Outfit haha :)




Tunika - bikbok
glansiga leggins - vero moda
väst - tror jag beställt den från ellos


Kvällens och morgondagens outfit, haha. Som lite tidsfördriv :)

ABBA i hela huset



Här hemma dunkas det ABBA över hela huset! Haha mamma går där nere själv och dansar ;)
Själv har man precis duscha, fixat håret och sminkat sej! Ska packa lilla väskan nu bara sen bär det av med 20.03 bussen :)
<3

Dagen ser lite roligare ut



Äntligen lite förändringar på denna tråkiga dag. Blir nämligen att ta bussen hem till älsklingen klockan 8. Så tänkte ta mig en skön dusch nu och fördriva tiden litegrann.
Ska faktist ta på mig min klänning/tunika från bikbok idag, använda den för första gången. Haha, köpte den några veckor innan nyår och har fortfarande inte använt den. Men får la vara lite fin när man ska till farmor på middag imorgon ;) Ska försöka få med mig Meddi dit. Fast egentligen borde han inte få det den dära... muppen!
Jaja, duschen väntar nu. Hörs senare imorgon pussar <3


gammal bild på älsklingen<3

tråkiga lördag fy



Hej tråkiga Lördag.
Har verkligen inte hänt något idag! Egentligen har jag inte tid att bara sitta och slappa, som jag gör nu, för jag måste öva på musiken om jag räknar med att få G. Provet är på måndag och det är 18 låtar. Jag längtar inte kan jag lova.. Tur att det är på morgonen iallafall.
Min dag har vart hur seg som helst. Nästan hela min dag har gått åt till att läsa bloggar, kolla bilddagboken och allt sånt tråkigt som man gör när man har tråkigt.
Ska nog sätta på musik-skivan, för det måste jag. Så vi hörs senare och hoppas jag har fått in lite i huvudet då!
Kramar

2008's bilder

Januari - Februari 

Mars - April

Maj - Juni

Juli - Augusti

September - Oktober

November - December

Söndrig mobil






Usch var arg jag blir!! Min älskade mobil, som jag verkligen inte kan vara utan, håller på att gå mot sitt slut. Den har aldrig riktigt krånglat på över 1 år. Den har stängt av sig endast två gånger typ och en knapp har vart seg. Men det har inte var något större fel på själva mobilen. Det har förvånat mej eftersom jag tappar den minst 3 gånger om dagen och den går alltid i 3 delar. (självaste mobilen, skalet och batteriet=3) Men, för några dagar sen så började den krångla. Det stänge av sig automatiskt och skärmen frös hela tiden. Tex när jag skulle skicka ett sms förut så frös den en gång och en gång stängde den av sig. Bara under ett sms. Ååh! Har aldrig haft en tanke på att byta till en nyare mobil eller något, eftersom denna har vart så bra! Helt perfekt. Så självklart börjar den krångla! Ååååhhh vad arg jag blir. :(

Skickar jag in den så säger de väl att det är fuktskada, som på allla andra mobiler som skickas in pga krångel osv. Så nu blir det till att låna en mobil av Meddi. Tur att han är så snäll och lånar ut en, är ju inte direkt sugen på att ha min gamla mobil. Haha.

Broken strings




Snabbis



Hejsan :)
Allt bra i stugan? Haha ja, i min stuga är allt bra. Meddi är här, fast han ligger i sängen och kollar på något med sport.
Igår blev det till att vara hemma hos mej med Julia, Zara och Vickan :) Snackade, spelade fiamedknuff och lite så. Käkade kinamat med familjen också, så sjukt jävla gott va! Haha. De stack runt 9 och vid halv 10 kom Meddi hit. Blev inte som jag hade tänkt, somnade fort och drömde inte den bästa drömmen. Usch.

Igår beställde jag också från HM, äntligen! Haha. Vissa saker jag hade tänkt beställa kom inte in förän v.9, v10 och v15 typ -.- Segt! Jaja, blev iallafall ett par skor, en bikini, en ögonskugga och en kjol.

Kramar

Kakförsäljning<3meddi



Hejhej :)
Skolan idag var helt okej, riktigt kort dag! Efter skolan gick jag Sofia och Lina hem till Lina. Gjorde köttbullar och makaroner och åt det ;) Sen gick vi in till Edet igen för att sälja kakor utanför Boström. Usch, det var allt lite pinsamt :p Och kallt! Trodde vi skulle dö alltså.
Nu sitter vi hemma hos Meddi, jag och Lina :) Väntar på att Sofia och Madde ska bli klara med att sälja kakor sen ska vi åka till Göta :) Ska bli hur skönt som helst att duscha! Hann inte det imorses för vi försov oss. Min mobil har börjat cpa as mycket och det stänger av sig hela tiden. Självklart gjorde den det inatt bara för det så klockan ringde inte i morses.
Kramar

Min dag



Hejsan :)
Skolan idag var hur bra som helst! Hade prov på morgonen och det kändes inte alls bra. Men det visade sig att man inte behövde ha pluggat så värst mycket som jag trodde. Fick nämligen mvg :D Haha. Efter skolan gick jag och Julia hem till Julia, gjorde mat och lyssnade igenom musik-skivan några gånger. Efter lite tjöt på Meddi så kom han och mötte mej :) Tur det för min väska+dataväskan var inte en dröm att bära på direkt!
Så nu sitter jag hos Meddi :) Han ligger i soffan och "sover" haha tönt är han :) Ja som ni då förstår så har min dator flyttat hem till Meddi för att stanna här ett par dagar. Det blir nog bra skulle jag tro. Internet funkar ju och det är huvudsaken.
Endast 3 timmar i skolan imorgon, ska bli skönt men fredagar nu när vi bara har 3 timmar. Efter skolan imorgon ska ju jag och Lina sälja kakor som jag skrev innan. 2 timmar kommer vi sitta där. Så det är bäst för alla tanter och gubbar att komma och köpa! Haha. Sen på kvällen blir det hem till Sofia :)
Hörs nog inte mer idag skulle jag tro. Kanske blir något kort och snabbt inlägg senare.
Kramar


Älsklingen, så söt va?

En skodröm



Haha jag måste bara berätta en sak!
Jag har nämligen kollat på ett par skor på hm, pumps. Kommer va första gången jag har klackar på skor och jag har verkligen fastnat för för :p Haha jag lovar det är sjukt! Så härom dagen så pratade jag och Elin om dom i skolan. När jag kom hem den dagen efter skolan och skulle gå in på hemsidan för att kolla på de så var de borta. Min första tanke var liksom "de är slutsålda! jag skulle beställt de!". Blev hur sur och grinig som helst. Men så kollade jag igår igen och då va de inna på sidan igen! Puuh blev det liksom haha.
Så inatt, tror ni inte jag drömmer om de jävla skorna då! Haha.
Min dröm gick ut på att jag skulle beställa skorna, fast i en affär. Det var kineser som hade affären, en man och hans fru. När jag och Sofia kom till affären för att testa skorna för att sen beställa de så fick vi inte komma in bara för att tantes man inte var i affären just då. Så jag gick dit en annan dag. Beställde ett par svarta(som visade sig vara ljusgrå) som var i storlek 38. Fick hem skorna och de var alldeles för stora! Skickade tillbaka de och beställde hem ett par nya i storlek 36. (Fråga mig inte varför jag inte tog storlek 37 för det vet jag inte, det var ju trotts allt bara en dröm). Testade de och de var alldeles för små. Utav att bara testa skorna så fick jag värsta skoskaven som blev köttsår på hälarna.

Haha, ja tyvärr så kommer jag inte ihåg mer av drömmen. Det var massa saker imellan men de är inte så tydligt så kan inte skriva det ;)
Det måste ju betyda något. Antingen så är det jag som är sjukt fast vid dessa skor eller så är det ödet. Alltså om jag inte köper dessa skor så kommer jag ångra mig något otroligt. Haha, ja, något måste det ju faktist vara?

Sjukt alltså, det är ju trotts allt bara ett par helt vanliga skor? :o

Ich


Datorn flyttar hemifrån



Hejsan! :)
Usch vad dålig uppdatering det blir på dagarna nu för tiden! Tycker faktist det är lite tråkigt, för visst vill jag skriva och så. Men tiden räcker inte till tyvärr. Har massa att plugga på och massa prov och läxor. Jag dör snart av all stress! Bara imorgon har jag so prov och engelska läxa. Kan knappt något av det. Engelskan har jag inte ens övat på och so:n kan jag nästan inte över huvudtaget. Fan!
Jaja, imorgon flyttar min dator hem till Meddi några dagar faktist. Sötnosen har gjort en nyckel till mig också, haha. Imorgon efter skolan går jag hem till Julia för att plugga lite på musikprovet och efter det går jag till Meddi för att sedan spendera min natt där. På fredag står min dator kvar hemma hos Meddi och jag sitter utanför boström och säljer kakor efter skolan. Så vad ni än gör, kom inte dit! Hahah. Sen på kvällen drar alla tjejer+ några till till Sofia och äter massa gott och dricker lite cider och har det allmänt trevligt. Så det blir nästan ingen dator för mig. Men ni får stå ut, för det gör jag. Datorn är ju inte så stor del av livet ändå, om man tänker efter ;) Man klarar sig bra med mobilen! haha.
Just nu har jag bara lust att lägga mig ner och sova! Och inte vakna på 1 dygn eller något. Visst hade det vart skönt, mm!
Känner mig lite slö faktist. Huvudvärk börjar jag få också, känts så hela dagen faktist. Mår illa gör jag varje kväll, och jag vet ej varför :s
Jaja, nu ska jag packa ner datorn i dataväskan så att jag är förberedd imorgon! haha. Ni får ha det bra dessa dagar som jag inte kommer vara uppdaterad här!
Kram på er

Besök hos mormor



HejHej, haft en bra dag? :)
Min har vart helt okej. Har än så länge bara hunnit med skolan och ett besök hemma hos mormor och morfar. Mötte mamma efter skolan och gick till boström och handlade lite :) Sen va det 40 minuter kvar tills pappa skulle komma så vi gick till mormor och morfar, fast det var bara mormor och björn-ove där. Satt och snackade om lite saker. En sak mormor berättade var ju helt sjuk! Jisses! Jaja, pappa kom och hämtade oss och nu är jag hemma. Är hur hungrig som helst så väntar på att maten ska bli klar. Orkar inte vänta, haha dör snart.. Ska plugga so med Sofia när jag har ätit och så, hoppas på att man får in lite i huvudet :)

Blev inget inlägg igår. Efter skolan pluggade jag med Sofia och Julia, sen kom Meddi. Och när jag skulle logga in för att skriva ett inlägg så gick det tydligen inte så jag sket i det.

Min dag igår var iallafall hyfsat bra :) Blev ändå inte så mycket pluggande av oss, men lite iallafall. Sen när Meddi kom så babade vi i badkaret! Hahah, åh så besviken jag blev på min badmuffins (badbomb). Trodde den skulle skumma jätte mycket men vattnet blev bara orange/aprikos. Jaja, det fick duga. Sen kollade vi på film och sen somnade vi. Har börjat må illa när jag ska sova, sjukt.

