Nu drar jag mig, ha en trevlig valborg

Nu är jag helt färdig! Nya kjolen är på och nu väntar jag bara på att åka :)
Ha en jätterolig valborg nu, för det ska verkligen jag ha.
Kramar på er :)

T o r s d a g = valborg!

Hejsan :)
Idag är det efterlänktade torsdag!
Skolan idag har varit underbar och jobbig samtidigt. Prov första lektionen, alla rätt! Tror ni jag är glad eller :D På idrotten sprang vi älvenrundan och därför har skolan varit jobbig också ;) Va helt slut i kroppen efter det. Haha.

Nu sitter jag hemma. Har precis duschade en snabbis och ska börja fixa mig om en liten stund. Dess värre är tröjan jag ska ha på mig inte torr än. Men mamma hängde ut den i solen så den är la torr snart ;) Hinner inte kolla något på datorn just nu så får ta det senare. Musiken är på och jag är på topphumör! En bra kväll har jag framför mig :)
Kramar

Pluggning i solen och sen på rummet

Hejsan :)
Förut när Julia kom så gick vi ut och satte oss på en filt på baksidan. Gräddnos gjorde oss sällskap också såklart :) Diskuterade lite om vad man skulle kunna och så. Alltid lättare att komma ihåg då :)
Nu har vi suttit en stund på mitt rum, kollat på tv och pluggat lite granna. Väntar på att älsklinen ska komma också. Ska läsa igenom allt snabbt igen och så :)
Vi får se om jag hinner blogga imorgon eller inte, har inte så mycket tid på mig imorgon när jag kommer hem. Men ett inlägg ska vi nog hinna med :)
Godnatt med er, kramar

Plugga utomhus

Nu har jag suttit i nästan exakt 1 timma och läst i religionsboken. Nu när jag loggade in så stod det nämligen att det var 59 minuter sedan jag publicerade mitt senaste inlägg :)
Känns som jag kan en hel del, iallafall det ur boken. Men att jämföra är svårare.
Kände att jag förtjänade lite datortid nu medans jag väntar på att Julia ska komma hit. Ska sätta oss på baksidan och plugga, skönt. Klockan är inte så mycket heller så jag har ju god tid på mig att plugga.

Får se om min älskling kommer hit ikväll eller om jag får sova själv idag igen. Isåfall skulle jag behöva rensa bilder på datorn. Det måste göras. Har så sjukt många bilder så det inte är sant. Har säkert över 1000 bilder så.. Men hoppas verkligen att Meddi kommer. Har ju trots allt inte sätt honom sen i förrgår<3

Nu ska jag kolla lite bloggar och sen går jag ut med Julia som sagt :)
Kramar

Ja så har man ju faktist sätt ut för lite mer än 1 år sedan ..

O n s d a g

Hejsan :)
Idag är det Onsdag och självklart har jag varit i skolan. Är helt stel i kroppen efter idrotten igår :s Vilket jag aldrig burkar vara. Men det var ju ett jävla bra tag sedan jag sprang så mycket ;)
Skolan idag har varit helt okej, fick reda på nationella och det gick skit. Men får försöka göra bättre ifrån mig på de andra delarna då..

Åt mat för en liten stund sedan, riktigt gott. Nu ska jag stänga av datorn och börja plugga :) Julia kanske kommer hit lite senare och pluggar. Får se hur mycket jag hinner lära mig tills dess (y)
Hörs lite senare,
kramar

G o d n a t t

Har precis kollat klart på kvällens avsnitt av andra avenyn. Riktigt bra! Nu ska jag stänga av datorn och sova.
Hörs nog imorgon  :) Massa plugga imorgon!
Godnatt

Jag är duktig

Åh, vad duktig jag känner mig nu! Har pluggat riktigt bra nu i 1½ timma. Känns riktigt bra :) Så nu tycker jag att jag kunde få kolla lite bloggar i mindre än 5 minuter innan Desperate börjar. Ska nämligen plugga i pauserna också :) Eftersom det gick dåligt på engelskan så har jag lovat mig själv att göra bra ifrån mig på son.

Det stinker på mitt rum. Usch&Fy. Haha!

Plugga i 2 timmar nu

Nähänä, det blev inte någon tupplur alls ;) Istället har jag suttit och kollat runt på olika sidor för att få ett uppfattning om hur vädret kommer vara på torsdag, valborg. Det verkar som att det kommer vara varmt och soligt :) Och det hurrar vi för! Vill ju såklart att min nya kjol ska få sin premiärdag snart ;) Haha.

Nu ska jag ta fram soboken och bläddra i den lite :) Det behövs verkligen. Om 2 timmar är det Desperate housewives så pluggning i 2 timmar blir det. Något gott hade inte suttit fel. Men här hemma finns inte något som är gott överhuvudtaget. Godis väg alltså (a) Haha.

Kramar så länge

Videoklipp



Haha att sitta och kolla på såna här filmer är mycket roligare än att plugga x)
Visst är mitt skratt fint? Haha, vette fan vad jag gör..

T i s d a g

Hejsan :)
Skolan idag har väl varit sådär. Idrotten var riktigt jobbig och var ju tvungen att springa hela tiden eftersom vi bara var 7 st som var med. Haha. Sista lektionen var det engelska och då hade vi prov. Gick inte alls bra, usch. Tråkigt eftersom jag vill höja mig, men det gör jag nog inte nej. Men livet går såklart vidare ;)
Efter skolan gick jag och Julia hem till henne. Åt lite potatissallad och rostbiff och sen kom Vickan också. Pluggade ytterst lite. Om man ens kan kalla det plugga, skrev några rader bara ;) Men idag har jag verkligen ingen ork. Men jag måste plugga till so provet. Måste få bra!

Nu sitter jag här i sängen med datorn och vill bara lägga mig ner och somna. Funderar faktist på att göra det. Och sen vakna, plugga någon timma och sen kommer ju faktist Desperate housewives :) bra det.
Ingen Meddi idag, men imorgon så. Hoppas jag verkligen!

Snart är det torsdag, längtar som ett as! Skrev härromdan att jag längtade till fredag eller något liknanade. Men jag menade torsdag, alltså valborg :) Vi är 9-10 st som ska vara hemma hos Elin och grilla och så. Sen kommer det kanske några mer :) Sen får vi se vart vi hamnar. Ska bli ritkigt kul.

Åker till min älskling

Nu har jag klätt på mig och packat väskan till skolan imorgon :) Nu är det bara att vänta på att klockan ska närma sig halv 10 så vi kan åka :)
Har knappt pluggat något på engelskan. Men känns som jag kan en del ändå. Får plugga på profilen imorgon, så kommer det säkert gå någorlunda bra iallafall :)

Har inte ett skit att skriva så jag säger hejdå för idag,
sov gott kramar

Nyduschad

God kväll mina fina vänner :)
Kom ut från duschen för bara en liten stund sedan. Har både haft i hårinpackning, balsam och nu efteråt en skyddande spray :) Så nu är mitt hår riktigt lent och skönt.
Innan jag hoppade in i duschen så sydde jag mina jeanstights som det hade blivit ett jättestort hål i. Men resultatet blev inte snyggt. Men de får väl användas i nödlägen :) Haha.

