Åska

Hejsan :)
Älsklingen kom ju hit förut så tog vi moppen ner till sjön. Rodde ut med båten och hade det lite mysigt :) Det var riktigt varmt och vi svettades som grisar. Haha, jag vågade inte bada från båten och då skulle ju självklart inte Meddi heller bada. Fjant :)

Har legat i sängen en stund nu och läst lite i en engelskbok. Det har åskat lite också.
Ska ta och byta om snabbt nu och sen gå ner till bussen. Ska nämligen hem till älsklingen :)
Ha det bra, kramar


Sjön med älsklingen


tyskland -07

Nu ska jag packa badväskan och sen vänta på älsklingen! Ska ro ut med båten, jag och han ;) Ska bli skönt att ta sej ett dopp! Jag är ju dövarm! Blir väl inte så jätte länge eftersom han skulle träna sen men en stund iallafall :)
Är dö hungrig så ska ta något att äta innan vi åker ner.

JAG Smälter bort!

Hejsan :)
Jag har inte orkat uppdatera, eller något överhuvudtaget, idag. Det är så varmt så jag tror jag dör snart. Svettas som en gris, men ändå orkar jag inte lägga mej i solen idag igen. Jag brände mina axlar igår vid havet! Så därför har jag sovit sjukt dåligt inatt och varit sur när jag blev väckt mitt i natten. Förlåt älskling! Men sånt är livet, jag får väl skylla mig själv antar jag.

Just nu sitter jag i mitt stekheta rum och håller på att smälta bort. Ska ta en vattenflaska och sätta mig i skuggan på baksidan. Släppa ut lillan lite också, stackarn får ju inte vara ute själv när vi andra inte är där ute. En katt har nämligen försökt ta henne flera gånger..

Men ha en skön och varm dag, kramar

Anfasteröd, Borydsjön & Ryrsjön - igår

Igår blev det ingen uppdatering. Vi drog ju iväg till havet :)
Blev lite krångel och vissa kunde inte åka med osv, men det hindrade inte oss från att ha kul :) Va där ute nästan hela dagen. Badade, solade, fikade osv. Mycket mysigt :) När vi kände att det räckte för oss (och jag fått mina axlar brända) så åkte vi hem. Jag och sofia åkte hem till oss och packade om väskan, åt lite mat och så och sen åkte vi tillbaka. Åkte upp till Borydsjön och badade och tog det lugnt. Sen åkte vi till Ryrsjön och rodde ut med båten. Haha, snygga va vi nog! Fikade lite på båten och hade det trevligt. Sen åkte jag hem och älsklingen kom.

En riktigt trevlig dag med mycket sol och bad :) Men jag klagar inte!

Ryrsjön, Borydsjön osv

God kväll mina kära ;)
Har inte blivit så mycket skrivet idag, menmen. Cyklade ner till sjön med Sofia förut. Låg på bryggan och stekte och sen kom Salle. Vi käkade lite popcorn, pringles och choklad. Haha hamburgare av de gjorde vi också ;) Älsklingen kom en liten stund också :)
Efter de cyklade vi hem och lämnade cyklarna och tog mopparna till Borydsjön där jag tog första toppet för iår ;) Gött var det faktist, fast lite kallt. Sen har vi bara vart ute, vart på pizzerian, hos Rasmus och lite så.

Kom precis hem och väntar på Meddi nu :)
Imorgon blir det havet med en del människor, vi blir väl runt 13st skulle jag tro :) Mysigt! Sola och bada hela dagen, inte dåligt. Så imorgon blir det heller inte så mycket skrivet skulle jag tro.
Sitter ju inte frivilligt inne när det är fint väder ute.

Men ha det bra, ska ta och lägga mej och vänta på Meddi nu :)
Kramar

S ö n d a g

Hejsanhejsan :)
Blev inte något inlägg överhuvudtaget igår. Jag åkte nämligen till Göteborg igår med Vickan&Eve. Fick köpte mej ett par shorts och en kortärmad kofta typ(?) på rean och en tunika typ :) Allt gick i rosa, haha. Men varför klaga, jag har ju knappt något som är rosa så :) Vi tog 10över5 bussen hem och jag åkte direkt till Edet. Vi mötte upp Emelie och gick och köpte jordgubbar och glass som vi sen åt ute hemma hos Eve. Satt ute och åt en massa jordgubbar och glass ett bra tag och sen gick vi in och kollade på en film. Riktigt bra. Sen tog vi oss en liten promenad ner till Edet och sen tillbaka. Då satte vi oss ute igen och åt smörgåsrån och hade det mysigt :) Jag och Emelie gick hem vid halv 12 och då gick jag till Meddi.
Riktigt jobbig kväll..
Vaknade idag och låg i sängen länge. Sen åt vi frukost och myste innan han körde hem mej :)

Har legat ute och solat en liten stund och nu ska jag fixa mig lite (läs ta på mig) för jag ska iväg och bada med Sofia&Salle:) Första doppet iår blir det för min del! :D Haha.

Ha en härlig dag, kramar


H u n g r i g

Usch va hungrig jag är! Har inte ätit någon middag kom jag på nu. Smart! (y)
Ska iallafall stänga av datorn och vänta på att Meddi ska komma hit. Hoppas han kommer iallafall..
Ha det bra, får se om det blir något inlägg överhuvud taget imorgon. Ska till Göteborg osv. Kramar

Sötaste kaninerna har jag!


Nu har jag precis städat
klart mitt übersmutsiga rum. Det var verkligen ofräscht! Så jag var ju bara tvungen att städa det, perfekt nu tills älsklingen kommer. Så slipper han se allt det ofräscha ;) Haha.
Jag har också precis vart ute med lillasyster och kaninerna. Den lille är bara så sjukt söt! Ena öran står rakt upp hela tiden och ena ligger. Sjukt söt! :) Fast Gräddnos är ju också söt såklart! Hon är som en bebis typ, haha. Tam som in i röven. Och då menar jag inte tam som en vanlig kanin utan hon känns speciell :p Haha fjant, jag vet.

Duschade ju för en stund sen och nu är jag skit varm igen -.-

Varmt varmt varmt


snygging bild! ;)

Usch va varmt det är i mitt rum!
Jag sitter här med ett glas cola framför datorn. Har fixat till bloggen, haha inte direkt nice men det duger. Detta suger ändå! ;)
Har också hunnit stryka en klänning som jag tänkte ta på mig imorgon när vi åker till Göteborg. Vill ju inte ha på mig något varmt eftersom det ska vara fint väder imorgon också. Ska till Göteborg med Vickan, Eve och Casandra så det blir nog toppen! :) Ska kolla efter en bikini.. Behöver verkligen en ny!

Ska sätta på tvn och lägga mej i sängen nu. Jag måste verkligen vara världens tråkigaste människa. Ligga inne när det är fint väder. Haha!
Men ha det bra.. Kramar

R ööö d

Varför blir jag röd när jag solar? Jag låg bara ute i 30 min (15 på varje sida) och jag har redan röda armar. Brukar ju inte bli speciellt röd..
Gräddnos gjorde mej iallafall sällskap på filten. Klappade henne en stund och sen hade jag kaninhår över allt! Jobbigt värre.

Jag sitter här och funderar på om jag ska sola mer eller inte. Känns som färgen räcker för tillfället. Men vafan ska jag göra då !? Hahah. Jobbigt att bo här jag bor, finns ju inte ett skit att göra. Och för varmt för en promenad är det.

Jaja, vi får väl se vart jag hamnar.

G o d m o r g o n

Godmorgon :)
Vaknade av att älsklingen ringde och väckte mej. Haha klockan var kvart över 12. Hur lyckas jag sova så länge? :o Fast somnade ifs vid 2 igår..
Har precis vart nere och ätit en macka och pratat lite med syster och hennes kompis. Jag och min lillasyster hade drömmt samma sak idag, hahaha! Ganska konstigt för det var ju inget direkt vanligt :p

Nu ska jag ta på mig bikini och gå ut och sola i det varma vädret. Va tvungen att vila min röda hur en dag och det gjorde jag ju igår så nu är det bara att gå ut igen! :)
Ha en toppen dag, kramar


Idag kommer han hem! :)


♥♥♥

Jag har en pojkvän som gör mig lycklig. Han får mig att må bra, varje dag.
Jag behandlade honom inte som han förtjänade att behandlas innan vi blev seriösa med varandra. Jag brydde mej inte om hans känslor för mig. Jag svek honom flera gånger om. Idag vet jag inte vad jag tänkte med just då. Det var ett oerhört stort misstag. Men han stannade kvar. Han stannade kvar och fortsatte visa sin kärlek till mig. Han kämpade för mig. Idag är jag tacksam för det, riktigt tacksam.
Jag har en pojkvän som älskar mig för den jag är. Han älskar mej för den personen som jag är, inte för något annat.
Jag kan bli sur, jag kan bli arg, jag kan bli ledsen, vi kan tjafsa, vi kan bråka. Men han älskar mig fortfarande. Han säger inte att han hatar mig för att vi bråkar, han säger inte taskiga saker till mig.
Att veta att man har någon som alltid finns där är otroligt tryggt. Att veta att vad som än skulle hända så finns han alltid där. Han är min bästa vän. Han är min pojkvän. Jag kan säga alltid till honom, inget hindrar mig från det. Jag litar på honom till 100% och det är viktigt. Ett förhållande där man inte litar på varandra är inget förhållande. Något sånt håller inte. Man måste kunna lita på varandra i ett förhållande. Och det gör jag. Verkligen.
Jag har en pojkvän som jag skulle göra allt för. Det finns inget jag inte skulle göra för honom.
Jag älskar min pojkvän över hela mitt hjärta, han är verkligen allt för mig. Om jag kunde skulle jag ge allt bra i världen till honom. Han förtjänar det bästa. Jag påstår inte att jag är det bästa, verkligen inte. Men vi trivs ihop. Vi är perfekta för varandra. Ingen är perfekt, så inte jag heller. Men jag hoppas att jag kan ge han allt han vill ha och förtjänar.
Jag har en pojkvän som jag inte kan leva utan. Det går inte en dag utan att jag tänker på honom.
Vi träffas varje dag, åtminstonde ses vi snabbt varje dag. Är det en natt då vi inte sover så saknar jag honom. Ibland rinner tårarna för att jag saknar honom på kvällarna. Desperat? Kalla det va ni vill, jag bryr mej inte. Men jag kan inte leva utan min pojkvän. Det är omöjligt. Han är den som får mina dagar att gå runt. Utan honom hade jag inte orkat något. Han ger mej inspiration, han får mig att kämpa! Utan honom hade jag inte klarat mycket som jag klarat under detta året. Jag har mycket att tacka min pojkvän för.

Jag har en pojkvän jag vill spendera hela mitt liv med. Jag har en pojkvän som jag älskar över hela mitt hjärta och mycket mer.
Älskling, jag hoppas du förstår hur mycket du betyder för mig. Det går inte att förklara det på ett bättre sätt. Mina känslor för dig är obeskrivliga.
Det är snart 1 år mellan oss. Kan du förstå hur snabbt tiden går? Det är knappt så jag hinner med. Tiden med dej har varit underbar, och mer underbar tid ska det bli!

Det du sa idag gjorde mej otroligt glad. Jag älskar dej min fina älskling! ♥

jag kom in

Åhh, jag dör fan snart! Är så jäkla glad! Börjar nästan grina ju xd
Jag och Casandra på frisör, kan det blir bättre!? :D

Vad säger du, Casandra? Ska vi raka av alla håret eller? ;)

WOOOOHHHOOOO!

JAG KOM IN! JAG KOM IN! JAG KOM IN! JAG KOM IN! JAG KOM IN!
FYYYYYYYYYFANNNNNNNNNNNNN VA JAG ÄR BRA!


Frisörlinjen på Burgården, here i come!


Kommer jag inte? Eller inte?

Imorgon får vi reda på om vi har kommit in på gymnasieskolorna vi sökt till...
JAG HÅLLER TUMMARNA!

Jag saknar min älskling..

HJÄRTUM!
Pratade precis i telefon
med min fina älskling. Saknar honom något otroligt. Han är nämligen i Småland och jobbar. Har inte träffat han sedan i Söndags, och då var det inte mycket heller. Men imorgon kommer han hem :) Åh så glad jag är! Vi brukar nämligen inte vara ifrån varandra mer än 1-2 dagar, faktist. Min fina älskling!

Nu ska jag gå ner och hämta ett glas cola. Finns chips&dipp också men det går nog inte ner i min mage just nu.. Men cola gör det såklart ;) Ska också ta och lägga mej i sängen och kolla på någon film eller något. Får se vad det blir :)

Ha en bra kväll, kramar

Lilla Emma

Såhär ser våran nya kanin Emma ut, visst är hon underbart söt? Vit, precis som Gräddnos, med ljusbruna öron och små ljusbruna prickar över ryggen och framme vid ansiktet.
Jag dör så söt hon är!!

Bilderna är tagna av min lillasyster. Snodde de från hennes blogg! ;)


Våra dagar i stugan

Jag tänkte slänga ihop ett snabbt och enkelt inlägg om våra dagar i Elin's sommarstuga. Men korta ord så beskriver jag våra dagar som underbara. Jag hade skitkul och det är verkligen något jag kommer komma ihåg. Också något som jag mer än gärna gör om.

Vi åkte dit på Söndagen. Pappa&mamma körde mej till Edet där vi skulle handla mat. Mamma sprang även in och köpte en kyckligrulle till mej eftersom jag bara hade ätit frukost. På Boström handlade vi mat för över 1200kr. Lite väl mycket tycker jag men det var värt det ändå :)
Efter vi handlat så åkte vi direkt ut till stugan. Elin's mamma hjälpte oss att packa upp all mat. Vi satt och snackade en stund i köket och sen tog vi oss en promenad ner till havet. Det var riktigt fint där nere och jag fick en del fina kort på solnedgången.
Väl i stugan så dippade vi massa grönsaker och spelade ett otroligt roligt spel. Vi skrattade som aldrig förr. Det blev även en film som vi såg på kvällen/natten.
Mitt i filmen blev vi skrämda utav Elin's pojkvän och hans kompis. Jag orkar inte gå in på detaljer om hur det gick till. Men jag kan säga att det gick så långt att jag stört lipade och Elin's pappa var påväg ut till stugan. Förstår ni då?








måndagen vaknade vi upp med fint väder och riktigt hett. Vi åt en riktigt god frukost utomhus och tog det lugnt ett tag. Sen la vi oss och solade på altanen ett bra tag. Sen spelade vi boule, fikade, tog oss en liten promenad, plockade blåbär osv. Jag blev sjukt trött av all värme så jag tog mej en dusch och la mej och kollade på en film. Sen gjorde vi tacos och åt det utomhus. När de andra gick och fiskade krabbor så gjorde jag och Vickan en tårta som var till Eve's ära som hade fyllt år. Även idag spelade vi det hysteriskt roliga spelet. Sen när Eve kom så åt vi tårta och även lite kladdkaka som hon hade bakat och tagit med. Sen tog vi det bara lugnt, åt godis och kollde på film.









tisdagen ställde jag klockan för att inte sova bort hela dagen. Gick upp och gjorde toasters som vi åt ute i solen. Vi solade en liten stund på altanen och sedan packade vi väskorna för att gå ner till standen. Tog med oss vatten, saft, bullar och kladdkaka som vi åt där nere. Solade ett bra tag där nere och vissa badade även.
När vi var påväg hem sen, jag Lina Casandra och Vickan, så blev vi jagade av en get upp för en skit brant backe! Haha, vi blev så rädda så vi ställde oss på en "sandlåda" tills ägaren kom. Fjantar!? Hahaha.
När vi kom tillbaka så solade vi altanen en stund till. Även idag blev jag sjukt trött så jag gick in och duschade och satte mej sen i skuggan ute. Sen grillade vi korv och tog det lugnt. Sen spelade vi kubb, satte ute, grillade kyckling och hade det mysigt. Senare på kvällen satte vi oss alla ute med var sitt täcke och drack varm oboy/kaffe och snackade skit som tjejer gör. När vi kom in sen så spelade vi spel, fast inte samma som dagarna innan, och det hände en hel del roliga grejer xd Haha. Roligt hade vi iallafall. Det slutade med att jag, Vickan och Eve satt och sjöng för fulla halsar och sen hamnade vi alla på soffan framför en film.








onsdagen så åkte vi ju som sagt hem. Fast vi hann äta frukost ute, sola, ta det lugnt i skuggan, grilla hamburgare, städa och sånt :) Fick inga bilder från onsdagen så blir inga...

Tack för ett par underbara dagar tjejer, ni är guldvärda :)


Skorna

Här är skorna förresten. Vet inte själv om jag ska tycka de är fula eller snygga? Haha, men som sagt, de duger på mina fötter :)

Din sko - 299:-

Hemma från Göteborg

Kom hem från Göteborg för en stund sedan. Blev ganska snabb tur dit. Kollade på skor och hittade ett par på dinsko för 299:-. De är lite för stora men jag orkade inte bry mej, haha. Pappa fick med sej en sumodräckt hem också som han ska ha på en fest då han&mamma ska vara barbie och ken. Haha, om jag dog när jag såg när pappa tog på sej den xd
Blev Donken också, en happymeal för min del. Va inte speciellt hungrig men en cheesburgare står väl ingen över?

Nu är jag iallafall hemma som jag sa och jag ska fixa ihop ett snabbt inlägg om dagarna i stugan. Har egentligen ingen lust att göra det men lite bilder och lite text får det allt bli.
Vi hörs sen!


Dagens kläder - klänning



Såhär ser jag ut idag då!
Klänningen är från GinaTricot, det är den jag köpte härromdan i Trollhättan. Syns inte så bra hur den ser ut men det funkar ändå :)

Nu ska jag föna håret lite snabbt, det har inte hunnit torka helt. Sen blir det att platta det och sen åka till Göteborg.
Hörs när jag kommer hem, då lägger jag upp bilderna från stugan. Kramar

Göteborg


underbara vänner har jag

Har varit nere och ätit lite mat med mamma och bror nu. Blev hamburgare med bröd idag igen, åt faktist det i stugan igår :) Men gott var det.
Var ute och klappade lite på ninisarna också. Satte mig i buren och klappade på Emma som låg i själva buren i buren, haha krångligt.. Och självklart kom Gräddnos och ville att jag skulle klappa henne, haha.

Ska ta mej en skön dusch nu hade jag tänkt. Ska följa med mamma och pappa till Göteborg sen vid halv 5-5. Pappa skulle köpa en presentkort till en kompis som fyller år och jag ska nog kolla på gladiatorskor. Alldeles för varmt att skutta runt i ballerina nu ju. Känns konstigt att säga att det är för varmt för ballerina. Haha! Men så är det iallafall.

Ha en bra Torsdag. Jag ska göra det bästa av min iallafall, saknar min pojkvän så jag tror jag dör snart !?

Kramar

T o r s d a g

Oj, blev faktist lite förvånad när jag kollade på klockan och såg att den bara var 1. Trodde den var mycket mer :p

Jaja, sitter här framför datorn och gör inte så mycket. Mamma frågade om jag skulle med ut och sola men helt ärligt så orkar jag inte vara ute i värmen. Känner mej inte speciellt bra. Men vi får väl se, kanske lägger mej ute en timma ändå.

Har iallafall lagt in bilderna från kameran nu. Jäkligt mycket bilder, vid 200. Men lägger bara upp några få eftersom jag lovat mina vänner att inte lägga ut hemska bilder eftersom ingen av oss hade på sej smink. Och vissa klarar inte av att visa sej utan det, haha. Men några kommer allt upp :) Fast lite senare när jag orkar.

Nu ska jag iallafall ta och kolla på tvn och lite sånt. Kramar


bilder från havet

Inga bilder

Ja, jag lovade ju bilder från de dagarna vi var i Elin's sommarstuga. Men icke! Har inte ens orkat lägga över de på datorn. Har varit så seg och trött idag att jag inte ens orkat gå ner och äta glass. Haha, ja då är det något fel på mej kan jag lova. Men efter att ha varit i solen så mycket och sovit väldigt lite så är väl inte de så konstigt att man är trött. Bilderna får jag lägga upp imorgon istället.

