S ö n d a g

Hejsan :)
Gårdagen var bra :) Hade riktigt kul med riktigt goa personer! Var hemma mellan 2-halv 3 någon gång. Älsklingen kom runt halv 3-3 och vi somnade rätt fort.

Vaknde runt halv2 idag. Trodde klockan var runt 10 och fick en riktigt chock när vi åt frukost och jag såg vad klockan var. Haha ;)
Har haft en riktigt mysig dag med älsklingen iallafall. Han åkte för någon timma sedan och sedan dess har jag bara legat i sängen och tittat på film.

min fina!

Tupplur

Somnade 40 minuter ungefär. Va så jäkla trött så det var skönt :) Men nu är jag ju rätt trött så..

Har fixat till sminket lite nu och ska byta från mjukisbyxor till lacktights och sen gå ner till bussen. Ska bli gott medl lite mat i magen, vad det nu blir ;) Har ju inte fått veta det.. Haha! :)

Hörs imorgon eller något. Puss

F r e d a g

Min dag har bestått av skola, där vi hade tofsteknik. Det va faktist roligt :) Slutade efter hantverken så mötte Julia och Sofia och åkte hem då.

Har legat i sängen sedan jag kom hem. Sjukt trött. Halv 7 tar jag bussen till Julia där Vickan också ska vara :) Ska äta och så, gullungar!

När jag gav ninisarna mat förut, Gräddnos och Lillan ;) Lillan är däremot inte liten!


Branäs

Har pratat om att åka till Branäs ett tag och ja, nu verkar det äntligen som vi har bestämt oss :) Blir nog några stycken som åker torsdag till söndag antingen v6 eller v7 :)

Ska bli skönt att göra något med vännerna och pojkvännen :) Får hoppas på det bästa nu bara!


Tandådalen(tror jag?) för några år sedan, fint väder va det iallafall :)


T o r s d a g

Hejsan :)
Skolan idag var skön. Hade hantverk där vi pratade och sen hade vi lite flätteknik :) Det flesta kan man ju redan, iallafall de vi börjat med så det är ju inte så jobbigt direkt :)

Jag och Hanna skippade matten och åkte till stan istället. Fick köpt mej älsklingens present också :) Fan va glad jag blev när den/det fanns! :D Hehe.

Har legat hemma ett bra tag nu. Precis tittat på veckans avsnitt av andraavenyn. Väntar på att Vickan ska ta bussen hem så vi kan åka till Hanna en liten stund :) Kafferep blir det! Haha.

Sover hos min fina inatt så blir inget mer än detta :) Imorgon är skolan inplanerad och sen hem till Julia med Vickan :) Ciao!

T i s d a g

Hejsan:)
Min dag på salongen var bra. Fick färga en kunds utväxt&noppra en kunds ögonbryn, woho va duktig jag är! Åkte hem kvart över6 och var ute en snabbis med Sofia.

Sitter och tittar på desperate housewives nu sen ska jag sova. Blir en tidig kväll för mig!
Imorgon blir det skolan till kl halv4 och efter det ska jag köpa present till älsklingen som fyller nästa söndag. Sen hem och iväg och träna!

Men nu drar jag mej, tjing!

Min söndag

Åh vilken seg dag! Har legat i sängen verkligen hela dagen. Men det gör mej inte så mycket. Hostar fortfarande lite och det är ju mycket bättre att piggna till helt.

Så vad har jag då gjort i sängen hela dagen? Jo, sovit, tittat på tvn, legat med datorn och knapprat och läst i boken. Boken är super bra. Går knappt att slita sig ifrån den, helt sjukt.

Nu har jag en skål med chips bredvid mig, de första va goda men inte längre. Haha. Väntar på att älsklingen ska komma hit också. Lika sen som vanligt :)

Imorgon blir det skolan och sen stan en snabbis. Ska väl även ta tag i träningen imorgon igen :) Ska bli riktigt skönt!

Min älskling

Har varit med Sofia ett tag. Va hemma hos henne, pratade och tittade på tvn. Va även ute en stund.

Ligger i sängen nu och raderar massa bilder. Har så mycket skit på datorn! Så kommer nog hitta en hel del fina bilder ;) Denna är en av alla, min älskling haha

Långt hår hade jag! Saknar!


ASYL

Har legat i sängen en liten stund och läst lite. När man väl hittat en bra bok så vill man inte sluta läsa. Jag är ju inte den som läser speciellt ofta, men ASYL verkar vara riktigt bra och GÖMDA var otroligt bra så.

Är helt slö i hela kroppen.. Väntar på att maten ska bli klar. Börjar känna mej hungrig nu för första gången på nästan 3 dagar. Gött!

Idag blir det att träffa Sofia. Måste komma ut en stund också, blir ju fan fastvuxen här hemma snart:p

L ö r d a g

Hejsan :)
Igår kväll tittade jag på idol och åt hemlagad pizza tillsammans med familjen och älsklingen. Var riktigt trött och slapp men det var mysigt:)

Idag har det inte hänt så mycket. Har fått i mig en drickyoghurt men måste äta middag också. Kan knappt stå upp för jag är så yr.. Så jävla jobbigt så bara att börja äta igen! Men det går nog bra. Börjar känna mej bättre :)

Idag händer det inte ett skit iallafall. ska bara vara hemma:)

F r e d a g

Hallå:)
Vaknade av att älsklingen kröp ner hos mej! Bästa älskling! Låg i sängen en stund men han stannade inte länge för han skulle iväg och jobba igen.

La mig i badet en stund och tog det lugnt. Skönt var det. Men inte lika skönt när jag skulle duscha och sen torka mej. Eftersom jag knappt ätit något de senaste dagarna och inte ätit något idag så va jag jätte yr och det kändes som jag skulle svimma vilken sekund som helst. Riktigt läskigt.

Har legat i sängen hela dagen iallafall. Blir väl idol ikväll, vad annars. Meddi kommer iallafall hit och sover :) Mysigt!


Godnatt

Ligger i sängen och snorar. Ja fräsch! Har faktist fått i mig en macka utöver den yoghurten jag åt tidigare idag. Men gott var det inte.

Har riktiga problem med min dator. Mellanslagsknappen funkar knappt :s Jävla dator! Flera knappar som är helt cpiga också. Skit!

Nu ska jag snart lägga mej och sova. Godnatt

T o r s d a g

Hejsan :)
Sov till halv 2 idag. Va vaken några gånger innan de också. Sjukanmälde mej och pratade med mamma några gånger.

Har legat i sängen hela dagen. Ena stunden fryser jag så mycket att jag måste sätta elementet på högsta grad och ligga med morgonrock under täcket. Sen andra stunden är jag så varm så jag är helt blöt på kroppen, inte lite heller!

Kan inte äta heller.. Stackars mej! Ätit lite yoghurt idag och lite kladdkaka igår. Brabra! -.-
Nu ska jag ställa ner datorn och titta på tvn. Ciao

Sjuk som fasen

Hejsan :)
Skolan idag har varit riktigt jobbig. Hostat hela dagen vilket gör en supertrött efter ett tag. Matteprovet gick bra. Lämnade in frisörhäftet också så hoppas det blir någorlunda bra iallafall.

Vilket jävla väder det är ute också! Regnar som fan. Ligger i sängen nu iallafall och ska sova en stund. Är helt utmattad. Fryser som fan men är varm på kroppen(pannan mest).
Hörs sen puss

T i s d a g

Hejsan :)
Praktiken idag var riktigt seg. Visst jag fick färga utväxt, göra folieslingor och klippa lite men jag mådde skit hela dagen så allt kändes verkligen hur jobbigt som helst. Jag hade stått och spänt mig hela tiden under jag arbetade så när jag var klar hade jag ont i varje kroppsdel. Smart Mikaela.

