Pigg, varför?

Jag är så sjukt pigg. Eller pigg och pigg. Men jag är inte trött iallafall, på långa vägar. Vet inte varför heller...

Jag har iallafall suttit nere och kollat på mamma, pappa, Patrik, moster och hennes man när de spelade poker. Haha mamma tog hem potten på 1000kr, inte dålig morsa va ;)
Sen, nu kom jag precis hem från Julia där min bror, Markus, Sofia och Salle också var :) Gick dit ner vid 10i1 så va ju inte där så länge :) Knappt en timme. Men vi satt och spelade kort och hade det kul en stund iallafall.

Nu ska jag ta och borsta tänderna och lägga mej och försöka sova. Sällskapet är fortfarande kvar där nere och de är ju inte direkt jättetysta. Men det ska nog gå :)
Vi hörs imorgon när jag vaknar. Godnatt!


Sånt förhållande ska jag med ha!


Pappa har precis
suttit och predikat för mig lite ;) Han har suttit och berättat för mig hur mycket han älskar mamma och hur mycket hon betyder för pappa. Haha! :)
Sånt förhållande som min pappa&mamma har, sånt vill jag också ha när jag är runt 40år. Fortfarande älska min partner lika mycket, fortfarande vara förälskad, fortfarande kunna ha roligt tillsammans.

Mamma och pappa träffades när mamma var 13-14år och pappa var väl antagligen runt 16år då. Och de håller fortfarande ihop såpass bra som de gör, och de är 38&40 år nu!! Helt otroligt enligt mej :)

Jag har världens bästa föräldrar, kan inte tänka mej bättre :) Mina största förebilder här på jorden, verkligen!

Snurrig


Nu är rummet städat
, av min kära mamma, och jag är ren och fräsch. Blev helt yr och snurrig när jag stod i duschen förut om nu känner jag mej lite illamående. Usch! Vet inte varför heller..

Ligger iallafall i sängen, som resten av dagen, och kollar på tvn. Ska kolla på någon film som börjar nu kl9. Aldrig sätt förut och vet inte om det är bra eller dålig. Men det får ju tiden utvisa ;)

Blir så otroligt irriterad på vissa vänner. Känns som man bara duger ibland? Usch o fy för sånt!

-

Tycker det är rätt patetiskt med vänner som bara kan höra av sig när en annan vän inte är hemma, utnyttja?


T o r s d a g

Hejsan :)
Klockan är redan 6 såg jag nu.. Haha, men jag har inte orkat uppdatera något idag. Har verkligen vart seg hela dagen :)
För vet ni vad? Jag har legat i sängen hela dagen, förutom när jag var nere och åt. Haha det är då fan inte dåligt. Men det har regnat hela dagen och så är jag så sjukt trött.

Ikväll ska jag bara vara hemma och slappa. Ta en skön dusch, vilket jag behöver nu eftersom jag inte orkade duscha igår. Behöver ju duscha varje dag tack vare mitt jäkla hår.. Jaja!

Om 3 dagar kommer älsklingen hem och gissa om jag längtar? :)
Imorgon ska vi vara några tjejer nere hos Julia och käka pizza och sånt :) Sen på lördag vet jag inte och på Söndag kommer älsklingen hem och vi har vart tillsammans 1 år! ♥ Så då blir det massa mys :)

Nu ska jag dra mej, pusspuss

Casandra med flickorna, sen Julia

Godnatt på er :)
Åkte ju iväg till Casandra förut, med Vickan Sofia och Elin :) Gjorde tacos, åt tacos(såklart), kollade på en film och pratade massa strunt som alltid. Det var riktigt mysigt att få träffa Casandra och Elin igen! :) Synd att vi inte kunde stanna så länge bara..

När vi kom hem från Casandra så gick jag och Sofia ner till Julia, där Salle, min bror och Markus va. Fast Mikael och Markus gick efter en liten stund bara och då spelade vi kort :) Som vanligt, haha.
Sen när de kom tillbaka igen så satte vi på en film, men den hackade så vi bytte. Sen gick vi hem :)

Vet att min blogg verkligen suger just nu. Men finns ingen lust eller ork till att blogga. Men vem vet, kanske kommer suget tillbaka. Inte för att någon bryr sej, förutom Vickan och Meddi tydligen ;) Haha. Så det är ju inte hela världen. Men som sagt, jag hittar hellre på roliga saker än att bara sitta framför datorn. Och det förstår väl vem som helst.
Menmen :)

Nu ska jag gå och sova! Nu är det bara 3 dagar kvar tills pojkvännen min kommer hem :)  Tror ni jag är glad? Woho!
Godnatt med er, pusspuss


O n s d a g

Hejsan :)
Igår blev det kanppt någon uppdatering här i bloggen ;) Haha men mej gör det inget. Att skriva här är inte det första jag tänker på så.
Igår va jag med Sofia, Julia, Salle och Vickan nere i Julia's lägenhet. Vi spelade kort och kollade på tvn. Sen stack Sofia och Vickan och vi andra var kvar hela natten lång. Vi spelade kort, kollade på film och hade det riktigt roligt enda fram till 5-halv6 på morgonen ;) En riktigt kul kväll, tycker jag iallafall!

Idag vaknade vi runt 1, av att mamma ringde! Haha. Så jag gick hem och nu har jag varit hemma sen dess. Ätit lite mat och bara suttit här :)
Ska fixa mig lite nu och sen åker jag till Casandra med några tjejkompisar :) Ska äta tacos och bara ha det mysigt. Länge sen jag träffade Casandra så det ska allt bli kul. Tror Elin kommer också och det är samma visa där :)

Usch tråkigt inlägg, men nu ska jag dra. Ha en bra dag, det ska verkligen jag ha.
Kramkram!

T i s d a g

Hejsan :)
Hade ingen lust att skriva något igår när jag kom hem. Men jag var ju nere hos Julia och vi spelade kort och kollade på film. Mysigt hade vi det allt :)

Idag vaknade jag runt 12, skönt! Har duschat och ligger nu och kollar på tvn. Ska väl ta mej en macka eller något snart. Magen kurrar  lite extra nu, eller nej. Den svider! Usch hemskt.

Idag blir det förhoppningsvis att vara med Julia, Salle och Sofia. Men ni får ha en bra dag, kram.

5 dagar kvar tills min Meddi kommer hem, woho! :)

Stickat till hösten


Ska jag vara ärlig så vill jag att hösten ska komma nu. Alla mysiga stickade koftar och långbyxor till det!
Sommaren bjuder ändå inte på något fint väder, så hösten kan väl skynda sig hit istället.

Hejdå

Har suttit och hållt på att fixa till bilderna som jag nyss la upp. Har också avnjutit lite kladdkaka här i min ensamhet ;)
Men nu ska jag inte sitte här hemma helt själv längre utan jag ska dra ner till Julia. Min bror och Salle är också där :)

Vi hörs senare, kram

Bilder från i Lördags

Här kommer lite bilder från i Lördags då vi firade Zara som hade fyllt 18år :)
Vi åt mat, gjorde lite olika spel och hade det riktigt roligt! Enjoy :)







Smått från i Fredags


Becca och Vickan hos Julia i Fredags

Salle och Eve

Här är några enstaka bilder från i Fredags då vi var hemma hos Julia. Vi grillade och hade det mysigt :)

Egotime


M å n d a g

Hejhej :)
Sov riktigt länge idag, klockan va nästan 1 när jag vaknade. Men vad gör det när det regnar ute? Usch så tråkigt väder. Och man blir ju inte lite avundsjuk på älsklingen när man får ett sms och han skriver att det är sjukt varmt och att han ska dra och bada. Har var det inte vart varmt en enda dag, jo kanske 1-2 dagar, sedan han åkte till Bosnien. Menmen.

Idag ska jag nog bara vara hemma. Kanske ska ner till Julia sen. Får se om hon hör av sej.
Tvn är på och jag är varm, ska ställa bort datorn och bara slappa. Ha en bra dag, puss!


MAT!?

Nä men vafan! Har ju inte käkat middag än! En toast och chips kan man då inte leva på. Nu bär det av ner till köket för att hitta mej något smarrigt! ;) Hoppas jag inte väcker mor och far bara, hihi!

Snart blir det sängen också. Har suttit och kollat på en film nu på kvällen och nu de senaste 2 timmarna något program Mad men tror jag det hette :)
Sov gott inatt, det ska jag göra efter jag fått något i min kurrande mage!
Godnatt

Nä fy vad besviken jag blir! Fanns inte ett skit att äta. Jag får helt enkelt äta upp mig rejält imorgon. Går och lägger mej och drömmer söta drömmar om min efterlängtade älskling nu :)

1 vecka kvar, jag står nog ut!