Nu ligger jag i sängen och kollar på so you think you can dance. Är hur trött som helst, lite små deppig också ..........

Men jag ska ta och sova nu, får se om jag kanske pallrar mig upp tidigt imorgon och lägger mej och solar. Får se om jag har orken till det, haha.

Sov gott och dröm sött! Godnatt ♥

Hemma igen

Hejsan :)
Det var ett tag sen nu! Eller ja, några dagar sedan iallafall :)

Vi åkte ju till Elin's sommarstuga i Söndags och gud va roligt vi har haft det. Det har verkligen varit hur underbart roligt som helst. Vi har solat, ätit goda middagar, spelat spel, kolla på film, blivit så rädda så jag började gråta, varit vid havet, ätit tårta och massa mer. Jag blir tillochmed glad när jag sitter och skriver det. Fattar ni då hur kul jag har haft med mina fina vänner? :) Lägger upp massa bilder, för det har jag massa av, senare och skriver lite mer om vad som hänt och sånt :) Tack Elin Evelina Lina Casandra och Vickan för ett par underbara dag!

Idag kom jag ju hem som sagt. Har blivit solbränt, otur!
Har inte gjort något alls sen jag kom hem. Bara packat upp väskorna och tagit det lugnt. Fått i mej en macka och en rad choklad. Orkar inte ens gå ut och sätta mej för jag är så himla trött och sliten efter dessa dagarna. Man blir ju helt borta av den heta solen. Men jag ska väl inte klaga antar jag.

Men vi hörs senare med massa bilder och annat. Kramar


S ö n d a g - vi ses!

Hejsan :)
Somnade rätt sent igår. Var verkligen inte trött, eller jo, innan jag skulle lägga mej var jag trött! Men inte när jag väl skulle somna. Menmen.

Idag när jag vaknade så tog jag en dusch. Sen kom älsklingen hit, vi bestämde igår att han skulle komma hit och äta frukost med mej eftersom vi inte hinner träffas innan jag åker idag :)
Han hade köpt med sej nybakad baguett, räksallad, pucko(drickan) och bullar. Så söt är han! Riktigt god frukost för övrigt. Sen låg vi i sängen och myste lite innan han åkte och jag skulle ner till bussen.

Tog bussen halv 12 upp till thn med Vickan och Eve. Jag fick med mej en klänning från Gina och ett armband från ur&penn. Rea typ över allt. Klänningen kostade 99kr (199 egentligen) och armbandet kostade 35kr(69 egentligen). Alltså hur billigt som helst.

Kom precis hem och har vart ute och klappat lite på den nya kaninen. Som förövrigt har världens tråkigaste namn. Emma.. Min lillasyster sa att hon skulle bestämma så ja.

Nu ska jag ta och packa det sista och sen kör pappa fram mej och så ska jag möta de andra. Vi ska handla mat för de dagar vi ska vara borta. Sen åker vi :)
Hörs när jag kommer hem på Onsdag. Jag kommer saknar Meddi som in i bomben men då har jag något bra att se fram emot när jag kommer hem :)
Kramar

Packa va det ja!

Hm, vet ni vad jag kom på nu? Haha, jag höll ju på att packa! Fast det va för 1-2 timmar sedan.. Ops! Kanske ska fortsätta nu :) Haha.
Imorgon hinner jag ju iallafall inte. Ska till thn med bussen som går halv 12 och när vi kommer sen så åker vi ut till Elin's stuga som jag sa.
Ska nog försöka klämma in lite tid till att träffa älsklingen imellan det. Han tar sig ju inte ens tid till att träffa mej idag så ja.. Vi får väl se hur jag gör. Kanske inte ens säkert han kan.. Menmen.

Nu ska jag ta och dricka cola och packa klart. Säger godnatt nu med för sen blir det sängen för min del :)
GODNATT!

Borta 21-24/6

Just nu känner jag mej besviken och ledsen. Men något som gör mej glad och rätt lättad är att jag imorgon ska få komma bort från allt.
Det är nämligen så att jag, Evelina, Vickan, Casandra, Lina och Elin ska åka till Elin's sommarstuga som ligger vid Ljungskile i morgon. Sofia skulle också komma ut någon dag.
Ska bli så otroligt skönt att bara komma bort några dagar och bara vara. Bara ta det lugnt men de bästa vännerna som finns. Vi har ju sommaren på oss, sen går vi skilda vägar om man säger så.. Men jag hoppas vi håller ihop iallafall.

Dessa dagar kommer bli bra, riktigt bra :)



Julia, Madde, Eve, Vickan, jag, Elin, Sofia & Lina


rubrik va det va

Jag tror ärligt talat att jag ska ta och lägga mej ner och dö. Jag som hade förhoppningar om att träffa dig ikväll. Men nu blir det inte förän om 4 dagar, då är det 6 dagar sedan. Roligt. Skit roligt.
Men ditt val och jag kan eller ska inte ändra det. Du gör ju som du vill, eller hur. Borde ju jag veta. Ha ha ..

Ha en bra kväll allesammans, för någon borde ju ha det? Stänger nog ner datorn snart och lägger mej. Tack o hej.

Jordbuggar

Haha, ja, jag skulle skriva att jag precis ätit lite jordgubbar med mjölk. Men istället blev det jordbuggar... Haha lite roligt iallafall?
Ja, det har jag iallafall precis ätit iallafall. Har även dukat upp med lite ostbågar och cola ;) Haha.

Gick ner och såg att Madde och hennes kompisar var på baksidan. Och ja, då har vi ännu en kanin! Riktigt söt :) Vit med lite ljusbrunt.
Vi har ju Gräddnos som vi haft 2 år denna sommaren. Sen fick vi en till kanin, Molle, som var ljusbrun med hängande öron. Men han försvann utan att vi vet hur han har kunnat göra det. Sen fick vi en kanin igår som jag inte hann se eftersom jag inte var hemma igår. Men den försvann också igår!? Konstigt alltså. Så idag fick vi en ny igen. Ska låta den vara i buren så den hinner känna sig hemma typ, och inte smiter. Hoppas denna stannar då ;) Haha!

Grattis Evelina

Grattis min fina Evelina, hoppas du får en bra dag :)
love you


L ö r d a g

Hejsan :)
Midsommar var helt okej igår. Vi va hemma hos Elin och åt mat, satt ute med filtar och hade det mysigt, sjöng snappsvisor och hade det allmänt kul. Men senare blev alla tråkiga och alla satt på var sitt håll typ. Jag började också må dåligt och sådär så jag tog bussen hem halv 12.

Idag har jag och Vickan vart i thn och ätit på Donken. Haha och mycket mer än så blev det inte för allt var ju stängt idag.
Men imorgon ska vi upp igen, och Eve med, och då ska jag leta upp en bikini och en byxdress :)

Nu har singing bee börjat så jag ska ta och kolla på det. Ska hämt cola och kanske något gott att tugga på också :)

Ha en bra Lördagskväll, kramar

Midsommar

Hejsan :)
Blev inte att jag skrev något igår. Åkte till Lina och var där med några. Kollade på film och så :) Sen kom Meddi och hämtade mej och så åkte vi till mej.

Idag har jag varit lite med älsklingen. Och nu är jag hemma hos Eve. Vi fixar oss lite och ska snart dra upp till Elin :) Ska grilla och så där idag, mysigt!

Glad midsommar alla!

Avslutninen -09 - del 1

Håll i er, här kommer massa bilder! Gör det i 1 delar , annars blir det för mycket på ett enda inlägg

Här är lite bilder från morgonen när vi var i klassrummet





Här kommer lite bilder från innan vi skulle till kyrkan, vi passade på att ta kort tillsammans.
Ni får ursäkta mina fula miner, men solen lös mej i ögonen hela tiden










Sen lite bilder från kyrkan, som min lillasyster tog







Våran sista "lunch" tillsammans i matsalen. Och betygsutdelning + efter när vi fick massa blommor av släkt och vänner





Döende

Näsan rinner.. Jag hostar.. Jag tror jag har feber.. Jag är trött som aldrig för..
JAG ORKAR INTE VARA SJUK!


Jag gick och la mej i sängen igen
en stund förut och kollade igenom alla bilder från igår. Måste bara tillägga att jag känge mej(och var) otroligt ful när vi åkte till lingatan. Håret var helt fel och sminket var också fel. När vi satt i bussen påväg dit så ville jag bara hem och göra om allt.. Men jag försökte göra det bästa av situationen, man kan ju inte alltid känna sej OK. + att jag såg fet ut på bilderna utan tröja, haha jag tycker synd om mej själv! ;)

Nu ska jag snart åka hem iallafall. Om en 20 minuter eller något sånt. Ska stanna på Boström också och köpa ett fritidskort. Det är ju något jag behöver iallfall.
Ett fritidskort kostar 575kr och håller i 100 dagar. På de 575 kr hade jag kunnat åka fram till Edet 20 gånger, fattar ni eller? Bara 20 gånger. Och det är bara en enda zon mellan edet och göta.. Helt sjukt. 29 kr för det. Fattar inte vad västtrafik tänkte med när de höjde från 12kr till 29 kr :s

Jag är sjuk!

Hejsan! :)
Dagen igår var underbart, helt underbar!
Är tyvärr, eller inte tyvärr men ändå, hemma hos älsklingen nu så jag kan inte lägga upp några bilder. Har massa bilder!

Igår när jag kom hit till Meddi vid 1 så fick jag blommor, en stor chokladask och en parfym som luktar underbart! Tack så jätte mycket!

Jag är ju sjuk också. Var sjuk igår också... Förkyld och ont i halsen, döda mej?
Men ha en bra dag, åker hem halv 3 med pappa&mamma, hörs då!

Rubrik

Nu har jag packat två påsar och min lilla väska. Ska åka om ungefär 30 minuter.
Ska upp till Julia och lämna klänningen och sen hem till älsklingen. Börjar halv 10 imorgon så det är gött!

Men nu ska jag gå och klippa bort klappen på klänningen så jag inte glömmer det imogon. Haha, det hade väl vart något att gå runt med en lapp på klänningen? ;)
Skriver antagligen inget alls imorgon eftersom jag kommer att vara upptagen hela dagen. Kommer hem runt 1 och då ska vi till en från andra 9an. Sen sover jag hos älsklingen.

