Salongen

Hejsan :) Varit på salongen idag, hade massor att göra faktist. Började dagen med att göra volymfön på Meliha. Sen kom älsklingen så klippte jag honom lite och sen färgade jag en kunds hår. Så det va roligt :) Woho.

Slutade vid 6 och har pluggat en timma. Nu sitter jag här vid datorn och ska åka till Meddi om en stund :) Har inget att skriva, orkar inte så jävla tråkigt. Haha hej

Veckans första dag

Hejsan :) Varit i skolan idag, bussen var som tur var inte försenad här i Göta. Men otroligt mycket folk på bussen var det eftersom alla tåg från Trollhättan är inställda. Så jag får nog sova hos älsklingen resten av veckan så jag får en säker plats.. Haha. Hade hantverk och sen idrott. Åkte hem till Hanna efter skolan. Åt god middag och pluggade.

Just nu sitter jag i sängen och tittar på spårlöst. Mycket intressant! Haha. Älsklingen kommer även senare ikväll, hade en jätte mysig kväll med honom igår :* Min bästa! Har även fått i mig mammas goda paj med vaniljsås. Mumsigt!

Tatueringar..


Jag bokstavligt talat döör! Tittade in på en blogg för några dagar sedan och såg att hon lagt ut bilden på tjejen till vänster. Jag dog såfort jag såg den! Så sjukt snygg! Är verkligen sugen på en sådan.. Kommer dock göra sjukt ont men det är nog värt det! Hade velat att det skulle stå faith isåfall. Värt att tänka på något år. Är jag fortfarande sugen då så.. Sen får man tycka vad man vill, jag tycker den är sjukt snygg iallafall, väldigt speciell!

Bilden till höger, jag vill inte ha tatueringen på något sätt. Men på det stället, inte just så stor och den ska inte sträcka sig så långt uppåt. Men där vill jag ha den. 4 olika blommor, som står för min familj. Min pappa, mamma, bror och syster<3 Har velat ha just där väldigt länge iallafall. Men blir det inte av att jag gör en där, finns ju flera nackdelar med det, så kommer jag iallafall ha en tatuering som står för min underbara familj!

Segt

Vet att jag inte skrivit sen i Onsdags, men vad gör det när det bara är mina fina vänner som läser bloggen :) Haha. I Torsdags va vi på bio och åt på restaurang, det var riktigt mysigt! I Fredags var vi hemma hos Elin, hela det gamla gänget. Det var otroligt roligt att vara alla igen, ni är bäst! Igår så var jag hemma hos Vickan med tjejerna. Myste och snackade en hel del om allt och inget :)

Idag händer det inget speicellt. Skulle åkt till Trollhättan med Meddi men han sket i det så. Har legat hemma hela dagen, gjort middag och bara tagit det lugnt helt enkelt :) Skola imogon ju och då är det lika bra att bara vara. Får väl hoppas att man kommer iväg till skolan imorgon, ska tydligen bli mer snökaos under natten/imorgon så.. Men det fixar sig :)

Onsdag

Det verkligen suger att skriva här på bloggen. Så sjukt tråkigt! Eller ett inlägg när man vill går bra, kanske syns haha. Idag har jag iallafall varit hemma hela dagen. Kände mig yr och seg imorse så blev ingen träning för mig. Nu väntar jag på att mina fina vänner ska komma till Göta och så blir det film hemma hos Sofia :) Toppen! Älsklingen kommer hit ikväll också så det blir det skön och lugn kväll vilket jag gillar!

Imorgon blir det Göteborg för hela slanten. Nej, men det blir restaurang och bio för att fira en kompis som fyllde år för ett tag sedan :) Har inte passat alla förän nu men det funkar ju också. Så det blir en skönt dag imorgon också! Men nu måste jag fixa till mig lite, ser ut som faan.

Ett antal veckors gamla bilder


Johanna & Hanna

Hanna - Pernilla

Frida & Evelina


Besök på gamla skolan

Hejsan :) Vaknade, duschade och fixade mig lite och sen drog jag till gymmet. Väl där kom jag på att jag bara hade med mig idrottsskor och rena underkläder/trosor och inte gymkläderna. Smart? Nej! Sofia gymmade lite och sen gick jag till Julia där även Vickan var. Vid kvart över 11 mötte vi upp resten av tjejerna (Eve, Elin, Sofia, Hanna, Fia) och gick till skolan där vi pratade med våran gamla mentor. Efter det åt vi lunch på fiket vilket var super gott! Alltid lika roligt att vara alla tjejer :) Ni är bäst!