Här sitter jag.. Go och gla'!
Haha nädå, men jag sitter här och saknar min Meddi en hel jäkla del! Har inte träffat honom på ungefär 14 dagar.. Och visst är det sjukt jobbigt att vara ifrån sin pojkvän när man är van att bruka träffas varje dag. Usch&fy!

Men jag tänker posetivt, det mesta iallafall. Han kommer faktist hem nästa Söndag :) Alltså om 1 vecka idag. Gissa om jag är glad? :) Haha, så skönt ska det bli att få träffa sötnosen min igen! ♥♥

En Mikaela


Gräddnos&Emma


Haha, här har du ett riktitg bevis på att ninisarna gillar varandra älskling ;)

Eve Vickan Emelie & Lina

Hejsan :)
Har vart hemma ett tag nu. Åkte in med 4bussen till Edet, med Vickan. Mötte upp Eve och de köpte mat och sen drog vi upp till henne :)
Satt och tjötade en hel del, sen kom även Lina och Emelie till oss :) Bästa Lina som vart borta så länge!<3

Nu sitter jag här och flippar över snart. Madde har förstört o:et så det går knappt att få fram något o. Jävla fittskit!!
Jaja, ha det bra...

ha ha ha !

Ja nu är Vickan påväg hit :) Vi ska inte dra ner till Julia ändå, haha men så är det när vissa vänner är otroligt barnsliga! :) Några borde väl växa upp snart iallafall, men inte ska jag klaga! Min underbara vän Vickan kommer ju faktist hit! :)

Ska gå ner och göra toast och en kopp te, men ska vänta på Vickan innan det blir av. Kanske vill hon också avnjuta en gd frukst med mej ;) Haha.

Ha en bra dag så hörs vi väl senare, kramkram!

Toppen kväll igår!

Hejsan :)
Ja igår var verkligen en superbra kväll! Verkligen! Tack alla som va där, och tack till lilla 18åriga Zara som bjöd dit alla oss :D
Det va jag och Salle som va sist där ifrån iallafall ;) Haha. Åt lite innan vi stack också, vad säger ni!? Gratis är väl alltid bäst! ;) Haha nejdå men maten var verkligen supergod.

Idag vaknade jag rätt sent och mådde toppen! Hur skönt som helst. Har legat i sängen och kollat på tvn hela morgonen.
Nu har jag precis fått Vickan att komma hit, så ska bara vänta på henne sen drar vi nog ner till Julia skulle jag tro :)

Ska bara få något i magen först, ha en bra dag:)
Kram

nu jävlar!

hejsan :)
sitter hos zaras morbror nu, där vi ska vara ikväll :) än så länge så är det bara vi tjejer här. maten är snart klar så vi ska  väl snart äta, när de andra kommer då vill säga ;)

innan vi kom hit så va vi hos julias pappa. kollade klart på en film och så ;)
men nu ska jag gå, ha det bra!

Fest today

Hejsan :)
Har inte orkat logga in på bloggen idag, därför ingen uppdatering ;)

Jag har iallafall hunnit duscha och fixa mig nu. Ska bara ta en macka eller något och sen dra ner till Julia :) Salle och Becka är väl där också antar jag :)

Sen blir det 18års fest, så inget mer uppdaterande idag :) Ni får ha en bra dag!
Kram

Grilltime och speltime, love!

Nu har jag fått i mig lite soppa och ett glas fanta, fast det för ett bra tag sedan :p
Har hunnit duscha också och nu sitter jag med handduken på huvudet. Ska skynda mej att föna håret och dra till Julia sedan. Grilltime och speltime! I love it :)

Ni får ha en bra kväll, jag ska ha en toppen kväll iallafall! Pusspuss :)

24

Skolan börjar om exakt 1 månad.

Hemlagad soppa


Galna vänner!...

Sitter och kollar på tvn nu. Har gjort det hur länge som helst så börjar bli lite uttråkande nu :p Ska snart ta och duscha också. Lillasyster är så duktig så hon håller på att göra hemlagad soppa där nere. Kom på att jag glömde av att gå ner och äta frukost så jag får väl ta lite soppa istället sen då :)
Ska ju grilla ikväll så vill ju inte äta mej super mätt innan, för det gör jag sen istället ;) Haha.

Ska ta och städa upp här på Madde's rum nu så hon kan få bosätta sej här igen, haha.
Men jaja, tråkigttråkigt. Ha en bra dag :)

VYKORT FRÅN ÄLSKLINGEN

Åh just nu är jag världens lyckligaste! Haha :)
För vet ni vad? Jag fick precis hem ett vykort från min älskling som är i Bosnien :) Sötnosen hade gjort som ett eget kort, med en bild på honom på :D Åh vad glad jag blev! Min sötnos!<3

Skulle lagt upp bild på kortet som jag tog med kameran, men bara för det så hittar jag inte sladden.. Men kanske visar en annan dag :)
Imorgon är det 1 vecka&1 dag kvar tills Meddi kommer hem :) Åh så jag längtar!

Bilder från Skara sommarland









Det får räcka med de bilderna :) Har massa mer men inga som är speciellt bra. Kanske laddar upp ett klipp från när vi pratade med helium :p Får se om jag orkar!


F r e d a g 090724

Godmorgon :)
Vaknade för ett tag sedan och har suttit här vid datorn sedan dess. Ska snart ner och ta mej något att äta, lutar åt blåbär och mjölk. Haha :)

Idag ska jag och några andra tjejer hem till Julia's pappa's lägenhet. Han ska till Finland så hon har den i en vecka :)
Vi ska grilla och spela spel och sånt mysigt :) Hoppas det blir en bra dag iallafall.

Men nu ska jag ner och ta något att äta som sagt, kram


Hemskt!

Satt och  kollade runt på lite bloggar, och kom in på denna bloggen. Det är en minnes blogg för tjejen som blev mördad för ett tag sedan. Blir helt tårögd när jag läser vad hennes vänner skriver om henne och ser alla bilder och klipp.

Svårt att förstå den sorgen de bär på. Jag vet inte vad jag hade gjort om en av mina närmaste vänner hade dött. Vill inte ens tänka tanken. Det är hemskt!
Vila i frid..

Kjol från Gina


Jag här är då kjolen som jag köpte förut. En vanlig svart kjol med dragkedja där bak.
Haha, dålig bilder jag vet. Menmen.

Hemma från thn


Jag, Salle som håller på att drunkna av ett skrattanfall och Vicki, igår på Skara :)

Hejsan :)
Kom hem från Trollhättan för en stund sedan. Fyfan va det har regnat, hela tiden!
Vi åt cheesburgare från donken och kollade i lite affärer. Fick med oss present till Zara och jag fick med mej en kjol från Gina också.

Nu är jag skit trött, som jag var hela dagen. Har precis fått i mig lite blåbärspaj med vaniljsås, mums på det!
Ska sätta på tvn och lägga mej i Madde's soffa. Hon sitter ändå på Mikael's dator :)

Ha en bra dag så hörs vi, kram

T o r s d a g

Godmorgon på er!
Jag somnade runt 12 igår. Var så jäkla trött så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Idag är jag lika trött och sleten, om inte mer? Känner mej som en zombi! ..

Har iallafall precis duschat och sitter här med ett glas oboy. Ska snart ta och föna håret. Orkar inte sminka mej eller fixa håret så det blir ofixad idag! Härligt det med.
Ska ta bussen upp till thn med vännerna 13.18 så får skynda mej snart!

Och jag saknar min älskling mer för varje dag som går. Hemskt är det!

(förlåt för att det aldrig kommer upp några bilder, men jag orkar verkligen inte)

O n s d a g

Hejsan :)
Kom hem från Skara för en stund sedan. Har vart en riktigt trevlig dag :) Är helt slut i kroppen nu!
Har suttit nere med mamma och pappa en liten stund och kollat lite på tvn.

Just nu sitter jag här och kollar på so you think you can dance och äter lite blåbär. Ska snart ta och lägga mej, är sjukt trött! Sover i lillasysters rum för hon är iväg på en camping med sin kompis :)

Kan även meddela att jag börjar få ett FETT munsår på nästan hela överläppen, precis där uppe, stort också! Orkar fan inte.

Saknar min älskling också! Som faaaaaaaaaaasen. Kom hem nu! 11 dagar kvar ... Älskar dej!

Pastasallad


kom hem nu älskling! jag saknar dej alldeles för mycket nu...


Ligger i sängen och kollar på störtkär, en film jag sätt flera gånger. Riktigt bra faktist :)
Har precis vart nere och gjort sallad tills imorgon! Pasta, sallad, gurka, paprika, purjolök, tomat och självklart majs. Haha alla som känner mej vet väl att jag älskar majs ;)

Nu ska jag ta och borsta tänderna och bädda ner mej i sängen :) Ska bli skönt att somna tidigt inatt.
Ha en bra kväll och en bra dag morgon, godnatt!


Fil med jordgubbssylt - mumms!

Så nu har jag fått min rum städat och dammsugit! Skönt att äntligen ha fått det gjort :) Mitt rum blir ju smutsigt sjukt fort!
Har också hunnit duscha, vilket jag behövde. Och nu sitter jag med lite mellanmål, en skål med fil och jordgubbssylt, och kollar på Paris Hiltons serie. Haha så sjuk serie va, värdelös egentligen.

Ska ta och lägga mej tidigt idag så jag orkar upp imorgon. Bussen går ju halv 8 och tar 3 timmar! Hinner nog sova lite på bussen om jag har tur :)
Nu är det så att det blir jag, Salle, Emelie, Eve och Vicki som åker istället. Blir nog bra :)

ÄLSKLINGEN


Ja
, efter lite tjaffs och missförstånd så är det ändå jag, Salle och Emelie som åker till Skara. Tror inte Eve skulle med. Hon är tydligen sjuk så? Jaja. Synd.

Sitter och pratar med älskling i telefonen just nu :) Min sötnos!


T i s d a g


Jag, Salle och den onda katten!
Hejsan :)
Sitter här framför datorn och tvn. Sjunde himlen går på tvn och de är ju rätt bra.
Vaknade runt 11 någongång. Sedan dess har jag bara suttit här. Är så trött och slö att jag inte orkar göra något.

Imorgon blir det ju Skara Sommarland då som sagt. Ska bli roligt :) Hoppas bara på att vädret håller i sej och att ingen surar. Så jävla onödigt HAHA! Jaja.

Ska ta och städa upp lite på rummet snart. Kläder i hela gungstolen. Hatar att städa, usch.
Ha en bra dag, kram

Skrattretande

Kalla det för skitsnack om du vill, vem bryr sej, men är du så perfekt då?
ha ha ha


En mysig kväll

Hejsan :)
Kom hem för ett tag sedan, typ en timma sen. Har tillbringt min dag med Salle, Jennie och Julia :) Och sen på kvällen kom Lina också. Vi har spelat buzz, vart ute lite, kollat på Jennie's träning och sen kollat på film. En av de bästa filmerna som finns också, Mamma Mia :) Gud man blir så sjukt glad av den filmen!

Nu ska jag ta och lägga mej faktist. Imorgon blir det till att bara vara hemma faktist. Ska bara ta det lugnt och ladda inför Skara sommarland, hahaha! ;) Vi ska ju faktist åka vid halv 7 eller halv 8, på morgonen! Men det överlever vi nog :)
Sov gott, godnatt!

M å n d a g

Hejsan :)
Vaknade rätt sent idag. Fast för flera timmar sedan nu, haha. Men har inte orkat ta mej tid att skriva ett inlägg. Sen har jag faktist lovat älsklingen att inte uppdatera och skriva så jätte mycket, han säger att han kommer så mycket efter då ;) Eftersom han inte har tillgång till dator nu när han är utomlands. Jag har en trogen läsare iallafall! :D Haha.

Har precis ätit lite middag och ska ta på mig kläder nu. Ska åka in till Edet med Salle och vara med henne, Jennie och Julia en stund.

Men ni får ha en bra dag, lägger in bilder från igår lite senare. Kramar :)

G o d n a t t

Bilder från idag kommer imorgon, har en hel del faktist. Godnatt ♥

Tack för en underbar kväll! Love♥


Bjuder på en ful bild från i Fredags - miss Glansig!
Mikaela, Mikaela(jag) och Emelie

HejsanHejsan :)
Jag sitter faktist framför datorn nu. Borde egentligen gå och lägga mej men jag måste vänta på att få alla bilder från Jennie från idag. Eller rättare sagt filmen som fortfarande laddar.

Min dag, med ett ord så har den vart otrolig! Kan knappt beskriva hur kul jag har haft det.

Jag tog iaf bussen med Salle, vi skulle egentligen upp till thn direkt men eftersom Sofia och Jennie missade bussen så hoppade vi av vid Sibylla. Gick till stockarna, dit Sofia och Jennie också kom. Satt och pratade osv och sen gick vi till lagret och köpte dricka.
Sen började vi gå bort mot Jennie och på vägen så mötte vi en katt som gick efter oss. Sofia bärde upp den och den började sprattla och riva henne! Dumhuvudet försöker hålla kvar katten ändå !? Haha vi skrattade som aldrig förr och jag var AS pissinödig också. Inte bra att kombinera vill jag säga.
Sen blev vi körda till Thn av JockeSäverhag och då gick vi runt och kollade lite. Mötte upp Eve, Emelie och Matilda också :) Gick bort mot fallens där EMD skulle uppträda. Haha och vi som va på så bra humör höll på att sjunga med som fan, skrika när alla "fans" skrek, hoppa, klappa händer och ja.. Skämma ut oss vill säga. Men fyfan va kul vi hade! Shit!

Nu ska jag inte säga mer, jag har så svårt att skriva en lång berättelse i en kort text. Som ni nog ser nu. Men kul hade vi iallafall, tack brudisarna! :D

Nu ska jag sova, godnatt med er ♥

Trollhättan nu



Allt från Gina
Drar till Trollhättan nu :) Ha en bra dag så hörs vi ikväll när jag kommer hem, vet inte riktigt vilken tid!

Booooring!


Haha skönaste liggställningen Emma har! ;)

Ligger i sängen och kollar på något program som går på tvn, eller nej. Det är nog en film :) Rätt bra är den iallafall.

Har inte så mycket att säga förutom att jag borde fixa till mej lite. Ser ut som fan! Har vattenfast maskara som jag inte orkade ta bort igår så. Tar ju sån jäkla tid.

Ska iallafall dra med Sofia och dom upp till thn lite senare, tror jag. Sista dagen på fallens och jag har ändå inget att göra idag. Lika bra att hitta på något då iallafall :)

Men ni får ha det bra, kramar

Bilder från bröllopet

I kykan, vigseln


Utanför kyrkan, riskastning och lite fotografering



I festlokalen, innan middagen



Tårtskärning


Blandade bilder





Bilder från Fallens - fredagen


Linne(under) - Gina
Linne - mammas från Gina
Shorts - avklippta jeans från bikbok
Väst - ellos? beställd från internet iaf
Skor - dinsko
Väska - cubus



S ö n d a g

Hejsan :)
Vaknade väldigt sent idag. Vid 1-halv 2 någongång. Men det va skönt det, behövde verkligen sova ut kände jag :)

Jag har nu lagt in bilderna från bröllopet igår så de kommer snart upp här :)

Idag händer det inte ett skit. Så jäkla tråkigt. Känner inte för en dag hemma bara, vill hitta på något! Menmen, man får inte alltid som man vill ;)
Men på Onsdag blir det Skara iallafall :D

Heartbreakers


haha vet inte varför vi tagit bilden men ;) här ser man hur mkt hon har växt, snart ikapp mej! :s

Usch va trött jag är! Puh!
Har legat nere i vardagsrummet med lillasyster. Vi hyrde en film, heartbreakers, och åt popcorn. Så nu känner jag mej helt död och är redo för sängen!

Fast nu skrev älsklingen på msn :) Så ska ta och prata lite med honom och sen sova.
Sov gott inatt, hörs imorgon. Godnatt!

Bröllop - pappas kusin Paulina och Kimmo

Ja, vi åkte då iväg till Göteborg, Jag Madde farmor farfar och Hanna i en bil och pappa mamma mikael julia och patrik som körde de i en bil. Åkte vid 20i1 och var framme vid kyrkan 10i2. Haha hade lite föör svårt att hitta kyrkan :p
När vi skulle gå in i kyrkan SPÖregnade det. Verkligen öste ner.

Inne i kyrkan så satt vi och väntade och sen kom de. Paulina var jätte fin och hennes ungar va sååå söta :)
Vigseln(?) varade bara en liten stund och sen gick vi ut. Tog kort och kastade ris :)

När vi kom till festlokalen så "minglade" vi ett tag innan maten serverades :) Maten var verkligen sjukt god! Bakpotatis, grillspett (kött&kyckling), sallad, sås, någon slags potatissallad och lite andra saker :) Gott var det iallafall!

