Sjukt kul dag i Edet med Sofia, Emelie och Salle!

Hej alla goa och glada kvällsmänniskor!
Nu har jag kommit hem efter en dag/kväll på Edet :) Är helt slut i kroppen känner jag. Har verkligen haft hur roligt som helst och jag ska snart dela med mig av alla roligheter. Men just nu är mina datorn super varm, den stängdes tydligen aldrig av förut så den har stått i sängen och fläkten på datorn sitter under så det är ju lite små het. Medans jag väntar på att den ska svalna så ska jag gå och kleta på lite brun utan sol. Får la se hur det går, första gången så :p Haha. Men vet inte om det är någon riktigt brun utan sol.. Dove är de iallafall. Jaja, märker jag ingen skillnad om några dagar så var den ju inte så bra trotts allt. Men vi hörs om en stund och då kommer det bildregn också ;)
Kramar från mig!

Nu drar jag

Nu är jag helt klar. Jag har duschat, ätit och fixat mig. Så nu ska jag dra till Emelie med Sofia och Salle.
Vi hörs ikväll kram


Lördagen spenderar jag med Salle och Emelie, förhoppningsvis :)

Mina planer för idag är att vara med Emelie och Salle. Skönt att något händer idag iallafall för jag är riktigt rastlös. Så nu ska jag hoppa in i duschen så jag blir klar någon gång. Är ju inte direkt världens fräschaste nu (a) Sen blir det mat och sen drar jag till Emelie skulle jag tro :)
Kanske hinner skriva något innan jag åker. Annars hörs vi ikväll när jag kommer hem.
Kramar


Jag är känslig, jag vet!



Du vet att jag tar åt mig!

En riktigt trevlig kväll med de bästa igår

Hejsan :)
Eftersom jag inte kom hem något igår så kan jag väl berätta lite om vad vi gjorde. I skolan hade vi tyska prov.. Gick inte så bra som jag trodde de skulle göra. Så får väl se vad jag får. Efter skolan var jag och Vickan hemma hos henne en stund. Åt tacos och sånt (som jag har skrivit). Sen vid 3 så gick vi till Boström där vi mötte Elin. Efter en stund kom Lina och Sofia också :) Köpte massa gott. Jag fick med mig vindruvor, chokladpudding, choklad, lakrisal och energidricka. Haha. Så gick vi hem till Elin och gud va skönt väder det var :) Kollade först på fucking åmål, haha. Sen blev det prime, haha den var riktigt bra den. Sen kom Eve också och vi kollade på i still know what you did last summer, tror den hette så iallafall, och för er som inte vet de så är det en skräckis. Haha fan va spända vi var ;) Fast det var inte så jätte läskigt hela tiden eftersom de flesta babblade som höns! ;) Sen kom Vickan's mamma och hämtade oss och så släppte de av mig hemma hos Meddi. Satte på oc när vi kom till honom och somnade till den.

Idag har det inte hunnit hända så mycket. Eller ja, det kommer inte hända något idag så det är ju inte så konstigt ;) Men har iallafall varit hemma hos Meddi idag. Eftersom jag sov där så är la det inte så konstigt. Men iallafall, kolla de klart på oc idag. Annars har vi inte gjort så mycket. Meddis mamma körde hem mig och Meddi till hans träning här på Göta.
Hade tänkt att gå ner och se om det finns något att äta. Har nämligen bara ätit lite russin idag och magen har börjat kurra.
Skriver lite senare, kramar


hemma hos Vickan

hejsan :)
sitter hemma hos vickan just nu. gick till vickans farmor och farfar efter skolan för hennes farfar skulle köra oss hem. men innan det stod vi utanför och pratade med elin hur länge som helst. as skönt väder ute också! när vi kom hit så fixade vi lite tacos och åt de sen tog vi ut sally på en liten promenad. nu har vi suttit och kollat på tv och haft det trevligt. ska gå till edet om en stund och möta lina och elin. så ska vi köpa godis och sen gå till elin. ska vara där ikväll och se på film och så. eve kommer dit sen också :) går till älskling sen så skriver inte mer idag.
kramar

Pluggat hela dagen känns det som!

Puh! Nu har jag suttit nere i någon timma om pluggat. Efter ett tag kom Julia och gjorde mig sällskap :) Nu sitter vi på mitt rum och äter winebröd (stavning?) och pratar :) Ska plugga lite mer nu sen ska jag duscha och åka till Meddi vid halv 9. Skriver nog inte mer idag om jag ska vara ärlig. Har inte blivit så mycket idag men har inte haft tiden till att sitta vid datorn.
Vi hörs imorgon :) Kramar

T o r s d a g

HejHej :)
Har än så länge bara hunnit vara i skolan. Har varit helt okej, inget som varit speciellt roligt eller tråkigt :) Det roligaste med skolan var att få reda på att jag fick VG på Kemi provet ;) Hade jag aldrig trott!
Idag händer det nog inte så mycket skulle jag tro. Ska snart börja plugga tyska (i pausen till top model) och sen ska jag nog åka med mamma och pappa till trollhättan. Om jag orkar vill säga. Men nu ska jag ner och hämta något och dricka sen börja plugga. Blev ett snabbt inlägg nu men har inget mer att skriva :p
Vi hörs sen! Kramar <3

Inget mer plugg för mig idag

Nu har jag skrivit in alla glosor på glosboken och suttit och tränat lite på sehr och viel. Orkar inte plugga mer nu iallafall. Ska åka med pappa in till Edet sen, alltså hem till min baby!
Men nu ska jag packa väskan och sen kolla lite på tvn, även om det inte går något bra förän vid 9 då grey's börjar.
Skriver inte mer idag, så vi hörs imorgon när jag kommer hem.
Ha en bra kväll, kramar

Sälen v.15

Om bara 39 dagar åker jag och Julia till Tandådalen/Hundfället. Tror ni jag längtar eller? :o Har inte åkt skidor på 3 år om inte 4. Åkte varje år förr men inte nu längre. Tror inte det finns något roligare! Haha åh om det ändå kunde bli påsklov nuuu!



Enda nackdelen är att jag kommer sakna min älskling super mycket!
Några dagar innan vi åker har vi 8 månader tillsammans iallafall :)

Nu blir det plugg och glass!

Sa ju att jag skulle ner och göra lite mat för över 1 timma sen. Maten gick på 2 minuter. Blev havregrynsgröt och knäckebröd. Haha, fan va lat man kan vara ibland assa. Orkade inte ens tina bröd xd Men ibland får man faktist lov att vara lite lat.
Så nu ska jag faktist gå ner och hämta mig en skål glass att ha till pluggandet. Blir att plugga på tyskan nu eftersom jag ska till min lilla baby sen :)
Skriver när jag har tröttnat på att stirra i boken.
Kramar


Grattis till Danny Saucedo

Stort grattis till Danny Saucedo som fyller år idag!





Danny när han var som snyggast!


För 2 år sedan var jag, Salle och Sofia på bingolotto med Danny och massa andra tjejer. Gud va kul det var :) Kan även tillägga att jag och Salle var tok kära i Danny. Det var helt sjuukt! Haha :)

Lilla Edet har Sverige's första sluss

Hej alla goa och glada! :)
Somnade direkt efter andra avenyn igår, alltså runt halv 11 om inte tidigare. Riktigt skönt att sova länge faktist! Eller ja, längre än jag brukar iallafall.
Skolan idag har varit helt okej. Älskar syslöjden iallafall! Haha :) Håller på att sy en kjol om jag inte redan sagt det. Kommer nog bli riktigt snygg ;) Eve, Sofia och Lina göra likadana som mig så det ska nog gå bra ;) Hade våran första teknik-lektionen idag sen i början av 8an tror jag de va. Gick till gamla slussen och sen till den "nya". Den byggdes 1916 (tror jag de va) så den är ju inte så ny direkt ;) Haha. Visste ni att vi har sveriges första sluss? Det är inte dåligt va ;) Haha. Efter vi vart där så fick vi sluta så jag och Sofia gick till Sibylla för hon skulle köpa korv och mos. Träffade älsklingen där :) Söt är han när han arbetar assa! Haha.
Sen kom pappa och hämtade mig och nu sitter jag här vid datorn. Ska snart ner och göra mig lite mat och sen blir det till att plugga tyska. Får passa på nu när jag är pigg ;) Haha.
Men jag skriver senare, kramar <3

Godnatt säger jag till er nu :)



Nu har jag smaskat i mig lite glass. Har hunnit prata lite med Julia också. Nu väntar duschen och sen ska jag kolla på andra avenyn innan det är dags att sova. Känner mig redan trött så lägger mig tidigt idag. Älsklingen ska jag ju inte sova bredvid idag så jag får väl passa på att sova tidigt när jag ändå inte har något för mig. Lite mer glass får det allt bli till andra avenyn sedan. Blev ytterst lite nyss.
Men vi hörs imorgon då efter skolan, om jag kommer hem direkt.
Godnatt och sov gott, kramar

Lista

DIG:

1. Hur lång är du ?

164-165 skulle jag gissa på.

2. Vad vill du bli när du bli stor?

Har massa drömmar.

3. Vad pluggar du ?

Går sista terminen i 9an

4. Har du långt hår ?

Till axlarna, inte långt alls alltså.

5. Vilken hårfärg har du ?

Blont med brunt i luggen och en slinga

6. Sminkar du dig ?

Ja, men inte speciellt mycket oftast

7. Har du haft sex senaste månaden?

Ja

8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu ?

Lila bh och chockrosa trosor (ser riktigt färgglad ut)

9. Har du kysst någon idag ?

Ja


FAMILJ:

1. Bor dina föräldrar ihop ?

Ja

2. Vem är bäst, mamma eller pappa ?
Båda är helt klart bäst

3. Hur många syskon har du ?

2 st

4. Vad är det senaste du sa till din mamma?
Jag vet inte. De hade något med glassen att göra iallafall ^^

5. Hur många ställen har du bott på ?

2 och mitt andrahem är hos älsklingen såklart ;)

6. Vem i din familj stör du dig mest på?

alla kan vara störande xd

7. Vilken familjemedlem är snällast?

Alla är snälla på sitt sätt

8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon?

Vet inte


KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis ?
Fikade med de flesta vännerna idag :)

2. Vem sov du hos senast av dina kompisar?

Eveeelina!

3. Har du kysst nån kompis ?

Haha jaa

4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med ?

Nej, inte direkt

5. Vem har du varit kompis med längst ?

Sofia och Vickan

6. Vem känner dig bäst?

Ja vem är det .. De flesta vet mkt om mig. Men säger det mesta till Eve så det måste vara hon.

7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du

gjorde det ?

Nej, huvudsaken är la att personen tycker den är fin?

8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar ?


VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar ?

Ja men gör det inte ändå

2. Klä dig annorlunda ?

Ja varför inte

3. Vara dig själv ?

Absolut

4. Visa dig i bikini/badbyxor ?

Ja, men jag skämms!

5. Pierca dig ?

Jadå, men lite läskigt är det nog (a)

7. Ha sex på offentlig plats ?

Beror på

8. Vara omogen ?

Haha jadå

9. Äta småkryp ?

Nä fy


DIVERSE:

1. När tuggade du tuggummi senast ?

Förut

2. När var du på semester senast ?

Länge sen

3. Vilken färg är det på din tandborste ?

Lila/vit hemma och hos baby är den vit/blå/rosa eller något sånt

4. Är ditt hår tråkigt ?

