O n s d a g

Hejsan :)
Började senare i skolan idag men va ändå där 1 timma innan vi började. Satt på EH och drack chailatte innan vi stack till skolan för endast en lektion idag.

Kom hem och åt en macka och kollade datorn lite. Sen tog jag bussen in till Edet och mötte Sofia för att vi skulle träna. Riktigt skönt att få röra på sig lite och känna svettet rinna ;) Haha då känner man sig nöjd!

Nu har vi vart hos mormor och morfar en stund och fikade osv. Riktigt mysigt :) Träffar de ju knappt. Efter det blev det ICA och sen hem.
Nu blir det idol en stund och sen ska jag och älsklingen ta en promenad när han kommer. Puss :)


Knäckebröd, tomat, salt = stor njutning

Sitter och kollar på idol nu :) Bröt löftet lite om att inte äta efter 6, åt nämligen ett knäckebröd med tomat och salt på. Det måste vara något av det godaste alltså! Mmm :D Men senaste jag åt var kvart i 1 typ så det förtjänade jag faktist ;)

Är faktist ganska nöjd med håret nu :) Det kommer ju bli lite mer åt det bruna hållet efter några tvättar så :) Finfint!

Ska snart stänga av datorn och packa väskan lite snabbt. Ska ju hem till världens underbaraste pojkvän :) Min sötnos! Åker med pappa in lite innan halv 10 :)
Pusspusspuss!

Kavli räkost

Haha, ärligt talat!? Hur många olika ska de göra av denna reklamen :p


T i s d a g

Hejsan :)
APU:n idag har varit bra :) Färgade håret och klippte mig på morgonen så de gick ju bort ganska lång tid och det gjorde så dagen gick mycket fortare :) Skönt!
På rasten gick jag och Casandra och åt lunch på cafét. Blev en kycklingsallad som var riktigt god!

Tog bussen hem kvart över 5 och innan de hann jag prata lite med Salle och Vicki :) Nu är jag iallafall hemma och har inte gjort så mycket. Suttit och här och duschat håret för att få ur lite färg.

Ikväll åker jag till älsklingen som kom hem förut :) Mys! Imorgon börjar jag 10 i 11 vilket är riktigt skönt!
Ha en bra dag, kram

Godnatt

Har legat i sängen hela kvällen, skönt! Tittat på bla Idol och nu Svenska Hollywood fruar, haha vilket program alltså!
Imorgon är det praktik och det ska bli skönt. Hade verkligen inte orkat gå till skolan imorgon. Ska luncha med Casandra imorgon också :) Pinglan fyller ju faktist år imogon också! Grattis finaste♥ Ska ju faktist färga och klippa mig imorgon också :) Som jag har längtat efter det!

Nu ska jag gå och borsta tänderna och lägga mej under täcket. Är så äckligt trött just nu.. Fyfan! Saknar min älskling också, åhh!

Sov gott, natti!


Hahaha

Tittade in på Linda Blom's blogg och såg denna video. Haha det är seriöst det roligaste jag sätt på länge. Trodde jag skulle dö så mycket jag skrattade, haha! Verkligen värt att se, så skön unge va!


Bild lista

1.Dig själv nyligen-
  
2.Dig själv nä du är lycklig-

3.Dig själv skrattande- haha den enda någorlunda "glada" bilden iallafall, fjortis!


4.Dig själv full- orka inte leta, drack iallafall. haha!

5.Dig själv och någon du älskar
-

6.Du för omkring ett år sedan- början av oktober 08


7.En rolig bild-

8.En dag du vill ha tillbaka-

9.En underbar plats- överallt, men med mina kära!


10.En sak du aldrig vill byta bort- de bästa jag har!


11.En dag du minns-


12.En bild som väcker känslor-

13.En bild som väcker minnen-


14.En plats eller tid du saknar-

15.En bild från sommar-

16.En bild från vinter-


17.Den första bilden bland dina bilder

18.Den sista bilden bland dina bilder

19.Den du alltid har roligt med-


20.Någon du saknar-


21.Någon du tycker mycket om-

22.Någon rolig-

23.Någon du önskar vore hos dig nu-/24.Någon du älskar-

25.Någon som betyder mycket-

26.Någon som är söt-


27.Någon som är snygg-


28.Någon/några som står dig nära-


29.Någon du tillbringar mycket tid med-


Snodde listan av Eve i brist på något att göra. Puh! Det tog lång tid


Lyxigt!

Har precis vart nere och fixat lite käk till mej :) Ingen annan som är hemma så fick bli att laga egen middag! Och är man inte speciellt bra på att laga mat så kan det sluta som min middag gjorde idag :p Haha.
Pasta med ketchup, ett knäckebröd med ost och tomat, ett glas apelsinjuice och en kopp te med honung ;) Haha lyxigt..

Sitter iallafall och äter min fina middag och kollar på tvn. Är så sjukt trött så jag tror jag somnar snart. Finns inget som är så irriterande som att vara trött mitt på dagen. Usch!

