Duschen

Har varit nere en stund och pratat med mamma, moster och hennes man :) Mycket treeevligt! Har även färgat mina skor. Alltså lagt på svart skofärg som gör de mindre "gråa" och gör så de blir mer glansiga! :) Nice!

Ska hoppa in i duschen och ta hand om mig själv lite. Kan behövas nu när jag varit/är sjuk. Duscha, hårinpackning, raka benen osv. Perfekt start på en bra dag. Det blir alltså fest ändå. I ryrsjön så det är ju hyfsat nära hem ändå :) Ifall det skulle vara tråkigt eller något.

Men nu blir det duschen som sagt, pusspuss!
Almedin Besic, du gör mig till världens lyckligaste tjej<3

Sofia och Hanna hade kul med kameran


Sofia&Hanna - Hanna, snyggLena och jag

Sofia&Janina

Sofia&Louise - Sofia


Lördag morgon

Hejsan :) Har inte skrivit sen i Torsdags, inget jag har orkat göra helt enkelt. Jag har varit/är sjuk så är rätt seg. Igår gjorde vi prov i långhår och vi fick även reda på resultatet direkt. Jag fick vg+ och jag är sjukt nöjd över det, för jag blev absolut inte nöjd med uppsättningen.. Igår gjorde jag inget speciellt. Åkte till Trollhättan med pappa, mamma och lillasyster och efter det låg jag nere med pappa och mamma och tittade på tvn :) Åt massa gott och hade det riktigt mysigt! Sen kom älsklingen till mig<3

Idag har jag inte hunnit göra så mycket. Vaknade för några timmar sedan och ligger fortfarande i sängen. Vetinte vad som händer idag eftersom "lokalfesten" inte verkar bli av. Massa vel, men sånt är livet :) Så vi får helt enkelt se hur kvällen slutar.

Sjuk som satan

Ååh va äckligt trött och seg jag är. Stannade hemma från första lektionen idag efter som jag är så himla förkyld och inte mår bra. Är sjuk på riktigt nu.. Åkte iallafall ner till skolan vid 10 för att göra matteprovet som gick sjukt dåligt. Får jag G så är jag stolt, helt ärligt. Såå dåligt gick det så jag blir glad över ett G.

Jag är iallafall hemma nu och ligger i sängen. Huvudet dunkar och jag känner för att sova en stund. Får se hur det blir. Ska iallafall gå ner och göra lite fruktsallad, likadan som jag gjorde igår. Äpple, kiwi, skogsbär-yoghurt och russin. Så sjukt gott, lovar :) Kanske hörs senare, puss

Dagen på salongen

Hejsan :) Igår när älsklingen kom hem så myste vi och spelade lite tvspel. Hur mysigt som helst hade vi det, innan vi somnade<3
Idag har jag varit på salongen hela dagen. Har inte funnits så mycket att göra men jag har färgat en kund och själv fått utväxten färgad :) Skönt som fan!

Nu ligger jag i sängen(som vanligt) och tar det lugnt. Är snorig och har ont i halsen.. Inte bra! Men jag har inte tid att var hemma från skolna ändå så det är inget att klaga på.. Hoppas på att träffa min snygging ikväll också!


Ååh sötnosen min!


Gammal bild på älsklingen<3


Jag vill utomlands!

Tjenare! Sitter hemma hos min älskling nu :) Fast utan honom.. Han är nämligen och tränar fotboll och kommer inte hem förän om mer än 1 timma. Men jag klarar mig ;) Kom från gymmet för snart 1 timma sedan. Va där med Sofia och körde lite. Gott är det efteråt iallafall, haha.

Ska faktist ta tag i matten nu. Har väldigt svårt för just detta som vi håller på med i matten just nu. Men jag hoppas på ett G iallafall, ja så svårt är det :o Usch! Menmen :) Har suttit och tittat på lite härliga utlandsställen. Fan va gött det hade varit att dra iväg en vecka till ett varmt land. Antingen med min älskling eller med vännerna, underbart ju! Men det får bli nästa sommar istället. Inga pengar sparade=ingen resa.. Tyvärr!