Nu sitter jag och suger på ostbågar, så gott när de smälter i munnen. Men ja, det är ju inte bra ändå..
Nu ska jag kolla lite bloggar och ta det lugnt tills jag ska åka till älsklingen vid halv 10 :)
Kramar


saknar dagen :)

Dödstrött, men måste plugga

Precis innan maten blev klar så kom jag igång någorlunda bra med pluggandet. Så jävla irriterande att höra massa ljud omkring sig bara! Gick ner och hämtade lite mat och satte mig i sängen igen. Och det gick faktist lika bra att plugga då. Så nu har jag suttit och läst i häftet lite. Ska läsa mer nu, så får vi se imorgon om jag kommer ihåg något eller inte. Haha, kommer nog inte gå bra på provet.. Känns det som just nu iallafall. Är döds trött och vill bara lägga mig i sängen och somna någon timma. Men gör jag det så kommer jag aldrig att orka vakna och plugga sen igen. Så lika bra att ta tag i skiten med en gång :)

Får se vart jag slutar ikväll, om jag sitter hemma och rå pluggar eller om jag ligger i älsklingens soffa och myser med honom! Får se vad Meddi känner för idag :) Hoppas på lite mys iallafall!

Nu, tillbaka till häftet!

Skit också!

Det går verkligen skit med pluggandet! Såhär svårt har det aldrig varit att komma igång. Skit också!

M å n d a g

HejsanHejsan :)
Ja, då var det en ny vecka då! En jobbig sådan också, men samtidigt en riktigt sköön och rolig.
Igår åkte vi hem till älsklingen igen och sov där. Så imorses så vaknade jag hemma hos han, utan han. Han gick upp någon timma innan mej eftersom han har praktik nu :)
Skolan idag har väl varit helt okej. Har kännt mig helt död hela dagen så.. Kom hem för en liten stund sen, 30 minuter sen kanske.

Idag blir det plugga plugga plugga! Har engelskaprov imorgon och jag måste få bra. Vill ju gärna få tillbaka mitt VG, för jag vet att jag kan! Gäller ju bara att orka kämpa också :) Haha. Och just nu känner jag för att skita i hela skolan. Men kämpar jag de få veckorna som är kvar nu så vet jag ju att det slutar med något bra :)

Nu ska jag faktist stänga av datorn. Eller nej, jag ångrade mig. Men jag ska inte sätta mig här utan börja plugga nu innan maten serveras där nere ;) Haha.
Vi hörs lite senare :) Kramar
bild från i somras. första gången jag hade fläta i luggen ;) haha

Hemma

Hejsan :)
Sitter hemma hos mej med älsklingen nu. Åkte ju till farmor förut. Farmor och farfar hade vart på någon spa grej så farmor hade inte en aning om att vi skulle komma. Lite små rolig :) De fixade tårta och allt och sen gömde vi oss och överraskade farmor när hon kom hem :) Sen åt vi smörgåstårta, tårta och lite så.
Gick till Meddi efter farmor, satt ute en stund och sen gick vi in och somnade en stund. Nu har vi precis ätit  kinamat och nu ligger vi i sängen och kollar på tvn :)

S ö n d a g

Godmorgon :)
Vaknade vid kvart i 10 och kunde först inte somna om. Kvart i 10 är tidigt för mig och jag hatar att vakna tidigt på helgerna. Men när jag hade satt på datorn och allt så  blev jag super trött och somnade till kvart i 11 igen. haha :)
Sitter här med lockigt hår, sov med flätor, och det är inte vanligt. Haha, ser ut som ett litet troll :) Men lite anorlunda någon gång ibland är la bra.. Antar jag.
Jag ska fräscha till mig lite och fixa mig för att sedan åka till farmor. Får se om min älskling hinner vakna innan dess för han skulle nämligen följa med dit ;) Sa han iallafall! Får se hur det blir med det :)
Annars vet jag inte vad som händer idag. Om jag åker hem efter vi vart hos farmor så blir det nog plugg. Engelskaprov på tisdag och soprov på torsdag. Har bestämt mig för att klara dessa prov med minst vg så jag kan vara riktigt glad på fredag hos Elin ;)

Får se om det kommer upp något mer inlägg innan jag åker,
kramar

Jag älskar dig



Du är hela min värld!
Livet är inte värt att leva utan dig vid min sida.

Filmdags

Hejsan :)
Vickan åkte hem för en stund sedan och Julia har gått in till Mikael. Ja, vad har vi gjort. Ätit lite onyttigt har vi allt gjort. Tacochips med guacamole dipp och sen åt vi ben&jerry's glass. Så nu ska jag lägga mig i sängen och smälta all denna mat. Haha, ska kolla på en film som börjar på tvn om 20-30 minuter också :) Kommer säkert somna, är redan trött.

Haha såg att någon kommenterat anonymt också om videoinlägget :p Och nej, det förvånar mig inte om det är någon av mina vänner eller någon som känner mej. Men lite roligt ändå, det står ändå under att det inte var seriöst så :p Haha, men vem bryr sej. Någon gång får man väl ändå bjuda på sig själv ;)

Men som sagt så ska jag lägga mig i sängen nu, blir sista inlägget för idag. Hörs nog på morgonen imorgon, för vid halv 1 ska jag ta med mej min älskling hem till farmor som fyllde 60 idag :) Grattis världens bästa farmor <3

Godnatt med er :)

Sola sola sola

Nu drar jag upp till Sofia på en solingrunda :D
Hörs ikväll <3

Fredagen's inköp!


Kjol - rut m.fl. - 259 :-
Solbrillor - hm - 59.50 :-

varning för ofräsch bild!!



Kolla min lilltå!! Det gör så sjukt ont! Fetaste vattenblåsan på vänster foten. Inte konstigt att det brändes när jag hade skorna på mig. Det syns att jag gått en heldag i Göteborg iallafall.. Fy!

L ö r d a g

Hejsan :)

Igår så gick jag ju som sagt hem till Meddi. Så självklart vaknade jag där imorses. Duschade och sen åt vi frukost. Mötte Julia och hennes vovve vid halv 1 och sen mötte vi upp Eve, Emelie och Lina också :) Det var ju så att vi skulle gå och kolla på B-lagets fotbolls match. Men när vi kom upp dit så självklart var den inställd. Haha! Så vi bestämde oss för att gå och kolla på Meddi's och hans lags match på Göta. Gick till lagret och köpte oss var sin glass och sen gick vi till Göta. När vi kommer dit se ser vi knappt några människor och bara ett få tal bilar. Skickat ett sms till Meddi och han svarar med att han hade borta match. Hej tur dag! Haha så för min del var det ju bara att traska hemåt :)


När jag kom hem så åt jag mat. Sjukt gott var det!
Så nu sitter jag här och gör inte ett skit. Ska lägga mig och vila nu, är sjukt slö och trött. Sen kommer väl Julia hit lite senare :)

Men vi hörs lite senare :) Pussar

Mitt första videoinlägg, haha!


Hahaha snygging? Ohja, men tyvärr gick inte Eve's och Emelie's video att ladda upp :( Den som var så snygg! Men jag får väl skämma ut mig själv istället. Njut.



Nu fick jag äntligen Eve o Emelie's videoinlägg att funka. Inte så långt, men ska jag skämma ut mej så får de också ta och bjuda lite på sig själva ;) Hoppas ni fattar att vi inte är ett dugg seriösa, utan det var mer en kul grej!


Videoinlägg, haha


Haha vi skulle göra videoinlägg, och nej de va inte seriöst. Ska försöka få in de rikiga också ;)

Hemma från Göteborg, hos Eve nu

Hejsan :)
Kom precis hem från Göteborg. Kom upp vid 2 och tog kvart i 7 bussen hem så det blev några timmar. Ont i fötterna som fan, speciellt i småtårna! Fick köpte mej en kjol och ett par coola glasögon ;)
Sitter hos Eve nu med Julia, Emelie och så Eve då :) Vickan kommer också om en stund. Ska vara här ikväll och sen senare går jag till älsklingen och sover där inatt :) Åh så jag saknat min pussgurka :D
Men nu ska jag  vara social och käka lite glass och dricka coca cola ;)
Kramar

Drar till Göteborg ändå

Drar till Göteborg ändå. 10 minuter på mig. Tror ni jag kommer se fräsch ut eller! Hahaha!
Julia vi syns sen ändå va (a) Sorry pinglan :)(L)

Och en god frukost b lev det allt



Ja, en god frukost blev det allt :) Och nu sitter jag här proppmätt haha. Satte mej nere i vardagsrummet och kollade på extreme home makeover. Men kom på att jag kunde kolla på det uppe så jag gick upp. Mycket skönare att ligga i sin egen säng och kolla ;)
La in lite gamla bilder från mobilen också. Men de orkar jag inte lägga upp nu :) Hittade en bild på mitt brännsår när jag hade bränt mig på Sofia's avgasrör på moppen :p Vacker var det inte iallafall.. Fast nu är det ju inte så mycket finare heller eftersom jag har ett stort ärr på benet. Men sånt är livet, sånt är livet.

Nu ska de visa huset för familje, det är ju det bästa! 
Vi hörs 

En god frukost

Nu har jag suttit vid datorn sen jag vaknade så jag känner att det är dags att röra lite på sig. Och då menar jag inte att ta en promenad eller liknande utan röra sig från sängen. Annars fastnar jag väl där hela dagen, vilket inte skulle vara en höjdare. Nä, jag ska faktist gå ner och fixa en god frukost. Händer inte så ofta att man äter god frukost. Visst, macka är la gott men det är tråkigt också :)
Kanske drar på mig en tröja och sätter mej ute hos Gräddan en stund också. Stackarn är ju helt ensam nästan hela dagarna. Förutom när hennes vän Lova(katt) kommer på besök. Haha.

Men vi hörs sen, kramar

Är det inte helt sjukt så säg till!



 


Det är sjukt vad vissa sjunger bra! Herregud assa, hon är ju inte gammal heller!

Min dröm inatt, usch&fy

Inatt drömde jag att jag var ute i skogen med Sofia, Julia, RasmusH och en till kille. Vi åkte alltså moppe i skogen, och det var lerigt och fuktigt. Så helt plötsligt kom det en äcklig människa (typ inavel) och började jaga oss. Sofia och Julia(som åkte på samma moppe, jag med egentligen) började åka iväg utan att jag var på. Så jag slängde mig på moppen och höll på att flyga av flera gånger. Jag grät som aldrig förr och trodde verkligen att jag skulle ramla av och att den äckliga människan skulle ta mig. De andra bara skrattade åt mej(?) och brydde sig inte om att jag bara hängde på moppen.
Haha, kan inte förklara mer för jag kommer inte ihåg mer. Äckligt var det iallafall :(

Sen drömde jag också att vi var på typ som danacup. Fast detta var inte fotboll utan det var cross vi körde. Både killar & tjejer. Min pojkvän var också där, men när han inte trodde att jag var i närheten så höll han på med andra(jag vet, konstiga drömmar..). Så började jag klä av mig min tröja så jag bara skulle stå i bh, och då skämdes han asmycket och blablabla. Det fanns även massa stånd och jag hittade verkligen en hut fin klänning som helst. Tror ni inte jag vaknar just när jag ska testa den? Haha! Sånt är så typiskt med drömmar.
Inte så rolig dröm, men den var roligt i själva drömmen. Förutom det med Meddi då kanske, hehe.


Godmorgon

Ja, jag vaknade för någon timma sedan. Om ens det? Haha :) Vaknade imorses och kände mig inte alls bra. Inte ofta jag gör det faktist. Tät i näsan och varm som ett element! Riktigt jobbigt var det iallafall. Så det blev till att stanna hemma för min del. Missar inget i skolan idag ändå, och det är ju tur det. Ska ta och plugga lite hemma idag och sen går jag nog till Julia om jag inte känner mej såhär :) Men det gör jag nog inte. Behöver få lite mat i magen och vila skulle jag tro.

Så om ni inte har förstått det så blir det inte Göteborg för mig idag. Känns både lättande och tråkigt. Hade verkligen ingen lust att åka dit, utan mycket pengar dessvärre, men samtidigt hade ju en del av mina underbara vänner åkt med. Och det är ju ett + på dagen. Men nejnej, så blir det inte denna gången :)

Ligger i sängen just nu och gör nada. Finns bara massa reklam tv-program på tvn som verkligen suger. Kan de inte visa lite roligare "program" på morgonen? Jaja, sånt är livet ibland.

Men vi får höras lite senare iställlet :) Pussar

Godnatt mina vänner

Godkväll :)
Tog ju mej en promed förut. Men gick bara till sjön och tillbaka för Julia messade mig precis när jag hade gått och bad mig gå med henne sen när hon kom. Så jag gick hem igen och väntade på att hon skulle komma. Sen tog vi oss en promenad igen :) Riktigt skönt väder ute!

Har precis legat i sängen och kollat på andra avenyn, det avsnittet jag missat. Brabra :)
Känner mig ine så glad o pigg just nu så jag ska lägga mig och sova. Göteborg imorgon som sagt, orkar fan inte! Men jag måste ju, och du kan skjuta dig!
Godnatt <3


Promenad i det fina vädret

Ny design nu då.. Va några dagar sedan jag gjorde headern. Enkel men mkt bättre än den förra iallafall! Fast vet inte vad jag tycker omdesignen.. Inte så värst snygg men det får duga för tillfället.
Nu ska jag gå ner med disken och sen blir det en promenad i det sköna vädret :)
Hörs lite senare, kramar

Ninisen!


För några dagar sedan när jag och älskling satt ute och gosade med Gräddnos. På denna bilden ser hon ut som en liten känguru :p

Och här låg älskling idag när jag satt ute. Så söt är hon när hon ligger med bena åt sidan sådär ;) Haha!

T o r s d a g

Hejsan :)
Ja, idag är det torsdag och det var allt vart en bra torsdag. Skoldagen började med nationella i matten. Det gick inte så bra, men får väl hoppas på det bästa iallafall! Sen gick vi hem till Eve eftersom vi hade 1½ timmas rast. Käkade macka och snackade. Väl tillbaka i skolan så fick jag reda på att jag fick MVG på idrotten. Hur skönt som helst!
Slutade vid 3 och då tog jag bussen hem. Satte mig ute en liten stund. Riktigt  varmt!

Nu sitter jag och gör inte ett skit.. Finns verkligen inget att göra.
Men imorgon blir det nog en skön dag. Drar till Göteborg med Eve, Sofia, Lina och Vickan(?) och skaffar lite skit. Elin åker med upp också, men hon ska köa till en konstert :) Haha.

Nu ska jag kolla klart på top model sen får vi se vad som händer i mitt hus :)

O n s d a g

Hejsan
Skolan idag var helt okej. Hade inställt tyska (jippi). Så jag och Vickan gick till hennes mormor sålänge. Efter skolan gick jag Vickan och Elin med Eve hem. Satt ute på altan och dippade grönsaker och snackade. Nyttig middag.. Haha!
Nu sitter jag hos Meddi. Dessvärre är han ute och övningskör. Orkade inte åka med. Men när han kommer tillbaka så blir det plugg! Nationella imorgon också .. I matte! Bajs.
Nu ska jag stänga av . Pussar

Jag & Eve .. Hmm


Tolka det hur ni vill, hahah!