Ett tag efter maten blev det tårta och sen bröllopsvalsen :)
Efter det och imellan allt så satt vi mest och pratade och drack cider. Va lite olika lekar och sånt också. Och innan vi gick så öppnade de bröllopspresenterna. Blev en hel del presentkort på IKEA, men hon hade önskat sej det så :) Tyckte inte riktigt det kändes som ett riktigt bröllop, kändes lite konstigt. Stämningen var inte så bra som man hade hoppats på och det var knappt något drag. Menmen :) Det var fint och kul ändå.

Att vara 21 år och ha 2 ungar och vara gift är inte illa :)
Lycka till! :)

(som sagt har jag inga bilder ännu, det kommer imorgon)


L ö r d a g

Hejsan :)
Kom precis hem från bröllopet. Åkte med farfar, farmor och lillasyster hem. Hade så sjukt ont i magen så jag hade ingen lust att vara kvar.

Just nu sitter jag här i sängen och äter lite chips. Ska se om det går något bra på tvn :) Annars kanske jag lägger mej nere i mammas o pappas säng och kanske hyr en film. De kommer ändå inte hem förän vid 2-3 skulle jag tro.

Kan tyvärr inte bli några bilder från bröllopet idag för mamma o pappa har kameran nere i Göteborg fortfarande. Men bröllopet var fint och Paulina var jätte fin :)

Hörs om en stund igen, ciao

bjuder på två icke-söta bilder från igår, fast bytte om innan vi drog!

G o d m o r g o n

Godmorgon :)
Sitter här nyduschad och hur trött som helst! Ögonen vill verkligen stänga sej igen. Hade inte tackat nej till att lägga mej i sängen en timma igen. Mmm!

Ska iallafall börja fixa mig snart. Sminka mig lite och fixa håret. Likabra att göra det tidigt, skulle hjälpa mamma med håret också så.
Åker runt halv 1 så jag har ju ett tag på mej.

Orkar verkligen inte gå! Har verkligen ingen lust. Det är nog för att jag är trött och att de regnar + att jag önskar älsklingen kunde följa med. Fy..

Men ha en bra dag, kram

Inlägg som aldrig blev publicerat, skrevs runt 10-11 i morse

Hemma igen, godnatt

Hejsan alla kära :)
Kom precis hem från trollhättan. Åkte dit vid halv 7 med Jennie, Vickan, Emelie, Sofia, Salle och Zara :) Har mest gått runt hela tiden och haft det trevligt :)
Glömde nästan av kameran så det blev inte så mycket bilder. Men några blev det allt :) Lägger in de imorgon om jag hinner.

Åker till Göteborg vid halv 1 imorgon, till bröllopet. Så får gå upp en stund innan de också och så.. Stannar nog där rätt länge så blir inget fallens för mig imorgon. Men det gör inte mig något ändå :)

Saknar min älskling så det gör ont! Just nu för 1 vecka sedan satt vi hemma hos mig och visste att han skulle åka om några timmar. Och vara borta i 3 veckor. Usch! Jag älskar dig baby! <3

Men nu ska jag sova, godnatt!

Ha en bra Fredag


mini-julafton hos Vickan i vintras
Emelie Sofia Mikaela Zara Viktoria Viktoria Mikaela(jag)


Har legat i sängen ett bra tag nu och bara slöat. Är faktist riktigt trött, i både kroppen och "själen", haha :D
Jag ska föna håret och sen platta det. Sen är jag klar och då är det bara att vänta på Vickan Emelie :) De tar bussen till mej kvart över 4 så de är la här halv eller något :)

Det blir nog några bilder för idag följer kameran med :) Som den aldrig annars brukar göra. haha.
Ni får ha en bra Fredag så hörs vi kanske imorgon, ska ju på bröllop och vet inte riktigt vilken tid det är.
Kram på er!


rubrik

Hallå ja! ;)
Vad händer hemma hos mej just nu? Jo jag sitter här i min säng med en turban på huvudet. Haha :)
Har precis klippt av ett par gamla bikbok jeans också, till ett par shorts. Får se om jag vågar använda de :p

Blir nog inte så mycket grillande ändå :p Haha. Pappa och mamma ska iväg och golfa och ingen av oss som ska grilla vet hur man gör :p Så jag antar att vi får steka det vi ska äta isåfall :) Men det går väl bra det med. För min del blir det fläskfilé, pommes och sallad :) Göttmos.

Nu ska jag snart börja fixa mig lite smått. Så jag slipper göra det precis innan dom kommer.
Det blir iallafall jag, Vickan, Emelie, Jennie, Sofia, Salle och Zara :) Det blir nog roligt! Ska förövrigt inte stanna där uppe så länge utan bara en stund. Det jag är mest sugen på är ju karusellerna ;) HAHA.

Men ni får ha det så bra, kanske hörs ikväll när ja kommer hem. Får se vad klockan hinner bli :)
Kram

JAG SAKNAR MIN POJKVÄN ENORMT MYCKET! 16 dagar kvar nu, överlevera jag?

Jag älskar dej! Du är bäst <3

F r e d a g

Godmorgon :)
Vaknade för någon timma sedan och var super trött! Men kunde inte somna om. Så jag gick upp och tog mej en dusch, eller åtminstonde kroppen. Haha håret tar jag snart ;)

Sitter och kollar lite på tvn just nu. Inget bra men ändå :p
Lite senare kommer Vickan och Emelie hit så ska vi grilla osv :) Sen kommer väl Sofia och Zara och sen Salle senare? Haha inte någon aning om hur det blir men aa :p Sen drar vi till fallens en stud :) Fick ta grillningen före fallens ändå, gick inte riktigt ihop annars :)

Imorgon blir det bröllop för hela slanten! Min pappas kusin gifter sej så :) Det ska allt bli roligt.

Men nu ska jag sticka och tvätta håret. Ha det bra, kramar :)

Godissugen!

Jag är så jäkla godis sugen så det finns inte! Ett bra tag sen jag åt godis nu och suget finns där kan jag lova! Haha :p
Så därför sitter jag här med min andra skål med blåbär&mjölk + ett glas fanta. Får hoppas det duger ;)

Inatt ska jag lägga mej i tid! Redan vid 11 eller något, för det tar flera timmar för mej att somna. Och det är riktigt jobbigt. Imorgon blir det UM, upp till fallens en stund och sen grilla. Blir nog en lugn dag :)

Fallens dagar, inte detta året


Usch jag är så trött
så jag inte ens orkar sitta vid datorn! Och då är jag verkligen trött, för annars är jag ju världens datorn-nörd ;)
Ligger iallafall i sängen och kollar på tvn. Just nu är det topmodel. Va precis nere och hämtade lite blåbär med mjölk också. Mumms! Tur att jag har en pappa som plockar blåbär då , haha :)

Imorgon är det fallens också. Men ska inte vara uppe i trollhättan på kvällen ändå faktist. Ska dit en stund på dagen och bara kolla lite. Sen på kvällen blir det till att grilla och bara ta det lugnt. Det gillar vi bättre :)
Inte säker på vilka det blir men det blir nog bra ändå :)

Tv tittande nu


Nu blir det sängen
med massa bra tv-program. Först ut är extreme home makeover :)
Är så trött så jag kommer säkert somna till någon gång imellan åt. Det borde inte få vara fult väder på sommarlovet, man bli ju så trött och slö. Fy!

En brun Mikaela




Ja, brun-hårig har man ju faktist också vart. Saknar det faktist lite.. Men så fort jag färgar de brunt så ångrar jag mig och vill färga det blont igen.
Mina ögon ser så mycket finare ut med brunt hår också, de ser mycket blåare ut :p Det är väl de enda posetiva ;)


T o r s d a g

Hejhej :)
Fyfan vilken kväll det va igår! Helt plötsligt lös hela himlen upp. Jag trodde först att de va lillasyster som tog kort inne på sitt rum, det brukar blixtra till då så att jag ser från mitt rum, men kom sen på att hon inte va hemma. Och sen brakade det loss. Jäklart alltså. Det regna som aldrig förr. Verkligen hur mycket som helst! Lät nästan som att de skulle gå igenom taket :p Haha.
Så det va bara att stänga av datorn och lägga sig i sängen. Skrev istället ett sött sms till min älskling som jag saknar så :) Somnade nog runt 3.. La mig innan 1 också! Har så jäkla svårt att somna på kvällarna nu för tiden..

Idag har jag inte gjort mycket alls. Sov rätt länge och när jag vaknade tog jag mej en dusch :) Riktigt skönt.
Nu sitter jag och äter en pizza bit till middag, tidigt middag idag :) Kollar på ellen show också.