Som in i helv*te

5. Vem såg dig naken senast ?

Älsklingen

6. Hur ofta duschar du?

Försöker att bara göra det varannan dag. Men behövs oftast varje (mitt hår blir äckligt riktigt fort, tyvärr)

7. När ska du gå och lägga dig Ikväll ?

Efter jag har duschat och kollat på andra avenyn


Glass och plugg

Jag har inte gått ifrån datorn en enda gång sedan jag skrev sista inlägget. Så jag känner att det är dags nu. Ska ner och hämta en stor skål med glass och sen ska jag sätta mig och plugga lite tyska. Lika bra att börja i god tid för annars blir det bara dagen innan. Så blir det alltid med mina tyska prov. Har nog aldrig börjat flera dagar innan :p Hehe :)
Denna dagen kommer bli världens tråkigaste och segaste! Eller där ljög jag faktist! :o När jag kollade på klockan för en stund sen och såg att den nästan var 7 så blev jag helt paff. Trodde den var runt 5. Men den känns la så mycket eftersom vi fikade efter skolan. Eller ja, 1 timma efter skolan.
Men nu ska jag ner och fixa glassen. Vi hörs om någon timma :)
Kramar från mig


T i s d a g = fettisdagen

Hejsan:)
Igår blev det bara ett inlägg. Det märkte jag faktist nu när jag loggade in. Men jag var ju som sagt hemma hos Meddi hela dagen igår och orkade inte sitta vid datorn så mycket. Men vi var iallafall hemma hos honom som sagt. Gick till Boström och köpte drick, majs crackers och Meddi köpte sina älsklade godisar :p Haha. Sen var vi bara hemma och hade det mysigt.
Idag var det som sagt skolan. Gick tillsammans med älsklingen eftersom han jobbar vid skolan. Det var ju bra. Skolan var helt okej, hände inget speciellt. Efter skolan gick jag och Vickan hem till Meddi och hämtade min dator och alla andra grejer som jag inte orkade ta med till skolan. Sen kollade vi lite på tvn och vänta på att de andra skulle gå från skolan. Så när de gjorde de så gick jag och Vickan till fiket där alla andra redan var. Eve, Sofia, Elin, Madde, Casandra, Marcus och Nicole. Beställde var sin semla och dricka och satte oss i sofforna, jag och Vickan alltså. Var massa folk där. Men det är la inte så konstigt när det är fettisdagen ;) Haha.


Nu sitter jag hemma och gör inget alls. Har precis ätit och sitter nu och skriver med älsklingen och Vickan på msn ;) Alltid något att roa sig med iallafall. Händer faktist inte ett skit idag. Inte ens träffa älsklingen. Så jag hade tänkt plugga sen lite senare. Tyska prov på fredag och de gillar vi inte! Men det känns super skönt att det är i slutet på veckan iallafall. Haha ja just det ja. Idag på idrotten så hade vi dans. Och fyfan vad jag suger. Svårt att komma ihåg hela dansen har jag också :o Men jag klara mig nog bra. Haha, men nu ska jag dra mig. Vi hörs, pussar! <3

M å n d a g

Hej :)
Första inlägget idag blir ju väldigt sent. Det beror på att jag inte har haft orken att logga in.
Skolan idag har vart bra. Var riktigt segt att gå upp i morses men det gick tillslut. Efter skolan idag gick jag, Sofia, Vickan, Elin, Julia och Eve till Roma för några av de skulle käka. Satt där och tjöta i nästan 1 timma. Sen mötte älsklingen mig och vi gick hem till honom. Gjorde makaroner och korv och käkade det. Riktigt gott. Visst är det enkel mat som oftast är godast? Eller ja, det tycker jag iallafall ;) Efter de gick vi upp och gosade lite innan han skulle gå och träna. Och nu har han snart varit borta i 1 timma så han kommer väl hem om en stund. Hoppas jag iallafall. Lite ensamt att sitta här, helt tyst är det också. Sover här inatt så åker inte hem över huvudtaget idag faktist. Lite surt eftersom det var fisk till middag idag. Jag som älskar fisk.. Haha :) Men det får gå.
Nu ska jag sätta på lite musik och kolla de sista bloggarna + bilddagboken.
Ha en bra kväll, kramar :)

Dagens och morgondagens klädsel ser alltså ut såhär. Orkade inte ta med mig rena kläder så det får bli samma dessa två dagar. Skadar la inte.

Tröja - gina
Leggins - vero moda
Kjol - hm
Till det blev det tyvärr mina adidas skor och trenchcoat från vila

Trök

Hej igen.
Sitter och smaskar på godis vilket jag gjort hela den senaste timmen. Vi tog cykeln för att åka och köpa godis på nöjes. Men det var stängt så det fick bli godis från Boström istället. Meddi är osocial och riktigt tråkig.. Ska snart stänga av datorn och kolla lite på tyskan och se om det är svårt.
Kommer till Meddi efter skolan imorgon så vi hörs då.
Godnatt, kram

Missade den där jävla bussen

Hejsan :)
Sitter hemma hos älsklingen nu. Tog med min dator för jag hade tänkt sitta vid den nu när vi kom hit. Men icke! Jävla internet funkar ju inte på den helt plötsligt -.-
Jaja, hemma hos mig åt vi iallafall nachogratäng som jag sa. Jag fixade den medan älsklingen var och kollade på fotboll. Den blev inte lika go som de andra gångerna men go var den ändå! Den var nog inne i ugnen lite för länge skulle jag tro (a) När vi skulle ta bussen till älsklingen, där vi är nu då som sagt, så missade vi bussjäveln! Var i sista backen och jag ser bussen komma så jag skriker till älsklingen. Puckot ger mig världens tyngsta väska och tror att jag skulle ta den ner för hela backen. Men då hade jag missuppfattat han och jag börjar gå upp igen. Men älsklingen ringde sin pappa så han kom och hämtade oss.
Nu sitter vi här vid var sin dator och luffar. Ska väl snart gå och köpa godis hoppas jag. Blev helt plötsligt as sugen på lösgodis. Mumma!
Men nu ska jag kolla lite bloggar. Puss på er

Solen lyser idag!

Hej mina kära! :)
Idag har jag bara tagit det lugnt. Vaknade med älsklingen och åt frukost. Sen tog han min cykel för att åka och kolla på hans fotbolls match. Om en stund ska jag börja med nachogratängen och vänta på att min lilla älskling ska komma tillbaka.
Jag har aldrig varit så glad över att få min mens som jag var inatt. Haha, okej kanske inte det roligaste för er att veta men ja, så var det faktist. Puh! Blev så glad så jag stört lipade! Haha (a)
Var precis ute hos min andra älskling också, Gräddnos! Åh så mysig hon är. Men nu ska jag ta och bädda sängen och städa undan lite och sen packa väskan för imorgon. Ska till älsklingen sen och skolan börjar ju faktist imorgon igen :(
Vi hörs nog lite senare, kramar

EMD i melodifestivalen

Här var man uppdaterad ja! Inte visste jag att EMD skulle vara med i melodifestivalen :o Vilken tur jag har och kollar idag då! Haha :) Självklart skickar jag iväg ett sms och röstar på de sen!
Visst röstar ni med? ;)


Okej, nu kanske jag låter som världens fjortis. MEN HUR SNYGG FÅR MAN BLI DANNY! :o Haha (a)

Melodifestivalen och älsklingen inväntas

Tjingeling :)
Haft en bra kväll hittills? Min har varit någorlund bra, även om jag varit själv och inte gjort så mycket. Haft tråkigt och så, men det funkar alltid med en bra film :) Det gör allt mycket roligare!
Nu sitter jag här och väntar på att melodifestivalen ska börja. Första delen jag kommer att se på 2009. Eller ska jag säga att det är första jag ser på flera år? För det är det faktist. Det har blivit så dåligt att det är sjukt. Förr var det mysigt att sitta med en kompis eller två med godis och dricka och kolla på melodifestivalen. Man valde alltid ut den bästa och hejade på som fan! Men nu suger de rent ut sagt. Men idag ska jag allt ta och kolla och se vilka som deltar ;)
Väntar även på älsklingen som ska komma hit. Sötnosen har köpt grejer till våran nachogratäng som ska tillagas imorgon också. Mumma! Jag längtar redan :D
Har fortfarande inte ätit något. Levt på gröt och 2 mackor idag. Men magen vill inte bli hungrig.. Konstigt!
Men nu ska jag se klart på filmen och sen byta över till 1an.
Ha en trevlig kväll, vi hörs imorgon.
Massa kramar


Lite dålig tajming

Haha okej, kändes lite onödigt att lägga in förra inlägget eftersom det blev paus just nu ;)
Filmen! Ja, den är riktigt bra. Kommer ihåg första gången jag såg den, då gick den också på tvn har jag för mig. Tyckte den var så sjukt bra. Efter några dagar hade jag glömt vad filmen hette och jag vaar så irriterad eftersom jag inte kom ihåg namnet på den xd Men nu går den iallafall på tvn och den är verkligen värd att se!
Känner att mina mage börjar bli lite hungrig. Har endast ätit gröt och 2 mackor idag. Och klockan är snart 7. Men problemet är att jag inte orkar gå och fixa något att äta -.- Men det får väl bli så ändå om en stund.
Som jag sa så händer det inget idag och jag är så uttråkad. Om man räknar bort filmen då ;)
Jaja, jag ska ta mig en klunk cola nu och vänta på att pausen ska ta slut. haha
kram på er :)


Honey!

ååh! Tror ni jag blev överlycklig när jag bytte från 3an på tvn till 5an och såg att Honey gick! Älskar den filmen och det var hur länge sen som helst jag såg den! så nu sitter jag fast klistrad vid tvn!
Skriver i pausen..
kram

Våran trevliga maskerad kväll

Ja men då blir det ju som vanligt nu då. Att jag berättar om mina roliga dagar lite sådär efteråt ;) Men det gör la inget?

Men dag igår började iallafall med flera timmars fixande och tråkande. Vid 5 tog jag mina pums och min väska och gick upp till Sofia. Första gången jag gick i höga klackar, gick inget vidare i början kan jag lova! Haha, gick i 1 mil/h haha. Väl hemma hos Sofia höll jag på att dö. Haha så snygg har jag aldrig sätt henne kan jag lova! Katarina, Sofia's mamma, körde oss hem till Julia. Där var Julia, Vickan, Eve, Jenta och Madde också. Vi skratta åt varandra, åt lite godis och vänta på de andra. När alla hade kommit så gick vi ner till kinaresturangen, vi våra snygga kläder!!, och beställde mat. Medan vi väntade på att maten skulle bli klar så gick vi in till Boström och köpte dricka osv. De hade redan världens största godis-skål uppe hos Julia. När maten var klar gick vi upp till Julia och åt. Jag åt som en gris och de borde jag inte ha gjort för efter de hade jag sjukt ont i magen! haha. Efter maten kollade vi på lets dance, de gick modevisning och så. Riktigt skoj kväll måste jag säga. Verkligen! Det är såna här kvällar som man kommer ihåg.
Tack för en sjukt rolig kväll snyggingar! <3

Mobil-bilder:


Fulaste bilderna men blev inga som var riktigt användbra så fick bli dessa ;)


Lite snygga detaljer jag hade på mig under kvällen haha ;)


Nej, jag åt inte upp allt. Men de mesta (a)

Julia's kamera-bilder:


Vll inte lägga ut enskild bild på alla eftersom de flesta inte ville de.