M å n d a g

Hejsan :)
Igår åkte vi till farmor&farfar och hälsade på, åt tårta ochså. Sen hämtade vi upp älsklingen och kinamat som vi hade beställt. Åt hemma och sen myste jag och älsklingen lite och sen åkte vi till honom. Jag glömde typiskt nog min mobil hemma så den gick han åka tillbaka och hämta (a) Haha bästa älskling!
Jag färgade Meliha's hår på kvällen och sen gjorde vi inte så mycket mer än att mysa.

Idag va det en skön dag i skolan. Hade bara hantverk där vi frägade ögonbrynen och fransarna. Blev ganska bra :)
Tog bussen hem med Casandra och mötte upp mamma nere vid grillen. Sofia och hennes mamma hämtade upp oss så åkte vi och skaffa gymkort. Fick en snygg handduk på köpet och ett solkort typ :p Haha. Efter det följde jag med Sofia till vårdcentralen och sen åkte vi hem.

Har varit hemma en stund nu och ligger i sängen och kollar på tvn. Älsklingen är i Stockholm nu men han kommer hem imorgon igen som tur är :) Vill ju inte vara borta från honom för länge, såklart! ;)

Ha det bra, puss

Överrasknings fest för Hanna!

Tänkte slänga in lite bilder från i Fredags då vi hade en överraskningsfest för Hanna, min farbrors tjej, som fyller 30 år idag. Grattis Hanna!♥


Älsklingen och farmor hade kramkalas(?) och jag fick en söt puss av älsklingen, haha

Kusin Samuel och syster Madde

Hanna kom in med ögonbindel och visste inte vart hon var, haha


Det blev lite lekar och Hanna var sumobrottare!


S ö n d a g

Hejsan :)
Ingen Meddi kom hit igår, men jag klarade mig ändå. Vid halv 11 var jag helt död och skulle gå och lägga mej, men somnade vid halv 1 istället. Vet inte hur jag lyckades fördriva tiden i 2 timmar menmen.

Idag vaknade jag rätt tidigt. Har inte gjort ett skit idag. Legat i sängen med pyjamas hela dagen. Är så sjukt trött, varje dag!
Vid 5 ska vi åka till farmor&farfar och hälsa på. Efter det ska vi plocka upp kinamat och Meddi och åka hem. HAHA. Mumms va gott!

Jaja, ha en bra dag. Loooooooooooooove

Grattis farfar!♥

Även om det är lördag så har jag bara legat hemma idag. Nu på kvällen har jag faktist kännt mig sjuk. Måt lite illa och haft huvudvärk + att jag är sjukt trött. Men det är sånt man får ta :)

Jag åt en väldigt sen middag idag, ändå har jag inte vart hungrig under dagen.. Vid halv 8 åt jag spagetti och köttfärssås som var riktigt gott!
Nu ligger jag i sängen och kollar på tvn och dricker cola :) Myser med mig själv, haha. Men om baby inte kommer inte på krogen så kommer han till mig. Men det blir säkert inte så ändå :) Haha.

Idag fyller även bästa farfar 59 år! :) Grattis!!♥
Mamma och pappa var hos farmor&farfar förut och åt mat och tårta osv. Skulle egentligen åkt med men stod i myskläder och blött hår när de åkte så det blev aldrig av.

L ö r d a g

Hejsan :)
Gårkvällen var bra. Vi hade en överraskningsfest för min farbrors tjej Hanna som fyller 30 imorgon :) Hon blev sjukt glad och det är ju det som är huvudsaken. Vi åt mat, drack lite och hade lekar. Jag hade vart sjukt trött hela kvällen så runt 11 gick jag hem.

Idag vaknade jag tidigt när älsklingen gick för att jobba men somnade om lika fort. När han kom tillbaka åt vi nudlar med wokade grönsaker och tittade på tvn.

Jag har nu duschat, diskat och hängt lite tvätt. Åt mamsen då :) Lättförtjänta pengar dör ju ingen av, haha.
Sitter nu med en skål med älsklingsglassen och en burk cola. Ensam mamma söker står på på tvn och lite så :) Idag händer inte ettt skit, knappt någon som är hemma och jag känner mej inte speciellt pigg heller.

Ha en bra lördag, puss

F r e d a g

Hejsan :)
Kom hem från skolan för ett tag sedan. Hade bara första lektionen som var hantverksteknik för engelskan&svenskan va inställt. Skönt! På hantverken hade vi permanentrullning och det såg bra ut för mig! ;)

Gick i stan en stund med Eve, Casandra, Emelie, Lina och hennes killkompis. Fick endast med mej en maskar hem.
Tog 20 i 2 bussen hem. Åt en panpizza när jag kom hem och älsklingen har även vart här en liten stund.

Nu ska jag ta och duscha kroppen och sen börja fixa mig lite smått. Har en trevlig kväll att se fram emot! Mmm :) Party all night long!
Ha en bra fredags-kväll, love

Monki/BikBok

Mina pengar från barnbidraget, ja jag är fortfarande 15, är redan slut.. Buhu! Har ungefär 175 på kortet och lite i plånboken. Mer än så finns inte kvar.
Men här är några fina plagg från Monki/BikBok. Gillar verkligen den vita tunikan(som är 100 gånger snyggare i verkligheten). Den finns även i svart och tror de va rosa&lila eller något. Fin är den iallafall :) Den kommer från BikBok.


