M å n d a g

Hejsan :)
Sitter hemma hos min fina pojkvän just nu :) Har inte uppdaterat något idag eftersom jag spenderat hela min dag med honom. När han jobbat klart så kom han till mej. Vi åt mat, kollade på tvn och tog en liten tupplur. Myspys :)
Sen åkte vi till honom, där vi är nu. Har spelat kort och ätit massa gott :) Just nu är han nere och kollar på fotboll och jag ligger här uppe och kollar på en film. Fotboll är ju inte mitt största intresse direkt.

Missade förövrigt bussen till skolan imorse som åkte tidigare än vad den skulle. Bussjävel! Fick ta en senare buss så jag kom 20 min försent. Men det var inte så farligt.
På hantverkstekniken, som var första lektionen, så började vi rulla permanent. Och helvete vad svårt det är! Helt sjukt. Jag misslyckades ganska rejält medans de flesta klarade de rätt bra :p Men det är bara att träna.

Nu ska jag avsluta här och stänga ner datorn om ett litet tag. Missar ju hela filmen annars :)
Imorgon är det APU så då följer jag med älsklingens mamma till hennes salong. Ska bli himla skönt :)
Godnatt!

S ö n d a g

Hejsan :)
Gårdagen var toppen! Vi satt hemma hos Julia och drack lite innan vi gick ner till öltältet. Det var lite problem med att få in alla men tillslut var alla pinglor inne :) Vi dansade och hade riktigt kul. Mycket trevliga människor må jag säga. Innan kvällen var slut så blev det en halvspecial på Sibylla. Sen satt vi hos Alem en stund och sen följde jag och älsklingen Markus innan vi gick hem till honom.

Sov inte jätte länge imorse. Var sjukt trött när vi vaknade men det hindrade inte oss från att göra goa räkmackor. Jag tog mej en mysig tupplur hemma hos baby innan jag drog hem också :)

Har vart hemma några timmar nu och inte gjort speciellt mycket.
Helgen har iallafall vart toppen, verkligen toppen! Och jag har ju inga andra att tacka än mina fina vänner och min pojkvän :) Självklart massa andra trevliga människor också!

Nu blir det lite glass och sen ska jag se om jag kan fixa något med bloggen. Så sjukt tråkig ...

L ö r d a g

Idag mår jag piss! Inte roligt på något vis.
Gårkvällen var verkligen super. Åt god mat hemma hos Lina, va hos Alem på "fest" och sen drog vi in till öltältet. Jag hade super kul. En kväll med mycket skratt, kärlek, tårar och en hel del goa människor :)

Vaknade upp hemma hos älsklingen idag och va mindre glad. Eller ja, jag mådde inte så värst bra idag. Men det är inget att skryta om, haha! Vi beställde pizza som vi åt i älsklingens säng.
Sen drog vi ner till min farbror och hans tjej där mamma, pappa, Patrik och några andra va :) Skrattade som in i tusan om minnen som de berättade. Ja, de har vart med om en hel del får jag väl säga.
Va där ett bra tag tills jag mötte Julia och Eve och gick till tältet och kollade på ungar som sjöng.

Nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen nu. Måste försöka bli lite piggare. Tar bussen kl6 in till Edet :)
Hörs sen eller imon. Ciao


F r e d a g

Hejsan :)
Skolan idag har varit bra. På hantverks timmarna så lärde vi oss schamponera. Jag agerade testdocka också, lite pinsamt sådär men det gick allt :) Man är ju trotts allt inte speciellt vacker när man har blött, bakåt slickat hår. Haha :)

Åkte bussen hem med Casandra förut. En rolig men ändå jävligt konstig grej på bussen idag var att det regnade in :s Ja, killen som satt framför oss fick sjukt mycket vatten på oss. Det kom från taket och rann riktigt mycket faktist.. Konstigt!

Nu har jag precis duschat kroppen (skippade håret eftersom jag fått det schamponerat två gånger idag. Av Ingela och sen Casandra). Ska snart börja fixa mig :) Sen blir det hem till Lina och sen in till Edet. Det ska nog bli kul :)

Ni får ha en bra dag, pusspuss.

God kväll

God kväll God kväll :)
Allt bra denna vackra kväll? Haha, nejdå. Min kväll har vart rätt bra ändå :) Färgade Julias hår som tog ett bra tag och efter det spelade vi kort och åt glass :)

Ligger i sängen just nu. Är sjukt trött men det har börjat en film som jag ska se nu. Somnar väl till den antar jag :)
Ingen Meddi kommer hit idag inte, vet inte om jag ska bli förvånad eller inte. Menmen.