Snöstorm ute? ;)

Gud vad det snöar ute. Snöat har det ju faktist gjort hela dagen. Visst är det mysigt, men nu ligger det ju svin mycket snö ute på marken :p Hehe.
Idag har jag bara varit hemma. Jag skrev förut att jag skulle duscha och göra mat. Icke. Jag orkade inte ta mig till duschen och inte heller orkade jag göra någon mat. Fanns inget gott i kylen så jag sket fullständigt i det. Blev en macka och oboy istället ;) Nu sitter jag med en stor cola flaska bredvid mig som snart ska öppnas! Ska göra ett inlägg nu om igår med lite bilder till det haha ;)
Sorgligt nog ska jag inte göra något alls idag. Känns faktist riktigt tråkigt eftersom det är lördag och snart börjar skolan igen. Men ja, jag får la sitta hemma själv då. Haha.
Imorgon blir det nachogratäng med älsklingen iallafall :D Om han inte ångrar sig vill säga. Men det hoppas jag inte. Men jag ska väl ta och börja med inlägget om gårdagen då.
Kram på er

L ö r d a g

Hejsan :)
Kom hem från älsklinen för en stund sen :) Har allt haft en mysig morgon. Vaknde och låg kvar i sängen en stund och myste. Sen gick vi ner och åt en rejäl frukost. Macka och gröt, mumms :) Sen gick vi upp och spelade lite bilspel på tvn, fast det gick inte så bra i början. Haha. Sen satt vi lite vid datorn och sen åkte jag hem. Stod och vänta ute en stund och det var riktit kallt! + att jag hade mina pumps på mig så jag frös nästan sönder ju :(
Nu sitter jag här och har inget att göra. Ska snart tar mig en dusch och sen göra mat till mig och lillasyster. Får se vad de blir för smaskigt. Något lätt får det allt bli iallafall (a)
Men nu ska jag packa upp väskan och sen hitta på något att göra.
Kramar

(skriver om gårdagen lite senare+ lite bilder om någon har tid att skicka)

Hjortron i mitt <3

Brr! Riktigt kallt är det, ute som inne. Har suttit nere i mamma's och pappa's säng en stund och kollat på tvn. Åt flatbröd och hjortronsylt från norge och drack oboy. Finns det något goare än hjortron? Mumma säger jag bara! Så ska det vara grädde till också, ååh! Haha :)
Sitter i mitt o-städade rum nu som jag skulle städa.. Men orkade inte (a) Haha. Men jag får väl ta och göra det nu då. Ska ta bussen vid 5 så måste hinna det innan jag ska dra. Att ta bussen när jag ser ut som jag gör är inte en dröm kan jag säga. Haha kommer jag att överleva? Pinsamt värre. Men kanske byte om innan jag åker och tar på mej kläderna hemma hos Julia sen igen. Haha :)
Nä men nu ska jag faktist städa upp här innan top model börjar.


1. Bild på min söta frisyr och mammas guldiga blus (a) Haha. Lockarna har tyvärr börjat gå ur så ska locka till det innan jag går.
2. Sen kjolen som jag fick hem idag. Ser bättre ut på

F r e d a g

Hejsan :)
Haft en bra fredag? Själv har jag haft fullt upp. När jag och älsklingen vaknade, efter en riktigt skön sömn, så gick vi ner och åt frukost. Sen har jag suttit och lockat håret nästan hela dagen. Okej, det var några timmar sen jag var klar men det tog riktigt lång tid. Sen har jag sminkat mig och lite så.
Var nyss ute och hämta mitt paket från hm och pengar av min moster som mamma hade lämnat till henne. I paketet från hm så var det kjolen som jag beställde samtidigt som skorna och bikinin. Den satt allt bra. Inget speciellt med den men alltid bra att ha ;)
Nu hade jag tänkt att städa upp lite på rummet och sen ta en macka. Ska ner och sätta mig i mammas och pappas säng och kolla på tv också. Har ju ändå inget att göra så (a)
Men vi skriver nog ett inlägg innan jag drar till Julia.
Puss på er

Saknar dagar som denna!


Förfärlig bild men gud vad jag saknade dessa dagar!


T o r s d a g

Hej Hej och ännu mera Hej :)
Sitter och kollar på unga mödrar just nu. Tycker så synd om den orange håriga tjejen, Nadia, som var tvungen att göra abort pga leukemi. Man blir själv ledsen när man ser en pytte pytte liten kista. Riktigt sorgligt.
Kramp i magen har jag också :( Ingenaning om varför heller, skit! Hoppas bara att jag inte får lika ont som jag hade inatt. För då dör jag kan jag tala om.
Hade tänkt lägga mig i sängen med tyska boken nu och bara slappa. Hoppas på att älsklingen kommer hit sen. Annars blir jag själv hela kvällen, vilket jag inte vill!
Men vi kanske hörs senare :)
Kramar

Lista

Vem?

Vem var den senaste du pratade med irl? mamma
Vem var den senaste du smsade till? Julia
Vem var den senaste du fick sms av? Julia
Vem var den senaste du ringde till? Casandra
Vem var den senaste som ringde till dig? Casandra
Vem var den senaste du skrev till på msn? Meddi
Vem var den senaste som skrev till dig på msn? Meddi
Vem var den senaste du kramades med? Meddi
Vem var den senaste som pussade dig? Meddi
Vem var den senaste som du pussade? Meddi
Vem var den senaste du hånglade med? Meddi
Vem var den senaste du var tillsammans med? Meddi?

-

You make me confused,
but you don't seem to care

Snabbis

Nu har top model börjat så nu sitter jag med blicken på tvn ;) Har hunnit äta och städa rummet också. Känns skönt att få gjort det. Dammråttorna var nu nära på att ta över mitt rum! haha :) Ska ta fram papper och rita lite hade jag tänkt. Medan top model går :) Idag ska jag inte göra något alls. Bara ta det lugnt. Funderar lite på om jag ska plugga lite tyska sen också. Som en kul grej bara. Måste få bra på provet (a) Men det får vi allt se på sen! Haha.
Men nu måste jag avsluta detta så jag inte missar för mkt på tvn!
Kramar

Hejhejhej :)

Hejsan :)
Hela denna dagen, än så länge iallafall, har jag legat i sängen med älsklingen. Men nu har han åkt hem :(
Denna natten har varit en av de värsta på länge! Somnade ganska tidigt, kommer inte riktigt ihåg vad klockan var. Sen vaknade jag mitt i natten, älsklingen var fortfarande vaken, och mådde riktigt illa. Gick till toaletten och satt där hur länge som helst. Detaljer behöver vi inte gå in på. Efter ett tag gick jag tillbaka till rummet och la mig i sängen. Hade världens kramp i magen och det kändes som det var knivar som skar mig inifrån. Grät som en gris och kunde inte somna. Gick till toa igen, satt där i 100 år. (alltså, inte på toan utan inne på badrummet haha) Efter ett tag kändes det bättre och jag gick tillbaka till sängen. Efter ett tag hade det gått över helt men det tog ändå ett tag att somna. Var rädd att jag skulle spänna magen så det skulle komma tillbaka. Haha.. Sist jag kollade på klockan inatt var den 05.00 exakt. Somnade någon timma efter det.
Vaknade runt halv 12 nästan imorses och det var hur skönt som helst att äntligen sova länge. Men det var väl inte konstigt att jag fick mig en extra lång sovmorgon när jag hade vart uppe på natten. Jag gick iallafall upp och duschade och Meddi gick ner och fixade frukost. Så när jag var klar var det bara att gå ner och ha frukosten serverad ;) Spelade yatzt samtidigt som vi åt. Tyvärr så förlorade jag :(
Som sagt så har älsklingen åkt hem nu och jag sitter och kollar på joey. Ska snart testa att locka håret och se hur det blir. Ska ju nämligen vara en tant imorgon. Vi ska vara hemma hos Julia, äta kina mat och sånt. Så ska alla vara utklädda (a) Får väl se hur alla kommer se ut, haha!
Nä nu ska jag dra mig, vi får höras senare.
Kramar


Nu säger jag godnatt :) sov gott!

Nu har Vickan åkte hem. Vi har suttit nere i köket och spelat fia och haft det trevligt. Ätit kokt korv med bröd har vi också gjort ;) Godis och cola hade älsklingen också med sig så det har vi mumsat på! Nu ligger älsklingen i sängen och väntar på mig, hoppas jag! haha :) Grey's första avsnitt för våren går idag också så det kollar jag på nu. Äntligen har något bra börjat på tvn! :)
Men vi hörs imorgon, kram på er

Med Vickan och inväntar älsklingen

Hej igen :)
Vickan är fortfarande kvar och nu väntar vi på att Meddi ska komma också. Snäll som han är sprang han och köpte godis(om han va seriös vill säga haha). Nu får vi väl bara hoppas på att han inte missar bussen ;) Vet inte vad vi ska göra men det blir la att spela något skulle jag tro :)
Min kjol från hm har kommit nu också. Eller ja, inte hem men till grillen ;)
Jaja nu ska jag stänga ner datorn och invänta älsklingen,
vi hörs imorgon :)
Sov gott , pussar


Med Viktoria nu ;)

Hejsan :)
Sitter här i rummet med Vickan just nu. Meddi åkte hem vid 4 tror jag den var. Eller något sånt.
Ja, iallafall jag och Vickan sitter med var sin dator och söker information till våra so-arbeten. Haha, eller det var meningen att vi skulle det men det har inte blviit så ;) Jag har endast kopierat lite text. Inte ens läst igenom det än :p Hell's kitchen går på tvn just nu också.
Jaja, vi hörs la sen kram på er :)
<3


Godmorgon :)

Godmorgon :)
Vaknade för någon timma sen eller något och har kollat på tvn sen dess. Meddi ligger bakom mig här i sängen och sover. Ska väl snart ner och käka frukost skulle jag tro. Börjar bli lite hungrig. Idag blir det till att vara med Julia och Emelie, eller ja senare då :)
Men ska stänga av dator nu och väcka Meddi.
Hörs senare, kramar

Hejdå

Sitter och kollar på vänner. Har hur tråkigt som helst. Vänta på att älsklingen ska komma hit också. Något bra med denna jobbigt långa dagen iallafall.
Ska se om det kommer någon film på tvn idag, annars vette fan vad vi ska göra. haha :) Stinker fisk i hela huset också :o Usch. Pappa sitter nere i köket och håller på med sina äckliga småfiskar!
Men nu ska jag stänga av datorn, hörs imorgon :)
Kram på er


Jag saknar min älskling

Hej :)
Var nere och åt för en stund sen och nu ligger jag i sängen och kollar på hell's kitchen. Tycker egentligen inte om det programet men har man inget annat att kolla på så finns det inte så mycket mer att göra ;)
Ska iallafall ställa ner datorn nu och försöka sova en stund till.