T i s d a g

Hejsan :)
Tisdag idag då. Vaknade hemma hos älsklingen såklart, var verkligen hur trött som helst också! Somnade vid 12 eftersom vi satte på en film. Älsklingen somnade direkt så han hann inte se något. Men jag såg mer än halva(tror jag) och den var riktigt bra. Ska se om hela idag så älsklingen också får se hur bra den var ;)
Efter skolan gick jag och Eve och solade. Man märkte inte så jätte stor skillnad på mig. Skit! Efter det var vi nyttiga och drog till Roma och delade på en supergod pizza. Jag trodde att bussen gick kvart i men det visade sig att den gick kvart över så jag gick hem till älsklingen och väntade på att pappa skulle hämta mig halv 5 istället :)
Väl hemma hann jag bara upp och sen ner och sen åkte jag, mamma och pappa till thn och handlade lite skit :) Kom hem vid halv 8 typ och då gick jag ut på en promenad i 30 min typ. Sköntskönt var det allt! Men kändes som jag gick mycket längre än vad jag gjorde :p Haha.

Nu sitter jag här och väntar på att älsklingen ska komma från träningen. Börjar inte förän 10.05 imorgon så det är hur gött som helst :)

Men nu ska jag kolla bloggar och så, kram på er :)


snygga  brudar! aa det var ett tag sen nu :)

G o d n a t t

Hejsan :)
Sitter fof hos älskling, såklart! Vi har pluggat hela dagen, typ. Eller ja, jag har försökt hjälpa honom :p
Ska sätta på en film och sen sova. Skönt!
Vi hörs imorgon när jag kommer hem, godnatt


M å n d a g

Hejsan :)
Skolan idag har väl vart helt okej. Hade inte tyska sista lektionen så jag och Elin följde med Eve hem. Åt rostade mackor och kollade i skolkatalogen ;) Snygga finns det så det räcker och blir över haha.
Sen mötte jag älsklingen och nu är vi hos han. Ska hjälpa han att plugga engelska nu :)
Kanske skriver sen. kramar

Grey's, OTH & GossipGirl

Hejsan :)
Har legat i sängen och kollat på först Grey's, sen one thre hill och nu kollar jag på gossip girl :) En riktigt slappar kväll alltså. Men det är skönt det också. Är trött efter att jag sov 1 timma förut :p
Ska ta och fräscha till mig lite och så. Ska ta bussen till älsklingen halv 9 :) Så jag har ungefär 40 minuter på mig. Men jag hinner gott och väl! haha.
Blir inget mer inlägg efter detta, så vi hörs imorgon :)
Kramar

S ö n d a g

HejHej :)
Idag har jag bara varit hemma med min älskling. Vi vaknade runt 10, så gick vi ner och åt frukost. Sen gick vi upp och la oss en stund igen och kollade på tvn. Vid 2 någon gång tog vi oss en promenad här i Göta. När vi kom hem igen satte vi oss på baksidan och gosade lite med Gräddnos. Sen åt vi mat. Potatis, köttbullar och sås, riktigt gott! Vi gick upp och la oss igen och sen åkte han vid 4.
När han åkte så la jag mig och sov i 1 timma, ställde klockan på 5 för då började reprisen av Grey's :)

Ska kolla lite bloggar och fortsätta kolla på Grey's nu :)

G o d n a t t

Här sitter jag.. I min gundstol, med ett tomt cola glas och en nästan tom godispåse. Kollar på film gör jag också. En ganska bra sådan också, någon som går på 3an :) Fick nyss en bra nyhet också. Älsklingen kommer hit till mig vid 12 :) Ja, gissa om jag blev glad. Jag som saknar honom så!

Men nu ska jag tvätta bort maskaran och sen ska jag lägga mig i sängen och fortsätta kolla på filmen :) Min kära syster ska ner och hämta cola till mig också, haha åh så söt va!
Men vi hörs imorgon, godnatt med er :)

Mysiga fredag








Jag låter bilderna förklara hur min dag var igår. En del iaf.
Vi grillade nere vid älven, satt där ett bra tag och snackade och tog det lugnt i det sköna vädret. Sen drog vi och spelade fotboll på fotbollsplan och sen drog vi ner till älven igen. Vissa grilla igen och sen tog vi mopparna till Ström, där några spelade basket.

En riktigt skön dag var det iallafall, med en hel del av mina underbara vänner :) <3
Sofia Mikaela Evelina Julia Emelie Zara Lina Emma

Fotbollsmatch, kycklingrulle & godis

Hejsan :)
Kom hem för ungefär 1 timma sedan. Har varit hemma hos Emelie med Julia och Sofia :) Vart o köpt godis har vi också. Göttgött. Tidigare idag var vi ju som sagt och kollade på fotbollsmatch. Tror det slutade 2-1 till Edet :) Efter det gick jag och Emelie och åt kycklingrulle på roma. Sen kom Emelie's pappa och hämtade oss för det var ruskigt kallt ute :p

Åkte hem med mamma och pappa. Hade världens mensvärk och trött. Ska nog lägga mig i sängen och sätta på en film, eller kanske kolla om det går någon på tvn ikväll. Saknar mig älsklingen också.. Riktigt mycket faktist! Men jag får väl träffa honom imorgon igen.

Men vi hörs väl lite senare, ska lägga upp ett kort o snabbt inlägg om gårdagen också :)
Kramar

våren är inte påväg va? åh va skönt! :)

Vi hörs senare

Har precis fixat mej och ska bara packa min lilla väska med behövliga saker och sen drar jag ner till bussen :) Behöver få något i magen innan också.
Men nu ska jag stänga av datorn så hörs vi väl senare :)
Kramar


L ö r d a g

Hejsan :)
Kom hem vid 10 ungefär igår, tidigare än jag trodde. Men det var skönt det för det var svin kallt ute. Älsklingen kom nämligen och hämtade mig :) Så åkte vi hem till mig, åt vindruvor, kex , mjukostar och så och sen la vi oss. Meddi somnade jätte fort så jag hänge på och somnade jag med. Haha.

Nu har jag precis duschat och ska snart börja fixa mig. Ska ta bussen 2 fram till Edet, hem till Lina och sen iväg och kolla på fotbollsmatch. Jag får lägga in bilder från igår sen om jag hinner för nu måste jag skynda mig :)
Kramar


vad jag och älskligen åt :)

Hejdå

Nu ska jag fixa mig snabbt och sen dra in till Edet. Vi hörs ikväll när jag kommer hem! Puss på er :)

Ointressant inlägg


Haha jag la mig aldrig i sängen ändå, utan har suttit här framför datorn hela tiden. Orkade inte ta det steget ändå till sängen, haha. Nä men det blev aldrig att jag gjorde det bara. Har istället suttit vid datorn, som jag sa, och kollat på tvn :) Just nu går det något program om kortvuxna människor. Lite roligt faktist, det är två tvillingar.. En är kortvuxen och en är normallång :)

Ska snart gå ner och ta fram korv och korvbröd så det hinner tina innan vi ska grilla sen :) Eller ja, det är ju några timmar kvar men bättre tidigt än sent.

Har inte så mycket att säga just nu förutom att jag är förkyld, har ont i örat och fryser. Trevligt att veta va? :)
Blir nog ett inlägg lite senare, pussar

F r d a g - härligt!

