Spelkväll =)



Hejsan :)
Hade ingen tid till att skriva ett inlägg igår på kvällen, så det får bli att jag skriver om igårkväll nu. För er som är lite nyfikna på våran spelkväll!
Eve och Julia kom hit ungefär 1 timma innan Vickan kom. Satt och snacka och åt choklad. När Vickan kom gick vi ner och blandade dipp och började spela helt hysteriskt. Ett sjukt kul spel som jag bara inte ville sluta spela! Men tråkiga som dom var så spelade vi inte så länge, och första omgången var Julia inte med, hahahah så jävla dålig förlorare! Sjukt. Spelet gick ut på att en skulle ta en bricka (fanns en påse med jättemånga brickor i med olika ord på). De övriga spelarna skulle gå runt på en barna och försöka lista ut vad det är för ord. På barnan finns olika rutar, det kan tex stå; smak, doft, antal bokstäver, form osv osv. Då ska den med brickan förklara ordet. (kan vara drottningen, telefon, dator, apelsin. vad som helst) Men under spelet får man tvångkort som måste hållas under hela spelet. Bryter man detta får den som såg att man bröt det gå fram ett steg. Det kan vara att man ska klia sig på armbågen hela tiden, kalla alla för Börje, säga "varför har du stulit min dator!?" innan du ska säga någon varje gång. Såna sjuka saker kan man få, haha! Försten till mål!
Tror ni fattar lite iallafall? Det är iallafall hur kul som helst :) Hade iallafall hur kul som helst när vi spelade. Eve dreglade och mamma sprutade dricka överallt och fick det i ögat! Haha så dumma är dom. Kvällen slutade med att Eve och Vickan sov över. La oss runt 1 någon gång och snackade till lite efter 3. En bra kväll, kärlek till er :)

Vakande och åt frukost, rostad macka och kokt ägg! Sen åkte de hem och nu sitter jag här. Ska fixa mig om en stund. Blir nog att kolla på film senare med Meddi, Eve och Thomas. Om Meddi går med på det :)
Skriver senare hur kvällen ser ut.
Ha det bra, kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback