M å n d a g

Hejsan :)
Igår kom Eve och Vickan hit. De hade med sig daimglass som vi åt och sen satt vi bara och snacka en stund. Sen åkte vi hem till Eve och kollade på film och sådär. Sen körde Vickan's mamma hem mej till älsklingen.

Idag vaknade jag och älsklingen vid 12, lite innan de. De va sjukt varmt i rummet och det spöregnde ute. Men det hindrade inte oss från att gå till Kinan och äta buffé. Fast vi åt inte så mycket som man önskar att man hade kunnat göra när det väl är buffé haha ;) Nä men man blir ju mätt direkt.
Efter de gick vi hem och somnade någon timma och sen åkte jag hem.

Har varit hemma ett bra tag nu och har bara suttit här vid datorn. Det är så jäkla tråkigt väder ute så man vill inte ens gå ut. Men ska försöka få hit Meddi så fort som möjligt efter han jobbat klart och få med han ut på en liten promenad. Så tråkigt att bara sitta hemma.


Tycker det är så otrligt tråkigt att blogga nu för tiden så jag orkar inte skriva något roligt eller lägga ut bilder. Så blir väl bara något enstaka inlägg när jag känner för det. För det händer något roligt så blir det ju såklart bilder och så ;)
Vi har iallafall lite planer nu under sommarlovet. Fira Vickan, Fallens dagar, grillkväll, Skara sommarland, massa turer till Göteborg, smögen, liseberg osv. Det blir nog ett bra sommarlov. Hoppas bara det bra vädret kommer tillbaka!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Vi ska ha det så freakin' roligt Puro ;D

2009-07-06 @ 21:52:12
URL: http://emeliieselin.blogg.se/
Postat av: Sv: Emelie

Om vi ska ! :D

2009-07-08 @ 21:14:11
URL: http://mikaelasinipuro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback