Min vecka i sälen

Söndag: Kom upp runt 3 och då åt bäddade vi sängarna och åt mat. Sen blev det några rundor i backarna. Härligt väder var också :)
Måndag: Gick upp tidigt, åt frukost och sen var det på med skidorna. Idag var det också riktigt härligt väder och varmt! Mötte upp HannaH och de borta i Hundfjället och åkte med de i några timmar. Sen åkte vi hem och åt middag. Sen somnade Julia och sen ville hon inte ut och åka mer. Så vi satt vi stugan hela dagen.
Tisdag: Gick upp tidigt idag med, som alla andra dagar. Åt frukost och sen åkte vi skidor. Idag åkte vi inte till stugan och åt utan vi åt på toppen i Hundfjället. Nuggets och pommes med beasås :) Sen hände det även en rolig grej, som jag kan gå in på detaljer i ett senare inlägg. Kan ju säga att det var riktigt hemskt. Gled nämligen på rumpan nedför en svart backe..
Onsdag: Idag snöade det och var kallt så det blev inga skidor för oss. Jag och Julia åkte med Gerd och Rune ner till Sälen och kollade lite. Fanns inte ett skit..
Torsdag: Idag regnade det! Usch. Så även idag åkte vi ner till Sälen, + Bengan denna gången. Kollade lite och sen åkte vi hem igen. Rune körde även på en gågata vid centrum -.- Haha, så pinsamt!
Fredag: Idag tog vi oss 2 åk i backen. Duggade lite och var slaskigt och upplogat i backarna, efter bara EN timma! -.- Så vi bestämde oss för att åka hem. Åkte hem och packade, åt och sen åkte vi hem.








Blev inte så många bilder eftersom de va dåligt väder de flesta dagarna. Så blev bara dessa + några på mej där man ser att jag bränt mej i solen, men de va för hemska för att läggas upp här :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback