrkiva en vän? Jag skulle säga ; omtänksam, snäll, pålitlig och såna saker som de flesta alltid säger när man ska beskriva en bra vän. Är någon av oss detta? Knappast. Vissa är värre en andra, helt klart, men alla har sina brister. Vänner som sviker gång på gång på gång, man tröttnar. Efter ett tag orkar man inte med det längre och man slutar bry sig om personen. Hur mycket en vän än betyder, så kan den inte behandla en på vilket sätt som helst. Alla har känslor. Tror inte alla tänker så långt alltid. Tom små ord kan såra något otroligt. Även om man inte visar det så känns det. Jag tex, som är väldigt känslig, blir ofta besviken och sårad av små saker. Förstår inte hur människor tänker ibland. Om man skulle behandla de personerna som behandlar en så så kanske de skulle förstå? Men då hade man ju vart lika dåligt vän som de. Hoppas verkligen några av mina kompisar tar åt sig! För egentligen förtjänar de inte ens hälften av de vänner som de har.
Vänner man haft över 10 år, bara skiter i en helt plötsligt? Hur ska man reagera liksom? Jag tar det hårt, det gör jag verkligen. För jag kan inte se den personer ute ur mitt liv. Och det är snart det den kommer att vara. Eller ska jag säga dom?
De är så perfekta, de gör aldrig några fel, de har alltid rätt om allt och alla.
Säger bara, ni har aldrig tänkt om och funderat på hur ni beter er mot oss? Vi som är såkallade era vänner? Ni börjar ta de nya vännerna framför de som alltid funnits där för er, de som alltid ställt upp. Men om det är så ni vill ha det så kan jag inget göra. Men tänk efter en sista gång, för detta är sista chansen att ha kvar oss. Iallafall mej. Och det kan jag sätta mitt ord på. Så jag hoppas ni gör rätt val. För tro inte ni kan komma tillbaka sen. Aldrig. Aldrig.

För de som alltid finns där, ni är det bästa jag har och vill aldrig vilja förlora er. Ni vet vilka ni är så ta åt er! Ni är mitt allt, jag älskar er över allt annat på jorden ♥


Seg dag

Hello everybody, how do you do? :)

Det finns inte speciellt mycket att säga om min dag idag. Har ju inte hänt så mycket så vet inte vad jag ska skriva. Hehe.
Skolan var ju helt ok idag iallafall. Hade tyskaprov, gick inte så bra. Men Marianne sa att jag skulle få vg på provet iallafall eftersom hon hade kollat igenom det redan. Bättre vg än g iallafall. Fick alla rätt på hemkunskaps provet vi hade iallafall ;) Haha. På hemkundskapen gjorde vi lussebullar. Årets första lussebulle och det var underbart! Finns ju inget godare än nybakade lussebullar med varma russin. Ååh så gott! Hemkunskapen var den sista lektionen så då gick jag, Vickan och Julia hem till henne. Det hände inte så mycket. Vickan stack efter ett tag och då drog jag och Julia till Emelie. Tjötade med henne och tittade på tvn :) Länge sen man såg den tösen!
Nu är jag hemma och det händer ingenting. Såg att det var lite pågång i Göta iallafall ;)
Mamma och pappa är uppe hos Pia och Markku så ingen att snacka med över huvudtaget :( Buhu!
Haha, Julia kommer in hit sen när broder drar till Edet så det blir ju lite bra iallfall.
Men nu ska jag stänga av tvättmaskinen, den piper så fruktansvärt när den är klar, och sen ska jag ner och leta efter något smarrigt.

Ha det bra, kramar


Tyskapluggning

Sitter just nu och pluggar tyska :)
Har pluggat in alla glosor så blir till att gå igenom dom på www.glosboken.se så jag kan alla :)
Men nu måste jag fortsätta, tänkte bara att ni kanske ville veta? ;) Så anteckna nu!
Haha pussar

Jag och Lina är bäst på att sjunga, eller hur :)

Kan ju börja med att säga hej :)
Gud vilken dag. Den har kännts så konstig, mycket saker typ. På idrotten skulle vi springa så många varv runt idrottshallen som vi orkade på 12 min. Hann springa 24-25 varv iallafall. Haha, men herrejävlar så jobbigt det var. Hade fysikprov också. Gick svin dåligt. Omprov torsdag, sug! Jaja, resten av dagen va riktigt bra :) Från kvart i 2 till 3 sjöng vi inför lucia ;) Haha så sjukt kul är det !
                                                                                       
Just nu sitter jag och proppar i mig massa choklad :o Och precis käkat soppa också, känns bra^^ Haha. Men jag äter för livet förfan! För det är så det ska vara :)
På lördag fyller älsklingen år. Får väl se, han skulle la göra annat så jag får väl hitta på något annat istället då..
Nu ska jag kolla bilddagboken och sen ska jag plugga tyska hela dagen/kvällen :)

Ha det bra, kramar


hatar rubriker

Har precis käkat mat med meine familie! :) Är nu därför proppmätt och känner att jag behöver lägga fetaste rapen fräscht i know, men den vill inte komma upp! Sitter och läser på fysiken nu. Måste fan få godkänt nu assa. Kan inte ha mer prov, det går ju fan inte :p
Ska iallafall ta en tripp till thn med mamma pappa och lillasyster om en stund. Måste ju såklart va med som rådgivare till min syster ;) Annars vet man inte vad hon kommer hem med. Haha.
Jag längtar till nyår, det är helt sjukt. Vi snackar om det i skolan hela tiden och vi kan bara inte hålla oss. Det är omöjligt, hur jävla kul som helst ska det bli. Behöver fixas lite innan men det ordnar sig ;)
Nu ska vi åka.

Ha det bra , kramar

Tomenisse!

Min dag har vart bra, än så länge iallfall :) Skolan har vart helt ok. Hade ingen tyska för vi sjöng inför lucia. Haha, jag måste vara årets bästa sångerska. Så falskt så jag tror jag dör, men det va allt kul :) Nu ska jag tillbringa hela min dag åt pluggandet. Fick reda på förut att jag fick G på Kemin. Jag är överlycklig! Slipper göra ett till omprov då alltså :) Toppen.

Men skriver senare.
Ha det bra, kramar

godmorgon

Jag har verkligen sovit skönt inatt. Gud helt underbart :)
Håller på att fixa mig och sånt nu. Ska platta håret och sen åka till skolan. Rätt lugn dag idag, inte så många lektioner. Det fixar vi :) Men hade gärna legat kvar i sängen ett tag till.
Men nu får jag dra mig om jag ska hinna.
Ha det bra så länge, kramar


Varför drömmer man?

Sängen kallar på mig nu :)
Har kollat på Desperate Housewives nu så är det Christine nu också. Har sjukt ont i axel och jag har ingenaning om varför. Men ont som fan gör det iallafall. Ska kolla igenom fysiken och tyskan i sängen hade jag tänkt. Det behövs ju så varför inte :)
Har ju inte vart den bästa 4-månaders dagen för mig och Meddi. Men jag överlever nog! Får vi hoppas iallafall. Har inget intressant att skriva just nu. Vilket jag aldrig har (a) Hehe. Har slått in de Meddi ska få nu också. Guuud så snyggt va! Haha :) Får väl se om han blir nöjd eller ej. I dont caaaare ! :)

Förresten, tänkte på en sak härromdan.. Haha är det inte lite roligt att man drömmer egentligen? I typ förrgår så drömde jag 5 olika drömmar på samma natt som jag kom ihåg dagen efter. Och det roliga är att man oftast drömmer om det man gjort dagen innan eller om personer man tänker på. Så är det alltid för mig iallafall. ^^ Man kanske ska skriva upp sina drömmar. Och sen läsa dom efter ett tag, kanske handlar det oftast om samma sak? Haha wierdo :)

Nej som jag sa, sängen kallar på mig.
Ha det så bra , kramar

En riktig vän? Vem då?