Har varit hemma några timmar men har inte gjort något speciellt. Ska jag vara ärlig har jag inte gått upp från sängen en enda gång sedan jag kom hem. Haha, lat ja. Ska iallafall iväg och träna om 40 minuter ungefär. Ska bli skönt men jag är så otroligt trött! Imorgon blir det troligtvis filmmys med tjejerna, får se hur det blir. Men nu ska jag dra mig iallafall, puss

Försöker vara nyttig

Hejsan :) Kom hem för över en timma sedan. Var på gymmet igen, var ju där i morse också. Himla skönt faktist! Dagen har jag spenderat med Evelina, Sofia och Julia hemma hos Sofia. Spelade kort och lite så :) Har avnjutit lite frukt nu efter träningen, brabra! Har inte ätit något onyttigt idag, fattar ni att jag inte har gjort det? Fan va stolt jag är över mig själv. Blir även gymmet till morgonen igen, gött! Efter det ska vi hälsa på våran gamla skola och prata med favoritläraren Marianne. Haha. Sen blir det fiket och efter det upp till Julia. Ikväll ska jag träffa älsklingen och nu blir det en dusch. Pusspuss

Lördagen/Söndagen/Måndagen

I Lördags var vi några tjejer hemma hos Hanna. Sjöng lipz, åt pizza, dansade och hade det trevligt :) Blev även en vända med saxen och Eve fick sminka de flesta, haha. Sen mötte jag upp älsklingen och gick hem.

Igår var jag med älsklingen nästan hela dagen. Vaknade, åt god frukost, åt middag+efterrätt och sov en liten stund. Efter det gick jag och tränade med Sofia på gymmet. 50 min på löpbandet och sen lite ben. Sjukt skönt! Sen hämtade älsklingen oss och vi köpte godis och hyrde film och sen åkte vi till mej och jag duschade. Sen hem till älsklingen, tittade på filmen och myste!

Vaknade för några timmar sedan hemma hos älsklingen. Han är i skolan men jag har ju lov :) Har ätit frukost och tittat på filmen från igår igen. Nu ska jag fixa mig och dra till gymmet med Sofia :) Gymmet två gånger varje dag denna veckan, ohja! Sen blir det hem till Julia :) Pusspuss

Bytte mina skor

Jag är så sjukt trött så jag inte ens fattar det själv! Kan snart inte hålla uppe ögonen längre.. Skolan idag var sådär.. Gick skit på permanentprovet men efter att vi fått omdömmen i alla ämnen så var jag glad igen! MVG- i Hantverk-A och svenska, engelska & matte VG :)

Gick i stan efter skolan. Lämnade tillbaka mina skor och köpte ett par nya.. Men jag har ångrat mig och ska lämna tillbaka det, blir ett par svarta converse istället! Blir nog bra. Sen blev det en cheeseburgare på donken och sen hem. Direkt till Boström köpte massa gott och sen till Vickan där vi spenderade kvällen. Är så sjukt trött nu så orkar inte ens skriva. Till morgonen kommer älsklingen hit och äter frukost iallafall. Puss på det

Onsdag

Hejsan :) Kom hem från skolan för en stund sedan. Fick reda på att jag bara fick G på matteprovet.. Men jag deppar inte, det gick skit ändå och det visste jag innan :) Hade 2 inställda lektioner så kunde ta 20 i 2 bussen hem med de andra pinglora. Skönt som fasen.

Är hemma nu, Salle kommer snart ner. Ska ta en tripp in till Edet en stund. Ikväll blir det träning, hur skönt är inte det? Woho! Men nu ska jag dra mig, puss

Varför

Min kväll har bestått av ett evig sms-skickande.. Men får inga svar tillbaka.. Orkar inte mer idag så ska gå och sova nu. Godnatt

Fan va det krånglar!

Fan va blogg.se krånglar! Skulle publicera ett inlägg nyss och då försvann allt. Så segt alltså! Men det jag sa va iallafall att min dag på salongen har inte varit speciellt händelserik. Fanns inte så mycket för mig att göra. Efter jag slutat mötte jag Meddi vid Boström och vi köpte blommor till min pappa som fyller år idag! :) Så släppte han av mig hos farmor och farfar där det blev fika och att titta på kort från deras Thailands resa.

Iallafall, nu är jag hemma och har varit det ett bra tag. Har ätit lite mat och tagit det lugnt bara. Ska skriva en engelska grej som jag måste va klar med tills imorgon så det är bara att sätta igång. Hörs senare :) Puss

Grattis pappa <3


Grattis pappa på 41-års dagen :) Du är bäst!
Jag älskar dig


Myspys med min fina

Bara för jag sa att jag inte skulle sova med älsklingen idag så ska jag det ändå. Haha nu åker jag godnatt


Långhårs-uppsättnings-provet


Akta benorna! Haha..