Haha nu kom jag på en sak som vi skratta åt igår. För rätt länge sen när jag va sjuk i nästan 1 vecka så låg jag alltid och kollade på tvn på förmiddagen. Så kom det alltid ett program som hette "husband". Varje gång jag såg att det var det programet som skulle komma så tänkte jag alltid "nej! jag orkar inte kolla på något husband" Alltså hade jag för mig att det skulle vara såna som spelade i ett band. Men det visade ju sig vara husband-make alltså. HAHA. Assa jag kunde inte sluta skratta igår. Och det tog ju flera dagar innan jag fick in i mitt huvud att det handlade om makar och inte ett husband. Hahaha xd

Ja en liten rolig grej bara ;) Nu ska jag sova, puss på er

Varning för lång lista

50 FRÅGOR MED SVAR:

1. pratar du fortf. med personen du kysste senast? absolut
2. har du sett din bästa vän gråta? ja
3. har du gråtit över en kille/tjej? ajjemän
4. blir du lätt svartsjuk? nej
5. bor din mamma och pappa tillsammans? ja
6. är du polare med grannarna? haha nej
7. gillar du någon just nu? självklart
8. senaste piercingen? örat
9. saknar du någon just nu? ja..
10. vart åkte du sist du reste? hem från Eve
11. gay? haha knappast
12. har du däckat/spytt för du druckit för mkt? ja
13. vad har du för telefon? vet inte, sony ericsson iaf. Lånar min pojkvän's bror's mobil
14. har du täckt någons hus med toa-papper? nej
15. suger det här? ja faktist
16. har du varit på stranden? vem har inte det?:p
17. vem är din bästis? alla är lika bra
18. vem träffar du mest av dina kompisar? alla, eller ja. De i skolan
19. har du bra syn? ja
20. har du varit på ett party? ja
21. vilket är ditt favoritdjur? kanin, hund
22. vilken är din favoritfärg? ingen speciell
23. har du varit utomlands? ja
24. har du sett din bästa vän naken? ja
25. vilket är det bästa bröllop du varit på? jag har endast varit på mamma&pappa's och moster&per's så det måste ju vara det ;) (dubbel-bröllop)
26. skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål? klart de skulle
27. var är dina syskon just nu? syster med en kompis o bror på sitt rum
28. hur är din dröm tjej/kille? som älsklingen
29. vilken tid gick du upp imorse? kan inte riktigt sätta en tid :p
30. vad ska du göra i helgen? vara hemma hos julia på fredag iallafall
31. vad står det i fjärde smset i din inkorg? Assa okej.
32. vad står det i ditt nyaste sms? Mm.men skriv du sen älsk
33. vad har du för kläder på dig just nu? underkläder, strumpor, chinos, tröja och en kofta
34. vad har du för färg på ditt hår? blont med lite brunt i
35. vad gjorde du igår? lanade med flickorna
36. vad är det första du gör på morgonen? stänger av klockan (omdetärskola)
37. vad ska du göra efter det här? sova
38. tänker du på någon viss person just nu? ja
39. vad är klockan just nu? 17.04
40. katter eller hundar? hundar
41. har du varit kär i en lärare? haha nej :o
42. vad längtar du mest efter till sommaren? värme o ledig
43. vad önskar du dig i julklapp? vet inte
44. sommar eller vinter? sommar!!
45. bästa låten? ingen speciell
46. bada eller sola? sola, just nu iallafall. fast på sommaren brukar de vara bada ;)
47. är du kompis med någon nu som du varit tillsammans med? nja
48. sminkar du dig? ja
49. vill du dö? nej
50. är detta sista frågan? haha ja? -.-


Gamla cam bilder, njut! Haha






Hahaha ja, jag sitter här och raderar massa gamla cam bilder. Vissa kommer jag inte ens ihåg att jag tagit över huvudtaget. Eller ja, de flesta faktist. Haha, tex den i sängen? Eller den med max-muggen? :o Oförberedd eller vad haha xd
Ja, alltid kul att kolla på bilder som man inte sätt på länge :) En sak som är säker är iallafall att jag saknar mitt hår! :(

T i s d a g

Låg och kollade lite på Oprah förut som handlade om en tant som hade fått stroke. Somnade iallafall någon gång under programet och sov i några timmar. Riktigt skönt, men är fortfarande lite trött och har huvudvärk. Men ska inte somna nu iallafall för mamma har börjat med maten där nere så får väl vänta tills jag har ätit.
Om 30 min börjar top model också, fast gamla avsnitt då. Men det funkar att kolla på de också.
Nä, nu ska jag lägga mig ner i sängen och se på vänner medans jag väntar på att top model ska börja. Hörs senare, nog efter jag har sovit (de vill säga om jag somnar).
Kram på er

Gårdagens LAN med tjejerna

FÖR HELVETE LARS-OLOF!

Jag och Sofia åkte med pappa in till Edet vid kvart i 9 ungefär. Han släppte av oss vid Boström så köpte vi dricka och sen gick vi upp till Eve. När vi kom dit så satt alla 4 nördar framför datorerna! Haha :) Jag och Sofia hann endast ta upp våra datorer innan vi skuller ner till Boström för att köpa något gott att äta. Jag och Eve tog var sin sparkcykel och åkte ner till Boström på. Fan va länge sen det var man åkte det xd Och när vi kommer vid.. ja, vad heter det nu då? Det man slänger flaskor och sånt i. Iallafall, när vi kom där så hanlkar Vickan! Hahah, jag hörde att alla började gapflabba och när jag vänder mig om så ligger Vickan på marken xd Haha. Riktigt kul var det. Inne i Boström köpte vi fruktsallad och grädde. När vi kom hem till Eve så skulle vi då äta fruktsalladen och grädden. Tror ni inte Sofia har tagit någon soya kräm eller något istället för laktosfri grädde xd HAHA. Fyfan va den smakade!
Mitt internet funkade utav någon konstig anledning inte på min dator så det blev ju inte att sitta vid datorn för min del iallafall. Men lånade den Sofia satt vid och kollade det viktigaste ;) Skrattade mest hela kvällen och vid 12 någon gång började vi kolla på en film. Men jag somnade flera gånger och det var inte någon som var direkt intresserad av filmen :p Så jag la mig bredvid Vickan och Eve och sov från och till hela natten nästan. Vaknade runt 6 någon gång och då skulle vi äta frukost. Blev mackor med juice haha :) Efter frukosten tog vi oss en promenad. En promenad klockan 7 på sporlovet! Jag och Eve tog även denna gången var sin sparkcykel, haha. När vi kom tillbaka kollade vi på film och drack varm oboy. Mysigt. Sofia, Vickan, Casandra och Elin somnade var sina gånger typ ;) Och alla blev det kort på förutom Casandra. Men de får jag tyvärr inte lägga ut :(
Okej, blev en lite väl lång text nu men det får la gå. Haha :)




Trevligt hade vi iallafall, eller hur?
<3


090217

Godmorgon!
Kom hem från Eve för en stund sen och gud vad jag är trött. Inatt har vi lanat hemma hos Eve. Internet funkade naturligtvis inte på min dator -.- Så jag sov till och från hela natten nästan. Men är fortfarande riktigt trött eftersom vi har varit vakna nu sedan 6-7 någon gång. Eller ja, jag kanske inte ska klaga eftersom de andra har varit vakna hela natten ;) Haha.
Men nu ska jag lägga mig ner under min filt och sova några timmar. Lägger in lite tråkiga bilder sen från kvällen igår och imorses.
Kram


Oj, lite för varmt

Pjuh, om jag inte dör av värme snart alltså! Kanske borde byta ut koftan mot en tunnare tröja ändå.. Eftersom vi är 6 st som ska trängas i ett litet rum så :p
, nu blev det en tunn brun tröja istället ;) Skönt.
Kollar på något program som går på 5an om semester skit. Har inget att göra.. Ska ju inte åka fören om 1 timma. Packat ner lillasysters dator har jag också gjort eftersom det är den jag ska ta med mig till Eve. På min kan man ju inte koppla upp internet på..
Jaja, jag får la ta och städa upp lite på rummet och sen bara vänta på att åka.
Vi hörs senare, om det går att koppla upp internet hemma hos Eve då vill säga.
Kram på er

Min älskade gamla kofta kom till användning idag

Hejsan :)
Har haft beslåt ångest om vad jag skulle ha på mig ikväll. Ville ha något bekvämt eftersom vi ska sitta vid datorn i flera timmar ;) Haha. Så efter ha haft på mig 100 olika klädesplagg så bestämde jag mig för att ta på mig mormors kofta. Eller nej, inte mormors utan min, men som mormor har stickat till mig. Den är lite för liten, men såå otroligt skön.

Ja, just det. Denna koftan (a)



Till koftan blev det chinos från gina och även tröjan under kommer därifrån :)

Kommer ihåg när mormor frågade om jag ville att hon skulle sticka en sån kofta till mig. Jag blev verkligen glad eftersom jag tyckte de var så himla fina och såg så mysiga ut. Men när jag väl fick tröjan så var den lite för kort i ärmarna, även fast mormor hade mätt mina armar. Sånt är så typiskt. Men nu har jag bara dragit upp ärmarna lite så den sitter perfekt ;) Haha

Tråkigt x10000

Vad fan ska man göra? Haha det är mer än 3½ timma kvar tills jag ska åka och jag har tråkigt. Finns absolut inget att göra :( Sitter och lyssnar på Casandra's låtar iallafall :) Ortoligt  hur bra man kan sjunga!

Funderar om jag kanske ska börja fixa mig lite grann. Ser ut som ett troll i håret (a) Haha. Så när jag är klar så kanske det finns något kul att kolla på datorn iallafall. För snart ruttnar jag bort!
Skriver om ett tag..


Skolavslutningen i 6an på Ryrsjön-skolan

Hahaha Sofia skickade nyss bilder från när vi slutade 6an. Det är något jag bara måste dela med mig av.


Kan ni fatta att det är jag i gult? Knappt så jag själv kan det faktist :p
Sofia tönt som täckt över hennes mun ;)

M å n d a g


Så här såg min klädsel ut i Lördags ;)
Lila linne - gina
vit t-shirt - cubus
väst - ?
jeansleggins - gina
halsband - guldfynd


Idag vakande jag hemma hos älsklingen. Tidigt denna dag också, somnade ju rätt tidigt igår. Duschade och åt frukost. Sen gick vi upp och Meddi somnade medan jag kollade på sex and the city idag igen ;) Riktigt bra film faktist. Åkte hem vid kvart över 2 och nu sitter jag här. Ska hem till Eve ikväll och lana med några haha! Kul kommer det allt bli. Men nu ska jag ner och smaka på lillasysters kladdkaka ;)
Ha en bra dag

Nu kryper jag ner

Nä, nu slocknar mina ögon snart! Hur trött som helst.. Men det är nog en viss del datorns fel. Har ju suttit här i över 3 timmar :o Inte bra, inte bra. Älsklingen är snart påväg hem iallafall. Hoppas jag. Matchen var väl slut vid 23.00 så ja..
Jag ska stänga ner datorn och plockar bort ur soffan och bädda ut den. Sen ska jag krypa ner och invänta min älsklade älskling :)
Vi hörs imorgon när jag har kommit hem från Meddi.
Sov gott nu, kram på er

(inga bilder idag pga att jag sitter på meddi's brors dator)

Min alla hjärtans dag i text

Ja, igår var det ju den mysiga dagen alla hjärtans dag. Dagen började rätt segt, jag fixade mig osv. Som jag skrev i några inlägg neråt så hade jag dålig hårdag som slutade med ett hårband. haha :)
Tog iallafall bussen vid 5 och mötte Eve. Så gick vi hem till Meddi där Tomas också var. De hade lagat mat och gjort det riktigt mysigt ;) Vi åt och snackade en stund. Efter de gick jag och Eve för att hyra film. När vi är framme vid nöjesbutiken så kom vi på att vi inte hade någon kod att slå in när vi skulle hyra film. Så vi sprang, fattar ni jag sprang utan större anledning haha, tillbaka hem till Meddi och så följde han med. Hehe. Tillslut blev det sex and the city filmen, en skräck film, godis och chips. Kommer inte riktigt ihåg vad skräckfilmen hette med det var något med en natt som var 30 dagar lång, har för mig att den hette något med det. Iallafall, så gick vi hem till Meddi igen. Sätter på filmen och sätter oss bekvämt i soffan. Tror ni inte filmjävel hackar då? Jo, självklart. Så jag och Meddi tog cykeln tillbaka och bytte filmen. Haha, vilken jävla dåre han är på cykeln! Trodde jag skulle dö där bak haha. Kollade på sex and the city först (det var så vi tänkte iallafall). I slutet av filmen så skulle Tomas dra för han skulle ut. Så vi kollade bara klart på filmen sen gick stackars Eve hem och jag och Meddi gick upp och la oss nästan direkt.
Ja, som ni förstår så orkar jag inte gå in på massa deltaljer så jag sammanfattade de bara snabbt ;) Mycket mysigare än vad de låter iallafall.
En perfekt alla hjärtans dag, för min del iallafall.
<3