Ha en bra dag, hörs nog senare.
Kramar

14 år och barn



Haaajsan. Allt bra?
Min dag har vart lång och tråkig. Sällan söndagar är bra. Har endast duschat och pluggat lite. Lite tv tittande har det också blivit, top model kanada. Just nu sitter jag bara här i min säng, i mitt kalla rum. Ska jag vara ärlig så fryser mina fötter som in i helvete. Men orkar inte resa mig och sätta på elementet. (a) Mamma svarar inte på mobilen så har ingenaning om jag ska färga håret eller inte. Annars åker jag nog lite tidigare till Meddi.. Han är la hemma om en stund skulle jag tro. Fast egentligen borde min tid gå till att plugga. Men det har jag ingen ork till. Fy.
Har kollat runt lite på bloggar och hittade en tjej som var 14 år och hade barn. Hon var alltså 13 år när hon blev med barn.. Starkt av henne att behålla det. Hade jag aldrig klarat haha.
Iallafall, nu ska jag städa upp på mitt rum lite. Måste dammsuga också! Skit ..
Vi hörs kanske senare om jag orkar och har tid.
Kramar

Sommarkänslor på hög nivå









Sommar-känslor så det skriker om det! RIX-FM festivalen sommaren 2007

Godmorgon



Godmorgon :)
Sovit gott? Det har jag iallafall. Fast när jag vaknade var det riktigt kallt i rummet och jag var hur trött som helst. Men tror ni det gick att somna om eller? Knappast. Så jag satte på tvn och blundade lite. Gick upp för bara en stund sen och har ätit frukost nu :) Ska börja plugga på biologin snart också. Måste få G imorgon. Finns ingen tid för att göra omprov! Vi får väl hoppas på det bästa då. Men det ska nog gå bra.
McLeods döttrar är på tvn just nu så sitter och kollar på det och dricker oboy.
Älsklingen skrev nyss att de är påväg hem också. Åh, så glad man kan vara :D Haha. Saknat honom sååå! <3
Idag blir det nog bara plugg. Kanske ska färga håret sen också, eller ja. Färga den snygga utväxten ;) Sen hjälpa mamma att färga hennes hår. Förra gången jag gjorde det blev det ju inte så lyckat, haha (a) Så nu har hon typ 3-4 olika nyanser i huvudet xd Men denna gången ska det gå bättre! Ikväll far jag hem till älsklingen också :) Ska bli riktigt mysigt!
Men nu ska jag ta fram boken och börja läsa. Vi hörs senare, pussar.

Kvällen spenderad med Vickan och Elin



God kväll mina sköna :)
Haft en bra dag? Min har vart lugn, och bra då såklart.
Skrev ju förut att Vickan och Elin skulle komma hit och visst gjorde de det. Vickan kom en aning tidigare än Elin. Jag och Vickan lyssnade igenom halva musik skivan och käkade godis. Sen tröttnade vi på musik och satt bara och snackade. Efter en stund kom Elin och vi gjorde något test till gymnasiet. Jag passade tydligen på omvårdnad. Men det vill jag ju inte gå så :p Sen satte vi oss nere i köket för att plugga lite bättre. Men det gick ju inget vidare. Skrattade och fulade oss istället. Men visst har det var en lugn och bra kväll. Sånt gillar jag ;)
Nu hade jag tänkt att inte sitta vid datorn alls faktist. Ska läsa lite på biologin och sen kolla om det går någon bra film på tvn som jag kan somna till. Åh så mysigt. Klockan är ju inte direkt mycket men jag har vart trött hela dagen så kommer nog somna lite väl tidigt idag. Men det får gå.
Saknar älsklingen också :( Usch va jobbigt det har varit utan honom! Kommer nog bli lite svårt att somna ikväll. Men jag ser fram emot att få träffa honom imorgon! Åh, vad jag längtar. Nästan så jag vill lägga mej ner och sova nu så tiden går fortare! Haha.
Men jag drar mig och läser en liten stund,
godnatt med er :)


jag saknar mitt bruna hår lite, lite..

Sista inlägget nu



Okej, pinsamt nog har jag redan lagt in 5 inlägg idag. Och klockan är bara halv 4! Hehe, men detta inlägget blir det 6 (a) Men detta blir det sista för idag, eller nej. Sista för dagen, för det kommer nog ett på kvällen :)
Nu ska jag gå ner och göra pasta och sås, mums! Har inte ätit något idag och min mage svider så hungrig jag är! Vi hörs senare ikväll. Vickan kommer till mig vid 5 så då blir det att plugga.
Ha det bra, kramar

Lista



Klädsel
Vad har du på dig idag:
Förut hade jag jeanstights, linne, stor tshirt och skoltröjan. Nu sitter jag i en tunika
Vad använder du just nu för skor: just nu, inga. Tidigare idag hade jag mina adidas
Favoritfärg på kläder: svart vitt grått och lila. Men de flesta är snyggt faktist

Senaste person som
Sov i din säng:
jag själv
Du pratade med: mamma
Du delade en drink med: jadu, alkohol-drink då eller? Måste vart på nyår då, och jag vet inte med vem :p Flera
Du gick på bio med: meddi eve och tomas
Du gick på stan med: julia och zara tror jag :o
Skällde på dig: vet inte :)

Senaste
Låt du hörde:
 jadu, det vet jag inte :p
Film du såg: aurore
Mat du åt: bara ätit godis idag
Kram: vet inte
Puss: meddi
Fest: inte druckit sen nyår (:
Känslan: hungrig
Ilska: ingenaning xd
Resa: länge sen du..
Glädje: igår och imorses :)
Dröm: inatt drömde jag att jag var på fest faktist haha
Boken du läste: håller på att läsa en engelsk bok. En pinsessas dagbok faktist
Personen du träffade: senste jag såg var lillasyster iallafall
Personen du pratade i telefon med: meddi
Personen du fick sms av: haha precis nu fick jag ett av meddi :p
Gången du åt en 7-eleven korv: har aldrig gjort. eller kanske, isf va det i stockholm för flera år sen
Gången du var utomhus: förut
Gången du sov: inatt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: härromdan
Saken du köpte:
massa godis igår

Om dig

Namn: Mikaela
Ålder: 15
Smeknamn: sini
Syskon: storebror lillasyster
Sysselsättning: vänner, datan(bloggen), pluggar-.- och såna saker
Bra egenskaper: jag vet inte
Dåliga egenskaper: finns många
Linje/klass: 9A
Hårfärg: blond och brunt
Ögonfärg: blå
Skostorlek: 38

1 år sen



Imorgon är bilden 1 år, exakt 1 år.
För 1 år sen hade jag sjukt långt hår. Hur fan kunde jag klippa av det? :o

Nyrakade ben, det var på tiden!



Ooh, har precis tagit mej tid att raka benen. Vet inte hur länge sen det var. Skrev ju faktist förra gången jag gjorde det vet jag :p Usch, finns ju inget värre än att göra det. Tar sån tid och så missar man alltid massa ställen. Skär sig gör man ju också ibland. Jag har endast gjort det 2-3 gånger under alla gånger jag gjort det. Så jag borde ju va proffs på att raka benen? ;) Haha nädå.
Kollar på top model kanada, inte alls lika bra som top model america. Men det funkar :) Finns inte så mycket bra på tvn vid denna tiden. Klockan är ju ändå bara lite över halv 3. Vid halv 4 kommer heartbreakers, en film alltså. Aldrig sätt den men den låter hela ok så hade tänkt se den om jag inte kommit på något bättre tills dess. Känns som det är söndag idag, men vilken tur att det inte är det för hela min söndag kommer behöva gå till att plugga! Inte alls kul. Men på kvällen får jag ju äntligen träffa Meddi igen :)
Hoppas ni får en bra dag

Min fredag i text



Min dag började med skola. En helt lugn dag med inga jobbiga lektioner. På hemkunskapen hade vi redovisning. Det gick allt bra, hade trotts allt bara 3 lyssnar och då var läraren inräknad! Haha skandal! Eftersom det bara var min grupp, jag Eve och Sofia, som redovisade så hade vi massa tid över. Vi gjorde någon fruktsallad i ett halvt urgrävt apelsinskal med riven vit choklad över. Så ställde man det i ugnen i ungefär 2 min så chokladen smälte. Det var riktigt gott faktist! Efter hemkunskapen slutade vi och då gick vi till Boström för att köpa det som Casandra hade glömt köpa till tacosen :) Gick till nöjes och köpte godis för 115 kr, inte dåligt! Haha. Sen åkte vi alla till Casandra, jag Elin Sofia Vickan Julia och Casandra då :) Satt på Casandras rum och snackade i någon timme typ. Sen började vi med maten. Åt den och satt och snackade. Sen blev det film, tog ett tag innan vi fick igång filmen riktigt. Alla satt och tjötade genom hela filmen så man var inte direkt koncentrerad. Filmen vi kollade på hetter Aurore och är en verklighets baserad film. Fan va arg man blir! Vill inte berätta vad filmen handlar om om det är någon som inte sätt den som hade tänkt se det:p Haha. Sen satt vi vid bordet och tjötade, käkade godis och chips, spelade yatzy och var sjukt rädda! Haha. Casandra bor nämligen i ett gammalt hus ute i skogen. Alla skrämde upp varandra och gud va rädd jag var hela kvällen sen! Helt plötsligt säger någon att det kommer en bil. Alla blir skit skraja och börjar skrika. Det var en bil med en lampa på taket? Först stannade den på vägen, sen fortsatte den köra och körde upp vid Casandra och in vid deras hus. Vi blev skit rädda och alla låg på golvet och under bordet. Haha! Sen körde bilen iväg igen och vi trodde att bilden hade släppt av någon/några. Iallafall jag. Usch va rädd jag var! Sen fortsatte vi iallafall att spela och sen gick vi upp till Casandras rum. Somnade runt 2/halv 3. :)

Ja, det har hänt mycket mer än detta men jag orkar inte gå in på detaljer. Kan inte få ihop det bra heller så jag orkar inte sitta och skriva en massa ;) Blev tyvärr inga bilder eftersom ingen hade kamera. Blev endast några bilder med Casandras kamera på hennes rum sen innan vi skulle sova. Haha vi var snygga med rött läppstift :)
En sjuk bra dag och det tackar jag verkligen för! En dag/kväll/natt med de bästa är alltid bra. Något vi måste göra om verkligen :)
Oj, glömde skriva att Eve kom på kvällen sen också och Elin åkte hem för att sova :)
Tack underbara vänner <3

Lördag=plugga med V&E



HejHej :)
Kom hem från Casandra för en liten stund sen. Har vart nere och pratat med mamma och lillasyster och berättat om allt som hände igår. Haha, pratade lite om fjällen också och har nu testat så att mina termobyxor passar. Haha men det gjorde dom fan inte! :o Fast ifs har jag inte använt dom på över 3 år så ;) Men mammas passade så det blir ju perfekt. Bara jacka som fattas nu då. Får se hur det blir med det. Mamma åkte precis till jobbet så är hemma med hela syskonskaran då alltså. Haha nä men iallafall. Elin och Vickan kommer hit sen så ska vi faktist plugga. Haha lördag och plugga kanske inte är det bästa kombinationen men måste man så måste man. Blir nog lite godis och så också ;)
Igår, det var den bästa dagen på länge. Hur underbart mysig och rolig som helst. Tänkte berätta lite senare vad vi gjorde också så, för det är ett måste när dagen var så bra! :) Nu ska jag iallafall fixa håret lite och sen hämta något att dricka innan jag dör av turstighet.
Kram så länge <3

Godmorgon



Godmorgon :)
Sovit gott? Själv har jag inte så sovit så jätte skönt. Tog hur lång tid som helst att somna igår. Saknade älsklinen så jag trodde jag skulle dö. 3 nätter utan att sova bredvid honom, det kommer bli jobbigt!
Har precis duschat, hoppades på att jag skulle bli lite piggare men det blev jag ej! Så sitter jag trött som ett fån. Ska ta på mig lite kläder och sen gå ner och hämta lite soppa att smaska i mig. Mmh, har längtat hela natten på soppan ;) Haha. Tar bussen 07.33, alltså om 1h 3 min. Haha :) Gick kanske upp lite väl tidigt idag men det får gå.
Vi hörs imorgon, orsaken till det skrev jag ju igår ;)
Ska till Casandra direkt efter skolan och kommer inte hem på hela dagen.
Vi hörs imorgon så får ni ha en bra fredag.
Puss på er <3


Jag saknar dig älskling!

Saknar älsklingen redan!