Kladdkaka mumms!

Har suttit och pluggat en stund nu :) Eller ja, rättare sagt renskrivit svenskauppgiften som jag skrev igår. Har även vart nere nu och gjort en kladdkaka som står i ugnen :) Den är väl klar om 20-25 minuter. Något gott måste man väl ha när man ska plugga ;) Har engelska "fraser" att göra så det blir ju perfekt.

Men nu måste jag gå och passa min kladdis ;) Puss!

Söta koftor från HM


Hv1a

Idag är det den 24 September och det är exakt 1 månad sedan jag började skolan. Det känns som jag verkligen valt rätt linje och jag trivs jättebra. Jag trivs superbra på APU-platsen också.
Det vi fått lära oss hittills är volymfön och permanentrullning, men mer kommer! :)

Jag har hamnat i bästa klassen känns det som, hur skön som helst. Jag som är så blyg är ju inte direkt den som hörs och syns mest, verkligen inte, men det känns bra. Finns ju andra som tar över den platsen, haha!
HV1A, loooove!


T o r s d a g

Godmorgon :)
Åkte aldrig till skolan imorse. Istället sov jag till 8 med älsklingen och efter han hade åkt kunde jag inte somna om. Jag satt vid datorn och vid halv 10 gick jag bort till bussen i stormen. Usch vad det blåser ute! Men hösten är här och det gillar jag riktigt mycket :) Om man bara kunde ta bort regnet så hade det varit perfekt.

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Ska göra klart allt plugg tills imorgon osv.
Helgen kommer nog bli toppen, åtminstonde morgondagen! :)

Ha en bra Torsdag iallafall, kramkram

Stolt stolt stolt , hahaha

Åh vad jag är stolt över mej själv nu :) Haha. Jag har suttit och pluggat i nästan 2 timmar nu. Har skrivit en egelska-uppgift på ca:170 ord och en svensk-uppgift på ca:520 ord(nej ingen skulle vara längre). Så imorgon blir det att renskriva de och även plugga på engelska glosorna.

Nu sitter jag med två knäckebröd med ost, blev ingen mat förut, och ska kolla på idol. Om ungefär 1 timma åker jag till älsklingen med pappa&bror. Tror han ska övningsköra :) Haha, hoppas jag överlever!

Ha en bra kväll, imorgon slutar jag kvart i 1 så det blir skönt! Puss

O n s d a g

Hejsan :)
Inte orkat skriva på ett tag, men sånt är livet. Man orkar ju inte allt, eller hu.
Idag har det varit skolan som vanligt. Har varit rolig. Blev en chailatte påväg till bussen, men den va inte speciellt god. Vattning.. Tog iallafall 4 bussen hem med Casandra, Vickan, Sofia och Julia. Jag åkte in till Edet och gick till UM eftersom jag hade beställt en tid där. Gick på 3 minuter och sen körde Iffe och Meddi hem mej :) Så snällt så.

Nu sitter jag i sängen och funderar på att göra något att äta. Ingen som gjort mat idag och man kan väl inte leva på ett knäcke bröd och lite skollunch. Jaja.
Har fått ännu mer läxor så ska göra det nu. Lika bra så jag slipper göra allt imorgon.

Är så sjukt trött på att gå upp tidigt på morgona, vill ha helg varje gång jag vaknar. Haha, men ändå drar jag mig upp :) Jaja sånt är livet, bara att vänja sig. 3 år!

Ha en bra dag iallafall, kramkram

Tänk er för!

På bara några minuter grät jag så mycket man vanligtvis kanske gråter på 30 minuter. Misstolkade en allvarlig sak och blev helt knäckt. Trodde mitt liv skulle gå under. Usch!
Människor kanske borde tänka på att försöka förklara sig på bästa möjliga sätt när svarar en några frågor, och inte bara komma med ett svar till flera olika frågor.
AjAjAj.

Nu sitter jag här, skakar och fryser. Kanske för att jag blev så rädd och ledsen. Fick även världens huvudvärk och känner mig sjuk som satan. Usch!
Hoppas det går över snart bara så jag kan gå till pratiken imorgon. Vill verkligen inte stanna hemma!

Inte speciellt pigg på morgonen


Hahaha, såhär pigg och vacker är man när man går upp 05.30 nästan varje dag.


S ö n d a g

HejsanSvejsan :)
Ligger fortfarande i sängen med pyjamas.. Vaknade runt 20i2, sjukt va länge jag sovit. Nästan 13 timmar, om jag inte räknat fel.

Ska snart äta lite mat och sen ska jag gå upp till Sofia där Julia också är. Vi ska plugga lite :) Sen senare så ska jag nog hem till älsklingen, skulle jag tro. Eller om han kommer hit, vettefan :) Mysig och seg dag iallafall.

Kram

L ö r d a g

Hejsan :)
Va i Göteborg idag med Sofia. Köpte inget förutom en stor chailatte, det va mumsigt det!
När vi kom hem åt jag en macka och lite glass sen åkte jag till Edet med Sofia. Åkte över till Slottsparken där vi spelade kubb och eldade. Mysigt :) Sen gick vi runt lite och åkte hem en stund efter det. Har haft en toppendag med tjejerna, alltid lika roligt.