Goaste fruktsalladen av svärmor ;) haha

Nä usch vad mätt jag är nu! Meddi's snälla mamma kom upp med världens goaste fruktsallad till mig. Mumma! Så den har jag smockat i mig. så russina och chips får allt vänta 1 timma eller 2 nu. Jag har ju några timmar på mig att käka ;) Haha. För övrig har jag riktigt tråkigt och är verkligen sugen på att gå ut lite. Men det tillåter inte min mage just nu, jag hade nog dött på vägen. Eller åtminstonde behövt lägga mig ner. Haha! Ingen som har lust att underhålla mig lite?
Nä men, vet ni vad jag har glömt av? Berätta om min alla hjärtans dag. Det har jag helt glömt bort! I nästa inlägg kan ni läsa om det då alltså :)
Kram

E n s a m o c h u t t r å k a d

Jaha, nu har älsklingen dratt och jag har redan tråkigt.. Sitter här med russin, cola och lite chips. Något får man ju ha när man ska sitta helt själv i 3 timmar? Haha :) Lyssnar på musik och kollar runt på bloggar. Det funkar ju i alla lägen :)
Har riktigt jävla ont i magen också och det bubblar runt där inne hela tiden. Känns faktist lite obehagligt :p
Jaja, nu ska jag inte sitta här och tjöta, eftersom jag inte har något vettigt att skriva, så jag tar och säger hejdå för en liten stund. Vet ju själv att jag kommer skriva ett inlägg om ett tag, det blir ju så när man inte har något för sig ;) Haha, men vi säger så så länge.
Puss på er


S ö n d a g

Ja, då var det söndag igen :) Men visst känns denna söndagen lite extra rolig eftersom man vet att man inte behöver gå upp tidigt imorgon? ;)
Min dag har jag spenderat hemma hos älsklingen. Vaknade rätt riktigt eftersom vi la oss hur tidigt som helst igår. Åt frukost och gosade lite. Sen satte vi på en film som vi hyrde igår (som vi tyvärr aldrig hann se). Skräck film var det och den var riktigt ruggig faktist :p Sen har vi bara ätit massa gott, middag och chips osv, och legat i soffan och slappat hela dagen. Hur skönt som helst :) Nu är klockan snart halv 8 och älsklingen ska snart dra hem till en kompis för att se på fotboll.. Och ja, då kommer jag sitter här vid datorn och nästan ruttna bort i hela 3 timmar! Kommer nog inte bli det roligaste men vi får väl hoppas på att jag överlever? :) Har kollat igenom alla bloggar jag läser nu så finns inte så mycket mer att kolla.. Denna datorn är också lite småseg så man blir ju lite irriterad xd haha. Nä ska inte klaga.
Vi hörs väl senare :)
kramar

HejsanSvejsan

Hejsan :)
Haft en bra dag hittills? Min dag har bestått av att fixa mig iallafall. Har haft världens problem med håret.. Fick bli hårband till slut, jag orkar fan inte bry mej om hur det ser ut nu xd Haha. Ska gå ner till bussen om ungefär 30 min :) Ska bli skönt att gå ut i det fina vädret lite, riktigt fint är det faktist!
Sitter och kollar på du är vad du äter, heter de så förresten?, och väntar på att bussen ska gå.. Haha, inte det roligaste direkt :) Men det gick ingen tidigare buss och då får man ju faktist lov att vänta.
Men nu ska jag kolla igenom alla bloggar en gång för alla och sen ska jag stänga ner datorn.
Ha en bra alla hjärtans dag nu så hörs vi imorgon!
Kramar

Bild från promenaden


Bild från våran promenad på isen, min tumme i kanten (a)
Jag älskar dig :)


Ingen rubrik

Ja, för ungefär 1 timma sen så skrev jag att jag skulle börja göra mig i ordning.. Men så har det inte blivit direkt :) Har nämligen suttit och kollat runt på lite bloggar och kollat bilddagboken.
Fast nu ringde älsklingen och sa att Tomas kommer till honom vid 4, så då blir det perfekt att ta bussen vid 17.03 för mig :) Alltså har jag inte bråttom att göra mig iordning ;) Haha.
Men jag ska ändå göra det nu x) Skriver innan jag åker sen iallafall,
puss på er

Morgon promenad med älsklingen

Hej på er :)
En bra start på en mysig dag har jag allt fått. Vaknade vid 10 bredvid älsklingen. Gick ner och åt nästan direkt och sen bestämde vi oss för att ta en promenad ner till Ryrsjön. Tog på oss tjocka kläder och gick. Varmt var det ute och hur fint väder som helst. Man blir ju så glad av att solen lyser på en klarblå himmel :) Gick runt på isen som var över hela sjön. Haha, kulkul :) Sen gick han till träningen och jag gick hem.
Nu sitter jag här och funderar på om jag ska börja göra mig i ordning snart. Har ändå inget att göra så varför inte :) Haha. Ingenaning om vilken tid vi ska hem till Meddi men det blir nog runt 3-4 någon gång.
Hoppas ni alla får en bra alla ♥ dag :)
Kramar


Godnatt med er

Nu börjar filmen som jag ska se på på 5an :) Om en stund kommer Meddi så jag ska stänga av datorn nu så vi hörs till morgonen.
Godnatt


Lite missnöjd, men ska absolut inte klaga

Sådär ja, nu är handduken borta från huvudet och jag vet inte vad jag ska säga.. Blev ju rätt bra förutom att mamma har missat typ 3 hela ställen. Typiskt mamma :) Men jag ska då fan inte klaga, när jag gjort det på henne så har det blivit x100 värre. Hade ändå inte blivit bättre om jag gjort det själv ;)
Nu har jag bytt ut nyponsoppan mot rödfanta som är något av det goaste som finns att dricka. Och lite choklad på det också ;) Det är ju faktist helg nu och lov! Härligt måste jag säga.
CSI Miami går på tvn nu så det fastnar ögona på ungefär var 3dje sekund hehe.
Vi får höras senare för annars kommer detta inlägget aldrig bli publicerat om jag bara ska fastna vid tvn hela tiden ;)
Kramar på er

Gamla bowling bilder

Har massa bilder från när vi alltid var och bowlade i älvhögsborg förr :) Alltid kul med såna bilder, så här kommer några.

Lillasyster och farfar


Ja, det är jag det. Haha


Ursäkta min mun.. Har ingen aning om vad jag gör. Men Salle och jag iallafall :)

HAHA, endast för att bilden är så ful. Och kanske lite för att mitt hår är fint (a)

Vem är bowlingproffs om inte jag? ;)


Kändes inte så kul att lägga ut bilder från just denna bowling-dagen för det var mest bilder på mej :p Vilket brukar vara ovanligt :)
Men ni fick er iallafall en inblick i våran roliga bowling-dag ;) Haha.

Fredag den 13

Såå, nu är färgen äntligen i :) Eller ja, den har faktist varit de i snart 30 minuter. Det var ett tag sedan jag skrev att jag hade köpt slingmedel men det har inte blivit av att jag har gjort det. Antingen har mamma jobbat eller så har jag varit hemma hos Meddi eller hittat på något annat hyss :) Men sånt är livet. Så nu sitter det iallafall tur och det är ju skönt. Sitter här med ett stor glas med nyponsoppa och kollar lite på tvn :) Väntar på att sköja ur medlet så jag kan sätta mig lite skönare här i sängen, haha det är ju så svårt att låta bli att luta huvudet mot väggen ;)
Ja, igår var jag LITE irriterad på blogg.se. Det gick nämligen inte att publicera mina inlägg över huvudtaget. Det gick att logga in, ibland, men inte att publicera det jag skrivit. Så det blev ju inte så mycket igår och inte så mycket idag heller faktist. Har ju inte vart hemma på hela dagen :)

Idag hade vi läxförhör i so:n och jag var ju så duktig och faktist pluggade på detta igårkväll. Men tror ni inte att jag hade pluggat på fel jävla sidor? Haha, sånt är la irriterande eller? Man känner sig lite stolt sådär att man faktist pluggat, även om det bara är ett läxförhör, och sen är det helt fel. Men man lär sig av sina misstag!

Senare kommer Meddi hit och sover :) Alltid lika mysigt <3

Nu ska jag kolla mina favorit bloggar och sen ska jag väl kolla bilddagboken lite också :)
Cya buddy!

Dag med älsklingen :)

Gud va härligt det är att komma hem till ett varmt rum! :)
Idag har jag vart hemma hos älsklingen och myst med honom mest hela dagen. Sen åkte vi med mamma och pappa till Uddevalla och kollade lite :)
Nu är jag hemma och mamma ska hjälpa mig att färga håret, skriver mer när färgen sitter i håret!
Kram på er så länge :)

Fint väder ute idag, hur härlig är inte det? :)

Hej på er :)
Idag är det verkligen fint väder ute. Känns hur skönt som helst att det faktist är blå himlen ute och att solen lyser :) Härligt.
Kom hem från skolan för ungefär 1 timma sen. Helt okej dag, inte gjort så speciellt mycket :) Hade redovisning på engelskan idag, men jag och Vickan gjorde för Christel när de andra hade gått eftersom vi inte ville göra framför hela klassen. Gick riktigt bra faktist :) Bättre än jag trodde, känns hur bra som helst nu efter det är gjort!

