Baby kommer!

Sitter och kollar på sanningens ögonblick nu :) Det är bra. Men tycker synd om "familj&vänner" till den som sitter i stolen. Iallafall när det kommer såna konstiga frågor. Hehe.
Väntar på baby ockå :) Har bråkat en hel del idag, men ska bli bäst nu <3 Hihi ^^
Men ha det bra :) pussar !

Första advent

Ja, nu är jag hemma igen efter en riktigt trevlig dag :)

Dagen började hemma hos Julia, eftersom det var där jag tillbringade min natt. Vaknade rätt tidigt. Så bakade vi kladdkaka och negerbollar, hehe. Åt frukost gjorde vi också. Blev bussen hem vid 12, va verkligen tvungen att duscha^^ Så det gjorde jag när jag kom hem. Åt lite mat gjort jag också. Sen tog jag bussen tillbaka igen. Hann lyssna lite på luciorna på torget. Mötte Eve Vickan och Julia där :) Så gick vi till Julia en snabbis och sen till pizzerian. Träffade Meddi också, han skulle med dit. (Roma assa) Men blev inte så lyckat. Fyfan. Jaja. Jag Eve och Julia delade på en familjepizza :o Haha, mätt som en elefant blev man iallafall. Hade ju faktist ätit mat hemma innan också. (a) Sen gick vi hem till Vickan för Eve skulle sola. Gud va söt hon va. Haha :* Sen gick vi upp till Vickan och satt i hennes kök och drack te och käkade pepparkakor. Mummsigt!

Nu sitter jag här vid datorn. Tvn står också på eftersom Gossip Girl är just nu :) Så bra.

Fy för skolan imorgon. Orkar faktist inte. 2 prov denna veckan också, och svåra är dom :/ Men nu är det snart inte långt kvar till julafton. Så mysigt ska det bli, hemma med familjen och Meddi. Blir nog toppen.

Ska lägga mej i sängen och kolla klart på Gossip nu.
Pussar

litetid

.. ja som sagt så har jag bara lite tid just nu. inte mkt alls!
sov över hos julia igår därför det inte blev något inlägg.
nu har jag ätit och duscha så ska fram till Edet igen.
Skyltsöndag idag vafan ;) haha, kanske skriver sen om
jag kommer hem senare. pussar !


Godmorgon

Jahaja, vaknade precis :) Har sovit hela 10 timmar och det känns toppen. Fast vaknade vid 7 och va bara tvungen att läsa sms:et jag fått av älsklingen, sen hade jag lite svårt att somna. Men det funkade till slut :) Ska snart börja göra mig i ordning hade jag tänkt. Kunde inte låta bli att skratta lite för mig själv när jag kollade mig i spegeln för en stund sen. Somnade med vått hår igår så håret har gjort sin egen liten form uppe på huvudet. Hehe :)
Ska ju som sagt till Göteborg med Vickan och Elin. Bussen går 10 i 12 härifrån Göta så har ju verkligen gott om tid på mig. Nästan 2 timmar ju, usch va länge! Men kunde inte somna om när jag vaknade så :)
Idag blir det bara till att handla present till baby och något till Casandra till våran minijulafton :) Kommer bli svårt, men har ju Vickan och Elin till hjälp så ;) Efter denna dagen kommer jag ha gjort slut på 5000 på 20 dagar :o Känns absolut inte bra! Hade tänkt köpa något mer till nyår också, men sen kom jag på att det kan jag ju köpa efter julen. Kan inte riktigt bestämma mig om jag ska ha en tshirt/klänningen som jag köpte på bikbok, har ju inte använt den än så kan ju faktist ha den. Och den är snygg, verkligen ;) Lite kort kanske men det ordnar sig!

Nu ska jag ner och ta mig en macka eller två.
Ha det bra ♥

gymnasieval, svårt..

Har precis suttit och läst lite på Ale gymnasium's hemsida. Är ju lite sugen på att söka dit :) Vill inte gå så långt bort och det känns perfekt med Ale då, hehe. Även fast det nästan är lika långt som till Göteborg(a) Skolan verkade jätte bra när vi var där och kolla när det var öppethus. Vi kollade handels linjen, det verkar kul som attan. Sen Elins kompisar som går där tycker det är kul också. Så det låter ju bra :) Dator får man också, även fast jag inte behöver någon så är det väl aldrig fel att ha två laptop? Haha.
Jaja, får väl se vad jag väljer till våren. Får väl alltid hoppas på att man kommer in på den skolan man väljer som förstahandsval också. Men det blir nog bra ..

Just nu så sitter jag och kollar lite på tvn. Ensam mamma söker som jag redan sätt. Mindre kul. Denna dagen har varit så seg så jag tror jag ärligttalat dör snart. Har inte gjort ett piss. Men dagen blev ju lite bättre när man fick donken mat i magen. Hihi.
Jaja, vad händer då?

Ha det bra


Det sämsta med julen ..

Det måste fan vara att det blir mörkt redan vid 4!
Det är helt sjukt. På sommaren blir det mörkt sent på kvällen, jag menar.. Klockan 4? Haha. Tur att det inte gör en deppig iallafall. Och en vinter utan snö är inget att ha. Snön kom men försvann lika snabbt, typiskt! Men får väl hoppas på att den kommer till julafton och nyår iallafall. Annars blir jag besviken.



Just nu, just nu gör jag inte ett jävla piss. Det är sjukt hur man kan ha det såhär tråkigt på en Fredag som vart så efterlängtad? Det är verkligen sämst att må dåligt när det är helg. Men får hoppas att jag orkar åka till Göteborg imorgon med Vickan och Elin. Annars dör jag vafan.

Har tänkt bleka håret en gång till, så det blir riktigt blont denna gången. Men funderar på att färga lite av håret svart eller brunt. Typ under luggen som jag velat göra så länge (a) Men får se hur det blir med det. Rädd att det ska bli fult. Haha och då blir det lite jobbigt att få det helt blont och jämnt med de andra håret. MenMen ..