Imorgon blir det skolan igen som vanligt. Första lektionen är hantverk och då ska vi schamponera varandra osv så behöver inte duscha till morgonen :) Riktigt skönt om du frågar mej! Får ju sova 20-30 minuter extra då, jag tackar inte nej!
På kvällen imorgon ska vi alla tjejer hem till Lina och grilla innan vi drar in till Edet på Edet festivalen (edetnatta). Ska bli sjukt kul så låt mej få en bra kväll :) Mums.

Godnatt!

T o r s d a g

Hallå :)
Ligger i sängen just nu och kollar på project runway.
Skolan idag var helt okej :) Fick våra frisörväskor idag och det va ju kul :) Imorgon ska vi även börja med schamponering :) Woho! Efter skolan åkte jag in till stan med Casandra där vi gick och köpte en sak som jag skulle köpa åt min baby. Sen mötte vi upp Vickan också. Tog en paj på Donken och sen tog vi bussen hem. Fick även med mig en tshirt idag. Göttmos.

Har fått i mig lite mat i magen och även lite glass tidigare idag. Kom ju faktist hem ganska tidigt idag.
Julia kommer hit och en stund så ska jag slinga hennes hår :) Får se hur resultat blir!


O n s d a g

Hejsan :)
Åkte som sagt till Eve igår och frägade hennes hår. Hade mött upp Vickan innan och köpte cola och choklad till oss också. Oj, vad vi är tjocka varje gång vi är hos Eve :) Haha.
Håret blev iallfall bra och efter det kom älsklingen och hämtade mig så åkte vi till honom.

Idag har skoldagen vart lååång. Lite för lång. Började halv9 och slutade halv4. Men det funkade. Har världens bästa datorkunskaps lärare iallafall :) Helskön!
Efter skolan åkte jag och Casandra in till Nordstan en snabbis och jag fick med mig ett puder och ett coverstick. Nödvändigt! Sen tog jag bussen hem.

Har varit hemma ett tag nu. Ätit riktigt god mat, potatisgratäng, fäskfilé och sallad. Mmmm!
Älsklingen kanske kommer hit ikväll :) Hoppas det!<3

T i s d a g

Hejsan :)
Andra dagen i skolan idag och det var helt okej. Interjuvade varandra och läste upp det för klassen osv :)
Fick även bytt så jag går med Casandra och Hanna när vi har grundämnena.

Jag har varit hemma ett tag nu, ätit mat och sånt. Ska ta bussen in till Edet om en timma och möta upp Vickan. Ska köpa cola och sen hem till Eve och slinga hennes hår :)
Kanske sover hos baby inatt, hejdå!

Mikaela för 1 år sedan - förändring?


Första dagen på Gymnasiet

Hejsan :)
Idag var det första dagen på gymnasiet. Jag var så otroligt nervös när vi satt på spårvagnen till skolan, det sved i hela magen! Men självklart var det inte så farligt som man trott :) Så är det ju oftast. Hade ju faktist underbara Casandra och även Hanna som gick på samma skola som oss innan.
Vi fick endast lite information och busskorten idag och imorgon blir det rundvandring så vi får se lokalerna som vi ska vara i osv :)

Efter skolan så gick vi i stan lite, jag köpte mig en maskara och även en mapp till skolan.
Vi åt paj på Donken innan resten kom in så vi kunde gå och fika :) Blev en fika inne på Arkaden med en chailatte och en morotskaka, om det var gott! Det blev jag, Casandra, Julia, Sofia, Lina,  Evelina, Elin och Vickan :) Det gamla goa gänget från skolan, det var mysigt.

Ni får ha en bra dag, sover hos min baby inatt som jag saknat så♥ Kram

Sängen väntar, ciao

Ja, vad har hänt sedan jag uppdaterade här sist? Jag har legat nere i mamma's&pappa's säng och kollat på tvn, ätit pizza, kollat på en film och inte så mycket mer än så. Det var meningen att Meddi skulle komma hit med han sket i det - igen. Har inget mer att säga än att en besviken Sini ska gå och lägga sig nu. Om några timmar ska jag upp igen, men det gör inte så mycket. Bara att hoppa in i duschen och försöka bli lite pigg.
Kommer nog hem rätt sent imorgon, eller iallafall inte tidigt. Blir skolan vid 9, i ungefär 2-3 timmar. Sen ska vi gå på stan och vänta tills Vickan slutar och sen blir det att fika med vännerna :) Vi splittras ju alla nu så..

Men nu blir det sängen, pusspuss!

Nu börjar allvaret igen

Idag är det sista dagen som ledig. Vet inte riktigt vad jag ska tycka. Ska ju bli skönt att komma in i lite rutiner osv igen, men ändå. Börja skolan igen? På en helt ny skola också, men helt nya människor! Jag måste erkänna att jag är lite rädd, eller ska jag säga nervös? :p Jag som är så blyg bland nya människor, hehe. Vi får väl se hur det går :)

Imorgon är det iallafall. Det är imorgon som vi börjar första året på gymnasiet. Gud va tiden går snabbt! Känns inte som de va länge sedan vi gick i 8. Herregud.
Och nu ska jag bli frisör? :o Jag som först skulle gå handel, sen bygg, sen hotell och resturang, sen hår&makeup och nu frisör? Haha, ja det har alltså varit många förslag på min lista :) Men jag är super nöjd med mitt val. Än så länge iallafall. Men jag tror det kommer bli super roligt :)

Även om det är sista dagen som ledig så har jag ändå en skön vecka att se fram emot och sen en super helg! Antar att vi inte ska börja "jobba" riktigt första veckan, iallafall inte de första dagarna. Sen i helgen så är det "edetfestivalen", Edetnatta som de också kallas, och det ska bli super kul. Det är ju det enda som händer här i Edet så :) Haha!

S ö n d a g

Hejsan :)
Igår passade vi ju några ungar jag och Julia. Rättare sagt Molly på 10 månader, Elin som var 3 år och Hampus som va 6 år :) Mycket snälla och trevliga barn ;)
Det gick super bra och vi va ute nästan hela tiden. Så allt gick jätte bra.

När vi var klara cyklade vi till Boström och sen hem till mig igen. Vi spelade kort och så :) Sen kom älsklingen hit osv.

Idag har det inte hänt så mycket. Va uppe och åt frukost med älsklignen förut innan han drog och jobbade. Rostad macka, kokt ägg och oboy. Mumms!
Ska inte göra något alls idag. Bara vara hemma och ta det lugnt, skönt det med!

Barnpassning

Jaha :) Nu har jag fixat iordning mej för att snart cykla hemifrån. Ska bara byta om osv. Har inte orkat duscha så blev en tofs med hårband! Haha inte så snyggt kanske men vem bry sej när man ska sitta barnvakt :)

Efter vi passat klart barnen så ska jag och Julia köpa godis och sen cykla hem till mej :) Vet inte vad vi ska göra men vi får väl helt enkelt se. Mamma och pappa håller ju i en 15kamp här på gården idag men det är väl slut när vi kommer hem :)

Ska vara där vid 4 och är klara runt halv9-9. Kommer inte riktigt ihåg vad Julia sa :)
Men nu ska jag ta och byta om och sen cykla till Edet! Kram på er.

I wanna be all the world to u

Jag är tom på ord. Vad ska jag säga? Vad ska jag göra? Är bortglömd det rätta ordet? Betyder jag inte lika mycker som de?
Jag behöver veta att jag finns för dig. Just nu känns allt så meningslöst. Vet inte vad jag ska ta mej till.. Vad kommer detta att leda till? Ge mig svar, snälla.

L ö r d a g

Hejsan :)
Har legat i sängen hela morgonen. Inte orkar röra på mig :)
Idag blir det som sagt att passa några ungar, rättare sagt 3st. Ska vara där vid halv 5 så det är ju ett tag kvar. Går tyvärr bara en buss vid 5 så jag får ta cykeln in till Edet. Men det är ju inte så farligt det heller :) Skönt att få röra lite på fläsket!

Nu ligger jag iallafall och kolla på so you think you can dance. Ska snart gå upp tror jag (a)
Ha en bra dag iallafall, kram!

Det är inte lätt

Vet inte riktigt vad jag ska säga. Borde jag säga något alls? Är chokad. Förstår inte riktigt varför..
Jag antar att du tycker jag förtjänar detta. Men det vet jag redan att jag gör, jag får höra det varje dag så varför undrar jag ens? Borde väl fattat det, är jag värd något i dina ögon?
Det gör bara så ont när någon man älskar så starkt sviker en..

Barnvakt eller 15kamp?

Hejsan :)
Ja, jag drog till Edet och var med några vänner :) Rättare sagt Emelie, Vickan, Jennie och Eve. Vi hade det allt trevligt, kollade på tvn och sånt vanligt :) Fick även en hård smäll i huvudet, smart som man är!

Nu har jag legat i sängen ett tag, ätit lite ostbågar och druckit dricka. Mina ögon är väldigt trötta nu så jag ska väl inta sängen snart skulle jag tro.
Imorgon blir det antingen barnpassning eller 15kamp, vet inte riktigt vad jag vill. Sitta barnvarkt kanske gratis, inte så lockande för en sån som mej :) Haha. Sen är det inte så lätt att veta när en viss person inte hör av sej, men andra planer som alltid hade inte förvånat mig. Jaja, ska inte lägga tid på det nu. Inte mitt val.

Godnatt, sov sött!

F r e d a g

Hejsan :)
Åkte till trollhättan igår med mamma,pappa & lillasyster. Fick med mej block, pennor, sudd och en kofta från Gina.
Väl hemma kom Sofia, Salle och Julia till mig :) Vi spelade kort och tjötade. Sen kom Meddi hit osv.

Idag har det inte hänt så mycket, Meddi va här förut men drog bara hem. Vet inte riktigt vad jag ska säga, menmen.
Blir till att vara med några kompisar sedan, skönt! Får ju passa på nu när det är sista helgen på sommarlovet. Sen finns det ju bara helgerna för att träffa vännerna!

Men nu ska jag dra, puss!

What am i suppose to do?

Känslan av att aldrig vara tillräckligt bra, att aldrig kunna räcka till.
Det är den känslan jag känner varje dag.

T o r s d a g

Hejsan :)
Igår när älsklingen kommit med mitt fkort så drog jag till Edet och mötte upp Vickan, Casandra och Eve :) Gick till Eve där vi kollade på gamla bilder och åt lite gott, som vanligt. Haha.
Sen lite senare gick jag hem till älsklingen. Vi kollade på fotboll med hans familj och det var allt trevligt :) Även om jag hatar fotboll.

Idag va jag hos älsklingen till kvart i 1 typ. Åt frukost, duschade och så :)
Nu är jag hemma och har vart det ett bra tag. Ska till Trollhättan när pappa kommer hem och sen blir det att vara med Julia :)
Ha en bra dag, kram

4 dagar kvar nu ..

Löshår på g

Kommer ni ihåg att jag vann en tävling på Ellinorak's blogg om löshår för ungefär 3 månader sedan? Jag har ännu inte fått det. Visst, det gör inte mig så mycket. Jag gjorde det mest för en rolig grej för att se om jag hade någon möjlighet att vinna. Jag är även osäker på om färgen kommer stämma överrens med min hårfärg, lite svårt att veta vad man ska välja när man inte får se det i verkligheten.

Men jag har mejlat en del med Ellinorak och det var Xtend.nu som skulle mejla mig och säga till när de skulle skicka det. Och vet ni, haha, idag skickade de iväg det :) Det skulle komma antingen imorgon eller på Fredag. Men med min otur så kommer det säkert ta ännu längre tid.

Då återstår det bara att se om jag kommer kunna använda det någon gång eller om färgen inte stämmer :) Menmen. Det va det iallfall.

O n s d a g

Hejsan :)
Igår va jag ju i Göteborg med några vänner. Va med på deras skola(Ester) där de hämtade sina kockkläder osv. Sen åt vi lite gott på Donken, tog spårvagnen till våran skolan osv. En mysig dag i stan helt enkelt.
Sen va vi hemma hos Evelina och hade det mysigt. Åt gott, drack gott, spelade kort och pratade en hel del :) Alltid lika bra med bästa vännerna! Sen blev det en promenad och sen hem till min baby.

Idag vaknade jag runt 9 hemma hos älsklingen. Han skulle ju till skolan så ja åkte hem med mamma&moster som hade vart i Trollhättan :)

Ligger just nu i sängen. Kanske ska till Trollhättan liten senare.. Beror på om Meddi hinner komma hit med mitt f-kort. Men det hinner han säkert inte så, får väl stanna hemma idag.

Men ha en bra dag, kram :)

1000

Woooooooow, mitt förra inlägg va mitt 1000-inlägg ;) Haha!

RIXFM

Hejsan :)
Igår åkte jag ju ner till Göteborg med Emelie, Sofia och Salle. Gick till kungstorget och kollade på rixfm tillsammans med Eve, Julia och Jennifer också :)
Det var väl rätt bra artister, eller aa.. EMD är ju såklart bäst varje gång, haha! ;)
Var meningen att jag och Sofia skulle ta bussen hem kvart över 7, men vi gick vilse. Haha, hur ska jag klara 3 år i Göteborg? Kommer gå vilse varje dag!
Tog iallafall bussen hem kvart över 8. Jag och Sofia drog och köpte kycklingrulle som vi käkad hemma hos henne. Vi va några stycken där. Sen kom älskligen en stund :) Vi spelade kort och åt godis.