Ha en bra torsdag, kramar :)

Vart tog sommarvädret vägen egentligen?

Att säga/skriva fel, jag är expert!


Hahaha, tror ni jag sitter och skrattar för mig själv eller? Satt och kolla igenom lite gamla inlägg och la märke till semle-inlägget. Haha, seriöst. Selma?
Andra inlägget då. Fast de fick jag reda på bara en stund efter jag publicerat de. En vän skrev till mej att jag skrivit helt fel, i både rubriken och inlägget. Haha, jag fattar inte hur jag lyckas. MAGNUS JORDGUBB?

Bland mina kompisar så är jag rätt känd för att skriva/säga jäkligt fel. Vet inte hur jag lyckas. Ibland kan de bli så jäkla fel:p
Saken är ju den att jag faktist hör själv att jag säger fel, men orkar oftas inte rätta till de. Men mina kompisar påpekar det hela tiden. Och det är ju inte en gång om dagen heller.

Men nu har det faktist blivit bättre ;) Va ett tag sen jag sa fel faktist :p haha.

Blåbär med mjölk


Nu är det
so you think you can dance så jag sitter i sängen och kollar :) Har precis fått i mig en skål med blåbär, mjölk och lite socker på det. Va inte sugen på chips o dricka idag som mamma o dom köpte. Blåbär med mjölk är ju mycket godare. Speciellt mjölken som blir kvar när blåbären är uppätna ;)

Saknar min baby också, hela 18 dagar kvar tills han kommer hem.. Men när han kommer hem är det ju våran 1års dag så det blir mysigt :) Längtar så efter att få se honom igen. Underbart ju!



Skara sommarland den 22!


Är det lagomt fint väder så drar vi till Skara Sommarland på Onsdag! :)
Länge sedan jag va där nu, va där för några år sedan med Sofia och innan de va Vickan med mej där en gång ;)
Men visst är de riktitg kul på skara, finns ju inget roligare än att bada och bara ta det lugnt där :)

Så är det som sagt fint väder och inte spöregnar (som det säkert kmr göra) så åker jag, Evelina, Emelie och Mikaela dit. Någon annan som har lust att hänga på? :)
Tråkmånsarna Sofia&Zara jobbar ju nu så.

Nä nu börjar jag igen!


Äsch nu skiter jag i det
här att inte blogga. Mådde bara så dåligt just då att jag kände för att skita i allt. Men nu är allt okej igen, som tur va :)

Ja, vad har hände de senaste? Inte mycket alls faktist. Mest legat hemma och bara slöat. Igår kom Eve och Emelie hit en stund. Kollade på tv och åt mackor :)

Idag åkte jag ner till Göteborg med Evelina, Emelie och Vickan. Gick direkt till Jensens beefhouse(beafhouse hette det tydligen ;)) eftersom jag inte ätit något på hela dagen. Maten var verkligen super god och man blev riktigt mätt. Men seriöst? 59 för maten och 35 för drickan? Haha dyraste drickan jag någonsin druckit ;)
Sen kollade vi bara runt, gick bort till Heden men fanns inte så mycket roligt där. Speciellt inte för mig och Vickan som hatar fotboll :) Haha.

Nu är jag hemma och är super trött! Helt sjukt, funderar på att ta mej en tupplur. Behöver nog det..
Ha en bra dag iallafall, kramar


It's over

Det är slut nu, allt är slut.
Jag lägger ner bloggen ett tag.
Ha det bra sålänge.

Älsklingens tröja


Sitter här med min älsklingströja (den på bilden) och har precis fixat mig lite. Tröjan är älsklingens och han tyckte jag kunde ha den hos mig tills han kommer hem :) Min sötnos!
Ska snart ta och byta om till något annat. Tar bussen till Edet kl6 så det är ju ett tag kvar. En timma typ.

Vi hörs ikväll när jag kommer hem :) Kram

Älskling


Nu är min älskling
framme i Kroatien :) Långtlångt ifrån mej, stackars mej :( Haha nejdå.
Saknar honom som jag vet inte vad. Men det känns overkligt att han är så långt bort från mej. Har nog inte riktigt fattat att vi faktist inte ska träffas på 3veckor. Vi som träffas varje dag!

Jag ska försöka överleva och tänka posetivt iallafall :) Han har ju det faktist bra så vad har jag att klaga på :)
Min älskling! Saknar och älskar dig till 1000 :)


Lista snodd från älsklings-Eve

Namn:  mikaela sinipuro
Födelsedag: 10 november
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blond med brunt i luggen
Längd: 165, något sånt lite längre kanske :)
Vikt: -
Högerhänt/vänsterhänt: högerhänt
Stjärntecken: skorpion
Skostorlek: 38
dina föräldrar skilda: nej :)
Favorit Sport: haha känner du mig eller? ingen!
Helgdag: fredag
Årstid: sommar såklart!

Har du någonsin:
Varit kär: ja och jag är superduper kär just nu!
Blivit dissad: klart man har blivit någon gång
Föreställt dej ditt ragg naken? ohja ;)
Skolkat: haha ja
Sovit utomhus: ajjemän
Sett en död människa: nej, usch va hemskt
Retats: jadå klart

This or that :
Cider/Öl: cider
Pepsi/cola: pepsi
Kärlek/sex: kärlek med sex på köpet? haha
Jordgubbar/blåbär: jordgubbar
Kött/veg: kött
Tv/film: båda
Gitarr/trummor: inte en blekaste aning. båda funkar väl
Adidas/nike: båda
Kinesiskt/mexikanskt: kinesiskt
Mtv/vh1: mtv

Senaste du:
Skrattade:  idag
Grät: igår
Filmen du såg: kmr inte ihåg va den hette, en thriller film som gick på tv4+ igår
Drog ett skämt: vet inte, idag? igår? förrgår?
Sjöng en sång: idag

Har du under den senaste månaden:
Druckit alkohol: ja
Tagit droger: nej!
Sovit bredvid någon av samma kön: nej
Haft sex med någon: ja
Badat utomhus: ja
Bakat: nej
Viljat dö: nejnej

Nick Pitera - helt otroligt!

Såg på en blogg att han lagt upp en video på Nick Pitera och kom på hur fantastisk han är.
Detta va den första videon jag såg med Nick Pitera. Först trodde jag bara att de va ett skämt. Men han är fan helt jäkla otrolig! Tänk att vara kille och kunna sjunga som en tjej. Haha, ojojoj :)

Och här är en annan när han bland annat sjunger halo av beyonce. Jag ryser alltså, detta är fan sjukt!


Maten väntar

! Nu har jag fått mej en välbehövlig dusch. Satan va skönt det var! Va tvungen att passa på att duscha nu för det verkade som nästan hela familjen behövde duscha. Så innan varmvattnet blev till kallvatten så hann jag duscha ;) Haha.

Mamma håller på med maten där nere också. Hoppas på att det är makaroner och köttbullar. Haha, det måste vara det enklaste att göra. Men det finns ju inget godare än makaroner och ketchup till det! :) Mumms!

Haha, fick precis ett sms från Vickan att hon sett en bebis på IKEA som såg ut som en gubbe, haha va roligt man kan ha det va! :D

Men nu ska jag dra ner och äta, kramar :)

Vaknade halv 2


jag och lillasyster, gammalt kort

Godmorgon säger jag nu :)
För vet ni? JAG VAKNADE HALV 2! Är det lagligt? Haha vet inte hur länge sen det va jag vaknade så sent :p Men jag hade sjukt svårt att somna inatt. La mig väl lite tidigare än 1 och tog huuuur lång tid som helst att somna. Jobbigt!

När jag va inne på toa nyss och tvättade ansiktet så tog jag upp ansiktet och kollade mig i spegeln samtidigt som jag skulle torka ansiktet med en handduk. Nä, men tror ni inte jag blöder som en jude ut näsan då. Första gången jag blöder näsblod :o Kanske gjorde det när jag va liten, inte vet jag.. Men nu!
Det vägrar att sluta blöda också..

Ska ta en dusch snart, äta middag och fixa mig. Sen ikväll blir det till att vara med Vickan och Eve :) Casandra kunde tyvärr inte idag.

Men vi hörs sen, rätt onödigt inlägg. Haha, kramar :)

Jag saknar dig, kom hem!