Nu ligger jag i sängen och fryser som bara den. Bredvid mig står ett stor glas med cola, det är gott det också. Ska stänga ner datorn och kolla på tvn innan jag somnar.
Älsklingen kommer inte idag och jag ska inte till honom. Tråkigt :( Men det kan inte va bra alla dagar, tyvärr :) Saknar honom iallafall bredvid mig, det kommer jag göra sen också när jag ska lägga mej. Usch, hatar att sova utan bästa baby.

Iallafall, sov gott. Godnatt!

F r e d a g

Hejsan :)
Kom hem från Göteborg för ett tag sedan. Skolan idag var bra, hade huvudmassage på hantverken och det var superskönt! Efter skolan gick jag, Casandra och Vickan i stan en stund. Åt på donken och kollade runt. Fick med mej ett par skor, en tunika och ett armband! Haha :)

Allt har blivit skit idag! Skulle vart med pojkvännen ikväll och det blev ju lyckat. Fyfan alltså.. Ska iallafall åka till honom nu, halv9. Får väl se vad vi ska göra. Meningen att vi skulla bakat mumsiga bullar men nä.

Ha en bra kväll! Drar till Göteborg imorgon igen med Sofia.
Kram!

T o r s d a g

Hejsan :)
Har inte orkat uppdatera något idag. Har sån jävla huvudvärk så jag vet fan inte vart jag ska ta vägen. Gör så jävla ont, blivit trött av det också..

Idag har det varit skolan, bra som alltid :) Gick på stan en liten stund med Casandra och Hanna och sen tog vi bussen hem.
Har fixat ett fotoalbum som jag beställt hem nu, va allt kul att fixa det :) Verkligen värt det!

Mamma är och hämtar pizza i Edet nu så ska snart äta lite. Sen blir det att göra klart en svenska uppgift och vänta på älsklingen som kommer hit efter träningen. Ska bli mysigt att träffa prinsen igen!

Ha en trevlig kväll, detta var allt från mig idag. Jävla huvudvärk!
Kram

Höstskor = kängor/boots MMMMMM

Mmm, har hittat ett par kängor på DinSko nu :) Antar att de jag suktar efter inte finns kvar på Monki längre, suck! Hoppas de är fina i verkligheten då iallafall, orkar inte lägga in bild :)

På Fredag efter skolan blir det stan med Vickan en stund :) Mysigt! Ska då leta efter ett par skor, höstskor. Ett måste just nu!
Sen på kvällen så ska jag baka buuullar med älsklingen, haha! Kommer bli en riktigt mysig kväll.
Love



Även ett par på skopunkten :o haha! hoppas verkligen någon av dessa 3-4 skor som jag kolla på finns.. (A) MES? Japp :)


O n s d a g

HejsanSvejsan:)
Vad har hänt idag då? Jo, skolan då såklart som jag redan skrivit :) Efter en tupplur på bussen så var jag hemma runt 5 någon gång. Åt lite mat och sen har jag inte gjort så mycket. Har ju trots allt inte varit hemma så himla många timmar.

Har varit i Edet med mamma och pappa, fick med mig älskade pistaschnötter hem. Så nu har jag legat i sängen och proppat i mig det och även ett stort glas fanta. IDOL står på min tv just nu, såklart. Riktigt bra detta året :) Många som sjunger bra!

Men nu ska jag kolla vidare och sen läsa lite i svenska boken eller plugga på något annat. Har ju faktist en hel del att plugga på just nu..
Godnatt, kram!

Gina-plagg


Allt från Gina. Höst mysigt :)

Fotobok

Jag kommer ihåg att jag och mina kompisar en gång gav en kompis ett fotoalbum när hon fyllde år. Vi hade fyllt boken med massa bilder med tillhörande text. Ett väldigt roligt minne att ha och kolla tillbaka på om några år, och jag vet att jag väldigt gärna också ville ha en.

Men nu har jag sett en ännu smartare sak, den här "fotoboken" som Fujifilm har. En fotobok där man lägger in valfria bilder(tex minnen från sommaren, kärleken osv). Alltid roligt att ha senare i livet.
Nu har de ett erbjudande där man kan blogga om just denna fotoboken och få den helt gratis. Väldigt bra erbjudande som jag faktist tycker alla ska ta. Vem vill inte ha fina minnen i en bok? :)

Så gå in på Fujifilm.se och gör en egen minnesbok du också :)


O n s d a g

Hejsan :)
Sitter i skolan just nu och har datorkunskap. Slutar närsomhelst, göttgött :)
Har bara haft matte,svenska, engelska och datorkunskap idag så det har varit riktigt segt. Men det funkar, enda dagen som bara är "grunämnen" så det är tur det.

Tar bussen hem kl4 så är väl hemma runt kvart över 5 eller något. Hörs då, kram!

Akta blek&tröttfis!