Hejsan :)
Klockan är snart halv 2.. Kom hem för några timmar sedan. Eller ja, ungefär 1 timma sen haha. Gick hem från skolan idag i världens solsken. Köpte med mej en glass på vägen, Sofia mötta mej halvvägs också som tur var :) Riktigt varmt var det iallafall! Och tror ni inte jag höll på att dö när jag såg att Sofia kom hem mjukisbyxor, tjocktröja och en höstjacka.. Och där kom jag i linne. Hon är inte klok hon!
Skolan idag har varit helt okej. Orkade verkligen inte gå upp imorses egentligen. Låg verkligen hur skönt som helst bredvid min fina älskling. Men vi gick upp ändå. Skulle ju trots allt bara gå 3 timmar i skolan, som alla andra fredagar. Marianne sa att idrottsprovet såg riktigt bra ut. VG+ trodde hon att det blev (a) Åh, blir så glad för jag trodde inte jag skulle äns få G innan jag satte mig och gjorde provet :)

Sitter här, med en filt runt mig, och är hur trött som helst. Ögonen typ svider och jag har bara lust att lägga mig i sängen och somna i några timmar. Vid 6 ungefär så ska jag till Edet och möta upp mitt tjejgäng ;) Så ska vi iväg och grilla någonstans och bara ta det lugnt :) Mysigmysigt.

Nu ska jag kolla bilddagboken en snabbissnabbis och sen lägga mig i sängen en stund.
Kramar

Pannkakor med hjortronsylt

Duschade kroppen för en stund sedan, riktitg skönt! Och nyss var jag nere och åt pannkakor som lillasystser hade gjort med hjortronsylt, mumma! Nu ska jag packa väskan fort och gå ner till bussen :)
Myms kväll med älsklingen idag då, hoppas jag! ;)
Men vi får hörs imorgon, kramar


telefonsamtal med världens underbaraste

Hejsan :)
La mig i sängen en stund förut för att vila. Kollade klart på topmodel som gick och sen satte jag på andra avenyn. Kollade nämligen inte på det i tisdags :) Eller ja, jag kollar aldrig på det på tvn så. Mitt i allt tittande och choklad ätande så ville älsklingen att vi skulle prata i telefon. Så jag ringde upp han och så pratade vi i nästan 30 min :) Vi hade en del funderingar om gymnasieval och blabla. Haha. När han la på för att springa till träningen så fortsatte jag kolla på andra avenyn och äta choklad haha.
Jag har även målat mina naglar i någon ful ljusrosa färg. Men lite färg på naglarna skadar aldrig, även om den är ful. Haha. Ska strax springa ner och hämta ett glas vatten och sen sätta på vänner.
Tar bussen vid halv 9 hem till älsklingen. Alltid lika mysigt med honom :)

Vi hörs om en stund igen, kramar


pinglor är vi allihopa


Pinglorna Sofia Emelie & Salle

En liten lista mitt i andra avenyn

50 frågor

Utseénde
1. Vilken ögonfärg har du: blåa
2. Hur lång är du: 164-165 typ:)
3. Vilken hårfärg har du: är blond med brunt i luggen och en slinga på höger sida
4. Långt eller kort hår: kort
5. Piercingar i anisktet: inga
6. Vilken ögon färg skulle du vilja ha: blåa, som jag har. fast lite mer klarblå kanske
9. Hur lång skulle du vilja vara: nöjd med min längt
8. Vilken hårfärg skulle du vilja ha: ingenaning
9. Vill du ha kort eller långt hår: lååångt
10. Skulle du vilja ha piercingar: ja


Senaste du
11. Åt mat: makaroner och köttbullar
12. Drack: päronsaft
13. Du fick sms av: älsklingen
14. Du skrev sms till och vad du skrev:  älsklingen "vadå hur? :p bussen? :p<3<3"
15, Du sa: hejdå till älsklingen i telefonen
16. Kramade: älsklingen
17. Kysste: älsklingen såklart
19. Du spydde: det var länge sedan
20. Du skrattade riktigt mycket: idag har jag nog skrattat en del :)

Kärlek
21. Är du singel: nejnej
22. Ditt förra förhållande va med:  eh, thommy haha
23. Ditt längsta förhållande: över 1 år iaf
24. Med vem då: thommy :p
25. När någon säger din första kärlek, vem tänker du på då: min älskling
27. Gillar du någon just nu: äääälskar :)
28. Hur många seriösa förhållanden har du haft: seriöst o seriöst, 2 typ..
29. Vill du vara singel: absolut inte, finns ju inget underbarare än att ha pojkvän!
30. Vill du gifta dig: absolut :)
31. Vad heter din nuvarande Pojk/Flickvän: Almedin - Meddi :)


Vänskap
32. De som vet mest om dig: evelina
33. Den vän som du har kännt längst: sofia vickan o zara
34. Flera bra kompisar eller bara en allra bästa: vad menas med frågan?
35. Någon du saknar att umgås med: ja
36. Två av dina bästa killkompisar: umgås inte så ofta med pojkar ;)
37. Någon kompis som bor långt ifrån dig: nejnej
38. Den du har mest minnen med: har minnen med många
39. Bra vänner du inte träffar ofta: träffar väl inte zara och de så ofta, men ja :)
40. Har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu: haha ja :p


Övrigt
41. Musiksmak: gott&blandat
42. Sport: dröm
43. Galen eller lugn: en blanding kanske
44. Har du någon gång hört att du sjunger bra: haha, sofia sa det en gång. men hon hade druckit så det gills inte.. haha
45. Dricker du alkohol: ja
46. Har du hört att du borde bli modell: haha min moster tycker jag är vacker, så det har jag fått höra. ;) faktist.
47. Något speciellt du alltid har på dig varje dag: underkläder o örhängen 
50. Vad tänker du på just nu: att sätta på andra avenyn igen ;)

Det var faktist bara 49 frågor :)


T o r s d a g

HejHej :)
Kom hem från skolan för ungefär en halvtimma sen :) Det har verkligen varit en jättebra dag. Hade ju idrottsprov idag och det kändes som det gick mycket bättre än jag tott så det var ju bra. Sen på lunchraste, efter provet då, så gick jag och Julia hem till henne för att kolla på internet om vi kommit in på skolorna som vi sökt till. Och jaa.. Tråkigt nog så kom jag inte in :( Haha nädå, så var det inte alls. Eller jo på ett ungefär men ändå så, aa..
Jag har inte skrivit här någon gång vad jag sökt till, för jag höll det hemligt för några av mina vänner ;) Men jag sökte alltså frisör som första, där var intagningspoängen 210 och jag har 195 och är säker på att jag höjer mig över 210 så jag hoppas verkligen att jag kommer in på det sen när de riktigt besluten tas :) Men på hår&makeup kom jag in, och det är ju också hur kul som helst :) Så kommer jag inte in på frisör så blir jag inte ledsen, för hår&makeup funkar superbra det med. Sen sista lektionen var det ju engelska och vi skulle ha redovisning av South Africa idag. Christel, våran lärare, hade världens tal om att alla ska redovisa för annars sviker man sig sig osvosv. Så jag satt och skakade som ett jävla löv. Ärligt, jag skakade på riktigt. Men jag gick fram, för första gången i engelskan, och satte mig där och redovisade. Tror ni jag är stolt över mig själv eller? haha :) ibland får man faktist lov att vara det.. Så ni kanske fattar att detta varit en super dag?:)

Nu sitter jag iallafall här vid datorn och kollar samtidigt på top model. Så detta inlägget har ju tagit sin lilla tid ;) Åt precis min första mat för idag! Kom på det när jag kom hem att jag inte ätit något alls idag. Men var inte hungrig så.. Haha :) Men nu ska jag kolla lite bloggar och dricka saft :)
Kramar

Hemma hos Meddi :)

Hejsan :)
Sitter hemma hos Meddi just nu. Tog bussen hit vid halv 8 efter att jag och Sofia hade pluggat en stund :) När jag kom hit så hjälpte Meddi hans pappa att lägg undan ved (?). Så stod där och kollade en liten stund. Sen när han var klar så gick vi in och gjorde inte så mycket. Gick till boström och köpte dricka, tacochips och sin grön dipp :)
Nu är han ute och hjälper till med ännu mer ved så jag ska passa på att plugga lite. Kommer gå skit på provet imorgon! -.-
Hörs imorgon, pussar :*

O n s d a g

Hejsan :)
Skolan idag har varit helt okej. Rätt lugnt och inga jobbiga lektioner, och tur är väl det för jag har varit slö och gnällig hela dagen känner jag ;) Riktigt trött för den delen också! Gick ner till riviera (idag igen) på lunchrasten och åt där. Delade på en kebabtallrik med EvePeve. Slutade vid 20 i 3 typ och då åkte jag hem med Sofia och hennes pappa.
När jag kom hem förut så gick jag faktist upp och började läsa lite idrott direkt. Fast hann bara läsa 1 sida, kolla nämligen på tyra baks's show samtidigt, innan jag skulle ner och äta mat.