Nu sitter jag och kollar på top model på 3an :) Ska snart börja plugga på so och sen blir det plugga på tyska också. Känns faktist inte jobbigt att plugga idag. Skönt att sysselsätta sig med något iallafall. Annars hade denna dagen nog varit väldigt seg. Nä, nu ska jag ta fram so boken och vara lite duktigt :)
Hörs senare söta människor,
kramar

Åker till Meddi nu, godnatt med er :)



Hejsan =)
Nu har jag skrivit klart engelskan, nästan. Men har inte tid med den just nu. Utan nu ska packa min väska och ta bussen till Meddi :) Sover där inatt och kommer hem imorgon efter skolan, så vi hörs då?
Godnatt på er :)






Oboy och digestive

HejHej :)
Har precis varit nere och hämtat ett stort glas oboy och några digestive med smör&ost :) Känner att jag förtjänar det nu när jag har pluggat så hårt. Haha, nej jag har faktist inte pluggat så mycket men har kommit en bit iallafall. Lite svårt att veta vad jag ska säga.. Men det kommer nog gå bra :) Sitter och kollar på unga mödrar som går på 5an. Hur fan kan man röka inne när man har nyfödda barn? -.- Haha sån irriterar jag mig så jävla mycket på. Måste man verkligen röka så kan man la göra det utomhus eller?
Jaja, nu ska jag dricka min oboy och käka upp mina digestive sen fortsätta med engelskan :)
Hörs senare, puss

Alla ♥-dag

Nu är en av årets mysigaste dag snart här. Alltså alla hjärtans dag :)
Själv tycker jag att det är ett måste att umgås med sin pojkvän/flickvän denna dagen. Även om det är en vanlig dag så kan man ju göra den lite extra mysig med den man gillar, visst? :)
Min alla hjärtans dag ska jag spendera med älsklingen, Eve och Tomas. Meddi och Tomas har fått uppgiften att fixa maten så speciellt ansträngande för mig och Eve blir det ju inte haha. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på mer, men det kommer allt bli mysigt :)
Hur spenderade du förra årets alla ♥-dag?
Själv umgicks jag med Sofia, Daniel och Ludde, hahahaha. Ja, det var det jag gjorde :p Spelade kort och ja, kan la inte påstå att det var direkt mysigt.
Därför ser jag fram emot denna gången med de bästa! ♥


You make me smile


Det har inte gått att komma in på blogg.se

Äntligen! Det har inte gått att logga in på bloggen på flera timmar, riktigt störande! Men nu funkar det, och det är ju brabra :)
Igår kom älsklingen till mig, vilket jag inte hade en aning om. Var inne i duschen när han kom, så jag visste ju inte att han var här. Så när jag gick in på rummet så låg han i min säng, den sötnosen! Åt kvällsmat och sen la vi oss i sängen och kollade lite på filmen som jag sa igår att jag skulle se på. Sen fick jag världens skrattanfall och kunde verkligen inte sluta skratta. Haha, visst inte ens vad jag skrattade åt (a)
Idag gick vi upp lite tidigare för att äta en riktigt frukost. Eller ja, det blev var sitt ägg och en toaster :) Mumms! Skolan idag var inte så rolig. Det ändå som va roligt var syslöjden där vi håller på med kjolarna ;) Sista lektionen hade vi kemiprov och jag hoppas på ett G. Sista kemilektionen nu i hela 9an, skönt!

Idag händer det faktist inte ett skit! Har endast ätit mat och suttit vid datorn sen jag kom hem. Min stackars mamma är skjuk, tycker så synd om henne.
Nu håller jag iallafall på att försöka skriva min redovisning som jag ska ha på engelskan imorgon. Ni i min grupp, var beredda på ett rött tomatface ;) Nä, men det ska nog gå bra även och det kommer vara riktigt pinsamt.

Skriver senare när jag har tid :)
Kramar

D-tox

Tjineling :)
Haft en bra dag? Själv kan jag inte säga att jag har haft det. Den har varit hur seg som helst och ja, allämnt tråkig helt enkelt. Har precis suttit och kollat på top model och nu blir det till att kolla på filmen som kommer på TV6. Håller tummarna, hårt, för att den ska vara bra. Medans filmen går så blir det till att göra det lite finare på rummet. Haha kan behövas :)
Detta blir mitt gonatt inlägg, eftersom Meddi inte vill komma, idag heller!, så kommer jag nog lägga mig lite tidigare.
Så vi hörs på eftermiddagen någon gång imorgon. Eftersom jag och Sofia drar och badar efter skolan :)
Massa kramar

Nu blir det till att plugga och senare kanske en film

Tjenare :)
Sitter i mitt super varma rum och nästan svettas. Nej, det gör jag inte men jag kunde ha gjort. Riktigt varmt är det iallafall. Har suttit och målat, igen. Tjötat och surat på Meddi också, latare får man leta efter. Inte ens jag är så lat :o Och är man latare än mig så är det fan kris!
Hade tänkt att ta fram min kemi bok nu och läsa lite. Har egentligen ingen lust till det men jag måste göra det. Orkar inte göra det senare heller så ja, det blir ju perfekt nu då.
Varför kan det aldrig gå bra filmer på vardagar? Och då menar jag på de vanliga kanalerna som 1,2,3,4,4+,5 och 6. Går bara en film idag och det är D-tox. Vet inte om den är bra, aldrig sätt den. Så kanske sätter på den och se vad de är för någon film. Hoppas den är bra iallafall annars överlever jag inte kvällen. Min pojkvän vill ju nämligen inte komma till mig!
Jaja, kemi boken väntar på mig.
Kram på er


Lördagens klädsel

LÖRDAGENS KLÄDSEL



Spets jacka/tröja - gina tricot
Linne x2 - gina tricot
Kjol - vero moda
Glansiga leggins - vero moda
Halsband - juklapp av Meddi's familj

Sent ute är ju bara förnamnet, eftersom det är Tisdag idag. Men har man en cp mobil som nästan inte vill lägga in bilder på datorn så har man ju inget val :)

Gräddnosan!

Blir lite mycket inlägg nu på kort tid. Men ni måste förstå mig, jag är hemma helt själv och har huur tråkigt som helst.
Värmde potatisgratäng och satte mig i mammas och pappas säng och kollade på tv. Gick något program om bröllop haha :p Blev inga chips iallafall, blev hur mätt som helst av gratängen.
Har lagt in bilder från datorn och mobilen nu så en del kan vara lite gamla, men de får komma upp ändå :) För ibland går det inte att ladda upp bilder från den mobilen jag har nu och det gör mig såå jävla förbannad!




Har mer, men de blev bara suddiga eftersom jag inte kunda ha blixten på när jag fotade sötnosen min! Efter att jag hade suttit och matat henne med 2 morötter en stund så ville hon inte va med mig längre.. Så jag gick in, men det var skönt att komma ut lite :)

Kallt ute

Nu har jag  vart ute i det kalla vädret. Gräddnos låg på sin vanliga plats, på filten på bordet! Haha hon är så söt :)
Tog några bilder men orkar inte lägga in de nu så de kommer sen :) Nu ska jag gå ner och värma lite potatisgratäng, blir kanske några chips efteråt (a) Ingen har sagt att det är fel att unna sig lite extra gott när man är hemma och mår dåligt ;)
Maten väntar,
kram

Här har det snöat!

Gud vad det har snöat här idag :) Vitt överallt nu när man kollar ut genom fönstret.
Har tagit på mig tjocktröja och mjukisbyxor nu så nu ger jag mig ut till Gräddnos en stund. Ska försöka få en söt liten bild på henne också :)
Hörs senare, puss

Godmorgon på er

Godmorgon :)
Eller ja, det är la inte riktigt morgon fortfarande men det känns så. Har stannat hemma från skolan idag pga mensvärk. Hoppade över min mens denna månaden så fattar inte hur jag kan ha mensvärk.. Skit är det iallafall! Har legat i sängen och kollat på tv hela morgonen. Har inte gått några bra prgram alls faktist. Kollade lite på operah och det handlade om "frigående djur". De visade en video där små kalvar var fast kedjade med en kedja runt halsen i en liten bur, alla hade var sin bur. Buren var så liten att de inte kunde röra sig över huvudtaget. När de skulle slaktas var de oftast tvungna att dra ut kalvarna för att de inte kunde gå, de hade alltså suttit i denna buren i 16 veckor. De flesta hade lunginflamation och fel på tarmarn osv. Hemskt var de :s
Jaja, nog om det. Idag ska jag endast plugga på kemin. Prov imorgon så :)
Nepp, nu ska jag kolla runt på internet lite ;)
Kramar

Min baby

Jag är lyckligast i världen som har dig.

Sista inlägget för idag, och nu är det faktist sista! :p

Hur många gånger har det inte hänt att jag skriver "detta blir nog det sista inlägget för idag", och sen kommer det ändå flera stycker till? Händer ju nästan varje kväll (a) Men har man tråkigt så har man, inget att göra åt. Nu har jag iallafall suttit och målat hela kvällen, åh jag älskar det! Finns ju inget roligar :) Men trött blir man. Som jag skrev förut, det där med mackan och vattnet, ehe. Det blev en bulle och fanta istället (a) Onyttig som man är.
Prison break går på tvn nu men jag är inte så sugen på det idag och vill bara lägga mig ner och sova. Tråkigt att älsklingen inte är här bara :( Ska åka med Sofia lite tidigare imorgon för jag ska gå med henne när hon tar några prover på vårdcentralen.
Känner mig inte så bra nu.. Huvudvärk och mår riktigt illa, hoppas det försvinner över natten bara. Men nu hade jag tänkt ta mig själv och min trötta kropp bort från datorn och ner i sängen. Känner hur mina ögon påsar ihop sig och vill stängas helt!
Vi hörs imorgon efter skolan, godnatt och sov gott :)

Lipstick jungle, macka och

Lipstick jungle har precis börjat så nu ska jag springa ner och hämta en macka och ett glas vatten och kolla på tvn den närmaste timmen. Blir till att sova själv inatt när man har världens lataste och tårkigaste pojkvän! :s
Jaja, överlever gör jag ju. När tvn är klar blir det till att lägga sig och sova, ska bli skönt att somna tidigt ikväll eftersom vi somnade runt 1 igår och imorses vaknade jag och kunde inte somna om..
Så nu säger jag godnatt till er underbaringar,
godnatt :)

Skönt promenad

Nu är jag hemma efter en promenad på ungefär 1 timma med Sofia Salle och Salle's hund Lady ;)
Haha, när jag hade gått ut och väntade på att de skulle komma ner så satt jag mej ner vid min gård för att de inte skulle se mej. Så när de var typ 3 meter ifrån mej så skrek jag och alla 3, tom Lady, hoppade till! Lite små roligt var det allt att skrämma fjantarna! Gick till ryrsjön och tillbaka och pratade en massa. Kallt var det ute med skönt att komma ut lite.

Nu sitter jag här, i mitt supervarma rum och är helt stel i både fingrar och tår! Ont i nacken och en bit ner på ryggen har jag också.. Inte en aning om varför heller.

Haha nu märkte jag att jag hade börjat skriva ett inlägg men aldrig publicerat det ;) Det kan ju vara smart att göra?

Blir nog inget mer idag om jag ska vara ärlig, så vi hörs imogon? :)

Kramar


Promenad

Nu blir det promenad med Sofia och sen blir det att tjöta på älsklingen och hoppas på att han är snäll och kommer hit ikväll.
Vi hörs när jag är tillbaka?

Grattis världens bästa

Grattis till världens bästa pappa som fyller 40 idag och till sötaste Elin som fyller 16 idag!
Kärlek till er båda <3

Jag är trött

Hejsan :)
Har faktist inte haft någon lust att sitta vid datorn idag så nu är det första gången jag sätter på den idag :) Tummen upp för mig eftersom att sätta på datorn brukar vara det första jag gör när jag kommer hem från skolan! (y)
Slutade skolan nästan 1½ timma tidigare idag, hur skönt är inte det då? Speciellt när det är första skoldagen i på veckan. Hade inställd tyska och därför slutade vi tidigare :) När vi kom hem från skolan så kom Sofia ner till mej så pluggade vi lite kemi och åt någon mjuk-kaka som mamma hade gjort ;) Haha.
Nu sitter jag här och har precis ritat, i flera timmar. Ändå blev det bara 2 teckningar xd Men det funkar det med. Kollar på unga mödrar som går på tvn också, trött är jag med! Funderar på att lägga mej en stund och vila, kanske somnar jag en stund. Det hade vart riktig skönt.
Men ska iallafall kolla igenom bdb om någon rolig har lagt ut bilder och sen ska jag städa upp lite på rummet :)
Hörs senare, kramar

Älskling då!



Hahaha är han snygg?
Borde jag tillägga att han sitter på toa och skiter i Bosnien?