Måndag

Jag är såå trött.. Började dagen med att stiga upp ur sängen och äta underbart goda pannkakor som min fina mamma lagade. Tog bussen vid 10 i 7 till skolan. Hade hantverk där jag rullade lite permanent och sen gjorde jag lite volymfön och sen var det idrott. Har haft huvudvärk hela dagen och sen har jag börjat få lite ont i halsen också.. Har haft svullna halsmandlar sen i slutet av sommaren och jag hoppas verkligen inte att jag får lika ont som jag hade då.

Just nu ligger jag i sängen iallafall. Ska iväg till gymmet om en stund och sen hem till älsklingen :) Så nu måste jag skynda mej och packa mina saker, ska gå om en halvtimma. Imorgon är det praktik och då blir det att färga håret. Äntligen! Vi hörs imorgon, puss

En seg Mikaela

Har legat i sängen hela kvällen. Det har varit riktigt skönt faktist, är riktigt seg och trött. Har ätit lite godis, chips&dipp och druckit dricka. Inte bra men jag skyller på att det är Söndag och att jag faktist inte åt sånt igår. Haha :) Tittar på Blåsningen just nu, väntar på att en film ska börja nu kl9 på 3an. Ska ner och hämta lite mer dricka och sen ska jag faktist bädda ner mig i sängen och titta på filmen. Tror inte min fina kommer idag så.. Men vi hörs imorgon, puss

Ge mig vår nuuu!


Några få bilder från igår




Grattis!


Grattis på 18års dagen Emelie :) Love


Härliga Söndag

Hejsan :) Gårkvällen var verkligen toppen. Var hemma hos Hanna med Vickan, Sofia, Salle och Fia. Vi spelade MariaKart och de andra förutom jag och Fia drack. Det var verkligen riktigt roligt. Jag har världens bästa vänner och det är det ingen tvekan om<3
Meddi hämtade mig igår så åkte vi hem till honom om somnade efter någon timma.

Idag på morgonen så har vi legat och myst och spelat tvspel. Haha kul är det :) Sen körde han hem mig och nu har jag varit hemma hela dagen. Ätit middag och bara tagit det lugnt. Så som en Söndag ska vara. Skönt iallafall. Nu hade jag tänkt att gå ner och göra mig en macka till kvällsmat :) Farmor och farfar kom även hem från Thailand idag, de gottegrisarna! Hade inte vart fel att dra iväg till ett varmt land och bara ta det lugnt.. Mmm!


Mysig morgon

Hejsan :) Gårkvällen var toppen. Var hemma hos Vickan med alla underbara vänner. Sen hämtade älsklingen oss så körde vi hem de andra och sen åkte vi hem till Meddi. Nu på morgonen har vi ätit taco till frukost, spelat bilspel på tvn och bara myst en hel del! Love you!

Just nu ligger jag i sängen och bara tar det lugnt. Är så sjukt trött av någon konstig anledning.. Fast vaknade ganska tidigt idag ändå. Ikväll ska vi iallafall hem till Hanna och mysa :) Spela tvspel och titta på skräckfilm, iiih! Men nu ska stänga ner här. Pusspuss

Hejdå

Drar mig mot bussen med Salle nu. Åker hem till Julia innan vi drar till Vickan :) Sover hos baby ikväll, love<3

Lockarna&flätan


det va finare i verkligheten!
Tack för att du ställde upp!:)


Uppsättningen



Modell på långhår i skolan

Hejsan :) Min dag har varit toppen hittills. Morgonen började med att jag, Salle, Hanna, Vickan och Kicki åkte ner till Göteborg. Väl i skolan så hade vi ju med oss modeller, jag hade med Salle då som sagt. Gjorde en frisyr som jag fick riktigt bra respons på. Jippie! :) Sen lockade jag hennes hår och gjorde en fläta så hon inte såg för rolig ut, haha. Efter det drog vi till donken och sen tittade vi i stan en stund.

Just nu ligger jag i sängen. Har precis tagit mig en macka och nu slappar jag bara. Väntar på att Sofia ska komma hem och bli klar för sen ska vi till Vickan och mysa :) Ska träffa älsklingen senare också, tror jag? Hoppas det iallafall! Lägger in bilder alldeles strax från idag. Bilderna blev inte bra, man ser alla småhår och allt. Men skitsamma :) Puss

Lugn Torsdag

Vilken härlig dag säger jag bara. Dagen började väl inte lika bra, ramlade i backen påväg ner till bussen. Haha jag som gick så försiktigt! Tur så såg ingen mig, hoppas jag.. I skolna iallafall så hade vi bara hantverk där vi hade volymfön. Det är lätt och det går alltid lika bra, nu är bara knepet att få det att gå på 45 minuter.. Efter det gick jag och Hanna i stan en liten stund innan vi tog bussen hem.

Ligger i sängen och väntar på att maten ska bli klar. Är så sjukt hungrig så jag dör snart. Har bara ätit frukost och en macka än så länge så.. Är ju van att äta lunch i skolan så man blir ju hungrig. Idag ska jag bara ta det lugnt hade jag tänkt. Öva lite på långhårsdockan och gymma ikväll. Gott :) Imorgon ska Mikaela med mig till skolan och vara min modell för långhår :) Ska bli kul att jobba på en riktig person och inte bara på dockan. Det är sån himla skillnad så vi får se hur det går :) Men nu ska jag dra mig, puss


Min långa Onsdag

Hejsan :) Det känns som att dagen har varit jätte lång. Jag somnade iallafall ifrån tvn och allt igår, har vaknat flera gånger inatt osv. Skolan har ju ändå varit ganska bra. Lite cpryck på Hanna som alltid, men det är inget ovanligt. Haha.

Nu är jag hemma och tittar lite på tvn. Har även ätit lite soppa. Gottgott! Ska packa väskan nu och sen ner till bussen med Salle :) Vi ska iväg och träna vilket är superskönt! Känner mig lite väl rund. Haha! Imorgon är det en kort dag vilket är skönt och sen är det Fredag! Woho! Men nu måste jag gå om jag inte ska bli sen, puss

En seg dag på praktiken

Det var så himla skönt att vakna imorse. Jag gick upp 30-40 minuter innan jag skulle ner till bussen så det var skönt. Hade även sovit runt 8 timmar vilket jag aboslut inte brukar göra. Så pigg var jag! Har dessutom varit på salongen hela dagen. Har inte funnits något för mig att göra, tråkigt nog. Men jag fick iallafall klippt mitt hår, men nu är det kort..

Har precis pratat med min fina älskling i telefon. Världens bästa! Helt otroligt. Så nu ligger jag här och saknar honom något otroligt, medans jag tittar på biggest loser som snart är slut. Ska tvätta bort sminket och bädda ner mig i sängen snart. Titta på tvn och bara ta det lugnt innan en lång dag som är imorgon.. Men det sagt säger jag hejdå :)

Paradise Hotel

Drog till gymmet förut med Sofia. Gick på bandet i 30 minuter och sen körde vi lite armar och ben. Var verkligen helt slut när vi gick därifrån. Det är så det ska vara! Äntligen ;) Kom hem och tog mig en skön dusch, fixade lunch tills imorgon och sedan bara degat i sängen. Just nu tittar jag på Paradise Hotel men ska lägga mig nu faktist. Imorgon blir det praktik och äntligen klippa sig. Men godnatt då, och jag saknar min älskling också..


Veckans första dag snart avklarad

TjenaTjena :) Blev ingen skola för min del idag. Men skönt var väl det, hade ändå bara permanentrullning så inget jätteviktigt. Istället duschade jag, tog det lugnt och sedan åkte in till Edet. Vi tog en lunchfika på cafét och nu är jag proppmätt.. Haha. Jag och Sofia åkte hem med mamma&pappa och nu är jag då hemma.

Ska sitta här några minuter till och sen ska jag fixa mig för att dra till gymmet. Byta om och sätta upp håret. Här ska vi svettas! Woho, ska bli skönt att komma igång på riktigt nu. Sommaren-10 vill vi ju inte se ut som slappsäckar, även om jag kommer göra det ändå.. Haha. Men nu ska jag snart stänga ner här, ska till bussen om 20 minuter. Puss

Söndag

Hejsan :) Har inte skrivit sen i Fredags men jag har faktist inte haft tid förän nu. Igår gick jag ut på en promenad med Sofia<3 Vi pratade en hel del, vilket var skönt :) När jag kom hem var älsklingen här så jag myste lite med honom innan Vickan kom hit. Sen droppade de andra(Sofia, Sofia, Hanna) in lite senare. Vi hade en supermysig kväll med massa prat, monopol och kortspel. Ni är bäst! De åkte hem runt kvart över 1 och då gick jag och la mig.

Idag när jag precis vaknat så kom älsklingen hit utan att jag visste det. Min sötnos :* Vi myste lite och sa hejdå eftersom han åker och jobbar i 1 vecka nu så.. Om jag kommer sakna honom! Men jag klarar mig :)
Har precis ätit världens godaste middag. Fisk och potatis, mums! Nu väntar jag på Vickan och sen ska vi besöka våran underbara vän Sofia :) Puss

Min lugna Fredag

Min dag har varit lugn och skön, me like! Skolan var helt okej. På hantverken gjorde vi en uppsättning och den blev faktist bra! :) Om en vecka(nästa Fredag) ska Salle följa med mig till skolan och så ska jag göra en uppsättning på henne :p Så vi får väl se hur det går, haha.

Just nu sitter jag i sängen och tittar på tvn. Var nyss i affären, så det blev goda saker med hem som jag sitter och mumsar på nu. Snart är det lets dance och sen kanske jag pappa och mamma ska titta på Flickan som lekte med elden, har inte sätt någon av de filmerna än så. Men nu blir det lets dance och titta på snygga Rabih! Puss

Torsdag

Tjenare :) Har varit hemma någon timma nu. Inte så gjort så mycket förutom att ätit en skinkmacka och druckit varm nyponsoppa. Mumms! Tittar lite på top model och ska snart fixa mig lite innan jag går ner till bussen. Ska till Vickan med Hanna också. Myspys!

Imorgon är det skolan till 3 och sen hem. Ska inte göra något alls imorgon hade jag tänkt. På lördag ska vi ha spelkväll och mysa iallafall :)
Men nu måste jag dra mig, måste byta om osv. Puss

Onsdagens nöjen

Fick sluta tidigare idag. Hela 2 timmar efersom vi tydligen inte ska ha datorkunskap förän efter februarilovet :) Gött för oss! Fick reda på att jag fick superbra på Svenskaprovet som jag trodde jag fått ig på iallafall. Det är då man uppskattar det mest, när man inte förväntar sig det.

Jag har precis ätit lite mat iallafall och ska snart åka in till Edet och träna med Salle. Ska bli skönt. Efter det går jag hem till min fina älskling och sover där inatt. Min myspys pojke!<3 Imorgon är det en kort dag vilket är jävla gött, sen blir det nog att plugga med Hanna. Men nu ska jag gå, puss

Branäs v11


Vecka 11 drar vi till Branäs! Ska bli super kul verkligen :) Det jobbigaste är väl att jag slösade bort alla mina pengar på onödiga saker.. Vi hade bestämt oss då för att inte åka, men nu blev det så ändå :) Att leva fattig de närmsta 2 månaderna kanske inte lockar speciellt mycket men ändå. Spela roll :)

Det är jag, älsklingen, Sofia, Lina, Hanna, Lucas, Marcus, Jon, Viktor, Jonte och Jocke som ska åka :) Tror jag iallafall, haha ingen aning faktist. Vi är 12st iallafall men nu fick jag bara ihop det till 11 av någon anledning. Menmen. Kul ska det bli iallafall. Från tors-sön v11, ajjemän.

Ett stycke Mikaela


12 timmar skoldag imorgon

Sitter i sängen med ett glas oboy och tittar på paradise hotel. Blev ingen älskling idag.. Tråkigt men jag överlever. Får försöka tvinga hit honom imorgon istället :) Jag kommer ju vara helt död efter en 12 timmars skoldag.. Åker hemifrån 10 i 7 och är hemma 10 i 7, inte roligt alls. Men så kommer det vara varje Onsdag, fattar inte vad skolan tänker med. Det blir iallafall att packa väskan full med mackor och oboy, haha :) Då överlever jag säkert.

Hade tänkt lägga mig i sängen nu. Ska inte somna efter tolv idag, inte. I pausen borstar jag tänderna och tvättar bort sminket och lägger mej. Perfekt. Sov gott inatt det ska jag försöka göra :) Natti

Min första permanent

Tjena mittbena! Är hemma efter en seg dag på salongen. Vet inte hur många gånger jag höll på att somna, haha. Jag gjorde iallafall min första riktiga permanent idag. *Stolt*! Visst blev det inte perfekt men det blev bra iallafall. Jag färgade även en kunds hår. Fan va grym man känner sej ändå när man står där och färgar ;) Haha nejdå men kul är det.

Jag har sjukt ont i ryggen efter en hel del stående. Not good! Är hungrig hela tiden, har knappt ätit något idag heller.. Ska ner och ta mig en macka eller kanske en bulle? Något och dricka iallafall. Kanske ska till Meddi ikväll, men jag vet inte. Han pluggar teori så vet inte om jag orkar idag.. Men jag saknar ju honom bara annars så jag får fundera på det :) Men nu är det biggest loser, hihi. Puss

Gymmet idag

Goddag min vänner :) Kom hem för någon timma sedan. Hade endast hantverk där vi hade genomgång av lite saker och sen gjorde vi volymfön som går superbra varje gång, skönt! Alla i klassen fick även schampo, balsamo och inpackning från Maria Nila eftersom vi lämnat in borstar som vi inte fått än. Men det är ju bra :)

Jag sitter i sängen just nu och tittar på tvn. Mamma håller på med maten så den är väl snart klar. Ikväll blir det att träna och det ska bli så himla skönt. Känner mej som en klump efter att inte ha tränat på hur länge som helst. Så det ska bli gott att komma igång igen :)


eve och jag - ful bild från nyår, fråga inte vad jag gör.


Godnatt

Åååh va trött jag är! Höll på att somna när jag tittade på tvn nyss. Ska hoppa in i dsuchen och tvätta kroppen(tar håret till morgonen) och sen lägga mig i sängen med en bulle och ett glas mjölk. Sen blir det att sova hela natten lång. Godnatt

Godnatt

Åååh va trött jag är! Höll på att somna när jag tittade på tvn nyss. Ska hoppa in i dsuchen och tvätta kroppen(tar håret till morgonen) och sen lägga mig i sängen med en bulle och ett glas mjölk. Sen blir det att sova hela natten lång. Godnatt

trött

Är seg i hela kroppen. Vill bara lägga mig och sova och vakna upp utvilad imorgon när det är dags för skola igen. Men nej, inte än på ett tag.
Bullarna är klara och det blev runt 40-50 stycker eller vad mamma sa. Goda som satan va dom iallafall, mums! Har även hunnit äta middag och titta på några avsnitt av Paradise hotel. Herregud alltså.. Ha sex med 2 stycken med knappt en timmas mellanrum? Haha shit.

Ikväll kommer iallafall min snygging hit och sover :) Myspys! Ska ta mig en dusch nu och sen lägga mej och titta på tvn eller något. Imorgon är det skola och efter det vet jag inte vad som händer. Tar halv1 bussen hem efter skolan eftersom det är bad på idrotten, haha där kommer ingen finna mig iallafall.


Kanelbulls bak på G

Godmorgon hade jag velat säga, även om jag vaknade för mer än 2 timmar sedan. Har diskat åt mamma, ätit en smörgås och bara slappat sedan jag vaknade. Sista dagen på lovet och då ska jag bara slappa, inget annat. Baka bullar osv :) Får väl se om jag träffar min snygging senare, hoppas det iallafall!

Sitter och tittar på Biggest loser nu iallafall, tycker det är kul att se hur mycket de gått ner varje vecka ;) Inte dåligt att kunna gå ner mellan 3-9 kilo i veckan!

Skinande sol, underbart!

Om jag inte har helt skeva ögon så ska det bli fint väder nästan hela veckan ut, låter inte det underbart? Finns ju inte bättre(räkna bort sommaren) än klarblå himmel och snö på marken. Finfint :)

Ville bara säga det. Så någon kanske delar min glädje. Imorgon ska jag även baka kanelbullar med mina fina mamma och fina lillasyster! :) Om jag ska smaska sedan eller. Ska försöka hålla mig borta från sånt efter Söndag så, imorgon får jag passa på.

Bild från igår


En perfekt Fredag

Snart orkar jag inte hålla mig vaken längre. Denna dagen har varit en riktigt seg/mysig dag, vilket har gjort mig väldigt trött. Jag kom hem från Sofia för någon timma sedan där vi tittat på film. Tidigare idag gick jag och älsklingen och åt sallad på Roma med Viktoria, Evelina, Sofia, Mikaela, Hanna och Lucas :) Riktigt gott och trevligt.

Gårdagen var verkligen perfekt. En kompis fyllde 18år och hade fixat med fest. Först åt vi(runt 15 tjejer) middag, drack cider, bål, champagne, Lina öppnade presenter, vi åt tårta och massa sånt innan allt annat folk kom. Då blev det massa dans, sång för Lina(igen), mer champagne och sånt. Jag hade verkligen superkul och ett stort tack till Lina som fixade allt detta. Du är underbar!

Nu säger jag godnatt och återkommer med lite bilder någon annan dag, godnatt.


Fredags morgon

Godmorgon mina sköna :) Kom precis hem från älsklingen. Vaknade, städa upp lite och tog på mej sen va det bara att traska bort till bussen. Skönt väder va det ute iallafall :)

Har precis fått i mig en macka med skinka och paprika och ett glas nyponsoppa. Så nu är magen mätt och belåten. Ska sitta här en stund och sen ta mig en dusch, skönt! Tar bussen till Lina vid halv 5 så blir nog något mer inlägg här. Hoho. Ska försöka ta massa bilder idag också, gör ju tyvärr aldrig det..

För mycket godis i magen

Min mage gör ont! Har nog fått i mig lite för mycket godis tror jag, även om det inte är såå mycket. Som sagt så tog vi iallafall på oss våra vinterjackor och mössor och traskade bort till Boström för att inhandla lite godis. Meddi som inte skulle ha något åt minst lika mycket som mig, buse ;)

Imorgon blir det en tidigt buss hem för min del. Min älskling ska iväg på ett viktigt ärende imorgon så då är det lika bra att åka hem :) Duscha och fixa mig inför kvällen. Det blir nog bra.

Men nu ska jag lägga mig och vila en liten stund. Ögonen börjar bli lite trötta, haha. Godnatt


Torsdagen har bjudit på fika!

Torsdagen har bjudit på lite för mycket fika. Men jag klagar inte, nästa vecka börjar jag träna igen och då blir det inte massa fika och onyttigheter för mig(kan ju inbilla mig iallafall). Min dag började hemma hos mig med min sjukling till pojkvän, stackaren! Gjorde toast och myste i sängen innan vi fixade till oss lite och tog bussen till min kära farmor. Farfar var dessvärre inte hemma. Vi åt goda smörgåsar och pratade. De åker till Thailand på lördag de gottegrisarna!

Nu sitter jag hos älsklingen medans han pluggar teori. Får ju inte glömma säga att jag även fikat med Viktoria, Evelina och Josefine. En god tårtbit och trevligt sällskap, inte fel får jag säga :) Om en liten stund blir det bort till affären och köpa lite godis till mig. Mums va gott! Kan ju inte sitta här hela kvällen utan niågot gott, haha.