Snyggaste bilderna

men jag saknar edetnatta !



 


Huvudvärk, usch..

.. mja det är ju inte direkt det roligaste! Orkar ju fan inte göra något. Mår så dåligt att jag tror jag spyr snart! -.-

Tog bussen vid 9 till skolan idag. Skönt att få sova en hel timma mer än vanligt :) Hoppade av vid Sibylla denna morgonen, så jag mötte Vickan vid tunneln :) Hon drömmer konstiga drömmar den där Vickan. Haha. Hade först so, det var helt okej för vi kollade på film om Islam. HAHA.
På profilen pluggade vi hemkundskap och Lina mobbade sönder mej så jag flippa på allt och inget :o Mindre kul, hehe.. Sen 1½ timmas rast, rätt tråkigt när man inte har något att göra. Orkade inte följa med till Julia idag så stannade i skolan. Satt och prata med Elin hela jävla rasten. Intressanta pratämnen man kan ha om personer och saker. :p
På hemkunskapen lyssnade vi först på någon tant från Stenungsund sen hade vi prov. Och provet gick riktigt bra.

Idag ska jag bara vara hemma hade jag tänkt. Mamma och dom ska till thn sen. Får se om jag orkar åka med. Kan ju alltid köpa något isf :) Hihi. Nu har jag precis ätit massa bullar så magen står 40 meter längre ut än vanligt. Ska ta en huvudvärks tablett och duscha en snabbis hade jag tänkt.

Hörs sen,
Ha det bra

Nyår2009, right?

Okej, alla älskar nyår? Det måste fan stämma assa. Jag längtar så jag spricker snart, det kommer bli så sjukt bra & roligt! Fast får ju se om det kan slå förra årets nyår ;)


Nyår 2008 :
Dagen började med att vi fixade oss nere hos Zaras morbror, där dagen/kvällen skulle tillbringas. Danne, Zaras morbror, var såklart inte hemma det var därför vi fick vara där. Helt plötsligt kom jag och Salle på att vi skulle hämta öl i Edet, skyndade oss som fan ner till bussen! Just nu kommer jag inte ihåg ifall vi glömde något i lägenheten eller om vi trodde att vi hade missat bussen. För vi gick iallafall upp igen. Sen snabbt som fan ner igen. Och självklart ser vi buss jäveln åka förbi.. Typiskt! Så då blev det en promenad in till Edet för att hämta öl av Meddi(vi va då inte tillsammans!) Sen fick vi faktist skjuts av Emelie och hennes mamma&pappa tillbaka till Göta. Vi 3 gick då till lägenheten igen. Drickan var nu fixad! Maten var klar när vi kom tillbaka, så det var bara att hugga in! Gott var det, men man blev allt mätt! Det blev singstar, dooleys och massa skratt! Alla söta 94:or + Vicki och Matilda kom också upp efter ett tag. Sen tog vi vårat pick&pack och alla gick ner till Julia Graff där vi skulle skåla för 12 slaget. Riktigt lyckat! Skålade och sen tog vi åter igen vårat pick&pack och gick vidare till Edet. Jadu, hela min tur till Edet gick jag armkrok med Julia Graff och vi pratade hela långa vägen! Mycket trevligt. Väl framme träffade vi massa människor. Evelina dessutom! Vi gick runt, hade det trevligt. Alla försvann och brr! Det blev helt plötsligt jävligt kallt. Det gick snabbt. Jag Salle och Emelie var de enda som var kvar av vårat gäng. De andra hade stuckit till Göta. Vi frös, och vi frös ännu mer! Som tur var hittade vi lite sällskap som erbjöd oss sovplatser! Så vi hängde på Mattel och Smurfen hem till Mattel. Emelie stack, jag och Salle kvar. Men det var sjukt trevligt!
Världens bästa nyår, jag svääär !

(endast skrivet för min egen skull, blir så glad när jag tänker på det :D)

SaknaSommar!

Haha bilderna är ju inte så intressanta. Men vet ju att det bara är några av mina kompisar som läser bloggen så :) Så, bilden på mej där man ser fejjan, ursälkta den bilden på mej! Så sjuukt ful, men jag va brun (a) Saknar sommaren!

     

Fika med tjejorna

Usch assa, igår mådde jag så dåligt så jag trodde jag skulle svimma ärligttalat. Kände mej helt gråtfärdig när jag la mig för att sova, då va klockan ändå inte mycket. Har mått såhär sen i Måndags typ. Känns förjävligt, och det blir bara sämre. Ständigt den där jävla huvudvärken som inte försvinner även om man tar en tablett! Orkar fan inte -.-
Iallafall...

Baby sov hos mej inatt. Kanske inte så kul för honom när jag mådde så dåligt.. Vaknade vid 4 av att jag grät =/ Drömde att mamma hade krockat osv.. Fan va hemskt det va! Sen kunde jag ju inte somna om heller för började tänka på om det hade hänt på riktigt och så.. så började jag ju gråta ännu mer. Jaja. Somnade om tillslut och gick upp sen halv 7 igen. Duschade och fixade mej och tog bussen med Julia till skolan. Jag hade sovmorgon så jag passade på att gå och ta ut pengar till skoltröjan som man skulle betala idag. För smart som man är så tänkte man inte på det i morses så hade inga pengar med mej :) Och det blåste röven av mej också, mindre kul! Skolan var rätt okej idag. Har inte mått så bra men det funkar ändå. Hade gamla nationella på engelskan och fyfitta vad svårt det är :s Seriöst, fattar fan inte ett piss! Efter skolan gick jag Sofia Vickan Casandra Evelina och Elin och fikade. Blev panini(?) och julmust för mej, hehe. Gottgott. Sen gick jag Sofia och Vickan hem till Vickan och pluggade och käkade pepparkakor och så :) Mysigt. Sen skulle jag och Sofia hem så vi passade på att möta LinaS en snabbis. Trevligt. Nu är jag som sagt hemma då. Har ätit hemmagjord soppa, så sjukt gott. Pluggat lite mer på hkn har jag också, jätte lätt faktist.

