Det var ett tag sedan

Ops! Inte skrivit sen den 15 Mars, det var ju ett tag sedan? Vad har hänt sedan dess då? Inte speciellt mycket, umgåtts med mina fina vänner, fest hos Lina, umgåtts med min underbara pojkvän, lite shopping, plugg, träning osv. Alltså det gamla vanliga..

Idag var det skolan där vi hade prov i Svenskan. Gick inte speciellt bra men jag gjorde mitt bästa. Tittade i stan efter skolan med Hanna. Köpte mig ett armband och en tunika från Rut mfl. och en "skinnjacka" från HM. Kom hem och då har jag fått paket från HM. Min jacka som jag beställde och ett par trosor. Perfekt. Myste med älsklingen och sen åt vi våfflor med familjen. Har precis klippt mamma och det blev riktigt bra! Super nöjd :)

Ligger i sängen just nu och såg att klockan var ganska mycket.. Ska väl tvätta bort sminket och lägga mig. Imorgon går jag en kort dag och sen blir det nog stan med Hanna igen. Ska försöka att inte köpa något, haha. Ska iallafall köpa något till min fina vän Sofia eftersom hon fyller år idag :* Du är bäst!

Använder knappt datorn längre.. Därför det inte blir uppdateringar här!

Måndag

Hejsan :) Älsklingen kom till mej och sov igår. Sov redan när han kom eftersom jag hade en otrolig huvudvärk som vägrade gå över.. Myste lite om sen somande jag.

Skolan idag gick snabbt. Hade bara hantverk där jag rullad en mvg- permanent och sen en väldigt lätt damfön. Tog bussen hem med Evelina, Casandra och Daniel. Resten av dagen, sedan jag kom hem, har jag packat och tittat på tvn i sängen. Är väldigt seg idag, trött som fasen. Fick precis i mig lite mat och senare ikväll blir det ut på en löparrunda. Härligt!

Seg dag

Hejsan :) Har legat i sängen nästan hela dagen.. Skönt men även väldigt segt. Har fått i mig lite pizza till middag. Ligger just nu och tittar på wipeout som hade säsongstart idag, ett riktigt sjukt program(om det är roliga personer med). Imorgon blir det skolan med bara en lektion, har halvstudiedag(?), haha.

Har börjat packa väskan till Branäs. Vet att det är några dagar kvar men slutar sent både tisdag och onsdag och då kommer jag knappast orka göra det. Det mesta som ska med ligger i tvätten och så är det saker som kudde, mobil, laddare osv som jag inte kan packa ner än. Ska bli himla skönt att komma iväg några dagar med härliga människor. Behöver lite ledigt från skolan och tidiga mornar(som innebär skola iallafall..)

Söndag

TjenaTjena! ;) Bra uppdatering här ja! Gårdagen spenderade jag med finfina tjejer hemma hos EvelinaM. Hade riktigt roligt innan vi drog vidare. Till Emelie och Andreas inflyttningsfest. Inget illa menat mot de, men världens segaste personer, ingen dansade eller något. Haha.

Älsklingen sov här inatt och vi hade det riktigt mysigt :) Han åkte för någon timma sedan och efter det har jag bara suttit här. Beställt en jacka från hm och även ett par trosor.. Råkade ta fel färg, blev gula hahaha skuller ha rosa..

Drar till Branäs på Torsdag, om jag längtar! Woho! :D Ska bli riktigt roligt.

Min dag

Hejsan :) Har varit i skolan idag, ingen speciellt jobbig dag. Gjorde klippslockar på hantverken och hade dans på idrotten. Åkte hem en halvtimma efter skolan och åt middag och sen åkte jag till min sjuka älskling. Stackaren! <3 Vi myste lite innan jag åkte till gymmet och tränade. Härligt! Nu är jag hemma och har ätit en kvällsmacka och druckit te :) Gott! Även tagit mig en dusch. Nu blir det sängen och efterlyst, puss

Tråktråk

Det är förjävla tråkigt att uppdatera bloggen nu för tiden. Haha men sånt är livet :) Det senaste har det inte hänt så mycket. Varit i stan med vännerna, ätit gott på restaurang, köpt mig en kavaj, ett linne och ett par stövlar, varit och fikat, träffat vännerna, myst med pojkvännen osv. Mycket trevligt :)

Idag var jag iväg och fikade med mamma, lillasyster och kusin. Riktigt mysit :) Blev en räkmacka, en fanta och en krämbulle för mig. Mums! Sen gick vi till skoaffären där min moster jobbar. Köpte mig ett par ljusbruna stövlar. Behövligt och de var riktigt fina enligt mej själv! Varit lite med Sofia, Rasmus, Thommy osvosv och sen mötte jag Vickan och så var jag med henne och Hanna :) Myspys! Nu är jag hemma och ska lägga mig i sängen, dricka cola och titta på mtv eller en film. Älsklingen min är på studentkryssning, fisen :) Puss