Nu har jag precis läst igenom båda häftena så jag känner mig riktigt duktigt nu (a) Haha. Hade tänkt göra klart engelskan nu och öva lite på den för sen kommer Sofia och då ska vi plugga mer på idrotten. Håller tummarna för att få träffa älsklingen idag också :)

Men nu ska jag kolla lite här snabbt sen blir det engelska pluggnin! En riktig pluggardag.. Puh!

Klänningen är beställd, tack gode gud

Hejsan :)
Meddi är här nu, fast han sitter nere med pappa och kollar på fotboll. Jag sitter då här och kollar på andra avsnittet av desperate housewives av de som går idag :) Har även beställt klänningen nu. Så nu håller jag tummarna för att den passa! Kommer väl om 4 veckor :)
Men nu ska jag stänga av datorn och kolla klart på detta och sen gosa ner mig i sängen med älsklingen :)
Godnattt, kramar

Städning på g

Hejsan :)
Sitter här med tshirt och handduk på huvudet. Duschade precis. Inpackning och rakning av benen blev det också. Haha, benen behövdes verkligen, eller vad säger du Elin?;)
Ska städa upp på rummet nu och sen plugga lite. Älsklingen kommer hit sen också :) Han ska kolla på fotboll och jag på dubbelavnittet av desperate housewives så det blir väl ingen direkt myskväll för oss förän sent ;) Haha.
Men nu ska jag plocka upp här som sagt.. Ser förjävligt ut!
Kramar

HAPPY

FAN IBLAND HAR MAN SÅN JÄVLA TUR!
Klänningen finns på sidan igen! Ska försöka beställa den redan ikväll, innan den tar slut igen! :D


Den där jävla klänningen..

Tror ni inte att det underbart fina klänningen är borta från sidan nu? :o Åh jag blir så jäkla irriterad! Så jäkla typiskt bara.. Så har suttit och kollat på lite andra klänningar. Är fortfarande sugen på den turkosa som jag la ut för ett tag sen. Men hitta som är rätt lik i modellen, fast en lite roligare :) Men ska vänta ett tag och se om det andra klänningen kommer in igen. För jag vill verkligen ha den.





Den första är riktigt snygg, tycker jag iallafall ;d

T i s d a g

Hejsan :)
Skolan idag var väl helt okej. Inget speciellt så där :) Tog bussen hem kvart över 2 och satte mej då ute på baksidan och pluggade lite. Men det var så himla konstigt ljus ute så jag såg knappt något + att grannarna höll på att greja i trädgården och det störde. Så jag gick in och satte mej i köket istället :) Så gjorde lillasyster nudlar och wokade grönsaker. Riktigt gott. Nu sitter jag här och kollar på tvn och försöker plugga lite. Men det går inget vidare. Får göra det lite senare. Ska ändå va hemma hela dagen.

Skrev inget mer igår för älskligen skrev att jag skulle komma till honom igår och då hade jag bara 20 min på mig att fixa mig för jag skulle ta bussen kl 2 :) Fast Meddi och Tomas kom och hämtade mig istället nere vid bussen, precis när bussen kom också. Haha. Så följde Tomas med mje och Meddi in en stund. Satt och snacka och sen drog han. Då beställde jag och Meddi kinamat och gick och hämtade det, åt nämligen hemma hos meddi :) Efter det hade vi det bara mysigt, kollade på tvn och så. Gick även till Boström och köpte glass, lite godis och naturgodis :) Mumma! Sen på kvällen cyklade vi till Meddi's mamma's friössalong och han rakade sig den fisen :) Sen somnade vi, jag mådde rikigt illa -.-

Nu ska jag kolla lite bloggar :) Kramar

En gammal bild


Haha gammal bild, eller vadå? ;)

M å n d a g

Godmorgon :)
Vaknade för en stund sen av att mamma kom in och pratade med mej. Men tur va väl det för hon frågade om jag skulle ha goooda mackor och självklart ville jag det :) Så nu har jag ätit äggmacka med gurka, tomat, ägg och majonäs, hehe. Har på tvn också men som vanligt så går det bara skit program såhär på morgonen. Det är ju det sämsta med att vakna tidigt.
Men ska ta och läsa lite bloggar och bara ta det lugnt nu :)
Kramar

Sötnosen igår när jag va ute och hälsade på henne :)

Godnatt

Hejsan.
Sitter här helt depp och har hur tråkigt som helst. Meddi sket i att komma hit så.. Och sket i att vi hade bestämt i över 1 vecka att käka kina imorgon och så. Så gladast är jag inte direkt.
Har suttit framför datorn halva dagen och segat. Ska snart krypa ner i sängen och sova. FInns inget roligt att vara vaken för ändå så. Men vi hörs väl imorgon. Blir en dag hemma imorgon med. Piss.
Godnatt

Promenad med Zara och vovve



Kom precis in efter att har varit ute med dessa två godingar. Hunden ser ruskigt stor ut på bilden, men det var den inte. Haha den såg så rolig ut när den sprang runt där med sin långa päls. Jag kallar den för den eftersom jag inte kommer ihåg vad den heter :p Vet inte ens om Zara sa vad den hette så ;) Haha.
Vi gick inte så jättelångt men det var skönt att komma ut i vårvädret. Man blir så mycket gladare när det är sånt här väder ute :)

När jag kom in gjorde jag mig lite mellanmål. 2 knäckebröd med ost, 2 små kakor och fanta :) Tyckte jag förtjänade det. Haha. Men nu är det gossip på tvn som jag missat halva av. Vi hörs lite senare, tjenis!

Promenad nu

Nu har jag läst allt jag missat på mina favorit bloggar ;) Haha, känns uuunderbart!
Men nu ska jag ta på mig kläder, ta ett äpple och gå ut på en promenad med Zara :)
Vi hörs senare

Massa att ta igen

Hej :)
Va nere och åt för några timmar sedan. Godaste maten också! :) Potatis, stekt fisk, gräddfil och gurka + aromat! Riktigt gott!
Nu har jag suttit hur länge som helst och kollat på bloggarna som jag brukar läsa. Hade ju en del att ta igen nu när jag varit borta så många dagar. Puh! Blir ju nästan svettig av detta ;) haha. Har även suttit och kollat på massa klänningar.. Känner att det börjar bli dags, speciellt om man ska beställa. Totalt älskar klänningen som jag la upp innan. Fastnade först för en blå/turkos men när jag såg den, herregud! Så sjukt söt.
Men nu får jag ta och underhålla mej med något. Kramar

Übersöt klänning



Bara jag som tycker den är otroligt fin?
Funderar på den till skolavslutningen.. Fast på något sätt känns den lite för mycket, men jag är kääär i den kan jag lova! Men som typiskt är så finns det inte på lager just nu. Får väl hoppas att den kommer i snart igen då.