Du åkte för enhalvdagsedan och jag saknar dig redan till 1000.
Jag funkar inte utan dig älskling, jag älskar dig! ♥


Bytt design


gammal bild på Vicki och mej

Haha ja jag vet att jag byter design ofta. Men är man inte bra på att göra en design så blir man aldrig nöjd med bilder, färger osv. Därför sket jag i bilder och gjorde bara en enkel och ful. Är inte så pigg på bloggen ändå just nu så det är inte hela världen :)
Får väl se om jag får tillbaka suget sen när skolan har börjat igen. Men tror knappast det. Men sånt är livet!

Sitter och kollar på en film som kom efter Sorority boys. En thriller film, uuh! Jag som hatar att kolla på såna här filmer i vanliga fall, och nu sitter jag helt själv och kollar på de också! Haha, inte dåligt för att vara mej :) Men dörren är öppen och lampan är tänt, så inte så farligt ;)

Jag ska väl ta och lägga mig om en stund. Fast i min säng denna gången, orkar inte ligga här inne på lillasyster's rum inatt igen :)

Men vi hörs imorgon, sov gott Godnatt.

En del av filmen


En del av filmen

Sorority boys

Hejsan :)
Usch va varmt det är här i rummet. Sitter på min lillasyster's rum i hennes soffa. Hon är nämligen och campar med farmor&farfar och några så :)

Klockan är redan 20i8 och jag har inte gjort ett skit idag. Men såna dagar kan vara sköna också. Har vart trött hela dagen också eftersom jag varit uppe nästan hela natten.
Ska springa ner och hämta ett glas vatten och lägga mig och kolla på en dunder bra film som kommer nu kl8. Sorority boys, jag och Sofia kollade alltid på den förr :p Haha. Minnen ja!

Sorority boys

Ha en bra kväll, kramar :)

Gräddnos i ett nötskal


Såhär kan man ju se ut efter att ha grävt i jorden. Haha sötnosen Gräddnos!

Bilder


Bilder tagna innan Hjärtumsfesten den 13/6

Jordgubbspaj med vaniljsås


Utanför öser regnet ner
.. Som det gjort de senaste dagarna! Usch va tråkigt det är med regn på sommaren!

Va nere och åt middag med mamma,pappa och Patrik(granne) förut. Sjukt gott var det. Fläskfilé, pommes, mammas "äpple-sås", sallad och bröd till. Mumms :)

Nu sitter jag med en liten skål jordgubbspaj. Och det är sjukt gott det med. Haha, gottegris är vad man är. Men vädret suger och jag har inget att göra. Så varför inte unna sig lite paj :)

Vad händer idag annars då? En sjukt bra film kommer på tvn kl8 så den ska jag se. Annars inte mycket.
Hoppas ni har en bättre dag än mej <3

Grattis älskade vän!

Nu ska jag ta min trötta kropp ur soffan och gå ner och hjälpa mamma med maten. Jag får min vanliga uppgift, att göra salladen ;) Haha. Blir grillat idag, riktigt gott :)

Händer nog inget viktigt idag faktist. Ska nog bara vara hemma. Är ju sjukt trött så orkar inte hitta på något i detta vädret. Men imorgon ska jag umgås med Vickan, Casandra och Eve, mina fina favoriter :)

Grattis till min älskade Vickan som fyller 16 idag :) Älskar dig! Hoppas du får en bra dag<3

Min älskling åkte inatt :(

Godmorgon :)
Ja, det blir ju det för min del, nästan. Vaknade för en stund sedan, kanske va det en timma sedan?
Jag känner mej helt borta och dunder trött.

Inatt spenderade jag mina timmar med min älskling. När han kom till mej så duschade vi en snabbis. Sen åt vi panpizza, kollade på tv/film, myste, spelade yatzy, åt chips&drack cola osv. Sen orkade Meddi inte hålla sej vaknade längre så vid kvartöver2 på natten bestämde vi oss för att sova en stund. Jag sov till kvart över 4 ungefär och sötnosen sov till kvart i 5.
Sen hann vi bara sitta och prata och mysa lite innan han skulle åka.. Ja det var alltså inatt han åkte till Kroatien/Bosnien.
Jag hade bestämmt mig för att vara stark och inte gråta. Utan jag tänkte posetivt hela tiden. "när han kommer hem har vi våran 1års dag", "han kommer ha det roligt, det förtjänar han", "vi ses ju snart igen" osv.
Men när vi stod vid trappan och sa hejdå de sista så kunde jag inte hålla tårarna inne, men det kom bara lite tårar. Ville inte göra honom mer ledsen än han redan var, stackarn!
Men när han gått och jag kom in till rummet, fyfan va jobbigt det var! Tankarna bara snurrade och jag visste inte vad jag skulle göra. Jag ska inte träffa min älskling på 3veckor, kan ni förstå eller!?!?

En jobbig men rolig natt var det iallafall, fick ju spendera den med den jag älskar iallafall.
Jag kommer sakna dig älskling, ha det så bra nu :)

Hem till Emelie


Nu har jag
tagit mej en snabbdusch, ätit mat och nu ska jag börja fixa mig lite. Föna håret osv.
Får se vilken buss jag tar fram till Emelie men det blir nog 5bussen. Zara skulle också vara med :)

Men hörs om en stund!


Inlägg som aldrig publicerades, skrevs igår runt 4 någon gång.

F r e d a g

Hejsan :)
Kom precis hem från älsklingen. Pappa körde mig till honom igår kväll :) Vi kollade på film och åt lite godis och sen somnade vi.

Idag blir det till att träffa Emelie, vet inte om någon mer hänger på :) Sen ikväll kommer älsklingen till mej så ska vi spendera de sista timmarna vakna tills han åker. Runt 5 inatt tror jag de va? Eller något sånt :) Åh vad jag kommer sakna honom! 3 hela veckor, usch.

Men nu ska jag kolla lite bloggar snabbt och sen hoppa in i duschen :)
Så jäkla tråkigt för jag kan inte lägga in bilder från mobilen så har ju inga nya bilder alls -.- menmen.
Ha en bra Fredag, kramar

För jäkla rolig reklam!


Haha vissa reklamer alltså!

En godispåse rikare

Tog en snabb tripp med mamma&pappa och lillasyster in till Edet och "godisaffären". Så nu är jag en godispåse rikare ;) Haha.
Ska lägga mig i sängen och kolla på tvn och äta lite gott :) Orkar inget annat så det får duga, hehe.
Ha en bra kväll!

Tatueringar

Har suttit och kollat runt på internet lite. På tatueringar faktist. Jag tycker det är otroligt snyggt med tatueringar, om det inte blir för mycket vill säga.
Några av mina kompisar har precis tatuerat sig. Själv skulle jag inte kunna tatuera mig nu, tycker det är för tidigt.

En tatuering har man ju hela livet och det är något man verkligen måste tänka igenom. Även om jag är super sugen på en tatuering nu så vill jag ändå inte göra en. Jag tänker inte tatuera mig fören jag är över 18år. Sen ska det vara en tatuering jag funderat länge på, och ingen man bara kommer på på en dag och sen går och gör den. För den ska ju ändå sitta där hela livet..

Har vart sugen ett bra tag på att göra en tatuering på foten, stjärnor i olika storlekar osv. Vissa ifyllda och vissa med bara konturer.
Men jag vill också ha en tatuering som går vid revbenen och neråt. Men fyfan va det borde göra ont! Men snyggt som satan är det.

Men jag är ynkla 15år och hinner nog ångra mej ett antal gånger under de 2åren&4månaderna innan jag fyller 18år. Haha :)

Brev från skolan

Hejsan :)
Älsklingen åkte precis hem efter en mysig morgon.
Idag ska jag inte göra ett skit faktist. Just nu känner jag bara för att sitta hemma och ta det lugnt. Men några andra planer kanske kommer under dagen, menmen :)

Har fått brev från skolan som jag ska börja på till hösten. En lista på alla 51st som ska börja frisör-linjen, kursöversikt och en lapp med lite information. Stod även att vi ska ha APU varje tisdag. Så ska höra med älsklingens mamma om jag kan vara där. Stod att det är bra att ta en salong som ligger nära eftersom arbetstiderna kan vara långa och sena. Så kan ju börja där första året, om det går bra såklart, och sen kanske vara någon annanstans under år2 och år3. Vi får väl se :)

Stod även att de väljer klasser efter vart man bor, och då kommer jag ju i samma klass som bästa Casandra. Tur det :) Annars hade jag dött, jag som är så blyg bland okända människor ;) Haha.

Mamma har precis börjat med maten så det blir väl snart middag. Och inga andra planer iför dagen som sagt :)
Ha en bra dag, kramar

Seg och trött


Jag älskar er mina fina vänner!

Usch va seg och trött jag är! Jag sitter fortfarande med handduken på huvudet. Jag duschade långt innan jag skrev förra inlägget så kanske dags att ta av handduken? Haha :)

Jag ska ta och stänga ner datorn snart faktist. Gå ner och fixa ett glas flädersaft och lägga mig i sängen och kolla på tvn. Kollar på tvn just nu också, so you think you can dance. Satan va duktiga de är! Jag vill också kunna dansa ju. (nära jag skrev danska, hahah).

Ni får ha en trevlig kväll, jag ska ha en seg en jag :) Men jag ska inte klaga, hela jag är ju seg ändå!
Godnatt med er :)

Tråkigt inlägg

Hejsan :)
Inte blivit någon uppdatering men det kommer ju saker imellan och jag skrev ju att jag inte orkar lägga så mycket tid på bloggen just nu :)
Igår va jag hela dagen med älsklingen. Vi var hemma hos mig hela dagen, tog det bara lugnt och älsklingen sov en hel del ;) Sötnosen min! Gjorde även pyttipanna till middag, lyxig middag! Haha.
Sen åkte vi till Meddi, tog en promenad till rasta och köpte lite godis. Sen va vi hemma hos han myste lite och åt jordgubbar :)

Idag vaknade vi och tog den bara lugnt. Gick till apoteket och hämtade ut nya p-piller och sen gick jag till Julia. Hon beställde kinamat och jag pizza. Åt och sen gick vi och mötte Salle. Va ute lite och köpte glass osv. Sen mötte vi upp Eve, åkte upp till Bore och satt där en stund. Sen åkte jag och Eve hem till henne och var där tills jag tog bussen hem.
Snabb genomgång över vad jag gjort. Haha :)

Nu sitter jag hemma och gör inte så mycket :) Kollar lite på tvn och ska snart ner och äta någon macka som mamma håller på med. Älsklingen kommer hit senare men gissar på att det blir så sent att jag hinner somna :) Haha! Men inte mig emot!
Ha det bra, skriver lite senare:)

Tåkig lista

1. Hur gammal är du om fem år? 20, fyller 21 om 4 månader
2. Vem var den sista du träffade? lillasyster
3. Hur lång är du? 165 ungefär
4. Vilken var den senaste film du sett? jag och meddi började kolla på en film igår, men somnade efer 5min
5. Vem ringde du senast? har raderat lisan på mobilen så är inte säker
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Mm - till älsklingen. Haha surarn!
7. Vad är dagens planer? bara vara hemma, älsklingen kommer hit sen
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? ringa, absolut! fast jag smsar ändå mer, men det är så sjukt jobbigt..
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? gifta
10. När såg du senast din mamma? igår
11. Vilken ögonfärg har du? blåa
12. När vaknade du idag? vid halv 12-12
13. Har du någon gång hittat en katt? hittat en katt har väl de flesta gjort, men inte någon som jag tagit med hem eller vart "hemlös" tror jag ;)
14. Vilken är din favoritplats? min favorit plats är där mina nära och kära finns!
15. Vilken plats föredrar du minst? kan inte komma på något.. men offentliga toaletter kan ju va så vidriga!
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? då är jag alltså 25-nästan 26 år. Jag tror jag bor tillsammans med meddi, kanske har vi barn eller väntar barn tillsammans. jag har ett fast jobb och tjänar massa stålar ;) jag är lycklig!
17. Vad skrämde dig som barn? jag var otroligt blyg så allt va skrämande ;) hahaha!
18. Vem fick dig att skratta senast? meddi
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? ja
20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? trosor är ju kläder så
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? ja men det var ett bra tag sen sånt hände ;)
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? strumpor
26. Är du social? känner jag inte personerna så kan ja va rätt blyg, men jag vet inte. är social men såna jag känner :)
27. Vilken är din favoritglass? calippo ananas
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? jag skulle tatt med älsklingen på en fin resa iallafall!
29. Tycker du om kinamat? jag älskar kinamat! åt det senast idag ;)
30. Tycker du om kaffe? då måste det vara massa socker och mjölk i. men speciellt gott är det inte då heller
31. Vad dricker du till frukost? mjölk, oboy eller juice
32. Sover du på någon särskild sida? nej jag vrider och vänder mej väl på alla sidor under natten :)
33. Kan du spela poker? nej
34. Tycker du om att mysa? ja!
35. Är du en beroendemänniska? nej
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? ja några stycken, min faster är en av de
37. Vill du ha barn? ja absolut
38. Kan du några andra språk än svenska? ja, men inte helt flytande
39. Har du någonsin åkt ambulans? nej
40. Föredrar du havet eller en pool? båda funkar vääl
41. Vad spenderar du helst pengar på? allt möjligt.
42. Äger du dyra smycken? nej inte speciellt
43. Har du någon gång testat narkotika? nej!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? riskaka
45. Vem är den roligaste människan du känner? jag känner massa roliga människor :)
46. Välj ett ärr på din kropp? jag har massa ärr. men jag har ett över bröstet som jag fick av en locktång.. smart är man ibland ;) jag har faktist två olika ärr som är från en locktång.
47. Vad har du för ringsignal? jag vet inte och orkar inte kolla heller :)
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? ja
49. Flirtar du mycket? jag har en pojkvän som jag kan flörta med om jag känner för det :)
50. Vart togs din profilbild för din blogg? har ingen profilbild
51. Kan du byta olja på bilen? haha nej?
52. Har du fått fortkörningsböter? nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? jag håller på att läsa en engelskbok (men kommer ingen vart) som jag inte vet vad den heter men.. bra är den :)
54. Läser du dagstidningen? haha nej
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej
56. Dansar du i bilen? lycka till att dansa i bilen, lite för litet utrymme tycker jag då ;)
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? rix fm säkert
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? inte en aning faktist
59. När var du i kyrkan senast? på min avslutning
60. Vilka personer utmanar du? den som har lusten och orken :)

M å n d a g

Hejsan :)
Igår kom Eve och Vickan hit. De hade med sig daimglass som vi åt och sen satt vi bara och snacka en stund. Sen åkte vi hem till Eve och kollade på film och sådär. Sen körde Vickan's mamma hem mej till älsklingen.

Idag vaknade jag och älsklingen vid 12, lite innan de. De va sjukt varmt i rummet och det spöregnde ute. Men det hindrade inte oss från att gå till Kinan och äta buffé. Fast vi åt inte så mycket som man önskar att man hade kunnat göra när det väl är buffé haha ;) Nä men man blir ju mätt direkt.
Efter de gick vi hem och somnade någon timma och sen åkte jag hem.

Har varit hemma ett bra tag nu och har bara suttit här vid datorn. Det är så jäkla tråkigt väder ute så man vill inte ens gå ut. Men ska försöka få hit Meddi så fort som möjligt efter han jobbat klart och få med han ut på en liten promenad. Så tråkigt att bara sitta hemma.


Tycker det är så otrligt tråkigt att blogga nu för tiden så jag orkar inte skriva något roligt eller lägga ut bilder. Så blir väl bara något enstaka inlägg när jag känner för det. För det händer något roligt så blir det ju såklart bilder och så ;)
Vi har iallafall lite planer nu under sommarlovet. Fira Vickan, Fallens dagar, grillkväll, Skara sommarland, massa turer till Göteborg, smögen, liseberg osv. Det blir nog ett bra sommarlov. Hoppas bara det bra vädret kommer tillbaka!

Vickan och Eve kommer

finaste bilden jag kunde hitta på mina pinglor ;)

Nu kommer mina älskade vänner Vickan och Evelina hit till mej :) Och senare kommer älsklingen.
Toppen kväll!

S ö n d a g

Hejsan :)
Kom hem från älsklingen för någon timma sedan. Vaknade rätt sent och hoppade nästan in i duschen direkt. Var riktigt varmt där nere i källaren som vi sover i nu.
Sen gjorde Meddi godaste frukosten på länge. Äggröra med korv och typ salami bitar i. Mums!

Igår åkte jag fram till Vickan och Emelie ju. Va hemma hos Emelie hela kvällen och det var mysigt :) Ni är bäst!

Nu sitter jag här hemma och är dunder varm. Inget fint väder ute heller, skit! Ska springa ner och hämta något att dricka innan jag torkar ut ;)
Ha det bra.

Vickan och Emelie

Snart är det fan nog!
Jag drar fram till min kära och underbara vänner Vickan och Emelie, när andra vänner sviker och skiter i en!
Sover hos älsklingen ikväll så blir inget mer för idag, ha det bra!