Vad är en riktig vän egentligen? Vem är en riktig vän egentligen? Det sägs ju att en riktig vän är den som finns där när du behöver prata, den som bryr sig om dig och den som aldrig skulle lämna dig. Det är inte en riktig vän i dagens samhälle kan jag ju lova. Enligt många är en riktig vän den som man kännt längst och de man umgås med på fritiden.
En vän kan svika dig om och om igen, en vän kan snacka skit bakom ryggen på dig, en vän kan skita i dig och sen komma tillbaka lika fort igen. Fyfan för vänner ibland alltså!
Nu sitter jag inte här och säger att jag aldrig gjort något av det där. För det har alla någon gång. Men aldrig så många gånger mina vänner gjort så mot mig, ärligt talat. Vissa av mina vänner förstår jag mig helt enkelt inte på. Så fort något händer, man mår dåligt och är ledsen, så ska ni veta vad det är. Ni låtsas att ni bryr er om en men när ni fått reda på vad det handlar om så skiter ni bara i det sen. Vafan ska man med såna till egentligen?
Jag älskar mina vänner högst på jorden och skulle aldrig lämna dom. Men vissa av er borde tänka er riktigt jävla noga för. För som ni beter er nu, jag orkar inte längre snart? Visa att du är en riktig vän istället för att hoppa fram och tillbaka.
Syftar inte på alla och inte på någon speciell. Men det är ju så vänner är nu för tiden, eller hur? Tror nog inte bara det är jag som tycker det.

Blir bara så jävla trött ...

4 månader

Idag har vi 4 månader tillsammans. 4 underbara månader har det vart!
Du är bäst. Jag älskar dig, nu och föralltid! <3


           Almedin Besic, du är det bästa jag har!


Cola&kakor

Hejhej :) Idag har min dag vart seg kan jag ju säga. Det är faktist sant. Har bara suttit framför datorn och försökt på ihop en ny design. Gick inget vidare, är ju inte så bra på det^^ Haha. Druckit cola och ätit kakor har jag också gjort, hehe. Ska plugga nu hade jag tänkt. Fysik all night long! Usch och fy!
Men då drar jag då :)

Ha det bra, kramar


Den 14 gäller det!

Ja, det är då betygen sätts! Och jag har sååå mycket att göra så jag tror jag snart spricker av allt pluggande. Så här är det. Jag har fysik-prov, tyska-prov, matte-prov, biologi-omprov sen har jag nog omprov i Kemi också.. Säkert något mer om jag inte tänker helt fel. + att vi ska öva på lucia grejerna på lektioner som man behöver. Funderar på att skita i det ändå. Ska inte ha ett fucking ig detta året :o

Iallafall ..

Skolan idag. Vilket jävla väder säger jag bara, vem gillar regn egentligen?
Idag ska jag pluggapluggaplugga! Vill ändra lite på bloggen. Bild och så, den är så tråkig. Men får se om jag hinner. Nu sitter jag och dricker colan som baby hade med sen igår :) Mmmm ! 

                        
                       Vicki&jag, kan inte säga något annat än att jag saker det!

Ha det bra, kramar Sini

Trötter

Jag är så sjukt trött att jag knappt orkar ha ögonen öppna. Men ändå kan jag inte somna. Attans! Älsklingen har ju som sagt vart här idag. Fixade hamburgare och pommes som vi käkade. Och legat och myst och kollat på tv i vardagsrummet (a) Smart som han är hade han något hemma som han va tvungen att ha med imorgon när han ska till skolan. Så han va tvungen att åka hem. Men han kommer sen när pappa hämtar mamma sen igen :)


                           gammal bild på Salle och mej, enjoy :)

Nu ska jag försöka få lite sömn ändå innan han kommer tillbaka.
Ha det bra, kramar Sini


1 december

Rätt lugn dag i skolan faktist. Har inte mått så bra idag, vilket jag inte gjort på 1 vecka nu? Ingenaning om vad det kan vara heller. Huvudvärk som bara kommer sådär och gör så mitt huvud dunkar sönder och fryser hela tin' osv.
Eve va stolt, hon fick reda på vilken sjukdom hon kan lida av. Haha hon är dum. Men den stämde in på henne till 100% tyckte hon ;) Tyska sista timmen. Har prov på fredag och det är svårt.. Riktigt svårt! Fattar nada :( Och fysik prov på torsdag vilket också är svin svårt :s Orkar fan inte.. Och betygen sätts om ungefär 14 dagar, känns ju kul? Not!

Iallafall. Sitter och småäter lite godis. Får spara lite till älsklingen som kommer hit snart (a) Haha. Men ska gå nu, orkar inte sitta vid datorn just nu. Hehe. Sover i Edet inatt så kommer inget mer inlägg idag.
Ha det bra
pussar