Klänningen kommer från stylebystars och kostar 499 :-

Min påsk 2009


Min påsk detta året var väldigt lugnt. Jag tog bussen till Vickan vid 5 och gick över till Ström hem till henne =) Vi började med maten.
Det vi hade på vårat påskbord var:
potatis
potatisgratäng
potatissallad
köttbullar
prinskorvar
ägg
räksallad
kräfsallad med vitlökssmak
majonäs
frallor
champis
Jag hade otroligt ont i magen så det som jag fick ner var några ägghalvor med majonäs och 2 mackhalvor. Men det var gott ändå :)
Eve gjorde oss även sällskap när vi åt. Hon hade nämligen redan ätit hemma. Efter det satte vi oss i vardagsrummet och lyssnade på gamla låtar och snackade. Lina kom efter en stund också :)
Efter ett tag gick vi till Edet och mötte upp Elin och gick hem till Eve. Satt där och kollade på tvn och å chips och drack dricka. En riktigt mysigt och lugn påsk :)

Såg att Salle hade lagt ut bilder från förra påsken och påsken året där innan. Kan ni förstå att det var massa snö förra påsken? :o Det kan verkligen inte jag fatta. Igår var det ju otroligt varmt ute.

S ö n d a g

Hejsan :)
Vaknade 20 i 12 idag faktist. Så länge har jag nog aldrig sovit när jag haft älsklingen bredvid mej. Men det var skönt :) Bara det att Meddi skulle börja jobba kl 12 och vi vaknade 20 i :p Haha smartsmart. Vi gick iallafall upp och åt "frukost". Potatisgratäng och sallad från middagen här hemma igår :) Riktigt gott.
Nu sitter jag och kollar på reprisen av talang :) Tråkigt att bara sitta hemma idag, men behöver börja plugga idag.
Det härliga är ju att vi är lediga imorgon, känns underbart att veta att man slipper gå upp tidigt imorgon ;)

Påskmat hos Vickan

Hejsan :)
Ja, nu har det blivit en del inlägg med bilder och så. Så nu blir det inte det mer på ett tag. Haha nädå, ska allt ta med mej kameran till Vickan sen :)
Idag vaknade jag upp hos älsklingen efter bara 6 timmars sömn. Gick ner och gjorde frukost och satte oss ut och käkade. Riktigt varmt ute och man bortser från att det blåser lite imellanåt. Sen mötte vi Vickan vid Boström så köpte jag och Vickan saker som vi ska äta sedan. Vi ska nämligen äta påskmat hos henne sen vid 5-6. Köpte en hel del mat så vi behöver ju inte oroa oss över att vi inte ska bli mätta haha. Sen körde de hem mej :)
Nu har jag suttit här framför datorn hela tiden och lagt in bilder och så från kameran. Men nu ska jag fixa mig lite och sen ta bussen till Vickan vid 17.03 :)
Sover hos älsklingen ikväll så blir inga mer inlägg tyvärr :) Får ju vara aktiv nu när jag varit borta hela 6 dagar! :)
Men som sagt, vi hörs imorgon :*
Kramar

Min vecka i sälen

Söndag: Kom upp runt 3 och då åt bäddade vi sängarna och åt mat. Sen blev det några rundor i backarna. Härligt väder var också :)
Måndag: Gick upp tidigt, åt frukost och sen var det på med skidorna. Idag var det också riktigt härligt väder och varmt! Mötte upp HannaH och de borta i Hundfjället och åkte med de i några timmar. Sen åkte vi hem och åt middag. Sen somnade Julia och sen ville hon inte ut och åka mer. Så vi satt vi stugan hela dagen.
Tisdag: Gick upp tidigt idag med, som alla andra dagar. Åt frukost och sen åkte vi skidor. Idag åkte vi inte till stugan och åt utan vi åt på toppen i Hundfjället. Nuggets och pommes med beasås :) Sen hände det även en rolig grej, som jag kan gå in på detaljer i ett senare inlägg. Kan ju säga att det var riktigt hemskt. Gled nämligen på rumpan nedför en svart backe..
Onsdag: Idag snöade det och var kallt så det blev inga skidor för oss. Jag och Julia åkte med Gerd och Rune ner till Sälen och kollade lite. Fanns inte ett skit..
Torsdag: Idag regnade det! Usch. Så även idag åkte vi ner till Sälen, + Bengan denna gången. Kollade lite och sen åkte vi hem igen. Rune körde även på en gågata vid centrum -.- Haha, så pinsamt!
Fredag: Idag tog vi oss 2 åk i backen. Duggade lite och var slaskigt och upplogat i backarna, efter bara EN timma! -.- Så vi bestämde oss för att åka hem. Åkte hem och packade, åt och sen åkte vi hem.








Blev inte så många bilder eftersom de va dåligt väder de flesta dagarna. Så blev bara dessa + några på mej där man ser att jag bränt mej i solen, men de va för hemska för att läggas upp här :)

Fest i Hjärtum

Hejsan :)
Ja, igår så drog jag ju som sagt till hjärtum. Men innan det så duschade jag och fixade mig lite. Stod på toa hur länge som helst, skönt att ta det lugnt! :) Haha. När klockan var kvart i 9 så gick jag och Mikael, bror, ner till bussen och väntade. Hoppade av vid lagret för Sofia skulle möta mig där. Men smart huvudet hade gått till wäxthuset istället -.-
Hemma hos Emelie var mina älsklade kompisar, som jag saaknat sååå! EvelinadenFina, Salle, Emelie, JennieL och Sofia då såklart :) Satt där och drack lite innan Jennie's mamma kom och hämtade oss och körde oss till hjärtum :) När vi kom dit så var det inte så mycket folk. Träffade iallafall min älsklade älsklade älsklade baby som jag hade saknat sönder :)
Tillslut kom det mer folk och vi drack cider och dansade hela natten lång! Hur kul som helst och det var verkligen värt det. Verkligen! När klockan närmade sig 2-3 så började allt folk försvinna.. Tillslut var det bara jag och mina söta vänner kvar på dansgolvet. Haha, ja har man kul så slutar man inte bara mitt upp i allt ;)
Vid 4 iallafall så kom Meddi's mamma o pappa och vi körde hem Sofia, Salle och Emelie och sen åkte vi tillbaka och hämade upp älsklingen. Kom hem vid 4 och så käkade vi kebabbaguett och sen hade vi det lite mysigt och sen somnade vi vid halv 5 ungefär :)





'

Blev inte så mycket bilder eftersom att kameran inte var det första jag tänkte på ;)
En riktigt lyckad kväll, absolut! Måste verkligen göras om :)

Firandet av Sofia, 16 år

Det började med att jag och Julia gjorde tårta och kladdkaka hemma hos mig, som skulle vara till Sofia :) Jag dekorerade den fina tårtan och den andra bilden som ni ser så, ja, är jag väldigt koncentrerad! Vet inte om man borde lägga ut en så fruktansvärd bild på sig själv men jag bjuder! Mycket!

Vickan, Evelina, Lina och Lina kom även hem till mej också innan vi gick bort till lokalen som vi skulle vara i. När jag dekorerade kladdkakan med grädde så blev jag en hel del kladdig. Skitploppen åkte ju ut..