Vi hörs, kramar

Haha, jag dör!

HAHAHA, jag totalt älskar denna reklamen!
0.14 och 0.16, så jävla bäst ;)

Blir det en bra sommar eller?

Även om jag börjar bli sjuk, tror jag iallafall? haha, så längtar jag tills imorgon och alla andra dagar.
Att få klä upp sej och vara fin(förhoppningsvis;)) och bara ha kul är något jag har längtat länge efter. Alltså efter imorgon, Lingatan. Det sista vi gör med klassen, sista dagen vi faktist är en klass.

Sen är det ju Midsommar på Fredag. Den ska jag spendera med alla som jag spenderade Valborg med skulle jag tro. Alltså tjejerna från klassen + Casandra. Vi vet inte riktigt än vart vi ska vara eller om vi ska vidare någonstans. Det återstår och ser helt enkelt :)

Sen ska vi tjejer från klass + Casandra åka till Elin's sommarstuga på Söndag och stanna där tills torsdagen. Det ska bli så skönt att bara åka bort några dagar och bara vara. Sola, bada och bara umgås med vännerna. Hur underbart?

Så lite har jag allt att se fram emot. Blir nog ett härligt sommarlov :) Förutom att pojkvännen min åker till Bosnien/Kroatien i 3 veckor.. Men jag är glad för hans skulle såklart! :) Vad mer kan jag göra?

Hoppas bara att sommaren 2009 bjuder på bra väder, annars gräver jag ner mig.

vem vill inte ha en sån här go och gla pojkvän egentligen? ;)

sjuk? nu!?

Hehe, jag hittade mina piller (a) Låg visst i väskan, men jag letade faktist där!
Har iallafall plockat bort lite på rummet, men bara lite. Massa saker över allt. Kläder, saker som inte är mina, saker tills imorgon, saker ifrån idag, påsar, väskor och ja.. Allt möjligt.
Pappa håller på med maten där nere, får väl se vad det blir för gott. Har fortfarande ont i halsen för övrig, och det suger. Vill ju inte va sjuk nu när sommarlovet börjar? :o Men man får väl se det från den ljusa sidan, om det nu verkligen finns någon. Haha!

Men nu ska jag skynda mej och stända undan lite mer innan pappa ropar!

Bortabortaborta!

SKJUT MEJ någon, snälla! Måste packa massa påsar och skit. En till Meddi nu ikväll. En till imorgon på morgonen. En som jag ska lämna hos Julia för kvällen.
Och inte nog med det, mina p-piller är borta! Hittar de fan inte. Störande som ....... Ja, ni förstår mina känslor va?
Och jag är sjuk. Snälla rädda mej någon!

9A, bästa klassen

Har testat klädern jag ska ha på dagen imorgon på avslutningen. Ska ha ett vanlig vitt linne från Gina, kjolen jag sydde för ett tag sen och mina svarta pumps. När vi hde sytt klart kjolarna, Jag Eve Lina och Sofia, så bestämde vi oss för att ha på oss de på dagen på avslutningen. Så det har ju varit bestämt ett tag :) Blir nog bra!
Har också testat min klänningen och kofta tillsammans + skorna. Koftan var lite för lång tycker jag, men det gör väl inget. Kommer nog inte ha på mej den så mycket ändå. Hoppas bara på att vädret håller i sej då!

Imorgon är det sista dagen som 9A, som Eve sa. Det är sjukt. Helt sjukt! Vi kommer aldrig vara en klass igen, aldrig. Det känns så sorgligt och ledsamt, faktist. Bättre klass hade jag inte kunnat önska mej. Vi har varit så otroligt tighta de 2 senaste åren så det inte är sant. 7an var vi helt splittrade, men 8-9 har varit perfekt!
Hur ofta har vi bråkat? Aldrig. Jag vill inte verka negativ på något sätt eller något sånt, men jämför man med våran klass och med 9B så har vi hållit ihop så otroligt bra. De i den klassen kan bråka för minsta lilla. Vi har aldrig bråkat. Är inte det ett bevis på en bra vänskap? Jo, det tycker jag allt.
Evelina Elin Sofia Lina Madeleine Julia Viktoria, vi kommer aldrig vara en klass igen. Aldrig..

Men hela 9an har varit otroligt bra, och då får vi inte glömma underbara Casandra också :) Och jag har sån tur att gå samma linje, och förhoppningsvis samma klass, som denna sötnosen! Lycklig? Ohja.
Vi har så mycket minnen som alltid kommer att finnas kvar. Jag älskar er och hade det gått så hade jag gärna gått ett extra år med er! Ni är bäst.
Det jag är rädd för är att några av oss kommer att splittras. Eller jag vet att det kommer bli så, och det tycker jag är så otroligt jobbigt och tråkigt.. Men ni kommer alltid finnas i mitt hjärta, oavsett vad :)

Jag kommer aldrig glömma er, aldrig någonsin!

T i s d a g

Hejsan :)
Klockan slog precis 2 och jag är redan hemma. Jag har faktist redan varit hemma i 2 timmar.
Hade ju uppvisning av våren oseriösa dans idag, blev tyvärr bara 1 eftersom datorn krånglade på första. Tappade bort sej, gjorde fel osv. Ingen var perfekt men det blev roligt ändå :) Haha

Tror ni inte jag har blivit förkyld och har sjukt ont i halsen? Perfekt såhär dagen innan avslutningen och avslutnings "balen". Skit kul! -.- Men jag ska inte klaga nu. Får väl göra det bästa av situationen.

Sitter och dricka te, eftersom jag har halsont, och äter lite nudlar. Kollar på tvn samtidigt också :)

Sötnosen min

Nu kommer sötnosen min hit och gör mej sällskap under natten, som alltid :)
Imrgon blir det dans för hela slanten, tom 2 uppträdanden :o Först för 7orna och sen för 8-9orna, haha jag kommer dö. Jag som har sån scenskräck och blir röd i ansiktet så fort något är liiite pinsamt. Håll tummarna för att jag inte ska göra bort mej? TACCCCCCCCCK!

Vattnet är på, tackochlov!



Äntligen
! Nu är vattnet på igen :) Lite jobbigt att hälla en flaska vatten över händerna varje gång man vart på toan.. Haha.
Har iallafall fått mej en skön dusch nu, som var väl behövlig. Sitter och kollar på Mean girls, den är bra den! Det var min "älsklingsfilm" för något år sedan, haha. Ska snart ta lite brun utan sol, eftersom jag inte vill se ut som något lik på onsdag, haha! Solen har ju inte varit framme på flera veckor heller -.- Så tråkigt.

Nu ska jag ställa ner datorn på golvet och kleta in mej med BUS, ha en bra kväll :)

Aktivitetsdag - PJ's





Chilinötter och mjölk

Goddag :)
Somnade en liten stund förut, bara något timma. Låg i sängen och kollade på tvn och kände att jag bara var tvungen att sova. Så det gjorde mej gott! :)
Nu sitter jag iallafall här med en skål chilinötter och ett stort glas med mjölk. Någon måste man ju svalka tungan med när det lite för starkt ;)

Ska fixa till bilderna från förut idag nu hade jag tänkt, så vänta er ett par snygga bilder bara säger jag! haha.

M å n d a g

Hejsan :)
I skolan idag så var det ju aktivitetsdag och vi var utklädda till "PJ", haha. Ni vet vad jag menar!
Det var la sådär, ganska varmt och långtråkigt, men en del saker va roliga :)

Efter det dansade vi i aulan, Jag Eve Lina Casandra och Sofi. Kommer nog bli toppen, haha.

Nu är jag hemma och har varit det ett bra tag. Har kollt på topmodel, ätit och suttit vid datorn. Vattnet är avstängt här och bor och det är så otroligt störande! Men som tur är så kommer det tillbak till kl 8. Haha för jag behöver duscha :)
Men nu ska jag lägga mej i sängen och ta det lugnt. Är sjukt trött.
Försöker gå in mina skor till avslutningen också. Går la ok. Får se om jag kommer se ut som en babian när jag går.

Men vi hörs så, bilder från idag kommer senare. Kramar

Baby here i come

Nu åker jag till min baby :) Pussar

Hjärtum

Slänger upp lite bilder från igår, blev inte så många som jag trott men ändå några :) Alltid bättre än inget, eller hur?
Här körde vi ölspelet och sen bubblan :)

Sen var det dags att dra till hjärtum, här är vi i hissen påväg ner ;)

Här i bilen, en trevlig biltur men musik och mycket skratt


Här är vi framme ;) För er som är intresserade ,haha





Det va några av alla bilder :)


S ö n d a g

Hejsan :)
Jag kom hem för ungefär 1 timma sedan. Tog bussen hem kvar i 6. Skulle egentligen stannat hos Meddi hela dagen men eftersom jag var tvungen att åka hem och hämta kläder till våran aktivitetsdag imorgon så fick jag åka hem imellan :)

Jag och Meddi bestämde oss för att äta något gott förut. Så vi ringde och beställde pizza, som jag redan skrivit, och så tog han cyklen och hämtade de ;) Satte oss ute vid bordet och åt. Jättemysigt :)

Nu är jag iallafall hemma som sagt. Har världens huvudvärk så jag sitter här med ett stort glas vatten och en capri-sonne - orange. Måste få i mej massa vätska känner jag!

Men nu ska jag fixa lite saker, kramar

Stina med barn

Godmorgon skulle jag vilja säga :)
Jag kom hem vid ungefär 2 inatt och Meddi kom vid 3. Men jag sov när han kom :)
Imorse vaknade jag vid 9 och kunde inte somna om. Mådde dåligt på alla sätt man kan må dåligt.. Tillslut somnade jag om och vi vaknade sen vid kvart i 2. Hallå? Vet inte hur länge sen det var jag sov så länge senast.
Nu är Meddi och hämtar pizza iallafall. Kycklingpizza till han och vesuvio med kebabsås till mej! Haha, så jäkla hungrig!