Nu har jag pluggat klart tyskan. Måste erkänna att det var riktigt svårt att få in allt i huvudet. Känner att min hjärna inte vill ta till sig något idag haha. Har ätit lite fruktcoctail (?) med grädde också :) Mumms var det. Mamma hade gjort hemmagjord soppa också så det får jag äta till morgonen.
Nu ska jag lägga mig, kanske kolla lite på tvn och äta lite choklad. Hoho, har blivit massa goda saker idag. Men det skadar inte hoppas jag (a) Helg imorgon ju så man får la unna sig lite, hehe.
Vi hörs nog inte alls imorgon. Om det inte blir något inlägg på morgonen för sen drar jag till Casandra direkt efter skolan så hinner inte så mycket mer än skolan och Casandra då :)
Men vi hörs, godnatt på er <33

Lite plugg väntar



Har dratt i mig 3 rader choklad, nu är jag propp mätt. Har kollat massa bloggar som tidsfördriv. Har ingen direkt ork till att plugga faktist. Biologin behöver jag inte plugga på just idag, men det skulle vara bra, men tyskan måste jag eftersom den är till imorgon. Så tänkte gå ner och ta ett glas med någon god dricka i och sätta mig vid skrivbordet och plugga. Lämna datorn en liten stund, det går alltid bra att plugga då :)
Ska lägga mig tidigt idag så jag inte är trött imorgon. Ska ju till Casandra efter skolan och jag har ngen större lust att vara sömning vid 10 tiden direkt, om inte ens tidigare. Haha :)

Jag får se om det kommer ett till inlägg lite senare. Ska bara bli klar med tyskan sen väntar sängen och kanske en mysig film? :)
Ploppar det inte upp någoter mer inlägg så hörs vi imorgon,
ha en bra kväll. Kramar

Bilden är inte seriös haha


Jag och syster. Det är fan 1 år sen :o Haha

Älsklingen åkte idag :/



TjenareTjenare :)
Idag vaknade jag upp bredvid älsklingen. Ville verkligen inte gå upp när klockan ringde vid 06.15. Istället ställde vi klockan på 07.00 men gick inte upp förän 15 minuter efter det att klockan ringde sista gången. Fixade mig snabbt sen följde Meddi mig till skolan :) Tog ett tag innan vi skiljdes åt. Han skulle ju nämligen åka iväg till Branäs idag och jag skulle inte få se han på 4 dagar ungefär. Pussade på honom förfullt! Älsklingen<3
Skolan var helt okej, hände inte speciellt mycket. Hemmagjort mos var det till lunch idag :o Svin gött :) Efter skolan drog jag Eve och Sofia hem till Eve för att göra klart anorexia-arbetet som vi ska redovisa imorgon. Får se hur det går, hoppas att det går bra iallafall. Är ju inte direkt den personen som gillar att prata inför folk men det får gå. Har ju ändå Eve och Sofia med mej där uppe :p Hehe.
Vi åkte hem med Katarina vid kvart över 5. Nu sitter jag här och funderar på om jag orkar ta mig en dusch eller om jag ska göra det till morgonen istället. Väntar också på att mamma ska komma hem med choklad till mig. Får ju tröst äta lite nu när Meddi ska vara borta flera dagar ifrån mig. Haha. Jag ska också plugga lite på biologin och göra tyskaläxan.
Nu kommer dom med min choklad! Wihu!!
Vi hörs senare mina kära vänner :)
Kramar

Illa mående och huvudvärk



Hejsan! =)
Kom hem från Evelina för en liten stund sen. Har suttit nere och käkat lite makaroner. Har nämligen ingen direkt matlust. Har vart lite illamående hela dagen och fick huvudvärk hos Eve förut. Bajs!
Ska snart göra lite på anorexia-arbetet och sen duscha. Ska till Meddi med halv 9 bussen så måse bli klar tills dess. Har rätt mycket att göra så -.-
Va hemma hos Julia förut och skrev på en lapp om sommarjobb på hennes mammas jobb. Får se hur det går med det, haha. Vi kommer nog inte få det men det är ju alltid bra att chansa.
Nu ska jag ta mig en vaaarm dusch och bara njuta! En huvudvärkstablett måste jag ta också.
Usch, har verkligen ingen ork till något just nu. Allt känns så jobbigt på något vis.
Imorgon åker Meddi och min helg kommer gå såååå långsamt utan honom :(
Kramar


lillasyster i somras <3

Meddi har anlänt!



Åh va skönt det var att bada! Inpackning och hela köret! Inte vad jag brukar använda direkt. :)
Meddi är här nu så detta blir sista inlägget för ikväll.
Vi hörs imorgon, godnatt på er :)

Bubbel bad



Vet ni vad jag ska göra nu? Jag hade faktist tänkt att ta mig ett bubbelbad :) Kanske använda något jag fick av Elin i julklapp eller kanske något jag haft sen långt innan. Har ju lite sån skit som är gött att ha i badet. Mm, det var riktigt länge sen jag badade i badkaret faktist :p Tycker inte om att göra det egentligen men nu blev jag lite sugen på det, haha. Ska ner och hämta en plastpåse som jag kan ha mobilen i ifall jag skulle råka tappa den, haha!
Bubbelbadet väntar!


Mardröm inatt!



Vet ni en sak? Jag drömde världens hemskaste dröm inatt!!
I min dröm dog Meddi, min älsklade älskling! Jag satt hemma hos Sofia, i hennes rum, när denna hemska nyhet nådde fram till mig. Jag gick ner till Sofia som för tillfället var på nedervåningen och jag sa att jag var tvungen att gå hem. Just då var jag inte ledsen, jag tror jag var mest chockad. Hade inte riktigt förstått vad detta innebar. Jag kom hem, jag grät. Jag grät som aldrig förr! Jag började tänka.. "Jag kommer aldrig få träffa Meddi igen!" "Jag kommer aldrig få ligga bredvid Meddi och bara mysa!". Detta var det hemskaste jag vart med om. Jag grät och grät och grät! Jag kunde inte sluta. Grät i flera dagar i sträck. Tillslut var jag helt uttorkad. Det kom inte fram några mer tårar. Det gick inte att gråta mer. Jag hade förstått att han aldrig mer skulle komma tillbaka..

Detta var den hemskaste dröm jag någonsin drömt! Fy assa! Kan ni förstå, hur skulle det kännas om den personen man älskar mest på hela jorden bara försvann en dag? Man fick inte ens träffa personen en sista gång. Ja, det var verkligen hemskt. Vaknade och såg Meddi bredvid mig. Tror ni jag blev glad när jag förstod att det bara var en dröm eller. Kramade om han och ja, jag grät faktist lite. Så lycklig var jag!
Ja, usch. Det var riktigt hemskt alltså. Hoppas jag aldrig mer drömmer något sånt.

Du är mitt allt älskling <3

Ryggen blir bara värre för varje dag



Hejsan allesammans :)
Allt bra med er? Jag mår toppen! Eller, jag har ju fortfarande sjukt ont i ryggen. Eller ja, det är mer i svanskotan men ändå inte. Svårt att förklara om jag inte visa :p Blir värre för varje dag som går och på natten vaknar jag av att jag vänder på mig så att jag får ont. Haha, det är riktigt jobbigt. Kan vaknade av att jag ligger och säger "ajajaj". Haha, lite kul men det gör ju ont!
Idag var det skola som vanligt. Tog bussen med Meddi och Julia. Hade svenska, profil, idrott, so och engelska. En helt okej dag. Lite jobbigt på idrotten pga av ryggont men jag gör så gott jag kan! Och det funkar ju alltid? ;) Efter skolan gick jag, Julia och Lina hem till Lina dit Tobias också kom. Åt varmamackor och pluggade. Jag gjorde alla so frågor som jag också skrev upp i Linas bok, haha. Lina och Julia höll på med hk:n och Tobbe med so ;) Det gick allt bra, har iallafall alla frågor klara och det är ju alltid ett plus när man ska börja öva på provet sen som är tills på torsdag nästa vecka.
Vid kvart över 6 gick vi in till Edet för Lina skulle träna och jag och Julia skulle ta bussen till Göta. Men Ullrika körde oss istället :) Skönt att inte behöva gå upp för grusbacken iallafall, det snöar och är hur kallt som helst!
Just nu sitter jag med musik-skivan på och letar fakta till hk. Låtarna är riktigt sköna, vissa iallafall haha. Inte direkt min smak men alltid bra med lite omväxling ;)
Har lite ont i magen men jag är inte hungrig ändå. Äsch, får la se vad jag gör åt det. Nu ska jag fortsätta leta efter fakta. Ska vara klar tills imorgon! Försöka iallafall. Tyska tills imorgon också, usch.
Blir inte så mycket bloggande nu när det är så mycket i skolan. Ska bli skönt med helg! På Fredag ska vi hem till Casandra om jag inte redan berättat det :) Äta mat och kolla på film och sånt mysigt :)
Usch! På Torsdag åker Meddi till Branäs och stannar där i hela 4 dagar! Kommer bli hemskt tråkigt utan honom. Men jag klarar väl mig får vi hoppas!
Nä, nu blev detta lite för långt och tråkigt.
Skriver senare :) Puss på er

Mammas kaka och pepsi!



Nä, nu ska jag unna mig lite godsaker! Mammas hembakade kaka(super god) och pepsi. Pepsi är godare än cola, någon som håller med? Spela lite the sims ska jag också, på lillasysters dator. En liten stund bara, Meddi kommer sen så detta blir det sista inlägget för idag :)
Ha en bra kväll, pussar

Lista



Vad blir ditt namn baklänges?: aleakim
Platt eller lockigt hår?: platt
Är du kär i någon?:  ja
Vad gör du när det regnar?: oftast stannar jag inomhus
Har en dröm gått i uppfyllese?: ajjemän
Vad har du för startsida på internet?: google och bilddagboken
Vem ringde du senast?: Meddi
Tycker du att sengångare är söta?: vet inte ens hur de ser ut :p
Har du haft vattenkoppor?:  ja det har jag, inte det skönaste direkt!
Vilken mobilsingnal ?: eye of the tiger, haha!
Första sporten du gick på?: bara gått på dans
Vad längtar du mest till just nu?: fredag, v15 och sommaren!
Hur gammal har du tänkt bli?: 100+
Kan du gå ner i spagat?: dum eller? haha
Vad är du mest rädd för i hela världen?: -
Läser du på baksidan av mjölkpaketen?: nej typ aldrig
Röd,grön,blå eller gul mjölk?: röd ofc, de andra smakar mjölk+vatten usch
Vad har du för färg på ditt påslakan?: brunt, beige typ
Sommar eller snö?: sommar
Snyggaste läraren?: ingen
Tänt eller släckt när du ska sova?: släckt
Godaste drickan till frukost?: oboy eller juice
Vem kramade du senast?: meddi
Duscha eller bada?: duscha
Kan du ditt mobilnr utantill?: ja
Hur tar du dig till skolan?: buss, bil eller går(om jag är hos meddi)
Vem vare senaste som fick dig att skratta?: någon i skolan x)
Vad ska du göra nu?: gå ner lite


Rygg och rump ont!



HejsanSvejsan igen.
Har hur ont i rumpan som helst! (för er som ville veta) haha. Har nog suttit ner lite förlänge. Vet ni, när jag sitter böjd framåt lite för länge så får jag ont i tyggen. Det får ju de flesta. Men det svider typ i min rygg när detta händer :s Jag menar, det låter inte så normalt. Haha.
Iallafall, jag har fixat Salle's blogg lite. Blev kanske inte världsbäst. Men det är väl inte så kosntigt eftersom jag inte är så bra på dedär med bloggdesign. Här kan ni se hur den blev iallafall. Rosa blev den iallafall, haha :) Men det var ju det hon ville!
Åt mat precis också, potatisbullar och köttbullar. Smaskig blandning faktist ;)  Haha.
Ska se om något bra går på tvn nu. Senare kommer iallafall Meddi, tror jag!
Vi hörs, pussar

Selma-svår att motstå!






Kan någon motstå den smaskiga semlebilden på blogg.se's förstasida? Jag har iallafall svårt! Ser ju riktigt gott ut och jag ska vänta ända tills fredag innan jag får en sådan i magen! Den som väntar på någon bra väntar aldrig för länge, eller vad säger ni? ;)

En bild



Det har blivit extremt lite bilder det senaste dagarna. Har inte orkat lägga upp någon eftersom jag inte har tagit några nya bilder. Men här kommer en bild iallafall, lite gammal men det har väl ingen betydelse. :)

Det var vår,  jag var blek och hade svart hår! Sjuk var jag också däremot.

Kallt utomhus



Hejsan allesammans :)
Kom hem från skolan för en liten stund sen. Pappa kom och hämtade mig som tur va för det är verkligen ruggigt kallt ute! Puuh. Nu sitter jag med kurrande mage och väntar på att pappa ska bli klar med maten. Fick inte i mig så mycket imorses, mådde hur dåligt som helst. När jag och Meddi stod i duschen trodde jag helt ärligt att jag skulle svimma. Kände lite i början att jag började må illa, men det var inget med det. Sen började allt snurra och jag kunde inte stå upp. Usch, det var lite läskigt. Som tur var gick det över efter ett tag.
Idag händer det nog inget alls. Ska börja lyssna på musik skivan som vi ska ha prov på om 2 veckor. Sen har vi hemkunskapen och tyskan också i veckan. Skit! Biologi har vi tills nästa måndag också, 12 sidor att få in i huvudet. Nej, det kommer nog inte gå så värst bra. So snart också, jag dör så mycket det är nu! Men det funkar, det måste funka!
Nu ska jag ner och kolla om maten är klar.
Vi hörs senare, kramar

Hemma hos Meddi



Hejsan :)
Sitter i Meddis soffa just nu med hans brors dator ;) haha. Åkte hit förut med bussen. Sen dess har vi spelat guitar hero, käkat bullar och pistach nötter(?), druckit fanta och legat i soffan och myst! haha, ska snart bädda ner oss och kolla på en film. Skolan imorgon och jag längtar inte! Inte så jobbig dag men ändå.. Imorgon händer det nog inte mycket, får se :)
Men ska dra nu, kolla bdb och sen stänga ner.
Skriver imorgon, pussar

Fjällen v.15 :D



HejHej :)
Gud va mätt jag är. Har precis ätit mat, lövbiff med pommes, sallad och vitlökssmör. Riktigt gött.
Kom hem från Sofia runt kvart i 2 så har ju inte hunnit göra så mycket. Kollar på tv just nu, crowned. Meddi kommer nog hit senare.. Sen hem till honom och sova. Inte träffat han på flera dagar så det blir mysigt.
Ska snart fixa mig lite och ta på mig kläder.
Bloggen har vart riktigt seg de senaste 2 dagarna :p Har inte haft tiden till datorn eftersom jag spenderat min tid med vännerna :) Mysig helg har det allt vart.
Vecka 15 bilder det att åka till fjällen med Julia, fyfan va kul vi ska ha :D <3
Vi hörs senare, pussar

Bryr du dig?



Hejsan :)
Sitter hos mej med Vickan, Lina och Sofia :) Har precis käkat chokladpudding med grädde. Guud va mätt man blir! Lina sover här inatt istället, finns ju de som sviker! Aja.
Vet inte vad vi ska göra men det blir väl alltid något. Vickan ska snart dra så.
Vi hörs nog inte senare, eller får se.
Pussar.

-



Ont i hela kroppen!

the sims kvällen



Bloggen var riktigt seg igår. Blev bara ett inlägg. Men en bra förklaring kräver inga ursäkter!
Det var ju faktist så att jag Vickan och Eve va hemma hos mig och spelade the sims. Tiden bara flög iväg! Ena stunden var den 6, sen halv 8 och sen 10 i 12. Det var helt sjukt! Men kul hade vi allt. Fast trött blev man eftersom vi satt och glodde på en skärm hela kvällen, haha :) Vid 12 kom Sofia ner också. Jag har ingenaning om vilken tid vi la oss men ja.

Idag vaknde vi och åt frukost och sen åkte Eve för hon skulle träna och Sofi skulle åka till IKEA. Idag blir det till att vara med Vickan Sofia och Lina :) <3

The sims kväll



Hejsan :)
Sitter just nu med Vickan och Eve i lillasysters rum. Har lite ont i röven, vi har ju suttit här i några timmar nu. Har installerat the sims olika prylpaket och sånt ;) Och nu har vi spelat en stund. Fick lite ont i ögonen, det började svida, så va tvungen att trycka ner det en stund. Äter chips och dipp och dricker cola ;)

Skolan idag var helt okej. Jag och Sofia delade ut enkäter till 7orna om anorexia och sen på hemkunskapen sammanställde vi dem. Efter skolan gick vi till boströ och köpte lite saker och sen gick vi hem till Eve. Va där en stund tills Vickans pappa kom och hämtade oss och då åkte vi hit till mig. Så nu sitter vi här, Jag Vickan och Eve, i Maddes rum. Alla med var sin dator! Haha snyggt.
Kanske skriver senare om jag har tid ;)
Pussar

OC&cola



Så typiskt att jag glömt tyska boken i skolan! Har ju glosor och massa text tills imorgon. Skit.. Men jag får väl plugga lite innan lektionen om jag hinner, får ju trotsallt in glosor i huvud hur lätt som helst. Som tur är!
Jag hade tänkt lägga mig nu. Har inte blivit speciellt roliga/många inlägg idag men det är för att jag inte har orkat. Kollar just nu på OC och dricker cola :) Ska dricka upp och sen gå och borsta tänderna för att sen lägga mig i sängen, helt själv idag. Men det får gå det med. Imorgon blir det the sims kväll med Vickan och Eve, Sofia hoppade ur. Äta mat och sånt hos mig innan sen blir natten lång! Haha, nördar är vi allihopa, eller hur? ;)
Mitt huvud värker och hela jag värker. Känns inte direkt bra, men som jag sa. Cola, tvn och sängen väntar.
Vi hörs imorgon,
kramar

Gymnasieval, snart klart






Glömde säga att idag ska jag fylla i lappen till gymnasium. Det som man inte kan söka på indranet alltså :) Så när jag lämnat den lappen till Raine så är jag klar med mina val. Får se i April hur jag ligger till och sen i Juni, det är la då?, får jag veta vart jag hamnar. Hoppas ju såklart på det bästa, jag håller tummarna! iih






Linnen-gina tricot
Tröja/jacka-lindex
halsband-guldfynd
glansiga tights-vero moda

The sims2, sovit, spelat-film nu



HejsanSvejsan :)
Allt bra? Jag mår faktist underbart bra :) Allt känns verkligen bra, och jag är glad hehe.
Som jag sa i föregående inlägg så har jag installerat the sims2 på Madde's dator idag :) Blev hur glad som helst när det kom upp en ruta där det stod "sätt i cd2", för då visste jag att det skulle funka haha. Det tog rätt lång tid att installera det. Så när det höll på att ladda så åt jag med Madde och hennes kompis. De hade lagat pasta med köttbullar och sås. Smaskens(förutom att pastan va lite hård haha). När de vanliga the sims hade laddat klart så skulle jag ladda ner året runt också. Laddade ner det och allt gick bra. Förutom att när det var klart så kom det upp en ruta där det stod "vänta", och medans den rutan var där så gick det inte att starta the sims. Jag blev så sur så jag ställde datorn på Maddes bord och la mig i hennes soffa. Bara för att liksom. Men jag hade tydligen somnat. Så jag vaknade av att Madde och Felleh stod och skratta åt mig :p Haha. Så då installerade jag om det, året runt alltså. Och då funkade det :) Så jag har suttit och spelat det en stund, min stackars pappa brann nästan upp när tvn började brinna. Han började brinna och var nära döden så jag valde att flytta min familj till ett annat hus så han kunde få överleva. Snäll jag är va? :D Haha.
Har vart nere letat efter the sims djurliv. Det fanns verkligen ingenstans. Men så hittade mamma det på Maddes rum, typiskt! Så imorgon har jag två till installerade ;) Djurliv och nattliv x) om inget mer då, haha.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på oc, hur länge sen som helst jag kollade på det och jag är verkligen dunder kär i den serien. Kommer aldrig finnas någon bättre serie. Typsikt att de slutade -.-
Men jag drar mig nu då, annars går kolsyran ur colan ;) Haha
pussar

The sims är nedladdat!



Hej alla goa och glada :)
Sitter just nu på min lillasysters dator i hennes rum. Har nämligen installerat the sims på hennes dator eftersom det inte gick på min. Så morgondagen kommer nog funka ändå ;) Håller på att ladda ner året runt nu och efter det ska jag ladda ner nattliv. Hittar inte cd-skivan till djurliv så den får jag leta efter senare eller imorgon :)

Rev upp massa skinn idag på handen på idrotten. Och nu svider det som fan, typiskt! Stackars Eve stukade handen också, haha rätt åt fisen :)
Gick hem lite mer än 2 timmar innan vi skulle sluta egentligen. Hade nämligen inställd no och då orkade jag inte vara kvar i skolan och vänta på engelskan. Vi ska ju ändå bra läsa i boken och det kan jag ju likamed göra hemma.

Men nu ska jag fortsätta med att installera dessa spel, sen ska jag spela hela dagen lång. Kalla mej gärna nörd :D
Puss på er

Sova 1 timma nu



Jag hade tänkt berätta hur filmen skulle bli. Vad den handlar om och sånt som händer i filmen :p Men sen ångrade jag mig så det fick bli lite bilder istället, inte så värst många. Men tillräckligt för att se hur snygga vi var ;)
Det jag hade på mig var;
höga mörka jeans - bikbok
rosa/vit skjorta - mamma's
vit/svart kofta - stickad av mormor
vita glasögon - egentligen solglasögon

Haha jag tycker vi var riktigt snygga iallafall :)
Det tog hur lång tid som helst innan vi fick ungefär 7 klipp gjorda. Ändå var vissa av klippen bara runt 3-4 sekunder. Mitt klipp tog iallafall lång tid, de bara skrattade åt mej :(

Jag hade tänkt lägga mig och sova nu en liten stund. Lagomt att vakna till top model 11 som börjar klockan 8, alltså om ungefär 1 timma. Får se om jag vaknar, brukar inte kunna det nämligen ;)
Vi hörs nog senare, puss

Bilder från det kommande filmen



Vad är kärlek?
Filmen handlar om Rosa(jag), Maggan(Vickan), Bert(Eve) och Lill-Erik(Julia).
Haha mer berättar jag inte, finns ju faktist de i klassen som ska se den
senre ;) Inte lika kul att se den sen då om man vet vad den handlar om x)
Men det kmr bli hur bra som helst ;) Hahaha.