Jag hostar så det käns som min halsmadel ska sprängas, jag fryser(förut kallsvettades jag) och mår allmänt dåligt. Fyfan det är inte roligt.

Gick iallafall till Meddi efter jag slutat på salongen. Har varit här sedan dess, men själv dessvärre. Har suttit och pluggat men har fortfarande mycket kvar. Meddi är iallafall påväg hem så han måste ge mig massage sen. Så jäkla ont i ryggen!

Men nu ska jag fortsätta plugga, har lite kvar på referatet, halva reportaget, alla engelskaglosor och plugga till matteprovet :) haha toppen.

Trött som aldrig förr

Ååååh! Jag är så jävla trött. Helt sjukt. Börjar snart grina bara för jag är så trött och bara vill krypa ned i sängen igen :(

Har stått nere och gjort lite pastasallad till lunch. Ska iväg till salongen om 1 timma ungefär. Mamma tog över pastan så jag kunde gå och göra mig iordning. Så nu ska jag hoppa in i duschen. Ska stå där länge också! Haha jag orkar fan inte med denna dagen :(

APU till kl 17.00 sen hem till baby där jag ska skriva ett referat(göra om 9 sidor till 2), ett reportage, plugga engelska glosor och plugga till matteprovet. Och allt är tills imorgon. Hur fan ska jag orka? Åååh haha.

M å n d a g

Hejsan :)
Skolan idag var okej. Hade ingen lärare på hantverken men vi alla rullade ändå permanent och det såg bra ut. På andra och sista lektionen var det idrott med volleyboll. Var allt kul :)

Gick till netto och köpte julmust och sen tog vi bussen till Edet då jag och Hanna gick till henne. Även Casandra och Vickan kom sen :) Drack julmust, åt chilinötter, skorpor och lite pasta ;) Haha. Pluggade och tjötade som fasen :)

Efter det blev det in till Edet och träna med Hanna och Salle. Kommer nog kännas gött imorgon kan jag tro :)
Åkte hem och stod ute ett bra tag och pratade om allt möjligt med Salle.

Har suttit med en kopp te nu och myst med mig själv. Ska plugga nu så vi hörs imorgon. Ciao

Så fräsch man kan va


Så himla fräsch va. Haha, har gått runt med gårdagens smink hela dagen. Även om jag bara varit hemma så känner man ju sig ofräsch. Har tillochmed på mig klänningen jag hade igår fortfarande :p Är man lat då eller?
Men nu ska jag ta bort sminket och ta på mig en tshirt istället!


Lugn kväll

Åt nyss middag med familjen+Patrik. Fisk, potatis, gräddfil och grönsaker. Va riktigt gott. Nu ser min kväll ut såhär + älsklingen om någon timma. Jag klagar inte.


Bilder från gårdagen






Tack tjejer ni är bäst

Gårkvällen var super! Sofia kom hit så fick jag en ögonbindel. Så körde vi runt här i Göta för de ville att jag skulle bli lite förvirrad och inte veta vart jag var(men jag visste hela tiden, haha)

Vi hamnade iallafall i Bikupan där Hanna, Sofia, Mikaela, Evelina, Emelie, Casandra, Emma, Zara och Frida var. Och Sofia sen såklart då :) Vi åt mat, tårta, sjöng, spela ölspelet, dansade och hade det riktigt kul :)

Innan 12 någon gång blev det på med ögonbindeln igen och så åkte vi in till Edet där vi skulle på fest. Var rätt lugnt och så men det var kul :) Gick hem runt halv 1-halv2 typ.

Tack tjejer för att ni fixade detta för mig. Ni är verkligen guldvärda! Jag älskar er<3

L ö r d a g

Hejsan :)
Idag har det inte hänt så mycket. Va hos älsklingen till 1-2 någon gång. Kommer inte ihåg va klockan var när moster hämtade mig men..