Vickan messade mej igår och sa att StinaLee var med barn. Jag blev verkligen helt till mej och sa det till varje kotte jag såg. Det är ju fan helt otroligt.
Man blir så chockad när man har läst en persons blogg hur många månader som helst och sen är den helt plötsligt med barn utan ha skrivit något alls om det? Ja, förvånad är ju bara förnamnet!
Men det är ju självklart jätte roligt för dom :) Lycka till till Stina&bobby!

Skorna jag köpte


Dessa skor kommer att pryda mina vackra fötter på skolavslutningen :)
På bilden tycker jag inte att de är snygga alls. Hade inte ens kollt på de.. Men på är de faktist riktigt snygga, tycker jag iallafall :) Och det är väl det viktigaste? 8,5 cm klack så vi får väl se hur länge de får sitta på fötterna, haha! ;) De andra har inte ens mer än 5cm, tror jag?, så jag kommer va rätt utstött. Haha, nädå.
Min klänning är så pass söt så jag tror att det blir snyggare med ett par lite annorlunda skor till, och inte vanliga pumps :)

L ö r d a g

Hejsan :)
Älsklingen kom hit vid 1 inatt så jag sov inte själv ändå som tur va :)
Nu på morgonen har vi legat och segat i sängen hur länge som helst, ätit frukost och duschat. Göttgött! :) Men nu har han gått ner till Götaplan eftersom han ska ha match. Lycka till älsklingen :)

Jag sitter här med morgonrock och lite halvblött hår. Haha snygg känner man sej :) Ska snart fixa till mej lite, kolla buss osv. Blir till att vara hemma hos Julia med några söta personer innan vi drar till Hjärtum :) Det blir nog bra!

Min familje/bil- dag

Hejsan! :)
Vilken dag säger jag bara! En riktigt familje-dag för min del.
Min dag började med att jag var super trött när vi satt på fiket och käkade frukost. Efter det kom pappa&mamma och hämtade mej och så åkte vi till Henån/Orust. Kollade i någon affär och sen fikade vi.
Efter det åkte vi till torp och kollade. Fick med mej en axelbandslös bh, ett linne och örhängen till avslutningen. Sen åkte vi vidare till Trollhättan/Överby och kollade där också. Där köpte jag skor till avslutningen. Lite höga kanske men riktigt snygga :) Sen åt vi mat på Donken, göttgött. Sen vidare till Vänersborg och hämtade lillasyster som hade badat. Sen till Edet och hämtade upp bror och sen vidare till Ullared. En riktigt bil-dag alltså!
På Ullared köpte jag 2 tunikor, en kofta, 3par trosor, ett skärp, en parfym och lösögonfransar till avslutningen. Tuggummi och lite godis hängde med i påsen också :)

Nu är jag hemma och är hur trött som helst. Men det är väl kanske inte så konstigt efter en sån här dag? Puh. Sitter och kollar på en film som går på 5an. Ska nog lägga mej i sängen och kolla på den snart. Orkar inte sitta vid datorn och luffa.
Hoppas ni haft en bra dag iallafall :) Kramar

Ha en bra helg

Nu ska jag strax åka till älsklingen. Han spelar nämligen match nu så pappa kör mej när älsklingen hör av sej och säger att matchen är klar.
Det blir nog inte så mycket uppdatering imorgon eftersom jag först ska fika/äta frukost på fiket, sen hem till älsklingen och sen åka till Ullared. Får se om jag åker hem in jag drar till Ullared. Beror på vad älsklingen säger och vill :)
Men ni får ha en bra dag imorgon, och helg överhuvudtaget. För det ska jag verkligen ha, hjärtum på lördag! :)

Skol-lista

-UPPVÄRMNING-

Vad hette din skola? fuxernaskolan
Vad hette din klass? 9A
Hur länge gick du där? 7-9, 3 år alltså
Roligaste ämnet?   slöjd
Tråkigaste ämnet?
  no
Hur var maten? den var helt okej, vissa dagar bättre än andra
Bästa läraren? lars thim, anette och susanne
Sämsta läraren? -
Kommer du sakna högstadietiden?  jag kommer sakna min klass, något otroligt!!

DETTA HAR JAG HUNNIT MED UNDER MINA TRE ÅR PÅ HÖGSTADIET



[x] Haft kul på en lektion.
[x] Haft tråkigt på en lektion.
[x] Skolkat.
[ ] Blivit utskälld av läraren.
[x] Fått betygsvarning.
[x] Fått IG
[x] Fått MVG.
[ ] Fått kvarsittning.
[x] Kommit försent.
[x] Varit ovän med någon i din skola.
[x] Varit förälskad i någon i din skola.
[ ] Skrikit åt en lärare.
[ ] Förstört skolans egendom.
[ ] Gråtit i skolan.
[ ] Spytt i skolan.
[ ] Svimmat i skolan.
[x] Hatat en lärare.
[x] Tyckt om en lärare.
[ ] Varit kär i en lärare.
[x] Tyckt att en lärare är attraktiv/snygg. 
[x] Gjort bort dig i skolan.
[x] Druckit alkohol. 
[x] Varit så full att du däckat.
[x] Varit så full att du spytt.
[x] Rökt en cigarett.
[ ] Använt narkotika.
[x] Snusat.
[x] Klottrat på allmän plats.
[x] Gjort något olagligt.
[ ] Blivit arresterad.
[ ] Sovit i fyllecell.
[ ] Rymt hemifrån.
[ ] Genomgått en operation.
[ ] Varit med om en bilolycka.
[ ] Varit nära döden.
[x] Någon nära har avlidit.
[x] Ljugit för en vän.
[x] Gråtit på grund av en vän.
[x] Gråtit på grund av olycklig kärlek.
[x] Ifrågasatt ditt hjärta. 
[x] Tvivlat på dig själv.
[x] Hatat dig själv.
[ ] Skadat dig själv med flit.
[ ] Försökt begå självmord.
[ ] Tänkt på att begå självmord.
[ ] Velat dö.
[x] Fått höra att du är snygg.
[x] Fått höra att du är ful.
[x] Fått höra att du borde bli modell. (HAHA)
[x] Fått höra att du sjunger bra. (HAHA)
[x] Fått höra att du sjunger dåligt.
[x Fått höra att någon älskar dig.
[ ] Fått höra att någon hatar dig.
[x] Sett din idol/dina idoler live.
[x] Varit på konsert.
[ ] Varit backstage på en konsert.
[x] Har fått din idols autograf.
[x] Lyssnat på samma låt en hel natt. 
[ ] Varit med på TV.
[ ] Varit med i tidningen.
[ ] Vunnit en tävling.
[ ] Uppträtt inför publik.
[ ] Kysst mer än 5 personer på ett dygn.
[ ] Haft trekant.
[x] Kramat en snygg kille/tjej.
[x] Varit förälskad i någon äldre än du själv.
[ ] Varit förälskad i någon yngre än du själv.
[ ] Varit kär i någon av samma kön.
[ ] Varit kär i en kändis.
[ ] Haft sex med en kändis.
[x] Lärt känna en ny person.
[ ] Sagt upp kontakten med någon.
[x] Tappat kontakten med någon.
[x] Saknat en gammal vän.
[x] Träffat någon på Internet och sedan på riktigt.
[x] Varit på en fest där det förekom alkohol.
[x] Haft en fest där det förekom alkohol.
[ ] Förstört en fest.
[ ] Spytt upp allt du ätit till frukost och ändå gått till skolan.
[ ] Haft anorexi.
[x] Haft svårt för att äta.
[ ] Velat bli modell.
[ ] Varit nöjd med dig själv.
[ ] Varit otrogen.
[x] Varit i ett seriöst förhållande.
[ ] Dumpat din partner för någon annan.
[x]Blivit dumpad.
[x] Ändrat musikstil sen i sjuan.
[x] Ändrat klädstil sen i sjuan.
[x] Varit lycklig.
[x] Skrattat med dina vänner.
[x] Älskat att leva.
[x] Fått nya erfarenheter.
[x] Tycker i stort sett högstadietiden varit bra

Mina betyg

Jag tog fram mina betyg sen första terminen i 8an.
Mina första betyg, HT 07, låg på 125 poäng. Då hade jag 2 IG och 1 VG, resten G. Det var också 3 ämnen som vi inte hade börjat ha då.
Betygen efter det, VT 08, så låg mina poäng på 160. Jag hade då två IG och 4 VG, resten G. När jag fick dessa betygen så var jag riktigt nöjd. Jag hade då höjt mej med 35p. Det kändes som att jag inte skulle kunna höja mej mer något alls efter detta betyget.
De senaste betygen(de innan de vi får nu i slutet), HT 08, så hade jag 195p. Jag hade då höjt mej 35p, igen. Jag hade 2 MVG, 3 VG och 1 IG, resten G. Jag kände mej verkligen jätte nöjd med mina poäng. Förutom att jag hade sänkt mej i engelskan..

Jag kände att jag kunde bättre, jag ville bättre. Så jag satsade ännu bättre denna terminen som har varit nu. Jag bestämde mej ju för att välja frisör-linjen och där behöver man lite högre poäng.
Denna terminen, HT 09, slutar jag på minst 265p. Det slutar med 5 MVG, 10 VG och 2 G, möjligtvis 3 G. Det får jag se på onsdag. Jag är så sjukt stolt över mina betyg. Riktigt jävla stolt. Och ja, det är OK att vara stolt över sig själv. Jag trodde inte jag skulle klara att höja mig så mycket, men jag höjer mej med minst 70p och det tycker jag personligen är sjukt bra.

JAG ÄR STOLT!

Soduko


Nu har jag
precis varit nere och pratat lite med gästerna som är här :) Hatar förövrig kalas, det suger verkligen :p Till oss kommer oftas mormor&morfar, farmor&farfar, moster, morbror, farbror och kusiner osv. Men ändå tycker jag inte det är roligt. Bara massa tjöt och sånt :p Själv så äter man tårta, eller maten som bjuds på, och sen går jag upp på rummet;) Även på mina egna kalas! Men så har det alltid varit. Respektlös som man är! Haha.

Vet ni vad jag ska göra nu? Haha, jag ska lägga mej i sängen och lösa soduko och dricka fanta. Haha, jag har nämligen en gammal tidning med massa soduko i så det passa perfekt att göra det nu!