Till min älskling, Almedin Besic

Du är så underbar som bara du kan vara! Helt fantastisk. Kan inte tänka mig någon annan att dela min vardag med. Du är hela min värld och så mycket mer!
Du har vunnit mitt hjärta och det kommer alltid tillhöra dig. Jag älskar dig, mer än något annat!♥

T i s d a g

Hejsan :)
Har vart på APU:n idag och det gick bra :) Fick tvätta hår osv som vanligt. Nästa gång tar jag med mig en av mina dockor för att rulla permanent och kanske lite volymföning också? :)

Mamma och pappa kom och hämtade mig när jag slutade vid kvart i 5. Köpte med mig silverschampo till mamma, men som även jag ska testa och se om det gör någon skillnad på mitt fula hår. Vill verkligen färga det brunt!

Har vart hemma nu några timmar och har inte gjort så mycket alls. Legat i sängen med datorn och druckit pepsi! Nu är det IDOL på tvn som jag ska kolla på, såklart :) Efter det blir det andraavenyn. Jag älskar att kolla på tvn! Kan nog många intyga ;)

Ha en bra kväll, jag ska mysa med älsklingen senare ikväll iallafall :) Puss

Gratisbio - varför inte?

Jag låg i sängen och var uttråkad förut och råkade klicka in mig på GratisBio.se. Var inne på sidan ganska ofta förut när jag var uttråkad. Väldigt bra sida förövrigt.
Man samlar poäng genom att bli medlem för nyhetsbrev, delta i tävlingar osv. För de poäng man får kan man få biobiljetter, presentkort och gratis prenumerationer.

Man kan också göra som jag gör nu, skriva en kort text om just GratisBio och få mellan 10-1000 poäng. Har man inget att göra så varför inte lägga 3 minuter på detta? Gjorde min kväll lite roligare iallafall ;)
Genom att göra detta så är man även med och tävlar om ett presentkort på Nelly.com för 500kr. Hur bra är inte det?

 

 


10 sanningar om mig

10 sanningar om dig själv:
- Jag andas alltid med näsan (utan när jag tex pratar)
- Jag har en underbar pojkvän som jag inte skulle klara mig utan
- Jag vill göra allt det där som att förlova sig, skaffa barn, gifta mig osv
- Jag är blyg och har svårt att prata med folk jag inte känner
- Jag är oftast bara hemma och gör inte ett skit.(läs: LAT)
- Jag vill inte vara blondin längre
- Jag sparar alltid saker till sista dagen
- Jag har sparat alla p-piller kartonger i strumplådan.. Fråga mig inte varför
- Jag hatar att raka benen
- Jag hatar att handla kläder, hittar aldrig något bra!


M å n d a g

Hejsan :)
Har inte haft någon ork att skriva något om idag, så det blir först nu.
Skolan idag som vanligt. Hade hantverk då vi gjorde volymfön :) Gick bra! Efter det slutade jag eftersom jag glömde idrottskläder idag, på riktigt faktitist! Haha :)
Kom hem och gjorde lite mat och sen har jag bara varit hemma sedan dess. Kollat på tvn, suttit vid datorn osv. Vad annars? ;)

Ska fixa lunch tills imorgon på APU:n, pastasallad blir det nog. Sen tar jag bussen till älsklingen :) Har inte bestämt mig ännu om jag ska ta halv 9 bussen eller halv 11. Älsklingen är och kollar på match i Göteborg så han kommer hem senare. Jaja.

Ha en bra kväll, ciao :)

Skoor


Snygga skor, ja! Enligt mig, ja! Snart kommer jag få höra "fan va fula skor", ja! Haha :)

Hahaha


Hahaha, om jag har suttit och skrattat för mig själv! Trodde jag skulle dö när jag läste detta på mammaBecka.se's blogg. Kan nästan se det framför mig, haha :)

Svulla halsmandlar, fortfarande!


Jag har haft redigt svullna halsmandlar i snart 6 veckor(på torsdag) Har varit på vårdcentralen och kollat om de va halsfluss eller något annat, men icke. De är lika svullna som bilden till höger(om inte mer? högra iaf..). Det gör inte ont att svälja eller något längre men ändå. Lite orolig blir man ju..

True blood


Har legat i sängen den senaste timmen
och kollat på true blood på internet. Riktigt bra serie faktist.
Nu ska jag ta min svenska bok och lägga mig och läsa lite. I fredags hos älsklingen på morgonen läste jag runt 100 sidor. Ja, man fastnar ;) Har även dukat upp med vindruvor och pepsi. Mumms :) Får njuta nu det sista av helgen, haha.
Åker till älsklingen vid 9 och det lär inte bli någon mer uppdatering eftersom läsa, topmodel och duscha står på schemat ikväll :)
Pusspuss

Brunhårig!


Om jag är sugen på att bli brunhårig igen! Okej detta är inte de snyggaste bilderna, men det är den färgen jag vill ha. Har ju vart så mörkbrun hårig att det sett svart ut, och så vill jag inte ha det. Utan såhär, som på bilderna.
Har pratat om att färga det brunt igen och älsklingen är posetiv till det iallafall ;) Haha och jag med för den delen! Får se om det blir av eller inte :)

Vinter jacka?

Har legat i sängen ett tag nu och kollat runt på lite sidor.. Kläd-sidor om jag ska vara exakt. Är ju dags att köpa en vinterjacka snart också ju. Jag har en jacka som jag älskar, en ulljacka. Men nu vill jag ha en stor, varm jacka! En riktig vinterjacka. Men saken är den att det finns inga som faller mig riktigt i smaken. Everest finns ju och det vet ju alla, så alla har ju den. Menmen. Vi får se vart detta slutar!
Vinter jacka måste ju vara årets största problem, haha!

Godmorgon godmorgon

Helt otroligt att jag fortfarande kan säga godmorgon och att jag vart uppe i några timmar redan ;)
Vaknade hos baby idag, han kunde inte sova längre än till 9 så det va ju bara att pallra sig upp. Vi åt frukost och lite så. Sen körde han hem mig och vi åt lite bulle innan han åkte igen ;) Haha.

Igår var jag med bästa tjejerna. Emelie, Lina, Eve och Zara. Var hemma hos Emelie och hade det mysigt, gick till Boström och köpte gott och sen tillbaka. Lyckad kväll!

Idag ska jag bara vara hemma. Är hur trött som helst bara för att vi gick upp så tidigt. Haha :( Ska till älsklingen vid 9 ikväll så det blir ju ett bra avslut på en tråkig Söndag.
Ha en bra dag iallafall, kram


Hörs imorgon

Nu har jag klippt mamma, ätit mat, duschat och fixat mig :) Är alltså klar för att åka nu.
Ska snart möta upp Zara och gå ner till bussen som går kl5. Ska bara platta luggen lite snabbt och packa väskan :) Lika bra att göra det ifall det blir att sova hos älsklingen. Får se vad han ska göra bara :)

Ha en skön Lördag, hörs imorgon. Puss&Kram!

L ö r d a g

Hejsan :)
Min morgon har bestått av mys med min älskling. Legat i sängen och kollat på tvn och sen frukost. Men han drog på match för ett tag sedan och då färgade jag mamma's hår :) Eller utväxten iallafall. Och snart ska jag testa att klippa henne, haha får se hur det går :)

Ska hoppa in i duschen efter mamma sköljt ur färgen också. Ska nämligen träffa Lina och Emelie idag :) Även om jag är trött och slö som varje helg sen skolan började så får jag ändå ta och hitta på något :) Och träffa pinglorna står man ju bara inte över, eller hur. Haha.

Ni får en bra Lördag, kram

Här här vi ju pinglorna, Lina och Emelie :)


Flight 93

Flight 93 har precis börjat på 3an. Ska springa ner och göra en kopp te och kanske ta med något gott upp att tugga på :) Det är ju trots allt Fredag idag.
Min babyboy svarar inte på sms så vi får väl se om han kommer senare :) Får väl hoppas på det bästa! Men som sagt, nu väntar filmen på tvn :)

Permanentrullning


Två überdåliga bilder från mobilen, på när vi rullade permanent i skolan. Proffs snart ju, haha eller inte.


Söt topp från HM


Idol 2009


Ligger i sängen och kollar på idol just nu. Har tryckt i mig en toast också och bredvid mig står ett glas pepsi. Pepsi är så himla mycket godare än CocaCola. Mmm :)
Senare ikväll/natt(?) kommer älsklingen hit också. Så det blir en myskväll för mig :) Mamma och pappa har även varit och handlat inför helgen också så i mitt hus befinner sej en hel del goda grejer. Haha ja gillar't :)

Ha en trevlig kväll, kramkram

Adriana Lima


Redigt snygg tjej va, om man ändå kunde ha det utseendet!


F r e d a g

Hejsan :)
Igår kom älsklingen till mig efter hans träning, vi åt kvällsmat och kollade på idol. Runt halv 10 åkte vi med pappa hem till honom där jag pluggade och han sov. Haha.

Idag stannade jag hemma från skolan. Hade väldigt svårt att somna igår och kände mig inte bra när jag vaknade imorse. Så jag har legat hemma i älsklingens säng hela morgonen/förmiddagen. Har ätit frukost och suttit vid datorn :) Men nu ska jag stänga ner datorn och läsa en bok istället. Har nämligen en bok som vi ska läsa på svenskan. Så det är väl lika bra att börja då tycker jag.

När baby slutat jobbet så kommer han hem och myser lite med mej :) Får försöka tvinga med honom in i duschen och sen bort till apoteket. Får se hur jag lyckas med det :) Haha.
Ha en bra dag, kram!

WTC


World Trade Center - 11 september

Har suttit och kollat på en hel del klipp på youtube om just WTC. Det känns så overkligt när man ser det. Att detta faktist har hänt. När man ser klipp där personer, oskyldiga personer, hoppar fleraflera våningar. Det är helt sjukt. Tänk alla de människor som dog denna dagen, tänk de människor som satt i planen som kapades. Går inte att föreställa sig vad de tänkte och kände. Paniken som uppstod.. Fyy! ÄckligaÄckliga människor som ens får tanken av att kunna göra något sånt!


T o r s d a g

Hejsan :)
Inte haft någon tid att uppdatera de senaste dagarna. Igår kom älsklingen hit runt 6-7 någon gång. Vi låg i soffan och kollade på fotboll. Jag somnade och sen gick jag upp och la mig vid halv 10 och vaknade inte förän i morse :) Hur skönt som helst.