Hemma har jag bara legat i sängen, ätit en tacorulle, vart ute med Sofia, duschat och fixat mig. Nu är jag helt klart och väntar på info om när vi ska åka. Jag har ingenaning om vad vi ska göra. Vet iallafall att mina kompisar ordnat något för mej eftersom jag fyllt år. Vet inte vart vi ska vara, vilka som ska vara med, vad vi ska göra, inget. Lite läskigt sådär ;) Men det blir nog bra.

Fick förresten present av Sofia, en sjal och ett par örhängen. Tack bästa Sofia! <3

Men nu ska jag gå, hoppas på en bra kväll iallafall! Puss

Min dag med älsklingen

Jag måste börja med att säga att jag har världens bästa pojkvän! Haha :)

Hela min dag(efter skolan) igår var jag med älsklingen min. Mötte upp honom i stan så gick vi och åt på Jensens. Det var riktigt gott och mysigt :) Efter det gick vi runt och tittade lite och sen satte vi oss på EH med varsin varmdryck, chai till mig såklart! :) Mumms!

Vi hade flera timmar på oss innan vi skulle på bion som började kl9 så vi hann med ganska mycket. Mat på jensens, chailatte och delade på en muffins på EH och cola och pommes på Donken. Fördrev tiden med mat :) Haha båda hade vi ont i magen sen!

Vi drog iallafall till bion 1 timma innan den började. Köpte godis, popcorn och dricka och väntade. Bion var verkligen super bra, tycker jag, och den är absolut sevärd! Verkligen.

Sen har jag ju en underbar pojkvän som gav mig en alldeles för bra present.. Hade tydligen nämnt att jag ville ha en kamera igen eftersom jag tappade bort min gamla för några år sedan.. Tror ni inte jag fick en då, en rosa också! Haha min bästa älskling! Älskar dej :)

Tack för en underbar dag älskling, bäst är du!

T o r s d a g

Hejsan :)
Skolan idag va väldig lugn. På hantverken hade vi bara APU-snack mest och på matten satt jag och Hanna och tjöta hela lektionen :) Sen va det klasstid som gick snabbt.

Gick i stan med Casandra efter skolan. Riktigt trevligt :) Blev ett puder, ett solpuder(?), en kofta, ett linne och en bh. Allt va ju nödvändigt också så. Påväg till bussen blev det en chai och 2 cheesburgare. Haha :)

Hemma har jag inte gjort mycket. Va på StudioM med Sofia när hon färgade håret och efter det åkte vi hem :) Har legat och ätit några bitar mjukpepparkaka och druckit julmust :) Men allt finns nästan kvar. Usch va mätt jag är.

Nu ska jag sova, kommer inte hem alls imorgon. Ska va i Göteborg hela dagen med älsklingen. Äta middag och titta på bio, 2012 :) Ska bli mysigt :*
Godnatt

O n s d a g = kalas

Hejsan :)
Skolan idag gick ovanligt snabbt, tittade på film på 2 lektioner så kanske var det. Slutade vid halv 4, tog en chai på EH och sen bussen hem. Sov nästan hela vägen hem vilket var underbart!

Mamma och lillasyster mötte mig i backen eftersom det var kolsvart när jag kom hem vid 5 :o Satt lite vid datorn och sen kom mina gäster. Hade ju kalas idag för lilla släkten idag :) Åt smörgåstårta och hade det trevligt. Fick pengar, presentkort, blommor osv :) Tack alla!

Låg i sängen med älsklingen nu på kvällen innan han åkte för att jobba natt. Min älskling!
Nu ska jag sova för det blir at gå upp halv 6 imorgon, blää! Godnatt 

16 år today woho

Nu är jag hemma efter en dag på salongen. Har varit hur trött som helst och varit nära på att somna flera gånger. Haha ops!
Fick blommor, choklad och så av Meliha(Meddi's mamma/min handledare) när jag kom dit. Så snäll så!

På lunchen gick jag till cafét och fikade med Hanna, Lucas och Casandra :) Riktigt trevligt. En panini och en julmust stod på min meny och mätt blev jag. Ojoj.

Pappa kom och hämtade mig 20 i 5 typ. Är hemma nu och gör inte ett skit. Har fått pengar osv, har kalas imorgon men blir inget stort som vanligt. Hatar kalas :s haha. Skulle träffat Meddi idag och varit med honom med kl är 6 och han har fortfarande inte hört av sej :s Så blir la inget.

Orkar inte lägga in massa bilder eller något, blogg suger ändå. Haha.

16.

Nu ska jag föreställa 16 år. Tårarna bara rinner och jag vill bara försvinna!!

Vad ska jag ta mig till

Har suttit och skrivit texter här för att publicera. Men jag ska inte! Jag ska inte behöva visa hur svag jag är. Jag har sagt mitt och det står jag för. Vi får se vad som händer imorgon. Jag har besämt mig. Nu eller aldrig.

Sitter här i min ensamhet och tänker. Det är inte bra att tänka, det slutar bara med tårar och smärta. Sova kan jag inte heller. Tankarna bara snurrar. Varför måste allt gå imot en hela tiden?

Jag fyller år imorgon. Imorgon är det meningen att det ska vara min dag. Men den kommer bli rent ut sagt skit. Kan man inte få hoppa över sin födelsedag så man slipper känna sig så ensam.

Ska sluta snacka strunt nu och gå och lägga mig. Får väl drömma posetivt iallafall. Hej

Haha gamla bilder

Har tittat tillbaka på min bilddagbok på gamla bilder från början av 2008 ungefär. Haha ja jag måste säga att det är sjukt kul att se bilder som man inte ens kommer ihåg eller har kvar på datorn. Hade ju min fjortisperiod(har den enligt några den fortfarande) ett tag där och bilder därifrån är ju hemska om man säger så :p haha.

Sen va man ju förjäkla smal ett tag. Om man jämför med nu iallafall. Nu fan ska jag tillbaka, sten hårt på gymmet nu! Haha.


Haha jag saknar mina ben :(

Gymmet

Nu är jag hemma! Har varit hos Eve med Vickan. Druckit cola och ätit chips. Det blev min middag det.. Men jag Eve och Sofia drog iallafall till gymmet en stund. Inget ansträngande.

Har jävligt ont i magen just nu. Vet inte varför. Lite huvudvärk också.. Orkar fan inte! När ska detta ta slut..


M å n d a g

Hallå! Kom hem från skolan för en och en halv timma sedan eller något sånt. Gjorde lite lunch som jag åt framför tvn i vardagsrummet.

Sitter i sängen just nu. Ska snart fixa till mig lite för att åka till Eve. Ska dit med Vickan, plugga eller något :) Vilket jag nog inte kommer göra. Haha, för mycket tankar i huvudet!

Rullade permanent på hantverkslekionen idag. Gick väl bra. Förjävligt med dragningar bara, usch! Men det fixar väl jag, haha.
Praktik imorgon, ska bli skönt! Halv 1 är det inbokat lunch på cafet med mina pinglor. Fyller år trots allt år imorgon :)


Usch och fy

Åh, hade sjukt svårt att somna igårkväll. När klockan ringde halv6 imorse kändes det som jag bara somna några minuter och sen vaknat igen. Hemsk!

Har duschat och gjort mig helt klar nu. Detta har verkligen varit en hemsk morgon. Illamående och yr som fasen, känns som jag ska .. eh aa precis.

Ska stänga av datorn nu och dra mej ner till bussen. Ciao!

Släktmiddag

Har varit hemma några timmar nu. Va ju iväg på middag hemma hos mormor och morfar. Va en hel del av släkten där. Mina 3 morbröder, deras fruar, kusiner, kusinbarn osv. Det va riktigt trevligt och det blev ju en hel del skratt :) Dum släkt har jag iallafall! Haha.

Har suttit i sängen hela kvällen. Druckit vatten och tänkt. Orkar ärligt talat inte bry mej. Det får bli som det blir. Vad jag än säger så är det ingen som tar åt sej. Haha meningslöst då va?

Men nu ska jag bädda ner mej med datorn och bara fördriva tiden. Trött är det sista jag är också..

Middag hos mormor&morfar

Gårkvällen - hos sofia-kycklingrulle på roma-hem till mej-på fest-hem. Jao!

Har legat i sängen hela dagen. Går inte förklara hur jag känner nu! Så jävla arg, sur, besviken och ledsen. Fyfan för hur man kan bete sig egentligen!

Jag har iallafall dragit på lite smink. Ska nämligen på middag hemma hos mormor&morfar om en liten stund. Är så jävla hungrig så jag tror jag dör! Usch. Så det ska bli gott med lite mat i magen denna tråkiga söndag.

Kommer hem senare ikväll efter middagen så hörs väl då. Om jag orkar!
Ciao


FYFAN FÖR DEJ

Haha ja och om jag skämde ut mej? Det är jag som borde skämmas då, inte du! Du skäms över mig för något så litet och fjantig. Men ja, jag är en stor fet fjortis!

Jag ska komma och säga förlåt till dej för att jag skämt ut mej? Men när du behandlar mig som fucking skit så kan inte ens du säga förlåt? Ursäkta men hur fan tänker du!? Helt jävla borta eller?

Men saken är väl den, du vill må så bra som möjligt. Ha maken och allt. Och så vill du att jag ska må skit och du bryr dej inte? Haha fyfan för dej säger jag bara.

Dra åt helvete!


Mysig kväll

Oj va sent det är nu! Iallafall för mig :) Sofia gick för lite mer än 1 timma sedan. Har haft en riktigt mysig kväll. Tittat på idol, vart ute lite och snackat en hel del :) Mysigt!

Nu ligger jag i sängen och väntar på Meddi som tydligen är påväg hit.. Om jag nu orkar hålla mig vaken så jag kan låsa upp för han.. Haha trött ja!

Men nu ska jag stänga av datorn. Imorgon blir det att träffa Sofia igen!
Godnatt

Första bilden: början av 2008
Andra bilden: nyår 2008/2009 - haha!


Middagen avklarad

Har precis kommit hem från farmor&farfar. Åt riktigt god mat. Ris med någon kasslergryta och sallad. Mumms! Efterrätten var också riktigt god. Så nu är jag proppmätt! Och på Söndag blir det middag hos mormor&morfar :) Mysigt!

Nu har precis idol börjat och jag sitter och väntar på Sofia som ska komma hit :) Ska titta idol såklart!
Blir ingen Meddi idag, ska jag bli förvånad? Nä inte ett jävla piss!

Bye

Vet inte vart jag ska ta vägen. Jag stänger av mig själv nu. Orkar inte mer! All denna jävla skiten!

F r e d a g

Hejsan:)
Blev ingen skola för mig idag. Vaknade och kände mig verkligen inte bra. Huvudvärk, frös och hade så sjukt ont i ryggen så jag trodde jag skulle dö. Har fortfarande ont och vet inte varför.. Usch! Somnade även med tights, tjocktröja, filt och täcke. Så ja, jag frös!

Vaknade rätt sent. Har legat i sängen och tittat på tvn hela morgonen. Har verkligen ingen kraft. Men det brukar jag inte ha nu för tiden heller ...

Ska bara vara hemma idag. Eller vid 6 ska vi äta middag hemma hos farmor men det är ju inget ansträngande. Sen vid 8 kommer Emelie och Sofia till mej så ska vi titta på idol som varje fredag :) Msyigt! Sen kommer Meddi antar jag..

Men nu ska jag lägga mej ner i sängen igen och ta det lugnt. Ciao


I dont know

Ska man behöva göra saker man inte vill för att den andra ska må bra?
Ska man behöva må dåligt över något så litet som för den andra är så stort?
Ska man behöva känna sig otillräcklig hela tiden?
Ska man behöva känna att man inte duger?