Seg och skön dag med älsklingen

Hejsan :)
Här sitter jag med älsklingen i hans rum, fast vid var sin dator. Idag har vi bara tagit det lugnt, tillsammans. Vaknade nog runt 12-1 någon gång. Åkte till mig vid 4 med mosters man, tur att vi slapp ta bussen! Hemma gjorde jag hamburgare till mig, bror och älsklingen. Riktigt gott! Fast råkade göra sönder ena hamburgarbrödet så jag fick inget lock :( Haha. Sen har vi bara legat i sängen och kollat på tv och så. Riktigt seg dag, men det har varit skönt. Gött att inte ha något att plugga på tills imorgon iallafall.
Åkte med pappa in till Edet förut när han hämtade mamma, också gött att slippa ta bussen in till Edet! Haha. Vi har haft riktigt bra tajming idag ;)

Imorgon blir det till att plugga på Kemi-provet med Sofia :) Skönt att börja i tid denna gången, även om vi får ha med oss böckerna. Så någon dag i veckan ska jag och Sofia till badhuset och bada ;) Haha, ska faktist bli skönt! Länge sen jag badade och det är ju sååå skönt! Faktist. Så då blir det ett dopp i Edet's stora bassäng.


Kram


Fina saker upphänga i köket, gjorda av mig



Kommer du ihåg Sofia? Haha, denna tavlan är gjord hos Sofia's farmor! Fin?;)

Här har vi en tavla från när vi var i Öresjö, gjorde av konstnären Mikaela! Haha.


Denna tavlan är tyvärr lite vattenskadad. Haha, därav de fula fläckarna ;)



Haha hemska saker som mamma har upphägda i köket, gjorda av mig :o I vårat lilla kök så har alla dessa 7 saker en plats! Nästan så man skämms ju :p Har aldrig tänkt på det, utan kom att tänkta på det förut när jag satt med lillasyster i köket :p Haha x)
Stolt konstnär!

Lyckad lördagskväll

Kvällen igår var riktigt lyckad faktist. Enligt mej då ;)
Kvällen började med att jag åkte till Julia vid 5, så var jag där medans de lagar och åt mat. Jag hade ju då redan ätit smörgåstårta :) Sen kom Victor och Tommy. Vi tjejer spelade kort och hade det trevligt. Jag Vickan och Julia drack goda lime-drinkar ;) Spelade kort rätt länge, plump(?) och det tar ju sin tid! Skrattade och hade det riktigt trevligt. Så kom Meddi och dom eftersom de skulle förfesta hos Julias bror innan de drog till Hjärtum. Kvällen gick och allt var lugnt.. Tills jag tog den där jävla snusen! Blev helt yr och usch!
Ja, sen drog Meddi och alla dom och det var bara jag, Julia, Vickan, Casandra och Victor kvar :) Men det var mysigt det också. Efter jag hade vilat lite så mådde jag bra igen och vi drack oboy och snackade tills de skulle dra :) När de drog somnade jag i soffan eftersom jag skulle vänta tills Meddi kom från Hjärtum så vi kunde gå hem till honom. Sen när han kom så gick vi till honom och somnade nästan direkt :)
En riktigt lyckad kväll med de bästa! <3<3

Nu far jag till Julia

Det blev aldrig någon städning på rummet (a) Ska istället bara plocka bort alla kläder nu innan jag åker. Ska nämligen ta 1 timma tidigare buss eftersom jag har så über tråkigt. Lika bra jag åker till Julia nu då ;) Ska gå ner till bussen om 20 min så jag får sätta fart. Blir inget mer inlägg idag så vi får höras imorgon.
Ha en trevlig lördag nu, för det kommer jag absolut ha! 
Kram på er


Stökigt rum

HejsanHejsan :)
Nu är jag klar med allt! Jag har duschat, tagit bodylotion, sminkat mig, fönat/plattat håret, tagit på mej och nu.. Nu fattas det bara att jag ska städa upp på rummet -.- Ser förjävligt ut och jag vet inte hur det kan la blivit såhär? Igår såg det ju ändå rätt bra ut.. Jaja, nu ligger också smörgåstårtan i magen. Inte hela förstås men en bit ;) Hur gott som helst var det! Nu ska jag ta upp dammsugan och fixa lite på rummet..
Vi hörs nog senare. Kram

12.03

HejHej :)
Klockan är endast 12 och jag har redan varit uppe i flera timmar. Älsklingen åkte för en stund sedan, han skulle iväg och kolla på match :) Jag ska snart börja göra mig iordning. Duscha och så..

Ska äta smörgåstårta sen innan jag åker också. Haha jag orkar inte vänta! Gud va gott (a)
Nä, har inget intressant att berätta nu så vi hörs senare :)
Puss på er

Myysa

Nu är älsklingen äntligen påväg hit så nu ska jag mysa med honom när han kommer! Har också kollat ut kläder tills imorgon. Vågar jag använda mina nya skor tro? ;) Haha
Skriver mer imorgon puss

Trött och grinig

HejsanSvejsan tråkiga dag.
Nej, men denna dagen har faktist varit riktigt seg. Skolan var ju bra, det gick allt snabbt. Men sen väntan på Meddi gick hur segt som helst. Ärligt talat trodde jag att jag skulle dö. Men gick iallafall och mötte han när han kom med bussen så gick vi till Ben's. Har nog aldrig vart så hungrig, haha. Jag åt en kebabtallrik, vet inte hur länge sen det var jag åt det sist? Förr när vi alltid åt på Ben's(de gångerna vi gjorde det) så åt jag alltid kebabtallrik. Haha mums!
När vi var klara gick vi hem till Meddi igen. Hade det lite mysigt och sen somnade vi båda två. Sov väl i ungefär 2 timmar och det var riktigt skönt. Mindre skönt nu eftersom jag är svin trött och lite småsur. Har iallafall kommit hem nu, skönt eftersom jag inte vart hemma på hela dagen. Sitter med ett glas fanta och väntar på bättre tider! Nej, men ska jag vara ärlig så har jag hur tråkigt som helst.

Imorgon blir det nog bra iallafall. Ska äta smörgåstårta här hemma eftersom pappa fyller år på måndag, 40 år gammal gubbe nu :) Sen ska dom partaja här och då drar jag mig hem till Julia och är med henne, Vickan, Casandra och sen vet jag inte om det skulle vara någon mer. Spela spel och lite såå.

Nu ska jag kolla om det börja någon bra film på tvn och invänt Meddi. Eller aa, om han ens kommer!
Vi hörs, pussar <3


Jag i brunt hår, saknar det faktist. Massor!

I väntan på Meddi..

Varför går tiden så segt när man väntarpå något? Känns som jag suttit här framför datorn i flera år.. Jag kom inte så långt med städningen heller. Kan ju haft in bädda in hans jävla soffa eftersom vi gjorde sönder den igår(tror jag) . Haha. Så jag tog bara bort madrasserna (a) Men det får duga sålänge.
Fryser gör jag också, och inte lite heller! Tårna är som isbitar och mina fingrar med. Hans element funkar ju inte heller så jag kan ju inte göra så mycket åt saken! Men ska nog ta fram en filt och sätta mig i soffan och spela på mobilen. Haha något måste man ju underhålla sig med? Speciellt när man ska vänta i 4 timmar! Fast nu är det bara 2½ timma kvar. Eller nej, inte bara! Fan det är ju as lång tid kvar :( Hela 150 min ..
Nä, toan väntar. Inte vill jag sitter här med blöta trosor. Haha (a)
Kramar

Hemma hos Meddi.

Hejsan :)
Kom hem från skolan för en stund sen. Har endast gått 3 timmar så det har ju inte vart så ansträngande. Gjorde musikprovet på profilen också och det gick nog bra. Hoppas det räcker till ett G iallafall! Gissade på rätt mycket så.. Menmen. Nu blir det till att vänta på Meddi i 4 timmar -.- Och jag har inte ett skit att göra heller. Får la ta och plocka upp på hans rum lite! Ser fan förjävligt ut.
När han kommer hem ska vi iallafall gå och käka pizza. Sitter här hur hungrig som helst eftersom jag inte ätit något alls idag, men jag överlever nog!
Nu ska jag dra mig, kramar

Pluggar som ett fån

Hej igen :)
Nu har jag suttit nere i köket och pluggat i över 1 timma. Jag får inte in det i huvudet? Det går verkligen inte och jag blir sååå sur! Jaja, nu sitter jag iallafall och väntar på Julia som är påväg hit. Vi ska plugga lite sen drar jag till Meddi. Vi hörs imorgon igen.
(Nu kom mamma och pappa med paketet från hm, berättar imorgon hur allt va haha ;))
Kram på er

Paketet har kommit!


Hur skönt hade det inte vart med sommar? Bild från i somars på storaÖn



Har precis varit nere och ätit middag. Stekt fisk, potatis, gräddfil och grönsaker. Hur go mat får man lov att äta egentligen? Förr tänkte jag alltid ba ; nej inte fisk! Men sen när man väl åt det var det svin gött :p Så det har jag tänkt på nu och blir alltid lite extra glad när jag vet att det ska serveras fisk till middag ;) Haha. Sitter med musiken också, fan va svårt det ska vara då! Visst kan jag lite men det är inte så mycket så det räcker till ett G iallafall. Sen hade det väl inte vart fel med ett VG? Men så mycket orkar jag inte plugga och de som redan gjort provet sa att det var svårt så man ska ju inte hoppas på för mycket :)

Mamma sa också förut att paketet från HM har kommit men att hon inte vet om hon kan ta ut det. Man måste nämligen ha ID-kort och mammas nya har inte kommit än :p Hoppas verkligen det går annars blir jag bajs sur! Fast jag kommer inte våga använda skorna haha (a)
Nä, jag borde egentligen ine sitta här och skriva.. Men jag orkar fan inte plugga! Så tråkigt va.


Skit blogg

Ja just det ja. Fan va irriterad jag blir ibland på denna skit bloggen :o På min dator har jag en fet och lite mer annorlunda stil på rubriken i inläggen. Men igår när jag satt hemma hos Meddi så har den velt vanlig, tråkiga och ful! Varför kan det inte vara samma överallt? -.-

50,60&70-tals musik spelas!

Hej på er :)
Kom hem från skolan runt kvart över 3 och satte mig direkt vid datorn. Va tvungen att bara kolla igenom alla bloggar snabbt nu eftersom det bli plugg resten av dagen och kvällen. Kanske blir att färga håret senare också. Sen hade jag velat åka med mamma och pappa och handla men det hinner jag inte buhu:(
Sitter med ett glas saft och lyssnar på 50,60&70-tals musik, kan det bli bättre? ;) Haha, nä men det måste göras eftersom provet är imorgon. Ska bli hur skönt som helst att bara gå 3 timmar imorgon! Kanske drar till Meddi efter skolan också. Får se hur jag gör..
Aa just det ja! Hade ju nationella idag i skolan. Direkt när vi började, vid 9 då alltså. Måste säga att det gick bättre än jag hade trott. Trodde inte jag skulle kunna komma på något men det gjorde jag allt. Blev hela 5 sidor :o Tror ni jag hade skrivkramp eller? Haha, jag hann inte ens renskriva klart allt (a) Hade 2½ sidor kvar att renskriva när tiden var ute, haha ändå hade vi 2h 40min på oss.
Jaja, hoppas på bra resultat iallafall eftersom jag kan gissa att läsförståelsen inte gick något vidare :)
Nu ska jag koncentrera mig på musik, vi hörs sen puss :*

Kväll hos älsklingen

Tjingeling :)
Sitter hos Meddi just nu och ska öva lite på engelskan. Men först måste hela internet kollas så jag inte har missat något ;) Ja, vad har  vi gjort idag.. Vi har gosat, vart ute och gått, vart på boström och nu sitter vi här vid var sin dator och sjunger! Haha han sjunger till bosnisk och jag engelsk ;) Fin blandning måste jag tillägga! (y)
Imorgon är det nationella så var på boström förut med mamma och pappa för att köpa något att ha medans vi skriver. Blev en ramlösa, en drickyoghurt, pistagenötter och maltesers. Fast malteserna åt vi upp här hos Meddi. Så gick till boström och köpte klubbar och lakrisal istället ;) haha. Det blir nog bra ska vi se.
Ser nu att Meddi sitter och kollar på min blogg också ;) Kul för honom haha.
Nä nu ska jag öva engelska. Puss på er


Det snöar ute


Hur länge sen va inte detta? Ja, det är jag!



Ååh! Vet inte vad jag hade gjort men jag har hur ont som helst i axeln.. Värker och svider typ. Tur att vi inte ska ha idrott imorgon iallafall, haha.
Vet ni vad jag upptäckte nu? Det snöar ute :p Haha mysigt. Alla bara klagar på att det snöar, när snön väl försvunnit, men jag vill att den ska vara kvar ett tag till. Det blir ju ändå inte sommar direkt och då kan det lika med vara vinter så länge. För alla vet ju att det bara kommer regna och vara surt väder ute annars.

Jaja, tvn är påsatt (på knappen haha) och one tree hill rullar på förfullt. Ska ner och hämta ett glas vatten nu sen lägga mej i sängen lite och vila min stackars axel så den inte behöver anstränga sig så mycket ;)
Kram på er


Musik-prov's plugg

HejsanHejsan :)
Känner mig lite för trött faktist. Haha inte bra alls :p Just nu sitter jag och övar lite på musikprovet, försöker komma ihåg hem som skrev låten och vad den heter ;) Alltid en fördel eftersom en stor del av provet går ut på att veta det ;) Haha.
Väntar också på att one tree hill ska börja :) Börjar nu 10 över så endast 1 min kvar eller något haha.
 Vet inte vad som händer idag mer än att plugga. Ska iallafall hem till älsklingen senare och sova där :) Sov ju aldrig med honom igår så fler dagar kan det inte gå haha.

Nä nu börja oth, vi hörs om en stund. Pussar


Sanningslista

9 sanningar om mig själv;

1. jag har dåligt självförtroende
2. jag är lycklig
3. jag klarar mig inte utan mobilen
4. jag har aldrig skadat mig själv med mening
5. jag insåg idag att jag hatar min vikt
6. jag ångrar som in i helvete att jag klippte av mig allt hår
7. jag älskar Meddi obeskrivligt mycket
8. jag älskar att sova (fråga meddi han vet)
9. jag trivs hur bra som helst med övriga livet



Jag är sur, så akta er!

Fyfan va tråkig kväll. Planerade att jag skulle åka till älsklingen nu halv 10 när pappa skulle hämta mamma. När jag går ner för att säga till pappa att säga till när vi skulle åka, självklart hade han redan åkt då! Klockan var då kvart i. "YES!" tänkte jag "Då hinner jag bussen perfekt om jag skyndar mig!" Men för säkerhetsskull skulle jag kolla om bussen verkligen gick. Hade då redan tagit på mej och allt för att gå ner till bussen. Jo men då går inte busshelvetet! Ååh va sur jag blir!

Jaja, filmen som går på TV6 har iallafall börjat nu så det blir väl att ligga och glo på den tills jag somnar. Blir nog inget mer inlägg idag, iallafall inget skriftligt. Så vi hörs imorgon hoppas jag?
Massa kramar till er

Ny design, för rosa?



Oj, vad rosa det blev. Men det känns ändå bättre på något sätt. Den andra var så tråkig, inga färger alls förutom mörklila som nästarn såg ut som svart ändå :p Haha. Får se hur länge jag står ut med denna rosa färg men det går la bra ett tag ;) Gillar verkligen inte den sista bilden på headern, ser ut som en liiten fjortis MEN, kolla mitt hår? Underbart fint enligt mej..
Sitter och kollar på top model nu :) Är hur uttråkad som helst. Har inget att göra och ingen att snacka med .. Buhu!
The End

Uuh kyligt!



Brr, vad kallt det är ute! Har precis vart ute och gått med Julia och Sofia. Tog oss en promenad ner till Ryrsjön, gled lite på isen och snackade ;) Kom hem nu och sitter nu med ett glas vatten och en clementin. Väntar på att sex and the city ska börja och efter det top model 11. Sen börjar den en film på TV6 som jag nog kommer kika på. Mycket tv denna kvällen alltså. Vet inte om jag ska sova med älsklingen idag. Kommer nog inte bli så, men man kan alltid hålla tummarna (y) Hehe.
Nä, nu ska jag göra klart lite detaljer på nya bloggdesignen så får vi se om den går att använda.
Bi hörs sen kramar

Äpplepaj hos Eve



HejHej :)
Har vart hur trött som helst idag. Kan inte fattar hur eftersom vi somnade runt 12 igår och vaknade vid 8. Jaja, skolan idag har vart seg iallafall. Hade nationella idag i svenska läsförståelse hur jävla svårt som helst! Usch.. Hade idrott i ungefär 20-30 minuter, spelade basket och jag är riktigt bra va ;) Haha!
Efter skolan gick jag, Vickan och Elin hem till Eve, hon hade gått hem efter idrotten. Gjorde tyskafrågorna och tjötade. Åt också god äpplepaj :)

Nu sitter jag här med världens huvudvärk. Borde äta något men har ingen ork.. Vid 7 ska jag iallafall ut och gå med Sofia och Julia, usch jag måste börja röra på mig nu :s Inte äta så onyttigt heller, det är sjukt .. Jaja.

Nu ska jag fixa lite mer med den nya desingnen så jag kan bli klar någon gång. Ser ju så tråkigt ut när det inte är någon färg på bloggen.
Hörs senare, pussar

Mysig kväll med älsklingen



Älsklingen kom hit förut efter han hade handlat. Så fixade vi maten och åt :) Riktigt mysigt måste jag säga. Och Meddi tyckte om det som tur var ;) Nu kollar vi på tv och har det mys bara :) Vi hörs imorgon efter skolan.
Ha en trevlig kväll, kram på er


I love you so much baby !

God eftermiddag



God eftermiddag :)
Sitter här och håller på med en ny design. En lite mer färgglad, inte svartvit och tråkig ;) Fast jag kommer inte bli klar idag. Men det kommer väl någon dag.
Väntar på att älsklingen ska skicka sms och säga att han är påväg hem också! Är så hungrig så jag tror jag dör, blir ju inte bättre av att jag känner doften av pappas goa mat där nere :p Haha, men jag överlever nog någon timma till! Ska duscha nu och sen lösa lite sudoku (tant som jag är). Vi hörs nog ikväll om jag har tid.
Puss på er

älsklingen










Du är det finaste jag vet älskling ♥
Inte en dag utan dig!

Ett halvår idag, älskling!



Ett halvår idag älskling, kan det bli bättre?
Du är det absolut bästa som har hänt mig.
Skulle inte klara en dag utan dej, aldrig!
Detta har vart det bästa halvåret i hela mitt
liv. Och många mer bra halvår ska det bli!

Kan inte beskriva mina känslor för dej, det går inte!
Omöjligt. De är så starka att jag knappt kan förstå
det själv. En sak som är säker är iallafall att du är
det bästa som har hänt mig, ingen tvekan om saken.
Kan inte tänka mig ett liv utan dig, jag lovar. Det
går inte ens att tänka tanken hur det skulle vara.
Du förstår inte hur lycklig jag är som har dig.
Jag älskar dig och kommer alltid att göra det.

Hemma från skolan



Hallå :)
Idag blev det ingen skola för mig. Det suger att vara hemma helt själv i flera timmar..
Har endast hunnit äta lite fukost och kollat på tv nu på morgonen. Ska snart lösa lite sudoku haha ;) Låg hur länge som helst och försökte lösa en igår, riktigt irriterande var det :o Så Meddi kallade mig envis, men jag var verkligen bara tvungen! Hehe :) Jag funderar på om jag ska gå ner och lägga mej i mammas och pappas säng och kolla på tvn lite. Lite roligare kanaler där ;)
Men nu ska jag fortsätta titta på tvn :)
Pussar

Casandra sjunger ♥





Casandra, visst är hon riktigt riktigt riktigt bra denna tös? :)
Kärlek till dig vännen, du är bra ♥

Godnatt



Känner att blev kanske blir lite för många inlägg tätt inpå varandra men det får gå för denna gången ;) Haha, Meddi kommer nu så jag ska stänga ner datorn :) Eller, nej. Det ska jag ju faktist inte. Musik skivan måste gå eftersom det är prov imorgon.
Vi hörs imorgon, godnatt

Lite goding bilder



Det är såhär att min lillasyster har min gamla mobil eftersom hennes gick sönder. Så skrev hon ett sms i morses och frågade om hon kunde radera bilderna som fanns på den. Så tänkte jag att jag va tvungen att kolla vad det fanns för bilder på den innan hon radera de :p Vilken tur att jag gjorde det för jag hittade nämligen några godingar ;)


Fjällen för flera år sen. Tycker bilden är sjukt fin för att vara tagen med vga kamera :p


Denna bilden är mindre bra! Men visst ser den blå himlen i tandådalen härlig ut?



Sjukt jävla ful bild på mej och min syster för hur länge sen som helst :p Känns det som iallafall (a) Ser ut så för den delen också!


HAHAHA, en bild på Salle när vi alltid sov i tält, hon och jag :p Kommer ihåg att jag tyckte denna bilden såg så rolig ut ;)

Världens sötaste


Yesterday

Today


Jag måste ha världens sötaste pojkvän :)

Middag hos farmor



HejsanSvejsan :)

Hur mås det där ute?
Kom hem för ungefär 2 timmar sedan eller något sånt. Har vart hemma hos farmor och farfar (fast farfar var då ej hemma) och ätit middag. Janne, Hanna och Samuel var också där. Och såklart hela min familj och Meddi :) Jag och Meddi kom dit lite tidigare så vi åt direkt, eftersom farmor inte har den största lägenheten ;) Haha. Potatis, köttgryta och sallad. Riktigt gott, godare kött finns inte :o I salladen hade hon också vindruvor och gulmelon, gottit. + hembakat bröd till det ;) Älskar farmors mat! Till efterrätt blev det glass :) Samuel är för jävla söt alltså! Haha fan va jag skrattade åt honom. Varje gång han sa något så kollade han på mej och gjorde något konstigt ansiktsuttryck, haha. Han är så söt!

Så nu när jag kom hem så hade jag massa skit i sängen! Mamma hade nämligen tagit bort mitt skrivbord idag eftersom jag inte ville ha kvar det. Så nu har jag gareroben i det andra rummet istället :) Lite tomt i det vanliga men det blir nog bra om ett tag ;) Måste köpa hyllor och lådor också -.- Haha.
Sitter och övar på musiken som vi har prov på imorgon. Väntar på Meddi gör jag också :)
Vi hörs kanske senare. Pussar

Räkmackor



Godmorgon :)
Har var vaken hur länge som helst känns det som. Vi vaknade nog runt halv 9 och nu är klockan halv 12. Meddis mamma kom upp med räkmackor förut så det har vi käkat till frukost ;) Hur gott som helst, så nu är jag proppmätt :p Ska sova en stund nu medans andra avenyn laddas. Sen blir det att kolla på det och vid 4 ska vi hem till farmor :) Efter det måste jag hem och plugga på musik provet -.- Sen åker jag nog och sover här igen.
Vi hörs senare, puss