Idag har det varit skolan. Har vart helt okej :) Tog klassfoto och mitt enskilda foto var det värsta hittills. Ärligt talat, uppstoppad gris jag lovar :p Haha. Får hoppas på att klassfoto blev liiiite bättre iallafall..
När jag kom hem så gjorde jag te och pommes som jag åt samtidigt som jag kollade på tvn i vardagsrummet. Kanske ska lägga till att vi hade inställd matte och jag var hemma vid halv 12.
Sen somnade jag i soffan efter jag gjort klart min svenskauppgift.

Ja det var min dag det :) Nu ska jag byta om och packa väskan för att snart åka till älsklingen. Förhoppningsvid står idol på listan idag :)
Ha en bra dag, kram!

T i s d a g - APU

Goddag Goddag ;)
Kom hem från salongen för ett tag sedan. Har faktist vart rätt kul idag :) Har fått schamponera och klippt Meliha (älsklingen's mamma), det gick väl sådär med klippningen. Haha, första gången jag klippte så vafan :) Men det va kul. Sen har jag fått gjort det vanliga. Sopa hår, tvätta hår, kolla på, tagit fika paus med te&ballerina, lunch paus med nudlar och wokade grönsaker osvosvosv. En bra dag :)

Slutade för dagen vid halv 5 och då tog jag bussen hem. Hade sån tur, när jag kom där bussen kom, var egentligen påväg hem till älsklingen för att vänta på kvart över5 bussen, så kom bussen. Göttmos :)

Fick även med mig ett serum för håret, Maria Nila - smootinh drops. Bästa svärmor va ;)

Men nu ska jag kolla på project runway och äta ännu mer ballerina :) Ikväll blir det hem till baby.
Ha en bra dag, kram!

Kortspel som varje kväll

Sitter fortfarande nere i vardagsrummet :) Julia har varit här och spelat kort med mig och lillasyster.
Ska snart upp och packa väskan snabbt och fixa iordning på rummet. Älsklingen kommer nämligen och hämtar mig sedan efter han har kommit hem efter träningen. Gött att slippa ta bussen :)

Imorgon är det APU igen, hoppas det blir roligt :) Vi som är 1or har ju inte lärt oss speciellt mycket så vi får ju inte göra så mycket då heller. Sopa hår, kolla på, schamponera hår osv. Men det duger :) Vi ska börja ta med oss våra dockor och rulla permanent osv.

Men nu ska jag ta upp datorn på mitt rum :) Mamma kommer snart hem!
Ha en trevlig kväll, kram!

Mysig tröja från HM


M å n d a g

Hejsan :)
Det blev som ni nog sett ingen mer uppdatering igår. Älsklingen kom hit utan förvarning :) Min sötnos! Vi tog iallafall moppen hem till honom, och om jag var rädd! Haha.
Väl hemma hos honom så myste vi, spelade kort och avslutade kvällen med en film som vi somnade till :)

Idag var det skolan då. Hade hantverksteknik den första lektionen och då rullade vi permanent. Gick superbra idag :) Åkte hem efter det eftersom jag inte skulle vara med på idrotten.
Var hur trött och seg som helst när jag satt på bussen hem. Nickade till ett antal gånger!

Nu sitter jag i vardagsrummet med lillasyster :) Har precis ätit hemlagad soppa som hon gjort, riktigt gott var det. Är hemma själva hela kvällen så då är det skönare att sitta här nere. Haha  :)

Ha en bra dag, kram!

Top model


Har suttit nere och spelat kort
med Julia nu ett tag :) Alltid lika trevligt. Även smakat på mammas sockerkaka med blåbär i, super god!

Nu har nya säsongen av top model börjat så det ska jag absolut inte missa! Gått 6 minuter på det nu :) Nu måste jag titta vidare, pusspuss!

Mitt stora feta grekiska bröllop

Tryckte i mig en tacorulle för ett tag sedan. Det var både gott och mättsamt. Men nu får tacos vänta några veckor, haha. Åt det både i går och idag :)
Det luktar ljuvligt nereifrån, mamma håller nämligen på med en sockerkaka med blåbär i. Mumms!

Nu börjar det snart en film på tvn, 3an rättare sagt. Mitt stora feta grekiska bröllop, vet att jag sätt den förut men kommer inte ihåg ett skit. Men först ska jag se klart extreme home makeover, resultatet är ju alltid det roligaste ;)

Det bästa med hösten


En sak säger jag, detta är det bästa med hösten! Stora, varma tröjor. Mys :)
Kommer från Monki och kostar 350:-

Jag är lycklig


Tårarna bara rinner! Ligger och kollar på the bachelorette, finalen. Och nu har hon sagt till en av killarna att hon inte valt honom. Så sorgligt.
Det får mig att inse vilken tur jag har. Jag har världens underbaraste pojkvän som finns med mig varje dag. Han accepterar mig för den jag är, inte för någon han vill att jag ska vara. Jag är så otroligt lycklig. Ingen betyder så mycket för mig som han gör.
Almedin Besic, du är den jag älskar!