Tar bussen halv 9 till älsklingen sen :) Så det blir nog en bra kväll trots allt!

Grattis världens bästa syster :)


Fika och sen ullared

Imorgon blir det till att fika med tyskagruppen. Alltså jag, Eve, Elin, Vickan, Nicole och Madde. Blir säkert ingen mer som kommer. Men vi är bara 9st i våran tyskagrupp så det är ju inte så många :p Blir en frukost då eftersom det är kl 8.
Efter det går jag hem till älsklingen och sover skulle jag tro. Ifall jag sover där vill säga :)

Sen blir det Ullared för hela slanten! Haha, jag tycker det är superkul att gå där. Inte för att man köper så mycket men ändå, kul ändå :) Varje gång jag har varit där så har det inte funnits så mycket att köpa men vem vet :) Det enda jag behöver införskaffa mig är tights och ett vitt nagellack. Sen behöver jag en till bikini och ett par skor till avslutningen, men inte från självaste gekås utan det blir utanför någonstans :) Kul iallafall!

T o r s d a g

Hejsan :)
Torsdag idag. Den har väl varit ganska bra. Tog mej en egen liten sovmorgon idag :) Hade ingen lektion före lunchen för vi tränade på dansen som vi ska göra. Haha det kommer nog att bli riktigt bra :)
Fick reda på att jag fick VG i engelskan. Är riktigt, riktigt nöjd! :)

Nu har jag varit hemma ett bra tag men har inte fått tummen ur röven och skrivit. Har suttit och kollat på tyrebanks show och topmodel som fortfarande går :)
Ska ner och äta smörgåstårta nu för min lillasyster fyller 12 år idag :) GrattisGrattis! ♥

Prinsen min!

Nu kommer min prins, puss på han :)

Sandwich


Sitter här med en sandwich glass, en choklad(amigo) och ett glas med päronsoda. Är man tjock så är man! Haha, men jag tröst äter. Jag har ju faktist huvudvärk! ;)
Grey's går på tvn så självlart så tittar jag på det. Ett av de bästa programmen som man kan hitta på tvn nu för tiden.
Idag fick vi tillbaka en "bok" som vi skrev i 7an om oss själva. Jag hade skrivit om vilka program jag tittade på tvn. Det var 16-17 stycken, fattar ni eller!? Haha sjukt. Men jag älskar bra program! :)

Utväxten är borta! Nästan..

Nu har jag färgat utväxten :) Blev la sådär, men tack ändå mamma! :)
Sitter här med en bulle och kollar på tvn. Har huvudvärk som jag vet inte vad. Jobbigt som satan.
Händer inte ett skit heller. Hur tråkigt som helst. Har inte någon lust alls att skriva egentligen.
...

O n s d a g

Hejsan :)

Det blev inte så mycket uppdatering igår. Jag åkte med mamma&pappa ner till Götaplan för att kolla på älsklingens match. Mötte upp Eve och kollade på matchen. Blev även en korv var och dricka :) Mumsigt. Machen blev 0-0 och den var inte bra överhuvud taget. Flera som skadade sig så det kom 2 ambulanser osv.
Efter matchen åkte jag, mamma&pappa och köpte pizza och sen kom älsklingen till mig :)

Idag åkte jag till skolan vid halv 9 med älsklingen. Blev klar med min nässäsär idag på slöjden. Riktigt skönt! Fick även reda på att jag fick mvg i slöjden och tyskan. Gissa om jag blev glad? :)
Efter skolan gick vi till Boström och köpte choklad. Köpte först en "sommar", ni vet den med jordgubbar i?, men gick in och bytte den direkt. Hade värst förhoppningarna på den eftersom den låter så god och alla sagt att den är det. Tyckte verkligen inte den var god. Så jag bytte till en Amigo istället :)
Sen gick jag, Eve, Sofia, Casandra och Lina hem till Lina och övade på dansen som vi ska uppträda med på tisdag. Fyfan va bra det kommer bli! :D
Nu är jag iallafall hemma, pappa kom och hämtade mej och Sofia. Har ätit lite mat och ska snart lägga mej i sängen och vila en stund. Känner mej inte helt bra. Huvudvärk och allt.. Usch!

Men ni får ha den bra :)

Friends armband


Haha och vet ni vad vi mer gjorde? Jo precis, vi köpte såna här armband.
Gick up till shopen bara för att kolla. De har ju bara massa skit där egentligen så vi gick upp för att kolla eftersom vi hde 2 timmars "rast". Eftersom vi alla börjar olika linjer nu så kan de alltid vara roligt att ha något som binder just oss. Så vi tänkte, "varför inte?" och köpte dessa, egentligen riktigt fula, armband. Det står "friends" på.
Detta kommer få sitta på min arm ett bra tag framöver.
Vi som bär dessa snygga armband är jag, Vickan, Lina, Elin, Eve och Casandra :) Ni är bäst!♥

Sömn och mat

Hejsan :)
Nu har jag fått mig lite sömn och även mat i magen. Men det känns ändå inte bättre i huvudet.. Usch!
Men min dag har iallafall varit någorlunda bra. Meddi skjutsade mej till skolan idag innan han åkte och tränade ;) Gött att slippa gå! Åkte buss till Göteborg. På universeum så fick vi frågor som vi skulle svara på så det var ju rätt lugnt ändå.. Sen fikade vi och satt och snackade i ungefär 2 timmar innan vi åkte hem. Höll på att dö på bussen hem pga huvudvärken. Men som tur var så släppte de av mej där jag bor, så jag slapp ta bussen tillbaka. Skönt.

Nu har jag som sagt kollat på tv, sovit och ätit. Ska snart fixa iordning mig lite för jag ser förjävlig ut. Ska nämligen på älsklingens fotbolls match nu kl 7 med Evelina! :) Skönt att komma ut lite, måste verkligen det.

Men vi hörs senare, kommer hem efter matchen för älsklingen sover här idag :) Kramar

Huvudvärk

Kom hem från Göteborg för ungefär 30 minuter sedan. Har världens huvudvärk så jag ska lägga mej och kolla på tyrashow och sen topmodel.
Hörs när jag har sovit och mår bättre. Kramar :)

Ingen bra uppdatering idag

Det har inte blivit speciellt mycket uppdatering idag. Men så kan de vara ibland. Har ju inte haft något att skriva och heller ingen lust för dej, så varför göra det då? :)

Nu har jag iallafall precis packat lillväskan och ska snart åka till älsklingen :) Åh vad jag saknar honom! Haha.
Imorgon blir det som sagt Göteborg med klassen, så vi hörs efter det. Kramar

M å n d a g

Har inte haft någon lust över huvudtaget att skriva idag. Har inte hänt ett skit. Bara legat hemma i sängen, kollat på tv och städat rummet. Är varm som jag vet inte vad.. Känner mej sjuk, men ska inte bli det! Verkligen inte.

Imorgon ska min klass till Göteborg. Kolla på något, hade fått erbjudande från kommunen tror jag? Haha, jaja. Bättre än att vara i skolan. Hoppas bara jag inte har mensvärk imorgon!

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen. Behöver verkligen duscha mitt äckliga hår. Äckligt hår efter bara 1 dag är vad jag får, verkligen inte roligt.. Men vad ska man göra!

Får se om jag åker till Meddi ikväll. Han skulle höra av sej när han hade arbetat klart. Hoppas man blir klar tidigt för jag vill inte sova själv inatt igen.
Ha en bra kväll, kramar

G o d m o r g o n

.. idag stannade jag hemma från skolan. Hade ont i magen, som hela dagen igår, och somnade ganska sent igår för att vara mej.
Vaknade vid 11 och kunde inte somna om. Så jag åt lite frukost och nu sitter jag här. Kollar på extreme home makeover. Visst börjar man nästan alltid gråta till det? Detta programmet har jag sett en gång tidigare men det är fortfarande lika sorgligt.

Ska iallafall fortsätta kolla nu. Nu ska man få se huset :) Kramar

Jobbigt kväll..

Denna kvällen är riktigt jobbigt..
Mensvärk, mår illa som jag vet inte vad, huvudvärk, Meddi är inte här och jag känner mej allmänt ledsen, för inget! Jobbigt? Mmm.

Och vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska äta dillchips, dricka cola och ligga i sängen och spela på mobilen. Nörd? Haha, ja det är jag väl antar jag. Men känner man sej deppig så varför inte? Det ända jag hade velat ha nu är älsklingen bredvid mej. Hatar att sova utan min fina älskling. Han är verkligen hela mitt liv. Jag är så otroligt glad att jag har han, hade inte klarat 1 sekund utan honom. Han är den som jag alltid kommer älska, oavsett vad!
Älskling, du är mitt allt! ♥


Riktigt tv-kväll

Gossip Girl kunde inte ha slutat bättre :)
Det har blivit en riktigt tv kväll. Desperate housewives, Grey's, my new BFF och GossipGirl. Haha blir säkert något mer ;) Men så är det när man har massa program man vill se på. Men jag va värre förr. Det märker vi när jag får tillbaka en "bok" som vi gjorde om oss själva i 7an. Där hade jag skrivit upp alla program jag kollade på :p Säkert över 15-20, haha.

Har precis ätit lite kaka som mamma hade bakat. Sjukt god.
Jag ska ta och städa bort lite saker på rummet och sen ska jag ta och lägga mej i sängen faktist. Orkar inte sitta vid datorn. Meddi kommer inte hit heller, som jag visst, så kommer få vara själv ikväll. Skit kul! Eller inte..