Okej, satan va långt inlägg om bara min dag? Haha kanske inte så intressant men ändå x)

Bestämde förut i skolan också om minijulafton som vi ska ha hos Lina med alla tjejor:) De lottade och jag ska köpa till Casandra, svårt eller vad! Haha. :) Flygandejakob skulle vi nog käkade också, det är ju något som är gott iallafall! :)
Mamma håller på att sätta upp tomtarna och sånt nu, hehe det är så himla mysigt!
MenMen, ska nog faktist sova snart. Känner inte att jag orkar vara uppe länge idag. Även om klockan bara är halv 9. Mitt huvud värker till MAX och så känner jag att jag börjar få växtvärk, vilket jag alltid har -.- Verkar aldrig sluta växa :( Haha!
Ha det bra ♥


Julia älskling!

Det är ju inte det lättaste att se sin vän må sjukt dåligt. Eller bara veta att hon mår dåligt.. Det känns långt in i hjärtat. Ögonen blir helt vatten fyllda och man vet inte vad man ska ta sig till. När något man haft nästan hela livet bara försvinner sådär. Även en hund kan byta allt för en. Jag kan själv inte förstå hur det känns. Eftersom jag aldrig vart med om det. Jo visst, min gammelmormor har dött. Och ibland kan jag må så sjukt dåligt pga det. Men hon var inte med mig varje dag. Hon mötte inte mig vid dörren varje gång jag kom hem. Såna saker som är en självklarhet ena dagen, andra dagen är det inte det längre. Det är inte en vana längre att säga "hej selma!" när man kommer hem. Jag tycker så jäkla synd om dig Julia. Jag är sjukt ledsen för att hon inte finns längre. Och då är jag bara en kompis. Men du, som levt med henne nästan hela livet, fyfan.. Kan inte tänka mig hur det känns för dig.

Julia, du vet att jag alltid finns här för dig. Du kan prata med mig om vad som helst. Vill bara att du ska må bra, och det vet du. Du är det bästa jag har och jag vill aldrig förlora dig!


Pepparkaksbakning!

Idag stannade jag hemma från skolan, jag mår ju inte så värst bra som sagt. Julia stannade också hemma :) Så nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen tar jag och Julia bussen till henne. Ska ju trottsallt göra fina pepparkakor hon och jag ;) Öppet hus sen vid 6. Det blir nog bra :)

Ha det bra

Julen börjar närma sig..

..Ja faktist så är det bara 1 enda månad kvar tills julafton. Och visst får man en underbar känsla i kroppen när man tänker på det? Hihi. Ljusstaken kom upp idag med. Ser så mysigt ut när den är det enda som lyser i mitt lilla rum. Ååh älskar julen! Extra mysigt är ju snön också, wihu. Nu fattas bara alla små tomtar och julgranen.


Nu har jag pillat lite på Vicki's blogg, som jag sa att jag skulle. Det är ju inte så att jag är bra på bloggdesign men kan ju göra den snyggare än originalet. Färgerna och bilderna är ju det enda jag ändrar så (a) Jag är verkligen hur trött som helst. Ska sätta på andra avenyn på datorn och se om jag somnar en stund eller något. Ska nog hämta en kopp te också, mysigt!


Slänger in en bild, har vart dåligt med det!


Sjuk !

Nu faller snön här i Lilla Edet också ;) Så himla mysigt va!

Men något som är mindre kul är att jag nog har blivit sjuk :( Känns inget vidare bra. Är trött, har ont i huvudet och mår lite illa. Sen fryser jag hela tin' även fast jag sitter med jacka o så.. Men imorgon ska alla skolka, eftersom det är en sån dag. Haha, så då gör det inget om jag är hemma och är sjuk.

Imorses va bussen försenad lite mer än en halv timma, fy! Så jag och Meddi stod och väntade på bussen när det va svin kallt, fast det va inte så farligt ändå. Skolan var helt okej, fick vg på so provet :) Wihu! Efter skolan gick jag hem till Julia, dom hade haft inställda lektioner så hon var redan hemma. Ut med hundarna direkt, Selma är helt konstig.. :/ Vi tog oss också en tripp in på Boström. Köpte pepparkaks deg eftersom vi ska baka det imorgon :) Köpte även chips som jag sitter och knaprar på just nu. Mmm! Så nu är jag hemma, har inget att göra och mår ju inget vidare bra! Det är jobbigt :(

Imorgon blir det som sagt pepparkaks bakning med Julia och sen öppethus på måg.
Men nu ska jag försöka fixa till Vicki's blogg lite eftersom jag inte har något att göra :)
Ha det bra

Ryggont !

Usch och fy vad ont i ryggen jag har! Har nog suttit lite för länge vid datorn idag, rättare sagt hela dagen! haha. Fixat lite på Vicki's blogg som sagt. Den blev inget vidare bra. Men får fixa till den ytterligare lite till när jag har orken =) Den blev lik min, eftersom hon ville det. Så bara bilderna och färgerna som är lite annorlunda. Den duger så länge, haha.

Vid 8 tar jag bussen till Meddi. Kommer hem imoron eftere skolan :) Puss

So:n är klar, tack gode gud!

Igår hade jag verkligen svin kul, tack för det bästa sällskapet!
Idag vaknade jag ganska sent för att vara mej, har ju börjat vakna tidigt på helgerna så. Förr vaknade jag vid 2 varje dag, eftersom jag satt uppe hela nätterna och snackade med trevligare människor på msn. Hehe det saknar jag faktist.. Men iallafall, jag steg aldrig riktigt upp ur sängen utan låg kvar väldigt länge. Försökte fixa till Vicki's blogg eftersom hon ville ha hjälp med de =) Gud vad svårt det är. Det tycker jag verkligen. Med alla färger, koder och allt bös. Bilden måste vara perfekt osv. Kan länka hennes blogg när det blir klar, orkar inte riktigt fixa den nu så^^
Har plugga nyss. Skrivit klart hela so skiten så nu är jag klar med den. Det känns hur skönt som helst. Så nu ligger jag inte efter med den längre då alltså :) Så nu ligger den här bredvid mej och bara väntar på att få komma i Lars händer så den kan bli godkänd ;) Haha. Ska bara skriva på papper vilket land som är vilket, blir lite snyggare så skulle jag tro.