Idag har det inte hänt något och kommer inte hända heller, tror jag. Ska kanske fram till Julia. Ska prata lite med älskligen först så ..
Imorgon blir det Göteborg igen. Ska kolla på Julias och Linas skola. Så ska vi kolla vad vi tar för spårvagn och skit ;) haha.

Hejdååååå

S ö n d a g

Godmorgon på er =)
Vaknade för ett bra tag sedan men har inte orkat uppdatera ännu. Älsklingen sov ju här inatt så vaknade ju med honom :) Vi åt frukost och nu har han lånat båten och åkt ut och fiskat med några kompisar :) Haha.

Igår kom älsklingen hit vid halv 12 ungefär. Satt nere och spelade kort, myste och hade en bra kväll helt enkelt :) Iallafall jag. Somnade vid halv 3-3 någongång. Haha!

Idag ska jag ner till Göteborg, igen! Men det är ju rixfm idag så det går väl :) Vet inte riktigt vilka som ska med men vet iallafall Emelie och Salle :p Jaja, ha en bra dag!
Kram

9 dagar kvar

Wah! Vet ni vad jag kom och tänka på nu? Det är bara 9 dagar kvar av sommarlovet, bara 9 dagar kvar tills jag börjar på en helt ny skola, med helt nya människor! :o Om det pirrar i kroppen :p
Jag kommer vara så sjukt nervös dagarna innan jag börjar. Är ju nervös redan nu så :p Jag som är så blyg kommer ju dö. Haha. Men som tur är har jag ju med mej bästa Casandra :) Även Hanna från andra klassen på skolan jag gick på så :)
Får bara hoppas på att jag kommer i en klass med snälla och bra människor. Mitt liv går väl under om jag hamnar i en klass med bara "fjortisar", då jag inte tål för överdrivna människor som tror sej bäst och vackrast. Haha! ;)


L ö r d a g

Hejsan :)
Kom hem från Göteborg vid 8. Va där nere med Zara och Emelie. Kollade runt i affärer osv. Blev även en äpplepaj och en daimglass på donken. Fick med mej en ljusblå tröja och ett rosa nagellack hem också :) Tröja vet jag inte riktigt vad jag tycker om, ser lite ut som en pyjamaströja för att den är i en så ljus färg (a) Haha men det funkar.

Nu sitter jag med nymålade naglar som inte riktigt har torkat än. Ser nog lite roligt ut, haha.
Skulle egentligen vart med baby ikväll men han dissade mej och drog på fest istället :( Haha. Så blir en ensam kväll då..
Och nu drar mamma, pappa, Danne och Patrik på min morbrors 40års-fest så blir helt själv :o Buhu ....

Ingen är perfekt, OK?

Varför gå runt och tycka synd om sig själv? Varför kan inte alla bara fatta att alla gör fel någon gång. Det händer alla! Ingen är perfekt, men vissa verkar ju inte förstå det. Det är väl bara att acceptera det och förstå att världen inte går under pga lite tjafs. ALLA GÖR SINA MISSTAG!
Jag har iallafall världens bästa vänner & underbaraste pojkvännen!

Igår va jag med Vickan, Julia, Emelie och Zara :) Vi va här hos mej, kollade på tvn, spelade kort, åt chips, dipp, choklad och banan med choklad i :)
Senare kom älsklingen hit och så :)

Idag åkte älsklingen runt kvart över 9 för han skulle ha match. Jag vaknade runt 12 och har legat i sängen sedan dess. Ska snart hoppa in i duschen. Ska nämligen ner till Göteborg med Zara och Emelie om en stund :) Rättare sagt kvart i 3.
Ha en bra dag, kram!

andra plats, skojar du eller

Vet ni? Jag tar tillbaka det där jag sa igår, att fifa va bättre än wow&cs. Att komma på andraplats(om ens det?) är ju inte speciellt kul! :o MENMEN

Idag ska jag iallafall
vara med Julia, Vickan, Emelie och Zara. De kommer hit lite senare. Blir nog grillad mat idag, om jag inte hörde helt fel :) Mumms va gott!

T o r s d a g

Hejsan :)
Ligger i sängen med svidande ögon. Haha, ja jag är faktist sjukt trött.
Idag har jag vart med Sofia och Salle, eller ja på kvällen iallafall. Vi åkte fram till Edet en stund, åkte runt lite och träffade Viktor, Rasmus och Thommy lite.
Åkte hem till mej, gjorde toast och spelade yatzy&kort. Så det har allt vart en mysig kväll med en del skratt :) Speciellt från Mikaela som vanligt, haha!