Las vegas & korvmedmos



Hejsan sötnosar :)
Sitter just nu och kollar på las vegas som är på tvn :) Är lite små hungrig så ska nog ner och ta mig lite korv och mos, gottit.
Skolan har vart helt okej idag. Har vart sjukt trött hela dagen och gäspat som en idiot. Det har verkligen vart jobbigt :p Efter skolan gick Jag och Eve till Julia där Vickan också var. Så gick vi upp till Eve för att påbörja våran film som vi ska spela in för svenskan/bilden. Tänker inte gå in på detaljer just nu, det kommer i ett inlägg senare. Ska bara gå ner och äta en korv eller två sen kommer inlägget med snygga bilder ;) Haha ni ska allt få se!
Jag skriver snart då, kramar

Top model 11





Om ungefär 30 minuter börjar
top model 11, det ska jag allt kolla på.
Blir inget mer inlägg idag eftersom
Meddi kommer snart och då vill jag
inte sitta här :
)

Imorgon efter skolan drar jag till Eve för att spela in film till svenskan&bilden.
Ska försöka ta några bilder så ni kan få se hur snygga vi var ;) Ha det bra sålänge.
Kramar

Seg dag=lite för långt inlägg



Hej :)
Allt väl? Själv är jag faktist riktig ttrött. Gick upp några minuter efter klockan slagit 06.00 i morses så det var ju några timmar sedan. Rättare sagt hela 12 timmar sedan :o Känns förfärligt att vara tvungen att gå upp så tidigt på morgnarna nu när skolan är. Men det är ju ett måste. Sista terminen i 9an och sen väntar ett skönt sommarlov om några månader också. Hur härligt ska inte det bli då? Har höga förhoppningar på denna sommaren. För visst vill vi ha en solig och underbar sommar. Iallafall vill jag det :)
Min dag har rättare sagt vart seg. Har nästan inte gjort något alls. Så, skulle jag beskrivit min dag så hade jag inte fått mycket sagt. Det enda jag gjort är att ha försökt installera ths sims2. Som jag sa innan så gick det inte bra. Försökte 4 gånger och det ledde ingen stans. Så nu har jag en dator som nästan är tom (eller nej, kanske inte) och utan the sims2. Jag Vickan Sofia och Eve hade tänkt ha en the sims2 kväll på Fredag här hemma hos mig. Men vet inte hur vi ska göra med det längre. Jag kunde inte installera det och Vickan kunde inte heller det. Fast hon skulle ifs ta sin pappas dator. Vet inte om denna kvällen ska bli av eller inte? Vad ska jag som inte har the sims2 på min dator då göra? Haha och vi ska ju faktist vara hos mig. Men det fixar sig nog på något sätt. Får se hur det blir :)

Något jag är lite extra glad över är att mitt hål som jag tog i örat när jag fyllde år inte varar längre. Tror inte jag har sagt det med enda sedan jag tog ut plastörhänget (det man får när man tar hål) så har det varat, kliat och bara vart irriterande. Var tvungen att ta ut örhänget och låta det växa igen. Men idag var skorpan och hela köret borta och jag kunde sätta i ett örhäng igen. Blev faktist lite lycklig :)

Känner att detta inlägget blev lite för långt. Men det får gå, visst? :)
Väntar iallafall just nu på att Meddi ska komma hit. Fast det lär ju ta ett tag till. Han åkte nämligen till Göta nyss för att träna fotboll. Efter det kommer han upp till mig. Får se vad vi hittar på. Är ju faktist riktigt trött.
Vi hörs då, ha en bra kväll.
Kramar

Klänningar från forever21



 



Gud så underbart snygga klänningar! 
Båda är från forever21. De är nästan likadana. Fast den till vänster ser ut att vara lite leopard aktig och den till höger är mer glansig ;) Kan inte bestämma mig vilken som är snyggast :p

Jamie Scott




Hur söt är inte denna grabben då? Jamie Scott i Oth, urgullig verkligen! Så sjukt söt personlighet har han också i serien. Men visst har man lusst att skjuta Nate just nu? Usch för att ha en sån pappa, att vara en sån pappa! Stackarn.
Jaja, tur att det är en serie :)

The sims funkar inte



Hejsan :)
Har precis suttit och försökt installera the sims2, gick inte ett dugg bra. Så nu är jag lite grinig :p Har ju faktist suttit och rader hur mkt filer som helst! Bara idag har jag raderat nästan 300 bilder. Så lite segt är det ju såklart.
Skolan var sådär idag, var trött när jag vaknade imorses och ville verkligen inte gå upp. Men vi tog oss upp. Duschade och åt frukost. Sen låg vi i sängen 20 min innan vi gick upp igen för att gå till skolan. Engelska sista lektionen och har börjat läsa på en engelsk bok nu också. Hur lätt som helst så det går nog fort att läsa :p Sen ska vi redovisa boken inför engelskaklassen, toppen va! Nä, inte det minsta kul eftersom jag hatar att läsa högt inför klassen, blir ju inte bättre när det är på engelskan heller -.- Men det får funka. Måste höja tillbaka mig till vg detta året.
Jag är sjukt hungrig men orkar inte gå ner och äta något. Haha men måste väl det innan jag dör. Skriver senare,
kramar

Guitar hero, here i come!



Hejsan.
Har hur ont i rumpan som helst! Haha, har suttit i gungstolen ett tag nu och jag får alltid ont då :p Trevligt för er att veta? Visst är det :) Har raderat massa filer på datorn nu. Musik och bilder, runt 500 st. Och ännu är jag inte klar. Men just nu orkar jag inte fortsätta utan gör det en annan dag när jag är rastlös. Ni förstår, min datorn har börjat bli riktitg seg. Var nog på tiden att börja rensa den.

Ska nog fixa mig lite och så och sen kolla buss till Meddi. Orkar inte sitta hemma längre. Och guitar hero väntar på mig hos han ;) Hoppas jag är bra idag för han har nog övat som en gris!
Detta får bli det sista inlägget för dagen, eftersom jag inte orkar skriva på Meddi's dator senare. Vi kommer ändå ha fullt upp med att spela :D
Vi hörs imorgon efter skolan, ha en bra kväll.
Kramar

Långt hår !!!!



Hej :)
Har precis vart nere och ätit lite mat. Det behövde jag. Har haft hur ont i magen som helst idag, men nu gick det faktist över. Tur det :) Finns inget att göra ju, tråkigt. Kanske borde kolla lite på internet efter fakta om anorexia nervosa. Ska vara klara med detta v4 och vi ska ha det bästa arbetet så det är bara att kämpa på ;) Men vi är ju 3 st så det går nog lätt och fort. Men fattar inte hur vi ska kunna vara 3 st på en uppsats. Kommer bli svårt att enas om hur vi ska skriva, haha.
Senare ska jag till Meddi, vi ska ha guitar hero match ;) Nej, men vi ska spela idag igen och fuskisen har suttit hemma och övat :o Men jag är bättre ändå, även om jag bara spelat de ungefär 2-3 gånger :)



Hahahah, bilderna är verkligen det fulaste jag sätt. Världens fjortisbilder och huuuur blek som helst! Men så var de då. Mitt hår, mitt hår! Jag nästan dör när jag kollar på bilder när jag hade långt hur. Visst är det skönt att ha kort hår, faktist. Men det finns ju inget finare än långt hår. Och man kan ju göra så himla mycket mer med långt hår än vad man kan med kort hår. Eller hur? Ångrar som fan att jag klippte av mig håret. Hur fan kunde jag :o Men nu vet jag iallafall att jag aldrig ska klippa av mig håret när jag väl har långt hår! Haha. Man får leva med sina misstag, eller hur? ;)

Nu ska ni få se hur duktig jag vart



Det tog sin lilla tid att städa på rummet! Plocka undan allt, dammsuga och allt. Ja, rätt jobbigt eftersom jag hade ont i magen under hela tiden städningen höll på. Men det fick gå, för städa på rummet var verkligen ett måste. Jag kan ju inte bara berätta för er hur duktig jag vart. Ni måste ju faktist få se det med egna ögon ;)





Okej, jag måste erkänna.. Det ser inte så farligt ut. Men hade ni vart här innan jag städade så hade ni fattat, det var mycket värre än det verkar ;)


Hemma från skolan, inte bra.



Hejsan allesammans. Allt bra?
Själv är det la sådär, har lite dåligt samvete faktist. Stannade nämligen hemma från skolan idag.. Jag som hade bestämt mig för att sköta skolan riktigt bra denna terminen! Jaja, en dag skadar väl kanske inte. Kommer inte ens ihåg när jag vaknade idag. Vaknade iallafall hemma hos Meddi ;) Spelade lite guitar hero innan jag stack hem. Mamma och pappa kom och hämtade mig efter de hade vart i stenungsund. Nu sitter jag i sängen med datorn och mitt rum ser verkligen förjävligt ut! Måste verkligen städa men orkar faktist inte det :p Men jag ska det.. Måste (a)
Jag skriver senare när jag har något roligt att skriva om, vilket jag aldrig har :D
Haha, puss

Sammanfattning av en bra Söndag



Jag ska ta och berätta lite om min Söndag faktist. Jag brukar hata Söndagar men denna var faktist mysig och bra :)
Som jag skrev igår så åkte jag till Julia. Fast inte riktigt direkt. Julia var hos sin moster och spelade wii så jag åkte hem till Meddi sålänge, skulle ju ändå dit och lämna hans laddare som han hade glömmt hemma hos mig. Så jag åkte dit, hälsade lite snabbt på hans farmor och farfar. Guud så pinsamt det var! Aldrig sätt de förut och så kan de ju såklart bara bosniska.. Jaja, jag och Meddi låg i hans soffa en stund och sen gick vi tillsammans hem till Julia. Eller, han skulle till Oliver så :) Jag och Julia satt lite vid datorn och så. Båda var sjukt sugna på chokladpudding så vi gick ner till Boström och köpte det och gjorde de när vi kom upp till Julia igen. Satt i vardagsrummet och kollade på tv. Först världens minsta man och sen top model 11. När chokladpuddingen var klar så åt vi det och sen kom Meddi så vi gick hem till han. Kollade på trollkarlens hemligheter, gud va enkla saker egentligen! Riktigt coolt att det är så enkelt när det ser ut som saker verkligen försvinner :p Jaja, sen spelade vi guitar hero, åt chips och drack cola ;) Haha. Jag ägde sönder Meddi! Och hans bror är ju skukt grym på guitar hero, jisses! Haha sen kollade vi på kill bill 2 och sen somnade vi. Runt 2 :o Trodde jag skulle dö när jag såg vad klockan var :p haha.
Mysig dag med mysiga personer, aldrig fel va? :)<3

Dagens outfit, haha!



Haha ja, vad ska man säga? Min första "dagens outfit", bara för en kul grej. Inte något som kommer upprepas varje dag, som på vissa andra bloggar ;)



Linne - gina tricot
T-shirt - cubus
Kofta - gina tricot
Sjal - gina tricot
Jeans - cubus

Haha, vilken blandning av affärer ;) Haha nä, men det funkar la. Hatar egentligen jeans. Men mina jeanstights la jag precis i tvätten :p
Detta var endast som tidsfördröjning. Har precis duschat så nu väntar jag på att åka till Julia, ska nämligen inte åka förän vid halv 5 då pappa ska köra mamma till jobbet. Så det är la bara att vänta. Ska föna håret och kanske sminka mig lite om jag orkar ;)

Något jag inte kommer missa ikväll är trollkarlens hemligheter, det är ju bara ett måste!
Vi hörs imorgon eftermiddag, puss på er

Till Julia snart



Hej igen!
Blev ingen frukost, haha mitt första mål på dagen blev istället middag. Usch, kanske inte skulle sovit så länge ändå. Klockan är redan 3 och jag sitter fortfarande och har inte klätt på mig eller något :p Ska in i duschen nu och sen fixa mig lite snabbt. Ska nämligen till Julia om en stund. Tur att jag har något att göra idag då, hade ju vart en riktigt seg dag annars. Får se om jag skriver senare för vet inte om jag ska sova hos Meddi idag. Men kommer det inget mer inlägg så vet ni att jag sover hos Meddi ;) Haha.

Ha det bra,
kramar

Godmorgon



Godmorgon :)
Klockan är snart kvart över 1 nu. Vaknade för 45 minuter sedan. Hur skönt som helst att sova länge! Fast somnade vid 2 ungefär så inte konstigt att jag sov lite längre än vanligt ;)
Har inte en aning om vad som händer idag faktist. Tror jag bara kommer ligga hemma. Men det är la skönt det med, haha. Nu ska jag ner och äta frukost :) Farmor och farfar är här också.
Vi hörs senare, kramar

Whats love got to do with it



Nej, nu ska jag hoppa i säng. Sitter nästan och sover här, hade ju vart något om jag vaknade imorgon och satt upp med datorn i knäet ;) Kollar fortfarande på filmen som går på 5an, whats love got to do with it har jag för mig att den heter. Orkar inte kolla heller x) Nä fy, mina ögon svider så nu ska jag stänga av datorn och bädda ner mig i sängen.
Hörs till morgonen, kramar

Sommaren 2009, kmr bli bäst!