Imorgon fyller min favoritAfrikan 18år! Hon har fixat till med festligheter i hennes hus. Vi tjejer ska äta och gotta oss innan resten av folket kommer, det blir nog toppen om ni frågar mig! En bra present har vi också köpt, inte för att jag tror att Lina läser min blogg men känns ändå onödigt att skriva det här just nu ;) Ni får veta på Lördag! Have a nice evening ciao


T i s d a g

Godmorgon får jag väl nästan säga :) Vaknade för någon timma sedan. Har ätit frukost, lite nudlar och ett glas oboy. Ska snart göra mig iordning lite för ska iväg på en grej senare. Just nu är det hemligt men imorgon så :)

Imorgon blir det Trollhättan med Eve. Kanske skulle kolla på något match/cup eller vad det nu var. Min fina är ju med :) Beror mest på vilken tid det är. Sen ska vi in till Överby och köpa en grej.

På Fredag är det fest hos Lina eftersom hon fyller 18år då :) Nu blir hon vuxen, haha.

Mysdag

Gårdagen spenderade med Lina, Mikaela och Emelie hemma hos Lina :) Massa tjöt, gott att äta och tvn. Mysigt! Sen sov jag hos älsklingen, tittade på film och smaskade i oss chips och nötter. Min bästa!

Har faktist inte varit hemma något alls idag förutom nu. Duschade och åt frukost hos älsklingen innan jag mötte Vickan och Julia och gick till Eve. Där har vi bara myst, vart ute på promenad(mött Salle), vart på Boström och spelat yatzy. Alltid lika bra men min tjejer :)

Nu sitter jag hemma i sängen och saknar min älskling :( Ska fixa en sak snart och sen sova. Tar mig nog en runda på bubble shooter också, haha! ;) Godnatt

Spelat bubble shooter hela dagen


har legat framför detta hela dagen, man blir beroende!

Gud va denna dagen
har varit seg.. Bara legat i sängen hela dagen efter att älsklingen åkte. När han var här åt vi hamburgare och spelade yatzy, hehe :*

Jag är så sjukt trött just nu men kan ändå inte lägga mej. Min sötnos ska nog komma hit så måste ner och låsa upp för honom isåfall :) Han kommer få pisk om han inte kommer och jag ligger vaken i onödan! Haha.

Imorgon får jag se vad som händer. Ska nog städa rummet(även om det inte är sååå stökigt) osv. Får väl hoppas att någon pingla vill ses också. Men nu ska jag stänga ner datorn och vänta på min älskling. Godnatt!


Nyår 2009/2010 i bilder


Såå fint dukat så! Här satt vi och åt 3rätters och sen massa annat

EvelinaMartinsson med fördrinken - den supergoda förrätten

Hannah och Linn

Jag, Hannah och Sofia i väntan på varmrätten - min snyggHanna och jag

Jag och älskade Eve. Fråga inte vad jag gör med munnen.. haha

Amanda och Linn sjunger singstar

snyggEve och snyggSini , haha - Erik, EvelinaM och Hannah

Alla bilder är tagna av Evelina Walter.
Spenderade min nyår med Evelina, Sofia, Vickan, Evelina, Hannah, Linn och Amanda hemma hos Evelina Martinsson. Vi år 3rätters, drack, snackade, gjorde ölspel, sjöng singstar och hade det riktigt kul. Efter det begav vi oss till Ekaråsen och var där på tolvslaget. Riktigt fint med alla raketer och kul med alla som halkade ;) Efter det blev det bråk och sen inte så mycket mer. Min kväll slutade vid 3 någon gång.
Tack tjejer för en sjukt bra kväll :)


Det var ett tag sedan

Okej, nu va det ett tag sedan jag skrev. Och det är väl bra det, har ändå inte haft tid eller ork till det :) Ingen lust heller för den delen.

Allt är underbart och jag är så himla lycklig. Hörde en låt förut som mamma och pappa spelade på nedervåningen och då kände jag en underbar känsla i kroppen. Jag är så otroligt kär så det inte går att beskriva. Jag har världens underbaraste pojkvän, familj och vänner! Går inte att önska sig bättre!

Det har gått 2 dagar på 2010, väldigt sega men ändå bra dagar. Jag känner att detta kommer bli ett bra år. Ett perfekt år. Inget ska få förstöra detta året! 2009 var ett hyfsat år. Jag hade både underbara och jobbiga dagar. Men 2010 är här nu och det ska bli underbart men nya tag!