Nu ska jag stänga av datorn och sova, i min ensamhet. Så är det när man har en pojkvän som tydligen blivit besatt av jävla fifa! Fast bättre de än wow&cs :p Haha!
 
Äsch, godnatt!

Jaaaaaao


Home town glory

Såg, eller rättare sagt hörde, att tv-serien without a trace's reklam hade låten Home town glory.  Och såklart så kom jag att tänka på världens bästa Casandra som sjöng den i skolan på en konsert :)

Bättre än bäst


Du gör mig lycklig. Du är bäst!

Bilder från i Fredags på Ön





Några bilder, blev inte så många så dessa får väl duga. Vet inte varför det är så konstig färg på bilderna..

M å n d a g

Hejsan :)
Va med älsklingen hela dagen igår. Lika underbart som vanligt! Här hos mej tog vi det bara lugnt, åt middag osv. Sen hämtade hans mamma oss så åkte vi till honom. Tog det lugnt, spelade kort, tog en promenad, va på Boström och köpte haribo och dricka, spelade kort, åt gottgott och kollade på film. Alltid lika mysigt med min älskling :)

Idag gick jag upp kvart över 7 för att gå till vårdcentralen med mamma. Va där i 3 jävla timmar! Vet inte hur många gånger vi gick ut från rum och till väntrummet. Ut&In hela tiden!
De kom iallafall fram till att det inte var halsfluss vilket var skönt! Antagligen bara något virus som gjort mina mandlar sjukt svullna. Såg iallafall nu att högra sidan är mer svullen än den var för några dagar sedan. Usch!

Idag ska jag inte göra mycket alls. Får se vad dagen har att bjuda på. Kram!

En sak är säker!

En sak är säker! Knäckemacka är inte det smartaste att äta när man har ont i halsen. AJ!

Hotel Rwanda

Nu är filmen slut, eller ja för en stund sedan. Jag tycker den var rätt lik Shooting dogs, samma händelser typ. Alla offer samlas på en plats, försöker fly och lyckas inte osv. Men filmen var allt bra :)

När filmen var slut så kände jag att jag skakade lite, eller darrade typ. Kom på att jag bara ätit en enda panpizza idag och det är ju inte det smartaste. Så jag gick ner och tog med mig lite vindruvor och 2 knäckemackor upp. Och ett glas sprite :)

Ska se en annan film som börjar om ungefär 20 minuter, thriller så jag kommer väl ha alla lampor tända :) Haha.
Sov gott, hörs imorgon! kram

Hotel Rwanda/Shooting Dogs

Huvudvärk som fasen. Ska ta och gå ut en stund på baksidan.
Börjar en film sen Hotel Rwanda. Kollade på trailern och såg att den handlar om samma sak som Shooting dogs, en av de bästa filmerna jag sätt. Baserad på en sann historia och det gör alltid filmer så himla mycket bättre. Shooting dogs är iallafall en otroligt bra film, hoppas denna är lika bra då.
Men då drar jag mej, hörs imorgon eller något. Ciao

Vad är det med mej egentligen

Är helt svag. Blir yr såfort jag ställer mig upp. Jag känner mig ledsen, jag känner mig sviken. Vilket jag inte kan fatta varför? Ingen som svikit mig eller gjort mig ledsen. Är väl bara allmänt deppig för att jag är sjuk eller något..
Känns som det är en sån dag då alla skiter i andra för att själva se till att ha det så bra som möjligt. Nä, alltså jag vet inte..
Alla mina vänner ska festa idag, till och med min pojkvän, och här sitter jag hemma helt själv och är typ sjuk. Familjen är och badar i det fina vädret, och här sitter jag hemma helt själv och är typ sjuk.

Ja, ibland suger livet. Håller ni inte med? :) Jag är inte deppig, bara lite nere. Haha!

L ö r d a g

Hejsan :)
Tältade ju på ön igår med Salle, Sofia och Emelie. Det var allt mysigt :) Vi grillade kött, åt godis, spelade kort och hade det roligt :)

Idag packade vi bara ihop tältet och rodde hem. Alla kände sej äckliga efter en tältningsnatt så det var ingen idé att stanna kvar där :)

Jag blev iallafall sämre under natten och mår inte alls bra faktist. Är sjukt svullen i halsen så har förmodligen halsfluss. Ska kolla mig imorgon eller på Måndag. Hoppas det inte är halsfluss!!!!!