Så många frågor men så lite svar.


BRRRRRRr

Ååh va jag fryser! Riktigt jävla kallt, kanske ska ta och sätta på elementet? Skulle verkligen behövas i mitt svinkalla rum.

Iallafall, jag kom precis hem från Edet. Va och tränade lite med Eve och sen va vi hos henne. Åt toast och pratade :) Mysmys!
Va tvungen att ringa pappa så han hämtade mig för bussfittchaufören vägrade låta mej åka med. Även om mitt kort ska funka! Skit!

Ska faktist sätta mig och plugga nu. Har bestämt mig. Nu jävlar ska jag komma igång! Hur lång tid det än tar :p Haha. Så nu blir det plugg, ciao!

Gymmet med Eve

Har suttit nere hur länge som helst nu och pratat med mamma, pappa och lillasyster. Gamla minnen från när vi va små. Haha fyfan, har skrattat en del ;)
Mat blev det också i magen och nu är jag mätt och go. Ska snart dra iväg till gymmet med bästa Eve. Ska bli skönt eftersom jag inte tränat på 2 dagar. Fy skäms Mikaela! Haha :)

T o r s d a g

Hejsan :)
Imorse orkade jag inte gå upp halv 6 för att ställa mej i duschen, så det sket jag i och tog lite sovmorgon istället. När jag skulle gå väntade jag självklart på älsklingen eftersom han också skulle gå då. Va riktigt nära jag missade bussen bara för de, fick springa hela vägen. Men jag hann som tur va! :D

Skolan va seg men helt okej :) Går ju med bra tjejer så det gör ju mycket! Fick även 53/56 på mitt frisörprov, om jag är stolt! Hehe..
Tog bussen hem 20 i 2 och innan de tittade vi lite på present till min fina som fyller år om 1 månad(imorgon) ;) Blir nog super bra, enligt mej.

Nu ska jag snart ner och äta lite mat, makaroner och köttbullar. Sen blir det massa plugg! Blev inget igår, haha.

Exakt denna!


Det är denna hårfärgen jag vill ha! Exakt denna. Mellanbrun typ, inte mörkbrunt. Mellanbrunt!


Sexy cats!


Dags att ta tag i pluggandet

Hejsan :)
Va hemma från skolan vid 5 ungefär. Det hade redan börjat bli mörkt då.. Usch! Fick iallafall vg+ på engelska provet så jag är nöjd! Enkelt prov men ändå.

Har legat i sängen sedan jag kom hem. Ätit lite tacochips och 2 mackor. Lyxig middag! Men så blir det när mamma jobbar och pappa ligger i sängen och är sjuk! :) Men jag klagar inte.

Ska försöka plugga lite nu, vilket inte kommer gå. Vid halv 10 drar jag till min bästa baby!
Ciao

O n s d a g

Hejsan :)
Sitter i skolan just nu, har datorkunskap. Har haft matte, engelska och svenska innan så är rätt seg just nu. Har massa att plugga när jag kommer hem så kommer ju va helt slut ikväll! + att jag ska träna.. Hm!

Igår la jag mig runt 11. Låg i sängen och läste lite på en fortsättning av en bok jag redan läst. Gömda eller vad den hette. Sjukt bra bok så jag hoppas denna är lika bra.

Men nu blir det lite photoshop!

DH ikväll

För några dagar sedan så råkade jag smälla till mej själv på käkbenet så nu är jag helt öm där. Ajaj!

Ligger iallafall i sängen och jag har inte fått något mer plugg gjort. Inte bra Mikaela!
Snart börjar DH också så ska se på det. Något bra med dagen iallafall!

Blir till att sova själv inatt, tyvärr. Jag som saknar min älskling så! Gör det så fort jag inte är med honom nu för tiden, speciellt på kvällarna. Usch! Min bästa älskling!