GinaTricot


När man inte har något att göra så blir det ju detta, kolla runt på massa sidor på internet.
Just nu är jag inne på GinaTricot.se och tittar runt lite. Denna koftan ser ju rätt ovanlig ut, men fräck är den. Kostar 199:-, tror jag det var. Inte så farligt alltså.

S ö n d a g

Godmorgon :)
Igår kom baby hit och sov. Så skönt att slippa sova själv. Vaknade tidigt imorse, myste och åt frukost. Han åkte precis för att jobba lite så är själv nu.

Ligger i sängen och kollar på tvn. Söndag idag och det är ju inte den roligaste dagen om man säger så. Menmen.
Har inget speciellt att säga förutom att det finns en hel jävla del äckliga människor i vår värld. Varför kan andra inte glädjas åt andras lycka? Istället försöker de förstöra. Idioter.

Ha en bra dag, kram

Med detta säger jag godnatt

Nu ligger jag dödstrött i min säng. Datorn har jag i knät och tvn står på i bakgrunden.
Har precis tryckt i mig en tacosrulle. Det ångrar jag nu då jag är mätt i magen. Haha.

Som ni kanske ser så har jag ändrat lite på bloggen. Nej, jag vet. Inget märkvärdigt eller speciellt snyggt. Men jag tycker själv det blev bättre än innan. Vi får väl se hur länge jag har denna :) Är man inte bra på att göra designer, ja men då vill man byta hela tiden! Sånt är livet.

Älsklingen kommer nog hit om ett tag :) Så jag ska fixa mig(läs: tvätta bort sminket, borsta tänderna) och bädda ner mig i sängen. Ska bli sååå skönt att sova nu.
Varje vardagsmorgon jag vaknar så är min drivkraft att jag får sova ut på helgen. Haha ja men nästan så är det. Det är ju inte det roligaste att ställa klockan på 05.45..

Men nu blir det sängen :) Sov gott, godnatt.


B ä s t a


Den här rumpan är i London just nu! Man är ju inte lite avundsjuk? :o Hoppas du får en bra vecka♥

Fever Pitch

Godkväll :)
Vad har min dag bjudit på? Inte speciellt mycket får jag väl säga då. Jag har ätit mat, kollat på en film, suttit vid datorn och spelat kort med mamma. Har varit en lugn och skön dag, vilket var min plan på att ha :) Fick även ett snabbt besök av världens bästa älskling :) Några pussar sen skulle han gå igen, hehe.

Just nu ligger jag i sängen med datorn och kollar på film, Fever Pitch. Bredvid mig står ett glas fanta, mm.
Jag vill även fixa något med min blogg. Göra den större, bredare alltså. Men jag suger på bloggdesign och då är det inte så roligt att fixa till något. Inga bra bilder har jag heller, usch.

Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen och ta några klunkar fanta :)
Kram!

JAG ÄR KÄR!


Dessa skor! Jag dör.. De är så äckligt snygga så jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Haha, jag tror jag blivit kär på nytt! Nejdå, men visst är de snygga? Mumms!

Och de är ju 1000 gånger snyggare i verkligheten också.
Jobbigt nog har en tjej i klassen de, härmapa är ju inte de roligaste.. Men det tåls att fundera på!

L ö r d a g

Hallå :)
Har legat hemma i sängen ett tag nu och mumsat på lite Co-Co och kollat bloggar.
Idag åkte jag iväg med mamma,pappa&lillasyster efter en snabb frukost med älsklingen. Vi tog en tripp till Hunneberg och fikade och kollade runt. Va någon grej där idag så det var en hel del människor där :)
Efter det blev det en snabbis på MAXI där vi köpte saker till tacos.

Just nu håller mamma på med maten, tacos då alltså, så jag ska gå ner och se om hon behöver hjälp.
Idag ska jag inte göra något alls förutom att ligga hemma. Är sjukt trött och seg idag så det gör inte mig så värst mycket :)

Ha en bra lördag, kram!


T o r s d a g

Haha, måste bara säga att det är skrattretande vad tråkig blogg jag har. Visst, jag vet att det bara är mina "närmsta" som läser den. Men ändå? Såhär tråkig får man ju nästan inte vara..
Iallafall!

Var några dagar sedan jag skrev, men ändå tänker jag inte säga vad jag gjort de senaste dagarna. Ingen ork till det :)
Idag var det skolan som vanligt. Alltid bra :) Efter det åkte jag hem och har varit hemma hela dagen.
Det har varit några arbetsgubbar här på eftermiddagen och grejat med några sladdar osv på övervåningen. Så när jag kom hem efter skolan så la jag mig i mamma&pappa's säng och kollade på tvn. Eller ja, jag råkade somna :) Sov en stund innan maten var klar, lasagne. MUMMS!
Har även hunnit färg lillasyster's hår och min "underlugg" som är brun :)

Skulle egentligen åkt till älsklingen nu ikväll men han sket i det och ändrade på planerna istället. Inget jag kommer deppa över iallafall, älskar ju honom lika mycket ändå!
Men nu ska jag ta och dra mig. Kanske smaska i mig lite lasagne? (a)
Godnatt