Jaja, sitter nere i vardagsrummet och kollar på tvn :) Har inte ätit något ännu så måste få något i magen nu, även om jag knappt kan svälja!
Kram


Ön i sjön

Hejsan :)
Vaknade med älsklingen bredvid mej hemma hos mej idag. Vi åt frukost och sen körde pappa ner oss till sjön så fixade vi båten och så gick mamma och pappa ner sen. Vi åkte nämligen ut med båten till ön idag :) Riktigt mysigt var det. Hanna och min lilla kunsin Samuel kom sen också :)

Vi grillade korv, solade lite, åkte båt, fiskade och bara tog det lugnt :) Sånt som jag gillar! Speciellt idag för jag är ju typ "sjuk". Anstränger jag mej, eller gör saker alltså, så blir jag sjukt trött och yr. Inte roligt!
Men dagen var absolut bra :) Kan lägga in några bilder imorgon eller något :)

Nu ska jag packa och sen ska jag dra ner till sjön igen med Sofia och Salle :) Vi ska nämligen ta båten igen och åka ut och tälta på ön :) Ska bli riktigt mysigt! Grilla och ta det lugnt! En tjejkväll alltså ;) Vet inte om Emelie skulle komma ut sen också :)

Nu ska jag iallafall gå upp och packa, ha det bra! kram

Sjuk! Nu!?

Usch, jag är sjuk. Mår inte bra alls! Sjukt ont i halsen, yr, huvudvärk och trött som satan. Jobbigt om något.
Ser fram emot att älsklingen kommer hit ikväll och myser med mej! Så synd om mej som är sjuk x) haha!

T o r s d a g

Hejsan :)
Kom precis hem från älsklingen. Sov där igår så ja..
Det var meningen att jag skulle åka till smögen med Sofia, Salle och Jennie idag, men när man heter Mikaela och trodde att det skulle vara Onsdag idag så blev man aldrig väckt. Skulle tagit kvarti9 bussen och Jennie ringde mej halv.. Så jag hann inte med. Typiskt!

Det är iallafall sjukt varmt ute idag! Helt otroligt varmt faktist. Men jag har ont i halsen och har ont i hela kroppen så jag har ingen lust att ligga ute i solen faktist..

Men ska dra, ha det bra. Kram

O n s d a g

Hejsan :)
Igår åkte jag hem till Lina med Sofia. Där va också Evelina, Vickan, Emelie och Daniel :) Vi satt och snackade och kollade på lite klipp på youtube. Sen skulle Lina och Emelie med bussen så vi gick in till Edet och till Boström. Vi köpte chips, dipp och dricka tills kvällen.
Så tog vi bussen hem och gick upp till Sofia. Det va då jag, Sofia, Vickan, Eve och Salle :) Vi åt massa godsaker, skrattade och spelade kort. Riktigt roligt va det allt :)
Sen mötte vi upp min älsklingen och gick hem till mej :)

Idag har jag legat i sängen med älsklingen och slappat. Nu har jag fixat mig lite för att dra till Edet snart. Det är verkligen hur varmt som helst ute och det är ju skönt antar jag.

Ha en bra dag, blir inga mer inlägg idag för sover hos älsklingen idag :) Första gången på nästan 4 veckor, hehe.
Kramkram!

T i s d a g

Hejsan :)
Ligger fortfarande i sängen och slappar. Pappa körde hem Meddi för ett tag sedan. Innan de låg vi i sängen ett bra tag, för jag var sjukt trött ;) Haha. Sen gick vi ner och åt korv&bröd till frukost och sen blev det sängen igen som vanligt :) Men alltid lika mysigt!

Idag ska jag träffa alla mina fina tjejer! Ska blir riktigt roligt :) Ska hem till Lina så det blir nog bra.
Nu behöver jag hoppa in i duschen och börja fixa mig lite. Vet inte vilken tid det blir än, men lika bra att vara klar.

Ha en bra dag, kram

Choklad o juice

Hejsan :)
Dagens andra inlägg nu då.. Och vad jag har gjort idag?
Efter att älsklinen åkt så har jag bara vart hemma. Ätit hemlagad soppa med vitlöksbröd, färgat utväxten, kollat en hel del på tvn och bara tagit det lugnt. Riktigt skönt det också ju :)

Älsklingen har match just nu, men han kommer hit senare som tur är :) Hehe, min älskling!
Ligger och kollar på tvn just nu och äter lite choklad.. Ska springa ner en snabbis och hämta ett glas juice. Mmm! Är riktigt trött så blir nog en tidig kväll idag. Men det skadar inte det heller :) Kan ju äntligen somna i tid nu när älsklingen är hemma igen!