Ikväll ska vi äta pizza, meine familie alltså! Meddi undrade nu också om vi skulle äta pizza jag och han.. Får se hur jag gör. Familjen eller pojkvännen ;) Haha.

Imorgon är det prov i matten. Kommer nog gå riktigt bra. Har ju gjort allt och allt har gått bra så hoppas ju på det bästa :D Ska väl gå igenom det sen och kolla lite bara. Tror inte det är så mycket mer denna veckan faktist, inom skolan alltså. Läxor och prov och så.
På tisdag blir det iallafall öppethus på Måg =) Ska bli spännande. Alla skolor har vart bra hittills förutom praktiska så får vänta och se hur måg är.

Nu ska jag stänga ner detta och gå in i duschen. Det behövs verkligen, känns mej lite äcklig från igår, hihi. Men hörs imorgon.

Ha det bra ♥

Tack för kvällen!

Måste bara börja med att säga att hela denna dagen har vart perfekt.
Dagen började med öppethus, som jag skrev om i föregående inlägg. Vid tjugo i fem var jag tvungen att vara riktigt snabb, skulle ner till GötaGrillen där Sofia Salle och Kjell(Salle's pappa) väntade på mej. Hehe. Sprang ner för hela jävla backen också! Så åkte med dom in till Edet då. Mötte upp Julia Vickan och Emelie, gick till Boström och köpte mat. Blev pita bröd med köttfärs och sallad. Tog med oss alla varor upp till Julia. Som för övrig bor precis över Boström, inte så långt alltså. Fixade maten, stekte köttfärs och hackade grönsaker. Gud, riktigt gott var det verkligen. Sen orkar jag inte gå in på detaljer vad som hände. Stack hem till Emelie iallafall. Vicki Zara och Eve kom även dit! 10 pers i Emelies säng, inte dåligt ;) Det var alltså jag, Sofia, Salle, Julia, Lina, Evelina, Zara, Vicki, Vickan och Emelie. Hihi. Riktigt jävla lyckad dag! Tack flickorna mina =)<3

Sitter nu vid datorn. Måste verkligen gå och lägga mej nu, klockan är inte så mycket men ändå somnar jag framför datorn snart. Haha känns ju ganska bra va? Ska sova riktigt länge imorgon, hihi. Sen blir det nog att plugga. Ska lämna in son på måndag så. Och förresten så gick so provet bra också =) Om jag inte redan sagt det? Kommer inte ihåg, har riktigt dåligt minne om jag ska vara ärlig :p Om jag pratar med någon nu, så om 10 minuter så kommer jag inte ihåg vad vi snackat om. Ajaj! Haha. Men nu drar jag då som jag sa.

Ha det bra

Mat&MysMedTjejernaIkväll

Kom som sagt hem från öppethus för en stund sen :) Gör inget alls just nu faktist. Skriver lite här, min bilddagbok är helt knas så kan knappt kolla.
Senare idag ska jag ta bussen fram till Edet med Salle. Ska hem till Julia, äta mat och sånt med tjejerna :) Ska bli mysigt. Bra slut på en lugn helg måste jag säga. ^^ Blir nog jag, Julia, Salle, Sofia, Vickan, Emelie och Evelina.
Jahaja, inte så mycket att säga. Men skriver kanske ikväll om jag kommer hem :) Pussar


Öppethus burgården

Idag blev det öppethus på Burgården med Julia, Evelina och Sofia. När vi kom dit så gick vi med en lärare och kollade på Hotell&Resturang. Fick kolla på varm- och kallköken, skolans resturang och matsalen osv. Hon pratade om vad man fick göra osv. Tycker det låter riktigt kul faktist. Först ska man vara 6 veckor i kallköket sen 6 veckor i varmköket och sen 6 veckor någon annan stans som jag inte kommer ihåg vad det va :p Tror det va ett ställe till iallafall. Så går det runt så. Och så kan man ha dagar då man börjar vid 2 och slutar vid 10. Låter ju mindre kul. Menar då kommer man ju hem jätte sent eftersom det tar lite mer än 1 timma med bussen så.. Men skolan verkade bra inom Hotell&Resturang iallafall. Sen kollade vi lite på frisör också, eftersom Eve vill gå det :) Vi andra kan ju bara drömma och glömma de med våra betyg :( Haha. Men det verkade också ganska kul. Dom skulle ha en ny linje också med stylist och smink och sånt. Ååh det hade ju vart riktigt kul! Men Eve trodde de va samma betyg som frisör typ. Och det va typ 250 när 3orna började så.. Haha.
Men blir Måg på Tisdag också. Vet inte alls vad jag ska söka till. Är svin svårt att välja ju. Orkar inte ta bussen till Ale eller Göteborg egentligen men kommer ju inte komma in på Måg så måste ju :p

Göteborg med V&J

HejsanSvejsan ;)
Idag var det skolan som vanligt, hade prov i so. Det gick nog ganska bra skulle jag tro. G lätt iallafall, känns det som (a) Efter skolan tog jag, Vickan och Julia bussen till Göteborg. Så idag har jag gått runt i flera timmar i Göteborg, gud så jobbigt. Men fick mej allt köpt lite, ska ju ändå till Göteborg nästa helg också :) Men blev
vitt "baslinne" - indiska
t-shirt/tunika - bikbok
3 bar örhängen, pärlor - glitter
spets tröja/jacka - gina tricot
foundation & maskara - cubus
puder - hm
armband - bikbok

Nöjd iallafall. Haha. Nu är älsklingen här. Kollar lite på idol och så. Stackarn har typ stukat stortån och kan knappt gå :p Hihi. Blir kanske öppethus på Burgården (?) imorgon. Om jag orkar :) Men nu ska jag kolla lite bdb och sen va social med lillasyster och Meddi :) Ha det bra

Fullrulle ;)

Gud, klockan är bara 8 snart! Känns som klockan ska vara runt 11 eller något och det är dags att krypa ner under det varma täcket och somna snabbt som attan! Men icke, kommer va uppe minst 3 timmar till och det låter som en evighet ju.. Älsklingen kommer inte hit idag och då blir det ju ännu tråkigare. Usch och fy ..