Jag saknar sommaren. Jag längtar till sommaren!
Tänk att kunna gå med endast shorts och linne utomhus. Jag har svårt att fatta att man ens kan göra det, samma varje år. Kan inte förstå att man kan gå utan långbyxor och jacka, haha knäpp.
Allt som har med sommaren är bra, ärligt. Det måste nästan vara så. Iallafall när det är bra väder :) Tänk när man har sommarlov, man kan göra vad man vill. Ta mopparna till havet med de bästa, åka till liseberg, sola&bada i borydsjön och allt allt allt!
Jag undrar verkligen hur min sommar kommer se ut. Vad kommer jag göra? Kommer jag göra något jag aldrig gjort förr?
Hm, jadu. Sommaren kommer iallafall bli bra. Den kan inte bli något annat än bra! Får reda på vilket gymnasium jag kommit in på. Förhoppningsvis på det jag sökt som förstahandsval sen när man valt om.
Sommar 2009 säger jag bara!




Jobbigt att ta egna beslut?



Är det verkligen så jävla jobbigt att ta egna beslut? Kan du aldrig göra det du känner för istället för att alltid ha min åsikt!

Hej alla fina :)
Sitter just nu med Julia i min säng och snackar och kollar på tv :) Min dag har vart hur lugn som helst och det har vart hur skönt som helst också! Haha. Jag och Sofia åkte till Julia förut, gjorde hemgjord pizza tillsammans med Julia's mamma ;) Så åt vi det, hur gott som helst! Mums. Sen satt vi och snackade vid bordet och till efterrätt blev det semlekrans. Vi har verkligen gottat oss idag, hehe. Sen spelade vi kort, plump tror jag det hette. Spelade de senast när jag var i tyskland med Sofia, sommaren 2007 alltså. Det var kul, kom 3a ;) Sen åkte vi till Sofia, åt persikohalvor med grädde. Som jag sa, gottot oss hela dagen! Snackade och sen gick jag och Julia ner till mej. Så nu har vi bara suttit här i min lilla säng och snackat. Mysigt :)
Nu började det en film på tvn som jag har för mig är rätt bra, så den ska vi kika på.
Får se om jag har orken att skriva ett inlägg till sen, annars hörs vi imorgon :)
Puss på er


Snabbt inlägg-lite tid



Det har inte gått att logga in på bloggen på hela morgonen så därför har det inte kommit upp något inlägg än :) Klockan är nu snart halv 3 och jag ligger fortfarande i sängen. Eller nej, sitter faktist ;) Haha. Hinner inte skriva så mycket nu för jag måste sminka mig och sånt nu. Ska nämligen hem till Julia med Sofia. Vi ska göra pizza och sånt, gott va! :D
Vi hörs senare om jag har tiden till de, haha.
Kramar

Anorexia nervosa









Bilderna är tagna från google, alltså inga privatbilder!


Vilken medkänsla man får av bilderna. Kan ni förstå att det finns människor över hela världen som tycker det är snyggt och attraktivt att se ut på detta viset. Detta är en livshotande sjukdom, något som kan ta flera år att bli frisk från! Att man kan ta med människor med denna allvarliga sjukdom i en modevisning är helt sjukt enligt mig.
Har läst lite på internet, eftersom jag har som uppgift att göra en uppsats om just anorexia nervosa, och det är verkligen en allvarlig sjukdom. Jag har aldrig tänkt på denna sjukdomen på det sättet. Har aldrig känt någon med anorexi eller haft någon i min närhet med det heller. Vissa kan inte ta sig ifrån sjukdom. Hur mycket de än kämpar så har de skapat något slags anti mot mat. När man hör vissa säga "gud vad tjock jag är", när personen verkligen inte är det, så tänker man oftast "hur kan hon tycka det? eller vill hon bara ha uppmärksamhet?". Självklart har inte denna tanken bara att göra med anorexi, men det är en stor del av det. Anorexia nervosa drabbar oftast unga kvinnor, men även pojkar!
Jag tycker sjukt synd om de som inte kan ta sig ifrån denna sjukdomen, hur mycket de än kämpar så kan de inte. De svälter alltså ihjäl.. Vissa tar tom självmord för att de inte orkar med det längre. Känns hemkst att det inte finns någon bra sjukvård för denna sjukdomen. Visst finns det, men ingen direkt så. Läste på aftonbladet att vissa sätts in på psyket pga tvångsvård, men de får ingen bra vård där heller!
Det är hemskt alltså. Fyy...

Läst på internet, har egentligen ingen erfarenhet av denna sjukdomen.

Går dagen och nytt och fräscht



Hejsan :)
Nu har jag inte skrivit fören igår förmiddag, har alltså inte haft tilltång till någon dator. Eller jo, visst har jag haft det. Men Meddi's dator är inte den snabbaste! Haha.
Igår åkte jag till Edet, vilket jag skrev igår, men det blev inte riktigt som jag sa. Istället åkte jag med Sofia in mycket tidigare än vid 5. Åkte hem till Lina där vi åt lite, pirog och rostade mackor. Eve och Julia var också där :) Vi satt och snackade och de åt kladdkaka. Eftersom det var Lina's födelsedag, Grattis älskling, så tog jag och Lina oss en halkig promenad in till Edet och käkade glass, massa maränger, kolasås och dricka. Sen gick vi tillbaka, mina jeanstights var helt leriga när vi kom tbx. Inte det snyggaste jag sätt. Vi åt, blev hur mätta som helst! Sen gick vi hem till Eve en stund eftersom Lina och Emelie skulle dela ut lappa för fotbollen. Där kollade vi på gamla band, tex när jag dansade på eleganza. Haha, förfärligt måste jag säga! Meddi messade och sa att vi kunde komma till han där Thomas också var. Så jag Eve och Julia stack dit en stund. Sen gick dom men Thomas var kvar. Satt och snacka tills hans buss gick och sen kollade jag och Meddi på film, sen somnade vi. En bra dag, lugn dag.
 


Idag var det första dagen i skolan, det var helt okej. Inget trött alls när jag vaknade imorses! Hörde att klockan ringde och direkt kände jag mig klarvaken. Konstigt. Vi gick upp och duscha och åt frukost. Sen var det långt kvar tills vi skulle gå så vi låg i sängen i 30 min sen gick vi upp och fixade oss lite. Skolan var som sagt helt okej. På hemkunskapen ska vi göra ett arbete. Jag Eve och Sofia ska jobba tillsammans. En uppsatts och en redovisning om anorexia. 7orna ska få svara på frågor angående anorexia nervosa. Efter skolan gick jag med Julia hem. Var hur trött som helst och vi låg bara i sängen och snackade så var hur nära som helst på att somna. Sen gick vi till Emelie. Var där en stund och sen åkte jag hem.
Nu sitter jag här och har hur tråkigt som helst. Men måste erkänna att det känns skönt att vara hemma. Även om jag var hemma igår så känns det som det var länge sedan, haha.
Meddi kommer hit lite senare. Just nu är han i thn och spelar innebandy med några? Haha tönt :*
Kollar på let's dance gör jag också. Lite kul att blondinbella är med ju. Hon var faktist duktig för att inte ha dansat förut. Tycker inte hennes "klänning" var fin, men annars var det bra :)
Jag skriver senar, ska leta efter lite bilder till vårat skolarbete.
Puss på er

Nyår-bild, skillnad!






Första bilden är från nyår 2007/2008 och andra bilden är från detta nyår, alltså 2008/2009. Lite skillnad va? Den första bilden är så otroligt ful men jag hade typ inga bilder från de nyåret. Har en rosa paljett-cowboy hatt på mig, haha inget jag hade under kvällen bara så ni vet ;)

Träffa Julia idag



Nu är min mage proppfull av alla choklad-snäckor. Även om jag bara har ätit 4-5 så känns det som jag ätit 100. Man blir verkligen mätt av choklad! Ska hoppa in i duschen snart och fixa mig efter det. Ska nämligen fram till Edet med halv5 bussen, ska träffa Julia :) Sen blir det hem till älsklingen och sova där, som jag skrev förut.
Och självklart kom jag på nu att jag måste städa på rummet, bajs.. Men det går nog fort, måste packa väskan också. Men skolböcker! Usch, känns hemskt att veta att man måste gå upp vid 7 imorgon. Orkade inte ens gå upp vid 8 idag som jag egentligen skulle gjort, så jag inte skulle va så himla trött imorgon när jag ska gå upp. Men det kommer jag ju vara nu bara för det :p
Detta blir då sista inlägget för idag, om jag inte känner för att lägga upp något innan jag åker in till Edet ;) Blir säkert så.
Ha det bra så länge,
kramar Sini

Skaldjur



Godmorgon alla sköna!
Vaknade första gången vid 8 någongång, älsklingen skulle nämligen till skolan haha. Men sen somnade jag om till halv 11 ungefär. Låg kvar i sängen ungefär 5-10 min  sen steg jag upp för att färga lillasysters hår. Får väl se senare hur det blev. 2 paket räcker kanppt till henne bara för hon har så långt hår, hon kunde ju delat med sig lite. Mitt är så kort..
Om jag säger såhär.. Skolan börjar imorgon :o Fy vad jag inte längtar! Kommer inte kunna somna inatt och inte kunna gå upp ur sängen imorgon! Visst har jag en soft dag imorgon, mycket rast osv men vem vill till skolan ändå liksom? Sen måste jag plugga röven av mig denna terminen, sista nu innan gymnasiet och jag längtar inte! Har sökt nu, ska bara söka till trollhättan också men jag måste ha hjälp av Raine för jag fattar inte hur man ska göra :p Kommer bli så besvikne när jag inte kommer in på det jag vill. Men det blir nog bra ändå, får väl se vart jag hamnar till hösten ;) Kan inte tänka mig att det är sista terminen på fuxerna faktist, allt har gått så sjukt fort. Speciellt höstterminen i 9an, guuud! Måste höja mig minst 30p. Helst mer! Men vet inte om jag kan det..
Ska iallafall bli skönt att sluta vid 11 varje fredag (om 3 veckor). Fast det som är lite knasigt är att det går en buss 10.45 och en 12.45.. Inte direkt kul att vänta på den som går som går 12.45, då måste jag vänta 2 timmar.

Iallafall, just nu sitter jag och äter choklad snäckor :) Eller som Meddi kallar de, skaldjur! Hahah. Kollar på unga mödrar också, men det slutar om typ 4 min ;) Får se vad som händer idag. Ska iallafall till älsklingen ikväll och sova där :) Vi hörs senare.
Ha det bra, kramar

Trollhättan-baby



Hejsan :)
Följde med mamma och pappa till thn förut och handlade mat. Hade äran att köra vagnen och ha hand om scanern (stavning?), haha ;) Åkte till Meddi, men han skulle fixa med sin nya bäddsoffa så jag åkte hem igen. Nu är han här, har ätit kvällsmat och sånt så ska väl lägga oss och kolla på tvn eller något :) Han ska ju trotts allt till skolan imorgon haha. Nä nu får jag dra mig och vara lite social med min älskling. Vi hörs imorgon.
Ha det superbra,
kramar


Städat garderob



Puuh! Äntligen klar med garderoben. Slängde bara ett par förstörda tights och 2 fula linnen :o Blir aldrig att jag slänger något när jag rensar garderoben. Tänker hela tiden "den kan man ha och sova i", "de kan va bra om man ska klä ut sig" haha såna saker. Så inget blir slängt liksom.. Men det är okej ändå ;) Märkte att jag har massa saker som jag använde hela tin förr men aldrig mer :o Glömt av att jag har det, haha.
Nu ska ni allt få se hur duktig jag har vart! :D

 
Före

Efter





Har typ 1000 pyjamas och jag fattar inte själv varför jag har kvar dem. Sover aldrig i de ändå, haha. Lite skillnad iallafall? Fixade tom tros-och strumplådorna! Inte dåligt va?