Svettig som en gris


Jag svettas som en gris
! Känns som det är det enda som kommer ur munnen, "åh vad varmt! fan va jag svettas!". Men det är fan så. Utomhus är det ok att det är varmt, för det ska man absolut inte klaga på. Men inomhus borde det vara totalt förbjudet. Och på bussarna!

Jag har iallafall fått i mig en panpizza nu och lite flädersaft. Mumms! Så nu är jag mätt och glad.
Sitter och väntar på att Sofia ska höra av sig till mig. Vill veta om vi ska grilla eller inte.. Något vill jag göra ikväll iallafall.. Inte bara sitta hemma!
Ibland ångrar jag att jag inte tog moppe. Kan ju inte ta mig någonstans.. Så jäkla meningslöst. Menmen.

Nu ska jag ta och städa upp på rummet lite och sen ta mig en skön dusch. Det behöver jag verkligen.

L ö r d a g

Hejsan :)
Jag kom på nu att jag inte uppdaterat något, haha smart! :)
Igår åkte jag ju till Trollhättan med Zara och Emelie. Vi va i lägenheten, va ute och promenerade lite, åt kvällsmat nere vid bryggan, köpte feta godispåsen och myste med film i lägenheten tills kl 3. Riktigt härlig kväll.
Vaknade och gjorde frukost, ägg och macka, och kollade på tvn och sen film. Tog bussen hem 20över2 med Emelie :)

Nu när jag varit hemma så har jag solat en liten stund, en liiiten stund. Men de va så sjukt varmt ute så jag gick in. Har legat ett tag nu framför datorn och ska snart hoppa in i en dusch. Blir förmodligen att grilla eller något liknande ikväll.

Men nu ska jag ner och värma mej en panpizza, mamma hade ingen lust att ställa sej och göra någon mat just nu. De har nämligen 5-kamp ute på gården just nu, som mamma och pappa ordnar någon/några gånger i månaden ;)

Ha en trevig lördag, kramar

(blev tyvärr inga bilder då jag inte orkade ta med mej kameran.)


Lägenheten i Trollhättan

Hejsan :)
Har precis gjort mej klar nu. Är hur svettig som helst och ändå duschade jag för en stund sen.. Det är det värsta med sommaren, man svettas hela tiden!
Packat väskan har jag också gjort. 3 cola burkar, Capri-Sonne, äpple, nektarin, baguetter, tröja och tights. Haha allt som behövs för en kväll&natt borta!

Ska ta och fläkta mej lite nu och sen ska jag gå ner till bussen med Zara. Det är så att jag Zara och Emelie ska till Zara's syster's lägenhet i Trollhättan nu. Ska sova över där så kommer hem imorgon :) Ska försöka komma hem så tidigt som möjligt.

Ha en bra kväll, det kommer jag ha förutom att jag kommer sakna älsklingen när det är dags att sova :) Haha sån barnrumpa jag är! Men älskar man någon så gör man :)
Kramar


Förra gången i lägenheten. Midsommar förra året

Havet

HejsanHejsan :)
Allt bra? Med mej är allt super.
Kom precis hem från Ryrsjön. Åkte till havet imorse vid 9-10 med mamma, heidi(moster), camilla(morbrors tjej), mormor, lillasyster, kusin och hennes kompis. Solade och badade vid ett ställa där det inte var några folk alls. Sen åkte vi till Ryrsjön.

Nu ska jag ner och hjälpa mamma göra en sallad till maten :) Sen kanske jag drar ut med Zara och Emelie.
Hörs senare , kramar

Godnatt

Godnatt skulle jag vilja skriva, men det låter ju lite dumt ;)
Sitter hemma hos älsklingen, själv. Men chips, dipp och juice gör mig sällskap haha.

Idag har jag vart i thn och efter det åkte jag hem hit till älsklingen. Hade med mig en kycklingrulle som slank ner i magen. Vi har gott en promenad och haft det riktigt mysigt :) Jag älskar min fina pojkvän!

Nu ska jag vänta på älsklingen och sen sova :) Blir havet imorgon, godnatt



detta blev tydligen som ett utkast, men skrevs mellan 1-2 igår natt :)


Drar till thn

Majskolven blev perfekt! haha :)
Nu har jag suttit och kollat på tvn en stund och ska ta och stänga av datorn nu. Mamma och pappa kommer alldeles strax och då åker vi till thn sen hem till älsklingen! :)
kramar

Majskolv


Ja
, vad har jag gjort idag då?
Jo jag har duschat, klätt på mig kläder och nu ligger en majskolv nere i vattnet. Så jag väntar på att den ska bli klar så ska jag ta och äta den och kolla på tvn :) Tyra Banks show börjar nu så det blir perfekt :)

Mamma och pappa kommer hem vid halv5 och då blir det till att åka till thn och handla och sen åker jag hem till älsklingen och myser med honom :) 11månader!

Ha en bra dag så hörs vi kanske sen om jag orkar , kramar

Baksidan

Ska ta och sätta mej på baksidan en stund :) Släppa ut Emma lite så hon får springa av sej ;)

T o r s d a g

Godmorgon :)
Vaknade för ett tag sen. Har bara legat i sängen och svalkat mej. Så jäkla jobbigt att vakna och vara varm..
Sitter och kollar på tvn nu och har inte något roligt att säga. Förutom att jag och älsklingen har vart tillsammans i 11 månader idag :) Och jag är lyckligare än någosin!

Ha en bra dag, kramar


11 månader med min älskling

Idag är det 11 månader mellan mej och Meddi!
Det är sjukt vad tiden går snabbt, vi har snart vart tillsammans ett helt år! För mig spelar det ingen roll hur länge vi har vart tillsammans, folk säger "va, har ni bara vart tillsammans i 10 månader!?". Visst det kanske låter lite, vad vet jag. Det som betyder mest för mig är att vi är tillsammans, att vi håller ihop. När man trivs med någon och älskar någon så mycket, så spelar dagarna, månaderna eller åren inte så jätte stor roll. Det är de dagar som gått som är viktiga, alla de dagar man spenderar med varandra.
(Det kanske misstolkas nu men jag vet vad jag menar iallafall.)

Jag är otroligt lycklig som har Meddi. OTROLIGT LYCKLIG. Jag kan inte ens beskriva mina känslor, det är omöjligt.
Vem hade jag vart idag om jag inte träffat honom? Vad hade jag gjort idag om jag inte haft han vid min sida?
Det är saker som man inte ens kan få fram ett svar på. Jag hade inte vart den människan jag är idag om jag inte träffat Meddi. Att få må så bra som jag gör är något jag är tacksam för, faktist.
Jag är glad med Meddi, jag är lycklig. Det är såhär det ska vara. Det är såhär jag vill ha det livet ut.

Jag vill spendera hela mitt liv med dig, min älskling. Du är den enda i min
värld. Jag älskar dej!

11 underbara månader har gått med dig nu och mer ska det bli! Du är bäst


Ja, dagensdagens..

En grej som är riktigt jobbigt med såna här varma sommardagar är att välja kläder. Shorts och kjol funkar ju alltid. Men saken är den att jag inte orkar dra på mig ett tight linne. Känns så otroligt obekvämt när det är så varmt ute. Och speciellt många luftiga linnen har jag inte, så man får ta det man har! Men man kan ju tyvärr inte gå runt med samma kläder varje dag..

Blev iallafall det nya linnet/tunikan från Gina och ett par shorts från förra sommaren som är från Gina. + sandaler

weej, snyggt att bh-kanten syns! -.-

O n s d a g

Hejsan :)
Har ju inte blivit något skrivet här idag heller! Men det blir ju så på sommaren. Det första man tänker på är ju inte direkt att sätta sig vid datorn :) Vem sätter sej hellre vid datorn än att hitta på något när det är fint och skönt väder ute!? :)

Idag åkte jag med Eve, Casandra och Vickan till Göteborg. Bussresan dit var ingen höjdare. Irriterande människor hela vägen upp + att deras hund sket i bussen!?!? Usch!
Vi åkte upp och fikade och hade det mysigt, fikan var älsklingen söt och bjöd mej på! :* Min fina älskling! Åt på ett fik inne på Arkaden. Tog en kycklingsallad (som inte var någon höjdare) och en morotskaka lite senare. Den var verkligen supergod ;)

När vi kom hem från Göteborg så gick vi till Boström och köpte bullar&saft och gick upp till Eve och satt på framsidan och åt detta :) Mysigt var det! Åkte hem vid halv 10 med mamma&pappa.

Nu har jag suttit här hemma och kollat på "so you think you can dance" och ätit lite jordnötsringar och druckit fanta :)

Mina fina vänner!