I morses så spö regnade det ute! Kände verkligen för att bara ligga kvar i Meddi's säng och somna om och sova i flera timmar. Men det fick man dock inte. Gick upp runt 7 och de va inte så kul direkt. Trött och kall och inte alls på humör för skolan. Men traskade ändå iväg i spö regnet till skolan, va ju inte torr på en ända fläck när jag va framme! Skolan gick rätt fort så det va lugnt, inget jobbigt. Efter skolan tog jag och Vickan oss en tripp till Boström, för julmust och pepparkakor stod högt på listan denna dagen ;) Och det gjorde kycklingrulle också! Så pepparkakor, julmust och kycklingrulle blev handlat och sen blev det till att hämta ut mitt ID-kort som äntligen kommit. Vackert! Haha eller inte ;)
Hem till Vickan för att äta alla godsaker och plugga. Bussen hem vid kvart över 5. Älsklingen kom och mötte mej när jag va påväg till bussen :) Sötnos! Tog bussen med Julia för hon skulle till sin kära pojkvän, som är min bror! Haha..


Nu sitter jag här och kollar på Ugly Betty, det är ju lite små roligt i mellan åt. Väntar på att desperate housewives kan börja så att jag kan gå och lägga mej sen. Känner verkligen inte för att vara uppe sent ikväll. Vill bara undertäcket och somna som en stock! Wihu!
Men nu ska jag kolla runt lite på folkens bilddagböcker. Ha det bra :)

Till älsklingen nu..

.. ska bara ta mej en snabb dusch och sen drar jag till Meddi :)
Är sjukt sugen på pizza så de ska jag nog äta :p Haha.
Idag har jag faktist pluggat. Skrivit till ganska mycket på son. Ska bara hitta lite om turism och ekonomi till Frankrike ;) Det blir nog bra. Lämnar nog inte in det förrän i slutet av veckan ändå. Spelar ju ändå ingen roll eftersom jag ändå ligger efter så mycket med den. So prov på fredag också, lycka mej till. För det lär jag behöva. Usch fy!
Men då drar jag mej nu då så jag hinner med bussen :) Pussar <3

Måndag

Hejsan.
Jaa, vad ska man säga? haha. Sitter vid datorn, ska skriva klart mitt so arbete som jag tjötat så mycket om. haha. Det ska iallafall bli klart idag.

Blir nog gbg efter skolan på Fredag med Vickan, hoppas ! Sen hos mej på lördag med de bästa tror jag :) Blir kanske till att bowla på kvällen också ^^

Sov hos Meddi igår. Åt chips+dipp, bullar och drack dricka ;) Fettosar! Kollade på sanningens ögonblick gjorde vi också. Riktigt mysigt, men somnade rätt sent (a) Skulle gått upp 7 idag men vaknade 8. haha^^ Skolan har vart helt okej, inga direkt jobbiga lektioner. Slutade 1 timma tidigare för Marianne va sjuk så tyskan va inställd ;)
Så nu ska jag som sagt göra so skiten! Hungrig som fan är jag också. Men blir kanske att dra till Meddi ikväll igen. Får se på de :)
Ha det bra! ♥


Brrvakalltdetär!

Fysatan vad jag fryser! Minus grader i mitt rum eller något :o Och jag har haft sån jävla tråkig dag! Bara suttit hemma och ruttnat.. Buhu ! Men ska till älsklingen ikväll, höjdpunkten på dagen iallafall ;)
Just nu sitter jag och kollar på repriset av desperate housewives. Har redan sätt det så inte så intressant. Slänger upp en bild på mej och mitt underbart vackra hår, not! Gud så kort det är. Men växer la ut om ett tag. Nu ska jag dra mej, tjöta på mamma att hon ska börja med maten någon gång, svin hungrig!!


Ha det bra


Klippning och myskväll

Jag har tänkt på en grej sådär.. I morses vaknade jag vid 9-10 och hostade jätte mycket och var verkligen svin förkyld. Jag kunde inte ens ligga mot Meddi's håll bara för jag hostade så mycket. Sen nu på dagen har jag inte hostat något alls nästan? Och nu när det börjar bli kväll så kittlas det jätte mycket i halsen och jag är verkligen tvungen att hosta för annars spricker jag. Och Meddi sa att det va så för honom också? Hostar/är förkyld på kvällen och morgonen men inte under dagen. Strange..