Hade tänkt att hoppa in i duschen nu, eller om en stund. Haha har ingen ork men måste verkligen! Kanske blir till att vara med Julia och Lina lite senare när mamma och pappa har kommit hem, behöver pengar så måst vänta -.- :p Nu ska jag iallafall ta mig en macka som jag egentligen skulle gjort för någon timma sedan. Magen kurrar som en katt!
Ha en bra dag, kramar

Trettondagscupen-bilder



Bilder från cupen igår;




Mina snygga vänner, Eve och Lina ;) haha





Ingen bra bild, ingen blixt på. Här skulle de spela finalmatchen




Blev inte så många bilder men det räcker väl ;)
Blir inte så mycket bilder på min blogg.. Kanske lite tråkigt men eftersom min lillasyster har växt fast vid kameran så är den aldrig ledig. Haha.
Blev inget frukost för min del, ett glas oboy och ett glas saft blev det istället. Haha :) Nu ska jag börja rensa min garderob, får se hur mycket som ska slängas. Inte så mycket tror jag men en del x) Skriver när jag är klar.
Puss

Trettondagscupen hela dagen igår



Hade ingen tid överhuvudtaget till att skriva ett inlägg igår. Vaknade hos älsklingen igår och åkte direkt därifrån till thn med Eve och Lina. Vi skulle kolla på älsklingen och hans lag när de spelade fotboll. Kom dit vid halv 10 och gick därifrån halv 8. Så 10 timmar att sitta på rumpan var ju ingen höjdare, men det var kul ändå. De kom till final, men vann tyvärr ej så de kom 2:a. Riktigt bra ändå :) Vid 10 i 10 tog jag Eve och Lina bussen hem igen. Väl framme i Edet åt jag och Eve pizza med Meddi och Thomas. Sen sov jag hos Meddi, han somnade typ direkt. Sötnos!

Idag ska jag inte göra något alls faktist. Lovade Meddi att komma till han senare ikväll, men klockan är inte ens 12 än så jag har ju många timmar på mig att hitta på något. Städa på mitt rum, som inte ens är stökigt/smutsigt, ska jag göra iallafall. Rensa garderoben behövs verkligen! Men nu ska jag ner och ta mig lite frukost och något gott att dricka, är hur turstig som helst.
Lägger in bilder från cupen igår efter frukosten.
Pussar

Ledsen, besvik...



Ledsen, besviken, sårad, arg, uttråkad..
Kan det bli värre? Sen att jag har huvudvärk gör saken inte bättre. Länge sen jag kände allt detta på samma gång. Svårt att förklara, känner mig inte speciellt bra.
Nu tänker säkert de flesta "men gud, ofta hon skriver om sånt här i sin blogg" men ja, det gör jag. Min blogg handlar om mig och mitt liv. Detta tillhör mitt liv så varför ska det inte stå med.
Det enda jag vill är att träffa dig.
Fy säger jag bara.
Min kväll har vart hur dålig som helst, därför önskar jag er en bra kväll. Sista inlägget för idag.
Kram på er

Lista



MITT 2008

ANTAL
underkända ämnen: 1
byten av skola: inga
hål i tänderna: inga
brutna ben: inga
ambulansturer: ingen
självmordsförsök: inga
stilbyten: inga


VÄNNER & KÄRLEK

Nya vänner: ja
Pojk/flickvänner i år: 1
Har du kysst någon? ja
Kysst någon av samma kön? ja
Har du dumpat någon?: nej
Blivit dumpad?: ja
Har du svikit några?: har jag nog
Blivit utnyttjad?: ja
Har någon sagt ;Jag älskar dig; till dig?: ja


NÖJE & FRITID
Hemskaste fyllan: ingen har vart direkt hemsk ;)
Nya hobbys/intressen: inga tror jag väl
Konserter jag har varit på: inga


BRA OCH DÅLIGA TIDER

Hur bra har du mått i år på en skala 1-5? 4
Har du skrattat så mycket så du ramlat omkull? ja
Eller kissat på dig? haha ja!
gråtit mer än 5 gånger? dubbla det med 1000 typ
funderat på att ta ditt liv?: nä
varit på begravning i år?: ja
förlorat en/flera vänner?: nej

BÄSTA

Strulet: jadu
Låt: adore you kommer alltid vara bäst, den påminner om så mycket!
Film: bring it on
Konserten: -
Maten: kinamat
Vännerna: alla är så sjukt bra! men julia är ju bästavän
Sport: -
Köp: vet inte


Du sårar mig



Jag mådde dåligt. Du visste det, du försökte hjälpa mig. Det tog ett bra tag innan jag ens försökte tänka bättre tankar. Tillslut började det bli bättre, jag kände mig värd något. Kände att jag var älskad. Det blev bättre, allt blev bättre. Jag mådde bra, underbart bra. Det var du som fick mig att må bra, hade aldrig klarat det utan dig och du vet att det är din förtjänst att jag började må så bra. Nu vet jag inte vad som händer. Trodde du att det räckte med att jag skulle må bra ett tag bara, sen skulle jag aldrig kunna falla tillbaka till de dåliga perioderna? Då hade du riktigt fel. Det har blivit precis som förut. Inte lika farligt, men om detta fortsätter så tar det inte många dagar innan jag är där igen. Och jag är inte säkert på att jag orkar ta mig därifrån igen. Du tror säkert att jag överdriver, det får du gärna tro, inga problem för mig. Men det var så illa, så illa. Jag mådde verkligen hur dåligt som helst, det gick nog inte en kväll utan att jag grät mig till sömns. Om jag bara kunde berätta, orkade berätta för alla hur jag mådde. Inte en enda person vet hur jag mådde. Det var delvis mitt fel att jag mådde som jag gjorde eftersom det var pga saker jag gjort. Men denna gången, denna gången är det inte i närheten av mitt eget fel. Kan inte se någon anledning till att det skulle vara mitt fel. Förstår bara inte varför du gör detta mot mig. Om du älskar mig, så slutar du. Så jag lär märka. För jag vill inte ha det såhär, jag vill inte falla tillbaka! Snälla, sluta..
Jag vet att du kommer läsa detta. Så snälla, vad tänker du med? Jag säger åt det att sluta om du inte vill se mig där igen. Varför fortsätter du då? Ärligt. Du sårar mig så jävla djupt. Men det kanske inte betyder något för dig?

JAG HATAR



Hur orkar du? Hur fan orkar du hålla på såhär? Varenda jävla dag! Du skyller allt på mig, allt är alltid mitt fel! Hur tror du jag mår av detta? Jag börjar falla tillbaka till det gamla men du förstår inte det, du vill inte förstå det! Mår du bra av att stampa på mig på det viset du gör? Är det därför du håller på såhär?
Jag fattar inte. Vad får du ut av detta? Inte ett skit ärligt talat. En Mikaela som mår skit varenda dag? Det är nog det enda. Hoppas du mår bra av detta, för det gör inte jag!
Sen, denna gången var det ditt fel! Hur fan kan du få det till mitt fel!? Fyfan assa..
Tänk efter en gång till, jag ber dej. Jag säger att jag börjar falla tillbaka till så jag mådde för ett tag sen, och jag är redan en bra bit påvägen. Är det de du vill? Tänk såhär då, då är det ditt fel. Ditt jävla fel!

Sur och grinig blir jag!



Hejsan,
sitter här i min säng med datorn och har ont i ryggen. Har precis ätit mat, korv med pommes och sallad till det. Gott. Blir inte att kolla på film idag, jag har en tråkig pojkvän. Men så är det, alla kan ju inte vara roliga..
Så nu ska jag sitta hemma hela kvällen och sura och kolla på bring it on. Enda höjdpunkten på kvällen. Jag som såg fram emot att göra något ikväll, fan då!
Nu ska jag inte sitta här och tjöta och vara sur. Bättre jag inte skriver över huvudtaget, återkommer när humöret är på topp.
Ha det bra sålänge,
kram på er

Senare-bring it on!!



Kan ni gissa om jag är glad eller? Haha skulle kolla vad filmen jag kollar på heter för jag skulle skriva det här, gick in på tv.nu och det första jag såg var bring it on-all or nothing! Haha åh så lycklig jag blev. Nej men seriöst, älskar bring it on filmerna, hur bra som helst! Den kommer klockan 17.00 så det blir att kolla på den då :) Det jag egentligen skulle berätta var att jag sitter och kollar på jump in just nu. Känns som en typisk film som skulle ha gjort nyligen. Typ som high school musical, fast inte handlar om samma sak :p Men den går allt att kolla på :) Ska väl snart göra mig i ordning så jag är klar. Sitter just nu i mina jeans tights och min skoltröja, hehe.
Finns inte så mycket att skriva för denna dagen har knappt börjat för mig, och ni som läser vet ju vad min blogg handlar om. Haha, mej och min vardag ;) Är ju inte så intressant av mig, har inga egna tankar osv. Hahah. Men det får gå ändå, är ju inte direkt så att det är viktigt att någon läser min blogg. Jag gör detta för att jag tycker det är roligt :) Skönt att kunna skriva av sig, allt man gjort osv!
Hoppas ni iallafall får en bra dag, pussar :)

Tyskland resan -07



Sitter och kollar på bilder från sommaren 2007 och då jag var med Sofia och hennes familj i tyskland. Det var verkligen en underbar sommar. Vi hade hur kul som helst i tyskland, något jag aldrig glömmer.
Så här kommer lite bilder;


Någon av de första dagarna var vi på hansa park, se den söta valen!

Kvällarna var bäst. Kvällspromenader, pizza, våra tyska vänner ;)


När det var klar himel och varmt var vi nere vid havet och sola och badade.


En dag hyrde vi cyklar för en hel dag och cyklade in till stan. Åt på glasscafé, godaste glassen jag någonsin ätit! Provade hattar, var inne i en blomsteraffär osv.



På kvällarna satt vi vid bänkarna vid standen. Hur mysigt som helst

Gud vad jag saknar tyskland, någon av det roligaste jag har gjort i mitt liv. Med min äldsta kompis också, kunde inte blivit bättre.

Spelkväll =)



Hejsan :)
Hade ingen tid till att skriva ett inlägg igår på kvällen, så det får bli att jag skriver om igårkväll nu. För er som är lite nyfikna på våran spelkväll!
Eve och Julia kom hit ungefär 1 timma innan Vickan kom. Satt och snacka och åt choklad. När Vickan kom gick vi ner och blandade dipp och började spela helt hysteriskt. Ett sjukt kul spel som jag bara inte ville sluta spela! Men tråkiga som dom var så spelade vi inte så länge, och första omgången var Julia inte med, hahahah så jävla dålig förlorare! Sjukt. Spelet gick ut på att en skulle ta en bricka (fanns en påse med jättemånga brickor i med olika ord på). De övriga spelarna skulle gå runt på en barna och försöka lista ut vad det är för ord. På barnan finns olika rutar, det kan tex stå; smak, doft, antal bokstäver, form osv osv. Då ska den med brickan förklara ordet. (kan vara drottningen, telefon, dator, apelsin. vad som helst) Men under spelet får man tvångkort som måste hållas under hela spelet. Bryter man detta får den som såg att man bröt det gå fram ett steg. Det kan vara att man ska klia sig på armbågen hela tiden, kalla alla för Börje, säga "varför har du stulit min dator!?" innan du ska säga någon varje gång. Såna sjuka saker kan man få, haha! Försten till mål!
Tror ni fattar lite iallafall? Det är iallafall hur kul som helst :) Hade iallafall hur kul som helst när vi spelade. Eve dreglade och mamma sprutade dricka överallt och fick det i ögat! Haha så dumma är dom. Kvällen slutade med att Eve och Vickan sov över. La oss runt 1 någon gång och snackade till lite efter 3. En bra kväll, kärlek till er :)

Vakande och åt frukost, rostad macka och kokt ägg! Sen åkte de hem och nu sitter jag här. Ska fixa mig om en stund. Blir nog att kolla på film senare med Meddi, Eve och Thomas. Om Meddi går med på det :)
Skriver senare hur kvällen ser ut.
Ha det bra, kramar