Men nu ska jag gå, ha en bra kväll. Kramar

Paris Hilton - my new BFF


Sitter och kollar på Paris Hiltons nya serie. My new BFF? Haha så patetisk program :p
Alla såna program "bonde söker fru" och alla de andra, finns ju hur många som helst? Vem vill gå ut i tv och leta efter en person att gifta sig med då? Eller som detta programmet, hitta en ny bästis? Haha.
Lite pinsamt faktist :) Men allt går ju på tvn nu för tiden så varför inte detta.

desperate housewives


Jag ska ta och lägga mej i sängen
med min otroliga mensvärk och dricka päronfestis(som smakar pigelin) och kolla på desperate housewives. Tror jag missade det förra tisdagen faktist.. Som jag alltid brukar göra, för tisdagar spenderar jag mest hos älsklingen :)
Ha det bra, kramar

Ugly Betty + festis

Ugly Betty går på tvn just nu, så det sitter jag och kollar på. Sitter med en apelsinfestis. Drack ungefär 5-6 stycken igår, haha. Riktigt gott.
Utanför öser regnet ner. Usch! Hoppas på att det är fint väder på Tisdag och på Onsdag iallafall.
På Tisdag ska vi nämligen till Göteborg med klassen. Eller kanske alla 9or? Jag har ingen aning. Vi ska iallafall till något museum eller något. Är inte speciellt intresserad så spelar ingen större roll vart vi ska :p Haha.
På Onsdag, efter lunchen, ska min tyskagrupp till våran tyskalärares/min mentors "sommarstuga". Skulle tydligen beställa tårta och skit och ta med? Haha, överdrivet. Ohja!

Men det var det. Har inte så mycket att säga. Är inte på bra humör heller, trött och tråkig. Men sånt är livet, hoppas ni har det bättre än vad jag har just nu :)

Utslag

Whaaat? När jag kollade mej i spegeln förut så hade jag röda utslag på båda kinderna.. Det var värre än det ser ut på bilderna. Ingen aning om varför eller vart ifrån jag hade fått de heller. Gjorde inte ont eller något heller. Konstigt..


S ö n d a g

Hejsan :)
Söndag idag och det suger faktist lite.
Vaknade med älsklingen idag. Så mysigt! Åt frukost och sen åkte han för han skulle iväg och jobba.
Jag har sån otroligt mensvärk så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Så jäkla jobbigt. Varför har vi tjejer fått allt för? Det är inte rättvist ju, haha.
Har iallafall varit nere och ätit lite mat nyss. Färskpotatis, fläskfile, sås och sallad. Riktigt gott!

Idag händer det inget alls. Ska bara vara hemma och tycka synd om mig själv. Älsklingen kanske kommer ikväll. Men känner jag han rätt så gör han inte det :)
Vi hörs lite senare, har inte ens kollat igenom alla bloggar som jag brukar göra.

Bilder från igår

Kvällen igår var verkligen toppen. Grillade korv, kollade på fotboll, drack lite gott och skrattade en hel del. Det var min kväll i några få ord. Mer behöver jag inte säga. Bilderna säger en hel del. En bra kväll var det iallafall, något annat kan det ju inte bli med mina underbara vänner :)




Snygga bilder


Haha, ja. Två snygga bilder får det allt bli idag ;)
Idag blir det inte att ta på sig vanliga kläder, utan det blir mjukisbyxor. Jag har fortfarande lite mensvärk och då kan jag inte ha något som trycker mot magen. Så det blev mjukisbyxor och vanligt svart tröja bara. Fryser gör jag också!

Ska snart springa ner och ta fram krov&bröd. Ska grilla när jag kommer till Jennie, göttgött :) Har bara ätit en panpizza idag så ska bli gott med lite mat i magen. + att jag har mens och alla tjejer vet väl att man kan äta vad som helst då? Haha!

Jag kommer hem ikväll iallafall, så jag skriver då :) För jag ska åka om 1 timma och orkade inte skriva innan det. Ha en bra lördag, kramar

Mensvärk, ajajaj!

Luggen fick en bra burnfärg. Trodde först det skulle bli lite rött men det blev det som tur va inte. Nu är det bara utväxten som är kvar. Och sen är verkligen förjävlig. Men den färgar mamma på Onsdag eller något sånt.

Har världens mensvärk. Det gör så sjukt jäkla ont :( Får ta en tablett och hoppas på att det går över för annars blir det nog sängen för min del ikväll.. Och det vill jag verkligen inte! Finns det något värre än mensvärk?

Nu ska jag gå ner och ta en tablett och ta något att äta. Något gott eller mat, något iallafall!

Man blir vacker efter färgning


L ö r d a g

Hejsan :)
Sitter med färg i luggen, alltså där jag har brunt. Färgade mamma's och lillasyster's hår för en liten stund sedan och tog lite utav lillasyster's bruna färg till min lugg :) Den hade blivit väldigt ljusbrun och det är inte så speciellt snyggt!
Ska ta och klippa lillasyster's toppar sedan också. Sjukt va långt hår hon har!

Idag har jag varit hemma hos älsklingen. Åkte dit igår när Vickan åkte hem :) Kollade på film och käkade popcorn, mums! :)
Nu på morgonen så har vi mest legat i sängen och halvsovit. Åt frukost och sen följde han mej till bussen, för han skulle jobba :) Men så kom pappa som tur va så jag åkte hem med honom.
Och nu har jag färgt familjen's hår. Haha!

Idag blir det till att åka hem till Jennie med några tjejer och kolla på fotboll ;) Jag är ju inget speciellt stort fotbolls fan men vad gör man inte för att träffa sina vänner? Hellre umgås jag med dom än att sitta hemma och ruttna helt själv.
Det blir nog bra.

Nu ska jag tvätta ur färgen, kramar

Vickan är påväg



Nu har jag tryckt i mej macka med skinka på. Det verkligen sved i magen så hungrig jag va nyss. Endast ätit några få riskakor idag eftersom jag trodde att mamma skulle komma hem och laga mat innan de skulle till Trollhättan. Men så var det inte.
Vickan är påväg hit nu med lite godsaker. Vi ska väl bara sitta inne och ta det lugnt. Jag har tyvärr världens huvudvärk..

Men nu ska jag bädda sängen och städa undan lite innan Vickan kommer :) Vi hörs senare ikväll, kramar


Gamla bilder, oj så roligt


Har suttit och rensat bland alla mina bilder. Har massa bilder som jag inte använder och bilder som är totalt onödiga. Men vissa bilder är roliga att kolla på eftersom det var så jäkla länge sedan man såg de. Haha, tex de bilderna från Bikupan. Det var äna ett tag sedan. Kolla bara bilden på mej, va ett tag sedan jag såg ut så :p Haha.

Har iallafall ätit lite riskakor, eller ja två. Min middag bestod av 4 riskakor igår. Haha, lyxig middag! ;) Men gott är det, speciellt de med ostsmak och de med pizzasmak. Mumms!

SPÖREGN


Stod nere i köket
och diskade förut. Ja, det var faktist det jag behövde göra för att få stanna hemma idag ;) Haha! Men att diska lite disk är ju inte speciellt jobbigt?
Iallafall, när jag stod nere i köket och diskade, som jag sa, så såg jag att en kille/man höll på att klippa gräset här på gården. Tänkte inte mer på det och sen helt plötsligt hör jag världens ljud och kollar ute då det SPÖregnar ute. Haha, jag lovar det verkligen öste ner. Tyckte så himla synd om killen som höll på att klippa gräset. Men han försvann fort därifrån. Antar att han inte ville vara ute i regnet och klippa gräset? ;)

Nu sitter jag iallafall i sängen igen. Har duschat, diskat och ätit några små tuggor på kladdkakan som var kvar från igår. Idag var den verkligen perfekt!
Ska ta och sätta på tvn och lägga mej i sängen och ta det lugnt. Finns inte så mycket att göra när man är hemma helt själv, speciellt inte såhär tidigt.

Snyggaste pojkvännen, han har jag!


G o d m o r g o n

Godmorgon :)
Älsklingen kom till mej igår utan att jag visste det, sötnos! Vi gjorde baguetter i ugnen och sen myste vi bara framför tvn :) Min älskling!

Idag är jag "ledig". Har knappt några lektioner idag så jag tog ledigt. Eller ja mamma sjukanmälde mej.
Jag vaknade nyss. Kunde inte somna om så det var ju bara till att piggna till.

Jag ska snart ta mej upp ur sängen och ta mej en välbehövd dusch. Mitt hår, usch!
Jaja, hoppas ni har en trevligt dag i skolan :) Trolhättan tar ju studenten idag, roligt! :)

Somnade en timma eller två

Har sovit i en timma eller två nu. Har faktist inte en aning om hur länge :) Trött var jag iallafall. La mig i sängen och började läsa en bok. Läste ungefär 8 sidor innan jag kände att jag inte klarade av mer och somnade direkt efter det.
Men nu är jag vaken och är hur trött som helst -.- :)
Lillasyster och hennes kompis håller på med en kladdkaka nere i köket(såklart) och hon lovade mig en bit. Gud så gott det luktade! Haha, mumsigt :)

Men nu ska jag kolla lite bloggar och bara ta det lugnt. Det är det värsta med att sova på dagen. Man är alltid så slapp och trött efteråt :)
Kramar

Huvudvärk är inte roligt

Usch, har huvudvärk som satan. Haft det sedan jag&Vickan var hemma hos Emelie.
Sitter och kollar på topmodel nu. Men ska lägga mej under täcket och vila lite.
Kanske ta mej en speltur på mobilen? ;) Haha, GuadraPop is the shit!

Ska springa ner och fylla på vattenglaset och hämta en till riskaka som jag kan gotta mej med.
Ha en trevligt Torsdag, jag ska försöka ha det iallafall :) Kramar

Snygga t-tröjor/linnen



T o r s d a g

Hejsan :)
Kom hem för ungefär 1 timma sedan.
Skolan har varit hur soft som helst. Åkte till skolan vid 9, sket i lektionen som var matte, var inte med på idrotten, åt pommes på sibylla på rasten, hade vikarie i svenskan och gjorde knappt något, fick gå från tekniken, sket i engelskan. Så riktigt skön har den faktist varit :) Skulle haft vikarie på engelskan, därför jag och Vickan sket i den. Har inget att göra i skolan nu egentligen eftersom betygen är satte och man inte gör något på lektionerna. Nödvändigt att vara där då? Knappast.
Jag och Vickan gick iallafall hem till Emelie en stund. Tog bussen hem kvart över 2 och nu är jag hemma.