Nog om det. Vad har hännt idag? Har iallafall inte vart hemma på hela dagen, förutom nu, utan har vart hos Meddi hos Julia och sen hos Vickan :) Riktigt trevlig dag faktist. Sov länge i morses, gick nog inte upp förän vid 11. Otroligt skönt måste jag säga ;) Hade ju inte sovit på nästan 1½ dygn så jag var förjävla trött där på kvällen.
Gick från Meddi när klockan var 12 ungefär, skulle hem till Julia för att sen gå och klippa mej. Var riktigt nervös. Och nej, jag blev inte nöjd. Det var ju inte så att frisören klippte dåligt eller att jag tycker det blev fult så. Men kort hår är verkligen inte min grej, verkligen verkligen inte! Page blev det alltså..
När detta var över så blev det 2 sega timmar hemma hos Julia i väntan på att Vickan, Casandra och Sofia skulle bli klara så vi kunde gå till Vickan's pappa. Ja, vi gick och köpte mat, dricka och daimtårta. Hehe. Hem till Vickan igen då, fixade maten och käkade den ;) Mumsigt var'e! Käkade som en stor gris, mmm! Sen satt vi bara och snacka och skrattade. Sjukt trevlig kväll måste jag säga, riktigt mysigt :) Bestämde också att det blir filmkväll hos Casandra snart också ;)
Nu ska jag fixa lite på mitt so arbete. Skriva lite och kanske göra om framsidan. Ååh det är så kul att göra framsidor, måla över huvudtaget! Hihi.
Imorgon blir det kanske thn med älsklingen. Får se. Om han kommer hit och sover sen efter hans cup så blir det troligtvis så :) Men nu ska jag dra mej då som sagt. Ha en trevligt lördags kväll ;)


Uppesittar kväll..

..med Julia och Vickan idag. Usch och fy vad trött jag är! Gick upp vid 6 i morses och klockan är nu halv 4 på natten/morgonen. Och så får jag inte sova, nejnej självklart ska man vara vaken hela natten och sen gå till skolan :o Efter lite försök att sova så säger Julia att hon tänker gå och lägga sej. Vad är det för stil? Tvingar och hotar mej att vara vaken och sen ska hon själv gå och lägga sej? Haha. Men nu är det ingen idé att sova för det är bara några få timmar kvar tills vi ska packa ner datorerna och dra oss till skolan, haha. Mina ögon svider sönder, min hjärna värker och min kropp skriker efter sömn. Hur ska jag klara en hel dag i skolan? Döda mej långsamt..
Idag, eller ska vi säga igår, va jag Sofia och Julia på öppet hus för både praktiska och ale. Praktiska va ren skit måste jag säga. Usch ne! Ale däremot verkade jätte bra faktist, blev allt lite sugen på att gå där. Men vill kolla måg först också såklart och kanske någon mer :) Behöver ju inte bestämma mej förän i början av nästa år så :)
Imorgon kan jag ju bara meddela att det blir till att sova hela dagen efter jag kommer hem från skolan. Sen på kvällen åker jag till Meddi och sover :) Klippning på lördag. Vet fan inte om jag vågar page :p men måste eftersom jag lovat Lina(a) Fyyy :(( Haha. Nu ska jag kila, ha det bra ♥

Har haft en trasig data ståendes!

Ja, som sagt har min data varit "trasig". Den har helt enkelt inte gått att starta, inget hände. Och idag så försökte jag igen, men inget hände. Så drog jag ut sladden till datan(laptop), av någon konstig anledning, och då startade den! :o Gissa om jag blev glad? Haha så nu blir det daglig uppdatering igen ;) Hehe.
Rätt mycket har nog hänt faktist. Har ju fyllt år och så :)


Söndag: baby sov hos mig inatt. Vid halv 12 åkte jag, Vickan och min lillasyster upp till Trollhättan för att handla lite småsaker. Min lillasyster, hon tjötar kan jag lova! Herregud. Blev iallafall jeans, chinos, tröja, stickad klänning, "lack"leggins, adidas skor, sjal och en väska :) Kommer inte på något mer nu iallafall ^^ Sen åkte jag med mamma och pappa in till Edet för jag skulle sova hos baby :)
                 

Måndag: 15 år! Vaknade upp hos älsklingen av att jag fick massa sms. Hihi. Så fixade mig lite och sen mötte jag Julia så gick vi till skolan :) Det va helt okej, hade utvecklingsamtal och det gick riktigt bra. Efter skolan åkte jag hem med pappa, duschade och fixade mig. Så kom Heidi, kusinerna och Camilla. Satt och pratade med dom lite. Sen kom älsklingen, och mormor och morfar också. Åt cheesecake med jordgubbar :) Sen skulle jag och Meddi till Edet och käka. Mötte Janne Hannah och Samuel påväg ner till bussen, hade inte en aning om att dom skulle komma ^^ När vi kom till Edet gick vi direkt till Kinan och käkade :) Guuuud va gott det va! Sen hem till Meddi, somnade rätt fort ^^ <3


Jaa, som sagt. Har vart en bra vecka tycker jag allt. Min bästa födelsedag hittills iallafall, eller mysigaste iallafall! När jag fyllde 14 år var fan rätt bra om man säger så! Haha. Fick massa pengar i present, inga presenter direkt. Men riktigt nöjd, tack alla :) Och förresten, fick present kort på gina, ett halsband och en parfym av baby också :*:*
Nu ska jag plugga till idrotts provet som är imorgon! Usch. Ska på öppethus på praktiska och ale ímorgon också :)
ha det bra ♥

Snabbis

Hejsan.
Skolan idag, gick rätt fort ;) På rasten va vi hos Julia och käkade macka, jag hon och vickan. Nu är vi iallafall hemma hos mig. Äter chips och dipp och bara tar det lugnt ;) Hahah. Jaja, nu ska jag vara social mot dom igen :D Puss

Hårfärgning..

.. på mamma och syster.
Förlåt!
Resultatet blev inte det bästa, men det blev inte så farligt ändå. Bara inte blond(y) Hihi^^ Som sagt så va jag på sån gymnasie information i aulan idag med mamma :) Det var ruskigt tråkigt måste jag tillägga! Gud. Fast mjo, lite bra saker fick man allt veta. Tex att vi faktist kan söka till thn. Då blev jag lite extra glad :) Fast kommer nog inte bli att vi kan det ändå. Allt är så konstigt detta året bara för det är vi som inte får söka till thn :o Jaja. Orkar inte bry mig just nu, ett litet tag kvar är det ju faktist ändå.
Det dom informerade om det som Raine hade gått igenom med oss i klassen redan osv. Inget speciellt sådär.. Sen va det en kvinna(hehe), hon va lite konstig. Kaxade mot Raine och sånt :s Och hon va ändå en förälder? Jag menar, haha, ofta eller. Weirdo.
Sängen skriker efter mig :o Men jag måste plugga tyska innan jag får sova. Känns lite mindre kul. Fast klockan är bara 10, så jag ska ligga i sängen senast 11 idag. För jag vill sova lääänge denna natten. Hihi^^ Beställa klipptid imorgon då. Skönt :) Men nu orkar jag inte babbla om inget längre. Ha det bra :)♥

Roligheter

Lite roligheter som händer, äntligen något kul!
Imorgon, alltså fredag, blir det till att vara med Vickan och Julia :) Ska äta pizza efter skolan, kanske. Eftersom jag ska äta smörgåstårta när jag kommer hem så vet jag inte om jag orkar pizza :) Julia och Vickan ska iallafall med mej hem efter det :)
Lördag: Så kommer farmor och farfar hem till oss och ska gratta mig lite snabbt :) Sen ska mamma och pappa på 50-års fest så själv hemma hela kvällen/natten. Sjukt gött!
Söndag: Thn med Vickan :) Sen sova hemma hos älsklingen <3
Måndag: Fyller år! Hihi. Skolan/utvecklingsamtal. Sen hem och så kmr moster och dom och grattar mig:) även älsklingen kommer! Sen på kvällen åker vi hem till Meddi. Ska äta kinamat ;) haha romantiskt ;) haha! jaja, kmr bli en toppen dag(y)

Lite roligt kommer jag iallafall ha de närmaste dagarna :)


Torsdag

Hejsan =)
Sov hos Meddi inatt, riktigt kul hade vi igår faktist :) Alltid lika mysigt med älsklingen! Nu har jag precis kommit hem från skolan. Har också vart och aktiverat mitt kort så nu har jag massa pengar ;) Haha. Ätit lite har jag också, kyckling och potatissallad. Mums! Ska plugga idag.. Inte det bästa jag vet men om jag ska bli klar med son innan måndag så måste jag sätta fart! xd haha. Sen vid halv 7 ska jag och mamma till skolan på någon gymnasie information elr ngt sånt. Tråkigt som fan!
Nu ska jag plugga iallafall. Skriver senare
Ha det bra ♥

Du är mitt allt!


Jätte gammal bild! - Jätte dålig bild!
Du är mitt liv, klarar mig inte utan dig!


Kortkort inlägg, ohja!

Hejhej!
Kom hem från skolan för en stund sen och nu har jag suttit och tryckt i mig massa glass! Hehe. Hade tänkt hoppa in i duschen nu. Ska ta bussen vid 5 till Meddi så måste göra mig klar nu :) Blir nog inget mer inlägg idag, och jag vet. Detta va extremt tråkigt. Haha men inget att göra åt när man inte har tid till datan ;) Så nu drar jag. Ha det bra ♥

Julklappar? Varför?

Jag fattar inte detta med alla jävla julklappar. Seriöst? :p Vem orkar gå och köpa julklappar till alla släktingar man har, alla sina vänner osv? Sen är det bara tråkigt och svårt att köpa julklappar, presenter över huvudtaget tycker jag. Klart man köper till sin pojkvän(om man nu har) och om man byter julklappar med sina vänner. Det är ju bara en kul grej liksom. Men när alla säger att de måste köpa till sin mormor, att de inte vet vad kusinen önskar sig. Haha så onödigt va! Och slöseri med pengar. Om jag köper till dig och du till mig, alltså får man bara tbx sina pengar? Varför då inte bara köpa något till sig själv som man vill ha. Och den andra gör samma sak? Det räcker väl att man umgås och har det kul med varandra istället. Man förstår ju föräldrarna som ger julklappar till sina barn, men alla andra.
Hihih. MenMen, va bara tvungen att klaga lite på alla julklappar känner jag :D



 



Idag har jag faktist pluggat lite som sagt.. Letat lite fakta till son, fast bara om Zambia. Har hela Norge kvar också! Ska snart lägga mig i sängen och kolla på tv och läsa engelskan lite :) Och vid 9 ungefär kommer älsklingen hit. Ska bli mysigt måste jag säga. Saknat honom faktist(a) Haha. Och förresten! Vafan köper man till en kille i present? :s Aldrig gjort, förutom till pappa och bror, så de blir lite svårt måste jag erkänna. Men får väl se vad det blir. Får väl ta med någon som vet när det blir dags ;)
Men nu ska jag dra mig som sagt, ha det bra ♥

Ruskigt kallt ute!

Gud va kallt det har blivit ute nu! Visst, det har varit kallt innan denna dagen också. Men man märker av det speciellt mycket när man måste stå och vänta på bussen i ungefär 10 minuter! Tom när man bara ska ner till matsalen så sticker det i hela kroppen och jag kan ju inte påstå att det är långt? Så kallt, det är bara förnamnet!

Över till dagen va? ;) Skolan idag som vanligt, slapp ta bussen och det va skönt faktist. Dagen var rätt lugn. Idag har vi också bestämmt skoltryck och sånt till klasströjan, så det blir nog bra. :) Kan bara inte bestämma mej om jag vill ha byxor också? Jag menar.. Madde sa att det inte va bra kvalite på dom och Julias brors har blivit helt knoppiga.. (säger man så förresten?) Sen säger Salle nu att hennes också blivit fula? Jag menar, vem orkar lägga nästan 300 för ett par mjukisbyxor som blir fula direkt? Haha känns lite onödigt va. Jaja, vi får väl se på det^^ Haha. Idag ska jag nog plugga lite. Måste verkligen göra so-uppsatsen.. Den måste bli klar för vi ska ha massa andra prov i so och sånt nu. Fick VG på en engelska sak vi skrev för 2 veckor sen ungefär, känns bra eftersom jag vill behålla mitt VG i engelska^^ Hehe.
Ikväll efter baby har haft träning så kommer han hit och sover :) Ska bli mysigt. Men nu ska jag dra mig hade jag tänkt. Ha det bra ♥

Småfisar

Förskolan, och jag saknar det så mycket! Vad allt va lättare när man va liten. När man va sådär lite små-blyg, när killarna frågade chans, när man hade en bästa vän som man alltid lekte med. När allt va så enkelt.

Niclas Thommy Jesper Matias Nathalie Viktoria
Lärare(kommerinteihågnamnet) Johan Matilda Mikaela(jag) Thomas Freja Kristoffer Sofia Marie

Ska man prata om allt med sin pojkvän?

Det är väl en självklarhet att man ska kunna prata om allt med sin pojkvän? Är det inte det? Så ser jag på det iallafall. Man säger saker till sin pojkvän och litar på att han inte säger det vidare?
Haha vad trodde du egentligen? Om du inte tål att jag berättar saker för min pojkvän så behöver du inte berätta det för mig heller faktist. Eller så kan man faktist säga att man verkligen inte vill att någon annan ska veta? Jaja, orkar inte bry mig. Du gör som du vill lilla vän :)

Jag sitter iallafall här vid datan nu. Usch vad tråkigt det är nu på hösten! Det blir ju så jävla mörkt mitt på dagen.. Sen tycker jag synd om mig själv och alla andra som måste gå i skolan hela 6 veckor till innan det blir lov igen. Fy! Orkar inte ha massa läxor och prov och inlämningar och gud vet vad! Blääh.. Men om man tänker efter, fan va skönt när lovet väl kommer. Då har man jul och nyår framför sig! :D Woho!

Nä nu tror jag faktist att jag ska lägga mig i sängen och kolla lite på vänner eller något annat roligt. Känner mej verkligen inte bra! Huvudvärk och mår en aning illa :( Så blir nog inte att åka till Meddi idag iallafall.. Får se om han orkar komma till mig. Ha det bra iallafall :)♥

Pluggis-dag!

HejsanHejsan =)
Sov hos Meddi inatt, mysigt! Gick till skolan idag då, tråkigt efter ett skönt lov måste jag säga :o Slutade vid 3 så åkte hem. Har käkat och så nu, tänkte sätta mej och göra lite matte eller kanske göra so-uppsatsen som ännu inte blivit påbörjad (a) Fy skäms! ;) Haha. Åker nog till Meddi ikväll och sover om jag orkar. Så fyller jag år om 1 vecka, exakt! Gud va jag längtar, massa pengar är ju inte helt fel? :D Väldigt mycket som behövs nu^^ Hihi. Men nu ska jag göra lite nytta hade jag tänkt ;)


Ha det bra


Godmorgon :)

Sovit gott? ;)
Själv har jag sovit med älsklingen inatt. Somnade rätt tidigt, helt plötsligt blev jag bara jätte trött^^ Hehe. Vaknade nyss, ska snart in i duschen och sånt. Ska sova hos Meddi inatt så skriver la antagligen inget mer idag :)
Ha det bra ♥


Almedin Besic ♥

Älskling!
Om du bara visste hur mycket du betyder för mig! Hade jag kunnat förklara med ord hade jag gjort det. Men det går inte, min kärlek till dig är obeskrivlig. Alla gånger vi tjafsat, alla gånger vi bråkat.. Jag hatar det! Och varje gång det hänt har jag mått så fruktansvärt dåligt. Jag är riktigt glad att jag har dig, för du är verkligen underbarast i världen. Alla borde ha någon som dig. Jag skulle aldrig klarat mig utan dig älskling! Du gör mina dagar guldvärda ska du veta! Jag älskar dig. Då, nu och föralltid! Almedin Besic <3
// din mikaela

Illamående och uttråkad!

..inget jag föredrar direkt!
Saknar min älskling också! Men han kommer inte förän om flera timmar den fisen! :(
Jag ligger iallafall i sängen och kollar på när lammen tystnar eller vad den heter(a) Inte så intressant men det funkar. Sugen på rostad macka och oboy är jag också! Men orkar inte gå ner och fixa de :) Hihi.
Hoppas ni har det bra iallafall, alltid bra om någon har det ;) Puss ♥

Lite bilder från Lördagen

Nu kommer de lite bilder från igår :) (emmas bilder)


När vi fixade oss hemma hos mej.
Lägg märke till magen och alla mina munsår^^



Vickan och jag :)



Julia Zara Vicki och Casandra :)



Zara :)



Jag Vickan och Emelie :)

Kan ju inte påstå att de va "full fart" direkt. Men det dög, självklart :)

♥♥♥

Fredagen började med att Emma Vickan Bengan Julia Lina Jennie och Emelie kom hem till mej. Vi fixade oss och drack lite smått ;) Sen gick vi ner till GötaBK. Det va rätt segt men det va ganska mycket folk där. Men alla va utspridda, så de va ingen drag ;) Hahah. Lite små tråkigt tycker jag, trodde de skulle bli svin kul ju :) Menmen. Allt hände liksom för tidigt. Jag Lina och Eve stack hem till mej vid 10 redan :s Då hade de redan hänt massa skit ? :d Jaja, Vickan va redan hemma hos mej, Julia också fast hon va inne hos Miike. Sen kom Emelie också. Vi käkade tacos och tjötade. Sen så hände det inte så mycket mer. Lina Vickan och Emelie sov hos mej ;) Trevlig kväll med alla iallafall :) Puss på det!


Vaknade vid 11 eller något. Stack ner till BK och städade upp, seriöst? Haha typ 130 ölburkar eller något, och de va bara utanför. Haha.. Sen åkte vi hem till mej igen, sen tog jag vi bussen in till Edet för vi skulle käka pizza:) Blev till att vi gjorde de hemma hos Julia. Gött. Så nu är jag hemma och hade tänkt plugga lite. Faktist! Måste verkligen :(( Sen ikväll/inatt kommer baby hit och sover :) ♥


Vill att mitt bankkort ska kma så jag kan få massa pengar :o Haha :) Fyller år om 9 dagar! Remember that!