Plugg plugg plugg

Har läst igenom min miljöbeskrivning på en salong och rättat till lite fel. Good!
Har börjat skriva på mitt reportage om en gepard på ett zoo. Good!
Ska snart börka läsa en text om greker för att sedan skriva ett referat. Good!

Jadu, att ha mycket att göra är ju något jag har! Fyfan..

T i s d a g

Godmorgon :)
Gårkvällen slutade med att Meddi kom hit ändå. Så det blev ju bra ändå.. Låg och tittade på tvn och myste.

Idag när jag vaknade sved hela halsen och jag kände att jag inte hade orken att stå i salongen hela dagen. Bestämde mig därför för att stanna hemma och sov några timmar till. Halsen känns lite bättre nu iallafall. Hoppas jag inte får så ont i halsen igen som jag hade för någon månad sedan! Fyfan, det va hemskt.

Nu ska jag snart börja plugga. Måste verkligen! Men jag orkar inte :( Buhu!
Jaja, puss

Äter upp mig

Drog till gymmet förut med Salle. Jag var så sjukt trött så jag trodde nästan att jag skulle somna. Haha. Hade nämligen sovit i nästan 2 timmar innan vi drog iväg. Va så jävla gött :) Kunde inte ens hålla ögonen öppna så det blev ju att jag somnade.

Just nu sitter jag och äter lite tacochips med guacamole dipp, så sjukt jävla gott. Ska ner och fylla på mitt juice glas också. Så jävla turstig hela tiden!

Ikväll händer inget. Blir så jävla ledsen och besviken. Hur fan ska allt sluta egentligen? Åh!
Jag överlever och kommer lägga mej någorlunda tidigt ikväll. Praktik imorgon så tar halv 9 bussen.

Haha shit!

15 månader - inte med varandra. Så jävla barnsligt så jag skrattar åt dej. Förhelvete väx upp!


M å n d a g

Åh va trött jag är! Helt sjukt. Ligger i sängen nu och tittar på tvn. Har varit hemma i lite mer än 2 timmar nu, ätit och legat i sängen.

I skolan idag va det permanentrullning och det ska vi ha varje måndag nu fram till Jullovet. Om jag kommer tröttna på att stå 3½ timma varje måndag och rulla permanent! Usch och fy. Men duktig lär man ju bli :)

Idag händer inte mycket. Skulle behöva plugga men jag orkar fan inte. Ska träna senare med Salle annars vet jag inget annat. Får väl se :)


Halloween festen

Min dag igår.. Kanske ska berätta lite?
Den började iallafall med att jag fixade mig. Sen åkte jag Sofia och Salle till Edet då jag och Sofia åkte till Hanna och Lucas på förfest. Där va även Frida, Annica och 3 av Lucas kompisar. Eve och Elin kom sen också :)

Efter att ha seplat ett "för-fest-spel" så drog vi till huset som va kanske 10 meter ifrån där Hanna och Lucas bor, haha bara över gatan. Där hade EmelieW fest och det va inget direkt drag i början. Men sen jävlar! Haha, va sjukt mycket folk där och det var riktigt trevligt :)

Gick hem med Emelie runt 2, till Meddi då. Somnade lite efter halv 3.
Jag hade en sjukt bra kväll förutom på slutet då jag hade världens huvudvärk och bara ville hem. Men annars så, toppen :)




Kan man bli mycket snyggare? :o


S ö n d a g

Hejsan :)
Gårkvällen va super! Hade riktigt roligt med mina fina vänner :) Gick hem runt 2 någon gång och somnade ett tag efter det.

Sov till 12 ungefär och pappa kom och hämtade mig hos Meddi klockan 1. Träffade bara älsklingen i några minuter för han va ute i flera timmar när jag sov och höll på med taket. De byter taket eller något sånt.

Har bara legat hemma hela dagen. Har precis fått i mig lite mat, underbart. Har huvudvärk och är hur seg som helst! Men det blir ändå att träna senare med Salle. Får se hur mycket jag orkar. Haha! :)