Ostmacka

Har legat i sängen och tittat på spårlöst en timma nu. Ätit ost-smörgåsar och druckit ett glas mjölk. Gott för mig! Ska ta och lägga mig snart hade jag tänkt. Blir tydligen inte att sova med min kärlek inatt så. Är sjukt trött också.. Så ska ta bort sminket och sen lägga mig i sängen. Sov goooott!

Kalas hos morfar

Huvudvärk. Huvudvärk. Huvudvärk. Usch!
Jag var jag iallafall i skolan idag. Var väldigt segt för vi hade ingen lärare på hantverken.. Efter jag slutat mötte jag upp Sofia och Emelie i stan för jag skulle titta på present till pappa som fyller år imorgon :) Hittade absolut inget, så får bli choklad och en blomma istället.

Kom nyss hem från kalas hos morfar som fyllde år idag :) Det var vår familj, min moster och kusin, min morbror och hans tjej och så mormor och morfar då. Fikade och pratade, skrattar alltid lika mycket då de alltid berättar saker de gjorde när de va små. Haha. Nu ligger jag iallafall och tittar på familjen Annorlunda. Imorgon blir det praktik på salongen :) Puss


Gårkvällen hos Vickan

Hejsan :) Min kväll igår spenderade jag hemma hos Vickan. Tog mig faktist en promenad till Edet där jag mötte upp Vickan Emelie och Fia :) Köpte semlor och dricka och sen åkte vi över till Ström, till Vickan. Hanna och Zara kom också. Vi snackade, tittade på melodifestivalen, lyssnade på gamla låter och dansade. Haha vi hade riktigt kul iallafall! Avslutade kvällen med makaroner och ketchup iallafall. Älsklingen kom och hämtade mig runt 12 eller vad den var. Så underbar är du, mitt allt! <3

Har legat i sängen hela morgonen och bara slappat. Ätit frukost och nu är det dags att städa lite hade jag tänkt. Tittade nyss på skolplatsen där vi kan se våran närvaro-lista. Fy helvete, nu blir det att sluta vara lat säger jag bara! Får inte vara sjuk på hela veckan nu. Förutom torsdag då jag måste ta ledigt.. Men nu ska jag städa, puss

Frisör tävlingar

Hejsan :) Kom hem för bara en liten stund sedan från skolan. Valde att ta en tidigare buss imorse ifall den skulle va sen, men det var den inte.. Tog en chailatte och väntade i skolan i 40 minuter innan vi började. Det var tävlingar i skolan idag för frisörerna. Det vara bara en från våran klass med.. Hade velat vara med men det vågar jag inte.. Haha. Gick runt och tittade osv iallafall. Sen va det engelska sen svenska. Åkte hem med Eve och Emelie :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, behöver det efter denna dagen! Haha. Sen blir det att äta taco med familjen och älsklingen och efter det hem till Julia med tjejerna :) Fast åker nog till EvePeve innan det. Men vi hörs ikväll eller imorgon, eller senare? Haha puss


Snabbt(och tråkigt) inlägg

Hejsan :) Har varit på salongen idag. Fanns inte så mycket för mig att göra men jag fick iallafall klippa Meliha lite, alltid roligt att klippa! Även om jag inte kan än.. Haha. Pappa kom iallafall och hämtade mig vid 6 och så åkte vi hem. Nu sitter jag och väntar på att Meddi ska hämta mig. Vi ska hem till honom och sova där inatt.. PH finalen kanske?

I Lördags var det ju fest i Ryrsjön, vilket var super roligt. Jag, Sofia, Salle, Zara, Emelie, Hanna, Fia, Jenta och Emelie förfestade lite hemma hos Sofia innan vi gick ner till Julia Andersson och dom lite längre ner på Bigården. Stannade inte så länge eftersom vi skulle ner till Ryrsjön nästa precis när vi kom :) Nere i Ryrsjön var det sjukt kul iallafall. Jag har alltid roligt med mina vänner, det är ju de som gör de roliga? ;) Jag hade iallafall en toppen kväll, slutade lite sämre men vad gör det när resten av kvällen va toppen? Tack tjejer iallafall<3

Jävligt fint väder iallafall, haha eller inte. Snöar som fan, sjukt jobbigt. Hoppas inte bussen är försenad imorgon iallafall! Men nu har jag inte tid mer, måste fixa lite innan jag sticker. Puss :)