Sitter och äter riskaka med ostsmak och dricker vatten. Mumsigt :) Sitter i älsklingen stora, sköna tröja också :) Iskallt på mitt rum! Har täcket över mej också..
Idag händer det inte något alls. Inte ens träffa älsklingen idag :( Usch. Inte träffats så mycket som vi brukar nu de senaste dagarna. Men så är det när han jobbar och har träningar&matcher. Men jag försöker klara mig :) Får träffa han i helgen iallafall, annars dör jag!
Idag ska jag iallafall inte spendera hela min tid framför datorn. Ska försöka komma på något annat att göra. Kanske läsa en engelsk bok? Alltid bra.

Men nu blev detta lite långt. Ni får ha en bra dag, kramar :)

G o d m o r g o n

.. mina kära vänner ;)
Vaknade lite innan 8 och var supertrött. Sjukt va trött jag va. Gick ner och käkade en pirog med Julia och nu sitter jag här. Jag och Sofia sket i so:n idag eftersom vi visste att vi skulle ha vikarie, och alla vet väl att vikarier aldrig kan något :) Inte på våran skola iallafall, haha. Så vi sket i det som sagt. Ska snart ta på mig kläder för jag ska åka om ungefär 10 minuter.
Hörs när jag kommer hem från skolan :) Kramar


Trött x100



Haha såg att stylebystars snart kommer få in min klänning i rosa? Tycker inte den va något vidare snygg :) Alldeles för rosa, den skulle vart lite ljusare :) Sen tycker jag stylebystars ljuger rätt mycket. Står att de får in nya varor varje dag? Knappast. De får ju nästan aldrig in nya kläder..

Nu har jag iallafall suttit och kollat på grey's :) Alltid lika bra. Nu ska jag ta och stänga av datorn. Ska tvätta ansiktet och borsta tänderna, sen lägga mig och sova. Meddi kunde inte kma, förvånar mej inte men ändå. Tråkigt.
Men vi hörs imorgon. Godnatt, kramar :)

Bort med skolan, hit med sommarlov


Jag har inte ett skit att skriva faktist. Har verkligen ingen lust att skriva över huvudtaget. Händer inget i mitt liv just nu. Inte ett piss så det finns inget att skriva. Längtar tills sommaren kommer, när det är varmt och man är ledig. Då man kan göra vad man vill, åka var man vill. Bara vara fri. Och inte denna jävla skolan, haha. Fast visst känns det sorgligt att veta att jag aldrig kommer att gå i samma klass som mina underbara vänner, våran underbara klass. Har verkligen en super bra klass, så tighta. Och nu ska vi splittras? Efter 3 år tillsammans? Hemskt..
Men som tur är så får jag nog vännen Casandra i min klass, om turen ligger på min sida vill säga ;) Så det är toppen :)

JUNI:
13 - fest i hjärtum?
17 - skolavslutning/lingatan
19 - midsommar
21 - korsvik (en väns sommarstuga)
JULI:
18 - bröllop

Lite har jag ju iallafall att se fram emot? Och massa andra övriga dagar med bästa vännerna och underbaraste pojkvännen. Kommer bli bra, jättebra :)

O n s d a g

Hejsan :)
Onsdag idag och det har varit en superbra dag. Efter första lektionen, som var Svenska, kompleterade jag och Sofia kemi. Sofia hade inte läst på så stackarn satt nästan helt tyst ;) Haha! Men det gick allt bra :)
Idag har jag även fått reda på att jag höjer mej i 3 ämnen som jag inte visste om jag skulle höja mig i eller inte. Höjde mej bland annat i matte. Det hade jag aldrig trott, aldrig! Är verkligen superglad :)

Efter skolan åkte jag, Sofia och Casandra til Lina där även Eve var. Började på en dans som vi ska göra på avslutningen.. Men va inte rädda, den ska inte vara seriös. Jag suger ju verkligen på att dansa så det är väl tur det, haha! :)

Nu är jag hemma och har precis ätit lite mat. Spagetti och köttfärssås typ. Sjukt gott! Ingen kan göra godare pasta+köttfärssås än min pappa, mumsigt! Ska kolla lite bloggar osv nu.
Angående löshåret som jag vann så får jag inget svart från Ellinorak på varken mail eller kommentar på hennes blogg så jag har ingen aning om hur det blir med det.. Men det löser väl sej på något sätt.

What is this?


Haha, jag antar att mamma har haft tråkigt, eller så hade hon väl bara allmänt tråkigt? För dekorerat kylskåpet med något slags bambu(?)träd har hon gjort iallafall ;)

Nu ska jag iallafall ta och packa väskan snabbt för jag ska gå ner till bussen om 5 minuter. Ska ju klippa mej, som jag har sagt. Är verkligen skit nervös. HATAR att klippa mej, det finns verkligen inte värre. Men vi får hoppas att det blir bra, ska ju trots allt bara klippa topparna :)
Men vi kanske hörs när jag kommit till älsklingen sen, kramar

T i s d a g

Tisdag idag. Riktigt tråkig dag i skolan faktist, om man inte räknar med mina underbara vänner som alltid gör mina dagar i skolan :)
Efter skolan gick jag, Eve och Vickan hem till Eve. Åt lite pommes och sen bullar och lite chips. Så nu är jag proppmätt och ska knappast äta något mer nu, då spricker jag väl :)

Ska iallafall ta och hoppa in i duschen nu. Ska ta halv 7 bussen tillbaka till Edet då jag ska ner till älsklingens mamma och klippa mej. Ska bli riktigt skönt att få bort allt slitet!
Men nu måste jag skynda mej, har ändå inget roligt att säga. Bara att jag fick VG på matteprovet jag gjorde igår. Gött :) Också vg- på sammanfattningen av nationella i engelskan, är jag glad eller? Ohja! :)

Men vi hörs, kramar


-

Would you tell me I was wrong?
Would you help me understand?
Are you looking down upon me?
Are you proud of who I am?


det gör ont, på riktigt!

Bullar hade räddat mej


Åh om någon ändå kunde ge mej något gott! Haha, ärligt talat så är jag huuuur sugen på något gott som helst.
Mamma&pappa kom hem nu, hoppas verkligen de har med sig något gott hem! Annars går jag och lägger mig. Haha!

Lika? Inte?



Vad säger ni
? Är de lika? Påminner om varandra gör de iallafall :)

headache

Usch, jag fick precis huvudvärk.. Lite märkligt att det bara kan komma sådär plötsligt. Ont gör det iallafall!
Ja, vad har jag att säga? Inte så mycket faktist. Har precis ätit 2 smörgåsrån med ost på + flaskan med vatten som nu är påfylld. Sitter i sängen och är sjukt varm. Men det är väl inte så konstigt när det är hur varmt som helst ute.

Va iallafall inne och kollade på forever21 och kollade på lite skor. Kollade på lite gladiator och såg ett par som jag visste att jag kände igen. Så gick jag in på hm's sida och såg att de va ett par skor därifrån som de liknade. Lite iallafall :)

Jag vet inte om pojkvännen min kommer hit ikväll
. Han har träning just nu så han skulle höra av sej efter om han kunde.. Men det blir väl inte så antar jag. Men jag får helt enkelt vänta och se. Tråkigt om jag blir själv ikväll för det kommer inget bra på tvn eller något och då finns det inte så mycket att göra.

Men ni får väl ha en bra kväll då, hörs nog lite senare :) Kramar

Blommigt är fint


Blommigt är ruskigt sött och somrigt. Jag har en kjol som är blommig och den är söt! Haha, tycker jag då :)
Men det ska helt klart vara blommigt på sommaren, det är ett måste :) Visst är det?

Klunka vatten med sig själv?


Nu sitter jag här, med en vatten flaska och mig själv.
Va nära jag åkte till uddevalla förut. Men precis innan vi skulle åka, och då va vi borta vid bilen, så ångrade jag mig. Så jag gick hem igen. Inte så långt men ändå, haha :)

Vad har hänt idag? Faktist inte något alls. Jag har bara varit hemma och tagit det lugnt. Skulle gått upp till Sofia och solat med henne och Julia förut men jag kände verkligen inte för att ligga ute i solen och steka. Nej, inte idag inte.
Istället har jag bara varit hemma som sagt. Ätit middag med familjen - pappa (va på jobbet), suttit vid datorn och sådär. Som jag alltid göra, mina vardagliga rutiner ;)

Imorgon blir det nog att klippa sej hos älsklingens söta mor, om hon har tid så att säga. Annars blir väl det en annan dag. Dåligt väder imorgon ska det ju bli också, attans. Får hoppas det är fint den 17 juni då vi har våran avslutnings"fest" :)

Men nu ska jag sitta och klunka vatten och slösurfa som alltid. Kramar :)

Avslutning&bröllop, kan det bli bättre tillfälle?

Ja, nu börjar jag med hej :)
Va bara tvungen att skriva att jag vunnit för jag blev så otroligt glad. Långt hår är det jag nog vill ha mest? Ångrade mej något otroligt när jag klippte page och mitt hår växer så segt! + att det snart är skolavslutning och i sommar gifter sig pappas kusin, så det är ju nästan perfekt tillfälle? :) Ja, kul var det iallafall.

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Fick reda på att jag fick MVG på min religion som vi gjorde i skolan. Glad? Ja :)
Supervarmt ute är det också. Det är verkligt hur jobbigt som helst att vara i skolan när det är såhär varmt. Jag klagar absolut inte på värmen. Men på skolan klagar jag.

Nu sitter jag iallafall och väntar på att maten ska bli klar. Fläskfile, pasta och sås, mumma! Blev nästan lite hungrig efter all glädje ;) Men jag ska inte klaga här heller! :) Haha.
Kanske blir till att åka till trollhättan med mamma&pappa sedan. Får helt enkelt se om jag orkar :)

Men nu är maten klar. Hoppas ni får en lika bra dag som mej :) Hehe (a)
Tack ännu en gång! Kramar

Vet ni vad? ... (överlycklig)

Haha oj va många besökare det va idag då! ;) Nej jag skoja bara, för det är ju inte så konstigt. För vet ni?

JAG VANN LÖSHÅR PÅ ELLINORAK'S BLOGG!

Det är verkligen superkul och jag vet inte vart jag ska ta vägen? Haha, det pirrar i hela magen! :)
STORTSTORT tack till Ellinorak, jag blev verkligen super glad när jag såg din kommentar om att det var jag som vunnit :)


Snart kanske jag ser ut såhär då? Haha, skämt..