Men nu ska jag inte ligga här och tjöta, bara massa onödigt som ingen bryr sej om :) Haha.
Ha en bra kväll, kram

M å n d a g


H
ejsan :)
Klockan är snart 3 och här ligger jag med morgonrock i sängen och bara segar. Men det är så det ska vara :) Haha, det är ändå kasst väder ute och jag är inte på humör för att göra något annat än att vänta på att älsklingen ska komma hit ikväll :) Hehe.

Igår kom ju älsklingen hem + att det va våran 1års-dag. Tänker inte säga något mer än att dagen inte hade kunnat bli bättre. Jag har verkligen världens underbaraste pojkvän♥
Kan iallafall säga att jag fick ett urgulligt halsband av honom :)♥ Min sötnos!

Godnatt

Nu ska jag ta och lägga mej :) Har suttit och kollat på en rätt bra film som gick på 5an nyss.
Får se om jag kan somna inatt, imorgon kommer ju älsklingen hem och jag kommer säkert bara att ligga och tänka på det ;) Haha fjant är jag :)

Får se om det blir någon uppdatering imorgon. Isåfall blir det på morgonen. Ska ju självklart spendera hela dagen med älsklingen :) Våran 1års dag<3

Sov gott, godnatt


Slapparkväll

Jag har en riktigt slapparkväll, måste jag erkänna. Sitter här i vardagsrummet med datorn, i mjukisbyxor och äter chips och dricker dricka. Kan det bli mer slappt? Haha inte en chans :) Sitter även med en god hallon is-glass. Mumms på det! :)
Sitter och tjuvkikar på Gräddnos som är på bordet på altanen och äter. Så söt så :) Emma är väl på gräsmattan och ränner. Haha.

Imorgon kommer min baby hem :) Kan inte fatta att jag ska få träffa honom imon! Otroligt :)
Blir nachogratäng med älsklingen, min familj och Julia :) Så det blir liksom hela familjen där! Ska bli så mysigt så :) Det som betyder mest är att älsklingen kommer hem och det är våran 1års-dag :) Jag är så lycklig!

Cheesballz

Hejsan :)
Såg att jag råkade skriva Fredag som rubrik på första inlägget imorse, haha klumpig som jag är när det gäller att skriva!

Jag åkte ju iallafall till Trollhättan förut med Salle och Sofia. Jag ville dit för att köpa koftan jag la upp för några dagar sedan, jag bara måste ha den! Men självklart fanns den inte kvar :s Sån otur har jag! Men jag fick iallfall med mej ett par svarta tights, en blå tröja och en sjal.. Alltid bra att ha det med (y) Även 2 cheesburgare slank ner i min då tomma mage ;)

Nu kom jag precis hem från Julia dit vi gick efter vi kommit hem. Har spelat en hel del kort och slappat i soffan :)
Nu sitter jag nere i vardagsrummet med datorn och käker cheesballz och dricker cola x) Mmm! Mamma och pappa är nere hos min moster och grillar nu ikväll så :)

Ha en bra kväll, puss

L ö r d a g

Godmorgon :)
Vaknade för ungefär 30minuter sedan. Har hunnit duscha och nu sitter jag här med en vacker turban på huvudet x)
Ska snart börja fixa mig lite. Har fått världens horn i pannan :o Jävla finnar! Haha :)

Men ni får ha en bra dag då antar jag, kramkram

Imorgon kommer Meddi hem :)<3

Min dag - Fredag

HejsanHejsan :)
Har inte haft tid att uppdatera bloggen idag faktist. Vaknade 20i3, fattar ni vad sent! :o Haha gud.. Iallafall, Vickan kom till mej och vi gick ner till Julia, där Sofia Salle och min bror också var. Vi spelade lite kort och kollade på tvn medan vi väntade på våra pizzor som vi hade tagit på hemkörning. För mej och Sofia blev det kyckligpizza, riktigt gott!
Efter det så spelade vi kort, kollade på tvn, spelade kort, kollade på skräckfilm, spelade kort. Haha vi har ett roligt liv :) När men vi har det sjukt kul iallafall.

Kom hem för en stund sedan och klockan är för mycket nu..
Imorgon ska jag upp vid halv 11 för att ta bussen till Trollhättan med Sofia och Salle halv 12. DAGS ATT SOVA DÅ!
Godnatt :)