Trollhättan med pinglorna



Hejsan :p
Inatt sov älsklingen här, va vaknade till ungefär 2 någon gång för vi kunde verkligen inte somna. Lite jobbigt eftersom Meddi skulle ha cup på morgon hehe. Men så bestämde vi oss för att försöka sova, och jag slog vad om att  vi skulle somna inom 10 min, klart så gjorde vi det också ;) Gick upp med han vid kvart över 6 för att äta frukost, buse! Var helt död och längtade bara tillbaka till sängen igen! Sen när han åkte somande jag om till 10 igen. Duschade och fixade mig lite snabbt sen åkte jag Julia och Eve till trollhättan, fick skjuts med Eve's pappa som tur var haha :) Kollade runt i affärer och käkade på donken. Blev 2 cheesburgare och en cola mums! Vid halv 3 åkte vi in till stan och kollade lite där sen tog vi bussen hem.
Det jag köpte var;
-liten svart väska [cubus
-hårspänne silver/glitter [cubus
-stor svart t-shirt [cubus
-lång vit t-shirt [cubus
-chockrosa spetstrosor [gina
-röda spetstrosor [gina
-röd t-shirt [gina
Julia och Eve kommer hit lite senare + Vickan också. Ska spela spel och kanske dricka lite.. Får se hur jag gör med det, har inget lust för det just nu iallafall :) Men spela spel kommer bli toppen, Eve hade tydligen ett jätteroligt spel så det blir nog bra. Ska packa upp min grejer som jag köpte och sen får jag se vad som händer tills de andra kommer :)
Vi säger så sålänge,
ha en bra dag ♥


Fredag



Hej :)
Har suttit och försökt med en annan design, som jag sa, men det gick inget vidare. Gick inte byta färg på allt? Konstigt.. Så jag sket i det, får göra det en annan dag då jag har mer ork till det. Sitter och kollar på hell's kitchen just nu. Tycker inte det är bra överhuvudtaget, men finns inte så mycket mer att kolla på. Fattar inte hur han orkar skrika, gapa och säga taskiga saker hela tiden. Hade jag fått höra att jag är värdelös 400 gånger på några timmar hade jag sparkat huvudet av honom. Haha :) Har suttit hela dagen och installerat något program på datorn och när jag väl ska börja använda de så fattar jag inte ett skit, haha denna dagen har inte vart bra..
Ätit mat har jag också gjort under denna tiden som jag inte skrivit. Har verkligen inte matlust och vet inte varför. Igår åt jag bara kinamat och idag har jag bara ätit lite makaroner och köttfärssås. Men dricker gör jag iallafall, haha måste ju få slut på mina drickor som står här på rummet! ;)
Nu ska jag stänga ner detta och städa lite på rummet.
Ha det bra, kramar


Gammal bild, haha usch! Men saknar mitt långa hår

God eftermiddag



God eftermiddag. Eller är det fortfarande förmiddag? :)
Vaknade vid 14.15 idag. Väldigt sent för att vara mig! Vaknar aldrig senare än 12 annars :p Men det var skönt, förutom att det känns som man sovit bort halva dagen. Idag händer det nog inget speciellt. Får inget svar på mina sms från Meddi så han surar väl på mig fortfarande :( Ska försöka fixa lite på min blogg också, så det kommer ju ta tid! Men vill fixa så rubriken inte kommer vid min header. Får se om det går, är ju inte så bra på detta med design. Haha.
Vi hörs senare :)
Ha det bra, kramar


Sällan man blir överraskad..



Överraskningar är ju alltid kul, det är ju meningen så. Visst kan överraskningar vara dåliga också, men nu syftar jag på överraskningar som en person/personer gör för en, något bra. Det är inte så vanligt va? Att man blir överraskad. Känns som det borde förekomma lite oftar iallafall, för de flesta tycker ju faktist det är kul med det. Själv har jag aldrig blivit riktigt överraskad. Lite tråkigt faktist. Jag menar, jag har ju ändå fyllt år 15 gånger (a) Haha, nä men menar inget så dumt men visst måste ni hålla med om att en riktig överraskning någon gång hade vart kul? Har själv heller aldrig överraskat någon, aldrig haft tanken faktist. Kanske borde göra det någon gång.. Har ju massa vänner som fyller år nu i början av året. Ni som läser detta nu, kanske det är dej vi överraskar? ;) Hehe.
Jag vill ha en överraskning nu, nu, nu!
Hade ju vart en bra början på året också.
Nä, nu ska jag ligga och fundera ut en bra överraskning till någon! Godnatt sötnosar

Godnatt nattmänniskor




Bild från julafton, tog en paus för vila  ^^

Godnatt :)
haha visst låter det konstigt att säga så? Godnatt.. Jag menar att man säger ju goddag, alltså måste man säga godnatt när man ska hälsa och det är natt? Hehe, sitter och kollar på tvn som jag har gjort hela dagen. Lite tråkigt att inte ha haft något att göra men det har ändå vart rätt skönt. Klockan är snart 3 och jag brukar verkligen inte vara uppe såhär sent, speciellt inte när jag är själv. Men idag blev det bara så, vet inte ens vad jag har gjort? Kollat på ellinorak's blogg, på gamla inlägg där hon gjort egna grejer osv. Kul att se faktist :D
Men nu ska jag faktist lägga mig och sova, har en sur pojkvän som jag måste skriva till också, attans.. Men det fixar sig, det är ju trots allt våran 5 månaders dag och då vill man knappast ha en suris till pojkvän, nix!
Vi hörs till morran, eller förmiddagen. Vaknar nog ganska sent.
Ha det bra och sov gott, ni som ännu inte lagt er!

5 månader idag



Mikaela Sinipuro ♥ Almedin Besic


Älskling, idag har vi vart tillsammans hela 5 månader. Det är egentligen inte mycket alls, men det spelar ingen roll. Du har visat din kärlek till mig i över 1 år nu, det känns helt fantastiskt. Du är den killen man drömmer om. Så många gånger du förlåtit mig, det är jag evigt tacksam för. Du är det bästa som har hänt mig och jag skulle aldrig göra något för att såra dig. 5 månader idag, och många mer ska det bli! Eller hur älskling?
Vill kunna förklara för dig hur mycket du betyder för mig, för jag tror inte du riktigt fattar det. Men det går inte, det går verkligen inte. Det är helt otroligt, du betyder så sjuk mycket. Hoppas du vet om det,
finaste på jorden!
Jag älskar dig, det kommer jag alltid göra, vad som än händer så kommer du alltid ha en stor plats i mitt hjärta. Föralltid din

Halsont



HejsanSvejsan =)

Jag har tråkigt.. Riktigt tråkigt! Finns inte ett skit att göra. Har som jag sa innan målat lite nu, har inget fantasi så kan inte måla mer. Haha. Ont i halsen har jag också, gör ont när jag sväljer. Kände att jag hade ont på tungan, lång bak, härromdan. Är la säkert en blåsa eller något, och nu har jag ont i halsen. Inget bra direkt.
Har kollat på the day after tomorrow precis. Har sätt den flera gånger innan men den är lika bra varje gång. Tänk så händer det på riktigt, det är ju helt sjukt? För er som inte sätt den så uppstår massa orkaner och sen täcks hela stan av vatten som blir till is.. Iallafall, ska lägga mig i sängen igen och se om det går någon mer bra film.
På lördag blir det tjej kväll hemma hos mej ;) Med Vickan, Eve och kanske Julia. Det blir bra som fan, får se vad vi gör mer. Vickan sover nog här då med.
Ha det bra, får se om jag skriver mer senare.
Pussar

Tacochips, dricka och måla



Hej för tredje gången idag :)
Sitter och smockar i mig massa tacochips och dricker massor dricka. Har 5 drickor på rummet, och en som snart är slut. haha, dricka för hela året nästan! Ritar gör jag också, så sjukt kul! Haha länge sen jag gjorde det, har aldrig tid längre :) Inte för att jag är duktig, men det spelar ingen roll för det är så sjukt kul :) Har gjort två val på indranet nu också. Behöver en kod för att kunna söka upp till thn också, så den måste jag hämta hos Raine. Vet att jag ska göra två val till iallafall, sen kanske det blir något mer. Får se hur det blir med det :) Har 29 dagar på mej nu (a)
Ska fortsätta måla nu, hihi.
Pussar

Kinamat och slappdag



God kväll alla bakis-människor!
Anatar att de flesta har haft en trevlig nyår? :) Själv hade jag en underbar kväll med de bästa. Skrev ju nyss om det i inlägget innan så ja. Vaknade vid 12 någon gång hemma hos Meddi. Mådde toppen som tur var, riktigt trött bara! Igår bestämde vi att vi skulle äta något gott idag så vi bestämde oss för att äta kinamat. Ubergott! Så jag, Meddi, Julia, Miike, Vickan och Jenta satt i Julia's vardagsrum och käkade oss proppmätta. Iallfall jag :) Sen låg vi i soffen undefär 1 timma och vilade maten sen drog jag och Meddi hem till mej. Åkte med moster hem. Så kollade vi på film och låg i sängen till 6. Sen skulle han hem och nu sitter jag här. En lugn dag som sagt, skönt det.
Tänkte söka till gymnasium idag, nu.. Eftersom man ändå kan ändra så, tror jag har bestämt mig nu iallafall (a) Får se om jag vågar, haha är så nervös inför detta! Kommer bli så besviken om jag inte kommer in på de jag väljer som 1 & 2.. Men sånt är livet, haha.
Vi hörs senare :)
Ha det bra, kramar

Sammanfattning från nyår



Nyår 2008/2009, vad ska man säga? Så sjukt bra så det inte är sant. Hade en toppen kväll med de mest underbaraste. Det hela började med att man fixade sig då, såklart. Tripplade håret på lillasyster, migsjälv, Julia, Zara och mamma. Haha -.- Vid 3 ungefär gick jag och Julia upp till Sofia. Börjde med maten och efterrätten eftersom den skulle va i kylen 1 timma. Blev lite misstag med efterrätten om man ska säga så, haha. Man skulle ha i VISPAD vispgrädde, men det glömde jag av och hällde i den utan att ha vispat den. Hehe inte så värst gott, starkt som fan va det sen när vi skulle äta de. Så alla slängde de (a) Maten var god iallafall, mums! Drog ner till mej för att börja dricka lite smått ;) Satt på mitt lilla rum och hade det trevligt hehe. Vid 6 tog vi alla bussen in till Edet för att dra hem till Rasmus på fest. Var inte speciellt många där i början men sen när alla hade kommit, då va det folk kan jag lova. Haha. Var där några timmar, riktigt kul var det. Körde öl spelet osv. Sen skulle alla plötsligt dra hem till Marcus Högman, men ingen fick tydligen inte komma in för Hanna? Haha, orka henne! :) Mötte även Meddi en sväng :) Eftersom vi inte fick komma in någonstans så tog jag och Vickan bussen hem till mej igen. Tog oss lite käk, eller mycket, och sen drog vi ner till Rickard, där det också var fest, en stund. Va där en stund med Vicki och Jossan. Haha, när vi skulle gå så hittade jag först bara en sko. Tog tid innan jag hittade den. Haha sen hittade jag fan inte min jacka så det tog år och dar innan jag kom på att jag hade lagt ner den i väskan. :p Smart som man är! Sen massa som jag inte orkar skriva. Jag och Vickan hamnade iallafall i mitt kök med mamma och lillasyster vid 1 typ. Sen vid halv 2 tog vi bussen in till Edet igen för jag skulle hem till Meddi och Vickan hem! Haha, så bra dag alltså!




Blev tyvärr bara tråkiga mobilbilder, som förra året, men bättre än inget.
Men som jag sa innan, denna nyår skulle aldrig kunna slå förra årets nyår! Och det gjorde den inte heller. Hade denna nyår slutat lite bättre så kanske, kanske den hade vart bättre. Men nu blev det inte så.
Tack för en underbar kväll allesammans.