När vi kom bort till bikupan, som det kallas, så åt vi mat. Kycklingfilé, krocketter(?), sås och sallad. Riktigt gott och mättande måste jag säga! :)


Efter maten satt vi och snackade. Sen blev det spel, lek, sång och dans. Riktigt roligt hade vi men efter ett tag bestämde vi oss för att gå ner till JuliaG som hade fest. Vi stannade inte där så länge och när vi kom upp igen så gick jag Julia Eve och Vickan hem till mej. Dagen slutade inte som vi hade tänkt oss, men en bra kväll var det iallafall.
Grattis Sofia, 16 år (L)(L)






Jag kom ju på innan jag åkte att jag hade glömt lägga upp bilder från när vi firade Sofia. Så jag tänkte ju göra det när jag kom hem från sälen, så idag passade jag på att göra det :)

Hemma igen

Hejsan :)
Kom hem från sälen idag istället. Skit väder de sista dagarna nu.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig. Sen blir det fest i hjärtum :)
Hörs inatt eller imorgon :)
Puss

Sista inlägget, ha en bra påsk! :)

Hejsan :)
Sitter hemma hos älsklingen nu. Fast han är ute och ö-kör så jag sitter här vid hans dator. Var meningen att jag skulle följa med men han verkade inte så pepp på det! Dumma han :( Haha nä, men jag klarar mig perfekt ändå!

Idag har vi underbart väder här i Lilla Edet! Hur varmt som helst, och ja, jag tycker det känns som en sommardag jag! :)
När jag kom till älsklingen förut så låg vi på hans rum och hade det skönt bara.. Sen gick vi till Julia och hämtade min plånbok och sen bjöd jag min älskade pojkvän på pizza. Mummsigt. När vi kom från pizzerian så satte vi oss på stolarna utanför huset. Älsklingen låg utan tröja men jag frös och hade hans jacka :p Tyiskt oss, tycker alltid olika när det gäller värme ;) Haha. Och ja, där somnade vi! Sov inte så värst länge men lite mindre än 1 timma. Och det var riktigt skönt. Så när vi vaknade så gick vi in och då somnade jag i hans soffa.. Haha, trötter var man ja!

Kom på förut att jag glömde lägga in bilderna från igår. Typiskt! Men dom kommer upp när jag kommer hem från lovet. Om jag kommer ihåg det vill säga :) Men det får vi hoppas att jag gör.

Nu ska jag kolla runt på lite bloggar och ta en titt in på bilddagboken. Där får ni kolla på bilderna som jag lägger upp under den kommande veckan också :) mikaelasinipuro.
Sista inlägget nu innan jag drar till fjällen :) Får hoppas att jag inte har glömmt packa ner något nu :o:d Och så får vi hoppas på att både jag och Julia kommer hem hela ;)

Hörs om 1 vecka ungefär! Kram på er, och ha ett bra påsklov!

Hejdå :)

Hej igen :)
Nu har jag packat klart allt och ska åka om ungeför 10 min in till Edet. Köpa godis, lämna väskan och sen hem till älsklingen.
Försökte fixa så att jag kunde blogga via mobilen men det funkade tydligen.. Kommer ju inte upp något inlägg :s Men jag har iallafall fixat så jag kan lägga in bilder på bilddagboken via mobilen så där kommer det upp bilder under veckan :)

Skriver nog ett inlägg ikväll hos Meddi :)
Ha en bra lördag, kramar

Gooood frukost

Som jag sa igår så firade vi ju Sofia eftersom hon har fyllt år. Lägger ut lite bilder på det lite senare för jag känner att jag inte riktigt orkar just nu. Ligger i sängen, har inte ens tagit på mig än, och kollar på något fattigt program som går på tvn. Ni vet sånt program där de säljer saker? Haha.
Ska snart ner och äta frukost också. Mamma håller på att rosta macker och koka ägg och så. Så det blir allt en god frukost :)

Men nu ska jag gå upp och ta på mig något och tvätta ansiktet.

L ö r d a g

Godmorgon :)
Usch, idag vaknade jag riktigt ridigt. Redan 07.30 :o Kunde verkligen inte somna om.. Men som tur va så vaknade älsklingen strax efter mej :) Så nu har vi legat i sängen och haft det mysigt. Har sprang hem för ungefär 30 minuter sen, så nu ligger jag själv.
Idag blir det till att packa det sista och sen åka med väskan hem till Julia. Sen ska jag spendera hela min dag med älsklingen. Sover där också såklart :)
Imorgon bär det av till fjällen, och gud vad jag har längtat! :) Inte länge sen jag satt med älsklingen här på mitt rum och sa att det var 10 veckor kvar. Nu är det bara 1 dag kvar! Hur härligt är inte det.
 
Men nu ska jag kolla lite bloggar fort sen måste jag packa det sista :)
Skriver lite senare, kramar

Torsdag - Fredag

Hejsan :)
Hann inte skriva något igår.. Hann faktist inte sitta vid datorn över huvudtaget.
Först var det skola. Hade prov och det kändes inte som att det gick jätte bra. Hoppades på ett vg iallafall. Visade sig att jag fick 20/20, tror ni jag blev glad eller? :p Haha. Efter skolan gick jag hem till Julia. Testade ett par pjexor och lånade en väska. Sen bar det av hem till älsklingen. Myste lite och sådär. Sen åkte jag hem och mamma färgade mitt hår, jag färgade hennes och sen färgade mamma lillasysters ;) Haha. Blev la ganska bra. Färgade även det bruna jag har i luggen och slingan på höger sida :) Sen åkte jag och älsklingen med pappa hem till Meddi och sov där :)
Igår hade jag och älsklingen även 8 månader. Jag älskar dig mest i världen!

Idag var det skola igen :) Fast bara i 3 timmar så det var inte speciellt ansträngande. Gick till Boström efter skolan med Julia och Vickan och köpte lite saker till en sak. haha :) Sengick vi upp till Julia och var där en stund.
Tog bussen hem vid kvart i 1 och nu sitter jag här vid datorn :) Julia är påväg hit nu så jag ska skynda mig och fixa lite. Vi hörs kanske senare eller ikväll om jag får mer tid :)

Åker ju även till sälen på Söndag så det är ju inte så många dagar kvar och då är jag hellre med vänner, pojkvännen och familjen än att sitta vid datorn och sega.

Men nu ska jag dra mig som sagt.
Ha en bra fredag, pussar :)

O n s d a g

Hejsan :)
Skolan idag har varit hur skön som helst. Lugn och kort. Fick nämligen sluta mycket tidigare än vad vi brukar göra :) Eller ja, ungefär 1 lektion iallafall.
Åkte moppe med Sofia hem , eftersom jag åkte med henne till skolan också. Så när jag kom hem så pluggade jag lite och sen åt vi mat. Sen kom Sofia ner till mej så pluggade vi en stund och skrev det sista till provet :)
Det var så att vi skulle åk till trollhättan vid halv 5-5 men pappa hade brutit benet så han åkte till näl.. Så nu när klockan är 20 i 6 så kommer han hem och april april såklart! Haha puckade sak ;)

Så snart blir det nog trollhättan och plugga i bilen och när jag kommer hem är bara ett måste! Ska nog packa lite ikväll också. Får passa på idag eftersom jag nog inte kommer ha tid imorgon eftersom jag inte ska sova hemma. Men vi får se hur det blir med det :)
Mamma trodde iallafall att jag skulle vara borta i över 1 månad -.- Hon hade nämligen lånat en väska utav min moster som jag skulle packa mina saker i :p Den var riktigt jävla stor. Fråga bara Sofia, hon såg den! Haha. Och min lillasyster kallade mig fjortis för att jag inte ville ha den, idiot.

Men nu ska jag kila iväg. Puss på er .